| Autor |
Zpráva |
jbat
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2008 14:20
- Nahlásit
jablunka
gde ta pani působí? myslím v kterým městě...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2008 14:39
- Nahlásit
jbat
U vás, v Holomócu , ale má rozšířené působiště i v Přerově, Prostějově, Šternberku a širším okolí
Biluška jí svého času krásně zavařila (se chlubím, heč heč heč), ale ta babizna je fakt jak ejc. Rozlezlá a nezničitelná. Protože se vždycky najdou degeni, kteří jí naletí na sladké řečičky - viz link od Jablůnky.
Mimochodem, koho to zajímá (a potěší jako mě) tak jsem teďka chvilku gůglila. Takže je hledá stát, jelikož mu nevyúčtovali nějakých 45 tisíc jakýchsi dotací. Pak nejmilostivějšího pana Úlehlu hledá věznice Olomouc, jelikož jim dluží 14.300,- - nezmiňují se jestli za pobyt, nebo jiné služby, ale dluží . Taky vodárnám dluží nějakou sumičku a rádi by ho našli. Dál jsem nestihla gůglit, čoklidi mi boří barák. Jdu je zmlátit a pak si pohraju s gůglíkem dál
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2008 14:40
- Nahlásit
davidkova renata
Teď tu byl Vaska,abych mu to včerejší drámo povyprávěla,snad jsem na nic nezapoměla.Řek,že jsi frajerka (hned se vyptával kolik ti je a táááák ),že podle hlasu budeš baba vod rány a že mít doma takovou babu,tak má už dávno nejnen CHS,ale vlastní psí školu Tak nevím,jak to myslel,rači si dej na toho Řeka bacha.
Honza Dubový bude volat večer,tak dám vědět.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2008 14:44
- Nahlásit
Neessi
Neessi
hned se vyptával kolik ti je a táááák
mu řekni,že se mi s nim taky moooc pjekně poudalo
rači si dej na toho Řeka bacha.
tsss,dyš sem přežila fčerejšek,nějakej Řek mě nemůže zaskočit
Honza Dubový bude volat večer,tak dám vědět
dej,nemá prej moc času
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2008 14:49
- Nahlásit
davidkova renatadobry den pani,pozoruju,ze na me hazite totalni bobek!!!! meli jsme si pokecat v nedeli a ono nic,vcera jsem vam posilala sms a taky nic!zijete vubec osobo???
a jinak zdravim vsechny,dlouho jsem tu nebyla a ani nebudu.jinak hajan je opet marod,zas ma pater v prdeli!!!!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2008 14:51
- Nahlásit
davidkova renata
Paní a Ivoše Eichlera ste nezkoušeli? Mě zatím pokaždé pomohl. Už jsem mu vnutila skorojezevčíka co šel paní po děcku (natvrdo) a převychoval. Pak kokra co útočil na kde co když mu ruplo v bedně a taky ho jakž takž zvládl (nebo on asi zvládl, ale když se pes vrátil domů tak majitelé nepochopili co s ním mají dělat) a s Akišou měl taky docela trefné rady
Jo a taky používá traverzu, začínáme být mezinárodně proslulí
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2008 14:52
- Nahlásit
Biluška
Biluška jí svého času krásně zavařila (se chlubím, heč heč heč),
Jak se dá takové ku*ve zavarit...?
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2008 14:57
- Nahlásit
davidkova renata
mu řekni,že se mi s nim taky moooc pjekně poudalo
To sem mu řekla a hned se zajímal,jestli bys nepřijela na ten výcvikový víkend,že bude mít jedno místo v karavanu volný Taxem ho ujistila,že leda by pro tebe s Nyný zajel a zas tě pak odvezl
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2008 14:59
- Nahlásit
Biluška
Paní a Ivoše Eichlera ste nezkoušeli?
Tohle není pro něj,ale pro někoho ,kdo ho nejen zvládne,ale taky si ho pak nechá.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2008 14:59 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
nemethova5
pani...děs....já vám cinknu vo víkendu,fakt sem nestíhala
Biluška
Problém je ten,že ten pes ted není ničí...útulek se na to vyeá aby s nim někam jezdil nebo tak...nebudou se s nim crcat.Vono jako nejde vo to co s nim(to by se i vědělo,páč sou lidi co takový psy dělali),ale jaxi vo to KDO to s nim bude dělat..to by si ho mušel dotyčnej vzít a nikoho takovýho zatim nemáme.Neessi na tom maká,já večer taky zkusim někam zavolat,no uvidíme.Ty holky se ho bojej,chápu je,ani prej nevědí co s ním,nemaj s takovejma čoklama zkušenost.Doma on byl mazlik pokud bylo po jeho,ale ted je moooooc nasranej!!! Jako fakt moc.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2008 15:01
- Nahlásit
Neessi
Taxem ho ujistila,že leda by pro tebe s Nyný zajel a zas tě pak odvezl
hm,to je fakt výborný,tak eště sežente někoho kdo za mě bude dělat a je to.
du dřít,přátelé,právě odešli malíři
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2008 15:14
- Nahlásit
davidkova renatapani dobra tedy,verim,ze litas jak hadr na holi,jdu šít,tak cau a mej se pekne
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2008 15:31
- Nahlásit
davidkova renata
Paní, pošlu vám sovu s úplně novým poznatkem stran strašlivě zlých psů
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2008 15:58
- Nahlásit
jbat
Jak se dá takové ku*ve zavarit...?
Téhle poměrně lehce, páč to 1. hodně přehání, 2. nepodplácí vet. správu jako jiné podobné existence
Takže vet. správu zajímalo, že týrá psy. Stavební odbor zajímalo, že dům není zkolaudovaný jako útulek (no, on není zkolaudovaný vůbec ). Obecní úřad zajímalo proč neplatí poplatky z těch padesáti psů. Sociálku docela hodně zajímalo jak to, že nenahlásila sponzorské dary co dostala (a bylo to docela dost peněz) a "dotaci" osmnáct táců, takže jí okamžitě stopla veškeré soc. dávky (to Šíblovou asi nakrkalo nejvíc ). Finančák se taky zajímal jak je to s těma sponz. darama a proč nemá daňové přiznání. Některé města, které s ní měli uzavřenou smlouvu o odchytu psů šly dělat audit. Přitom se tak nějak zjistilo, že psi, které ona fakturuje městům v "útulku" vůbec nejsou...třeba Náměšt na Hané o tom něco ví
Jiné lidi stihla nakrkat taky, takže kupříkladu někdo namnožil letáky s popisem její činnosti a naházel je do schránek všem lidem v okolí (fakt nevím kdo to byl, ona z toho viní mě)
Lidi ve Vrbátkách se složili a najmuli si právničku, aby je zbavila toho neskutečného smradu a rámusu v obci
Jsem ráda, že jsme jí pěkně znepříjemnili pár měsíců života, ale zničit ta čů.a prostě nejde Leda by se u nás konečně udělali pořádné zákony a za týrání psů se začalo zavírat
Jenže u nás stačí mít dojemné stránky na netu a o slušné živobytí je postaráno, protože se vždycky najdou zachránkyně, které mají klapky na očích a říkají "no jo, dobře, máš pravdu, ale vždyť přece pomáháme těm pejskům"
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2008 16:02
- Nahlásit
Biluška
já právě znechuceně dogůglila a jako už jen několikeré stránky, zrušené z důvodů neplacení...
a btw - gdo je to ten Trotlhlen nabo jak? je registrovanej tady na diskuzi.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2008 16:11
- Nahlásit
Biluška
Takže vet. správu zajímalo, že týrá psy
Jak se to řešilo?
Mám podobnej případ, ale s týranýma koníkama.
|
misenka1
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2008 16:23
- Nahlásit
Biluška
OT
ahoj,
tak co,
Ako sa Vam dari?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2008 16:38
- Nahlásit
misenka1
Ale, vždyť jsem říkala, že vyměkne . Včera mě chtěl sežrat když jsem mu tam nesla vodu a tu jeho peřinu. Tak jsem o nechala bez vody. Ráno měl žízeň tak mě laskavě vzal na milost . Dokonce šel i ven. Sice se ksichtil, že je to teda hrůza kdo drží ten konec vodítka a mumlal si, že je neskutečný co on, chudák, musí vydržet, ale nikoho nesežral
jbat
Jak se to řešilo?
Mám podobnej případ, ale s týranýma koníkama.
Blbě. Musíš mít fotky. Bez fotek nedokážeš nic. A pokud je majitelka zadobře s vet. správou tak nedokážeš ani tak nic. Viz třeba Jarošov.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2008 16:53
- Nahlásit
Je tadýý janika něgde?
mám vedle na foru u kolii, nofou majitelku kakáčka asi 10 týdnů. je ze smíchova a chtěla by s někým venčit, nechcete se dát trošku dohromady?
nebo jestli tam ještě někdo venčí, tak platí to výše uvedené...jestli se někdo najde tak děkan
nové adepty na velkokynologíí si mušíme vychovat hned, jak se spustěj zde na foru, aby z nich něco bylo!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2008 16:59
- Nahlásit
Jimmi
nové adepty na velkokynologíí si mušíme vychovat hned, jak se spustěj zde na foru, aby z nich něco bylo!
To je fakt. Má už traverzu? Estli ne tak je ten pes stejně zničenej. Deset týdnů bez traverzy... to už z něho nic nebude
|
misenka1
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2008 17:18
- Nahlásit
Biluška
a jeje.
takze mi z neho vznikne este aj nepijavec
tak to som rada,ze ste sa skamaratili a mozno z vas budu aj najlepcejsi kamarati.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2008 17:21
- Nahlásit
Biluška
nedříf venčení a hned následuje traverza , dám jí na tebe tiip, abys měla nějakej kšef a mohla sis aspoň o vánocích ohřát trochu vody k jídlu...neboj, seš na prvnim místě
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2008 17:22
- Nahlásit
Biluška
Deset týdnů bez traverzy... to už z něho nic nebude
Ale ber to tak, žeje papírovej, tak bude umět apoń sedni, zbytek se holt z něj bude muset vymlátit speciálním modelem - traverza puppy hard metal doubble impact.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2008 20:29
- Nahlásit
Zase je tu mrtvo prtvo.........
|
Tinta76
|
# Zasláno: 29 Srp 2008 20:31
- Nahlásit
jablunka
co bys chtěla v pátek večír ...
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2008 20:36
- Nahlásit
jablunka
já tu sem,ale dělám jídlo jak psům,tak sobě
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2008 20:45
- Nahlásit
Tinta76
co bys chtěla v pátek večír ...
No to co bych chtěla nemůžu,tak aspoň sedím tady.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 29 Srp 2008 20:46
- Nahlásit
jablunka
tak to jsme na tom stejně ...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2008 20:52
- Nahlásit