| Autor |
Zpráva |
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2008 08:05
- Nahlásit
sarax
Tu básničku jsem objevila až teď. Ta piča nám dokonce otravovala dovolenou a furt psala smsky...úplně se klepu a teď fakt nevím, co mám dělat, mám jí napsat? Je to vdaná ženská se dvěma děckama. Byl na školním sraze ze základky a od té doby si furt píšou....jsem v prdeli.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2008 08:06
- Nahlásit
A ještě Marcel vykládal, že kdyby s ní něco měl, tak to přede mnou tak neskrývá a vůbec bych nevěděla, že si s někým píše.......
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2008 08:07
- Nahlásit
Mucholabka
jí nepiš to by ses shodila...bud vystartuj na MArcela bo se spoj s manželem třeba to vyřeší za tebe....a otravný sms???no to musí utnout sám....
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2008 08:08
- Nahlásit
isdpch
jako sám už tam v životě nejdu, kreténi
co zas vymyslel budulínek?????jen mi to napiš páč jeho vyhoděj taky
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2008 08:09
- Nahlásit
sarax
No právě, kdo to provokuje? Ten kdo odepisuje, takže Marcel. A ona mu furt vykládá, jak je ten její hrozný, čímž v něm budí ochranitelské city a je úplně mimo...
...si kurva najdu nějakého pejskaře s pětima pitbullama a bude klid.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2008 08:11
- Nahlásit
Mucholabka
taky rada klofni manžu a bude..bo se s ním domluv na nějakým kafi třeba to zabere
ale taky bych ho vyrazila..možná ještě voči vyškrábala na cestu ale šel by
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2008 08:14
- Nahlásit
sarax
jo, kdyby byl barák můj, tak si asi vyjasní hlavu na ulici, ale bydlím s jeho rodičema...že bych já šla spát na zahradu?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2008 08:24
- Nahlásit
dobré ráno přátelé
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2008 09:11
- Nahlásit
čus fčicííí co dou dneska taky k rybníčku,všicííí co je protějšek asi podvádí a ti co jdou po žních k Turkovi
Ebony
teda Růůůfusek se ale umí tvářit důůůležitě ,ten kříženeček je pěknej ,škoda,že mu stojej ušiska,to je u berňáků tušim vada
KDE JE KÁJA????????
Okamžitě mi něgdo hodte linka bo na můjpsoj se vůbec nevoryjentuju
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2008 09:29
- Nahlásit
Mucholabka
sarax
ale devcata. tak na nej prislo jaro, no. nemuze byt kazdy staly jako treba pani davidkova.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2008 09:30
- Nahlásit
Dobré ráno lidé s krásnými ovčáky, krásnými tvářemi, dušemi, charaktery, tvary a lepými lícemi!
Jak se tu máte? Líbil se vám někomu Standa? Eště ho nechám nafotit líp a chtěla bych ho seznámit s nějakým dospělým psem, který by byl velmi tolerantní a nechal na sobě navyknout magora na dospělé psy, jestli mi teda rozumíte, co sem tim chtěla říct. Zkrátka, jestli byste někdo nechtěl socializovat našeho Standu se svým dospělákem.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2008 09:30
- Nahlásit
davidkova renata
heled,teknon máte závody,co tam všecko bude, joko zop,zzo? a vy budete taky závodit? přijedu bez psů
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2008 09:31
- Nahlásit
Gerda
přived k němu dastyho a uvidíš jakej bude hodnej a hned socializovanej
co jsi dělala včera?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2008 10:20
- Nahlásit
Mucholabka
Okamžitě sbal dvě věci. Jemu kufry a sobě jiného chlapa. 1. Chlap, který si posílá básničky s jinou babou není chlap pro život. Bude akorát hůř. Vem si, co bude dělat až třeba budete mít dítě? Budeš kmitat kolem mimina, sex a chlap půjde těžce stranou, on se bude cítit odstrčený, protože pečovat se má přece o něj a ne o nějaké uřvané mimino....... pak teprve bude průšvih až si s nějakou začne psát básničky. To radši ať jde hned.
2. Když okamžitě sbalíš jiného, jakéhokoliv, prvního co půjde po ulici, tak ho nebetyčně nasereš
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2008 10:24
- Nahlásit
Přeji dobré ráno všem který jsou po dlouhém víkendu následně v práci stejně zmatení jako já - tzn. zmatení jak Goro v Tokiu. Já vůbec nevím, co tady po mě chcou? Opět se maskuju tím,že otvírám a zavírám šuplíky, abych aspoň nějakou činnost vyvinula.
KOukala jsem že Neessi je nejen pani v bílém, ale taky indiánská náčelnice Stojí s pěstí - teda v jejím případě rovnou Běží s pěstí
a mám dotaz - ví se už - co za orgán sou ty tři vohniště? My máme na chalupě enem dvě, tak jestli by to Gerdo nemohlo stačit? To druhý je s udírnou, tak by třeba udírna mohla vypomoct???
Jo a až seženeš toho hodnýho a dospělýho socializačního psa, tak bych taky měla zájem. Třeba by se mu podařilo vysvětlit Ešusovi, že ne každej pes - zvláště ti se sraženými čumáky a zpětnými pruhy na zádech - že ne všichni ho zabijou
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2008 10:29
- Nahlásit
Biluška Mucholabka
Okamžitě sbal dvě věci. Jemu kufry a sobě jiného chlapa. 1. Chlap, který si posílá básničky s jinou babou není chlap pro život. Bude akorát hůř. Vem si, co bude dělat až třeba budete mít dítě? Budeš kmitat kolem mimina, sex a chlap půjde těžce stranou, on se bude cítit odstrčený, protože pečovat se má přece o něj a ne o nějaké uřvané mimino....... pak teprve bude průšvih až si s nějakou začne psát básničky. To radši ať jde hned.
to je pravda, to co napsala Biluška. Já Tě nechi Mucholabko strašit, ale konej - tyhle kecy přesně slýchala moje kamarádka. . Nenech se ale vmanipulovat do role stíhačky, na to HNED zapomeň, zapomeň na jeho mobil. Buďto to rozetni hned a pošli ho do háje a nebo bojuj jeho zbraněma. Ale musíš být vostřejší než on. O dost. Ale nejdřív si odpověz na jednu otázku - budeš mu i v budoucnu věřit? Páč bez toho daleko nedojdeš.
Fuj, chlapi blbý, douchový!
/přítomní pánové mi snad mé rozhořčení prominou /
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2008 10:35
- Nahlásit
čus fšicíííííííí..............
Sem na nerf!!!! Brůs celou noc prořval a prokňučel,Bůca mu zdárně votpovídala,tagže máme doma fšichni zavazadla pot vočima! Brůs vodmítá i žrát a hubne přet vočima! Ještě žádnej z našich psů neprožíval to Buffynino hárání takhle intenzívně! Fakt reálně uvažuju o jejím vykastrování,páč vidím,jak jí ty záda při hárání bolí víc a tohle zažívat dvakrát ročně se mi taky nechce!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2008 10:35
- Nahlásit
PetraK
ty jsi svobodná,?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2008 10:40
- Nahlásit
jablunka
vykastruj je preventivně voba . Armánek je za kastraci dokonce i vděčný, do té doby nikdy nesouložil tolikrát jako teď
PetraK
Jj, sbalit okamžitě jiného chlapa je to nejlepší řešení. Marcel si nebude tak jistý v kramflecích, vykašle se na spolužačku a začne bojovat o Muchoš. Otázka fakt je, jestli to má potom smysl. Já už bych mu nevěřila. Navíc vím, co s chlapama udělá těhotenství a porod (teda s takovýmahle egocentrickýma chlapama). Jak z vlastní zkušenosti, tak od referencí spousty kamarádek. Já bych ho kopla do špic hned.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2008 10:41
- Nahlásit
brezen2008
neee, já mám už asi milijoun let Brtníka . Ale kolem sebe nějak moc ženských -od rodiny přes kamarádky - který neměly šťastnou ruku při výběru . A když jsem četla co psala Mucholabka, vzpomněla jsem si na kámošku Martinu a toho jejího ichtylouna a popadnul mě vztek, páč ten taky vedl takovýhle řeči.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2008 10:44
- Nahlásit
Biluška
vykastruj je preventivně voba
No Brůsoj pude na podzim ven ta kulka co neslezla,ale aspoň tu jednu mu nechám,ale o Bůce fakt uvažuju!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2008 10:45 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Biluška
Já už bych mu nevěřila
No právě- vo tom to je. Když pak nemůžeš věřit, tak na čem to stojí. Musím tomu druhýmu věřit vždycky a za všech okolností. Si myslim teda. Můžu odmávnout ledacos, ale nemůžu odmávnout to, jestli můžu věřit nebo ne.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2008 10:49
- Nahlásit
jablunka
Nech ho přiotrávit karbofuranem. Kutulka neměl ani jednu kulku, ve čtyřech měsících a najednou má obě dvě
PetraK
No právě, jak mu nevěříš tak je lepší sbalit kufry.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2008 10:52
- Nahlásit
Biluška
Otázka fakt je, jestli to má potom smysl. Já už bych mu nevěřila.
slecno bilusko, svemu muzi verite?
PetraK
No právě- vo tom to je. Když pak nemůžeš věřit, tak na čem to stojí. Musím tomu druhýmu věřit vždycky a za všech okolností. Si myslim teda. Můžu odmávnout ledacos, ale nemůžu odmávnout to, jestli můžu věřit nebo ne.
jsou jen dve cesty, jak toho dosahnout - sladka nevedomost, nebo tolerance a duvera, navzdory obcasnym nehodam.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2008 10:52
- Nahlásit
Biluška
Kutulka neměl ani jednu kulku, ve čtyřech měsících
Tý vole,to už sou to čtyři měsíce????
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2008 10:57
- Nahlásit
argosek
slecno bilusko, svemu muzi verite?
Samozřejmě pane argosku. Mášenkovi slepě důvěřuju . Vím, že má spoustu chyb, nakonec já taky, ale ve věci nějaké nevěry jsem si opravdu jistá, že na nic takového ani nepomýšlí. Neříkám, že to tak vždycky bude, ale teď to tak je. On je momentálně moc zaměstnaný tím, aby se pečlivě vyhnul všem stavbařským pracem a od rána do večera vymýšlí výmluvy proč nemůže betonovat, zdít, obkládat a kopat. Takže skrývat nějaké spolužačky s básničkama, to přesahuje schopnosti jeho samčího jednobuněčného brouka mozkožrouta
jablunka
Tý vole,to už sou to čtyři měsíce????
no jo. Krtečci jsou narození 4.února, Metatron 11.března. Šíleně to letí
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2008 11:00
- Nahlásit
Biluška
takze to mame tu prvni kategorii. ale to je dobre - dulezity je byt stastny :-))
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2008 11:01
- Nahlásit
argosek
jistě pane argosku. Co oči nevidí, to srdce nebolí
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2008 11:25
- Nahlásit
Biluška
já sem úplně zapomněla se připojit. Ke gratulacím, ale za to může ta Tvoje klábosnice, páč jsem se tak tlemila těm Tvým výtvorům, že jsem Ti zapomněla poslat své ICH GRATULÍRE!
Hele a s pumijdou - není možný, že by to ještě odeznělo časem? Je to 100% trvalý? Čudinka! Nebo vlastně čudinka Ty.
argosek
dávám přednost sladké nevědomosti - ovšem pouze v případě, že ta nevědomost bude stačit jednou. Páč jednou úlet může zastihnout možná každýho, ale podruhý už to není úlet to už je prosím perijóda
janika
asi jsem zapomněla tabletky na rozštěp osobnosti
a neboo -moc a nebo moc málo lecitýna .
Já se prosím pinožila mezi plevelem a to až tak, že fčera už sem chytla nerf, když mi netkaná textilie kladla odpor a odmítala se podřídit mému slušivému střihu tupýma nůžkama, že z rokle začlo lítat postupně všechno nářadí za šílenýho řevu a přísahala sem na holej pupek, že hezky dlouho nechci zahradu vidět
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2008 11:29
- Nahlásit
janika
jo a huž jsem se pustila do tý knížky co jsi měla půjčenou od paní Davídkojc, podařilo se mi jí sehnat - nedávno jsem četla Život mezi životy, tak jsem zvědavá, jak se tyhle dvě knížky sejdou.
|