| Autor |
Zpráva |
jablunka
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2008 16:55
- Nahlásit
Ebony
Rufůůůůůůůsek s fialou je božíííííííííííííííí!!!!!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2008 17:05
- Nahlásit
davidkova renatanazdar ted jsem se vratila z lekarny,pač jsem lakoma jako vy pani,koupila jsem baleni kolafitu pro hajana na dva mesice za tri stovky,plus jeste dostal jako bonus horcik s Q10,ale ten si budu zrat ja!zacal totiz silne kulhat opet na tu predni pravou hnatu,no mi jsme dvojka pani,radost pohledet,fakt,jak rikam,pac jsem lakoma,bo jste me to naucila pani vy s pani biluskou,nebudu a nemini m davat za drahy pripravky penize,kdyz hajan to nema ani na dva mesice,az budu tam jak jsem vam rikala a domluvim si to,pak si to odepisu z dani,ale to je jeste hoooodne daleko,jinak cukr klesl na osm na hladno
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2008 17:07
- Nahlásit
Ebonyjinak pani,ja chci taky maleho psa aby mi nosil fialky!!!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2008 17:16
- Nahlásit
Daruju jedenáct psů. Je mi jedno do jakých rukou. Zdarma přivezu kamkoliv
Lidi, takovej bordel,co tady nadělaly ty sfině než jsem se vrátila z města by nedokázala udělat ani horda cigánských parchantů
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2008 17:33
- Nahlásit
Biluška
nedelej,bo mam poprskany monitor,hele pani a jak jste je vychvalovala,pred domorodcama na pííívu a ted se tech chudacku nebohej chcete zbavit jo?????
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2008 17:49
- Nahlásit
nemethova5
jak jste je vychvalovala,pred domorodcama na pííívu
No kdyby mi takovýhle bordel udělali před domorodcama na pívu tak je utopím v místním potoce Nejspíš je utopím i tak, protože mě kardinálně naeali.
Gozérku jsem dneska vzala na kolo a ona mě sundala u čuvačky Akély II, protože s ní má nějaké nadnárodní spory. Dostala traverzou a za trest běžela čtyři kiláky tryskem, tak rychle jak jsem dokázala jet na kole. A bylo to z kopce, takže jsem dokázala jet moooooooc rychle. Já jí dám, mrše jedné, pořád mě nasírat. Asi za trest vezmu na kolo i ty domácí prťavce, evidentně mají moc energie
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2008 17:53
- Nahlásit
Nazdar lidi, zcela neplánovaně jsem v práci, musela jsem dojet po výletě a pořešit nějaký opruzy. Budu mít moc pěkný fotky Marie a pana Stanislava, jak spolu jedou autem, které řídím já, poprvé po dálnici směr Humpolec a Lipnice, kde jsou takové polomy, že se nesmí do lesa. Přejeli jsme proto směr Havl Brod a vesnice Bílek, kde je to děsně krásný a vodnatý. Marie se opět nekoupala. Poté mi volali z redakce, že nemají podklady a teď jsem v práci a už to řešíme. Jo a po tý dálnici sem děcka jela 140!!!!!!!!! A předjela mnoho náklaďáků a taky osobních aut. Pak už jsem jela 120 a bylo to fajné.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2008 18:25
- Nahlásit
Marie a Stanislav po výstupu na děěěěěěsně vysokou skálu!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2008 18:38
- Nahlásit
Gerdajeee pani,co to je za krasavce ovcouna,ten je hazkejjjjjj,takovej akurat pro me,i kdyz neni chlupac je tuze peknej,hele pani,vas pustili ze cvicakovskeho zachodu,ze,bo tu je pod mrakem,jinak zetacek kulha a kulha,zasla jsem mu do lekarny pro kolafit,tak ho zereme spolu,jeste jsme dostali zadara jako bonus koenzim Q10,hec!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2008 18:46
- Nahlásit
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2008 18:48
- Nahlásit
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2008 18:55
- Nahlásit
nemethova5
Nazdar pani, to je náš Stanislav, má dysplázku, nemocný srdce, strašně sraženou prdel, křivý zuby, dlouhej krk a uši a šmatlavý přední nohy. Je z nějakýho nepovedenýho chovu z Přelouče, všichni jeho sourozenci už sou mrtví na srdce. Chtěla sem, aby s náma chodil na cvičák na břevnov, ale já s nim cvičit nemůžu, bo mě má dost na háku a neposlouchá mě. Kouše Mařku furt do hlavy. Vždycky k ní běží a hlodne jí. Ona se pak vztekne, pokouše ho do tváří, vypíská ho pryč a celé se to zase opakuje, takže oni se spolu furt tak trošku porvávaj. Teda mařena ho rve a jeho to baví, tak jí furt schválně kouše do hlavy.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2008 18:56
- Nahlásit
davidkova renata
ok,já jsem na pc asi do 22
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2008 19:03
- Nahlásit
Daruji asi stoletou kočku
nejlépe do špatných rukou,dojedu kdykoli kamkoli!!!!
Lidi,mě už faaakt jebne!!!co to je za stupida,to se nevidí Může bejt kočka dementní a senilní?Asi jo,páč to je děs...předstírá už asi půl roku,že je konec a když už se těšim jak si budu moct dát boty po 6 letech dovnitř,sundat z rohů sedačky igelitky z Delvity a srolovat z ní modrý odpadkový pytle,přestat bejt ve střehu co sem zas zapomněla odklidit aby to nepochcala a žt jako člověk ,taxe zázračně uzdraví a jede dál .Má pošahaný nápady a neustále vymejšlí místa,kde se zasádlí a TAM JE.Pak ,z neznámých příčin,je opustí,nikdy už tam nejde a okupuje další .Ted má 4 dny novej nápad....bydlí v pekáči na chcaní a to tak,že tam leží i dyš je to zechcaný,ted sem dorazila z kolbenky a co byste řekli???Leží f pohodě na hovnech!!!!! Taxem jí popadla a sprchou jí celou vysprchovala páč nejsem ouzkostlivá,ale aby pak lezla na stůl,tak to fakt nemusim Ví nědgo KOLIKA SE MŮŽE KOČKA DOŽÍT????????????????????
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2008 19:06
- Nahlásit
davidkova renata
Ví nědgo KOLIKA SE MŮŽE KOČKA DOŽÍT????????????????????
Standa a Marie by jí to mohli naprosto přesně říct, kdybys chtěla....
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2008 19:09
- Nahlásit
Gerda
Standa a Marie by jí to mohli naprosto přesně říct, kdybys chtěla....
Obávám se,že budu chtít ,ale naruší vám to odnaučování lovení
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2008 19:09
- Nahlásit
Jarní louka s psíky:
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2008 19:11
- Nahlásit
davidkova renata
Ale oni jí nebudou chytat, já jim jí přidržim v ruce - samozřejmě přes svářečský rukavice, aby mě nepoškrábala, kdyby se jí to náhodou moc nelíbilo.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2008 19:16
- Nahlásit
Gerda
hezký fotečky
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2008 19:19
- Nahlásit
davidkova renata
Daruji asi stoletou kočku
Dej jí Aishe-ta ji bude milovat.
Ví nědgo KOLIKA SE MŮŽE KOČKA DOŽÍT????????????????????
No může se dožít v pohodě 20-30 let.Máš smůlu.Ale jestli ti líhá v hovnech,tak tu asi dlouho fakt nebude,páč tohle zdravý kočky nedělaj.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2008 19:22
- Nahlásit
davidkova renata
tak já si jí zejtra vemu knám a budeš mít pokoj,bo dastík si sní rád pohraje
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2008 19:23
- Nahlásit
Neessi
No může se dožít v pohodě 20-30 let
ses asi pos*ala!!!!!!!
Ale jestli ti líhá v hovnech,tak tu asi dlouho fakt nebude
Definuj "dlouho" !!!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2008 19:23
- Nahlásit
Děcka, mažu z práce, mějte pěkný víkend, v pondělí na virtushledanou!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2008 19:24
- Nahlásit
Gerda
a to jste lítali se psema dneska venku? a kde?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2008 19:29
- Nahlásit
davidkova renatacau,ty v.le,tak to cumim,kocky jsou dost cistotny a do hoven nelehaji,no cumim.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2008 19:50
- Nahlásit
brezen2008
isdpch ti bud napíše sem nebo ti cinkne,zejtra tě naloží na floře a jedete sem.
nemethova5
kocky jsou dost cistotny
pokud nejsou senilní asi
hele,těch 8 ale nic moc teda!!
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2008 19:56
- Nahlásit
kozi kozi kozi
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2008 19:56
- Nahlásit
argosek
kozi kozi kozi
Asi tak....
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2008 19:57
- Nahlásit
davidkova renata
ok
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2008 20:00
- Nahlásit
davidkova renata
jo a abys to věděla,kuchyn stále není hotová,to je barák,takže stále meju nádobí v koupelně
|