| Autor |
Zpráva |
argosek
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2008 23:56
- Nahlásit
Gerda
dnes jsme opet byli v riegroivych sadech a opet jhsme te nevideli
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2008 06:25
- Nahlásit
jablunka
Ale vzhledem k tomu,že je to ňáká myslivecká voblast a ten šéfík tam začal chovat krůty a navíc jeho vyjádření k tomu fšem.......no já mám jasno!!!
No to bylo jasné už podle typu návnad.Jen nepochopím,že už tam nikdo,komu otrávili psa, nesype otrávené zrní pro krůty a nerozesílá myslivcům flašky alkaholu pančované strychninem.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2008 08:17
- Nahlásit
dobré ráno všem,tady je krásně,někam odpol vyrazím,ale tak aby na to stačil dastík
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2008 08:49
- Nahlásit
Neessi
Jen nepochopím,že už tam nikdo,komu otrávili psa, nesype otrávené zrní pro krůty a nerozesílá myslivcům flašky alkaholu pančované strychninem.
Ani mě to hlava nebere!!! Mě se to stát,tak máme se psama celej rok krůtí!!!
Brýýýýýýý rááááááánko fšicííííííí..........
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2008 09:42
- Nahlásit
http://www.stream.cz/video/9/55986-zrzka-masiruje- cernocha-18
toto je ukázka davídkovic kočky a nyný ,takle to u nich funguje
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2008 10:58
- Nahlásit
brezen2008to je dobryyyy,to nema chybu!
jinak zdarec vsem,kteri se dovedeli,ze maji cukrovku a tem co ji nemaji.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2008 11:07
- Nahlásit
argosek
Kdybys byl dnes opět v riegrových sadech, uvidíš mě, bo sem v práci. Klidně pískni přes plot, nebo tak něco, dnes tu bude jen jeden pes, můžeš sem vzít třeba všechny ) a pozor, příští týden nám budou postřikovat odplevelovávačem dvorek, tak snad to nenafouká do parku.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2008 13:44
- Nahlásit
nemethova5
vsem,kteri se dovedeli,ze maji cukrovku a tem co ji nemaji.
Stačí zhubnout 15 kg a cukrovka bé v pérdeli!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2008 14:22
- Nahlásit
Neessijo a muzes mi rict jak to udelat?v praci jsem cely vecer na nohach celych trinact hodin a jim po vicekrat v malych porcich,v rodine mame na to dedicnou dispozici,tak to potom nemusim zrat vubec a budu si hrat na tvrdou anorekticku potom,nemam vubec sedave zamestnani,moc se nachodim.to je lehky rict kazdemu zhuni a nebudes mit cukrovku.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2008 14:39
- Nahlásit
nemethova5
a co děláš,jestli to nejni tajný?
jinak jsem byla venku se psema,hezky je venku,potkala jsem kámošku skoro po půl roce,už má psů hned 5 - 3x NO + 1 jezevčíka +kžížence NO a čvs
dastík se hned s jedním serval,ale pak byli ok,sedli jsme si pod strom a klábosili jenom a psech a o tom jaký máme doma blbce,jako chlapy
ted si dělám toustíky
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2008 14:45
- Nahlásit
brezen2008nazdar a co jako mam delat?ted siju,za chvilku se chystam do rachoty,znam jen dve cesty,prace-domu a opacne,hm to se nekdo ma,mit tolik psu,mne staci bohate hajan a jsem s nim naprosto spokojena,hajan se nastesti nerve,radsi jde pryc,kdyz uz ale neni vyhnuti a zautoci jiny pes tak ho necham,nejsem blb,aby si kazdy cokl na nej dovoloval,kdyz ja mam psa vychovaneho.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2008 14:47
- Nahlásit
nemethova5
já myslím za práci
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2008 14:50
- Nahlásit
brezen2008jooo tak delam u ochranky,takze sestnactky,dvanactky,trinactky,normoš bezne sichty,delam treba ctyri dny a den mam volno,nebo dva dny a den mam volno,nedelej si iluzy,ze delam dva dny a dva dny volno,coz u me neexistuje a jeste jezdim daleko do posrane roboty.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2008 14:58
- Nahlásit
nemethova5
Neessijo a muzes mi rict jak to udelat?
takže za prvé se musíš vzdát píva
za druhé jíst 6 x denně malé porce,které nepřesáhnou 600 KJ
a v celkovém součtu nesníš nikdy víc než 4000 KJ/den.Takhle budeš hubnout 1 kg týdně,takže za necelé 3 měsíce to máš dole.
za třetí: musíš se absolutně vyhnout veškerým uzeninám a rapidně snížit přísun tuků.
Jak to udělat v práci?Sehnat si plastové krabičky na potraviny a jídlo si připravit na každý den s sebou.
Když ti půjde huba šejdrem na sladké,tak si nakup v lékárně tyčinky Guaretta (smetanová,čoko,kapucino...-jsou jako čokoládové a mají těch 600 KJ) a máš jedno jídlo sladké,které ti zažene chuť na sladké.
V celkovém množství je toho jídla fakt málo-vychází to na půl krajíčku chleba denně,nízkotučné sýry(20%),plátek masa na sucho max.150 g, hlavně ke všemu rajčata,papriky,salát........
První týden máš hlad,ale pak to jde.Jen vydržet.A cukrovka zmizí,jak přišla.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2008 15:03
- Nahlásit
nemethova5
takže to máš něco jako ten můj,dělá u BA,12,24,36 někdy i 48
takže když je doma a má volno třeba 2 dny,tak si prostě vypíná mobila zapne až večer 2 den
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2008 15:04
- Nahlásit
Neessi
Můdr já ti nevim, holka, ale sníst za den max 4000 tak umře....to je děsně málo, myslim že při pohybu může jíst v pohodě do 5000, snídani 700, svačinu taky nějak tak, oběd 1200-1300, dalsi svačiny a končit 4 hoďky před spanim. Denně cca 50 deka bílkovin, hlavně ty bílkoviny, podle toho, kolik vážíš. Ty ti pomůžou předělat tuk na svaly. A hodně pít. Aspoň tři litry denně.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2008 15:10
- Nahlásit
Gerda
ale sníst za den max 4000 tak umře
neumře.Podle fotek má zásobu na 40 denní hladovění zcela v pohodě.Ale ta cukrovka není cukrovka jako taková(pokud není I.typu),ale říká se jí "metabolický syndrom" a je z nadměrných zásob tukové tkáně,které jsou podle BMI více než 20 % tuku.
Jinak ten poměr bílkovin 50 g,sacharidy 100g,tuky 50g nezávisí na fyzických dispozicích-ten je platný pro všechny.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2008 15:13
- Nahlásit
Neessihele to vsechno chapu,ale ja se v praci tak desne nachodim,ze si to neumis ani predstavit,ze sotva dolezu domu,jo a k tomu me jeste trapi ostruhy a nejsem schopna jak jsem vyplivnuta dojit na tu blbou rehabku,ja nevim,cim to delaji,asi laserem nebo,co,takze co se tyce energeticke hodnoty jak pise gerda,abych za chvilku nekde nezkolabovala,ne hlady,ale vycerpanim,piva se klidne vzdam,uzeniny nejim,zeleniny mam tri prdele,s ovocem to moc neprehanim,je tam moc fruktozy,tedy ovocneho cukru,jedna vec je ta,ze mam spatnou zivotospravu a delam jen same nocni,takze mam uplne prevraceny rezim,to je taky dulezite.
brezen2008ja ho nevypinam,bo stejne by mi nevolali a stejne kdyby chteli,tak jim na sichtu nenastoupim,to jsem hned podepisovala na firme kvuli tomu papir,za prve mam to daleko a za druhe jedu skoro hodinu do roboty,tak maji smulu!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2008 15:14
- Nahlásit
Neessino prave pani,ja porad celych deset let vazila 80kilo a najednou mam 97!!!!!za necely mesic!!!!!opravdu,nelzu!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2008 15:16
- Nahlásit
Neessi
takže za prvé se musíš vzdát píva
Tý woe,doufám,že u mě k tomuhle nigdy nedojde,páč to by bylo stejný,jako mě zavřít do kláštera!
Gerda
ale sníst za den max 4000 tak umře...
Hele dá se to,kdysi(asi 100 let z5 ),sem žila docela zdravě a gdyž si zvykneš na zeleninu,tak to v klidu dáš.Je fakt,že já žrala jen zeleninu a maso.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2008 15:17
- Nahlásit
jablunkaja zeru skoro furt zeleninu,maso sem tam,uzeniny vubec,na sladke me chut nejak nehoni.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2008 15:20
- Nahlásit
nemethova5
no prave pani,ja porad celych deset let vazila 80kilo a najednou mam 97!!!!!za necely mesic!!!!!opravdu,nelzu!
tak takhle sem dopadla,gdyž sem začala dělat v nemocnici noční,během půl roku z 67 kg 80 a za dva roky na to nemoc 3/4 roku marodění a další kilečka nahoře a teď sem na tom jako ty!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2008 15:22
- Nahlásit
jablunka
Neessi
No faktm i přijde 4000 hrozně málo. Je teda fakt, že já se dost přežírám, takže hubnu už při příjmu 5000 poměrně dost, ale prostě 4000 si neumim představit na celej den....Myslim, že když nemethová začne na pěti tisícofkách, uvidí sama, jestli je schopná to dát níž. A představa že jim jen zeleninu je prostě strašná! Aspoň že maso se smí.
nemethova5
97!!!!!za necely mesic!!!!!
A nemůžeš třeba zadržovat vodu? Nemáš třeba vysokej tlak? Moje kamarádka teď byla na vyšetření, zjistili jí zavodnění, vysokej tlak, dostala lék na tlak a jak jí to kleslo a odvodnila se do normálu, sundala 5 kg jako prd...Takhle rychlý přibírání je spíš ale ze stresu, ne? To přece nenabereš za normálních okolností...
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2008 15:25
- Nahlásit
Gerda
jablunkajo,ze stresu to byt muze,mam ho az moc,hlavne doma!!!!voda,je to mozny!jinak jak pise jablunka je to z tech nocnich,to je fakt,jak rikam spatna zivotosprava,nocni,stresy,atd.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2008 15:26
- Nahlásit
Žencký
dyš sme u těch kil - byla sem právě roztočit vejplatu za hadříky, mám dvoje nový džíny (v kabince sem je trošku vytáhla, aby mi doře sedly), tři trička (strašlivá námaha sehnat ňáký, co by mi bylo) a ňáký ty slípentplejky. Spodní část těla narvu do čísla o jedno míň, horní část (jako od pásku vejš) nenarvu ani do těch největších triček pro slečny. Ale mám radost, byl to dobrý počinek, koupila sem si za to velmi velký oběd zvící minimálně 4000 kilodžaulů. A pozor! Skutečně sem si vybrala nejtmavší kabinku, nejdál od vchodu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2008 15:28
- Nahlásit
nemethova5
Máš nějakou šanci vyměnit si směny?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2008 15:35
- Nahlásit
Gerda
Máš nějakou šanci vyměnit si směny?
U BA asi těžko......
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2008 15:39
- Nahlásit
Gerda
jablunkaholky to tezko,delam jak bulhar,prachy naprd,ted se mi neco rysuje,zati jsem jeste potichu,pak se pochlubim,jak bude cim,tak se zatim ejte ja padim na kremacku!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2008 15:45
- Nahlásit
nemethova5
Tak to na tebe budu moc myslet v tomto směru konkrétně - neunav nám zeťáčka!
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2008 15:54
- Nahlásit
Gerda
A nemůžeš třeba zadržovat vodu?
17 kilo za měsíc není jen voda,to je blbost.2-5 kg jo,ale víc ne.
|