Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1053 . 1054 . 1055 . 1056 . 1057 . 1058 . 1059 . 1060 . 1061 . 1062 . 1063 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
sarax
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2008 12:47
- Nahlásit

PetraK
lecitýn...a zkusilas megalecitýn??
Muchoš
hele se stotožnuju s tím co psala Biluše..s takovým ,pánové vodpustěj,vocasem,bych ani dítě nechtěla..ani křečka...
dovez ho v pátek a ugrilujem ho
a co se týče bydlelní,určo půjde vyřešit jinak než setrvávat s ním..

sarax
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2008 13:04
- Nahlásit

janika
ale nemění to nic na tom, že je to vocas
vocas minimálně v tom že to Muchoš ví že....pokud je to jen "platonické" a nechtěl by s tím hejbat dál je debil že ona to ví ...páč zas na druhou stranu sousta chlapů řekne já nechtěl ale vona byla smutná
isdpch
, já snad du něco dělat bo co

neblbni a dobře si to rozmysli..jako vážně

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2008 13:20
- Nahlásit

isdpch
Pojď k nám sekat kopřivy. Bojuju s tím už od rána, jsem celá popálená a jelikož mám alergii na kopřivy tak už toho moc neudělám. Otečou mi všechny popálený místa, neudržím v ruce srp a budu muset jít s pejskama na procházku. Eventujelně si sednout s knížkou do houpací sítě. Není to špatná práce, čověče

brezen2008
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2008 13:28
- Nahlásit

Biluška
tak kopřivy pošli mě,já je suším dastíkovy a sindynce k jídlu

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2008 13:38
- Nahlásit

sarax

no a je ten megalecitýn v granulích a vyváženej? Abych se nějak jako nerozhodila v růstu . Já si teď dala takovou vyváženou zahradní vzpruhu mozku -pak prej, že se dá na zahradě relaxovat, odpočinout mozku!! - pché, já se tak nažhavila, že se mi vzteky mozek zavařil a musela jsem si na něj pustit ledovou vodu z hadice, jinak hrozilo, že doběhnu kilák do vesnice k sousedovi, vyrvu mu křoviňák z ruky a zpustoším to co jsem tam do tý doby udělala To byla taková mozková vzpruha!!!

janika

co lecitýn...prdim na něj, stejně vyživovat tu jednu buňku
jo vono to má vyživovovat buňky nějaký? No by potom byla marná investice u mě. Páč by lecitým bloumal opuštěnou mozkovnou a marně hledal někoho koho má vyživovat

a co se píše v Životě mezi životy

já tipuju podle toho úvodu v tý knížce co jste četly vy, že to bude o tom stejném. O vracení se zpět o tom, že jsi to v podstatě Ty kdo rozhodne, jaký bude příští díl v tým životě a tak. Jen si nemůžu vzpomenout, jak se ten Američan, který to napsal jmenuje .

ANKETNÍ OTÁZKA - myslíte si, že když mi do klávesnice napadala čočka, dopadnu jako Biluška - ANO - NE - nehodící se škrtněte, posléze bude anketa vyhodnocena a sdělen výsledek

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2008 13:39
- Nahlásit

isdpch
já snad du něco dělat bo co

pane! Že Vy ste někde četl, že práce šlechtí a teď si chcete založit šlechtitelskou stanici???

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2008 13:40
- Nahlásit

Biluška

Eventujelně si sednout s knížkou do houpací sítě.

Nooo , to je vono. A pak můžeš směle říct:

Konečně dělám to, co jsem celej život chtěla dělat. NIC!

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2008 13:45
- Nahlásit

janika

My to měli půjčený od Brtníkova kolegy, kterej juž více není kolegou vzhledem k procesům ve firmě , tož tady nevypomůžu

Biluška dopadla tak, že když jsem ty její bláboly četla, měla jsem vystaráno o zábavu, páč jí to psalo v jednomkusebezpřerušeníavynechávalokaždýdruhýpísmen ko

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2008 13:58
- Nahlásit

janika

no on ten jeho kolega měl takových zvláštních knížek hafo, škoda no.

No zatím čočka spolupracuje - otázka je , jak bude spolupracovat, když zatuhne

Jednu klávesu jsem držela chudákovi spolužákovi kdysi, když jsme se učili psát na stroji. Életrickým. Tak jsem mu v nestřeženým okamžiku, když si šteloval papíry, předlohu, nohy,ruce a vůbec, přidržela nenápadně písmenko p. Divil se, kde se to tam vzalo . Ale nevypadal, že by z toho něco vyčetl. Ani pak pan profesór, když mu papír odevzdával. Tak se mi pak při písemce pomstil a vytáhnul mi šňůru od stroje ze zásuftky a to jsem se pak zase divila já

Neessi
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2008 14:12
- Nahlásit

Nazdárek fšicííííííí,co řešíte?Asi nic důležitýho,bo by to tu vřelo.Voda v bazénu má cca 23 stupňů,tak jdu ..........

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2008 14:14
- Nahlásit

janika

střílet je smrady!! Bože když si vzpomenu co jsme ve škole dělali! Já bych nemohla učit, já bych to řezala hlava nehlava
My jsme takhle jednou v osmičce narvali šesťáka do díry, která byla v podlaze mezi 2. a 3. patrem. Ale to mělo svoje opodstatnění, páč se totiž navážel do spolužáka, který byl z děcáku a adoptovaný a byl pochopitelně odlišný. To je snadný terč. Tak jsme pak toho šmejda šesťáka popadli a narvali do díry po stoupačce s tím, že ještě jednou a pustíme ho dolů . Divím se, že nás neprásknul a my z toho neměli průsera. O lyžařskejch kurzech, brigádách a spol. radši ani nemluvím. Na jednu stranu by ty učitele měli svatořečit za živa

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2008 14:15
- Nahlásit

Neessi

Hele náčelnice Běží s pěstí v košili - nechte toho, tomu se říká koleda, koleda aneb co my chudáci pracující?

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2008 14:15
- Nahlásit

isdpch
neudržím v ruce srp
a kladivo udržíš ?

Neudržím nic těžšího než knížku, pochopitelně v brožovaném vydání . Taky ovladač od televize mi celkem nedělá problémy

hele nečtu to tady zpětně páč to se nedá, co puma ?
Puma žije, ale je hluchá. MOmentálně řešíme soužití s hluchým psem a testujem nakolik je hluchá, protože to vypadá, že nablízku snad něco slyší. Asi tak do pěti metrů. Pak už mám smůlu a musím doufat, že se na mě otočí a zareaguje na posuněk. Pramení z toho úžasné situace, jelikož si na to nikdo nemůžeme zvyknout. Takže já lítám po zahradě, ječím "Belo, ke mně, kuwa Belo, dělej a neser mě" zatímco Bela stojí za borovicí, pár metrů ode mě a čuchá si nějakou zdechlou myš. Po pěti minutách řevu mě Mášenek taktně upozorní ať si šetřím hlasivky a dojdu si pro ni. Já mu to vracím každý večer, když je líný vstávat z postele a vydává nesmyslné pokyny jako "Belo, zhasni". Bela spokojeně spinká a nějaké zhasínání má ty víš kde

brezen2008
Ještě sušit se s tím svinstvem budu. Přijeď si pro to a odvez si jich kolik chceš

PetraK
myslíte si, že když mi do klávesnice napadala čočka, dopadnu jako Biluška - ANO - NE - nehodící se škrtněte, posléze bude anketa vyhodnocena a sdělen výsledek
Záleží na tom, kam ta čočka šikovně spadla. Jestli je pod mezerníkem a písmenkem "n" tak to rovnou zabal a jdi si koupit novou klávesnici

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2008 14:20
- Nahlásit

Biluška

tak to mám f pohodě, páč je to mezi mezerníkem, písmenkem X a C a V. Takže maximálně nebudu moct napsat Xicht a VC

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2008 14:22
- Nahlásit

Proč furt píšete? Dyť se to nedá stíhat číst!

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2008 14:24
- Nahlásit

Gerda
Proč furt píšete

páč sem grafomán! Jednou na to budu mít i papíry a budu papírová!

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2008 14:30
- Nahlásit

PetraK
tak to mám f pohodě, páč je to mezi mezerníkem, písmenkem X a C a V. Takže maximálně nebudu moct napsat Xicht a VC
no jo, ale napřed vyzkoušej jestli ti jde dělat mezera šipkou. Páč mě třeba nešla

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2008 14:35
- Nahlásit

Biluška

tak já si můžu m e z e r o v a t zatím jak chci. Ale jen mezerníkem. Šipkou se můžu pohybovat je v textu už napsaným, ale to je snad normální, ne?

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2008 14:38
- Nahlásit

PetraK
Šipkou se můžu pohybovat je v textu už napsaným, ale to je snad normální, ne?
no mě se ptej, já vím o počítači jenom to, že se bez něj nedostanu na cz-psa

sarax
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2008 14:40
- Nahlásit

Gerda
taky jim nerozumím jeden krmí harantě,venčí psa se srajdou a pakzas hodinu čumí prská rajčátka na monitor
Biluška
, že nablízku snad něco slyší. Asi tak do pěti metrů
že by mýho psa taky někdo votrávil??
Neessi
a eště nám k tomu dátě pani takovej vobrázek s Pamelou taky chci bazen..jak se dá do 3+1 uploadnout bazén??

Neessi
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2008 14:41
- Nahlásit

PetraK
tomu se říká koleda, koleda aneb co my chudáci pracující?

Jak to myslite,pani?Pracující?To je práce sedět na cézetpsoj?Já makala doteď,tak jdu odpčívat.Od 7 h mi to stačilo.A musím si naodpočívat na den dopředu,páč zítra dorazím až v 17h (

Neessi
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2008 14:43
- Nahlásit

sarax
..jak se dá do 3+1 uploadnout bazén??

jednoduše.Všechno vystěhovat,zaizolovat,vykachličkovat,udělat si spouštěcí schody od sousedů nad váma a napouštět a napouštět )

Neessi
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2008 14:44
- Nahlásit

..........a vůbec-doma je mi zima v plafkách,jde se ven.

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2008 14:45
- Nahlásit

Sem rpávě po obědě a eště potřebuju zmrzlinu, takže vás zatim číst nebudu. Zítra přinesu foťák a dám vám sem fotky z rover srazu, kde sem jako jediná měla špinavý auto, a navíc eště zaparkovaný úplně jinak než vostatní, až mi to musel organizátor přeparkovat. Můžete někdo udělat výcuc, so se tu za víkend kynologicky probralo? Marie včera dostala za trest dvě injekce, řikala sem Pane doktore, jen jí píchněte pořádně, děsně zlobí. A pak sem se jí smála, že jí to bolelo. A eště jí dám odčervovadlo, aby se podělala!

sarax
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2008 14:52
- Nahlásit

Gerda

A eště jí dám odčervovadlo, aby se podělala!
¨nerouhej se...mě dneska Trinitka budila a 3 hodinky celou noc...von ten výcuc z koše nebyl asi nic moc..prase jedno
Neessi
hm napouštět..uvidíme
a vůbec mi je vedro v paneldomě kterej nám zateplujou tedka a je mi vedro i s toho pocitu a jiní si jdou do bazénu.....

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2008 15:03
- Nahlásit

[b]Biluška
já vím o počítači jenom to, že se bez něj nedostanu na cz-psa
no tak to Tě musím poinformovat, že žádná moje klábosnice neuměla dělat mezery šipkama. nebo jsem to jen neodhalila teda

Neessi

a vůbec-doma je mi zima v plafkách,jde se ven

a tomudle se řiká duševní sadismus!!!!!!!!!!!!! Fuj a fuj a fuj. ať se vám napustí zrzavá voda!!!!

Gerda
A eště jí dám odčervovadlo, aby se

se vám na tom hajzlu nechce sedět osamoceně, co pani??? Jo a máte hezkýho Standu- rozhodně mnohem mnohem hezčího než má Grossová

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2008 15:05
- Nahlásit

Gerda
jen jí píchněte pořádně,

no, nám takhle pořádně píchli do Ešusa a von se z něj stal dřevěnej pejsek a upadnul zcepeněle na bok a tam ležel a předstíral že je v komatu. nechápal, proč se mu řehtám

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2008 15:12
- Nahlásit

Tak dneska mi celý den nenapsal ani čárku, ani neprozvonil-jak občas děláváme, když jsme oba v práci....a já mám depku jak prase, nevím, co mám dělat, vůbec nevím...sháněla jsem číslo na jejího chlapa, ale nepovedlo se mi, zatím. Holky v práci říkaly, ať mu vyberu prachy z účtu, když se furt chlubí těma svojima prachama, a zajdu si na kosmetiku, koupit si hadry a tak...že se mi uleví...sem dneska nechala jeho kreditku doma...a není to řešení...ráno jsem ze vzteku posekala celou zahradu ruční sekačkou, občas mě u toho chytla depka, tak jsem si lehla na zem a psi kolem mě skákali a koukali, co to blbnu...pak se kousali...a já furt kuju pikle, ale zatím jsem nic neukula.

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2008 15:18
- Nahlásit

janika
Mucholabka
Já bych mu ty prachy vybrala, důstojnost nedůstojnost, parádně ho tim nase*e a o to snad jde, ne?

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2008 15:23
- Nahlásit

janika
Záleží na tom, jestli s nim chce bejt. Na tom je to asi závislý celý.

<< 1 ... 1053 . 1054 . 1055 . 1056 . 1057 . 1058 . 1059 . 1060 . 1061 . 1062 . 1063 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání