| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2008 16:18
- Nahlásit
argosek
kozi kozi kozi
todle je asi nejsmysluplnější z toho vašeho příspěfku,pane
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2008 16:25
- Nahlásit
davidkova renata
máš maila.Na kočce jsem objevila nějaký znamení.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2008 16:32
- Nahlásit
Neessi
ty taky,já nevobjevila nic,akorát hovno na stole
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2008 16:48
- Nahlásit
davidkova renata
paní čus,takže vrazili dastíkovi pigáro,natřeli nějakou hnusnou mastičkou,po ktreý to páchne horší než rybina a kdyb se to prej nejlepšilo,tak příští úterý na kontolu,má to nejspíš vod nějakého hnusného kousnutí bo co, no a kdyb se to nejlepšilo,tak udělaj seškrab a zjistěj po lupou co to je,tu šalvěj mám dávat taky,ted dostal chvilku náhubek aby si to nerozdrápal a zítra přinese kámoška z pet centra límec a bude ho nosit do toho uterka
do vody nesmí a ni moc na slunce,bo mi mu to mohlo i prasknout až to zaschne
sindu nu jsem vzala pro jistotu taký a na ní nic nenašli,takže to májenom von
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2008 17:16
- Nahlásit
Děcka, jelikož sem zjistila, že tu dnes budu dlouho a v pátek ještě dýl, osílám vám vzteky trochu vody. Bude pršet, připravte se na to.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2008 17:24
- Nahlásit
davidkova renata
Nevím jestli tě to potěší, ale Braisy se ke konci chovala hodně podobně. Do hoven teda nelíhala, ale jinak byla mimo stejně jako ta kočka. Ležela venku na zahradě, pak přišla do obýváku, rozhlídla se, řekla "co jsem to jenom chtěla.... jo aha, kakat jsem chtěla", posrala se uprostřed a zase si šla lehnout na zahradu.
Nevím jestli se s tím dokážeš psychicky srovnat, ale pokud si ta kočka lehá do vlastních enonen tak bych ji už asi utratit nechala. Pošli třeba mladýho, protože ty to určitě nezvládneš.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2008 17:25
- Nahlásit
Gerda
no tady je vítr a je mi pak jedno jestli bude pršet nebo nebude
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2008 17:30
- Nahlásit
Biluška
Hm, tak hovenka mi Aša dělala v baráku tak poslední půlrok.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2008 17:37
- Nahlásit
Mucholabka
Ty případy, kdy se podělala třeba v noci nepočítám. Jde čistě o ty, kdy ze zahrady přišla domů, poeala se a šla spokojeně zase ven. Normoš Alzhajmr jak vyšitý.
Mimochodem, toho chlapa bych kopla do špic a ne abych se hnala do svatby. Věř zkušeným, já takhle zabila deset let života. Začínalo to stejně jako s tebou - smutná kamarádka co potřebuje rozveselit. Následovaly další kamarádky, kterým je zapotřebí pomáhat, protože jsem přece gentleman. Doplněno šílenými scénami a násilím pokud jsem v roli utěšované kamarádky byla já (pochopitelně v náručí jiného gentlemana). Rozvod dneska stojí pěkný prachy, kopnout ho do špic za svobodna vyjde mnohem líp. O děckách vůbec nemluvě.
|
Triniti
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2008 17:57
- Nahlásit
Neessi
když už vytahujete sociol. průzkum-tak nejvíc nevěrníků je tam,kde si jejich polovička nevěru vůbec nepřipouští a věří na jeho věrnost.Nejméně je jich tam,kde naopak si ženská říká,že ten její stejně zahne,když bude chtít,ale nechce to vůbec řešit.
Ta první skupinka tu nevěru partnerů nevydýchá,kdežto ta druhá,co s tím počítá,tak případné ulítnutí promine.
Takže je to jasné:když s tím počítám,tak je menší hrozba nevěry u partnera a malá pravděpodobnost rozchodu.Naivky prý svým přístupem k partnerovi provokují jeho odvahu k nevěře,kterou pak provozují a zdokonalují.........než se ucho utrhne.
F jeho nevjeru nevjeřím a esli bé nevjernej, tak to asi nerosdejchám. Čemodan bé mít za dveřma. Furt mu řikám, že ho nedržím, ale von se dérží jak blecha psa. Tak nevim, kerý to procento nakonec vopsadíme.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2008 18:11
- Nahlásit
Triniti
Furt mu řikám, že ho nedržím, ale von se dérží jak blecha psa.
říkat nestačí,to chce i názorný projef a decimovat a sprdávat-no prostě to,co ženská pochopí hned,jak se narodí,tak chlapoj musíš vysvětlovat celej život.
|
Triniti
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2008 18:20
- Nahlásit
Neessi
chlapoj musíš vysvětlovat celej život.
Jo, jo, napříklat že vjec, kerou hledá, bješně neleží f šuflíku ouplně navrchu, ale že musí i hrábnout dolů. Zbytečný.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2008 18:31
- Nahlásit
Neessi
tak chlapoj musíš vysvětlovat celej život
A dyš se ti nechce ztrácet čas vysvjetlovánim chlapoj, vemeš kámošku a deš normálně na pivo, pokecat se slušnym čékem
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2008 18:44
- Nahlásit
Triniti
napříklat že vjec, kerou hledá, bješně neleží f šuflíku ouplně navrchu, ale že musí i hrábnout dolů. Zbytečný.
Biluška
Nevím jestli tě to potěší, ale Braisy se ke konci chovala hodně podobně
no snad by mě to i potěšilo dyby to teda dál netrvalo tak nějak moc dlouho.
Pošli třeba mladýho, protože ty to určitě nezvládneš.
Ne,zatim to nezvládnu,kdyby jí něco bylo evidentně fyzicky tak jo,ale sem kráva debilní,měkká,falešná a i když se mi fakt uleví až nebude,tak si řikám,že nemůže za to,že je stará a já nemám právo jí zabít jen proto,že se mi vysrala na stůl,chápeš ne? Mladej nepude,je eště horší jak já,i když jí neviděl už asi 2 roky bo jí vůbec neregistruje
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2008 19:01
- Nahlásit
davidkova renata
tak půjde Nyný
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2008 19:04
- Nahlásit
brezen2008
hele a neřikali co to je?Páč kousnutí teda dost pochybuju
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2008 19:10
- Nahlásit
davidkova renata
no zatím že je to kousnutí a kdyby se to do uterka nezlepšilo,tak pak teprv udělaj strer,jsem jim řekla at klidně hned,že se i zadlužím ale oni že ne,že počkáme,tak jsem si to změřilaa uvidím když se to bude zvětšovat a kdyby nechtěli udělat tak mám v záloze jednu veterináře
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2008 19:22
- Nahlásit
brezen2008
co ho kouslo, co tam má?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2008 19:31
- Nahlásit
Mucholabka
davídková ti to popíše,je to jakoby malej bedar a okolo to mokvá,měl to před 5 dny taky,dávala jsem šalvěj a to mu trochu zmyzlo,a kolega mu dávál na to titrlí olej,to mu fakt pomohlo ale včera jsem voběvila zas jinej asi 20cm od toho a von si tam na ty záda dosáhne,ted to má na žebrech,mám vod kámoščky s pet centra slíbenej límec
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2008 19:33
- Nahlásit
Taxem právě uklidila hovna f obýváku
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2008 19:34
- Nahlásit
brezen2008
on když byl Ferda starší,tak to měl taky,ale ono mu to mokvalo a do 3 dnů mu to zmytlo,takže jsem tio u nhěj neřešila,jak to příšlo tak to zmyzlo,ale nekousal si to
okolo jsem mu to ostříhal aby se tam nic nedostalo,to přesně dělám i u dastyho,ale on vypadá jako kdyby měl nějakou vyrážku,žrádlo má pořád stejné a sindy je ok,a maorčata taky nic nemaj
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2008 19:37
- Nahlásit
brezen2008
Počkej, ty máš taky Ferdu? Abych toho hajzlíka přejmenovala.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2008 19:38
- Nahlásit
Mucholabka
no já to pamatuju u prvního NO...už nevim co to bylo,ale začlo to na hřbetě,jakoby hnisavej flek a rozlejzalo se to,už nevim co mu na to dali,ale kousnutí to teda nebylo,spíš bych typla na něco kožního na co trpěj ovčouni..Pyodermie to ale asi nebyla,pak zmizlo,jenže pes ve 3 letech umřel na psinku,tak nevim co by bylo dál
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2008 19:39
- Nahlásit
brezen2008
A nemuze mit jen zapareniny? Koupani, nedoschla srst, nedovycesana podsada?
davidkova renata
Gratuluji a pevny nerv.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2008 19:40
- Nahlásit
davidkova renata
Gdo si tam odskočil?Že by číča?Nějak často se*e,ne?Ráno na stůl,teď f obýváku.....třá chce mít hajzlik čistej na ležení.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2008 19:42
- Nahlásit
brezen2008
namatlej to gentiánovou violetí-ta to vysuší.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2008 19:43
- Nahlásit
Neessi
třá chce mít hajzlik čistej na ležení.
si ftipná...
se*e docela často,to jo.A nežrala,sice přišla,ale akorát se napila,vys*ala f obýváků a hotovo.Bublinky nevidim at dělám co chcu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2008 19:50
- Nahlásit
PetraK
hele co je f Troji
http://www.datak.cz/utulek/psi.jsp
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2008 20:02
- Nahlásit
davidkova renata
Bublinky nevidim at dělám co chcu
tak to mám natáhnout sem a vyhlásit soutěž o to,kdo najde víc bublinek,bo co?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2008 20:04
- Nahlásit
Neessi
tak to mám natáhnout sem a vyhlásit soutěž o to,kdo najde víc bublinek,bo co?
jak chceš....ale lepčí by teda bylo počítat bubliny f šampáňu
|