| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 10:42
- Nahlásit
Gerda
Vždyť se nedá dělat vůbec nic, dyť to čéka úplně paralyzuje, čék se potí, to nesnášim, otejkaj mu nohy, ruce, v buse to smrdí, na ulici je hic a smrad
no to jako jo. To máte pani trošánek i pravdu, ale tak ať prší když jsme v práci. Pak ať je normálně ALE AŤ NEPRŠÍÍÍÍÍ! PRŠET SE MÁ HLAVNĚ V NOCI, ABY SE PŘES DEN NEMUSELO ZALEJVAT (to se zas o víkendu proběhnu s hadicí )
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 11:03
- Nahlásit
janika
akorátže v zimě je taková klendra, že nemůžeš ani vyvětrat.
Naopak, vyětráš a máš krásnej čistej křišťálově mrazivej vzduch. A nevim kde si viděla vymraženej bus, když sou furt všechny strašně přetopený, až se tim nedá jezdit ani v zimě. Už plánuju cestu na špicberky a aljašku.
právě že se dá dělat všechno, vopalovat se, vááálet se u rybníčka
vopalování neni zdravý, akorát se úplně odpravíš tim horkem. Vodu nemám ráda, rybníky bejvaj špinavý. Prostě zlatá zima, holomrazy, holomrazy, kde jste? Ať už jste tu!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 11:13
- Nahlásit
janika
jo a navíc v mrazech nemůžu chodit oblečená dle svých představ
Takže celý to letní šílenctví je jen kvůli tomu, že se chceš vystavovat, jo?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 11:31
- Nahlásit
Gerda
Prostě zlatá zima, holomrazy, holomrazy, kde jste? Ať už jste tu
TAK ZA TOHLE ROUHAČSTVÍ NA TEBE POSÍLÁM DÝMĚJOVEJ MOR A STŘEVNÍ KATAR V TRVÁNÍ 5 MĚSÍCŮ!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 11:39
- Nahlásit
janika
jo takhle člověk vezme tři hadry a jde do práce. V zimě, aby vstal o hodinu dřív, než se oblíkne. A to mám zimu ráda. Ale ne v době kdy má být léto
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 12:00
- Nahlásit
janika
správně. A navíc, když vypadám jak reklama na gumy Mischelin, bo jak se to píše, tak se i velmi špatně pohybuju, navíc zaberu víc místa, tudíž v busu pak jede míň lidí, musí jezdit víc linek, propálí se víc nafty, je víc smradu, vyčerpávaj se ty světový zásoby
takže vlastně tím, že Gerda přivolává zimu způsobuje ekologickou katastrofu spalováním nafty a tím pádem i globální oteplování, takže za to, že jí je vedro si může sama!! Doufám, že jí tahle logika dovede k tomu, že se tím pádem na tom hajzlu zalígruje dobrovolně sama!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 12:11
- Nahlásit
PetraK
janika
)))) holky vy ste blbky )) Ale je to fakt, budu muset tak 15-20 kg zhubnout, pak mi takový vedro nebude.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 12:20
- Nahlásit
Gerda
když už f tom budeš - nemůžeš zhubnout nějaký to kilčo i z mejch zásob?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 12:28
- Nahlásit
PetraK
To nejde, to si musí každej odtrpět sám
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 12:37
- Nahlásit
Gerda
sobče
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 12:42
- Nahlásit
PetraK
to je celá vona
dneska se mi zdálo vo jídle...ch jo..
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 12:51
- Nahlásit
sarax
no já sem dneska v noci zachraňovala v Horních Počernicích samici levharta s mládětem
Sem se vám lidi tak naběhala , pak mě nemaj bolet ty hnáty
Kvůli GERDĚĚĚĚ musim žrát teď bílej jogurt a dole se futrujou žížečkem
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 12:59
- Nahlásit
LIdi, já už neci stavět plot Ta dřina mě zabíjí . Okamžitě pusťte Gerdu z ajnclíku, když bude pršet nemusím míchat maltu a tahat šutry
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 13:08
- Nahlásit
davidkova renatacau tak jsem to poslala tu fotku jak jsem ho fotila na kremacce,heč,heč,heč,z hajana bude filmova hvezda,heč,konecne se dockal,firma nechava natacet reklamni spot,nevim sice,na co,ale uz ted se tesim,budou tam vsichni tri psovodi,ja pysik,a jeste nejakej,to jsem zvedava na ten zazrak pani,on mi jeste dnes chtel dat sichtu,tak jsem mu rekla neexistuje,jedu ííípit.
Gerdanazdar pani co marka?jak nebude pekne tak si nekde najdu virtualni hajzlik,hele ja taky nemusim vedra,ale zasejc nemusi furt lit a lit
PetraKnazdar pani,vy jste zachranovala takovy sympaticky zviratko i s mladetem jo?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 13:10
- Nahlásit
janika
a to jako v tý kadibudce?
Kéž by to šlo tak snadno ))
PetraK
musim žrát teď bílej jogurt
můžeš žrát šecko, co je bílý, třá masíčko, šlehačku, majonézku, bílou čokolku atd atd
Biluška
když bude pršet nemusím míchat maltu a tahat šutry
došel ti mail s fotkama?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 13:11
- Nahlásit
nemethova5
hele ja taky nemusim vedra,ale zasejc nemusi furt lit a lit
Stačí dyš bude tak ňák rozumně do dvaceti stupňů. Mařka pozdravuje pana Hajana, prej jestli už taky začíná línat, že by z toho mohlo bejt na svetr
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 13:16
- Nahlásit
nemethova5
no byla krásná, jen nevím, jak to dopadlo, páč mě rozbolela dáseň ve tři ráno a šla sem kutat hubu do kópelky
Tak Hajánek z Hajan bude slavnej jako Brůce Velice?? Týžjofká!
Biluška
zapni zahradní hadici, nadělej do ní díry a předstírej že prší. Gerdu ale nech na hajzlíku!
Gerda
Kéž by to šlo tak snadno
hele ale, esli dorazí ten můj 5měsíční střevní katar co sem na Tebe seslala, tak to půjde tak snadno, že se nepostačíš divit
bílou čokolku atd atd
hůůůš, právě sem neúspěšně vyhnala kolegu s Merci čokoládkama. nechal mi aspoň dvě svinsky na stole, tak si na nich trénuju pevnou vůli.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 13:17
- Nahlásit
PetraK
nechal mi aspoň dvě svinsky na stole, tak si na nich trénuju pevnou vůli.
A proč je prostě nesníš? Tím zmizej a pokušení taky....
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 13:19
- Nahlásit
PetraK
no já si dala sekanou..jeden plátek bez ničeho..těším se na bílej jogurt
janika
hele nevim vo jakým ale bylo dobrý...nějakej steak možná co já vím...
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 13:20
- Nahlásit
Gerdajo presne,do dvaceti stupnu,ja jinak vedra nenavidim a jak jsou tak nevystrcim nos,hajan vubec nelina,jen sem-tam par chlupu,coz o to svetr by byl z neho fajnej,bo by hral,ale to bych ho musela oholit.
PetraKdiky pani diky,no asi bude slavnej jak ten bozskej brus,takze autogramy az posleze,no uvidim co z toho zas vyleze,pani vy s tema zubama nejak uz dlouho trpite,ne?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 13:28
- Nahlásit
Gerda
Tím zmizej a pokušení taky....
řiká vám pani něco zákon o zachování hmoty? Jak zmizej ty čokoládky a pak i to pokušení, tak chvíli se nic neděje, ale potom! zapracuje výše jmenovaný zákon a čék ani neví jak se to stalo, hmota se zachová, ale ne na stole, nýbrž na vašem těle a přes pnojmatiku se ani nevohnete pro traverzu
sarax
no já si dala sekanou..jeden plátek bez ničeho..
ááááááááhjoooo. Mám k obědu zeleninový talíř enem.
nemethova5
to byla enem dásnička - se rozdurdila na ten tmavej rohlík co jí pozlobil a porozedral, jak byl křupavej. Tak jsem jí tam napumpovala neředěný Florsalmin a bylo.
Huž aby se pan Hajan z Hajanovic začal učit podepisovat!! Stačí iniciály, jako BB. HH by mohl zvládnout.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 13:44
- Nahlásit
PetraKno dej pokoj,zuby to je svinstvo,florsalmin pouzivam taky,no to bylo,no hajan je harley z ferencova tak by se podepisoval jako HF
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 13:47
- Nahlásit
nemethova5
dyš mě se to HH líbí víc, HF to je jako kdyby mu mezi tím vypadlo a, když chtěl napsat Haf
Huba už snad nezlobí, to byl doufám jen nějaký protest song mé dásně na konzumaci hrubého pečiva . Jinak zuby a zubaře neeeeeemáááám rádo!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 13:50
- Nahlásit
PetraKja nemam rada zadneho doktora a vyhybam se jim jak cert krize,radoby odbornikum,typu doktora cvacha,fuj tajxl!tak dobre bude to HH,bude mit nejakej umeleckej pseudonym.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 14:06
- Nahlásit
Biluška
když bude pršet nemusím míchat maltu a tahat šutry
Tak zapřáhni toho zemědělce,co ti votrávil psy,ať to odpracuje!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 14:08
- Nahlásit
Neessi
Jéé hele pani v bílém. Zase si válíte paní šunky u basénu? Mám začít přávidět?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 14:12
- Nahlásit
janika
čék pak tkaničku
čert Čéért vem kaničky - to se dá pořešit dřevákama, ale jak nedošáhneš na traverzu si f Hájích
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 14:13
- Nahlásit
sarax
no já si dala sekanou..jeden plátek bez ničeho..těším se na bílej jogurt
Tak to teda néééééé.Okamžitě jdu zahřát gril a šoupnu na něj pár plátků krkovice,řajčata s česnekem a hooooodně cibule a budu debužírovat.Už mne ty dyjéty pjekně lezou na nerf.A budu si u toho venku pokuřovat,popíjet pívo a třá vlezu i do bazénu,abych spálila nějaký ty kalórie.Jinak nebudu dělat NIC NIC NIC (no možná vykydám koním) A do uší si nacpu hluchátka s pjéknou muzikou.Vypnu okolní svjet.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 14:15
- Nahlásit
PetraK
Zase si válíte paní šunky u basénu? Mám začít přávidět?
Právje jsem změřila teplotu-už je to na mý oblíbený 25-cítce.Plafky si neberu,už je zarostlá zahrada dostatečně a není sem vidět.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 14:15
- Nahlásit
Neessi
Vypnu okolní svjet
a já teda vypnu monitór, páč todle se nedá číst vůbec. Jak mám pak podávat nějaký prac výkony, dyž se dočtu, že kde-KDOO si váli šunky u basénu a rve si flákotou. To nejni život todleto!!!
|