Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1053 . 1054 . 1055 . 1056 . 1057 . 1058 . 1059 . 1060 . 1061 . 1062 . 1063 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2008 20:06
- Nahlásit

Neessi
no taxem si to zvječila,jámyslela jako vevnitř né vokolo,ty vidim,ale asi to bé vada matryjálu

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2008 20:09
- Nahlásit

jablůůůnka
hele todle je tky f Troji,vědí vo tom na chrtech?

Triniti
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2008 20:10
- Nahlásit

davidkova renata
Šmankote, vižlu kcíííí!!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2008 20:11
- Nahlásit

Děcka, napsala sem petici, aby nám v práci přidali. Podala sem to dojemnou formou petice, pod kterou se MUSEJÍ všichni podepsat a já to pak hodim nahoru na velitelský můstek. Zde máte ukázku, myslíte, ž mi přidaj?
Za devatero horami a devatero řekami, na malém kopci poblíž velké věže se rozprostírala malá zahrádka. V té zahrádce stál domeček, celý bílý, bez štítu a bez jeleního paroží. V domečku to bylo jako v mraveništi. Všichni pobíhali, křičeli, nestíhali a nevěděli, co dřív. Jen jedna jediná tmavá komůrka v rohu domku zářila klidem, štěstím a romantickou pohodou. Nikdo v ní nespěchal, když už spěchal, pak věděl kam a proč. Na stěnách visely místo obrázků barevné tabulky, laděné do barev místnosti pod pravidly feng suej. U tří malých stolečků řazených za sebou na pár metrech čtverečních dýchaly klidem na celé oddělení tři hodné trafičky. Všude byl klid a mír.
Trafičky seděly u svých stolečků mnoho let, mnoho let vnášely soustředěné štěstí do velkého kreativního, accountského a produkčního oddělení.
Nebyly to obyčejné ženy. Byly to až andělsky schopné bytosti, člověk by jejich člověčenství pod náporem kruté práce ani nevěřil. Jak vše zvládaly s pařížskou elegancí, ladnými skoky gazel přenášely tuny papíru ze skladu, aby kreativní oddělení mělo na co tisknout. Co na tom, že se skládalo ze samých teoreticky mnohem silnějších „mužů“.
S rozvahou a jistotou astrofyziků plánovaly práce a rozdělení lidí na jednotlivé zakázky. S přesností hodináře přepracovávaly časové plány vždy, když nebylo dbáno jejich jemně rázného upomenutí, že takhle to nestihneme, plnily i náročné požadavky neplynoucí z jejich job description. Věděly, kde si zařídit, co potřebují, když tisková produkce nebyla k dispozici. Věděly, jak použít pro své spolupracovníky skener, aby mohli jít v klidu na oběd, či cigaretu a syti se pak opět věnovali své činnosti, i když trafičky zůstávaly o hladu před špatně kalibrovanou obrazovkou pomalého kompu připojeného na skener. Věděly, jak připravit brief pro DTP, aby chlapci ze sklepa měli alespoň nějaký světlý okamžik ve svém tmou prokvetlém životě, věděly, jak potěšit nešťastného accounta nestíhajícího tisknout presentaci včas, jak bylo smluveno – prostě zůstaly s ním v práci. Zůstávaly, i když se do noci připravovaly tendry, aby mohly svým kolegům objednávat pizzu, či těstoviny, fasovaly voučry, aby se ostatní mohli bezpečně dostat domů a do studia. Každé ráno prohřívaly místnost svou přítomností, větraly a čekaly, kdo tentokrát přijde do práce včas. Lepily makety a uklidňovaly hysterické kolegy hbitou změnou časového plánu, který podle tajných pravidel vždy obsahoval rezervu v podobě několika dnů či hodin času navíc. Zodpovědně konaly své povinnosti plynoucí z popisu své činnosti, kterou si samy napsaly, ánžto jediné měly jasnou představu o tom, co jejich funkce znamená. Mnohokrát spěchaly a mnohokrát plakaly třímajíce ve stresu zpocených dlaních úkol, jež měl být vyřízen včas. Přesto v jejich komůrce panoval klid a mír v takových dávkách, že mohl být věčně otevřenými dvěřmi luftován dál, do dalších místnůstek, oddělení a toalet.
Mnoho za to neočekávaly. Snad jen trochu toho porozumění, své místo na výsluní úspěchu agentury, čajovou lžičku respektu, špetičku pozornosti z výšin velitelského můstku. Jejich finanční odměna dávala dohromady částku zvící jednoho platu zdatného kreativce. I kdež by si tak charakterní, soucitné, luzné, taktní, ohleduplné a hlavně lidské bytosti stěžovaly. Samy pro sebe by nikdy nic takového nežádaly. Ale byly tu i jiní, na nich závislí tvorové. Rodiny a děti. Malé hladové usmrkané a špinavé děti potácející se v rozervaných košilkách po Žižkově slabým hláskem volajíce: „Mami, já mám hlad!“ A staří členové nijak početných rodin kroutíce bezzubé dásně do zoufalého úšklebu: „To nevadí, že nemáme na doktora, vždyť to bude brzy dobré, dám si třezalkový čaj.“ Kolikrát své staroušky ani neviděli, aby jim pomocnou rukou podaly mixovaný brambor, byly totiž pořád v práci, kde úspěch a jmění jen kvetlo. Bohatí klienti nadávali na vysoké rozpočty, které pak stejně zaplatili a ještě jim zbylo na dovolenou na Tahity. Rodiny zatím třely bídu s nouzí. Dovolená? Co to je? Vždyť musíme být v práci nápomocny všem potřebným! Nezasloužíme si snad trošku toho zlatého pomíjivého, co by nám a našim blízkým ulevilo v palčivé bolesti chudého života? Ach ano, vy všichni, kdož oceňujete, co pro vás znamenáme, vemte tužky a s revoluční odhodlaností připojte své podpisy sem, pod tento životem psaný příběh. Změňte osud nás, vašich andělů strážných…

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2008 20:14
- Nahlásit

Triniti
taxi ho vem,kontakt tam máš.
Gerda
Změňte osud nás, vašich andělů strážných…
zase chceš půl mega?

jablunka
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2008 20:34
- Nahlásit

davidkova renata
hele todle je tky f Troji,vědí vo tom na chrtech?
Nevím,mrknu a gdyžtak předám.

Tak to tam je.

Triniti
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2008 20:44
- Nahlásit

davidkova renata
A chrtááá takííí.

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2008 20:53
- Nahlásit

Triniti
jablunka
Žencký, vy si vybíráte útuláčky? Chrtííí a vyžlííííí?

Triniti
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2008 21:04
- Nahlásit

Gerda
šecko šecičko.
K nám na cvičák chodí mladá vižlička - je sladká a velice dobře poslouchá, připravuje se na ZOPíka.

jablunka
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2008 21:10
- Nahlásit

Gerda
Žencký, vy si vybíráte útuláčky? Chrtííí a vyžlííííí?
Já už ne,spíš bych teď rozdávala,gdyby něgdo chtěl.............

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2008 21:12
- Nahlásit

Triniti
Pani, šak co je s váma, že už zase trochu žijete? Ste jako rosňa? Taky ste dušica?

jablunka
Tak zkuste pani vyměnit s mamkou za kočku, šak vona by ráda vyměnila, ne?

jablunka
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2008 21:14 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

Gerda
Tak zkuste pani vyměnit s mamkou za kočku
To si rači nechám ty štyry čokly!

Triniti
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2008 21:20
- Nahlásit

Gerda
Pani, ani uš moc nežiju, ale sem rospuštěná a stracená f růsných kníškách a fšelijakých moudrech. Se uš moc těším na prásdniny, bo uš budu mít klít. A třá si najdu i čas na náštěvu Práglu fčetně vašich maličkostí. A co vy a vaše kostí?

Neessi
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2008 22:21
- Nahlásit

Gerda
ad petice

tak tohle je drsoň petice.Hlavně musíš popřít,že jsi ji psala f pracovní době )

argosek
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2008 22:44
- Nahlásit

zajimalo by me, k cemu mi je pokoj skoro 4x4 metry, kdyz se ty buzny stejne natlaci na jedno misto. pak tu je horko a chlupati funi. nemam rad funeni.

sarax
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2008 01:03
- Nahlásit

Gerda
petice je hustá..ze všech petic nejpeticovatější..asi mi taky nějakou sepíšeš

nemethova5
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2008 07:29
- Nahlásit

davidkova renata

jablunka
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2008 08:33
- Nahlásit

Dobrý ukejchaný ráno fšem.......
NENÁVIDÍM řepku olejku!!!!!! Fšude okolo nás je žluto,já mám doma žluto z toho zas*anýho pylu a probouzíme se s nosem jak bambule a vočima jak angorák!!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2008 08:36
- Nahlásit

janika
Hlásím se mezi makače, neboť jdu stavět plot. Bléééé.

JInak dobré ráno fšem.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2008 08:40
- Nahlásit

čus fšicííí co dou zasejc k rybníčku
argosek
k cemu mi je pokoj skoro 4x4 metry, kdyz se ty buzny stejne natlaci na jedno misto.
tak jim vyropbe ohrádku a nemůžou se tlačit kam chtěj ,ale tam kde je chcete mít vy

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2008 09:20 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

davidkova renata

co mi to děláte osobo- s tím útulkem myslím??? Doma mi to neprojde - to už jsem zjistila s tím panem Fouskem z Jarošova . Bože ten je k sežrání.

Jen projíždím, nestíhám, nesvačím, já to vůbec nestačím.

Jdu ale ještě poslat odkaz Brtníkovi, třeba když jako uvidí, tak jako vyměkne -ohledně psa.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2008 09:23
- Nahlásit

PetraK
no sem spíš jako myslela,esi někomu nechybí,esi nemáte nějaký styky s tim klubem nebo známosti nebo prostě tak...

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2008 09:43
- Nahlásit

davidkova renata

a to jooo, no jak budu mít chvilku hodím to mezi vižlíkáře, ale teď vůbec nestíhám
Taky si myslím, že je spíš ztracenej. Doufám. Páč Argo, kterýho zmršili, je takhle v útulku už nechutně dlouho
Musím mazat

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2008 10:02
- Nahlásit

Nazdar čéci, co máte taky rýmu jak trám, bolení obličeje, krku a očí! A je to z toho horka, bo dycky křápnu, dyš je to hnusný vedro! Ať už je zima zima zima zima, mráz, mráz, mráz!!!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2008 10:05
- Nahlásit

Gerda
Ať už je zima zima zima zima, mráz, mráz, mráz!!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2008 10:17
- Nahlásit

davidkova renata

v rychlosti mě napadaj vždycky úžasný myšlénky - NEMOHL BY NĚKDO SEHNAT TREZOROVÝ WC?? S DVOJITÝM KÓDOVÁNÍM??

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2008 10:20
- Nahlásit

PetraK
NEMOHL BY NĚKDO SEHNAT TREZOROVÝ WC?? S DVOJITÝM KÓDOVÁNÍM??
já něco vyhledám

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2008 10:22 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

davidkova renata
já něco vyhledám

děkuji mnohokráte, kráte předem, zadem i bokem. Já bych ráda totiž udržela počasový standard až do neděle. Budeme mít mnohonarozeninovou oslavu, na chalupě asi 1385 tisíc lidí a když budou všichni mokrý a narvaný v chalupě tak to bude otrava a já pak otrávím Gerdu a voni mě zavřou a to bych fakt nechtěla. Stačí, že sedím v práci

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2008 10:32
- Nahlásit

janika

souhlasím a hlásím se jako dobrovolní. Poslední dobou mám v tomhle oboru slušnou praxi. Zrovna v pondělí jsem vytahovala z pračky věci a jejda! sou tak nějak zažmolkovatělý, proč asi??? No protože jsem z kapsy nevytáhla papírový kapesníky!

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2008 10:38
- Nahlásit

PetraK
janika
davidkova renata
řeněte mi upřímně, co se vám na tom horku líbí. Vždyť se nedá dělat vůbec nic, dyť to čéka úplně paralyzuje, čék se potí, to nesnášim, otejkaj mu nohy, ruce, v buse to smrdí, na ulici je hic a smrad....hnus velebnosti, co jinýho!

<< 1 ... 1053 . 1054 . 1055 . 1056 . 1057 . 1058 . 1059 . 1060 . 1061 . 1062 . 1063 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání