Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1044 . 1045 . 1046 . 1047 . 1048 . 1049 . 1050 . 1051 . 1052 . 1053 . 1054 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2008 20:18
- Nahlásit

Gerda
Ta, co tančí s vlky.
a může si vzít RD ...Toho co taky tančí s vlky

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2008 20:20 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Gerda
Teprve až v pět se přece regenerují plíce.....
ty woe dyk já furt fstávám ve 4.10,tak proto sem furt tuhá,dyk já hodinu nedejchám

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2008 20:23
- Nahlásit

davidkova renata
No ale s těma plícema je to pravda, mist řikal, že je dobrý cvičit ve čtyři a v pět ráno, že se snad od čtyř regenerujou játra a od pěti plíce. Někde to mám napsaný, která hodina je na co dobrá, ale v tuhle dobu se spíš chodí spát, než aby se vstávalo....se nedif, že si vyřízená, dyš máš jít spát a místo toho vstáváš a eště hodinu nedejcháš!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2008 20:24
- Nahlásit

Gerda
....se nedif, že si vyřízená
taxe uš nedivim,mám to potvrzený vjedecky

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2008 20:28
- Nahlásit

davidkova renata
to jako myslíte fakt vážně??A to je pom sráči?
Jo, to myslím smrtelně vážně. Trošku asi slyší, zhruba tak do pěti metrů ode mě, když mluvím fakt nahlas. A když třeba nespí, nebo není něčím zaujatá. Od pěti metrů dál neslyší vůbec. Pokud se náhodou otočí na mě tak se dá přivolat na posuněk, ale to fakt musím čekat a doufat, že se otočí. Přemýšlím, že některého dalšího psa naučím povel "přiveď Belu". Podle mě to není neřešitelné, ale nevím jak naučím Belu, že ji ten pes má přivést. Pokud do ní kdokoliv nějak klofne, nebo štípne tak ho Bela sejme. Uvidíme jak se to vyvrbí dál. Máme výhodu v tom, že širokodaleko venčíme sami a s někým se potkáváme zcela výjimečně. Občas ale přece jenom nějaké houbaře potkáme a přivolávat je musím.

a může si vzít RD ...Toho co taky tančí s vlky
To určitě, ještě bych se mu mohla znelíbit a on mě daruje hodnému pánovi za rohem. To akorát

ty woe dyk já furt fstávám ve 4.10,tak proto sem furt tuhá,dyk já hodinu nedejchám
Paní, ale to je životu nebezpečné, okamžitě toho nechte

jablunka
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2008 20:30
- Nahlásit

davidkova renata
dyk já hodinu nedejchám
To já ani f sedum a gdyž si nedám kafe,tak ještě v deset za chůze usínám!
Neessi
Čus Xeno,mě takhle říkaj tady u nás na fsi taky!
Biluška
ale zůstala hluchá.
Tý vole,pumi a hluchá,vražedná kombinace!

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2008 20:31
- Nahlásit

Biluška
Přemýšlím, že některého dalšího psa naučím povel "přiveď Belu".
Prosimtě, to je moc práce. Dala bych pumě elektriku a dycky, dyš jí budeš něco chtít říct, prskneš jí tam devítku, určitě se otočí, ani ušiska k tomu nebude potřebovat.

on mě daruje hodnému pánovi za rohem
A teď si vem, dyby to byl doktor Půlmega. Tomu by ses mohla darovat, ne? Zejména, dyby byl třá celej!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2008 20:33
- Nahlásit

Biluška
to myslím smrtelně vážně
no týýýý krááá...o.
že některého dalšího psa naučím povel "přiveď Belu
no můžete zkusit el. obojek,cvičej s tim hluchý bílý boxíky,ale né na agi holt.
on mě daruje hodnému pánovi za rohem.
no a ?Třá bude nejen hodnej ale i bohatej
okamžitě toho nechte
klidně,ale mušíte ze mě už udělat toho milijounáře

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2008 20:35
- Nahlásit

Ženy, tak sem vám ty hodiny vyhledala:

HODINA NÁZEV ZVÍŘE ORGÁN
23.00-01.00 zi myš žlučník
01.00-03.00 chou kráva játra
03.00-05.00 yin shi tygr plíce
05.00-07.00 mao zajíc tlusté střevo
07.00-09.00 chen drak žaludek
09.00-11.00 se had slezina
11.00-13.00 wu kůň srdce
13.00-15.00 wei koza tenké střevo
15.00-17.00 shen opice močový měchýř
17.00-19.00 you kohout ledviny
19.00-21.00 xu pes perikard
21.00-23.00 hai vepř tři ohniště

jablunka
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2008 20:39
- Nahlásit

Gerda
21.00-23.00 hai vepř tři ohniště
Klíďo budu za blbou,ale co to je???

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2008 20:42
- Nahlásit

jablunka
No tři ohniště se počítají jako orgán, ale nevim přesně, kde sou. Sem na semináři nedávala vůbec pozor. V každém případě se má cvičit nejlépe v hodině plic a ledvin, bo to sou orgány, co řídí dech a průtok energie. Plíce řídí výdech a ledviny nádech.

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2008 20:43
- Nahlásit

davidkova renata
Gerda
no můžete zkusit el. obojek
To je drahý.Co budu utrácet za drahý obojky, gdyž ji může místo toho kousnout Winky, nebo Bon-Bon. Vyjde to mnohem levněji

Gerda
A teď si vem, dyby to byl doktor Půlmega. Tomu by ses mohla darovat, ne? Zejména, dyby byl třá celej!
No to by třeba šlo. Jelikož jsem lakomá jenom trošku tak bych pak darovala nějaký prachy Davídkový a ona by tudíž nemusela vstávat už ve čtyři. Vstávala by až o půl pátý a chodila by uklízet to moje milijounářský sídlo za rohem

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2008 20:44
- Nahlásit

Gerda
No tři ohniště se počítají jako orgán
no to mi po*er,co je todle za vorgán nechci ani domyslet
cvičit nejlépe v hodině plic
no ale to já přeci cvičim! F práci!A furt je mi hůř a hůř

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2008 20:45
- Nahlásit

Gerda
Pochopila jsem správně, že v tu hodinu musím spát, aby se ten daný hodinový orgán mohl správně regenerovat? Tahle léčba se mi bude líbit

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2008 20:46
- Nahlásit

Biluška
Vyjde to mnohem levněji
nevyjde...pumi je dříf či pozdějc zakousne a taky nebyly zadara
tak bych pak darovala nějaký prachy Davídkový a ona by tudíž nemusela vstávat už ve čtyři. Vstávala by až o půl pátý a chodila by uklízet to moje milijounářský sídlo za rohem
šiš vy ste hodná,pani,gdo bé vo vás tvrdit že ste lakomá,tomu dám přes držku jak můdr tomu cápkoj

jablunka
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2008 20:47 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

Gerda
V každém případě se má cvičit nejlépe v hodině plic a ledvin
To jako mezi třetí a pátou ráno????To by bylo okamžitě po mě!F tuhle hodinu je pro mě vyčerpávající i cesta na WC!

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2008 20:52
- Nahlásit

jablunka
Biluška
davidkova renata
No jesi ste si všimly, pokud teda vydržíte dlouho vzhůru, tak mezi třetí a pátou třá vykouříte strašne rychle cigaretu. A je to tím, že se ty plíce regenerujou a maj sílu, takže cígo vytáhnete na pár šluků.

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2008 21:00
- Nahlásit

Gerda
1. Nekouřím.
2.Takhledlouhoikyepoocuju,toymězailo

rozilasemiklavesice,echcepsátdruhépísmekovaecedě,paktopísmekocojehedpopísmekumaedělátomezery.
Jduspát,protožestímhleseedápracovat

jablunka
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2008 21:01
- Nahlásit

Gerda
No gdyž sem náááááááhodou f tu dobu vzhůru,rozhodně nestíhám pozorovat,za jak dlouho vykouřím cígo.

jablunka
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2008 21:02
- Nahlásit

Biluška
rozilasemiklavesice,echcepsátdruhépísmekovaecedě, paktopísmekocojehedpopísmekumaedělátomezery.
Jduspát,protožestímhleseedápracovat

Já si fčera kopila novou,páč mi nefungoval mezerník!

Erin
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2008 21:02 - Změnil/a: Erin
- Nahlásit

davidkova renata

Nevařím, bo malujeme(teda jen kuř.stehynka pečená a rejže a salát s blechama) a céra....škoda slov.

Neessi

No taky to mám podobný...jak říkal můj manžel"to je věkem")))

Jinak nějak se nemůžu vyhrabat z blbejch zpráv a konstelací...Žanek v březnu málem odešel za duhový most(nepoznaný nespecifický bakteriální zánět obou plic s edemem plic....14 dní ve špitálu,nasazené ATB na 4 týdny,ale vyskočila trošku cukrovka IItypu....teda mít doma samce co neumí chvilku polevit a vyzdravět a děsně,ale děsně ho s*re,že nemůže zvedat činky,zklátit babu 3x denně,mezitím uzavřít smlouvu v Praze a nedat si půlku husy na oběd No a jak neumí polevit,tak ho chytly záda,ale tak hnusně,že se dnes nechal odvézt na pohotovost na pigárko.Ta potupa....jedu rychle,vytáčím plný rejd s použitím plynu(něco tím ničím,asi gumy a čepy),do špitálu jedu jako vrah...mááálem jsem prý strouhla ráfek o obrubník...maj to těžký ti chlapi

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2008 21:03
- Nahlásit

jablunka
Já si fčera kopila novou,páč mi nefungoval mezerník!
Jámámještějeduapůdě,ráojipůjduajít

Erin
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2008 21:05
- Nahlásit

Biluška

Se ti tam sekl nějakej zbytek jídla....zkrátka drobek,nebo jsi klávesnici zalila něčím ,krapet vostřejším

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2008 21:06
- Nahlásit

Biluška
Mam pocit pani, že to s tou cigaretou zkoušíš už teď - takhle máš vypadat až v ty štyry ráno )))))))))

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2008 21:07
- Nahlásit

Erin
....zkrátka drobek,nebo jsi klávesnici zalila něčím ,krapet vostřejším
furtjiěčímzalívám,protožeměcochvilkuěkdorozesmějea paktoprskámamoitor.vlastěysemitadyměliskládataovou klávesici,poěvadžzatomůžouvšichizdepřítomí

jablunka
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2008 21:09
- Nahlásit

Biluška
Ta to je hlavní!Ještě vyskoušej dělat mezery šipkou.

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2008 21:14
- Nahlásit

Tak ženy dobrou, jídlo už dorazilo, beru si ho domů a jdu marii připravit na zítřejší a pozítřejší výlet. Mějte se tu parádnicky a nazdar bazar!

brezen2008
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2008 21:17 - Změnil/a: brezen2008
- Nahlásit

čus všem,už to zaj fajčí a rosna se se mnou nebaví,bo za ní nechodím tak často
dneska vstávám v 1 ráno a budu čučet na hokej a pak v 5 ráno jdu na východ slunce,to bude romantika já a mí psy při východu slunce

jablunka
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2008 08:01
- Nahlásit

Brýýýýýýýýýý kráááááááásný ráááááánko fšem.......
Tady je ještě klídeček,ale u nás už to žije!Teda,žije to tady vod fčerejška vod 23:00,páč to u nás poprvé zazvonila máti Terčiny kamarádky,že holka měla bejt ve vosum doma a nic,jestli Terka neví gde je.............Naposledy u nás byla ještě f půl jedný,ale to už sem ji poslala.........ať jedou na policajty,že už holku budit nebudu.Jenže ta se vzbudila sama a paní řekla,že víc neví a ať de na ty policajty!Taxem móóóóóóc ráda,že mám tu svou puberťačku doma!!!!

brezen2008
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2008 08:03
- Nahlásit

dobré ráno všem

<< 1 ... 1044 . 1045 . 1046 . 1047 . 1048 . 1049 . 1050 . 1051 . 1052 . 1053 . 1054 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání