Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1044 . 1045 . 1046 . 1047 . 1048 . 1049 . 1050 . 1051 . 1052 . 1053 . 1054 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Neessi
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2008 15:57
- Nahlásit

Gerda
horní část (jako od pásku vejš) nenarvu ani do těch největších triček pro slečny.
to jsme na tom stejně-kalhoty klidně i 38 vel.,ale přes kozy a břicho 44-děs.Já už nevím,co s tím.Teda vím,ale hladovku se mi teď fakt nechce držet.Na to nic jinýho než hlad nebo liposukce nefunguje.Ale před rokem a pů jsem měla 68 kg a teď o 10 víc,ach jo.

Neessi
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2008 16:00
- Nahlásit

nemethova5
me jeste trapi ostruhy

ty se ozařují roentgenem-jedenkrát stačí a máš pokoj.

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2008 16:04
- Nahlásit

Neessi
No a mě je pak blbý kupovat si pánský kalhoty, bo to co přetáhnu přes zadek a nohy, nezapnu v pase, a to, co je mi v pase, mi plandá přes zadek a nohy. prostě děs. Nicméně dnes sem zakoupila šikovné gaťky, slípentplejky se snupíkem a pejskama Při týhle práci sem taky nabrala hodně kil, začalo to hlavně když sem se rozežrala v noci. Neumim to ovlivnit, probudim se, čilá jak rybička, šup k lednici, vůbec si to neumim zakázat, ani mě to vlastně nenapadne, nenapadne mě vůbec nic, pracuje jen žaludek. V podstatě jim opravdu každé dvě hodiny, v průběhu celých 24 hodin .-)))) Do současné práce sem nastupovala s 52 kg. Ach jo, kde sou ty časy.

Neessi
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2008 16:12
- Nahlásit

Gerda
Ach jo, kde sou ty časy.

V perdeli jsou naše mladá léta
do pérdele půjdem taky my..............tralalá

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2008 17:20
- Nahlásit

čus fšicííí co sou už taky f pérdeli
sem se dovalila vod rybníčka,bylo krááááááásně,zejtra valim zas.Sežrala sem asi půl mega kilodžaulů a du něco dělat

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2008 17:26
- Nahlásit

davidkova renata
Sežrala sem asi půl mega kilodžaulů a du něco dělat
Hm, tak to jdi asi dělat nejspíš ee, dyš seš tak přežraná

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2008 17:27
- Nahlásit

Gerda
tak to jdi asi dělat nejspíš ee
Ee až za chvíli bo to by byla hned škoda

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2008 17:28
- Nahlásit

Neessi
V perdeli jsou naše mladá léta
do pérdele půjdem taky my..............tralalá

Ale hdepák, tak daleko ešče nejsó! Zkusim najet na ty štyry tisícofky a uvidíme. Nejdřív zakoupim mladej ječmen - ženy, to je vám ale šikovná vjec! - A pak to půjde držet skoro samo

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2008 17:29
- Nahlásit

davidkova renata
Ee až za chvíli bo to by byla hned škoda
tak si dej čekuládu, ať se ti to zarazí ))
Pouštim si v mezičase v práci Fridu, už sem vydejchala skoro celou flašku lepidla, lepim velikou presentaci na velké A3 desky, mám to jako art terapii místo seruprámu A budu tu ještě dlouho, tak se děte proskočit do parku, a´t tu se mnou můžete vydržet.

Neessi
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2008 17:31
- Nahlásit

Teď jsem dala po hubě jednomu cápkovi :slyšela jsem čubiny jak děsně řvou u plotu,tak jdu číhnout jen z okna,páč mám na hlavě barvu na vlasy a jsem jen v pánský košili(tzv.barvící).Venku se napřahoval nějakej cápek na holčinu a zkroutil jí ruku,až upadla.Tak jsem se tam vyřítila,jak bůh pomsty a řvala už z dálky ať ji nechá.Holčina volala o pomoc,že jí ten chlap ukrad psa.No to bylo něco na mne!!!!!!!!!!
Otevřela jsem vrata-Bordžínka se cpala za mnou-a rovnou jsem se napřáhla a jednu mu vrazila přes držku a druhou jsem mu vyrvala štěně,co držel jednou rukou.Bordžínka chtěla taky pomáhat,tak jsem po ní hmátla,aby nedošlo k nejhoršímu.Ten debil byl tak zaskočenej,že se na nic jinýho nezmoh,že začal couvat a nadávat cosi do krav a pak zdrhal.Stačila jsem houknout,že čubu klidně pustím,jestli okamžitě nezmizí,což udělal. Holčina,celá ubrečená,děkovala a popadla štěndo bíglíka.Říkala,že ho zná.Že si nejdřív myslela,že si chce štěně jen pohladit a pochovat,ale on s ním pak začal zdrhat,že jí ho nevrátí.Dohnala ho u našich vrat.Ach jo.Vlasy budu mít asi světlejší,než jsem chtěla,ale snad to přežiju.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2008 17:40
- Nahlásit

Gerda
tak si dej čekuládu, ať se ti to zarazí
to zní rozumně...
už sem vydejchala skoro celou flašku lepidla, lepim velikou presentaci na velké A3 desky, mám to jako art terapii místo seruprámu
ty umíš žít vo svátkách
Neessi
že jí ten chlap ukrad psa

no ty voe,pani,úplně vás vidím bo sem tu nadskočila jak čertík z krabičkyste udělala mooooc dobře a hlavně úderně!Nahoře vám to přičtou k dobru,kretén hrbatej.!!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2008 18:30
- Nahlásit

Neessi
Můdr, jsi dobrá a odvážná žena, je skvělý, že si mu hned jednu flákla. Nic jinýho si nezaslouží! Fakt super!

Neessi
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2008 18:33
- Nahlásit

davidkova renata
úplně vás vidím bo sem tu nadskočila

a to jsem zapomněla napsat,že jsem měla pod nosem nalepený Veet papírek na depilaci kníru,jenže jak jsem si ho doma strhla,tak mám háááázkýýý kontury horního rtu-třá budou trvalý,dyž to tak bolelo.A vlasy mám o dvje čísla světlejší
No nic,hlavně že jsem tý holce pomohla.Jen Bordžínka si myslela,že si aspoň ďobne a pak dostane to štěňátko na hraní.Je zklamaná.Přesto jsem ji pochválila,že byla drajvová.

Neessi
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2008 18:36
- Nahlásit

Gerda
je skvělý, že si mu hned jednu flákla

S fackou člověk nesmí vyhrožovat.Buď ji hned ubalit,nebo nic.Situace byla dost přehledná-velkej kluk bije malou holku-tak jsem se nemohla splést.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2008 18:39
- Nahlásit

Neessi
S fackou člověk nesmí vyhrožovat.Buď ji hned ubalit,nebo nic
:biglolyby taghle uvažovali fšicííí hnet by byl na svjetě vječí pořádek
jsem měla pod nosem nalepený Veet papírek
no vona je celkem klika,že ste eště neměla tu vaší příííšernou čepičku ala skřítek,to byste už byla v báni pro ublížení na zdraví s násletkem smrti

Neessi
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2008 18:50
- Nahlásit

davidkova renata
že ste eště neměla tu vaší příííšernou čepičku ala skřítek

bohatě stačila ta barva na vlasech,ta bílá košile pod prd*l,co má kolem límce nevypratelný fleky od barev a ten papírek pod nosem.Myslím,že ten cápek byl víc vyšokovanej z pohledu na mě,z xichtu Bordžínky a z mýho bojovýho pokřiku.Facka ho jen vrátila na zem,zmetka jednoho.Takže čepičku už jsem stihnout nemohla.Měl smolíka,že doběhl k našim vratům.

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2008 18:54 - Změnil/a: papillon_girl
- Nahlásit

Biluška
Tak co Bibi, už je v poho????

Erin
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2008 19:06
- Nahlásit

Tak nějak mám vtíravý pocit,že Můůdr není vlastně ani Neesi,ale Xena velká bojovnice

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2008 19:08
- Nahlásit

Neessi
Můdr já se tu směju jak blázen, živě tě vidim, takhle barvící košili mám taky, vzhledem k tomu, že barvim na fialovo, bývá červená, vypadá to, že mi už několikrát usekli hlavu, ale vidět tě vybíhající polonahou s papírkem, to je neuvěřitelný )))))))) A do toho eště drajvová Boženka Brožinková ))))))))

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2008 19:13
- Nahlásit

Neessi
cápek byl víc vyšokovanej z pohledu na mě
no to ho i chápu
Gerda
vypadá to, že mi už několikrát usekli hlavu
čau Mařko Sťuartovno,sme na tom stejně,já navíc sem moc šikovná,tagže mám popatlaný i části těla ,hlavně třá uši,a vypadám jak dyš sem uprchla z poprafčího špalku
Erin
ahooooj,co vaříš?A co céra?

Neessi
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2008 19:22
- Nahlásit

Erin
není vlastně ani Neesi,ale Xena velká bojovnice
ale prdlajs-to nebyl boj,ale přímý útok v zájmu spravedlnosti.Už jsem moc stará na to,abych se crcala s nějakým mírovým řešením a vyjednáváním.

Jinak jsem dnes vařila květákovou krémovou polífku,zapékaný květák se šunkovým salámem,sýrem a brambory na másle

Neessi
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2008 19:24
- Nahlásit

Gerda
ale vidět tě vybíhající polonahou s papírkem, to je neuvěřitelný

A to jsem měla nechat zvítězit zmetka,bo co? Náhodou jsem měla ještě bílý pantofle,takže jsem byla stýlová

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2008 19:43
- Nahlásit

davidkova renata
tagže mám popatlaný i části těla ,hlavně třá uši,
Ano, to už je utrpení žen, co si samy barvěj vlasy barvama, co vůbec nejsou pleťovkový )))))))))))))))))

Neessi
Rozhodně si udělala správnou věc, navíc celkově velmi stýlovou a nekompromisní...teď bych řekla, že ten prďola nejenže už nikdy neukradne psa, ale možná prodá majetek, oblékne plátěný šat a půjde krmit děti do indie )))))) Ten prostě musel nutně mít megašok ))))))))))))

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2008 20:06 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit

Neessi
jednu mu vrazila přes držku
Měla jsi mu vrazit dvě

Erin
květákovou krémovou polífku,zapékaný květák se šunkovým salámem,sýrem a brambory na másle
To bych sem asi neměla pouštět Mášenka, mohl by okecat, že měl na oběd pizzu vytaženou z mražáku

papillon_girl
Tak co Bibi, už je v poho????
Relativně jo, ale zůstala hluchá. Dneska to máme potvrzený. Je to peklo. Je nervní jak sáňky v létě, protože nechápe co se to děje a ještě netuším jak ji budu ovládat na dálku. Budu to muset všechno nějak vyzkoumat. U agi to asi bude teprve zajímavé, i když větší procento disků už stejně mít nemůžeme, tak co

Lidi, muším se vám pochlubit jak jsme dneska oslňovali sousední vesnici . Jeli jsme s pejskama k rybníku do sousední vesnice. Je tam taková čananá procházka absolutně bez nikoho kolem mega rybníka s divokýma labutěma. Zaparkovala jsem Amálku u místní hospody a s osmihlavou saní vyrazila k rybníku. Zbytek psů se mi nevešel do auta . Vraceli jsme se až po skončení pracovní doby na místním statku, takže na zahrádce u hospy sedělo půl vesnice. Ti tolik psů pohromadě ještě neviděli takže jim spadla brada a jeden děda se pocintal pivem. Rozhodla jsem se zaperlit (a mohla jsem si to dovolit,protože psi byli vylítaní a tudíž poslušní ). Místo vodítek jsem použila povel "hemžíme se u mě" a mezi lidma prošla k autu. Tam následoval povel "sedni" a kupodivu naprosto všichni sedli. Krom Kutulky, který je ještě malinký a jakýmkoliv povelem nepoznamenaný. Ten šel žebrat pivo. Lidem padli brady ještě níž, neboť u nás na vesnici je povel "sedni" považován na nejvrcholovější vrchol výcviku, asi tak něco na úrovni IPO 15. Zvládne ho asi tak každý 20-tý pes, ostatní jsou debilové, kteří neumí ani to sedni. (Dle názorů svých majitelů, aby mě náhodou někdo neobvinil jak škaredě o těch pejskách mluvím). Odemkla jsem auto a jmenovitě nechala psy nastoupit. S každým psem, který nastupoval až na své jméno padaly brady místní inteligence ještě níže. Pak si jeden strýc dodal odvahy a zeptal se jestli těch psů mám opravdu osm. Buď neumí počítat do osmi, nebo už je viděl dvakrát. Vysvětlila jsem mu, že jich mám jedenáct, ale nevlezou se mi naráz do auta. Polovina vesnice se při představě jedenácti psů polila pivem, druhá šla do mdlob. Ladně jsem nasedla, podobně jako jsem to viděla u Madonny v jednom filmu a odfrčela. Amálka mě nezradila, nastartovala napoprové a ani neposkakovala . Dědkové tam nejspíš sedí ještě teď a vyrovnávají se s tím, že mám osm psů, kteří umí sedat

Neessi
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2008 20:09
- Nahlásit

Gerda

Já bych mu tu nápravu karmy přála,ale mám silné pochybnosti,že se ze zmetka stane misionář.
No nic,jdu se válet a odpočívat,bo mne zítra čeká výšlap na Bezděz i s čubinkama a se zbytkem famílie.Východ slunce tam sice nestihnem,bo zbytek famílie těžko vstane ve 4 h,ale stejně tam chceme být brzy,aby mohly čubinky volně běhat bez potkávání zvedačů a těch,co křičí,že si mám uvázat ty velký psy

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2008 20:11
- Nahlásit

Biluška
A teď se ponese legenda o Té, co má těch osm psů, co poslouchají!!!!!!
Až se k tobě tato legenda po roce vrátí, budeš minimálně Ta, co tančí s vlky.

Neessi
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2008 20:11
- Nahlásit

Biluška
květákovou krémovou polífku,zapékaný květák se šunkovým salámem,sýrem a brambory na másle

to nevařila Erin(ta měla určitě kachnu nadívanou:lol,ale já
Přesto sem Mášenka rači nepouštěj

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2008 20:13
- Nahlásit

Neessi
To bude moooc pěknej výlet! Já jedu taky, už do práce nepůjdu, stačí, že tu sem ještě teď. A fakt si ty velký psy uvážeš, když zvedači pokřikují? A fakt musíte jet ve čtyři??????????? Teprve až v pět se přece regenerují plíce.....

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2008 20:14
- Nahlásit

Biluška
podobně jako jsem to viděla u Madonny v jednom filmu a odfrčela. A

celkově bych řekla,že ste trupka.Někdy se stavim,Nyný cvičí i na posunky či mlasknutí,to by jim mohly vypadnout i umělý zuby
ale zůstala hluchá. Dneska to máme potvrzený

to jako myslíte fakt vážně??A to je pom sráči?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2008 20:15
- Nahlásit

čus,tady želva,píši z jiného pc,bo upc má zas nějakou stávku,zase jim to nejde,takže kdyby něco,tak mi piste sms,čau všem

<< 1 ... 1044 . 1045 . 1046 . 1047 . 1048 . 1049 . 1050 . 1051 . 1052 . 1053 . 1054 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání