| Autor |
Zpráva |
sarax
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2008 09:50
- Nahlásit
Terri
jé teda vy my dáváte
Miška je taky úžasná a má boží mikinku
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2008 09:50
- Nahlásit
Martina
Taky se Malá směje, když jí vykládáš jak je všecko momentálně v řiti? Asi ví, jak je to ve skutečnosti malicherné
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2008 09:51
- Nahlásit
Terri
nooo, kóóónečně. Michalka jse krásná, koukám, že všechny holky tady jsou pěkný modroočky.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2008 09:51
- Nahlásit
sarax
Miška je taky úžasná a má boží mikinku
děkujééém
Já také nestíhám všechny fotky chválit
Tak ještě jednu alá "moje moje miška..."..:
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2008 09:53
- Nahlásit
Martina
nooo, kóóónečně
njo to víš, učení vázne ...
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2008 09:54
- Nahlásit
Terri
Taky se Malá směje, když jí vykládáš jak je všecko momentálně v řiti?
no nejhorší je, že se tomu doma smějou všichni, ale já už jsem to taky přestala řešit. Jsou důležitější věci než furt řešit, že jsme zase nějak nevyšli. Tak třeba zítra jdeme s manželem sousedovi na pohřeb. Jezdil s kamionem a minulý pátek dostal za jízdy infarkt a na místě mrtvej. Bylo mu 43. To si potom člověk uvědomí co je důležitý.
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2008 09:56
- Nahlásit
Terri
Krásný fotečky, Miška je pěkná průzkumnice. To Dorotka zatím teda těžká pohodička, takhle nelezeme a nezkoumáme. No ona to určitě dožene, zato se teď naučila usínat sama v postýlce.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2008 09:56 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit
Martina
Jezdil s kamionem a minulý pátek dostal za jízdy infarkt a na místě mrtvej. Bylo mu 43. To si potom člověk uvědomí co je důležitý
Ti řeknu, že 14 dní zpět tu měl pohřeb taky řidič kamionu, co do něj někdo narval, a bylo mu jak manželovi...
Takže se snažím dělat totéž co Miš (ohledně těch jiných věcí) - ale někdy to na mně pořádně dolehne...
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2008 09:58
- Nahlásit
Martina
Průzkumnice tryskomiš Páč ona odmítá už všechny hračky, leze hlavně mimo koberec a zkoumá vše co jí pod ruku přijde. Nemám chvilky klidu Tak si važ Dorotčina prozatímního klidu
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2008 10:01
- Nahlásit
Terri
kráásná
Páč ona odmítá už všechny hračky
jj, to je normální. Klidu si užívám, je to fakt zlato. Vydrží ležet na zádech na dece třeba hodinu a když jí nebaví hračky, tak si počítá prstíky.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2008 10:11
- Nahlásit
Martina
Vydrží ležet na zádech na dece třeba hodinu a když jí nebaví hračky, tak si počítá prstíky.
ty se máááš!!
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2008 12:03
- Nahlásit
fromeli
díky taky mám hodně věcí e "zákazem aviváže"
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2008 15:22
- Nahlásit
teda holky to jsou tak krásný holky
Miška je pěkně čilá
|
misenka1
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2008 18:00
- Nahlásit
sarax
OT
hele pelisek uz mame..ten co som chcela.. U nas vo zveraci ho mali..a mali tam aj ten Tvoj pekny sedivy..
Ale stejne diky..
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2008 22:29
- Nahlásit
Martina,Terri
jen sem nakukuju, tak vám musim pochválit holčičky, jsou to šikulky a fešandy
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2008 16:37
- Nahlásit
Tak hola hola, nikde ani noha. Jako nic na srdci nemám, jen sem fláknu jednu fotku
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2008 17:08
- Nahlásit
Martina
sem chtěla už včééra jinak nám to úúúplně zapadne
DEorotka jako vždy okouzlující
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2008 17:35
- Nahlásit
Martina
Spokojená Dorotka...
Tož tož, naše Miš se začíná v postýlce i jinde stavět...ale ne zatím na chodidla, jen šplhat.
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2008 19:24
- Nahlásit
Děkujeme za chválu, a tož tož já hlásím, že už týden pěkně spinkáme. Dorotka usíná kolem deváté někdy i dřív, ve dvě nebo ve tři kojení a pak spí tak do sedmi. Tož takhle jsem si to nějak představovala, doufám, že to chvilku vydrží. Aspoň než se začnou klubat další zoubky.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2008 19:54
- Nahlásit
Martina
Dorotka usíná kolem deváté někdy i dřív, ve dvě nebo ve tři kojení a pak spí tak do sedmi.
Tak to je dobře, trochu si odpočineš
A v kolik ji dáváš spát? A jak máš udělané večerní jídla?
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2008 20:34 - Změnil/a: Martina
- Nahlásit
Tak jsem to nějak zakřikla, teď jsem chovala Dorotku a zdála se mi nějaká teplá, tak jsem jí změřila a má 38 teplotu. Tak jsem zvědavá co se z toho vyvrbí, třeba to nic nebude, ale dneska byla celý den taková mrzutá, navrčená. No uvidíme.
Ale večer před koupáním vypadala dobře, vůbec ne na teplotu:
A v kolik ji dáváš spát? A jak máš udělané večerní jídla?
Tak v půl sedmé až v sedm jdeme koupat. Po koupání dám hustou kaši (teď máme zrovna banánovou hami) z misky, dám jí do postýlky, tam většinou vrčí, tak jí tak hodinku bavíme, chováme, a pak když už je hodně ospalá, tak jí dám ještě prso a pak spí do těch dvou někdy do třech. To ji pak nakojím a to většinou do půl hodinky usne.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2008 21:33
- Nahlásit
Martina
Tak jsem zvědavá co se z toho vyvrbí
snad to bude v pořádku, teď se venku zas změnilo počasí..
většinou do půl hodinky usne.
a kolik Ti spí přes den celkem?
Miš totiž jak přes den nespí, tak usne do 19 hodin (spát dáváme obvykle okolo 18 hodiny)...
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2008 21:58
- Nahlásit
Terri
a kolik Ti spí přes den celkem?
někdy třeba jen dvakrát půl hodinky, dopoledne doma a odpoledne v kočárku, ale už párkrát spala dopoledne třeba hodinu a půl, odpoledne to bývá se spánkem horší. Ale už vím, že i když spí k večeru (jako třeba včera, hlídala mamka, tak jí usnula od pěti do šesti), tak normálně usíná kolem té osmé deváté. Každej na mě, tak jí nenechávej spát přes den a bude spát v noci, ale to u nás tak není. Spíš když nespí, tak je přetažená a pak nemůže usnout ani večer.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2008 22:06
- Nahlásit
Martina
Tak u nás přesně to samé. Akorát mi usíná už dřív a budí se o to dřív (definitivně). Jinak furt dvě kojení za noc + ranní.
Tak proto se ptám, jestli máš nějaký fígl
A teda jinak už máte ovocnou, masozeleninovou přesnídávku a kaši?
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2008 22:12
- Nahlásit
Terri
A teda jinak už máte ovocnou, masozeleninovou přesnídávku a kaši?
jj, přesně tak, dopoledne kojím, v poledne zeleninku maso, odpoledne ovocnou přesnídávku, večer tu kaši. Za 14 dní jdeme k doktorce, tak se zeptám na ty dopolední jogurty, jestli už můžu začít dávat, protože, když se nažuchne oběda nebo tý přesnídávky, tak je klid, ale zdá se mi po tom kojení taková, jako, že čeká, že ještě něco přijde, zřejmě už jí to asi nestačí. Takže bych ještě něco na to dopoledne hned šoupla. A papá už všechno, kousky nekousky, nad přesnídávkama už se tak neksichtí.
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2008 22:14
- Nahlásit
Terri
Tak proto se ptám, jestli máš nějaký fígl
tak fígl nemám, svádím to na tu kaši, že tak dobře spí, protože 5 nebo 6 hodin v tahu, to spala naposledy fakt asi ve dvou měsících.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2008 22:27
- Nahlásit
Martina
Za 14 dní jdeme k doktorce, tak se zeptám na ty dopolední jogurty
dej vědět, taky mám pocit, že kojení už není 100%...ale k dochtoře zatím nejdem.
Dala jsem jí půl banánu a jí se tak šíleně natáhlo a rozplakala se...jak tam byl větší kousek.
5 nebo 6 hodin v tahu, to spala naposledy fakt asi ve dvou měsících.
tak jen tak dál
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2008 22:34
- Nahlásit
tak taky máme nějaký fotos
a k tomu spaní...holky..poslední skoro tejden..to vypadá jakože v noci se zapomene i na čaj...tže spíme od 21:30 do 7 rána,pak to mlíko a do 10-11 pokračujeme
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2008 08:32 - Změnil/a: Martina
- Nahlásit
sarax
krááásná Viktorka, taky pěkně vysmátá.
od 21:30 do 7 rána,pak to mlíko a do 10-11 pokračujeme
snad se s Terri taky dočkáme takovýho spaní i když se to teď hodně zlepšilo.
Tak Dorotka v noci spala dobře jen navíc jedno kojení, ale teď ráno má 37,8 tak nevím co to bude. Doktorce jsem volala, mám jen srážet teplotu a že zítra uvidím jestli se něco přidá nebo jestli to odezní. Že by kdyžtak zajela za náma domů až se bude vracet z ordinace. Tak budeme vyčkávat.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2008 10:22
- Nahlásit
Krásné holčinky máte ... jedna hezčí než druhá
|