Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 963 . 964 . 965 . 966 . 967 . 968 . 969 . 970 . 971 . 972 . 973 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 22:51
- Nahlásit

inu
ale vodmakat to musím sama
raději nechtěj, abych ti pomáhala s kreslením...to by byla hotová katastrofa

tak techniky jsou jednou daný.. jedině že bych fakt patlala po plátně houna, jinak nevím, jakou novou techniku bych měla vymejšlet
ale techniky neznamenají stejný styl atd

no, tak toho čokla takhle pastelkama každej nesvede
a obludky taky ne!!

moje matka vystavuje. Právě má vernisáž na Žlutém kopci v Brně. Dělá olej a akryl. To jsou věci, který se dají vystavit. To, co dělám já se vystavit nedá
tvoje matka je výtvarnice? Co maluje a jak ( nechci vědět jestli olej či něco jinýho, ale styl)..

Nebo tě snad napadá jak a kde?
napadá, ale to asi teď není úplně to nejdůležitější ( bych řekla)

však to brzy nebude.. nejdřív tak duben
tak vidíš, to je ještě děsně daleko

to jo, je hroznej. Chudák, zamiloval se do Yukíny a to je hrozně nebezpečný
smrtelná kombinace, bože chraň nás !!!

tywe, tobě se zavděčit...
to víš, sem náročnej "divák"

inu
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2010 09:34 - Změnil/a: inu
- Nahlásit

No, tak dneska se mě pro změnu zdála pohádka, milý Frojdi. Nebo něco na ten způsob.
Bo sem se svou matkou čarodějnicí žila v chalupě, když za náma přišla pincezna, že se má vdát do sousedního králofství, ale že nechce, bo ho vůbec nezná a prosila mě, abych se s ní prohodila.
Tak jsem se, já, čarodějnice, vydávala za pinceznu. Ale průser teda, páč ani lukcusní černá róba nezakryla to, že jaksi chybějí znalosti. Třá jsme kráčeli přes kamennej most k hradu, na mostě stráže a nad mostem krásnej barevnej dravej pták kroužil dokola a vedle něj takovej malej papoušek nebo co. I ptala jsem se, cože je to za pěkného ptáka a bylo mi řečeno, že kondor (to ani vomylem!!!) a velice se divili, že neznám symbol svého vlastního králofství
Pak si kondor s papouškem sedli na strom a my pokračovali dál. K hradu patřil zvěřinec kde měli mimojiný muflony. Jenže mezi stádo spadlo několik nevopatrnejch sloužících, tak jsem rychle, róba neróba vylezla k vohradě a začala békat, čímž jsem stádo vodlákala a sloužící, keří se proměnili ve vopice, vodskákali do bezpečí.
Já jsem na sebe byla naštvaná, bo žádná pincezna nebéká jak ovce, ale princ, kterej mi pomáhal slízt z toho měl náramnou švandu. Něco mě říkalo, že mě ten podfuk s pinceznou nesežral
No a pak jsme šli do takový malý zahrady, kde byly tři velký klece a v nich různý ptáci, především drůbež, ale taky nějaký čápi a ty ptáci byly dost nepřátelský, páč jeden satyr mě zkoušel klovnout, tak jsem uskočila a řekla princákovi, že nemám ráda uvězněný ptáky, že ptáci by měli lítat, tak on ty klece otevřel a všecko se to vyhrnulo na mě: satyři, slepice, čápi, kachny.... až sem myslela, že mě dou sežrat, tak jsem zakvákala jako kachna a voni místo toho zdrhli někam do bezpečí.
A zase jsem se mrzela, že jsem pitomá, bo žádná pincezna nekváká, nebéká, ale princákovi to očividně nevadilo, páč se královsky bavil, jelikož čekal, že mu přijede nějaká nudná dáma, kerá bude ševelit sladkým hláskem, tkát gobelíny a jíst cukrátka a místo toho mu lítá po zahradě "pincezna", co se chová jak holka z lesa.

Nevím, jak to dopadlo, páč sem se hrůzou probudila ale natuty bych řekla, že sem pak zdrhla k mámě do chalupy přísahajíc, že už se mezi honoraci nikdy drát nebudu

Samo, že jsem otevřela snář a tentokrát tam vycházej samý negace, jako přetvářka, faleš, zrada, problémy, varování.. tož onwards to the happy days

brut
abych ti pomáhala s kreslením..

vybarvovat snad dovedeš, né?

a obludky taky ne!!
ále prd, těch je dvanáct do tuctu

tvoje matka je výtvarnice?
ne, moje máti je geodet, tohle má jako hobby.
Jestli tě zajímá její tvorba, tak mrkni sem:
URL

napadá, ale to asi teď není úplně to nejdůležitější
tak hovoř důležitý to není, páč mám těch vobrázků po čertech málo, ale jsem zvědavá

to je ještě děsně daleko
myslíš, jo?

smrtelná kombinace, bože chraň nás !!!

a co teprvá esli budou mít malý Kloše

to víš, sem náročnej "divák"
dobře děláš, mě stačí málo: pěknej chlap s křídly a jsem spokojená

kachna_
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2010 10:24 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

inu
Se mi hrozně líbí životní pouť, pak zrození a modrá planeta (a ještě kočka, lotos a ohnivák). A má teda poměrně širokej záběr, mamča.

Mně se zdálo, že jsme byli v klánovicích na švárově chatě, kam jsme léta jezdili a opravovali auta a potřebovali opravovat štaflíka (petrovo auto). Vnesli jsme ho do takový malinký dílničky malinkejma dveřma. Jenže jsme museli uříznout střechu, protože se nám tam nevešla.
A pak se mi zdál fakt děsnej sen, že jsem byla v hloubětíně v bytě, kde jsme pár let bydleli, pro něco jsem tam šla. Pak jsem ležela na gauči a vlezl tam skrz balgon zloděj (pominu, že tam nikdy balgon nebyl), chtěl mě znásilnit , byla jsem proti, než jsem zjistila, že má moc pěkný vlasy. Byl to velmi trapnej sen a jsem ráda, že jsem se probudila.

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2010 10:30
- Nahlásit

Ruuumštááájnnnn...
Ve dvě v noci jsme dodělali ten blbej radiátor a napouštěli topení vodou, odvzdušňovali celej barák a lítali přitom od sklepa až po půdu a modlili se aby to bylo v cajku a netekloto, bo jináč by jsme museli opět vypustit opravit spoje a znovu napouštět znovu odvzdušnit..takže práce na další 2-3 hodiny... naštěstí to bylo v pořádku ale i tak sem byla mrtvá že se mě nic zdát ani nemohlo...ani nevím jak sem usnula...asi oblečená a vestoje...

co teprvá esli budou mít malý Kloše
budem hodně mooooc a všechny vás sežerou !

brut
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2010 10:44
- Nahlásit

Zdravím milé dámy

Sem tu jen na skok, páč po obědě odjíždím do Práglu, kde potřebuju něco vyřídit a pak jdu do divadla

inu
tak dneska se mě pro změnu zdála pohádka, milý Frojdi. Nebo něco na ten způsob.
hezká pohádka, koukej jí zakomponovat do komiksu, pak budeš mít tu kombinaci džíponskejch ksichtíků a evropských pohádek
Jinak by z tebe měl ale Frojd radost Myslím, že by ti řekl něco ve smyslu, že chceš být jiná, originální, ale jsi moc svázaná předsudkama a zažitýma konvencema

vybarvovat snad dovedeš, né?
jestli myslíš pastelkama, tak to mi opravdu jde ( asi jediné, co fakt umím)

ále prd, těch je dvanáct do tuctu
fakt? Sem si nevšimla, spíš bych řekla, že je toho pomálu proti obvyklým, zažitým a dost nudným stereotypům

ne, moje máti je geodet, tohle má jako hobby.
evidentně jste každá jiná a musím říct, že mě osobně jsou víc sympatické tvé obludky než její malba (asi je to tím, že to co kreslí ona je viditelné na mnoha výstavách- ač věřím, že lidi malují své pocity, tak si je to podobný s druhými a je toho všude habakuk)

tak hovoř důležitý to není, páč mám těch vobrázků po čertech málo, ale jsem zvědavá
tak tvoř a hlavně i s příběhem.... až budeš mít ženskou postavu, tak prozradím

myslíš, jo?
na nás určitě, páč my žijeme tak max 10 dní dopředu

a co teprvá esli budou mít malý Kloše
tak to by bylo dílo teda dítko ... ne, první Kloše by bylo hodné a zvrtlo by se až později, zato druhé by bylo příšerné hned

dobře děláš, mě stačí málo: pěknej chlap s křídly a jsem spokojená
to právě nesmíš být... musíš na všem furt hledat nedostatky, být nespokojená atřd, což je známka umělců ... ale je fakt, že částečně tam už zapadáš, páč máš sebevědomí velikosti špendlíkové hlavičky a neprávem

kachna_
taky zajímavej rozptyl snů ... jinak někde jsem četla, že když se ti zdá o znásilnění, tak jsi nejistá sama sebou...co je na tom pravdy netuším...

brut
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2010 10:46
- Nahlásit

Fajka
Ve dvě v noci jsme dodělali ten blbej radiátor a napouštěli topení vodou, odvzdušňovali celej barák a lítali přitom od sklepa až po půdu a modlili se aby to bylo v cajku a netekloto,
tý jo, hlavně, že nic neteče a můžete topit.... u nás je krásná ledovka, sem venčila psy na volno, abych se někde nerozplácla

inu
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2010 10:51
- Nahlásit

kachna_
Se mi hrozně líbí životní pouť, pak zrození a modrá planeta (a ještě kočka, lotos a ohnivák). A má teda poměrně širokej záběr, mamča.

to má, ale podle mě jí jdou nejlíp krajinky.

atol mi namalovala k 25tinám

Aktuální věci tam ovšem chyběj...

byla jsem proti, než jsem zjistila, že má moc pěkný vlasy.
Tobě k tomu štěstí stačí eště míň, než mě

Fajka
budem hodně mooooc a všechny vás sežerou !

ano, nečteš, páč to vůbec nebylo na tebe

inu
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2010 11:06
- Nahlásit

brut
koukej jí zakomponovat do komiksu, pak budeš mít tu kombinaci džíponskejch ksichtíků a evropských pohádek

no a jak by to mělo skončit?

princ s hezkejma vlasama se zamiluje do kachny, která utekla z klece a na jejich svatebním obřadě bude békat muflon?

Asi prodám práva ČT

Myslím, že by ti řekl něco ve smyslu, že chceš být jiná, originální, ale jsi moc svázaná předsudkama a zažitýma konvencema

fakt? Já měla za to, že by mě řek, že se nemám starat o cizí záležitosti bo si nabiju hubu Dle mýho to reflektuje poslední rok až týden

tak to mi opravdu jde
no vidíš

Sem si nevšimla,
páč se nepohybuješ v určitějch kruzích...

evidentně jste každá jiná a musím říct, že mě osobně jsou víc sympatické tvé obludky než její malba (asi je to tím, že to co kreslí ona je viditelné na mnoha výstavách- ač věřím, že lidi malují své pocity, tak si je to podobný s druhými a je toho všude habakuk)

haha, tak to není. Jednak na tom webu ty obrazy vypadaj škaredě, protože nemáme v rodině takový foťáky, aby to s nima šlo rozumně vyfotit.. a pak.. ona vůbec není slavná. A prodala jenom jeden obraz, zbytek, co je neprodejnej, rozdala v rodině
Ty výstavy nikdy neměla solo, ale jako součást skupiny, která si říká Zlatý Středt. Pod palcem to mají hlavně tihle lidi:
URL

Ale já jsem zjistila, že v žádný umělecký skupině být nechci. Krom toho, že moje tvorba tomu nesedí, tak sice na jednu stranu oni všechno zaříděj (místnosti, panely...), na druhou stranu jsou tam určitý věci, který mě nevyhovujou.. a jedna z nich je určitá umělecká afektovanost. Máma teda afektovaná není, ale ona je víc.. jak to říct.. přizpůsobivá, mě by to po čase začalo štvát, já zkrátka jsem víc čarodějnice než pincezna a nejsem a nikdy nebudu víc než ostatní, i kdybych nakrásně víc uměla.

tak tvoř a hlavně i s příběhem.... až budeš mít ženskou postavu, tak prozradím

budeš můj sponzor, jó? Aspoň naznač
Muší tam bejt žencká? Já žencký moc malovat neumím

na nás určitě, páč my žijeme tak max 10 dní dopředu

No, dobře, snad se s těma kursingama vejdem

Fčera jsme s Orisláfkou mluvili s jednou slečnou, co dělá agi, tak se s ní asi domluvíme, že bychom to zkusili, jak nám to půjde.. eště to musím promyslet

ak to by bylo dílo teda dítko ... ne, první Kloše by bylo hodné a zvrtlo by se až později, zato druhé by bylo příšerné hned

mluvíme eště furt o Torovi s Yukínou a nebo už vo Čibukovi s Čífem?

to právě nesmíš být... musíš na všem furt hledat nedostatky, být nespokojená atřd, což je známka umělců

to je známka škarohlídství Já chci bejt optimista. A neboj, nulový sebevědomí je neustále velkou zásobou sebekritičnosti

páč máš sebevědomí velikosti špendlíkové hlavičky a neprávem
no jo, nějak nebylo na čem si ho udělat. Naše rodina má v průměru sebevědomí na levelu -120 a dyš obecně dostáváš na jednu pochvalu dvěsta kritik, tak není kde brát

Kdyby mi tak někdo chtěl dát sebevědomí k Vánocům...

kachna_
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2010 11:09
- Nahlásit

brut
taky zajímavej rozptyl snů ... jinak někde jsem četla, že když se ti zdá o znásilnění, tak jsi nejistá sama sebou...co je na tom pravdy netuším...
no my máme teď takovou menší krizi usínání, resp. dítě a já nevím, jak jí vyřešit (esli být s dítětem, nebo ho nechat usnout samotný (včera usla o půlnoci až když jsem jí vzala do postele, protože už byla tak unavená, že nebyla schopná usnout, chodí spát v osm)
auto teď řešíme s kamarádem
inu
jsem ti chtěla najít, jaké krajinky mám rada, ale nějak jsem na nic nenarazila

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2010 11:10
- Nahlásit

brut
tý jo, hlavně, že nic neteče a můžete topit.... u nás je krásná ledovka, sem venčila psy na volno, abych se někde nerozplácla
no přesně hlavně že topíme bo tu je ziminkáááá

u nás je krásná ledovka
u nás taky jezdím za Fajuškou jak namydlenej blesk

inu
ano, nečteš, páč to vůbec nebylo na tebe
to je fuuuk , stejnak vás sežerou

inu
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2010 11:13 - Změnil/a: inu
- Nahlásit

kachna_
jsem ti chtěla najít, jaké krajinky mám rada, ale nějak jsem na nic nenarazila

mě se na těch máminejch (ne všechny a takhle na webu to fakt není vidět, neumíme to vyfotit věrohodně a přijde to o spoustu barev :down líbí to světlo, co z nich vyzařuje.

Třá todle, než se zarámovalo bylo úžasný. Úplně jsi cítila, jaký to je, jít v létě po cestě mezi poli..

Tenhle komusi prodala a měl v sobě tolik světla, že to k němu člověka pořád táhlo:

EDIT: po kliknutí by se to mělo zobrazit

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2010 11:13
- Nahlásit

Ešuska na to dlabe tak si tu přitopím

inu
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2010 11:15
- Nahlásit

Fajka
to je fuuuk , stejnak vás sežerou

to asi těžko, když voni jsou na sevéru a já v Brně

Vyhrožuj aspoň něčím reálným

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2010 11:16
- Nahlásit

už nám nasněžilo a umrzlo a je to tu jak v pohádce

a trošku si to tu přivánočníme

inu
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2010 11:17
- Nahlásit

Fajka

tak si to užijte, tady je bahno, protože od začátku září nám rozkopali celou ulic a chodník stále není hotof

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2010 11:17
- Nahlásit

taky nějaký vánoční překvapení pro psééky

kachna_
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2010 11:24
- Nahlásit

inu
neumíme to vyfotit věrohodně a přijde to o spoustu barev
aha, no mně ty barvy právě přišly takový divný.
No jo, jak tak koukám jsou takhle zbarvený krajinky od všech malířů (jsem našla nějakou aukční síň)

inu
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2010 11:28
- Nahlásit

kachna_
aha, no mně ty barvy právě přišly takový divný.

ty barvy jsou hrozně vyblitý oproti originálům. Nejsem fotograf, tak netuším, jestli by to třá zrcadlovka zmákla lépe, ale holt máme všichni kompakty (a to nijak zářný kompakty), takže se musíme spokojit s tím, co z toho vypadne.

kachna_
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2010 11:34
- Nahlásit

inu
hele třá tady to maj taky různě zbarvený a myslim, že pravda je tak někde uprostřed
(maloval to dědův starší brácha)
http://www.galerie-narodni.cz/cs/predmet/2860-deta il/
Ještě máme doma jeden velkej obraz, autora si teď nevzpomenu. Byl vždycky takovej pošmournej, smutnej. Pak jsme ho umyly mikrovláknovym hadříkem a od té doby byl výrazně pozitivnější. Od povodně je pak veeeelmi pozitivní

brut
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2010 11:35
- Nahlásit

inu
no a jak by to mělo skončit?
to nevím...třá se ti bude zdát pokračování nebo ho holt dovymyslíš

princ s hezkejma vlasama se zamiluje do kachny, která utekla z klece a na jejich svatebním obřadě bude békat muflon?
chudák kachna

Asi prodám práva ČT
z toho udělaj akorát galamatyáš

fakt? Já měla za to, že by mě řek, že se nemám starat o cizí záležitosti bo si nabiju hubu Dle mýho to reflektuje poslední rok až týden
četla si někdy Frojda nebo alespoň jeho výklady snů? Jestli ne, tak pak si vedle jak ta jedle...se ti do snu promítlo to, co sme tu večer psaly a vyšla z toho pohádka

no vidíš
uděláš hrubej rys a já doma pastelkama vybarvím obrázky? Jestli jo, tak to i beru, páč se u vybarvování krásně uklidním

páč se nepohybuješ v určitějch kruzích...
sou kruhy a kruhy... některý si s velkou radostí odpustím...

tak to není. Jednak na tom webu ty obrazy vypadaj škaredě, protože nemáme v rodině takový foťáky, aby to s nima šlo rozumně vyfotit.. a pak.. ona vůbec není slavná.
sem snad někde psala, že je slavná? a o vyfocení to fakt není.. zkrátka tenhle typ obrázků je vidět na každé druhé výstavě a asi i díky tomu se mi prostě nelíbí... mám ráda originalitu, něco, co není běžné nebo alespoň v menší míře, což splňují tvé obludky, ale ne mamky obrazy

Krom toho, že moje tvorba tomu nesedí, tak sice na jednu stranu oni všechno zaříděj (místnosti, panely...), na druhou stranu jsou tam určitý věci, který mě nevyhovujou.. a jedna z nich je určitá umělecká afektovanost. Máma teda afektovaná není, ale ona je víc.. jak to říct.. přizpůsobivá, mě by to po čase začalo štvát,
a to se právě projevuje i v kresbě a stylu...

budeš můj sponzor, jó? Aspoň naznač
Muší tam bejt žencká? Já žencký moc malovat neumím

nemuší tam bejt ženská, nemusí tam bejt ani mužskej, může tam bejt třá elf či jiná obludka např. strom či kytka atd... ale sponzor nebudu, páč bych sama nějakýho potřebovala s těma mejma výtvarnejma krámama
Nedávno jsem se byla podívat na jednom místě, kde byla výstava počítačové grafiky a dalších souvisejících věcí ( včetně obrázků - portrétů).... a musím říct, že to oslovilo moc lidí a hlavně mladejch. Takže třeba tímto směrem se vydat....

No, dobře, snad se s těma kursingama vejdem
budeš odpočítávat deset dní? ... snad jo, bylo by to skvělý

Fčera jsme s Orisláfkou mluvili s jednou slečnou, co dělá agi, tak se s ní asi domluvíme, že bychom to zkusili, jak nám to půjde.. eště to musím promyslet
to víš, že to vyzkoušejte... minimálně jako zábava a pohyb by to pro vás bylo skvělý ( Brut mi bojkotuje skok přes překážky, takže s ním mám smůlu a piraňa by sice skákala jak ďas, ale nemáme kde trénovat, protože všude by jsme museli dojíždět...)

mluvíme eště furt o Torovi s Yukínou a nebo už vo Čibukovi s Čífem?
bych to pojala jako kombinaci obou

to je známka škarohlídství Já chci bejt optimista. A neboj, nulový sebevědomí je neustále velkou zásobou sebekritičnosti
jak myslíš...ale ty máš tý sebekritičnosti až moc, bohužel..

nějak nebylo na čem si ho udělat. Naše rodina má v průměru sebevědomí na levelu -120 a dyš obecně dostáváš na jednu pochvalu dvěsta kritik, tak není kde brát
když ho nemáš, tak ho alespoň musíš získat a to chvíli trvá, ale ne podceňováním se...

Kdyby mi tak někdo chtěl dát sebevědomí k Vánocům..
dobře, dostaneš ho od nás v balíčku

kachna_
my máme teď takovou menší krizi usínání, resp. dítě a já nevím, jak jí vyřešit (esli být s dítětem, nebo ho nechat usnout samotný (včera usla o půlnoci až když jsem jí vzala do postele, protože už byla tak unavená, že nebyla schopná usnout, chodí spát v osm)
to znááám ... vydrž holka, vydrž... jak jednou vyměkneš, tak se ti to protáhne a malá bude na to hřešit. Většinou to trvá tak max týden a máš vyhráno...takže držím palce, ať to zvládnete daleko dřív

Fajka
no přesně hlavně že topíme bo tu je ziminkáááá
přesně tak

nás taky jezdím za Fajuškou jak namydlenej blesk
tak to je v háji....sem myslela, že u vás je nasněžíno a máte od ní pokoj

inu
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2010 11:36
- Nahlásit

kachna_
ony obrazy časem jakoby zašedávaj, ale v máminým případě si myslím, že je na todle ještě brzo. Čekala bych to nejdřív tak za generaci..

Od povodně je pak veeeelmi pozitivní

copak, barvy se vyplavily?

brut
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2010 11:42
- Nahlásit

kachna_
Ještě máme doma jeden velkej obraz, autora si teď nevzpomenu. Byl vždycky takovej pošmournej, smutnej. Pak jsme ho umyly mikrovláknovym hadříkem a od té doby byl výrazně pozitivnější. Od povodně je pak veeeelmi pozitivní
by jeden nevěřil, jak povodně dokážou pomoct v omývání obrazů a jejich prozáření

inu
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2010 11:45
- Nahlásit

brut

to nevím...třá se ti bude zdát pokračování

to myslím nehrozí

z toho udělaj akorát galamatyáš
z toho udělaj pohádku v hlavním vysílacím čase

četla si někdy Frojda nebo alespoň jeho výklady snů? Jestli ne, tak pak si vedle jak ta jedle...se ti do snu promítlo to, co sme tu večer psaly a vyšla z toho pohádka

nečetla, bo narozdíl od něj nevidím penis na každým rohu

Jestli jo, tak to i beru, páč se u vybarvování krásně uklidním
prodřeš papír?

zkrátka tenhle typ obrázků je vidět na každé druhé výstavě
no, tak co jinýho taky vystavovat, že

alespoň v menší míře, což splňují tvé obludky
no, ale vem si, že u mladší generace (do 30ti) jsou obvyklý obludky, ty oleje většinou dělaj starší lidi...

s těma mejma výtvarnejma krámama

a ty kreslíš co?

a musím říct, že to oslovilo moc lidí a hlavně mladejch. Takže třeba tímto směrem se vydat....

aha, no, ale to by právě chtělo umět kreslit

to víš, že to vyzkoušejte... minimálně jako zábava a pohyb by to pro vás bylo skvělý

jo, jo, taky si říkám

bych to pojala jako kombinaci obou
tak teď doufej, že to nečte

když ho nemáš, tak ho alespoň musíš získat a to chvíli trvá
jenže nevím jak. Ségra se s tím rve už dva roky a snaží se, ale stačí ťuknout a je zase tam, kde byla. F prdeli.
Prostě jsme každej nějakej, mě za prdelí nikdy nikdo nestál, nechránil mě vod všeho zlýho..
jak se říká, kde nic není, ani smrt nebere

dobře, dostaneš ho od nás v balíčku
instantní, jó?

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2010 12:05
- Nahlásit

brut
tak to je v háji....sem myslela, že u vás je nasněžíno a máte od ní pokoj
jo nasněžíno je ale jak to auta na silnicích uklouzala tak je to jedno zrcadlo
když tak přemejšlím tak letos nám do naší sbírky problémů a průšvihů už fakt chybí jen nějaká ta zlomenina
tak doufám že budu mít aspon krapet štěstí a tohle se nám vyhne ...

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2010 12:21
- Nahlásit

RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRAMM
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁMM
RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!

Ať se taky kapek zahřejem ne?

Sem tu od pana lékaře, nedostala sem sice ani vobrázek, ani razítko, ale to nevadí, já si ho někde ukradnu

Včera jsem skončila s máváním hadrůch až ve dvanáct , ale mám šécky dvéře umytý, a skorem celou linku, goulage uvařený a taky maso do mrožáka jsem nastrkala. A ešče sme se 5x poprali s hošíčkem a honili jsme půlhodďky Grilčáka.

A POZORTE!! HOŠÍČEK UŽ UMÍ ZAVÍRAT ŠUPLIKY!!! JUHŮŮŮ, už nikdá nebudu muset pracovat!!!

inu

ten vlčák je nádhernej a já ale nepochybuju, že se k němu jednou propracuješ, fakt nepochybuju. Vyděržaj pijaňér.

brut

si neškodná

hele nevim, teda - tuhle jsem něco převyprávělo Brtnikoj z práce a von pravil: " Myslim, že už hledaj cesty, jak ti nainstalovat sebedestrukční program!" drzej je, drzej a vyzývanej

jak to víš?

bylo to hrozně, hrozně těžký, ale nakonec sem to uhádla

přece si nebude hrát s ručníkama

no ešče aby!! , ale řekni mi, jak to ti čokle poznaj, viď?? Máš pravdu no, nejsou blbý. Já to vim, ale stejně mě to dycky překvapí.

a jak dlouho bílá vydrží?

no doufám, že je to trvanlivej matroš, musí vydržet dlouho , máme totiž modro bílou ložnici. Překvapivé, že?

páč jdu do dívadla

hásky si to užij

pane jo, tebe bych chtěla mít doma

jooo? Vopravdu?? tak já se k vám nastěhuju až mi Brtnik popadne za trenérky a vyhodí voknem

uš si číhla a našla?

člověče průser hledala jsem na dvouch místech a nic , už zbejvá jen ten vobras a pak poprosit, jestli to vyhrabe kolegyně, které jsem to loni dávala. Kurnik ale to mi štve .

panebože!!! Ty si fakt exot

tse, už je to zas v cajku, jen malá závada na vysílači

to jen potvrzuje můj výrok výš

smrdí to skorem jako ten František, ale nehoří to jako svíčka. Jo a pálí to jako svině

Fajka

naštěstí to bylo v pořádku ale i tak sem byla mrtvá že se mě nic zdát ani nemohlo...ani nevím jak sem usnula...asi oblečená a vestoje.

sem řikala, že to zvládne- teda zvládnete, páč si taky teda byla zapojená. No, a věřím že i ta mrtvice tam blízko byla, páč to musel bejt dobrej cambus, co?

inu

takovej malej papoušek

na to nepotřebujem Frojda- to je jasný, nutně chceš našeho Kostižera a já ti ho ráda přenechám

Něco mě říkalo, že mě ten podfuk s pinceznou nesežral

no možná to taky nebyl princ??

, kachny.

tady taky neni co řešit, kachna Ti dá asi teda vbrzku do držky, podle toho snu

a tentokrát tam vycházej samý negace, j

maj to blbě, podle strejdy Frojda je to naprosto jasná touha jít pracovat do ŽOLOO

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2010 12:22
- Nahlásit

Fajka
Ešuska na to dlabe tak si tu přitopím

žjo Fajfkoooooooooooo-ty překvapuješ! kde si vyhrabala celohořícího Tilldu??

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2010 12:25
- Nahlásit

kachna_

byla jsem proti, než jsem zjistila, že má moc pěkný vlasy.

Frojde, Frojde, vono na tě dojde

no já nemám čím přispět. Zdály se mi sny tři, ale ani z jednoho si nepamatuju víc než to, že to byly moc příjemný sny . Zas ten germán nenechavej asi zapracoval

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2010 12:26
- Nahlásit

brut
u nás je krásná ledovka,

jooo LEDOFKA!! Když jsem šla ráno k panu dochtoroj, tak jsem se díky ledofce konečně naučila DĚLAT PROVAZ!!! Měla jsem to jako takovou rozcvičku asi, než dorazím k panu lékaři

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2010 12:30
- Nahlásit

inu

a pak jí znásilní kondor?
Fajka

ach joachjoachjo, tady ani vločka nyc, nyc, jen teda aspoň mrzne.

a trošku si to tu přivánočníme

blbááá

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2010 12:32
- Nahlásit

inu
od něj nevidím penis na každým rohu

to ne, tobě stačí zajít na náměstí

ty jo sem tu zase sama, zase si musim povidat sama se sebou, mohla bych se pohádat.

<< 1 ... 963 . 964 . 965 . 966 . 967 . 968 . 969 . 970 . 971 . 972 . 973 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání