| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2010 12:24
- Nahlásit
inu
mě nedělá problémy respektovat i mladší lidi, páč klidně můžou vědět víc, n
no bať, ale zase je to o tom, že ten kdo ví víc - skutečně víc a je moudrej- což je pro mě moc moc důležitá věc- tak svou převahu, kterou zaslouženě má, nedává najevo. Jinak je to prostě hulvát, co chce světu ukázat. No ukáže, ale tak leda to že je hovado. Nemám ráda hovada
sem alergická na postoje "já to vím líp než ty.
jo jasně, ono je jedno jestli ti je sto a nebo dvacet. důležitý je to co víš, znáš a co máš v duši. Ani znalosti ani věk člověka neopravňují k přezíravosti a hulvátství.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2010 12:26 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
inu
spraf si náladu:
PIPINKÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ MALINKÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ DEMENTNÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ. dej mu hudlana na šňupák, že mu ho posílám
kurnik prostě bylo málo času, čék by si chtěl šécky ty čokly pořádně podlachnit a prt. jen tak letem světem amoletem. Příště musíme udělat putofku- psi budou průběžně putovat, budem si je vyměňovat to je nápad!
edit: takovej dementní výraz umí vyloupnout jen Orislavík
hele ale portrét je to moc pěknej, ostrej... pěkná fotka
|
inu
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2010 12:32
- Nahlásit
PetraK
tak svou převahu, kterou zaslouženě má, nedává najevo
no, nedává. A takovejch lidí si moc a moc vážím, ale jej jich počertech málo
No ukáže, ale tak leda to že je hovado
no, a takovejch je většina
PIPINKÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ MALINKÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ DEMENTNÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ
neboj, von se umí tvářit ještě líp
kurnik prostě bylo málo času, čék by si chtěl šécky ty čokly pořádně podlachnit
sem si Ešáka podlachnila.. trošku šílenej výraz měl v očích furt, ale jinak moc milej hošíček
hele ale portrét je to moc pěknej, ostrej... pěkná fotka
no, ale kompozice mizerná. Tím, že je "ostrej" čokl i pozadí, tak to není ani tak zpoloviny hezký, jak by to bylo, kdyby bylo pozadí mázlý
|
inu
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2010 12:36
- Nahlásit
To neumírá na tetanus, to se jen neumí napít jako inteligent a navíc nesnáší vodu:
vleklá dementitýda je neléčitelná
Jak ořech "aportuje z vody"
1) vopatrně se natáhnout co nejdál tak, abych si nenamočil víc, než je nutný
2) Uchopíme klacek
3) a rychle zdrháme, bo voda kouše
Další dementek mýho srdce: Mikoušek
|
inu
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2010 12:41
- Nahlásit
přehlídka čudlitýdy
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2010 12:52
- Nahlásit
inu
ta čtvrtá fotka prostě nemá chybu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2010 13:09
- Nahlásit
inu
ale jej jich počertech málo
no jo, dyjamant taky nenajdeš u popelnic co naděláš
no, a takovejch je většina
ale ne, to myslím, že ešče tak hrozný to snad nebude. Jen víc prostě vyčnívaj. Hele třá na Zvířetníku zatím enem jedna - max. jedna a půl.
Když opominu tu vědátorku z dob hodně dávno minulých, která chodila prudit ešče na starej Zvířetník za dob Míši Neffový. Sem se do ní jednou pustila s skončilo to jejím výkřikem do tmy: "Tak si PetroKá polibte svou umanutou prdel! "
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2010 13:12
- Nahlásit
inu
neboj, von se umí tvářit ještě líp
jdu se dívat
trošku šílenej výraz měl v očích furt,
ten nikdá neusíná
tak to není ani tak zpoloviny hezký, j
no já koukám na čokla, vostatní mi nezajímá
To neumírá na tetanus
ale vypadá to tááááááááák, vypadáááá
3) a rychle zdrháme, bo voda kouše
:
Mikoušek
žjo, dobrej kusan
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2010 13:13
- Nahlásit
|
inu
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2010 14:08
- Nahlásit
PetraK
Tak si PetroKá polibte svou umanutou prdel! "
to bych si dala jako epitaff
ale vypadá to tááááááááák, vypadáááá
tady vidíte, že ho k plavání nedokopu, leda bych ho do tej vody hodila
no jo, fotila jsem a Orislávek zrovna začal hystericky řvát a do toho bušit pravou přední nohou do podlahy
|
inu
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2010 14:14
- Nahlásit
PetraK
ale ne, to myslím, že ešče tak hrozný to snad nebude
s tím vyčníváním máš samozřejmě pravdu... ale já se zrovna zamyslela nad tím, jak se v tomhle chovaj ti, co znám... a nevychází mi nic hezkýho
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2010 14:20
- Nahlásit
inu
to bych si dala jako epitaff
na ja, dám si to vytesat na plechofku, než mě z ní vysypou to byla tehdá dobrá debata, já se bavila, jak se baba steká!! Moc jsem nepochopila, proč člověk, který nesnášel psy chodil na ZVířetník, kde byla v té době převážná většina lidijůch psích. Potřebovala se hádat a mně se dobře dařilo z ní dělat debila pro srandu ostatním
tady vidíte, že ho k plavání nedokopu, leda bych ho do tej vody hodila
třá něco vymyslíme. Ani za tebou nejde?
co znám... a nevychází mi nic hezkýho
hele a změníš to?? no nezměníš. Víš jak je takovej ten hodně moudrej citát-něco v tom duchu jako že: Panebože dej mi sílu změnit věci, které změnit můžu, dej mi něco (tetkon nevim co to vlastně chtěl ), vyrovnat se s věcmi, které změnit nemůžu a dej mi moudro abych ty dvě věci rozeznal??? No tak vidíš, todle je věc,kterou nezměníš, tak na to peč. a šturmuj síly jinam
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2010 14:21
- Nahlásit
inu
Tak si PetroKá polibte svou umanutou prdel! "
to bych si dala jako epitaf
jo a tehdá to bylo naposled co se tam vobjevila pak už nikdá nic neřekla. profesorka doktorka zorka horká
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2010 14:23 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
inu
když jsme u těch fotek, tudle psííchadelickou už sem vokazovala???
Původně sem chtěla vyfotit měsíc..... nikdo mi nevěří, že sem byla střízlivá a neščastnou náhodou vyfotila lampu. Roztřesenejma rukama Doporučuju zvětšit
|
inu
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2010 14:30
- Nahlásit
PetraK
Moc jsem nepochopila, proč člověk, který nesnášel psy chodil na ZVířetník, kde byla v té době převážná většina lidijůch psích. Potřebovala se hádat a mně se dobře dařilo z ní dělat debila pro srandu ostatním
myslim, že jsi to vystihla
Ani za tebou nejde?
ani za mnou, ani za Mikóšem a klacky dycky vybírá jen ty, na který dosáhne...
No tak vidíš, todle je věc,kterou nezměníš, tak na to peč. a šturmuj síly jinam
však na to peču...mám nový předsevzetí, přetavím se v sobeckýho hajzla ... ale nepřekvapuje mě to.
bylo naposled co se tam vobjevila
to je normální, zjistila, že na tebe nemá
nikdo mi nevěří, že sem byla střízlivá a neščastnou náhodou vyfotila lampu. Roztřesenejma rukama
tu si dej zarámovat, přecedo, a můžeš jí říkat: Rammštajn v noci
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2010 14:57
- Nahlásit
inu
myslim, že jsi to vystihla
byla to tehdy hrozná čurina, škoda, že už na starým neviditelným psu nefunguje archiv.
ani za mnou, ani za Mikóšem a klacky dycky vybírá jen ty, na který dosáhne...
..piškot na hladině taky nemotivuje?
to je normální, zjistila, že na tebe nemá
sem tehdá na sebe byla hrdá že sem Xena bojovnice. Ona se tam navážela do všeho a do všech. Přesto, že jí tam lidi psali, že chápou, že psi nerada, ale nechápou proč se do nich furt naváží..... až se mi jí podařílo uargumentovat. Vona pak už byla prudná, steklá, navážela se do mě a já se jí furt smála do gezichtu a dycky sem jí píchla nějakou krávovinou... na to se mohla zas tak max. jen steknout .... a takhle dokola no a hlavně vostatní se tím bavili, vona si jen sama sobě podrážela nohy a podřezávala si větev. Tu voprátku si upletla sama.
í, přetavím se v sobeckýho hajzl
.
tak pak dej vědít jestli se ti to povedlo. Já sázim svou ramštajní botku, že to scípne na úbytě tendle pokus
tu si dej zarámovat,
viď,? je vzhledná, že? no jo, já to dala na nějakou expozici a to se prostě v ruce neudrží no. Ale dyš je světlej den, tak jo. doma mám krásnou fotku měsíca.
Rammštajn v noci
to abych udělala i nějakou Ramštajn ve dne, aby to byla zééryje
|
inu
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2010 16:10
- Nahlásit
PetraK¨
.piškot na hladině taky nemotivuje?
ne-e, prostě voda je fuj, kouše a nejspíš by ho mohla sežrat
ale ve sněhu, to se klidně vyrochní až po uši ...
sem tehdá na sebe byla hrdá že sem Xena bojovnice.
nejlepší je chladný intelekt se špetkou sarkasmu.. taky mě podobný flame baví a když druhý straně dojdou argumenty, tak už pak jenom uráží
tak pak dej vědít jestli se ti to povedlo.
to poznáš. Až se s tebou přestanu bavit
, já to dala na nějakou expozici a to se prostě v ruce neudrží
no na některý věci je potřeba statíf
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2010 17:09 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
PetraK
hele pár věcí k tomu článku zvířetníkovému spíš pro informaci, než co jiného.
Tasemnici hráškovou bys poznala, ona vně těch vnitřností. Kromě toho můžeš z králíků dávat plíce, srdce, slinivčičku (fakt maličkatá), játra, žaludek s zažitinou.
a ke krmení štěňáta. To se dělá tak, založíš téma a pak ti hodná Fifi a hodná Ebony (potažmo Smečka), pošle návod jakpak krmiti. Ty to zkombinuješ, poděkuješ a je to . Výsledkem je Batů. Myslím že krásně osvalené a chlupaté štěně.
Jinak článek dobrej, mooooc dobrej
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2010 17:55
- Nahlásit
kachna_
Tasemnici hráškovou bys poznala, ona vně těch vnitřností.
čéče, tím si spešl u sebe nejsem vůbec jistá. ale tak vono stejně-většina lidí se ke králičímu masu moc nedostane.
No a š¨těndo- na to spolíhám, že až dojde na lámání chleba, tak se o p¨úpravě jídelníčku - hlavně na poměr kolik kostí a kolik vnitřností pozeptám právě zdejších
Myslím že krásně osvalené a chlupaté štěně.
je, je nádherná
díky za pochvalu článku , já nemůžu psát odbornostě, páč v tomto oboru nebádám, realizuju
inu
nejspíš by ho mohla sežrat
tak ono to třá přijde časem...
tak už pak jenom uráží
vona byla fakt běsná, pěnu u virtuální huby .... no bavila jsem se.
Až se s tebou přestanu bavit
tak zatim dobrý teda
no na některý věci je potřeba statíf
počitám, že statíf bych já potřebovala i na ten Bouzov
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2010 18:00
- Nahlásit
jo Inu, psala jsem Ti ať se Kuboj podivá na jůtrupce na Eisbrecher??? Taky vůbec ne marný hošici
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2010 18:24 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
PetraK
kerej koberec z těch co sem ti nabízela je volnej??? nutně nějakej potřebuju ..dem navštívit tchýýýýni ....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2010 18:32 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fajka
vem si ten růžovej, zbyl. Slečna je formát, uznala, že to přestřelila, takže je volnej
esi dete na kafíčko, tak vem to vod žida a ňáký rakve od Inu
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2010 18:35
- Nahlásit
PetraK
Slečna je formát, uznala, že to přestřelila, takže je volnej
uf už sem se lekla že není žádnej
esi dete na kafíčko, tak vem to vod žida a ňáký rakve od Inu
jo kafe beru ale tu rakvičku si prosím nějakou fortelnou...
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2010 18:42
- Nahlásit
čůůůůs všichni,
tak jsem zas tu - dneska jsem měla volníčko, v práci jen hoďku ráno, a pak celý den srázek s kamarádkou, nějaké nákupky, obídek, kafíčko, pokec, klidný den, no nádhera
|
inu
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2010 20:09
- Nahlásit
PetraK
psala jsem Ti ať se Kuboj podivá na jůtrupce na Eisbrecher??
nééé? Zatím je u nás v kurzu Gib mir benzin, přesto, že čepujem diesel
jinak sem nejčikovnější, oranžovej hošíček dostal sněhovou čepici a inugoya nový logo
Janiii
konečně trochu fríčka
nezapomeň nastudovat dnešní kachnu a její sekcuelní výchovu
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2010 20:31
- Nahlásit
nezapomeň nastudovat dnešní kachnu a její sekcuelní výchovu
inu
většinou vás nedočítám, ale koukám, že dneska jsem dobře udělala
právě jsem dodělala fotoknihu, takže dáreček pro jedny babičky a dědečky hotov jen poslat a objednat
a přemejšlim, že naše fotky nechám, švagrovy vyměnim za mýho bráchu a švagruši a máme dárek i pro druhou babi s dědou
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2010 09:07 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RRRRRRRRRRRRRRRRRRAMM ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Tak sem se včera v obchoďáku tak, ale tak rozčílila, že ta bába v pokladně měla jediný štěstí, že jsem nekoupila fakt tu sekeru co jsem chtěla, jinak by jí měla bejvala v hlavě, takhle to skončilo tím, že sem jí tam třískla vo pult tim kladivem, křičela sem, že mě až bolí f krku a řekla, že tam už nikdy nefkročim!! Ty vole to byl adrenalin!!! Fůůů ešče tetkon mám tep 15000 na 15000.
inu
Zatím je u nás v kurzu Gib mir benzin
dělá dobře.
no ale pusť mu todle, uvidíš, bé se mu to líbiti
http://www.youtube.com/watch?v=IsFX8NfAep8&feature =related
i a inugoya nový logo
si dobrá, u nás by ani na stránky nedošlo
Janiii
koukám, že dneska jsem dobře udělala
jo kachna nikdá nezklame
klidný den, no nádhera
no hurá taky už!!
Hele nechystáš se nach Prague?
Fajka
jo kafe beru ale tu rakvičku si prosím nějakou fortelnou...
tak jak? přežila?? no je fakt, že rakvička vo Inu by ti asi moc platná nebyla, páč do drobků mrtvolu neschováš
|
inu
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2010 09:22
- Nahlásit
PetraK
si dobrá, u nás by ani na stránky nedošlo
no, když dám nový logo, tak se aspoň tvářím, že ty stránky nějak žijou
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2010 09:57
- Nahlásit
Ruuumštáááááááájn!!!
PetraK
Tak sem se včera v obchoďáku tak, ale tak rozčílila, že ta bába v pokladně měla jediný štěstí, že jsem nekoupila fakt tu sekeru co jsem chtěla, jinak by jí měla bejvala v hlavě, takhle to skončilo tím, že sem jí tam třískla vo pult tim kladivem, křičela sem, že mě až bolí f krku a řekla, že tam už nikdy nefkročim!! Ty vole to byl adrenalin!!! Fůůů ešče tetkon mám tep 15000 na 15000.
tyyyjo to by mě zajímalo co ti provedla ?
tak jak? přežila?? no je fakt, že rakvička vo Inu by ti asi moc platná nebyla, páč do drobků mrtvolu neschováš
nooo tak přežila v rámci možností jako dycky .... ale číf se předvedl hned jak jsme přišli... polil juisem sebe, stůl křeslo a koberec a hned bylo vidět jak nás zase rádi viděj lol: ale prej dobrá strategie, takhle už nás zase dlouho nebudou nutit aby jsme přišli zu Bezuuuch
JInáč tu napadlo snad 20 cm sněhu..okamžitě si pro něj někdo přijeďte! ho nechcu...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2010 10:23
- Nahlásit
Fajka
tyyyjo to by mě zajímalo co ti provedla
nechtěla mě zaplatit naší kartou! že u toho musí bejt Brtnik!!
VYPADÁM SNAD JAKO NESVÉPRÁVNÁ???
polil juisem sebe, stůl křeslo a koberec a hned bylo vidět jak nás zase rádi viděj l
no vidiš a já sem si zrovinka řikala, že bych vám mohla nabídnout, kdybyste někdy potřebovali v prahé přespat, že můžete u nás. tetkon nevim. Máme tu novou pohofku, polštáře na ní... nevim no.
i pro něj někdo přijeďte!
jedu!! Teda nejedu, nemá na benzin nevydaj mi peníze z karty
|