Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 963 . 964 . 965 . 966 . 967 . 968 . 969 . 970 . 971 . 972 . 973 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
kachna_
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 10:30
- Nahlásit

PetraK
VYPADÁM SNAD JAKO NESVÉPRÁVNÁ???
ehm, nechodí na cézetpsa???

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 10:49
- Nahlásit

PetraK

a já sem si zrovinka řikala, že bych vám mohla nabídnout, kdybyste někdy potřebovali v prahé přespat, že můžete u nás. tetkon nevim. Máme tu novou pohofku, polštáře na ní... nevim no.

jooo to číf rád příjde ti doma udělat nepořídek to zasejc jooo

nechtěla mě zaplatit naší kartou! že u toho musí bejt Brtnik!!
VYPADÁM SNAD JAKO NESVÉPRÁVNÁ

ahááá

kachna_
ehm, nechodí na cézetpsa
já myslím že aninemusí..ale jako dyž už to jen tak pozná i pokladní u kasy tak už to asik bude vážný

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 10:53 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fajka
ahááá
kachna_
ehm, nechodí na cézetpsa???

OKAMŽITĚ SE MI PŘESTAŇTE SMÁT A PODPOŘTE MĚ, NEBO VÁS POŠLU TAM, KDE SOU VOBĚ TY KRAFKY Z POKLADNY.
A ŽE TAM FČERA BYLO TEDA HORKO, plameny pekelný šlehaly ke stropu a bylo mi to houno platný.

Fajka

já myslím že aninemusí..ale jako dyž už to jen tak pozná i pokladní u kasy tak už to asik bude vážný

vážný to bude tetkon s tebou! vykostim tě, rozčtvrtim tě, zpopelnim tě zkapalnim tě!!

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 10:57
- Nahlásit

PetraK
šlehaly ke stropu a bylo mi to houno platný.

takže tě fakt nenechala zaplatit jo???
no tak to musela bejt nějaká velká suma a nebo to bylo kvůlivá dvoum stofkám??

vážný to bude tetkon s tebou! vykostim tě, rozčtvrtim tě, zpopelnim tě zkapalnim tě!!
tak za áááááá
já néésu kachna, bo fajfku nevykostíš a za béééé řekni mě jestli normální příčetnej čék ze sebe může vypustit tohle??? :
to bude tetkon s tebou! vykostim tě, rozčtvrtim tě, zpopelnim tě zkapalnim tě!!

HA?!

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 11:02
- Nahlásit

Fajka

takže tě fakt nenechala zaplatit jo???

NE!! Normálně ne!! Kůli posratejm dvěma stofkám!! že karta zní na jeho jméno, že bych mu mohla vybrakovat účet. DVĚMASTOFKAMA?????? Teď jsem si to ověřovala v bance, nemaj pravdu, takže sem se nasrala ešče víc!! Máme společnej účet, kartu tehdá vystavovali jen jednu, víc neuměli, máme to takhle sto let a poprvní je problém, ty vado, infarkt za dvě stofky!!
.
normální příčetnej čék ze sebe může vypustit tohle??? :
normální příčetnej čék, kterýho načtvala Fajfka JO!

brut
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 11:25
- Nahlásit

Zdravím milé dámy

Ste toho děsně namastily, jak to mám stihnout dočíst?

Včera to bylo rychlé, tiché a díky jednomu dítku za námi i velmi vtipné... dítko prohlásilo ( ve chvíli, kdy hráli druhou skladbu): "Tatííí, to už nemusíme do kostela, když tu hrajou varhany" Sme s Jitkou byly mrtvý smíchy ještě na obědě

Joa za odměnu jsem nafasovala cca 8kg jablek

PetraK
mám se zeptat, kde ste koupili stromek, tak se ptám... prosíím, kde ste koupili stromek ?

inu
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 11:26
- Nahlásit

čest. soudružky, dneska jsem se konečně prohrabala létem až k podzimku, takže třá ty fotky z Rrrůžový akce budou eště letos

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 11:29
- Nahlásit

brut

dítko prohlásilo ( ve chvíli, kdy hráli druhou skladbu): "Tatííí, to už nemusíme do kostela, když tu hrajou varhany

voni nikdá nezklamou
cca 8kg jablek

, chudák pan Brůtovec. kdyby neměl pro japka kde hlavu složit, tak ať se přijede vyspat na na naši novou velmi rozměrnou a pohodlnou pohofku.

... prosíím, kde ste koupili stromek ?

v tom posraným GLOBUSU!!! Nechoť tam, nechoď tam, pořídíš si infarkt za dvě stofky jako já!!!
Ale ten stromek je fakt krásnej, krásnej, krásnej. Chodím se na něj furt dívat. Včera jsme si před něj sedli s hošíčkem a dvě minuty jsme ho obdivovali

brut
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 11:33
- Nahlásit

Fajka
shodou okolností sem si dneska taky jeden domů dovezla
jo a je to smrk pichlák vyšší než sem já a stál třistofky

hezkýýý, bych ho brala hned ... u nás zatím stromky nejsou a až budou, tak za šílený ceny, ale stejně opět bude čerstvý, voňavý

inu
A pak taky všichni nadávají nad jehličím v koberci
naštěstí nemáme koberce, ale na pichláky stačí vysavač

Fajka
sem právě myslela že hlavně ve větších městech funguje ten sběr stromků do cca konce února. Stromky odvezou a namelou na bio odpad
někde na bio odpad, někde pro zvířata a jinde si to berou třá domovy důchodců a pálej je v kotlích, aby uštřili...záleží na dohodě města

brut
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 11:46
- Nahlásit

PetraK
Méédvídek z Bogoty usnul a spíííííí!!!
hráli včéra v hospodě při obědě

huba mi jela jak šlejfířce, páč to bylo fakt terno co jsem vytvořila nějak jsem to zdůvodnit musela.
netlač na pilu nebo ti nebude stavět ani při zpěvu "Tálinskýho rybníka"

e-e. ne-e
tak ti ho dám na "OT..." , aby si ho našla..

tak počki já je časem cvaknu a hodim sem.
budeš kůkat. Máma taky kůkala

sem už koukala na parte byt

no já taky ne, ale zase jsem si řekla, že když ubudou lidi, co kupujou řezaný, ubude těch stromků co vypěstujou. Já nerada řežu i kytky. Jsem radši, když kvetou v přírodě.
jenže tyhle jsou pěstovaný spec. pro vánočkyx a jejich obstarávání dává lidem práci... na rozdíl od těch umělejch, kde je vyrábějí číňani a těm teda práci dávat nemusíme...

vim ale že máme nedořešenej ten recept. potiž je, že nevim vůbec jaaaaaaakej
ahááá recept.... je to nějaký tvůj, moc dobrý... ořechový hvězdičky či co to bylo....

že jo, takže mi taky půjdeš svědčit, že jo?
tobě určitě

brut
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 11:57
- Nahlásit

Fajka
inu
volala tchýně....
vítej f klubu, tohle mě moje pseudotchýně dělá furt
eště že nemám tchýni

inu
proč máš všechny obrázky laděný do džíponskejch obličejů, co sou v těch novejch podivnejch seriálech ( myslím tím japonskejch) ...ale jinak je to moc pěkný, šikulkááá

A Dita je skvělá, škoda, že nemá pokračování

kachna_
občas přijde, odtáhne mi výstřih, koukne na prsa a zavolá - pejsééék. Michalovi to přišlo strašně srandovní. Do včéra. Michal se šel umejt, protože byl zpocenej z práce. Potom seděl u kamen jen v tričku a trenkách. Lucka přišla, vzala za trenky, odtáhla gumu, koukla a zavolala "pejséééék".
Myslim, že už se mi smát nebude...

inu
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 11:59
- Nahlásit

Tady to máte, včetně popisků u fotek.
ale BYLI JSTE VAROVÁNI!!!!

URL

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 11:59
- Nahlásit

brut

hráli včéra v hospodě při obědě
vědí co zahrát k dobrýchuti

netlač na pilu nebo ti nebude stavět ani při zpěvu "Tálinskýho rybníka"

pan řiditel?? tomu ešče nezpívám

ak ti ho dám na "OT..." , aby si ho našla..

mezi špejle a vánočky?, díky

sem už koukala na parte by

ale prosimtě!! Dyk to se musí vidět in natůra!! To vypadá jinak.
Včera jsme k pohofce donakoupili kupu polštářů, barevně sme se rozdováděli a přidali tam i jeden zelenej

jenže tyhle jsou pěstovaný spec. pro vánočkyx
no jo, když mi je fuck na co jsou pěstovaný. Uříznou je a oni umřou . Umřou a nejsou. Hele to neřeš, to je můj postoj.

ořechový hvězdičky či co to bylo..

ty jo co sem zase povídala! no jediný co mě napadá je to těsto co mi ale loni ztvrdlo!! pamatuješ bylo dobrý, ale ztvrdlo a muselo se počkat až změkne a pak takový dobrůtky ze Sněhurky! Pošlu ti todle- to bylo moc dobrý, myslím, že pro tebe to nebude složitý a bude Ti to moc chutnat.

tobě určitě

tak dík. tetkon po včerejšku potřebuju dosvědčit, že sem nebyla v globusu a nebyla sem to já, kdo fláknul dvě báby kladivem po hlavě

........ no abych byla objektivní, je mi jich dodatečně líto, páč vím, že to není z jejich hlavy, že s tim přišel manažer blbej nějakej debilní,a le........ to mi je fůůůůůůůůůůůůůůůůůck!

inu
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 12:03
- Nahlásit

brut
proč máš všechny obrázky laděný do džíponskejch obličejů, co sou v těch novejch podivnejch seriálech ( myslím tím japonskejch)

já za to nemůžu, že se po mě vopičej
Jsem blázen do komixů, takže se snažím o zkratkovitou tvorbu. Roky mě trvalo, než to začalo vypadat, bo jsem ke svému nadšení dysgrafik

Ale Tooboe je akiťák, takže je to tak trochu nutnost

škoda, že nemá pokračování
ale má Jmenuje se to MOJE DIZERTACE

mno respektive existuje něco jako prequel, ale taky to není dodělaný. Díky bohu, ta kresba je hrozná

Ale kukuřice, ta je legendární

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 12:05
- Nahlásit

inu
týjooo tý Ešusce to ale sekne!!!

brut
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 12:06
- Nahlásit

PetraK
co si myslíš, že mám tolik hadrů jak Zagorka, abych se stihla furt převlíkat ? už sem pomalu jak Brůtice
máš pocit, že máš málo růžovoučkejch věcí?

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 12:06 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

před hromadným skokem důle:

to byla šichta to vystřihat a opálit doma to od toho pálení smrdělo jak při požáru národního divadla

inu
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 12:10
- Nahlásit

PetraK
to byla šichta to vystřihat a opálit

No proto jsem to zvěčnila na věčné časy

brut
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 12:14
- Nahlásit

inu
přehlídka čudlitýdy
brouček krásnej, roztomilej

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 12:15
- Nahlásit

inu

No proto jsem to zvěčnila na věčné časy

si moc hodná!! Vo to víc, mě mrzí, mě mi mojeho tučňáka sežraly na chalupě myši. Bejval by byl tvůj . Byl totiž přesně takovej, jakýho si mi vodsouhlasila tu na obrázku

inu
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 12:17
- Nahlásit

PetraK
mě mi mojeho tučňáka sežraly na chalupě myši. Bejval by byl tvůj

počkej, kerej tučňák? Ten, co jsem dostala?

inu
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 12:21
- Nahlásit

brut
Já totiž plánuju hošíčky Tooboeho, Toru a asi dífče Yuki(nu)(?) jako takový ztělesnění akitstva, který bude na Inugoye provázet lekce džíponštiny.

Tooboe je červená akita

Tora je (překvapivě ) žíhaná ale mám ho jenom nahrubo nahozenýho (Ešusko, aspoň se můžeš podívat, jak to dělám )

no a Yuki.. u toho se nejdřív musím podívat, jestli to může být i ženský jméno nebo ne, jinak by to musela bejt Yukina

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 12:21
- Nahlásit

inu
Ten, co jsem dostala?

ten ne, ten sežranej přece neni, ale tendle byl velikej plyšovej, mnohem hezčejší, tudleten je chabá náhražka.

inu
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 12:24
- Nahlásit

PetraK
ale tendle byl velikej plyšovej

LInux?

tudleten je chabá náhražka.

dobrej náhodou akorát na mobil jít nemůže, bo tam nikdy není nic, za co by se dal přivázat
Na klíčích bych ho zlikvidovala... asi pude na batoh

brut
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 12:35
- Nahlásit

PetraK
voni nikdá nezklamou
právě...díky tomu jsme měli o zábavu postaráno a dělallo nám problém se tvářit klidně

chudák pan Brůtovec. kdyby neměl pro japka kde hlavu složit, tak ať se přijede vyspat na na naši novou velmi rozměrnou a pohodlnou pohofku.
chudák sem já, páč je musím zpracovat

v tom posraným GLOBUSU!!! Nechoť tam, nechoď tam, pořídíš si infarkt za dvě stofky jako já!!!
já nerada Globus, takže se mu vyhýbám jak čert kříži

Ale ten stromek je fakt krásnej, krásnej, krásnej. Chodím se na něj furt dívat. Včera jsme si před něj sedli s hošíčkem a dvě minuty jsme ho obdivovali
chudák Ešusek, povinně sedí před stromkem a nic pod ním nemá

vědí co zahrát k dobrýchuti
písnička byla dobrá, ale chutný oběd to nebyl, navíc byl děsně drahej

pan řiditel?? tomu ešče nezpívám
myslím Brtníka

mezi špejle a vánočky?,
přesně tam

ale prosimtě!! Dyk to se musí vidět in natůra!! To vypadá jinak.
ok, se pozvu na návštěvu, abych viděla in natura

Včera jsme k pohofce donakoupili kupu polštářů, barevně sme se rozdováděli a přidali tam i jeden zelenej
týýý brďo, jeden zelenej, paráda

no jo, když mi je fuck na co jsou pěstovaný. Uříznou je a oni umřou
jo a co pak třá prořezávání lesních porostů? To je stejný....

ty jo co sem zase povídala!
já nevíííím

no jediný co mě napadá je to těsto co mi ale loni ztvrdlo!! pamatuješ bylo dobrý, ale ztvrdlo a muselo se počkat až změkne a pak takový dobrůtky ze Sněhurky! Pošlu ti todle- to bylo moc dobrý, myslím, že pro tebe to nebude složitý a bude Ti to moc chutnat.
ok, pošli, vyzkouším

tetkon po včerejšku potřebuju dosvědčit, že sem nebyla v globusu a nebyla sem to já, kdo fláknul dvě báby kladivem po hlavě
klidně... byla si s náma na oslavě

no abych byla objektivní, je mi jich dodatečně líto, páč vím, že to není z jejich hlavy, že s tim přišel manažer blbej nějakej debilní,a le
to je přesně ono... odpovídat by se měl manažer a ne prodavačky

inu
já za to nemůžu, že se po mě vopičej

Jsem blázen do komixů, takže se snažím o zkratkovitou tvorbu. Roky mě trvalo, než to začalo vypadat, bo jsem ke svému nadšení dysgrafik
právě, že tvé posatvičky vypadají jak z těch japonskejch komiksů ... na to, že seš dysgrafik, tak maluješ hezké obludky

Ale Tooboe je akiťák, takže je to tak trochu nutnost
to chápu

ale má Jmenuje se to MOJE DIZERTACE

mno respektive existuje něco jako prequel, ale taky to není dodělaný. Díky bohu, ta kresba je hrozná
si počkám, až to bude dodělaný a s dobrou kresbou ( teda podle tebe dobrou, páč mě se ta načrtnutá líbí)

Fota skvělé, komentáře snad ještě lepší

inu
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 12:39
- Nahlásit

brut
na to, že seš dysgrafik, tak maluješ hezké obludky

víš jaká je to ale dřina?

si počkám, až to bude dodělaný a s dobrou kresbou

v tom případě to zadej někomu, kdo umí kreslit, u mě se toho nemusíš dočkat
Mě se to totiž nelíbí ani v jedný verzi

Ale u toho starýho zpracování si všimni, jak jsem šulila ty nosy: nos = tečka. Nekecala jsem

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 12:40
- Nahlásit

Guten Táááááág....
haben Sie Hunger???
Nein , ich hab schon gegessen...

PetraK
brut
and company
děfčata..co děláte takhle 4.12. před mikulášem? nemáte chuť nechat proběhnout svoje hafušáky na kůůrsingu v Kolíně?

brut
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 12:42
- Nahlásit

inu
Já totiž plánuju hošíčky Tooboeho, Toru a asi dífče Yuki(nu)(?) jako takový ztělesnění akitstva, který bude na Inugoye provázet lekce džíponštiny.
takže vlastně zůročíš džíponštinu od mistra do komiksu

Tooboe je červená akita
ti nevím, jestli se ho mám nebo nemám bát

Tora je (překvapivě ) žíhaná ale mám ho jenom nahrubo nahozenýho
tak toho se rovnou bojím

no a Yuki.. u toho se nejdřív musím podívat, jestli to může být i ženský jméno nebo ne
tak prosím ukázat až se vzpamatuju z těch dvou předchozích

inu
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 12:42
- Nahlásit

Fajka
nemáte chuť nechat proběhnout svoje hafušáky na kůůrsingu v Kolíně?

co furt lobbuješ? Tebe snad za to platěj

inu
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 12:44
- Nahlásit

brut
od mistra do komiksu

twe prej mistr Anatomyje kulhá na fšecky štyry, ty roztřesený linky jsou taky gůt, ale prej mistr

, jestli se ho mám nebo nemám bát
to je milounkej hošíček, žádnej ouhyla! Něco jako náš Orislavíček

tak toho se rovnou bojím
No, von je tak trošku hajzl, ale von za to nemůže

tak prosím ukázat až se vzpamatuju z těch dvou předchozích
No, tak Yukína bude drsoňka největší

<< 1 ... 963 . 964 . 965 . 966 . 967 . 968 . 969 . 970 . 971 . 972 . 973 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání