Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 972 . 973 . 974 . 975 . 976 . 977 . 978 . 979 . 980 . 981 . 982 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
brezen2008
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2010 16:39
- Nahlásit

Fajka
paní tyhle pelechy jsou skvělí,doporučuju,ne vlastní zkušenost,ale od lidí co kupujou v petku,říkaj,jenom samou chválu na ně

inu
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 08:21
- Nahlásit

Sněžíííííí takhle při pondělku

brut
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 09:20
- Nahlásit

Dobré ránko dámy

Sem si včera pěkně zapitvala. Krocani měli celkem 41,5kg a zpracovávala jsem je 13.5hod jen s přestávkama na jídlo a záchod. Bylo to šílený a doufám, že si to zopakuju až na jaře

inu
tak tady máš hrubej nához Yukíny
jůůůů, ta vůbec nevypadá jako potvora ...že ona bude na první kouknutí zlatíčko, ale pod povrchem svině? Povedla se ti, fakt se mi moc líbí

Sněžíííííí takhle při pondělku
venku je nádherně a stále padá, je zataženo, takže bude padat minimálně do odpoledne ... Brut je nadšenej, lítá, válí se, strká hlavu do sněhu..zkrátka blbne. Al je otrávená jak šváb, sice taky lítá, ale jen málo, pak spořádaně chodí v tom odhrnutém (ale válí se stejně jako Brut)
Já zase tak nadšená nejsem, páč musím sníh odklízet, alespoň tak, aby jsem prošla ven

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 11:25
- Nahlásit

RRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁMM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!!!!!!!!

se tématicky sladím s dneškem - je tam krásně!!

Tak milé děti , japa ste se tu měly, no??
u ségry bylo moc prima - včera jsme se vydali komplet fšicí do lesa na procházku a zároveň na dříví - a nepozabíjeli jsme se u toho narvali jsme auto sosnama a já pak ešče s nejmladším hošíčkem vyrazila s Ešátorem do lesů - kráásně bylo, sníh, nikde nikdo, ticho- žádnej člověk.... paráda. Hodili jsme řeč, tak snad mu to pomůže přežít pubertální období??

potíž jediná - nechala jsem tam komplet celou kabelku, takže vstupky do budov, klíče od kanclů, sejfu.... prima. moc prima, zítra máme zahr. návštěvu a ..... já mám prachy v sejfu.... prima prima....

a dnešek je na pikaču už od rána a....

JESTLI NEBUDU VRAŽDIT DNES, TAK ASI NIKDY. BRZO BUDE SLEPIČÍ POLÍFKA !! A BUDE JÍ MOC A BUDE HROZNĚ TUČNÁ,PÁČ TA SLEPICE JE STRAŠNĚ TLŮŮSTÁÁ KRÁVA. BUDE TO TEDY SLEPIČÍ POLÍFKA Z HOVĚZÍHO BUJÓNU!!!

Koberec si vobstarám to je v cajku, potřebuju jen aby mi někdo vobstaral alibi.

brut

. Brut je nadšenej, lítá,

jojojo, hošíček též, je na vrcholu blaha už od včera, kdy řádil jako deset čertů.

FAAAAJFKOOOOOOOOOOOO

Už máš ty bombarďáky??? co??? No???

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 11:39
- Nahlásit

brezen2008
s tím čertíkem ho inzerovat z kralup?

sakra!! Čert už je zase zpátky??? A já měla takovou radost, že má novej domov!! NO jak chceš víc pomoci, než že se vyhodil - či vyhodí tady, asi moc víc možností není

brut
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 11:54
- Nahlásit

PetraK
ségry bylo moc prima - včera jsme se vydali komplet fšicí do lesa na procházku a zároveň na dříví - a nepozabíjeli jsme se u toho
ten les závidím, bych šla taky, ale ne hned, páč tu děsně sněží a klouže to

Hodili jsme řeč, tak snad mu to pomůže přežít pubertální období??
doufej

nechala jsem tam komplet celou kabelku, takže vstupky do budov, klíče od kanclů, sejfu.... prima. moc prima, zítra máme zahr. návštěvu a ..... já mám prachy v sejfu.... prima prima....
a jéééjej

JESTLI NEBUDU VRAŽDIT DNES, TAK ASI NIKDY. BRZO BUDE SLEPIČÍ POLÍFKA !! A BUDE JÍ MOC A BUDE HROZNĚ TUČNÁ,PÁČ TA SLEPICE JE STRAŠNĚ TLŮŮSTÁÁ KRÁVA. BUDE TO TEDY SLEPIČÍ POLÍFKA Z HOVĚZÍHO BUJÓNU!!!
alibi bude, co kdo zase vyved ( nebo co která zase vyvedla) ?

jojojo, hošíček též, je na vrcholu blaha už od včera, kdy řádil jako deset čertů.
tohle je pro ně něco skvělého na blbnutí... za chvíli jdu zase odmetat sníh, takže si Brutík užije

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 11:56
- Nahlásit

Jo a taky sem naučila hošíčka chodit nakupovat:

Dostal totiž od ségry k narozkám dodatečně dárek- éédukační košiček, plný pískacích hračiček. Aby prý se o dlouhých zimních večerech nenudil. ,

brut
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 11:57
- Nahlásit

PetraK
Jo a taky sem naučila hošíčka chodit nakupovat:

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 12:02
- Nahlásit

brut

alibi bude, co kdo zase vyved
nevyved nikdo ani nic, ale je tu jedná líná kráva (minulej týden tý byla sama a nesáhla vážně vůbec na nic, všechno to nechala kolegům), hloupá a tupá a bude si hrát na důležitou. V hlavě má vymetýno a hodlala si vyskakovat, takže to narazila, ale já jsem dneska v oslabení, takže sem se tak, ale tak neskutečně vytočila, že vážně hrozilo, že tu nánu dutou ubiju.

tohle je pro ně něco skvělého na blbnutí..

tak nějak???

en les závidím,

bylo fakt krásně

a jéééjej

no tohle je fakt blbý a navíc v dost blbou dobu, bych si jí flákla

doufej
ani nic jinýho nezbývá

brut
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 12:13
- Nahlásit

PetraK
minulej týden tý byla sama a nesáhla vážně vůbec na nic, všechno to nechala kolegům), hloupá a tupá a bude si hrát na důležitou

V hlavě má vymetýno a hodlala si vyskakovat, takže to narazila, ale já jsem dneska v oslabení, takže sem se tak, ale tak neskutečně vytočila, že vážně hrozilo, že tu nánu dutou ubiju.
budeš mít alibi, klidně jí utluč

tak nějak???
podobně si lehá piraňa, Brut dělá skorem kotrmelec

bylo fakt krásně
závidím

no tohle je fakt blbý a navíc v dost blbou dobu, bych si jí flákla
a nemůže ti jí někdo z kluků dovézt do Práglu?

ani nic jinýho nezbývá
přesně tak

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 12:22
- Nahlásit

brut

budeš mít alibi, klidně jí utluč

fakt megakráva. A ešče má navíc strašněj ječák. Donáší. A nestará se o psy po svých zemřelých maminkách. Je to ta kráva od který jsem umísťovala do Skřivan Ťapinku. Nikdy jsem jí neměla ráda, ale ovládala jsem se, od jistý doby nechávám klidně prchlivost cloumat svým majestátem.

podobně si lehá piraňa, Brut dělá skorem kotrmelec

tady zrovna von nelehá, von válí suda

a nemůže ti jí někdo z kluků dovézt do Práglu?
ségra chtěla poslat nejmladšího hošíčka - byl by pochopitelně rád, že nemusí do školy , al enějak to překlepu, jestli na mě nezapomene nejstraší hošíček, mohla bych ju mít už zítra. Už jsem ošéfovala i vstup do sejfu. tak už je to částečně v cajku. Jen se mi nesmí zalígrovat ředitelská předkancelář!! Musela bych lízt okýnkem. Z toho mám trochek vítr.

brut
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 12:34
- Nahlásit

PetraK
Donáší. A nestará se o psy po svých zemřelých maminkách. Je to ta kráva od který jsem umísťovala do Skřivan Ťapinku. Nikdy jsem jí neměla ráda, ale ovládala jsem se, od jistý doby nechávám klidně prchlivost cloumat svým majestátem.
hmmm, tak to máš alibi na 100%, páč tohle bych nevydejchala též a za rámeček by si své chování nedala ani náhodou.

tady zrovna von nelehá, von válí suda
jj, to dělá Al, ale brut dělá kotrmelce, alespoň ve chvíli, kdy sebou "flákne"... pak se vrtí, otáčí atd prostě magor na entou

ségra chtěla poslat nejmladšího hošíčka - byl by pochopitelně rád, že nemusí do školy
se mu nedivím... každá záminka je dobrá

jestli na mě nezapomene nejstraší hošíček, mohla bych ju mít už zítra
ještě že jich má tolik

Už jsem ošéfovala i vstup do sejfu. tak už je to částečně v cajku. Jen se mi nesmí zalígrovat ředitelská předkancelář!! Musela bych lízt okýnkem. Z toho mám trochek vítr.
si tě představuju a mám dost, jak se tu mlátím smíchy

brut
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 13:02
- Nahlásit

Právě jsem si cvičně odházela třetí várku sněhu. Je mokrej a dost těžkej

inu
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 13:13
- Nahlásit

hm, tady teda chvíli padalo, ale je z toho leda prt...

brut
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 13:39
- Nahlásit

inu
hm, tady teda chvíli padalo, ale je z toho leda prt...
u nás to sice vypadá jak v pohádce ( navíc se tu nesolí) , ale kdo má odklízet to množství sněhu? Navíc stále padá...

mishi
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 14:01
- Nahlásit

BRŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮT, jsi tu? Potřebuju tvýho mejla, páč jsem v práci a nemám přístup na soukromej... Mám pro tebe ten kalendář, ale nejsem si jistá, jestli jsem to pochopila správně...

inu
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 14:02
- Nahlásit

brut
ale kdo má odklízet to množství sněhu? Navíc stále padá...

pošli to sem, tady už nepadá a je tu jen lehkej poprašek, kterej navíc taje

inu
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 14:25
- Nahlásit

brut

jůůůů, ta vůbec nevypadá jako potvora ...že ona bude na první kouknutí zlatíčko, ale pod povrchem svině? Povedla se ti, fakt se mi moc líbí

no, něco s ní provedem A protože dámy mají přednost, tak má Tora smůlu a ty tady máš hotovou Yukínu

inu
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 14:54
- Nahlásit

Jinak to vypadá, že jde v pátek vyzkoušet s Ořechem agility. Fotky asi zjevně vůbec nebudou, páč já se sama nevyfotím a Kuboj bude v tý době f práci, ale už se fakt těším

brut
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 15:43 - Změnil/a: brut
- Nahlásit

mishi
Zlatoooooo
teď jsem tu .... mejlík:
xy

Mám pro tebe ten kalendář, ale nejsem si jistá, jestli jsem to pochopila správně...
kalendáře byly dva....jeden s černým, střapatým psem ( holky Králíček) a druhý byl s mýma australákama

brut
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 15:46
- Nahlásit

inu
pošli to sem, tady už nepadá a je tu jen lehkej poprašek, kterej navíc taje
fakt? U nás padá furt...sice už je to drobný, ale stále je toho dostz. Za chvíli jdu zase odklízet

no, něco s ní provedem
takže od pohledu nepoznáš mrchu

protože dámy mají přednost, tak má Tora smůlu a ty tady máš hotovou Yukínu
skvělá, moc se ti povedla

Jinak to vypadá, že jde v pátek vyzkoušet s Ořechem agility.
skvělý , hlavně aby to neklouzalo, zvlášť, když hlásej mrazy

mishi
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 15:50
- Nahlásit

brut
Tak v tom případě došlo málo fotek... Jsem si to myslela. Nebo ho chceš jenom po dvou měsících? (jedna fotka na dva měsíce na jednu stránku) Nebo se ty fotky opakovaly, pár jich bylo stejných... Ale tý černý prďoly bylo málo určitě...

brut
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 16:16
- Nahlásit

mishi
Tak v tom případě došlo málo fotek... Jsem si to myslela
aha, já posílala fotky Králíčka i s určeným měsícem - takže sem někde udělala chybku a odešlo to blbě
Můžu ti černou potvůrku poslat komplet ještě jednou, prosím?

A jak došly fotky australáků? Bylo jich 13....

mishi
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 16:30
- Nahlásit

brut
Australáků mám 13, ale toho druhýho prďolku mám jenom květen, červen, červenec, srpen...

brut
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 18:10
- Nahlásit

mishi
druhýho prďolku mám jenom květen, červen, červenec, srpen...
zbytek znuvu odeslán ve dvou mejlících ... jsem zvědavá, jestli to tentokrát dojde

Janiii
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 18:40
- Nahlásit

zdar lidi,
tak jsem zdárně doklouzala do práce i z práce, nic příjemnýho - já nerad sníh na silnicích, ale dalo se to

akorát česká pošta nepremává, měla mi přijít dobírka - vánoční dáreček - a poslali smsku že z technických důvodů nedorazili a že dají vědět další postup ale jsou hodný, že napíšou

inu
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 10:33
- Nahlásit

To ste všici humřilíííííí??????????

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 11:10
- Nahlásit

RRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAMMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN

ne ale bojuju se slepičárnou. Mám silně našlápnuto k infarktu. Asi radši půjdu makat do dolů.

inu
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 11:11
- Nahlásit

PetraK
Mám silně našlápnuto k infarktu.

nenič si zdraví kvůlivá druhejm. Fakt to za to nestojí

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 11:23
- Nahlásit

inu
nenič si zdraví kvůlivá druhejm. Fakt to za to nestojí

já vim, máš stoprocentní naprostou pravdu, ale nejde, nejde to zastavit.
Strašně mě sejří, že se vůbec rozčiluju s někým, kdo - a teď fakt NEKECÁM!! neumí na stroji napsat velký kroužkovaný ůůůů. Chápeš to?? kancelářská krysa a ve svých skoro čtyřiceti letech ta krafka neumí napsat Ů a ty kroužky tam domalovává??? A tohle, tohle stvoření do mě bude tlačit? No to má smůlu. Což jsem jí taky řekla. No takže máme na pracovišti vyhlášenou válku. Vzhledem k tomu, že je celá vyteteleeeenáááá pipina z našeho novýho náměstka, je mi na 100% jasný, co udělala, ledva tady vypadla z kanceláře a to všechno proto, že já sem taky kráva, která jí včera šla pomoct ale dovolila si jí říct, že je něco špatně- a to ani ne adresně na ní, jen prostě, že to z tý tiskárny vylejzá špatně natištěný. Jenže jsem to řekla v momentě, kdy tam právě byl ten náměstek a..... vona jak z něj má plný pemprzky, tak mě nařkla, že jí před ním shazuju Tak jsem jí před chvílí řekla, že tohle já nemám v nejmenším zapotřebí, že jsem psychicky, sociálně a morálně vyspělý jedinec, to zaprvní a za druhní, se takový jednání příčí mojí povaze. Pokud má pocit, že s ní bojuju o nějakou pozici, tak tohle já opravdu zapotřebí fakt jako nemám. její reakce byla, že na mě od začátku viděla, že jí nechci pomoct
proboha!! Zač takovej hroznej trest?? Já chci zpátky do svý kanceláře!!

<< 1 ... 972 . 973 . 974 . 975 . 976 . 977 . 978 . 979 . 980 . 981 . 982 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání