| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2010 19:46
- Nahlásit
inu
bože, osobo.. ty a horoskopy????
todle není horoskop ale princip zvěrokruhu....
budou Raci celej rok 2011 těžce v perdeli ve všech oblastech,
já si to prožívám letos...
Vono byste se možná měla mrknout na ascendenty...
a to je co?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2010 19:50 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit
Vono byste se možná měla mrknout na ascendenty...
to mi vokázal kolega - pro neznalce - neni to nic sprostýho a jakože na mě znamení Panny nesedí, tak můj ascendent ve štíru na mě padne jak hrnec na prdel
Fajka
pani ani video vás nerozveselilo? nebo ste se k němu nedostala
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2010 19:53
- Nahlásit
Janiii
a jakože na mě znamení Panny nesedí, tak můj ascendent ve štíru na mě padne jak hrnec na prdel
no já ani nemusím nikam koukat bo to co sem tu zkopírovala vejš na nás platí víc jak na 1000%
pani ani video vás nerozveselilo? nebo ste se k němu nedostala
jaký vídio??? nic nevím
ted sem akorát zahlídla tu Apolenku s Vaškem ! Jsou skvělý! Gratulujem!!!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2010 19:54
- Nahlásit
Janiii
už vím!!!te 4tet!!
su debža! sem si ho zapomněla pustit v práci sem nestíhala težce ....
|
inu
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2010 19:55
- Nahlásit
Fajka
jo, jo, hlavně z důvěryhodnýho serveru proženy
mimojiný tam taky zaznělo todle:
sem rak(pes) a už 21 let žiji s partnerem beranem(prasetem). všichni v horoskopech tento vztah zatracují a mluví o něm jako o katastrofě a přitom je to o toleranci a humoru a nadhledu. někdy bouřka, někdy slunce - nikdy nuda neměnila bych. nikdy. že by byla výjimka tím pravidlem dejte na svůj instinkt a neřiďte se pouze horoskopy...
paní je přesně to co já s Kuboj rak/pes vs beran/prase a zjevně to fungovat může... jestli jsi potřebovala slyšet, že je všechno na houno, tak jsi ani nemusela chodit na proženy Stačilo se zeptat mně
Ono to nějakým způsobem sedí vždycky, stačí se trochu snažit.. ale člověk by se z toho neměl kácet, naopak by měl hledět, jak toho pozitivně využít. Ale musí se chtít a někdy je to za cenu strašnýho úsilí.
já si to prožívám letos.
já si to prožívám od 2002 a každej rok je zasr a zasr***ší
a to je co?
To je jedna z dalších věcí, který můžou ovlivňovat, stejně jako mraky dalších věcí, je to jako s krevníma skupinama, taky to není jen o A/B/O, ale i o M/N, Rh a pod.
Na ascendent musíš znát hodinu svýho narození. Já jsem třeba ascendent Beran a v čínským Buvol.
Stejně tak hraje roli, v jaké jste dekádě, čiliže Kuboj, ač Beran, je už skoro Býk, zatímco já jsem čistokrevnej Rak
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2010 19:59
- Nahlásit
inu
jo, jo, hlavně z důvěryhodnýho serveru proženy
no to ale nemusí zrovna znamenta že je tam 100% kokotin...a krom toho ženská sem...žáno...
jestli jsi potřebovala slyšet, že je všechno na houno, tak jsi ani nemusela chodit na proženy
ne to sem nepotřebovala slyšet ..TO VIM!
To je jedna z dalších věcí, který můžou ovlivňovat, stejně jako mraky dalších věcí, je to jako s krevníma skupinama, taky to není jen o A/B/O, ale i o M/N, Rh a pod.
Na ascendent musíš znát hodinu svýho narození. Já jsem třeba ascendent Beran a v čínským Buvol.
Stejně tak hraje roli, v jaké jste dekádě, čiliže Kuboj, ač Beran, je už skoro Býk, zatímco já jsem čistokrevnej Rak
uf to je na mě moc složitý...dneska sem schopná tak maximálně 1+1
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2010 19:59
- Nahlásit
už vím!!!te 4tet!!
Fajka
nooooo, tak to koukejte zítra v práci hned najít, protože to vás pobaví - teda doufám
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2010 20:00
- Nahlásit
Janiii
nooooo, tak to koukejte zítra v práci hned najít, protože to vás pobaví - teda doufám
ju ju méérknu na to DIK!
|
inu
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2010 20:04
- Nahlásit
Fajka
no to ale nemusí zrovna znamenta že je tam 100% kokotin
ne, jenom tak 99%
Jsem alergická na cokoliv "pro ženy", ať už "počítač pro ženy", "internet pro ženy", časopisy "pro ženy", protože cíleně vytvářejí z žen slepice
.a krom toho ženská sem...žáno
jenže inteligentní..
TO VIM!
tak si to ještě nepotvrzuj jinde
uf to je na mě moc složitý...dneska sem schopná tak maximálně 1+1
chci ti říct, že to není jen o tom: on je beran, já jsem býk... proboha, hrůza, konec světa
Protože je to moc a moc ovlivňovaný i jinejma jemnůstkama..
Třá já bych měla bejt flegma a jsem těžká cholera. Právě proto, že ascendent Beran
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2010 20:09
- Nahlásit
inu
že to není jen o tom: on je beran, já jsem býk... proboha, hrůza, konec světa
no tak to vím taky... ale tohle:
Vztah těch dvou je asi takový, že většinou Beran bude chtít Býkovi věci nabourat a Býk naopak nebude chtít nic pustit, změnit.
je prostě přesný....
Jsem alergická na cokoliv "pro ženy", ať už "počítač pro ženy", "internet pro ženy", časopisy "pro ženy", protože cíleně vytvářejí z žen slepice
no tak nesmíš se nechat že...a vyzobat si jen něco...
|
inu
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2010 20:17
- Nahlásit
Fajka
je prostě přesný....
no, nebudu dohledávat, co sedí na mě s Kuboj, ale víš co...? Je mi to u perdele, protože by mě to uvrhlo do ještě větší deprese.
Fakt by mě zajímalo, jak najít chlapa, aby měl něco v hlavě, aby se na něj dalo dívat, aby měl srdce a charakter, a všechny důležitý věci + ještě aby ke mě pasoval jako znamení.
To už je fakt na pistoli.. vždycky jsem chtěla nějaký vodní znamení - biologa. páč mi přišlo, že s ním bych si mohla rozumět. Ale letí po mě všechny jiný živly, nejvíc ohnivý a jsou to matfyzáci nebo informatici. Dneska jsem ráda, že nemám biologa, bo bychom asi chcípli hlady..
Takže souhlasím s:
Mila redakce,
doporucuji, aby jste se prejmenovali na STASTNY DOMOV (Hasek). Zrejme jste si usmysleli, ze z zen musite mit slepicky bez vlastniho uvazovani. Nerada bych se dotkla pani vestkyn, jiste svou praci delaji podle nejlepsiho vedomi a svedomi, ale vytvorily si vlastni svet a klidne at mu veri - ale at jej nenuti ctenarkam jako absolutni pravdu. Kdyz nekdo necemu veri, tak to pro nej proste existuje. Uvedomte si ale damy, ze take existuje urcita objektivni realita a ze svazek dvou lidi predevsim zalezi na osobnostech partneru, jakou maji povahu, jak je rodice vychovali, a predevsim co uz zazili. Nelze odhlednout od podminek, kde ziji, od vzdelani, in-/solventnosti. Od zdravotniho stavu. To formuje jedince a jeho postoje. Pozor, ja nepopiram, ze zakladni charakteristiky znameni nesou prvky osobnosti, ktere se obcas vazne shoduji se skutecnosti. Ovsem nelze prece rici, ze 1/12 lidstva je stejna a ridi se stejnymi pohnutkami. Ridit se znamenimi v lasce je pitomina. Presne jak tady pise ten pan. Kazdy zrozenec je prece osobity, krome zakladniho znaku ma na nej vliv X faktoru, a ja jako Beran muzu byt treba navenek Rak jako vysity a muzu si dobre rozumet s Kozorohem, ackoliv bych mela pred timto introvertem utikat. V posledni dobe je boom vselikeho vesteni, predpovidani a carovani(tahani penez z duverivych lidi). Doporucovala bych v tomto zachovat vic zdraveho rozumu. Hledejme si partnera podle toho, jak nam "voni", jak je nam s nim dobre, bezpecne.Astra agunt,not regunt.
no tak nesmíš se nechat že...a vyzobat si jen něco.
hlavně si ale nesmíš vyzobat ty blbostě...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2010 20:31
- Nahlásit
inu
že seš tam Ty, tak.. nějakou úroveň
žjo ale já jsem tam jen mezi slepými jednookým králem a to doslova, díky mojí tupozrakosti
ani nemusíš, to bylo pro zlepšení nálady
a díkuju vám oběma, až to půjde, zavolám Ti a Orisláfka mi zapěje ano?? to mě spolehlivě postaví na haxny
Já bych to ŮŮŮŮŮŮŮŮ třá zvládla
EDIT: Vořech to zvládne, ten umí udělat ůůůůůůů s přehledem
Okáčko teda. Zejtra v půl osmý voba nástup v řííditelně
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2010 20:32
- Nahlásit
inu
Fajka
Janiii
? Podle horoskopů
kašlete na horoskopy, akurát si čék s deprézí uvědomí dopředu, že je celej fprdeli
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2010 20:34
- Nahlásit
ale já nikoho nehledám já jen že prostě sem náhodou našla něco co vysvětluje naše nějaký občasný rozpory
hlavně si ale nesmíš vyzobat ty blbostě...
|
inu
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2010 20:35
- Nahlásit
PetraK
slepými jednookým králem
lepší král než pincezna Blběna
zavolám Ti a Orisláfka mi zapěje ano??
chceš vohluchnout? To už by jsi byla jednovoká hlucho(němá?)
Zejtra v půl osmý voba nástup v řííditelně
první den f práci a hned na koberec? Je aspoň vod ričínka?
kašlete na horoskopy
fšak já kašlu, mě beztak tankuje akorát to, že jsem Vodní pes páč to je gůůůůt
|
inu
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2010 20:37
- Nahlásit
Fajka
ale já nikoho nehledám
já taky ne.. jeden stačí
já jen že prostě sem náhodou našla něco co vysvětluje naše nějaký občasný rozpory
pani, ale to ti taky můžu vysvětlit.. to je tím, že jste každej oouuuplně jinej a ne to, že sedíte vedle sebe v nějakým zvěrokruhu. Ostatně kdo vymejšlel takový blbý osazenstvo? Kozorohy, Ryby a jiný svinstvo (rozuměj havěť) bych pochopila... ale co ty panny/panicové, blíženci, vodnáři a jiný kreaturky, co se zvířatama nemaj nic?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2010 20:46
- Nahlásit
inu
pani, ale to ti taky můžu vysvětlit.. to je tím, že jste každej oouuuplně jinej
no jo no já vím....
PetraK
čuste šéfová...
akurát si čék s deprézí uvědomí dopředu, že je celej fprdeli
tak to já vím aj bez horoskopů žáno
Tak pani už sem si je teda kuli vám vobstarala! jsou růžový tangáááče a ještě k tomu pruhovaný !!!
asi bue veselooooho hoooo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2010 20:47
- Nahlásit
inu
lepší král než pincezna Blběna¨
no to tam máme teda pěkný králofství, páč tudle funkci zvládá ta kráva nebeská dost přesvědčivě
chceš vohluchnout? To už by jsi byla jednovoká hlucho(němá?)
eh, no tak ho hned přepojím na Blběnu a mám vystaráno
první den f práci a hned na koberec?
v půl vosmý tam ešče pan řídící nebude a my si tam uděláme řiditelský kafíčko víš? Koberec vod ričinky tam neni,ale je tam koberec, kterej sem vlastnoručně polila kafem, stačí to?
Vodní pes
jé to je háský, no já sem asi Přízemní koza, nebo tak něco
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2010 20:48
- Nahlásit
Fajka
tak to já vím aj bez horoskopů žáno,
no tak vidite osobo, místo horoskopů rači štěté čézeta tady zde na fóře.
ženský sem tak ráda, že se známe, fakt že jo.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2010 20:57
- Nahlásit
Fajka
pani po shlédnutí vídea vás depréze přejdou
úspěch zaručen, kolegyně z práce se po shlédnutí už ptá, kdyže to půjdu kupovat ty lístky
|
inu
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2010 21:05
- Nahlásit
PetraK
páč tudle funkci zvládá ta kráva nebeská dost přesvědčivě
a je to funkce placená?
eh, no tak ho hned přepojím na Blběnu a mám vystaráno
von ale umí dost hrozně řvát...
ale je tam koberec, kterej sem vlastnoručně polila kafem, stačí to?
kolik vrstef kafe tam je?
jé to je háský,
že jo? Jsem hrd!
na to si vzpomeň, až to tady zase zaplavíme rrrrůžovou
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2010 21:12 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
inu
a je to funkce placená?
no ano, bohužel ano. spíš by ale ona měla platit státu
von ale umí dost hrozně řvát...
no a to přesně potřebuju
kolik vrstef kafe tam je?
nevrstvim, rozlejvám do prostoru... tři kafe.
Jsem hrd!
to se vůbec nedivim. Ešče v létě vysvětlíme nějak Orišovi, že je taky vodní péf a bude to v cajku
až to tady zase zaplavíme rrrrůžovou
no to mi stačí jít votevřít skříň, kde je ... šála... čepice... rukavice... a ponožky! no ale POZORTE:
PONOŽKY UŽ TAM NEJSOU!! Včera mi z toho všeho bylo tak hrozně blbě a zima, že jsem celá drkotala. Tak jsem si v kópelce udělala saunu a.......... na noc......... si navlíkla TY VAŠE FUSEKLE!!!! řikala sem si budou mě hřát proto že sou teplý a pak taky, že hřejou vod hřejivejch lidijůch
a taky... jsem už 100x chtěla napsat, že LAJNA Z ADAMAOVA ŽEBRA JE DOKONALÁ!! Huž jsem použila a nemá to chybu. Dííík
EDIT: až Adámka dodělám, mám šanci ho někde sehnat??? páč já ho dodělám ani se nevotočim, a je to fakt moc dobrý koření.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2010 21:17
- Nahlásit
PetraK
nevrstvim, rozlejvám do prostoru... tři kafe.
na tom se bude blbě klečet
Ešče v létě vysvětlíme nějak Orišovi, že je taky vodní péf a bude to v cajku
hodně štěstí
. si navlíkla TY VAŠE FUSEKLE!!!!
tak vidíš
LAJNA Z ADAMAOVA ŽEBRA JE DOKONALÁ!!
hele, prosimtě, ouplně nejtrapnější dotaz, ale nedostala jsi náhodou už rozdělanej sáček? Já jsem totiž ty žebra koupila dvě, jedno pro sebe a druhý pro tebe, ale dřív, než jsme se viděly, tak jsem to svoje načnula a použila. Jenže! Když jsem tenhle víkend zase dělala maso, tak jsem ke svý hrůze zjistila, že ten můj pytlik je NETKNUTEJ... takže se na stotisíckrát vomluvuju, ale jsem dement a rozhodně nebyl oumysl dát ti rozdělaný baleníííí
Jinak jsem ráda, že chutná, páč je to fakt dobrý
|
inu
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2010 21:20
- Nahlásit
PetraK
až Adámka dodělám, mám šanci ho někde sehnat??? páč já ho dodělám ani se nevotočim, a je to fakt moc dobrý koření.
Já ho sehnala TADY: URL
Boží krámek, koření za pěkný ceny a habakůk, ale koukám, že v Prahe to nevedou... tak já zase dovezu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2010 21:22
- Nahlásit
inu
na tom se bude blbě klečet
sem si to představila - tři fleky... dvě kolena, to se nikdy netrefíš na značky
hodně štěstí
tak zkusit se to může, maximálně to nevynde
tak vidíš
sem do nich šla záměrně. Teplejch fuseklí mám hafo, ale ty vaše sou jen jedny a navíc růůůůžový
ouplně nejtrapnější dotaz
tys kuba . Tak jednak rozdělaný určo nebylo - rozdělávala jsem ho tam u stolu, ešče sem hledala, kde nechal tesař díru - než jsem mohla udělat tu lajnu , za druhní, i kdyby to bylo otevřený, tak já nějak tyhle věci nevnímám a neřeším. Moc mám ráda, když dostávám dárečky, takže pak neřeším detaily na dárečkách, mám radost, že dárce si na mě vzpomněl. Ne fakt, v cajku. A chutná fakt moooc. Dá se to někde sehnat??
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2010 21:24
- Nahlásit
inu
Já ho sehnala TADY
BACHA, HODILO MĚ TO ZPÁTKY, ŽE TO JE INFIKOVANÝ!!!!!
tak já zase dovezu
tak já než by si sem jela, pošlu prašule, páč budeš kupovat ne po jednom, ale po několika mnoha balíčcích. Já totiž vařim velkoryse jako chlap-kořením nešetřím
|
inu
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2010 21:26
- Nahlásit
PetraK
. dvě kolena, to se nikdy netrefíš na značky
počkej, vony jsou ty fleky různě barevný? Hrajete twistra?
maximálně to nevynde
kdo naučí ořecha milovat vodu, má u mě lahvinku (nepiči pak něco dobrýho)
ale ty vaše sou jen jedny a navíc růůůůžový
ve tmě to zase tak vidět není, co?
tys kuba
ne, Kuba je v hospě, já jsem Jitka
kdyby to bylo otevřený, tak já nějak tyhle věci nevnímám a neřeší
já teda jo, todle fó pá je teda vrchol vostudy
Dá se to někde sehnat??
viz předchozí příspěvek: U Sindibáda, kterej má ale prodejny jen na Moravě
|
inu
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2010 21:27
- Nahlásit
PetraK
BACHA, HODILO MĚ TO ZPÁTKY, ŽE TO JE INFIKOVANÝ!!!!!
to je divný, mě né?
pošlu prašule, páč budeš kupovat ne po jednom, ale po několika mnoha balíčcích. Já totiž vařim velkoryse jako chlap-kořením nešetřím
pani, voni to maj fakt za pár šupů, takže by mě asi ani půlkilo moc nezrujnovalo
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2010 21:34
- Nahlásit
PetraK
no tak vidite osobo, místo horoskopů rači štěté čézeta tady zde na fóře.
rozkaz čífová!
šak já taky!
Janiii
pani po shlédnutí vídea vás depréze přejdou
úspěch zaručen,
ok záfra začnu léčbu
PetraK
si navlíkla TY VAŠE FUSEKLE!!!! řikala sem si budou mě hřát proto že sou teplý a pak taky, že hřejou vod hřejivejch lidijůch
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2010 21:35 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
inu
počkej, vony jsou ty fleky různě barevný? Hrajete twistra?
žjo, teď jsem si to dost představila pooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooomoct!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nepiči
aby si to někdo nevzal moc osobně
ve tmě to zase tak vidět není, co?
řikala jsem si, že po tmě je každá kočka Rrrramštajn ale hlavně mi šlo o to, že to je od přátel.
to je divný, mě né?
mi to obratem hodilo nějakou tabulku o infikování a a´t mažu okamžitě pryč
já teda jo, todle fó pá je teda vrchol vostudy
hele bylo to vážně v cajku- chceš -li zeptej se pana Brůůtofce, kterej seděl vedle mě. ¨Je to pravda chlap,tak si asi nic pamatovat nebude , ale fakt sem to tam dolovala, bylo to dokonale zabalený. Opravdu, opravdu.
vrchol vostudy
ne vrchol vostudy je, když se posereš na veřejnosti
a - ve svý podstatě by ani tohle nemělo být, protože jsou situace, kdy člověk prostě někde musí být a zrovna to úplně nevyjde. Ne, vrchol ostudy je, když někomu vědomě ublížím.
takže by mě asi ani půlkilo moc nezrujnovalo
fááákt?? tos neměla psát,neměla. příště jedeš do Prahé s báglem plným lajny z Adamova žebírka
|