| Autor |
Zpráva |
inu
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2010 11:31
- Nahlásit
PetraK
já vim, máš stoprocentní naprostou pravdu, ale nejde, nejde to zastavit
já vím, protože když dojde na věc, taky se tím neřídím...
velký kroužkovaný ůůůů. C
no... já už jsem nějakej ten pátek z kurzu administrativy, ale to by snad nějak mělo jít, ne?
Zač takovej hroznej trest?
A vona je tam nastálo?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2010 11:57
- Nahlásit
inu
já vím, protože když dojde na věc, taky se tím neřídím.
no já mám hlavně problém, že neumím vycházet s blbcema, primitivama a slepicema. To je v naší rodině dost dědičný. Navíc nesnáším, aby si o mě lidi chtěli pucovat boty, natož lidi s íkvé vypnutý napařovací žehlličky . Konflikty rozhodně nevyhledávám, i když jsem malá Etna, ale když do mě hodlá někdo jít, líbit si to nenechám. Můžu vést dialog s člověkem chytrým, moudrým ale ne s krávou, která má v hlavě nas...ánoi!!
no... já už jsem nějakej ten pátek z kurzu administrativy, ale to by snad nějak mělo jít, ne?
no jenže některém dutohlávkám to nevysvětlíš. panebože. jak může sedět prvok vpráci???
A vona je tam nastálo?
už moc let je tu nastálo, moc let
|
inu
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2010 12:00
- Nahlásit
PetraK
ale když do mě hodlá někdo jít, líbit si to nenechám.
však není důvod, proč bys měla.. krom teda toho, pokud ona by ti to mohla nějak ošklivě zavařit a třá tě připravit o práci..
no jenže některém dutohlávkám to nevysvětlíš. panebože. jak může sedět prvok vpráci???
asi měla štěstí
už moc let je tu nastálo, moc let
a teď ji řešíš, páč...? Jestli jsi to už někde psala, tak se vomluvuju, ale ještě furt jsem se nenaučila číst i jiný věci, kde není napsaný "inuita"
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2010 12:02
- Nahlásit
PetraK
Můžeš mi říct, jak je možný, že jsme se za á ještě neviděly co jsem v Praze a za bé proč jsi nebyla na Mikulášské?!?!?!?!?!?!?!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2010 12:25
- Nahlásit
inu
nějak ošklivě zavařit a třá tě připravit o práci..
to by i mohla, protože ona je ten člověk, který umí intrikařit a dobře. velmi dobře (už s tím i velmi obratem i začala). Přes to, přes to, i kdybych o tu práci měla přijít tak od takovýhle krávy se tlačit nenechám.
asi měla štěstí
ano ale hergoot! jak to že nikdo nevidí, že je neschopná? Jak to že nikomu nevadí, že není schopná udělat pár náročnějších věcí, než je vytočení telefonu dohajzlůůůůůůůůůůůů!!
a teď ji řešíš, páč...?
no páč s ní teď sdílím jednu kancelář, páč si mě vyžádal pan řídící.
jbat
e jsme se za á ještě neviděly co jsem v Praze
pani to nevim???
|
inu
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2010 12:32
- Nahlásit
PetraK
Přes to, přes to, i kdybych o tu práci měla přijít tak od takovýhle krávy se tlačit nenechám.
jasně, akorát mě je proti srsti, že to vždycky odséřou ty, co za to vůbec nemůžou...
jak to že nikdo nevidí, že je neschopná?
to je jedna ze životních záhad.. asi jim je to jedno...
no páč s ní teď sdílím jednu kancelář,
aha, tak to ovšem chápu, že máš ze života peklo
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2010 12:34
- Nahlásit
PetraK
A Miku? Proč?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2010 12:40
- Nahlásit
inu
jasně, akorát mě je proti srsti, že to vždycky odséřou ty, co za to vůbec nemůžou...
no jo, jenže když bych to neudělala, budu sama na sebe naštvaná, že neumím stát sama za sebou , že si nechám dělat na hlavu. Ztratila bych sama sebe.
to je jedna ze životních záhad.. asi jim je to jedno..
no asi. ale co mě to tady udivuje vlastně. Ty jo a já se podivovala nad tím, že ta slepice neumí vyplnit jednoduchej účetní formulář, ani když jsem jí to xkrát vysvětlovala, dala jí návod, co se divím, když ani nezná co který tlačítko na klávesnici umí???
aha, tak to ovšem chápu, že máš ze života peklo
hm, masakr. o to větší že já nehraju takový tý obvyklý holčičí hry - sice mě ta druhá sere, ale budeme se na sebe usmívat a švitořit spolu o růžovejch kabeličkách zvedá se mi z toho kufr, to jako že fakt. Peklo to bude pro obě.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2010 12:50
- Nahlásit
PetraK
jenže když bych to neudělala, budu sama na sebe naštvaná, že neumím stát sama za sebou , že si nechám dělat na hlavu. Ztratila bych sama sebe
no, tohle je přesně můj případ..
Ty jo a já se podivovala nad tím, že ta slepice neumí vyplnit jednoduchej účetní formulář
hm, prostě chytrý lidi prodávaj v kauflandu, blbý úředničí.. (a todle si neber osobně! to není na tebe!)
o to větší že já nehraju takový tý obvyklý holčičí hry - sice mě ta druhá sere, ale budeme se na sebe usmívat a švitořit spolu o růžovejch kabeličkách
to já taky ne, proto jsem pokaždý v kolektivu děěěěsně voblíbená
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2010 13:14
- Nahlásit
inu
no, tohle je přesně můj případ..
no, snadný k žití , ale člověku ze sebe není špatně.
(a todle si neber osobně! to není na tebe!)
v poho, prosím Tě.
to já taky ne, proto jsem pokaždý v kolektivu děěěěsně voblíbená
no na oblíbenost já z vysoka, vadí mi, když mě bude poškozovat pracovně a jako že vona bude
|
inu
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2010 13:20
- Nahlásit
PetraK
no, snadný k žití
ne ne, já to myslela tak, že právě si nechávám dělat na hlavu a neumím za sebou stát. Děsně mě to točí...
vadí mi, když mě bude poškozovat pracovně a jako že vona bude
je tam asi dýl, než ty, což? Na druhou stranu, pokud šéf není deb*l, tak by to snad hrozit nemuselo. ALE zase rektální alpinismus dělá divy Nezávidím, vůbec nezávidím... tohle je na mý situaci to jediný dobrý, že nehrozí každodenní konflikt s nějakejma debilama...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2010 13:43
- Nahlásit
jbat
A Miku? Proč?
člověče já ani nevím že něco bylo.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2010 13:44
- Nahlásit
PetraK
člověče já ani nevím že něco bylo.
je vo tom celý téma... ale to nevadí, tak třeba jindy. pa pa pa
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2010 13:46
- Nahlásit
inu
ne ne, já to myslela tak, že právě si nechávám dělat na hlavu a neumím za sebou stát. Děsně mě to točí..
eh, vypadly mi uvozovky-to měla být ironie, nestíhám.
je tam asi dýl, než ty, což?
naja, no já mám teď 2+1 šéfa, o jednom vím,, že stojí za mnou u druhýho nevím-to je ten nejhlavnější, no a u tohoposledního, co s ním vona kvoká tak tam to nevidím moc růůůůžově otázka je , co se z toho uvaří.
že nehrozí každodenní konflikt s nějakejma debilama...
gůůůt time, isn't it??
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2010 13:52
- Nahlásit
jbat
e vo tom celý téma..
aha, no já už tak moc tu nelozim, sem si povětšinou doma u ohýnku
|
inu
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2010 14:49
- Nahlásit
PetraK
otázka je , co se z toho uvaří.
to je jasný, to bude plichta
gůůůt time, isn't it??
Yup, indeed!
---
Jinak se musím pochlupit, ale náš Ořech je mediálně slavný
Jinak holčinu doporučuju, moc milá a moc šikovná
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2010 15:12
- Nahlásit
pěkný ramštajn den
tak jsem právě uspávala dítě, povídám jí a do nohy mě začla kousat batynka. Vznikla z toho bášnička
Kouše štěně do nožiček
kouše štěně do rukou
chytíme ho za ocásek
střelíme ho bazukou
Mno, nechci vidět, co z toho dítěte vyroste
|
inu
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2010 15:19
- Nahlásit
kachna_
střelíme ho bazukou
kachno, seš si jistá, že ho Ešusce nepučuješ moc často?
I když teda kynologické výchovné názory má svérázné
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2010 15:22 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
inu
já jí normálně vyprávim něžný básničky, ale když se ti ze zadu zarafne něco do palce a výborně se při tom baví, co chceš vymyslet milýho?
|
inu
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2010 15:28
- Nahlásit
kachna_
ale když se ti ze zadu zarafne něco do palce a výborně se při tom baví, co chceš vymyslet milýho?
no, já bych teda myslela spíš na traverzu než na bazuku
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2010 15:32
- Nahlásit
inu
traverzou se nerýmuje s rukou, kouše-li do rukou, jedině bazukou.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2010 15:39
- Nahlásit
inu
to je jasný, to bude plichta
no nevím. A ve svý podstatě je mi to asi i jedno. jsem tady z toho včerejškem a dneškem hodně znechucená.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2010 15:46
- Nahlásit
PetraK
jsem tady z toho včerejškem a dneškem hodně znechucená.
ach jo.. stačí jedna harpyje a je to do posrání... pošli mě její adresu, pošu jí rakve!!!!!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2010 15:51
- Nahlásit
inu
dvě, dvě harpyje. Jedna byla ráno, druhá včera odpoledne . škoda rakví na takový dvě krafky. Víš jak si řikaj? Zazičkooo a Daničko. Ty vole chce se mi zvracet. A to je ani nemusim vidět. Proč si sem řiditel kurnik nevzal Zazičkůůůůů! Měly by ty dvě krávy nad čim bádat, až by měly napsat jeden dopis, kde by bylo velký ŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮ .
|
inu
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2010 15:53
- Nahlásit
PetraK
si řikaj? Zazičkooo a Daničko
vono jich je víc??? Nesmutni, adresu pošli stejně, já jim pošlu Orisláfku s toaleťákem, aby šly víme kam
Měly by ty dvě krávy nad čim bádat, až by měly napsat jeden dopis, kde by bylo velký ŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮ
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2010 15:57
- Nahlásit
inu
vono jich je víc???
tss, tady si můžeš vybírat, dyk je to úřad, co bys čekala??
Normální spočítáš na prstech jedný ruky. A to ta ruka ešče patří někomu, kdo 10 let dělá na cirkulárce.
Orisláfku neposílat jim. Je moc a moc krásnej- sem Ti to ve svým svatým rozhořčení ani nepochválila . Dobrý je to.
To necháš na něco natisknout?
ŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮ
no ty se směješ, ale vona je to smutná pravda .
|
inu
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2010 15:59
- Nahlásit
kachna_
traverzou se nerýmuje s rukou, kouše-li do rukou, jedině bazukou.
já teda sice jsem střevo... ale básnický né
|
inu
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2010 16:01 - Změnil/a: inu
- Nahlásit
PetraK
tss, tady si můžeš vybírat, dyk je to úřad, co bys čekala??
no, vzhledem k tomu, že seš tam Ty, tak.. nějakou úroveň
atým rozhořčení ani nepochválila
ani nemusíš, to bylo pro zlepšení nálady
To necháš na něco natisknout?
jo, jo, budou to cedulky na dvéře
no ty se směješ, ale vona je to smutná pravda
hele, nemáte volnýho fleka? Já bych to ŮŮŮŮŮŮŮŮ třá zvládla
EDIT: Vořech to zvládne, ten umí udělat ůůůůůůů s přehledem
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2010 19:38
- Nahlásit
Ramštajn....nestíhám.... sem bez nálady.... bez chuti..bez zápachu... dělám jednu kokotinu za druhou...
a ještě se dočtu tohle:
Zvěrokruh má svůj princip, kterým je směr rozvíjení se. Děje se tak od Berana k Rybám. Začíná se na jaře, kdy Beran symbolizuje pučení, rozvoj, začátek něčeho nového, ale také silnou vůli. A vedle něj stojí Býk, který má sílu budovat, stavět další základy, něčeho se pevně držet a nepustit. Vztah těch dvou je asi takový, že většinou Beran bude chtít Býkovi věci nabourat a Býk naopak nebude chtít nic pustit, změnit. Tento příklad ilustruje, že principiálně znamení stojící vedle sebe spolu mají jakýsi konflikt.
to mě teda taky na náladě nepřidalo bo maj pravdu na 100%
|
inu
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2010 19:44
- Nahlásit
Fajka
bože, osobo.. ty a horoskopy????
Co mám říkat já? Podle horoskopů budou Raci celej rok 2011 těžce v perdeli ve všech oblastech, pracovních, vztahových a i zdravotních a co se týče partnerskej, tak Beran a Rak se k sobě absolutně nehodí..
Vono byste se možná měla mrknout na ascendenty...
|