Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 954 . 955 . 956 . 957 . 958 . 959 . 960 . 961 . 962 . 963 . 964 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 11:05
- Nahlásit

inu

no to je boží
tam nutně musím jet!!!!

Hyena
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 11:11
- Nahlásit

Brut
mám reklamaci- koukala jsem na rajče, jestli už tam jsou fotečky pruhaté erotiky a vůbec a viděla tam úžasné fotečky růžového zrzavého hošíka.....reklamaceee!!!!- příště ci s vámi taky na procházku...... nebo se za mě pani stydíte Udělala by jsme krásné fotečky s Fajkovou- jako verze pruhů ve studeném ladění a v teplém )

inu
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 11:12
- Nahlásit

Fajka
tam nutně musím jet!!!!

tam je hezky a daj se tam dělat výlety do Lednicko-Valtickýho areálu, Věstonic, Pálavy, Pouzdřan.. všechno parádní místa a pěknou přírodou

inu
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 11:13
- Nahlásit

Hyena
fotečky pruhaté erotiky

další ouhyla

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 11:14
- Nahlásit

Hyena
reklamaceee!!!!- příště ci s vámi taky na procházku...... nebo se za mě pani stydíte
no určo nestydí ale to bylo upečený tak strašně na rychlo že to asi všici kdy by dorazit chtěl nepostřehli

Udělala by jsme krásné fotečky s Fajkovou- jako verze pruhů ve studeném ladění a v teplém
ookáááá souhlasííím, tak příště příííště !!! todle sražení URČO NEBYLO POSLEDNÍ !

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 11:15
- Nahlásit

inu
tam je hezky a daj se tam dělat výlety do Lednicko-Valtickýho areálu, Věstonic, Pálavy, Pouzdřan.. všechno parádní místa a pěknou přírodou
no dyk to řikám že tam nutně ale nutně musím a potřebuju

inu
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 11:19
- Nahlásit

Fajka
no dyk to řikám že tam nutně ale nutně musím a potřebuju

nebudeš litovat. Je to jeden z nejkrásnějších koutů jižní Moravy

A navíc je vodtama blízko do Fídně

brut
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 11:27
- Nahlásit

Zdravím milé dámy

Sem měla akční víkend
V sobotu jsme honem, honem uklidili veškerý bordel na dvorku ( zametli a spálili listí, nařezali dříví na zimu atd). Do toho jsem se rozhodla vyzkoušet několik receptíků, co tu čekaly připravený v řadě a musím říct, že jeden z nich je naprostá chuťová bomba a je i pro naprostý nešiky

Včera jsem pro změnu byla na návštěvě, kde si mě "adoptoval" 12 letý ovčounek a jedno krásné žíhané kotě...sem chvílema vypadala jak obložená houska

Janiii
to jsou krásné věcičky... moc se mi líbí kočička. Maminka je šikovná

PetraK
Pohofka je doma¨
Též vánoční stromek a černé kouličky a černý řetěz. Vááánoce sou tady

budete mít pohřební vánoce

Fifi
Fuseklac je huuuuuuuuuuuuusteeeeeeeeej
sem ráda, že se líbil doufám, že ti prozradili jméno

ostatni vybavicka taky, krasnej kontrast, melo by to Kolace nosit pravidelne.
šak já vím, že jí růžová sluší, ale nechce v ní chodit, což je velká škoda

Janiii
hlásím zbetonováno
SUPER!!!

jestli se chceš podívat na další výtvory tak tady
musím říct, že maminka je strašně šikovná a jeí výtvory jsou hodné mistra.... moc se mi líbí

inu
jsem byla na skok doma a pí brutová, švára mě nakonec dokázal sehnat originální holandskou formičku na špekulky
Třikrát slíva, bo nejenže je tam formička, ale taky je tam sypká směs na sušenky, takže si budu moct vyrobit ty jediné a pravé špekulky

hezkýýýýý....švára je pašák Musím říct, že jsem zvědavá, jak ti půjdou a jak ti budou chutnat. Dej sem pak, prosím, foto

pak jsem taky dneska od spolužaček dostala opožděně k narozeninám minigerberku a poukaz na aromaterapii,
to je od nich moc milý

jeden můj spolužák si prošel podobnejma stavama znechucení z vědy stejně, jako mám teďkonc já, takže nejsem jediná
šak to je to správné povzbuzení, které jsi potřebovala

Jinak doufám, že to nebyla poslední akce místních ouhylů, páč máte všichni moc hezký a šikovný pséky a mě s váma bylo tuze dobře, takže bych si to ráda někdy zvopákla.
neboj, zase něco vymyslíme, protože nejen tobě bylo krásně a příjemně.

inu
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 11:29
- Nahlásit

brut
Dej sem pak, prosím, foto

tý formičky?

eboj, zase něco vymyslíme, protože nejen tobě bylo krásně a příjemně

tak fajn

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 11:42
- Nahlásit

brut
Ahoj "Borůvko" (Janičko),

musím Ti tímto způsobem poděkovat za "Fafá" (tak říkám tomu roztomilýmu zviřátku, co si nám ubělala z ponožek, je prostě Oužasnýýý. Takže DIK Čííííííf

inu
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 11:47
- Nahlásit

brut
sem to našla, pani

todle je přesně vona:

brut
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 12:15
- Nahlásit

PetraK
Celou cestu domů sem hučela do Brtnika, pak sem to asi už přehnala, páč prohlásil, že jestli budu furt hučet kvůlivá čoklům, už mě nikdy nikam nepoveze. zabiju ho......
klasika

brut
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 12:46
- Nahlásit

Hyena
já vííííím ....reklamace právě probíhá a já sem navýsost naštvaná, páč panáček má času furt dost Ale nebuj, fotky budou...
Ohledně procházky mě to mrzí, ale byl to děsnej fofr a já do poslední chvíle nevěděla, jestli půjdu, páč sem baštila atb ( který sem si díky tomu prodloužila o pár dní).

nebo se za mě pani stydíte
to v žádném případě!!!
... za Vás dvě se nikdo stydět nemůže a ani nesmí, páč by dostal do frňákovníku

Udělala by jsme krásné fotečky s Fajkovou- jako verze pruhů ve studeném ladění a v teplém
to je nápad .... po novým roce bude další prochajda, tak dám včas vědít

kachna_
V sobotu se bratránek opil a choval se jako naprostej kretén - urazil kamaráda a pak odešel. Z hospody hodlal jít domů do Prahy pěšky (50 km). Naštěstí ho nějaký chlap, co bydlí naproti hospodě, uložil doma.
Michal si myslí, že se bratránek chová proto, že psychicky nezvládá vztah se svou těhotnou přítelkyní, která je ovšem vdaná a s nim hodlá žít pouze v případě, že si dá do pořádku svůj život.

taky dobrej magor ( pardoon, ale jiný výraz by to nevystihl tak dokonale) ... a ta ženština je pěkná mrcha, chudák manžel...

brut
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 12:53
- Nahlásit

inu
tý formičky?
nejdřív formičky a pak i špekulek

tak fajn
sem si přečetla debatu na minulé straně a musím říct, že nejsi žádnej asociál, ale souhlasím s tebou, že v poslední době to na mnoha místech stojí za starou belu...

Fajka teda Čííííf
musím Ti tímto způsobem poděkovat za "Fafá" (tak říkám tomu roztomilýmu zviřátku, co si nám ubělala z ponožek, je prostě Oužasnýýý. Takže DIK Čííííííf
já moc děkuju za krásný poděkování a za skvěle vymyšlený jméno, protože Fafá se k vám domů hodí jak zadek na hrnec

inu
todle je přesně vona:
ta je nádherná ... jen bych měla strach, jestli se mi lopatky nebudou trochu pálit , než se dodělá zbytek

Hyena
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 13:03
- Nahlásit

Brut a All
určo se budeme s proužkatou kdykoliv rády družit v reálu Akorát jsem trochu mimo, bo na cezeta už moc nechodím , ale po novém roce tedy zabrousím, abych to neprošvihla.Jo a klidně vezmu i svůj automatík. Z něj se na fotky nečeká

brut
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 13:11
- Nahlásit

Hyena
určo se budeme s proužkatou kdykoliv rády družit v reálu
já vím..tohle bylo rychlo družení na poslední chvíli, takže proto jsi včas nedostala echo, ale polepším se

Akorát jsem trochu mimo, bo na cezeta už moc nechodím , ale po novém roce tedy zabrousím, abych to neprošvihla
dám echo smskou hned jak něco vymyslíme

Jo a klidně vezmu i svůj automatík. Z něj se na fotky nečeká
tohle rýpnutí si mužíček zaslouží

Hned jak budou fota na kečupu, tak se ozývám, aby si se mohla kochat ouhylnou Hyenou

inu
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 13:14
- Nahlásit

brut
sem si přečetla debatu na minulé straně a musím říct, že nejsi žádnej asociál, ale souhlasím s tebou, že v poslední době to na mnoha místech stojí za starou belu.

ne, já jsem opravdu těžkej asociál. Navíc mám pořád problém s tím, že jsem hodně naivní, a že vztahům obecně přikládám důležitost větší, než ve skutečnosti mají. Na druhou stranu, občas zákonitě přijde stav typu "ucho se utrhlo", "poslední kapka" apod. a já si řeknu, proč to vlastně dělám, proč si mám dál nechat srát na hlavu...? A jdu od toho.
Myslím, že jedna z mých lepších stránek spočívá v tom, že se dokážu rvát za věci, kterým skutečně věřím, ale odmítám dělat šaška nikomu, kdo to nemyslí vážně a hrát druhý housle tam, kde někdo musí být za každou cenu ten jediný a první.

Ať se pro mě za mě všichni sežerou. Sice to odserou čokli, ale co už, sám voják v poli to nemá šanci zvrátit. Mě už ten humus dovopravdy stačí

a je nádherná ... jen bych měla strach, jestli se mi lopatky nebudou trochu pálit , než se dodělá zbytek

a je velká když si ji zvětšíš, tak je to skoro jedna k jedný
A lopatky se pálit nebudou, jsou stejně tlustý jako zbytek mlýna, spíš mám obavu, že se budou různě deformovat

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 13:20
- Nahlásit

inu
Navíc mám pořád problém s tím,
brej den,pani..vy hlavně máte problém s pečením
jo a f Při pátku je celkem schopnej recept na pralynky..to bysme mohly dát,číhněte))))

inu
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 13:22
- Nahlásit

davidkova renata
brej den,pani..vy hlavně máte problém s pečením

no, to souvisí s tou hlavou

o a f Při pátku je celkem schopnej recept na pralynky..to bysme mohly dát,číhněte
dík za tip, valim tam

brut
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 13:36
- Nahlásit

inu
ne, já jsem opravdu těžkej asociál.
takhle si ale těžkýho asociála nepředstavuju

Navíc mám pořád problém s tím, že jsem hodně naivní, a že vztahům obecně přikládám důležitost větší, než ve skutečnosti mají.
holka, to nejseš ani první ani poslední ...

Na druhou stranu, občas zákonitě přijde stav typu "ucho se utrhlo", "poslední kapka" apod. a já si řeknu, proč to vlastně dělám, proč si mám dál nechat srát na hlavu...? A jdu od toho.
vidíš, máš dost rozumu a dokážeš odhadnout, akm až můžeš zajít, což je skvělý a dokazuje to, že si normální

Myslím, že jedna z mých lepších stránek spočívá v tom, že se dokážu rvát za věci, kterým skutečně věřím, ale odmítám dělat šaška nikomu, kdo to nemyslí vážně a hrát druhý housle tam, kde někdo musí být za každou cenu ten jediný a první.
jak píšu, máš dost rozumu a navíc to máš v hlavě srovnaný, což jasně ukazuje, že jsi naprosto pohodová

Mě už ten humus dovopravdy stačí
tomu rozumím

je velká když si ji zvětšíš, tak je to skoro jedna k jedný
týýý brďo, tak to je super

A lopatky se pálit nebudou, jsou stejně tlustý jako zbytek mlýna, spíš mám obavu, že se budou různě deformovat
deformovat se nebudou, pokud jsou tlustý, tak nebudou mít jak.... důležitý je, aby se nepálily

davidkova renata
ááá, navštívila nás Miss Davídkojc... zdravíme, jak se chystáš na pečení?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 13:39
- Nahlásit

brut
jak se chystáš na pečení?
zatim se s inu chystáme na pralynky..viz návod od kachny v tak při pátku ,jinak též zdravíme)))

inu
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 13:52
- Nahlásit

brut
takhle si ale těžkýho asociála nepředstavuju

Hm, tak to asi máme každá jiné představy

což je skvělý a dokazuje to, že si normální
normální čék by to rozpoznal dřív

což jasně ukazuje, že jsi naprosto pohodová
nejsem pohodová.. jsem debil.. místo toho, abych se snažila se postarat vo sebe, se furt snažím zachraňovat svět, kterej si to nejenže nezaslouží, ale navíc o to ani nestojí

důležitý je, aby se nepálily
podle mě nebudou Až to zkusím, dám vědět

davidkova renata
inu chystáme na pralynky
to abych si šla vopstarat nějakej rum

brut
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 14:43
- Nahlásit

davidkova renata
zatim se s inu chystáme na pralynky..viz návod od kachny v tak při pátku
tak to k vám dvou docela sedí

inu
Hm, tak to asi máme každá jiné představy
zřejmě áno

normální čék by to rozpoznal dřív
ále prd, jsou věci, který prostě nemůžeš rozpoznat dřív a tohle je jedna z nich...důležitá je tvá reakce po rozpoznání a ta je naprosto normální

nejsem pohodová.. jsem debil..
děkuji ti, páč já to mám postavený stejně, pokaždý si natluču rypák a stejně do toho šlápnu znova...

podle mě nebudou Až to zkusím, dám vědět
sem napnutá jak guma vod trenclí

inu
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 14:45
- Nahlásit

brut
důležitá je tvá reakce po rozpoznání a ta je naprosto normální

nemusím za psychologem.. huráááá

děkuji ti, páč já to mám postavený stejně, pokaždý si natluču rypák a stejně do toho šlápnu znova...
no, kdo ví? Třeba už se konečně poučím a budu se starat hezky jenom sama o sebe. Budu sice sobecká svině, ale... ach, jak mě bude dobře

sem napnutá jak guma vod trenclí
tak povol, bo letos se k tomu asi nedostanu

brut
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 15:18
- Nahlásit

inu
nemusím za psychologem.. huráááá
trupko

no, kdo ví? Třeba už se konečně poučím a budu se starat hezky jenom sama o sebe. Budu sice sobecká svině, ale... ach, jak mě bude dobře
právě jsem zjistila, že sem opět doplatila ( a spíš než já tak doplatila moje teta) na to, že neumím být sviní ....sedím tu, probírám se tím, co nastalo, sem vzteky zelená, napůl ubrečená a výsledek? Můžu si za to naprosto sama, protože sem věřila v lidskost a upřímnost

tak povol, bo letos se k tomu asi nedostanu
tak to bude hodně vytahaná guma, než je začneš vyrábět

brut
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 15:23
- Nahlásit

Jo a dámy, zítra tu nebudu, páč jdu na malou promoci a pak na oběd s čerstvým bakalářem

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 15:37
- Nahlásit

RRRRRRRRRRRAAAMM

RRRRRRRRRRRRRAMM
RRRRRRRRRRRRRRRRRAMM
RRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM

CO?? NO

RAAAÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN

NÉÉÉSTIHÁM ANI NÁHODOU, ALE ABY VÁM PO MĚ NEBYLO SMUTNO, DÁM VÁM SEM HOŠIČKY MOJE ZLATÝ GERMÁNSKÝ

Mám to tady pro vás rozepsaný vod rána - fakt vod rána, kdy jsem chtěla napsat
Inu, že.....ono na těch hromadných akcích je to s pokecáním naprosto naprt. Teď se nás tu v Brně srazilo relativně málo, ale......... já to stejně nestíhala hodit řeč, tak jak bych chtěla se všema a to nás bylo fakt jen pár. Zvlášť, když jsou u toho čoklidové, tak je to pak složitější. Sem třá s Fajfkou taky nemluvila skorem vůbec.

a chvátám, chvátám, nemám chvíli klit, chvátám, chvátám, já dávno už tam měla být...

inu
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 15:38
- Nahlásit

brut
sedím tu, probírám se tím, co nastalo, sem vzteky zelená, napůl ubrečená a výsledek? Můžu si za to naprosto sama, protože sem věřila v lidskost a upřímnost

vítej f klubu
až na to, že já jsem spíš tentokrát zelená. Brečení jsem si vodbyla na jaře

tak to bude hodně vytahaná guma, než je začneš vyrábět
tak bacha, aby neprdla céfka

páč jdu na malou promoci a pak na oběd s čerstvým bakalářem

gratulujeme kdopak byl tak šikovnej?

inu
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 15:40
- Nahlásit

PetraK
kde se flááákáš, guru náš?

Teď se nás tu v Brně srazilo relativně málo, a
tys byla ve Štatlu?

.ono na těch hromadných akcích je to s pokecáním naprosto naprt.
dyk já vím, ale taky vím, že to de... dyš se chce, ale k tomu je třá, aby

a) se čék nevostýchal se vnutit¨
b) se zrovna neprobíralo nic extra zajímavýho

ostatně já dřív jezdila na akce výhradně kvůlivá pokecu s lidma, který jsem dlouho neviděla nebo jinak nevidím..

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 15:47
- Nahlásit

Jééééééééééééžiš, tak já tady mám od rána rozepsanej jeden příspěvek a vona je tu plná hospoda!!! a já to nestihám, :cry

<< 1 ... 954 . 955 . 956 . 957 . 958 . 959 . 960 . 961 . 962 . 963 . 964 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání