| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 08:32
- Nahlásit
inu
o zadavatelce si myslím teda svoj
dyk ti řikám, žádná zadavatelka
|
inu
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 09:09
- Nahlásit
PetraK
dyk ti řikám, žádná zadavatelka
chceš říct, že je to celý psékovo dílo?
lbáááááááááááááááááááááá naprorosto nejvíc blbá ze všech na světě a přilehlým vokolí
jo, jo, to jsem jáááááá
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 09:19
- Nahlásit
inu
chceš říct, že je to celý psékovo dílo
no mi osobně to zavání psinou, no ale třá se pletu?? jen takový indicie, no
jo, jo, to jsem jáááááá
ešče že tak
|
inu
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 09:30
- Nahlásit
PetraK
no mi osobně to zavání psinou, no
bože, to je koko, ten psík!
Tak co teda s tím srazem, velebnosti?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 09:38
- Nahlásit
Ramštááááájn!!!!
Tak huž máme nafookané palivo na celů zimu dneska v poledne příjdou namontírovat ještě dvě okna do sklepa aby tam netáhlo a od zítra huž může začít padat snííích ale nemusí samo...rači ať nepadá.... gdo se s tím má furt házet
|
inu
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 09:43
- Nahlásit
Fajka
čest soudružko, ty ještě po včerejšku žiješ?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 09:55
- Nahlásit
inu
bože, to je koko, ten psík
heh, no ale v něčem má pravdu - myšleno teď ty jeho vlastní reakce. A pak- ono ho to baví tady dámy vždycky popošťournout. a vždycky mu to vyjde
Tak co teda s tím srazem, velebnosti?
GDOOOOOOOO JE TEDA PRO TO, ŽE ABYCHOM SE ZATIM SEŠLY TOHO 17.11.?????
1. KOLÁČE a dál?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 09:56 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fajka
Ramštááááájn!!!!
hodná holka, hodná
tak už čífoj pofoukaly peletky?? Já tetkon zatim nemůžu tylifounovat, ale JÁ SE VOZVU!!
FIFINO??
hele ona by asi byla dost potíž to s těma věcima vzít do Skřivan. Ona je tak kytka hodně velká a my máme jen osobák. A v ňom budou tři řitě věcí, péf, a tři lidi. to by mohlo Advokáta zabít je fakt hodně narostlej. Je po Brtnikoj . Nemá pani šanci si ho vyzvednout?
|
inu
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 09:57
- Nahlásit
PetraK
A pak- ono ho to baví tady dámy vždycky popošťournout. a vždycky mu to vyjde
voni ho stejnak milujou
2.Inuita
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 10:34
- Nahlásit
inu
čest soudružko, ty ještě po včerejšku žiješ?
jo ale ráno to bylo zase na pováženou....
zvoní mu tydlifén několikrát..nebereto a pudá to zas budou kapitálový trhy...já na to vem to co dyž to je kamidžon s peletakama...on na to ...si blbá má přijet až v jednu a ted je osum ráno, jak by to asi stíhal ráno nabrat a vyjíždět krz celou Prahu to sou kapitálový trhy...
no nebyli do půl hoďky se přikrosil kamidžon s peletkama a číf dostal pochvalu že nebere telefén..né vodemě ale vod čoféra
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 10:35
- Nahlásit
inu
voni ho stejnak milujou
no bať
GDOOOOOOOO JE TEDA PRO TO, ŽE ABYCHOM SE ZATIM SEŠLY TOHO 17.11.?????
1. KOLÁČE
2.Inuita
a dál?
|
inu
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 10:36
- Nahlásit
Fajka
no nebyli do půl hoďky se přikrosil kamidžon s peletkama a číf dostal pochvalu že nebere telefén..né vodemě ale vod čoféra
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 10:57
- Nahlásit
PetraK
Nemá pani šanci si ho vyzvednout?
No to nema, bydli v HK. Ale jinak by o Advokata zajem mela. Tak to nak dohoukame casem, az nekdy budeme mit cestu do Prahe nebo vy kolem HK.. Nebo se treba ozve nekdo primo z Prahe.
A kdy teda razite do Skrivan??
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 10:59
- Nahlásit
Zdravím milé dámy
Za chvíli odjíždím na třídní schůzky. Se mi tam vůbec nechce... nejn díky tomu, že mi stále není dobře, ale i kvůli tomu, že se tam zase vytočím do vejvrtky....
Co ste tu vyřešily? Zkusím Vás dočíst....
|
inu
Člen |
- Nahlásit
brut
e se tam zase vytočím do vejvrtky...
copák, děti se neučí?
Co ste tu vyřešily?
v podstatě nic
|
PetraK
Člen |
- Nahlásit
Fifi
Tak to nak dohoukame casem, az nekdy budeme mit cestu do Prahe nebo vy kolem HK
no ono by to chtělo asi co nejdřív, ten byt už mu je fakt malej- nejde o nás(já sem zvyknutá, že se třá do postele prosekávám mačetou ) , ale o něj.
A kdy teda razite do Skrivan??
hele možná huž příští víkend. O sobotě.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 11:00
- Nahlásit
PetraK
tam nemáš co dělat
mno, vzhledem k tomu, že je to jen názef, tak máááám
Nechceš jít se mnou?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 11:13 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
rozbila sem hrneček... sem se nakrkla.. ale né proto že sem ho rozbila ale proto že sem ho rozbila aš umytej...dybych ho rozbila neumytej tak mě to nenakrkne nerada dělám zbytečnou práci ..
|
inu
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 11:16
- Nahlásit
Fajka
nerada dělám zbytečnou práci ..
Bože, čék myslel, že jí bude líto hrníčka ucháčka a vona běduje nad spotřebovaným jarem
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 11:20
- Nahlásit
inu
hrníčka ucháčka a vona běduje nad spotřebovaným jarem
nejde vo spotřebovanej jar ale o tu zbytečnou práci toho mytí tj. cca 5 minut času
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 11:23
- Nahlásit
inu
copák, děti se neučí?
ale o harantííí učení ani tak nejde .... Jitce na vyšší na tř.schůzky fakt nemusím a jestli se učí nebo ne je její problém , ale bude se řešit stádní matura u synka a tak tam muším bejt ...a nas*aná sem předem, páč maj pěknou káču na aj, která si něco huhlá pod fousama a nic je nenaučí natož aby s nima dělala nějakou přípravu ( hlavně, že jim každej rok cpou někoho jinýho, ten loni s nima alespoň dělal přípravu a fakt je donutil se učit), o matice ani nemluvím, tam si ta káča i vše sama vypočítá, asi aby se haranti moc nenamáhali či co
v podstatě nic
taky sem zjistila
Jinak z Hlaváku ti jede každou celou a devět minut osobák směr Beroun a každou celou a čtyři minuty rychlík do Berouna .... časový rozdíl je cca 20 min
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 11:24
- Nahlásit
Fajka
nejde vo spotřebovanej jar ale o tu zbytečnou práci toho mytí tj. cca 5 minut času
ty meješ hrneček 5 minut? se pak nedivím, že se ti rozbije, když ho ztenčíš na tloušťku papíru
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 11:28
- Nahlásit
BĚŽIM KOLEM
TAK ŽENSKÝ KURŇA:
FAJFKO, BRŮTICE, KACHNO - PLATÍ TEN 17. LISTOSPAD?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 11:29
- Nahlásit
brut
ty meješ hrneček 5 minut? se pak nedivím, že se ti rozbije, když ho ztenčíš na tloušťku papíru
si blbáááááááááááááááááá
to je včetně času než dojdu z kanclu do kuchyňky umeju hrnej a zpátky
krom toho taky ten hrneček sem neměl rád bo má uzký dno a nahoře se rozšiřuje a je vysokej takže se převrací..tak to asi zabalil nebo co..sem ho postavila na umyvadlo a udělalo to lup a je vejpůl asi vycejtil že k němu nemám ten správnej vstach
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 11:30
- Nahlásit
PetraK
no ty vogo to se ptáš ty mě???????????????????
cák já vím co ste domluvily s Čífem????? to de mimo mě....
Dyž tak ale ted nevolat bo ted nemůže telefénovat
|
inu
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 11:31
- Nahlásit
Fajka
ejde vo spotřebovanej jar ale o tu zbytečnou práci toho mytí tj. cca 5 minut času
pět minut jeden hrnek? Vod čeho to bylo?
brut
le bude se řešit stádní matura u synka a tak tam muším bejt
synkovi přeju upřímnou soustrast bo jsem ty testy dělala a nechápu, co to má společnýho s češtinou
hlavně, že jim každej rok cpou někoho jinýho
to jsem takhle měla na anglinu, proto jsem na vejšku přišla s tím, že perfektně umím Ajem Juár Džejár, ale jinak nic
Jinak z Hlaváku ti jede každou celou a devět minut osobák směr Beroun a každou celou a čtyři minuty rychlík do Berouna .... časový rozdíl je cca 20 min
jo, jo
|
inu
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 11:32
- Nahlásit
PetraK
FAJFKO
- PLATÍ TEN 17. LISTOSPAD?
Fajka
ák já vím co ste domluvily s Čífem??
EŠUSKO, PIŠ SI:
1. EŠUSKA
2. IMUNITA
3. ČIBUKOVÁ
|
inu
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 11:33
- Nahlásit
Fajka
vycejtil že k němu nemám ten správnej vstach
chudák, nemilovanej, puklo mu srdce
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 11:38
- Nahlásit
Fajka
si blbáááááááááááááááááá
nic nového pod sluncem nebo u nás spíš pod smogem či co to tu máme za hnus
to je včetně času než dojdu z kanclu do kuchyňky umeju hrnej a zpátky
ty to stopuješ? Asi se budu muset trochu poučit a začnu doma všechno počítat na minuty, se budou setsakra divit
asi vycejtil že k němu nemám ten správnej vstach
chudák hrneček , eště si moh stěžovat u Srstky a Kubišky, že ho tejráš, ale on se rozhodl rovnou spáchat sebevraždu
PetraK
BĚŽIM KOLEM
nikam neběhej a koukej mi vysvětlit, co po mně chceš
sem ti psala, že je to tak na půl, páč musím včas odjuchat do Práglu, kde je ten festival, kam sem pozvaná a to nevím, jestli nebudu muset nejdřív za ségrou ..... na bližší info je ještě brzo, tohle budu vědět tak v pátek...
|
inu
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 11:40
- Nahlásit
brut
sem ti psala, že je to tak na půl, páč musím včas odjuchat do Práglu, kde je ten festival, kam sem pozvaná a to nevím, jestli nebudu muset nejdřív za ségrou ..... na bližší info je ještě brzo, tohle budu vědět tak v pátek...
je ti jasný, že na tebe v případě nouze uplatníme stejný donucovací prostředky jako na čibuka?
|