| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 10:04
- Nahlásit
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 10:07
- Nahlásit
PetraK
což mi sice přišlo kapek divný, ale tak seš magor dost velkej, tak by mě to nepřekvapilo
růůůžový tepláky na tebe!!!!
tak to rychle zjisti, sim Tě
ou kcheeej zjistím ....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 10:14 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fajka
růůůžový tepláky na tebe!!!!
sem f klidu. Hošík jim udělal dyzajnérskou úpravu, ta růžová už neni skorem vidět
ou kcheeej zjistím ..
primisima- páč abycho měli možnost manévrovat. Dozadu jako teda dopředu myslim, to nemůžem, páč 18týho färt Imunita nach Österreich und dann der Weihnachtmann schön kommt!! a to musim bejt doma, páč sem byla moc a moc hodná a určitě dostanu fůru dárečků
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 10:32
- Nahlásit
inu
by měli mít od ledna fleka na rok.
super? super super super, tak teď už jen s klidem dokončit deserttašku.
S možností prodloužení?
Povídej, přeháněj
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 10:34
- Nahlásit
kachna_
hele kachno_ choděj kachny na vycházky? v prosinci? Kolem berounky?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 10:38
- Nahlásit
PetraK
kachny právě krměj děti
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 10:38
- Nahlásit
kachna_
kachny právě krměj děti
krmíš děti i v prosinci?? Sim tě dej dětem půst, uviděj prase a budou ščastný!
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 10:41
- Nahlásit
PetraK
kachny choděj na vycházky a dokonce jim 11.12. odpadla plánovaná akce
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 10:44
- Nahlásit
Zdravím milé dámy
Ségra včera odjela později a já pak šla rovnou do pelíšku, abych byla brzy fit.
PetraK
NADBOŽE VY ŘÁDÍTE!!
to říkala ta pravá
no nevim, esli paradoxně by se toho čék bát neměl
jak kterej bych řekla
panebože!! to snad ne??
ale jo, když to vezmeš do detailu
já chápu, no držím palce, ať se to lepší.
díííky
si ňáká zdělaná
to víte, sem stará jak metůzalém, takže se to občas někde projevit musí, ale budiž Vám útěchou, tohle sou jen takové zachvaty, jinak neudržím myšlenku ( moč naštěstí ještě jo, pokud nějaká trůůůpka neudělá vše proto, abych měla mokrý gaťky)
sim tě, dyk by se jinak zbláznil něco takovýho mít doma
to je fakt, ale možná se už zbláznil a nepřijde mu to divný
No takže taky magor
samozřejmě
hm, tak tady bych já zas poslouchla teda a ráda
já ne, páč jednak bych měla na pokoji nějakou cizí osobu ( a co když to bude kráva), pak bych musela dodržovat léčebné procedury, ale nejvíc by mě chyběli psííí a pak taky harantííí
no to se nelekej jako, já nejsem ty, takže ze mě žádná prasárna nevypadne
chachachacha, od tebe to teda sedí
já huž měla papůůůů moc a moc a moc dobrýho papů. Moc toho bylo, tetkon je mi úplně hrozně moc nacpaně
já měla papů se ségrou, ale jen málo, páč se mi blbě polyká ....ale ségra si pochutnala, což bylo super
a že jako dost drzá
proč Kájo?? Sem snad Gott?
si nepamatuješ ten citát z Básníků... "Musíš, Kájo, musíš" ?
viď? blbá, ta Fajfka ne prostě naprosto blbá
to pochytila od tebe
si mrtvá a to se radši nebudu dívat do toho odkazu, páč bych tě před smrtí musela ešče zabít
si se měla podívat, páč fakt naprosto seděj
hele brůtice to má stejně
divný co?
sme jedna duše, jedno tělo... to jen proto, aby se vědělo....že smééé naladěný na stejný vlněěě
inu
přijde na to.. jinak cca hodinu vlakem (plus eventuelně deset minut šalina k bytu)
hele, u nás spousta lidí dojíždí a pokud vím, tak přes Prahu jezdí taky hafo lidí do práce a trvá jim to i víc jak hodinu na jednu cestu... holt se do venčení Orisláfky zapojí i Kuboj a uvidíš, že to půjde
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 10:48
- Nahlásit
PetraK
kachna dokonce v roce 2008 byla venčit i kolem Berounky
na fotce nejsem, je to jedna z mých oblíbených
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 11:10
- Nahlásit
PetraK
Teda z mý strany. Volám, vozvalo se haló, dobrý den a jméno a v odpověď se mu dostalo: "jáááu! jásemsezabila!jau moje nožička!" pak už bylo na druhý straně jen dlouhý ticho achjo, když já sem se hrozně moc praštila do kolene vo stůl, jak sem se točila na židli, zrovna když to tam zvedli takže vypadám jak kretén a ešče mi umřelo koleno.
inu
Prostě mám krizi. Nevím jak dál, nevím, co dělat dál. Dizertačku už se mě ani nechce dopisovat (páč práci mi to stejnak nedá). Prostě cejtím beznaděj nebo co
Sem si myslela, že třá.. když vystuduju, tak.. já nevím, tak bych třá mohla žít jinak než jen bát se o práci a z ruky do huby, ale pořád jsem plná iluzí
tohle je naprosto normální stav všech, kteří jsou bez práce a nemají žádné pořádné vyhlídky na další.... máš dvě možnosti. Ta první je utápění se v sebelítosti a fňukání nad špatným životem, zkouškama, který ti život připravil atd. Nebo druhá možnost brát vše jako výzvu, hru, kterou prostě chceš hrát a vyhrát... koukat na všechno jako na dar, který ti chce dát a ty si ho chceš vzít.
Ber raději druhou možnost a začni se jí řídit, páč jinak skončíš někde v blázinci
do háje pudu, ale nemůžu si pomoct, byla jsem takhle vychovaná..
tohle nebude výchovou, ale tím, co všude okolo je slyšet....
a jak to víš?
je to špatně, dodělej dizertačku, páč jednou ti může být k užitku....asi ne hned, ale časem
kapacitu jo, motivaci ne. [
potřebuješ to dodělat, Ešuska má pravdu v tom, že si tu nedodělanou věc potáhneš s sebou jako kouli na noze a to zrovna nepotřebuješ
[i]trochu?! šest let!
ále prdlajs.... ztratíš teď čas s dopsáním disertačky, ale to předtím nebyl ztracený čas, alespoň v dlouhodobém hledisku....
sem hrdá na smyslupný věci..
tohle je taky smyslplný, ale ne hned.... vydrž, prťka, vydrž
vomlátit vo mě skleněnej stolek? Nevim.. nevim co funguje na pocit totální neužitečnosti..
nejsi neužitečná!!!!!
Fajka
dneska když to tak vidím a mít dítě co se rozhoduje jaký bude jeho zaměstnání..tak ho tlačím (samo podle toho co by mu bylo blíž) třá do zubaře a vše kolem, nebo do zeměměřičství nebo do právníctví.... tam všude jsou peníze o kterejch se nám ani nezdá..
ono tlačit dítě někam nemá moc smysl... švagrová dotlačila svýho kluka na ekonomku (vš), ale kluka to prostě nebaví. Studuje všechno děsně dlouho, nic nedělá s elánem, takže mu to neleze do hlavy a teď po bakaláři se na to vykašlal a chce úplně zdrhnout pryč ( chce dělat se zvířatama). Problém je, že u nás se harantííí musej rozhodovat v době, kdy nemaj ani tucha o tom, co a jak, páč těch 14-15 je děsně brzo. No a pokud si vyberou, dodělaj, tak z toho většinou zdrhou jinam. NO a s vysokejma je to podobný... spoustu škol dělaj jen kvůli titulu a už dopředu věděj, že to nikdy dělat nebudou nebo by i dělat chctěli,ale pracovní příležitosti a možnosti se zkrátka měněj a najednou dopadnou jak Inu.
inu
Ráno mě volali z Dětské nemocnice, že by měli mít od ledna fleka na rok
supééér, získáš čas na uspořádání všech svých věcí a hledání dalšího zaměstnání
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 11:10
- Nahlásit
kachna_
gůt!! kachna tedy ví a zná??? To by se šiklo, páč Koláče jen tuší, ale neví a nezná. to tam vůbec, spoléhala na Brůtici, ale tu tetkon nepotřebujem tak jí to jen nařídíme
brut
si neobyčejně plodná žena, namastila si toho moc, napižu za chvíli. To jen abys nemyslela, že já na tebe nemyslela
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 11:21
- Nahlásit
PetraK
HELE ŠÉNSKÝ CO 11.12.??? JAK TO VYPADÁ U VÁS
nemůůůůžu, páč od 10 budu u wami, páč 11 jedeme do Rožnova pod Radhoštěm
sem si říkala, že bychom se mohli procházkovat u Berouna -páč všechno co sem vybrala se podle mě moc nehodí buď pro Brůtici- třá Kozí hřbety, a nebo tam nechcu, páč se tam letos trávilo , tak mi z toho vyšlo to cárání kolem Berounky. co myslíš??
okolo Berounky se toho dá našlapat mnooogo a nejen okolo ní, ale i na jiných přilehlých místech Bych zapojila drahou polovičku, aby vybral optimální trasu schůdnou pro lazary i sportofce
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 11:31
- Nahlásit
PetraK
si neobyčejně plodná žena, namastila si toho moc, napižu za chvíli. To jen abys nemyslela, že já na tebe nemyslela
sem jen zkrátila to, co ste tu vy namastily
Si hodná, že myslíš, abych já myslela a nemyslela, ale vymyslela
Já se přiznám, že prosinec je pro mě dost problematickej měsíc .... začátkem prosince má holka svátek a synek osmnáctiny, což sice oslavou ( teda jestli se 15 min dá říkat oslava) zvládneme v jedné kupcev jednom odpoledni, ale já pak začínám péct a do toho pomáhám ségře dodělávat uzavírku grantů a dalších nezbytností, které musí jako neziskofka do 31 mít uzavřený. Navíc tam mám na první sobotu plánovanou návštěvu a v neděli bude oslava, další víkend budu pryč ... takže já bych mohla až toho 18 nebo pak mezi svátkama nebo hned po novým roce
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 11:38
- Nahlásit
kachna_
si byla s cézetpsama nebo s Monikou?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 11:58
- Nahlásit
brut
s Martinou, brigádnicí z Barandova
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 12:03
- Nahlásit
NO TAK A ROZPADLO SE NÁM TO DŘÍF NEŽ SME ZAČLI PLÁNOVAT?
Brůtice nezlop! Já taky musim píct. vůbec nevim kdy
DOBŘE- JAK TO KDO VIDÍ NA TEJDEN PŘEDTIM?? ALE TO JE MIKULÁŠ, to nevim esli tu zas budu já
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 12:21
- Nahlásit
ješíííš co dělat s čékem kterýmu dáte nevinnej dotaz a on je tak napruzenej (díky někomu jinýmu) že vám flákne s telefénem... jako fááákt nefim .... počkám až to toho čéka přejde
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 12:33
- Nahlásit
MNO TAK TEN MIKULÁŠ NÁM TAKY PADÁ.
má někdo nějakej NÁVRCH?? ALE NE SEKSUELNÍ. MYSLIM NA DATUM.
Fajka
počkám až to toho čéka přejde
ty si mírnej čék. Já bych asi vobratem vzala sluchátko, vytočila číslo a moc a moc křičela
MMCH - navrhla sem panu řídícímu, že abychom dneska místo práce šli krmit labutě. No sice se u kopírky zasmál, ale rohliky pro labutě a povolení vypadnout nám teda nedal a venku, je tak krásně.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 12:37
- Nahlásit
kachna_
PetraK
NO TAK A ROZPADLO SE NÁM TO DŘÍF NEŽ SME ZAČLI PLÁNOVAT?
já za to nemůžu, páč ten prosinec je pro nás vždycky na houbeles ... nejde ani tak o pečení, ale já 4. mám návštěvu, která je domluvená od prázdnin no a další víkend sem domluvená s wami a to taky někdy od září. Ani jedno nemůžu a ani nechci rušit, páč tyhle lidičky mám ráda a zase tak často je nevídám
DOBŘE- JAK TO KDO VIDÍ NA TEJDEN PŘEDTIM?? ALE TO JE MIKULÁŠ, to nevim esli tu zas budu já
to je stejný.... 4.12. mám návštěvu, mohla bych max 5 což je ale neděle
Martinou, brigádnicí z Barandova
tak to není ani jedno...ale se mi zdálo, že tam někoho poznávám, ale zase se můžu plést...
Fajka
ješíííš co dělat s čékem kterýmu dáte nevinnej dotaz a on je tak napruzenej (díky někomu jinýmu) že vám flákne s telefénem...
nedělat nic, počkat, až se vyvzteká a ozve se sám
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 12:39
- Nahlásit
PetraK
- navrhla sem panu řídícímu, že abychom dneska místo práce šli krmit labutě. No sice se u kopírky zasmál, ale rohliky pro labutě a povolení vypadnout nám teda ned
chudák, on stále ještě netuší s kým pracuje, že?
má někdo nějakej NÁVRCH?? ALE NE SEKSUELNÍ. MYSLIM NA DATUM.
a co poslední víkend v listopadu což je 27-28?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 12:40 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
brut
a co poslední víkend v listopadu což je 27-28?
no to se bojim, že tady nebudu, že budu u ségry- musím se přizpůsobit tomu, jak má školu. Týdne předtím pravděpodobně pojedu do Skřivan- esli to nějak ešče ale nepoposunu
Ale ešče to není definitivní- záleží na ségře.
JAK TO VIDIJOU VOSTATNÍ??
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 12:45
- Nahlásit
brut
chudák, on stále ještě netuší s kým pracuje, že?
no von to jednoho dne pozná a pak šup Koláče mazej dom , ale já za to nemůžu, to vono samo
hele to sem vám řikala, jak sem se vodbourala předefčírem večer?? šli jsme chrápat, Brtnik už ležel, já ešče šla hodit na ramínko KRÁSNĚ VOBARVENÝ MIKINY A TRIČKA (to je informace pro kachnu ) a že v ložnici vyvětrám a chtěla sem se zeptat Brtnika, jesli mu ale nebude zima, esli nezmrzne. Tyhle dvě věci sem sestavila nějako jako zhuštěně a podivně zkráceně do jednoho dotazu a zeptala se ho: "A myslíš, že nezmizíš???" Zatímco já upadla do peří a dvě hodiny se tlemila, tak von rezignovaně sklapnul knígu, zalez celej pod peřinu a pravil:"Už mizim!"
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 12:45
- Nahlásit
brut
tak to není ani jedno...ale se mi zdálo, že tam někoho poznávám, ale zase se můžu plést...
část těch lidí byla z Berouna, určitě jedna holka s né moc poslušnym zlaťákem
Nemůžeme 20.11, 27. je mikulášká s Davídkojc, 28. teoreticky možeme, dál zatím nemáme žádné plány
Hledala jsem recept:
http://www.mizici.com/article.php?aid=26
Skvělej návod
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 12:48
- Nahlásit
Dámy, našla jsem jeden internetový obchůdek, kde se mi moc líbí ....ach ty vzpomínky jukněte:
http://www.oldtoys.cz/
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 13:00
- Nahlásit
PetraK
no to se bojim, že tady nebudu, že budu u ségry- musím se přizpůsobit tomu, jak má školu.
a co to nehrotit a udělat vycházku mezi svátkama nebo hned po novým roce?
no von to jednoho dne pozná a pak šup Koláče mazej dom , ale já za to nemůžu, to vono samo
šak říkám, že je chudák, páč až prohlídne, tak ho rovnou trefí šlak
Tyhle dvě věci sem sestavila nějako jako zhuštěně a podivně zkráceně do jednoho dotazu a zeptala se ho: "A myslíš, že nezmizíš???" Zatímco já upadla do peří a dvě hodiny se tlemila, tak von rezignovaně sklapnul knígu, zalez celej pod peřinu a pravil:"Už mizim!"
Sem včéra v polospánku měla proslov o jeseterech ( kde sem k nim přišla nevím, ale to asi tou horečkou) a nemohla sem si vzpomenout na "kaviár" a tak sem mužíčkovi řekla, že sou to rozmnožovací semínka z kulek .....v tu chvíli propukl v takovej řehot, že mě vzbudil a nějak chudák nemohl přestat, pokaždý, když už to vypadalo na klid, tak se odboural sám slovem jeseter
kachna_
část těch lidí byla z Berouna, určitě jedna holka s né moc poslušnym zlaťákem
aha, tak to pak odpovídá
Skvělej návod
moc pěkně popsaný... já do tvarohu dávám ještě šnitlík
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 13:22
- Nahlásit
Sem našla tip na dárky:
http://www.mojepanenka.cz/products/tripatrovy-dort -z-rucniku-v-16-cm/
http://www.mojepanenka.cz/products/cokoladova-rola da-z-rucniku-v-9-cm/
http://www.mojepanenka.cz/products/dortik-z-rucnik u-s-jahodou-v-10-cm/
Co tomu říkáte? Začínám mít pocit, že sme tu opravdu normální a zbláznil se svět okolo nás
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 13:36
- Nahlásit
brut
a co to nehrotit a udělat vycházku mezi svátkama nebo hned po novým roce?
no jo asi jo, ale když já chtělo, že bychom se viděly ešče než příde Kulda s Jéžuchem.nebo aspoň Jéžuch. že bychom udělally piknikatou prochajdu s cukrovým a gročkem (pro alkahůliky), kafíčkem pro nealkahůlliky a čajem (pro brůtici co furt musí mít něco extra )
Sem včéra v polospánku měla proslov o jeseterech ( kde sem k nim přišla nevím, ale to asi tou horečkou
no ty se aspoň můžeš vymlouvat na horečku, ale já tak maximálně na to, že sem debil, co neumí ani mluvit .
Mi se často stane, že se takhle před spaním odbourám. Nevim proč, nejčastějš v neděli večer. Jednou sem se takhle zničila kvůli skorem splasklýmu balónku ve tvaru žlučniku, kterej mě v noci, když jsem musela na butku, plesknul přes gezicht, jak sem vstávala. Nejdřív sem se hrozně lekla a pak sem se uklidnila větou: "Jo aha, to byl jen žlučnik!" a pak sem se šla rovnou uklidnit z ložnice pryč, páč sem se rozplakala. když sem se uklidnila (asi na 3x) šla sem do tý postele zpátky a fkáklo mě to do gezichtnu znova.......... a byla sem v tom čísle zas smála sem se asi tři hodiny, pak už mi přišly směšný i digi hodiny na mikrovlnce v kuchyni.... všechno. To byl horor
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 13:37
- Nahlásit
brut
Sem našla tip na dárky:
sem KRÁVA!! TODLE SEM VÁM CHTĚLA VOKÁZAT DÁVNO!! NAŠLA JSEM TO TOTIŽ TADY:
http://www.vk-dedra.cz/
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 13:47
- Nahlásit
PetraK
ale když já chtělo, že bychom se viděly ešče než příde Kulda s Jéžuchem.nebo aspoň Jéžuch. že bychom udělally piknikatou prochajdu s cukrovým a gročkem (pro alkahůliky), kafíčkem pro nealkahůlliky a čajem (pro brůtici co furt musí mít něco extra
a co brání udělat piknikatou prochajdu po vánocích i s cukrátkama, gročkem, čajíkem, kafíčkem? Si ty svátky trošinku protáhneme a bude
no ty se aspoň můžeš vymlouvat na horečku, ale já tak maximálně na to, že sem debil, co neumí ani mluvit
mno, mužíček to viděl asi trochu jinak
Mi se často stane, že se takhle před spaním odbourám. Nevim proč, nejčastějš v neděli večer. Jednou sem se takhle zničila kvůli skorem splasklýmu balónku ve tvaru žlučniku, kterej mě v noci, když jsem musela na butku, plesknul přes gezicht, jak sem vstávala. Nejdřív sem se hrozně lekla a pak sem se uklidnila větou: "Jo aha, to byl jen žlučnik!" a pak sem se šla rovnou uklidnit z ložnice pryč, páč sem............
já se většinou neodbourám, ale odbourám někoho z rodiny.... a pak jen vytřeštěně sleduju, jak se svíjí v záchvatech, pokouší se něco říct, klepep se, brečí atd
sem KRÁVA!! TODLE SEM VÁM CHTĚLA VOKÁZAT DÁVNO!! NAŠLA JSEM TO TOTIŽ TADY:
vidíš k čemu sou dobrý autentický mimina
|