Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 909 . 910 . 911 . 912 . 913 . 914 . 915 . 916 . 917 . 918 . 919 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 14:28
- Nahlásit

kachna_

to že vám něco padá z rukou asi nebude váma, ale vypadá to na nějaký hromadný výpadek
Vypad mi květináč. Nahoře na schodišti, dopadl skoro až dolů

a na tom něco bude, mi zas už dlouho padaj víka.potřebuju sirky, jinak usnu jako má kolegyně

inu

Což znamená buď denně dojíždět do Brna nebo do Brna jenom o víkendech
aha no a spojení blbý? a jak daleko I od B jsou?

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 14:33
- Nahlásit

PetraK
jejíž středobodem života je její bílá Sitzgarnitůr. Pohofka musí bejt vypulírovaná.... ty vole todle by mě tak bralo. Že furt narovnává třásně od koberce už mě neudivuje.
voe to je náplň života jak stehno haž humře tak si bude v poslední minutce řikat je bílá, celej život byla bílá to je nádhera...no a pak dyž natáhne brka tk příjde příbuzenstvo a hodí sedačku na smětiště dějin
někerý věci nechápu fakt..třá jako tyhle panenky..jako cháput to ještě že je to hračka pro malou holku a nebo že je nědo sbírá jako sběratelství ale jak že s nimě nědo chodí na výlety jezdí na dovolenou a koupe se v bazénu jako to je tam na tom webu nafocený tak to mě fakt hlava nebere
a pak že já sem divná dyž jedu na dovču s čoklem a nebo s ním chodím ven na výlety

inu
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 14:35
- Nahlásit

PetraK
no a spojení blbý? a jak daleko I od B jsou?
přijde na to.. jinak cca hodinu vlakem (plus eventuelně deset minut šalina k bytu)
Mám strach, že by na to nejvíc doplatil Orislavík...

kachna_
Nahoře na schodišti, dopadl skoro až dolů
a trefil někoho?

kachna_
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 14:40
- Nahlásit

inu
a trefil někoho?
první schod, druhej schod, třetí schod.... to by člověk nevěřil, co bordelu nadělá jeden malej květináček
inu
cca hodinu vlakem
autmo by to nešlo?

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 14:44
- Nahlásit

Naprosto dementní rozhovor. Teda z mý strany. Volám, vozvalo se haló, dobrý den a jméno a v odpověď se mu dostalo: "jáááu! jásemsezabila!jau moje nožička!" pak už bylo na druhý straně jen dlouhý ticho achjo, když já sem se hrozně moc praštila do kolene vo stůl, jak sem se točila na židli, zrovna když to tam zvedli takže vypadám jak kretén a ešče mi umřelo koleno.

Fajka

voe to je náplň života jak stehno

viď? Příde domů flákne taškou do kouta a de pucovat barák, říkala jsem jí- di dělat kraviny se synem, dokud o tohle má zájem, ten čas už ti nikdo nevrátí. Prej mám pravdu, zkusí to, ale zatim furt narovnává třásně . Lidi sou máklý. Ešče že nejsem lidi

í ale jak že s nimě nědo chodí na výlety jezdí na dovolenou a koupe se v bazénu jako to je tam na tom webu nafocený tak to mě fakt hlava neber
MA-GO-RÁR-NA!! na to nemám jiný slovo.

a pak že já sem divná dyž jedu na dovču s čoklem a nebo s ním chodím ven na výlety

no divná jako seš, to bez debaty, ale ne pro to že jezdíš s čoklem na dofču a výlety a nemáš ho f kotci. Divná seš páč seš ůhyl

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 14:46
- Nahlásit

inu
Hm, hoďka už je dost , ale kdyby nic jinýho nevyšlo?? Zkusit to zatím můžeš, ne?? a to druhý vypadá jak??

Mám strach, že by na to nejvíc doplatil Orislavík...

jo tomudle rozumim, já sem taky výběr práce přizpůsobila čokloj.

inu
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 14:50
- Nahlásit

kachna_
autmo by to nešlo?

šlo, ale po dálnici.. akurát já nejsem dobrej řidič, takže vyhlídka na každodenní cestu mě docela štrézuje
Ale samozřejmě to musím probrat s Kuboj..

to by člověk nevěřil, co bordelu nadělá jeden malej květináček
ale věřil, pani

inu
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 14:52
- Nahlásit

PetraK
Hm, hoďka už je dost , ale kdyby nic jinýho nevyšlo??

Já vím, já vím.. paradoxní je, že jsem dycky z Brna chtěla vypadnout

Jak jsem psala pí kachýnkový.. musím to probrat s Kuboj.

to druhý vypadá jak??
to je v Brně, ale asi budu potřebovat právníka, bo to je samý: dle paragrafu blabla...
tak eště nevím.
Ale hledaj někoho na neurčito..

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 14:57
- Nahlásit

inu

že jsem dycky z Brna chtěla vypadnou

na ja, to je vono totiž, že se to dycky pomotá takhle blbě. fsadim mý černý boty, že až přijde nabídka na stáž, že se to bude naprosto nejmíň hodit.

musím to probrat s Kuboj.

jo a taky propočítat, jestli by dojíštění krom časový ztráty nebyla vzhledem k platu třeba i ztráta finanční. Tak já držím palce

bo to je samý: dle paragrafu blabla..

kde co pížou o paragrafech?

inu
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 15:01
- Nahlásit

PetraK
sadim mý černý boty, že až přijde nabídka na stáž, že se to bude naprosto nejmíň hodit.

Nenávidím svůj život

jestli by dojíštění krom časový ztráty nebyla vzhledem k platu třeba i ztráta finanční
vono co si budem povídat, čék by čekal, že si bude platově krapítek polepšovat a vono zatím je to navopak

kde co pížou o paragrafech
v tom inzerátu, hele:

Pracovní náplň : vedení organizačně technické agendy jednání RMČ a ZMČ a jejich orgánů, vyřizování administrativy a korespondence, zajišťování podatelny, mzdové agendy PaM, rozhodování o povolení, zrušení tombol, loterií a provozu VHP, ověřování opisů listin a pravosti podpisů, zastupování pokladní a vydávání výstupů z ISVS, apod. Platové podmínky se řídí zákonem č. 262/2006 Sb., zákoník práce, v platném znění a nařízením vlády č. 564/2006 Sb., o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě, v platném znění (platový tarif, příplatek za vedení, osobní příplatek) POŽADAVKY: Dosažené vzdělání: vyšší odborné vzdělání nebo VŠ v bakalářském studijním programu. Zkouška zvláštní odborné způsobilosti: není podmínkou, je výhodou. Praxe: praxe ve veřejné správě je výhodou. Další požadavky: znalost obecně závazných předpisů souvisejících s vykonávanou činností, zejména zák. č.128/2000 Sb., znalost mzdových předpisů, zák. č. 565/1990 Sb., o místních poplatcích, zák. č.337/1992 Sb., o správě daní a poplatků, znalost práce na PC (Word, Excel, Internet) schopnost samostatného jednání organizační, řídící a komunikační schopnosti vysoké pracovní nasazení ochota se dále vzdělávat Další předpoklady pro vznik pracovního poměru úředníka dle § 4 zákona č. 312/2002 Sb., o úřednících územních samosprávných celků a o změně některých zákonů (dále jen „zákon“): · státní občanství ČR nebo cizí státní občan s trvalým pobytem v ČR · dosažení věku 18 let · způsobilost k právním úkonům · bezúhonnost · schopnost dorozumět se jednacím jazykem (český nebo slovenský jazyk) Náležitosti přihlášky: (§ 7 odst. 4 zákona) · název výběrového řízení · jméno, příjmení, titul · datum a místo narození · státní příslušnost · místo trvalého pobytu uchazeče · číslo občanského průkazu (číslo dokladu o povolení k pobytu, jde-li o cizího státního občana) · datum a podpis uchazeče · prohlášení o souhlasu s využitím osobních údajů výhradně pro potřeby výběrového řízení K přihlášce je nutné připojit doklady (§ 6 odst. 4 zákona) · strukturovaný životopis · výpis z evidence Rejstříku trestů ne starší 3 měsíců · ověřenou kopii dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 15:11 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

inu
v tom inzerátu, hele:
A jéje bláboly ze stádní správy

hm to voni tam dávaj aby byli důležitý

Nenávidím svůj život

klid pani. jednak v tomdle nelítáte sama a druhak - já si prostě myslim, že když to bejt nemá, tak to prostě bejt nemá. a vy si to právě třá uvědomíte v tom momentě, kdy to přijde ve chvíli že už to nechcete.

inu
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 15:18
- Nahlásit

PetraK
A jéje bláboly ze stádní správy

ty tomu rozumíš, jó? Akurát teda nevím, estlik to stíhám, páč chcou notářsky ověřenej diplum (originál samozřejmě ve Vanglu) a výpis TR (nevím kam a jak dlouho to trvá)
zítra musím k dochtoroj a uzávěrka uchazečů je pozejtří

že když to bejt nemá, tak to prostě bejt nemá.
no, to je hezký, ale třá by mohlo taky něco bejt

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 15:33
- Nahlásit

inu
ty tomu rozumíš, jó?

ne. ale voni taky ne , takže je to fifty-fifty , to stejně neni asi důležitý.

páč chcou notářsky ověřenej diplum (originál samozřejmě ve Vanglu) a výpis TR (nevím kam a jak dlouho to trvá)
eh tak to neporadim

třá by mohlo taky něco bejt

no jo mohlo, víte asi co je lepší? netlačit tak na tu pilu - myslím i pocitem, stě si říct, že na to pečete - ale doopravdy na to pečete, že vlastně o to nestojíte...... pustit to k vodě a....... vono to možná připlave. a kdyby ne, tak vám je to stejně jedno

inu
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 15:39
- Nahlásit

PetraK
to stejně neni asi důležitý.

počkej, oni chcou znalost nějakýho zákona nebo co.. tak to by tomu taky mohli rozumět, né?

netlačit tak na tu pilu - myslím i pocitem, stě si říct, že na to pečete - ale doopravdy na to pečete

hele, fakt jsem na to pekla.. až do dneška... dneškem to pečení skončilo
Prostě mám krizi. Nevím jak dál, nevím, co dělat dál. Dizertačku už se mě ani nechce dopisovat (páč práci mi to stejnak nedá). Prostě cejtím beznaděj nebo co
Sem si myslela, že třá.. když vystuduju, tak.. já nevím, tak bych třá mohla žít jinak než jen bát se o práci a z ruky do huby, ale pořád jsem plná iluzí

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 15:54
- Nahlásit

inu
očkej, oni chcou znalost nějakýho zákona nebo co.

jo to sem přehlídla, sem myslela ty kydy vokolo. 128/2010 to je o obcích? jestli jsem se dobře koukala

http://portal.gov.cz/wps/portal/_s.155/701?number1 =128%2F2000&number2=&name=&text=

a taky chtějí znalost těch mzdovejch a dalších předpisůch. to bych chtělo to zlehka prozkoumat tydle předpisy, abys zhruba vědíla.

tak bych třá mohla žít jinak než jen bát se o práci a z ruky do huby, ale pořád jsem plná iluzí
di do háje vole, si myslíš, že ti vejška zajistí trvalej flek? ani prt. jistota neexistuje naprosto vůbec, ty kubo.

Prostě mám krizi.

jo naprosto chápu!! aji s tou disertaškou- já mám takovou povahu, že bych se na to asi vyflákla. ALE TO JE ŠPATNĚ!!! TAK TO NEDĚLEJ, už jsi nakonci, je škoda s tím fláknout, mohla by sis pak drbat hlavu. zatni zuby a dodělej to, sice si teď člověk říká, že práci Ti to nedá... ale to nevíš. Tak to Prťka vydrž, vydrž!! Nemůžeš si něčím malým udělat radost?

inu
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 16:01
- Nahlásit

PetraK
taky chtějí znalost těch mzdovejch a dalších předpisůch. to bych chtělo to zlehka prozkoumat tydle předpisy, abys zhruba vědíla.

jo, to já vím...

di do háje vole, si myslíš, že ti vejška zajistí trvalej flek?
do háje pudu, ale nemůžu si pomoct, byla jsem takhle vychovaná..

ALE TO JE ŠPATNĚ!!
a jak to víš?

Nemůžeš si něčím malým udělat radost?
huž sem si udělala.. koupila jsem si malou formu na dort.. ale neska to ňák nefungá..

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 16:10
- Nahlásit

inu

jo, to já vím.
jakože je znáš ty předpisy?

byla jsem takhle vychovaná..
to je škoda teda, no tak Ti halt ty iluze tady musíme rychle rozbít, abys to měla za sebou, co ešče tam máš podobnýho?

a jak to víš?
no protože já dělám dycky jen hovadiny . Hele jestli na to máš kapacitu, tak to dotáhni do konce. přistupuj k tomu klidně tak, že je to třá k prdu, ale taky nemusí bejt. To fakt, fakt nikdy nevíš. A je lepší si řikat, no tak sem trochu času ztratila, než si pak rvát pačesy, kdybys to potřebovala a neměla. A navíc - ts, můžeš pak bejt na sebe hrdobec, žes to DOKÁZALA. ALE HLAVNĚ, KDYBYS TO NEDODĚLALA, POTÁHNEŠ TU NEDODĚLANOST POCITOVĚ S SEBOU, to si piš, že jo.

.. ale neska to ňák nefungá..

co s tebou pupiku?? Já bych si pustila hošíky, vytloukla bych to z hlavy, ale to asi u tebe nepadá v úvahu. Můžeš jít plavat?

inu
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 16:22
- Nahlásit

PetraK
jakože je znáš ty předpisy?

né, jak bych mohla Jen vím, že se na to musím podívat

abys to měla za sebou, co ešče tam máš podobnýho?
teď honem nevím... Asi něco vo vztazích, dobru a smyslu života...

Hele jestli na to máš kapacitu, tak to dotáhni do konce
kapacitu jo, motivaci ne.

no tak sem trochu času ztratila
trochu?! šest let!

hrdobec, žes to DOKÁZALA.
sem hrdá na smyslupný věci..

co s tebou pupiku?
vomlátit vo mě skleněnej stolek? Nevim.. nevim co funguje na pocit totální neužitečnosti..

Můžeš jít plavat?
e-e, zrovna blbý vobdobí...

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 17:59
- Nahlásit

inu
výpis TR (nevím kam a jak dlouho to trvá
tu to máš:

Co je výpis z Rejstříku trestů?
Ve výpisu naleznete všechna nezahlazená odsouzení. Naleznete zde i informace o průběhu výkonu trestů a ochranných opatření.

Bude-li po vás však někdo chtít opis z rejstříku trestů, tak mu musíte přinést úplně jinou listinu. V opisu se totiž uvádějí všechny údaje o každém odsouzení dané osoby. Údaje jsou doplněny o údaje o průběhu výkonu trestů a ochranných opatření i o zahlazení odsouzení.

Kde si pro něho zajít?
Obdržíte ho na počkání na každém pracovišti Czech POINT. Přineste si sebou také platný doklad totožnosti (občanský průkaz, cestovní pas, průkaz povolení pobytu cizince), jinak vám výpis nemůže být vydán.

Kdy výpis získám?
Termín, kdy výpis získáte, se bude odvíjet od daného úřadu a od rychlosti Rejstříku trestů v Praze, kde musí žádost manuálně zpracovat. Někdy vám ho můžou vytisknout ihned. Úřednice ještě papír doplní ověřovací doložkou a zkompletuje.
Někdy si musíte počkat asi půl hodiny. Jestli však přijdete až po 17. hodině (v PO, ST) nebo až po 14. hodině (v ÚT, ČT, PÁ), tak vám výpis bude vydán až následující den. V tu dobu už má totiž Rejstřík trestů Praha zavřeno.

Kolik mě to bude stát?
Správní poplatek za přijetí žádosti o vydání výpisu z evidence Rejstříku trestů je 50 Kč. Při podání žádosti o vystavení výpisu z evidence Rejstříku trestů na zastupitelských úřadech ČR poplatek činí 200 Kč (jste-li v cizině

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 18:06 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

inu
hele, fakt jsem na to pekla.. až do dneška... dneškem to pečení skončilo
Prostě mám krizi. Nevím jak dál, nevím, co dělat dál. Dizertačku už se mě ani nechce dopisovat (páč práci mi to stejnak nedá). Prostě cejtím beznaděj nebo co
Sem si myslela, že třá.. když vystuduju, tak.. já nevím, tak bych třá mohla žít jinak než jen bát se o práci a z ruky do huby, ale pořád jsem plná iluzí

hele já vím že si do tý školy vkládala hodně nadějí a ideálů ale podle mě v blbým čase a zrovna v blbým oboru
já bych asi už dávno šla do něčeho jinýho... dneska když to tak vidím a mít dítě co se rozhoduje jaký bude jeho zaměstnání..tak ho tlačím (samo podle toho co by mu bylo blíž) třá do zubaře a vše kolem, nebo do zeměměřičství nebo do právníctví.... tam všude jsou peníze o kterejch se nám ani nezdá..kupříkladu ted máme problémy s pozemkem a když nám ho byl zeměřeřič zaměřovat tak v podstatě za hodinu práce ani nééé bo půl hodiny z toho s náma kecal by si vydělal 20 tisíc..ale samo jsme se domluvili neofiko levnějš ale i tak to jsou neskutečný peníze...
pořád si myslím že je lepší dělat práci která mě né až tak naplnuje ale dobře si vydělám a to co mě baví můžu mít jako koníčka na kterýho díky tý práci mám než dřít držkou brázdu, nemít co do huby a ještě se klepat jestli mě vezmou nevezmou a nebo kdy příjdu o práci bo toto místo je v republice jen jedno..

inu
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 19:14
- Nahlásit

Fajka
tu to máš:

dííííík já vyguglila něco jinýho a tam psali 2 - 3 týdny.

ele já vím že si do tý školy vkládala hodně nadějí a ideálů ale podle mě v blbým čase a zrovna v blbým oboru

Teď už je pozdě studovat něco jinýho

že je lepší dělat práci která mě né až tak naplnuje ale dobře si vydělám
to bych přesně chtěla , jenže CO? A kde? Když nic neumím? To mě furt každej říkal, že přesně vo tomhle věda je
Jenže.. aji v tý blbý administrativě nabízej hrubýho míň, než jsem dostávala na ústafu

Kdybych na to měla, du programovat, bo f tom sou neskutečný prachy

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 19:56
- Nahlásit

Herdek já se na to vykašlu !!!!! Okamžitě ale okamžitě si Ešuska přijede pro ty bílý sra..ky co tu padaj !!! ale OKAMZITE!!!

potřebuju aby to ještě dva dny vydrželo bez sněhu než nám dovezou peletky nebo nebudem mít čím topit

inu
Kdybych na to měla, du programovat, bo f tom sou neskutečný prachy
no jo nebo třeba kreslení v kedu vzít si na to nějakej kurz .....
já nevím pani ale příde mě že se točíte v bludným kruhu a nejde z něj ven...

inu
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 20:06 - Změnil/a: inu
- Nahlásit

Fajka
Okamžitě ale okamžitě si Ešuska přijede pro ty bílý sra..ky co tu padaj

vám už sněží, jo? Tady leje

no jo nebo třeba kreslení v kedu vzít si na to nějakej kurz .....
na to tady zrovna rekva je.. možná.. na jaře

já nevím pani ale příde mě že se točíte v bludným kruhu a nejde z něj ven...

to ti přijde dobře.. nevím co dál, nevím, kdo by mě moh poradit nebo pomoct... snad jenom sásrak

...

Jinak aspoň jedna pozitivní dneska: myslím, že máme fakt dobrýho poradce chovu

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 20:57
- Nahlásit

inu
vám už sněží, jo
už je všude bílo a mám zasněžený vokno že krz něj není vidět

tady zrovna rekva je.. možná.. na jaře
no tak to zkuuus!

přijde dobře.. nevím co dál, nevím, kdo by mě moh poradit nebo pomoct... snad jenom sásrak
no vidíš ten novej dobrej poradce ja taky takovej malej sasrak !

ještě jedna dobrá zpráva:
uš mám 3 vobaly od milkačekulát ..zrovna tu dojíždím jogurtovou

Janiii
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 21:03
- Nahlásit

už je všude bílo
Fajka
no to si děláš srandu ne???? a to ještě včera taťka psal, že maj vody na zahradě jak v rybníce

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 21:10
- Nahlásit

Janiii
no to si děláš srandu ne
no to si jako FAK nedělám

Jo a posíláme pozdravení a podrbání naší velevážené oslavenkyni Beeerunce

Janiii
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 21:32
- Nahlásit

posíláme pozdravení a podrbání naší velevážené oslavenkyni Beeerunce
vyřídíme, ale jen od vás, od Fájuše s dovolenim ani snad ne

inu
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 21:38
- Nahlásit

Fajka
no tak to zkuuus!
a do tý doby co?

no vidíš ten novej dobrej poradce ja taky takovej malej sasrak !

to je, mě osobně to ale moc nepomůže

uš mám 3 vobaly od milkačekulát ..zrovna tu dojíždím jogurtovou
ste statečná

inu
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 22:24
- Nahlásit

jináč ešusko, esli letos plánuješ ten sraz, tak 18.12. nemůžu, páč jedem celá famílie do Fídně

kachna_
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 23:13
- Nahlásit

inu
jedem celá famílie do Fídně
my máme se tu bíííídně, jedeme do vííídně, přes dráty se prostříháme snad nás přijmou vlííídně
Tři sestry forevrrrrrrrrrr

<< 1 ... 909 . 910 . 911 . 912 . 913 . 914 . 915 . 916 . 917 . 918 . 919 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání