Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 900 . 901 . 902 . 903 . 904 . 905 . 906 . 907 . 908 . 909 . 910 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2010 01:39
- Nahlásit

sem zpět utratila sem celých 79 káčé a to bez dýška prosím ..na to že sem řikala že budu v 9 doma tak sem se docela zdržela

no jináč klasika..sem krapet difná bo nejsem vdaná a nemám dzetia nechybí mě to
já nevím ty lidi jsou nějak konzervativní či co

inu
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2010 09:00
- Nahlásit

Fajka
tila sem celých 79 káčé a to bez dýška prosím ..na to že sem řikala že budu v 9 doma tak sem se docela zdržela

je vidět, že sice nechlástáš, ale výdrž máš

no jináč klasika..sem krapet difná bo nejsem vdaná a nemám dzetia nechybí mě to

nejsou, ale halt, zatímco v mým věku je ještě "normální" děcka nemít (i když už je to na hraně), ty holt jseš "sobecká kariéristka, protože jiný vysvětlení není" Ale možná je to taky tím, že esli sou všichni z prdelákova, tak tam jsou holt jiný moresy. Z nás deseti holek jsou vdaný čtyři, dítě má jedna a v očekávání jsou další dvě. Zbytek se netváří, že by v blízký budoucnosti něco z toho bylo.

Janiii
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2010 11:30
- Nahlásit

musim dojet koupit Berni aspoň novou hračku a nějakou konzervičku, abych do ní mohla zapíchnout svíčku jako do dortu vždyť ona má ta naše holka zítra narozeniny!

kachna_
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2010 11:31
- Nahlásit

Zdravim vespolek, to je počasí, že by Ramštajna ven nevyhnal
inu
Fajka
No u nás ze základky má děti fakt menšina (bude mi 32) a většina se netváří, že by nějaké chtěla, dokonce se na srazu dohodlo, že si nebudeme ukazovat ani fotky, obdivovali jsme kamaráda, co má úspěšnou firmu a jinak spíš jen tak nezávazně kecali. Byl to skvělej sraz.
Divná jsem pro ně byla vždycky, proto mám pocit, že moji čtyři psi je potěšili, člověk je rád, když je všechno jak má bejt

Ze střední je to obráceně, většina, o který vím, už má dítě, část se na to chystá, protože je to in.

Člověk si totiž musí budovat ymidž už od dětství , jinak to na pořádnýho podivína prostě nedotáhne

Janiii
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2010 11:34
- Nahlásit

co máte všichni s tím počasím?
že pršákuje u Fajkýšů, o tom jsem informovaná od taťky, u nás nic asi pršelo v noci, ale to je mi fuk, teď je zataženo, ale jinak dobrý.
hlavně že nepršelo včera!!! teda pršelo, začalo akorát když jsme umyli míchačku měli jsme včera dobrý složení pracantů k betonování - pravá i levá tchýně spolu u míchačky ale jinak jsme uplně normální rodina

inu
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2010 12:03
- Nahlásit

kachna_
lověk si totiž musí budovat ymidž už od dětství , jinak to na pořádnýho podivína prostě nedotáhne

Toto, pani, toto byste měla vtesat zlatým písmem do mramoru!

Janiii
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2010 15:33
- Nahlásit

poznej 1 rozdíl

jen poznámka - svíčku jsem asi o vteřinu předtím sundala, což asi Berni pochopila jako přání k dobré chuti naštěstí na mé hlučné NE! zblajzla jen vrchní kopeček a spodek "dortu" zůstal - že by přece jen trochu rozumu za těch 6 let pobrala?

inu
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2010 15:41
- Nahlásit

Janiii
pročpak se na tý druhý fotce tak neusmíívááá? Hm, že by si řekla.. fuj, zase to samý, co loni?

Ale gratulujem k narozeninám, vypadá náramně!

Janiii
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2010 15:45
- Nahlásit

pročpak se na tý druhý fotce tak neusmíívááá?
protože ji panička jedna průůůůůďa prudící nedovolila dožrat dort na jedno vdechnutí
fuj, zase to samý, co loni?
je vidět, že ji neznáš, ona na jídlo nikdy neřekne fuj
vypadá náramně!
po paničce

inu
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2010 16:02
- Nahlásit

Janiii
ji panička jedna průůůůůďa prudící nedovolila dožrat dort na jedno vdechnutí

důra lakomá

je vidět, že ji neznáš, ona na jídlo nikdy neřekne fuj
no jo, holt mám doma Orislavíka, kterej říká na většinu jídel fuj, kor na ty, co dostane stejný dvakrát

po paničce
máš čtyry nohy a seš chlupatá?

Janiii
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2010 16:13
- Nahlásit

holt mám doma Orislavíka, kterej říká na většinu jídel fuj, kor na ty, co dostane stejný dvakrát

tyjo tak to jsem nikdy nezažila. Berni je prostě vysavač
po paničce
máš čtyry nohy a seš chlupatá?

a tady je ještě jedna fotka, smějící se - ikdyž už dostala vyhubováno - abyste na mě neposlali Srstku

Janiii
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2010 16:16
- Nahlásit

a eště jedna s pánečkem
ani snad nechci vědět, co si mysleli

inu
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2010 16:20
- Nahlásit

Janiii
tyjo tak to jsem nikdy nezažila. Berni je prostě vysavač

pár takových akit znám taky.. zbytek musíš přemlouvat nebo rvát do krku přes trychtýř, aby nezdechly hlady

smějící se - ikdyž už dostala vyhubováno - abyste na mě neposlali Srstku
dobrá, tak já toho Srstku teda vodvolám

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 09:23
- Nahlásit

RRRRRRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!

To je ale dneska hnusnej den, co Alberti??? Než se půjdu podívat, co ste tady kutily o víkendu, musim se pochlubit.

A) trhla sem rekord a za jeden jedinej den shrabala celou zahradu
B) v důsledku trhání rekordu sem nyní částečně nemonoucí - částečně na celý tělo, neb mám namůžený ručičky, zádíčka, noženky a aji na pupík se dostalo. sem zkrátka namůžená celá, ale!! mám uklizeno!! tímto si tu vyslovuju pochvalu, páč by mě nikdo určitě nepochválil

C) MILÉ DÁMY, ŘEZALA SEM MOTOROFKOU!! Normoš regulérní Texaskej masakr motorovou pilou děsně mě to ba, doufám, že se nějak nepokrátim, musim bejt šikovná.

a teď vás du zkontrolovat - ste byly nějak plodný, nevim, esli to dám celý

jo a hošíček se asi zbláznil.

Fajka
kachna_

Krásnej ramštajní víkend
Ramštan při sobotě..
.

děti moje, vy mi děláte jen a jen samou radost

kachna_

kej máte povel pro vylezení předníma na schod máte-li nějakej?

tak tě zklamu to nemáme žádnej takovej spešl, ale tak můžeš cokoliv, co třá "ťap"?

cuketa byla výborná

jooo? fakt?? Chutnalo? No tak to sem fakt ráda. My to máme hrozně rádi. A pak až hošíčka svého na to navykneš, můžeš aji maso postupně ubírati až najednou.... kde se vzalo tu se vzalo... maso nééni. Von si toho už ani nevšimne a bude mu to chutnat i tak. A tim pádem to bude hrozně levný jídlo i

Fajka

tak sem zjistila že na ten sraz vůbec nemůžu bo nemám doma ani wůllita a ani Prevůla ..co já (ne)ščastná budu robi

tak si měla vzít Primalex, třá bys byla inovátor

kašli na to, já sem taky dycky za exota. Jednou sem udělala poprask na laguně -ne že bych teda šla nevoblečená jako ty-, ale páč mě přestalo bavit to prohlížení Pepíčka u mǒře a Věrušky na velbloudu a vytáhla sem čoklí fotky a úplně stejným tónem vyprávěla... tady je hošíček na Mikulášský, tady je hošíček s medajlííí.... a bylo

[b]brut

i o oplétat zvonečky, kameny atd

joooooooooooooo !! Dífče, to se bude hodit, si čikovnáá!

fáákt, jóó?

no jo, no, co naděláš

ty seš ouhyla, ne já
a je to tu zas. Prostě přiznej si to, seš ouhyl, s tim nic nenaděláš

mám ho na hajzlíku

aha, jako kontrolu, zdaliž si se nevyto z podoby, asi, že?

jak kteří?

ne fakt. někdy mám pocit, že až na pár světlých výjimek je to tu totál slepičárna což ale na druhou stranu.... jestli já vidím ostatní takhle, tak pak je třá něco špatně se mnou, že jo

nejde?

nene, nejde

chuděrka malej, to je mi ho líto

MĚ!! MĚ tě má bejt líto! Dyk já musim myslet za něj! Pak nemám zapomínat svoje věci

Janiii
já jsem uplně mimo

A to my víme, to my víme

srdíčko začíná zlobit, šlachy v háji ...

todle ale blbý!!! nějaká šance už na odpočinek?

no estli šla nevoblečená, tak to bude poprask na laguně

šla nevoblečená, ale s Primalexem,t ak se to vyrovná

vždyť ona má ta naše holka zítra narozeniny

ŠÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉCKO NEJ PRO BERNIDLOOOO!!!

a už vás asi nestihnu dočíst

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 09:29
- Nahlásit

kachna_

že by Ramštajna ven nevyhnal

ale Ramštajní KOláče jo!! Sem byla venku celej den, dělali jsme s hošičkem hopiky a nosili špaliky. Čokl nosič je velmi potřebná věc! Brtnik dovez dříví a posílal mi s ním čokla, já jen votevřela dveře vod chalupy, řekla, dej to do koše a bylo. naplnil takhle celej koš je dobré míti čokla kterej je pracovní vemeno

že si nebudeme ukazovat ani fotky, obdivovali jsme kamaráda, co má úspěšnou firmu a jinak spíš jen tak nezávazně kecali. Byl to skvělej sraz.

táá brďo - gůůt! U nás se tohle vypracovalo až teď poslední dobou, jinak ty první srazy, to byla zooooufalost.

část se na to chystá, protože je to in.

ty vole, ale todle je ešče vjětčí zoufalost

Janiii
1 rozdíl

ty vole! vona šňupla tu svíčku???

aha tak ne, svíčka to neni, tak vdechla tu kouli??? ano ano, béé je správně, vdechla kouli. No! a jak říká Imunita- vypadá gůůt, moc gůůt.

a eště jedna s pánečkem

jej, ta je moc pěkná tadle fotka

brut
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 09:53
- Nahlásit

Zdravím milé dámy

Sem nemocná... bolí mě v krčku, klouby a dvě uzliny pod uchem a mám horečku ... naprosto totožné s holkou, která se tu minulej tejden z téhle hnusoty léčila. Na rozdíl od ní, ale budu muset zítra k lékařský vědě, páč jak se mi objeví tahle kombinace, tak začnu chrchlat a budu se zase dusit

Ale včéra jsme byli na návštěvě u naprosto pohodových lidiček a těm se stala taková dost zvláštní příhoda.
Potřebovali urovnat kousek terénu a tak zajeli s bagrem na místo a začali pracovat. Najednou se objevila hlavička dítěte a pak i zbytek tělíčka. Oba byli v naprostém šoku, chvíli jim trvalo, než se vzpamatovali a začali si uvědomovat, že musej zavolat policajty. Došli k nálezu a tam zjistili, že se jedná o panenku, která svojí dokonalostí vypadá jak čerstvě narozené miminko. Měla jsem jí v ruce a musím říct, že jsem ještě tak nádhernou panenku - miminko neviděla a to ani v muzeích. Tohle vypadalo, jak kdyby někdo udělal odlitek z nějakého mimča a podle toho vypracoval panu. Pán povídal, že nechají udělat odhad, aby se zjistilo, jak dlouho v zemi byla, tak jsem na to zvědavá.

No a aby toho nebylo málo, tak jsem u nich objevila naprosto úžasný kočárek pro sedící harantííí. Byl celej ze dřeva, polohovací s odklápěcí podpěrou pro ručičky, skládací ( stejným způsobem jak ty dnešní "moderní") a rok výroby? Mno, dá se předpokládat, že kolem roku 1900 a to ho vyráběl pána pradědeček, který byl kolař, pro svého syna.
A víte, co mě na tom dorazilo asi nejvíc? Ta propracovanost ( polohování, skládání) a jednoduchost.... zvlášť, když si člověk uvědomí, jak s těma skládacíma kočárkama všichni nadělaj a tady je důkaz, že je vymysleli už před sto lety

Fajka
na to že sem řikala že budu v 9 doma tak sem se docela zdržela
skvělý, je vidět, že to šlo i bez Wůlajtu a dobře ses bavila

sem krapet difná bo nejsem vdaná a nemám dzetia nechybí mě to

ale vůbec ti ta "divnost" nevadí, nééé? ....spousta lidí si nedovede představit život bez snubáku a harantů, takže se pak nad těma, co s tím jsou spokojení podivují a považují je za podivíny, navíc jak sem zjistila, tak začíná blbě vypadat i moje cérka, páč polovina jejích spolužáků ze základky a i ze střední je povdávaná a třetina z nich má alespoň jedno dítě

kachna_
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 09:55
- Nahlásit

Ramštajn ve spolek
dneska jen něco malého:

Janiii
ta poslední fotka je fakt moc pěkná, škoda, že jako pozadí nemáte přírodu

Jinak moje šikovné dítě naznalo, že má špinavou takovou papírovou obrázkovou knížku. Dalo si jí vyprat. Do pračky, nevšimla jsem si toho

brut
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 09:57
- Nahlásit

Janiii
aspoň novou hračku a nějakou konzervičku, abych do ní mohla zapíchnout svíčku jako do dortu vždyť ona má ta naše holka zítra narozeniny
óó, gratulujemééé, posíláme pořádné potřesení tlapkou, velké muchlání a spoustu energie

Aluška na svý narozeniny hárala a byla mrzutá, te´d tu má Balču, ale během tohoto týdne taky dostane dáreček....velkou hovězí kost

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 10:01
- Nahlásit

kachna_
dneska jen něco malého:
:
si fakt krafka

Dalo si jí vyprat.

: je šikovná, je šikovná!! Puč mi jí, dneska mě čeká velký prádlo , až teda vyčistim pračku od černý barvy ze fčéra. Mám kupu krásně obarvených hadřiků ale,... zapomněla sem po barvení očistiti pračku. Vypadá divně

brut

čau chorobo. To teda neni vůbec hezkej výhled tohleto! Začni se futrovat kysaným zélim a cibulou. Honem a hned. a kloktej šaljvějou. Honem a hned. Nebo radši jí pij, než kloktej
.
Najednou se objevila hlavička dítěte a pak i zbytek tělíčka.

fuj! se mi uďálo mdlo!! než sem dočetla dál, brr.

Ta propracovanost ( polohování, skládání) a jednoduchost.

no jo, dyk mi si furt myslíme, jak sme nejchytřejší a vona tady už většinou spousta věcí byla.

brut
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 10:20
- Nahlásit

PetraK
) trhla sem rekord a za jeden jedinej den shrabala celou zahradu
se nedivím, že seš celá naožená a zmožená .... seš magoooor
Ale jinak mě mrzí zkažené počasí, páč jinak bysme se včéra přihrnuli na kukandu, páč byla domluvená cesta na sever

MILÉ DÁMY, ŘEZALA SEM MOTOROFKOU!! Normoš regulérní Texaskej masakr motorovou pilou
Brtník ti dal do ruky motorofku? Se mu dost divím... leda by se tě chtěl brzy zbavit, páč při tvý šikovnosti asi brzy něco uděláš

joooooooooooooo !! Dífče, to se bude hodit, si čikovnáá
umím jen jeden druh oplejtání, ale to pro začátek stačí, je to jednoduchý a na složitější snad bude kurz, se na něj kdyžtak přihlásím

no jo, no, co naděláš
já nic, co ty?

a je to tu zas. Prostě přiznej si to, seš ouhyl, s tim nic nenaděláš
nenenenenenenene!!!!!!! Ty seš ouhyla a ne já

aha, jako kontrolu, zdaliž si se nevyto z podoby, asi, že?
mám ho za sebou na hajzlíku

fakt. někdy mám pocit, že až na pár světlých výjimek je to tu totál slepičárna
ale na úřadech je to většinou slepičárna

jestli já vidím ostatní takhle, tak pak je třá něco špatně se mnou, že jo
to bych neřekla

nene, nejde
a fakt ne?

MĚ!! MĚ tě má bejt líto! Dyk já musim myslet za něj! Pak nemám zapomínat svoje věci
ne, je mi líto Brtníka, páč to má těžký

kachna_
Jinak moje šikovné dítě naznalo, že má špinavou takovou papírovou obrázkovou knížku. Dalo si jí vyprat. Do pračky, nevšimla jsem si toho
ta je šikovnáááá Po kom pak je?

brut
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 10:26
- Nahlásit

PetraK
čau chorobo. To teda neni vůbec hezkej výhled tohleto! Začni se futrovat kysaným zélim a cibulou. Honem a hned. a kloktej šaljvějou. Honem a hned. Nebo radši jí pij, než kloktej
piju zázvorovej čajík, cucám zázvor, baštím citron a zelí, denně mám medové hody, ale je mi to nějak prdlajs platný...sem to chytla od cérky, za což bych jí nejraději uškrtila. Naštěstí si dneska ségra odveze Balinku, takže na venčení budou zase jen naši plesnifci, což mužík s harantíííma zvládnou ( Balinu venčím jen já, páč na ní nikdo nemá nervy)

fuj! se mi uďálo mdlo!! než sem dočetla dál, brr.
mno, jim právě taky, říkali, že se málem popo...

no jo, dyk mi si furt myslíme, jak sme nejchytřejší a vona tady už většinou spousta věcí byla.
je to fakt U toho kočárku se mi líbila mimo propracovanosti ještě jedna věc...ta šikovnost a v podstatě "výhled do budoucna", páč byl dělaný i pro další generace a ne jako teď, když se ti vše hned rozbije

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 10:34
- Nahlásit

brut
páč jinak bysme se včéra přihrnuli na kukandu,

v klidu, tak to prostě vyjde jindy - i když my už - opět změna, možná budem zvírat chalupu příštý týden- se uvidí. ALe čím dřív to zavřem, tím víc toho pak snad stihnu objet. musim do těch skřivan, k ségře, k hošíčkovi na pozdní kolaudaci... za Ešusí maceškou... moc, mám toho moc

.... seš magoooor

dobře, sem magor, ale magor, co má shrabáno Jupiajéééééééé máám to hotofsoon!

Brtník ti dal do ruky motorofku?

no bať,a byl pyšen, jakou má doma dřevorupky . Fakt baví měto moc. Jen kdyby ty šlachy pak nestáfkovaly dávala jsem si pozor - teď jsem měla i konzultačku s kolegou, čeho se tak vyvarovat. Páč je to fakt dobrá zábava, jak čék krájí ty klády. To je pak čék za velkou holku uš

umím jen jeden druh oplejtání,

to naprosto stačí, aspoň pro mě, víc bych stejně nepojala. Musíme příští rok uspořádat voplejtačkovej seminář

já nic, co ty?

už zas nevim, co bych s čim měla dělat

Ty seš ouhyla a ne já

ty a ty a ty

mám ho za sebou na hajzlíku
no jak řikám, fstaneš a zkontroluješ esli seš si ešče podobná

le na úřadech je to většinou slepičárn

ale hustá,hustá. Já neříkám, že všechny, ale..... třá ty co jsem s nima v těsným kontaktu teda až na jednu výjimku, ajko že fest . Sem tůdle doma vyprávěla a Brtnik pravil:"TO bych zabil!" a že je teda mírumilovnej

to bych neřekla

dík no. ale hele, touž si fakt člověk říká, že s ním není něco v pořádku,, když většinu těch kolem sebe vidí takhle. Jen doufám, že se nenakazim

je mi líto Brtníka, páč to má těžký

ne, von to má lehký, páč v tej makovici nemusí mít nic, ví, že to tam mám já jenže........... já už tam taky nemám nic.... takže jsme venkoncem rodina dutohláfků

brut
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 10:52
- Nahlásit

PetraK
klidu, tak to prostě vyjde jindy - i když my už - opět změna, možná budem zvírat chalupu příštý týden- se uvidí
vím s jistotou, že příští týden budu doma, ale to neva, šak to jednou vyjde a navíc, pokud budeš konečně o víkendu v Práglu, tak by sme mohly spáchat nějaké venčeníčko

dobře, sem magor, ale magor, co má shrabáno Jupiajéééééééé máám to hotofsoon!
střelená

no bať,a byl pyšen, jakou má doma dřevorupky
spíš byl nadšen, že sisi nic neudělala

Jen kdyby ty šlachy pak nestáfkovaly
o tom bych mohla chvíli vyprávět.... i když řezat s ní umím, ale nebaví mě to

to naprosto stačí, aspoň pro mě, víc bych stejně nepojala. Musíme příští rok uspořádat voplejtačkovej seminář
klíííďo, brďo

už zas nevim, co bych s čim měla dělat
tak to sme dvě

ty a ty a ty
ty a ty a tytyty ...

no jak řikám, fstaneš a zkontroluješ esli seš si ešče podobná
já ne, ale spousta návštěv se pak leká

ale hustá,hustá. Já neříkám, že všechny, ale..... třá ty co jsem s nima v těsným kontaktu teda až na jednu výjimku, ajko že fest
no šak, tam žádná jiná než slepice totiž dělat nemůže...tebe nepočítám, páč ty si víc kohout jak slípka

dík no. ale hele, touž si fakt člověk říká, že s ním není něco v pořádku,, když většinu těch kolem sebe vidí takhle.
ale ty vidíš jen to, co tam fakt je....

Jen doufám, že se nenakazim
eště toho trochek

ne, von to má lehký, páč v tej makovici nemusí mít nic, ví, že to tam mám já jenže........... já už tam taky nemám nic....
takže oba lítáte v povětří

takže jsme venkoncem rodina dutohláfků
se bude Ešusek divit, až mu uletíte

kachna_
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 11:01
- Nahlásit

brut
...tebe nepočítám, páč ty si víc kohout jak slípka
???

brut
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 11:15
- Nahlásit

Tak koukám, že to "miminko", co jsem včera viděla, tak není žádnou novinkou ....a docela jsem v šoku

http://ona.idnes.cz/novy-trend-v-cesku-umela-mimin ka-k-nerozeznani-od-zivych-pkv-/deti.asp?c=A100802 _170849_deti_jup

brut
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 11:17
- Nahlásit

kachna_
tebe nepočítám, páč ty si víc kohout jak slípka
krásné, leč na Ešusku malinko moc světlé

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 11:41
- Nahlásit

brut
tak není žádnou novinkou ....a docela jsem v šoku

no nazdar

kachna_
???

spřehnala ne?? Si myslíš, že bych byla někdy bloncka??
Brůtice má pravdu
leč na Ešusku malinko moc světlé

max je červená
ale dizajn je gůt, sér gůůt, jen nevim, esli by to tu prošlo

brut

vím s jistotou, že příští týden budu doma,

no f to doufám, chorobo, asi budeš muset k tomu dochtoroj, co?

tak by sme mohly spáchat nějaké venčeníčko

no jistěže, jen jak jsem psala inu - nejdřív musím vyřešit resty- útulek + Fifina, ségra a hošíček, ale to dáme,to dáme.

střelená
to je fučik, hlavně že úúúš je to uděláno, úúúš je to hotovo!!

spíš byl nadšen, že sisi nic neudělala

nenene, fakt, byl nadšen. ale já vííííc, bavíí, moc bavííí. Jen ruce kdybych měla silnější-jako na sílu, ne na objem

o tom bych mohla chvíli vyprávě

todle je blbý, když je člověk limitovanej. Mi nevadí bolest z únavy, ale ta, kdy se tělo brání ta jo. To mě dycky hrozně rozčílí.

klíííďo, brďo
prima, tak něco pak spácháme

tak to sme dvě

tytyty
se tě nebojim, tak nedělej tytyty. nebo já..... udělám.... tatatattata

ale spousta návštěv se pak leká

tam žádná jiná než slepice totiž dělat nemůž

no to už sem si říkala taky dost smutný zjíštění pro mě teda
víc kohout j
no to zní taky moc dobře

ale ty vidíš jen to, co tam fakt je.
no a pak tu mám zapadnout do kolektíva

eště toho troche
to by bylo hrozný!! Bych se nesnášela, Brtnik by mě zabil... bože bože nadbože

se bude Ešusek divit, až mu uletít

tak moment, to von se vznese f tom případku jako první

brut
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 11:51
- Nahlásit

PetraK
no nazdar
přesně tak sem na to koukala i já

no f to doufám, chorobo, asi budeš muset k tomu dochtoroj, co?
asi jo.... čekám do zejtra, pokud bude vše stejné nebo horší, tak jedu hned, pokud se alespon něco malinko zlepší, tak počkám, ale spíš bych to viděla na to, že pro jistotu pojedu..

no jistěže, jen jak jsem psala inu - nejdřív musím vyřešit resty- útulek + Fifina, ségra a hošíček, ale to dáme,to dáme.
šak není kam spěchat.... do jara je času dost

to je fučik, hlavně že úúúš je to uděláno, úúúš je to hotovo!!
máme maso a zas maso, zítra začem nanovo

nenene, fakt, byl nadšen. ale já vííííc, bavíí, moc bavííí. Jen ruce kdybych měla silnější-jako na sílu, ne na objem
šak chápu jeho nadšení, když tě nemusel odvážet na pohotovost či tě nemusel sbírat po kouskách ... ruce na sílu mít nebudeš pokud nezačneš posilovat

todle je blbý, když je člověk limitovanej. Mi nevadí bolest z únavy, ale ta, kdy se tělo brání ta jo. To mě dycky hrozně rozčílí
vono to naše tělo není až tak blbý a moc dobře ví, co pro nás je a není dobrý , jen kdyby ho člověk občas poslouchal....

prima, tak něco pak spácháme
beru

se tě nebojim, tak nedělej tytyty. nebo já..... udělám.... tatatattata
pokud děláš jen tatatattata a ne ratata, tak je to dobrý

no to už sem si říkala taky dost smutný zjíštění pro mě teda

no to zní taky moc dobře
spíš úhylně

no a pak tu mám zapadnout do kolektíva
nezapadneš

to by bylo hrozný!! Bych se nesnášela, Brtnik by mě zabil... bože bože nadbože
tobě by to bylo jedno, ale Brtník by byl naprostý chudák

tak moment, to von se vznese f tom případku jako první
ode dneška vyhlížím rodinu Ešusovic nad našima hlavama..... "Bruteee, koukej, letíííííííí"

kachna_
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 12:03 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

brut
PetraK
lepší?

ps: tu kachničku neznám, to nebude příbuzná a nevim,čí je to dítě, se mi jen líbil ten kohout co má na hlavě

brut
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 12:08
- Nahlásit

Když se kouknete na úvodní stranu na třetí obrázek, tak tam v jednom kočárku sedí panenka... no a ten kočárek je dost podobnej tomu, co sem včéra obdivovala já

http://www.sklebici.estranky.cz/stranka/muzeum-his torickych-kocarku

<< 1 ... 900 . 901 . 902 . 903 . 904 . 905 . 906 . 907 . 908 . 909 . 910 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání