Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 819 . 820 . 821 . 822 . 823 . 824 . 825 . 826 . 827 . 828 . 829 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 16:26
- Nahlásit

archie
nějaký lubrikační gel, velké náčelnici Imunitě (to na ten falický symbolek, co mají tuten v Brněěě),
krásně sem zapadáš

jiřičky su fuč, vzaly kramle aniž se rozloučily, mají minus, vymaluju jim za trest hnízdo, a na růžovo, ať to stojí za to, když už nebyla růůůžová bábovčička.
prosím, hodně růžovou, aby věděli, že mají nové bydlítko

Kafe je od mužskýho, mýho, vlastního... což možná taky něco značí, dobrá nachystám si k němu nějaký antidotum, a životabudič třá zn.RUM
ten je dobrej, minimálně zahřeje

Jsem ráda, že bych chyběla, já bych sobě teda upřímně ani nechyběla

inu
na čokla séřu, sežeru je sama!!!!!
si divná? Víš, jak je lidský maso sladký? Chceš bejt tlustá?

brut
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 16:29
- Nahlásit

PetraK
Hergot!! zabíjela sem komára, ulítnul mi z ruky můj "něžný náramek" a skorem mi rozmasakroval monitór , huf zase sem si málem vydělala
ty házíš po komárovi náremkem? Nejsi divná?

zase sem si málem vydělala, asi půjdu radši domů, venku v polích snad nebudu nebezpečná
doufej

kachna_
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 16:45
- Nahlásit

brut
Nejsi divná?
to je snad zbytečná otázka, ne?

inu
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 17:14
- Nahlásit

archie
A nebojíš se BSE???!

ty seš šílená stračena?

brut
Víš, jak je lidský maso sladký?
fakt jo? a jak to víš?

brut
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 17:14
- Nahlásit

kachna_
to je svatá pravda

brut
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 17:15
- Nahlásit

inu
fakt jo? a jak to víš?
ty nesleduješ kriminálky? Tam to říkaj při každým kanibalistickým dílu

inu
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 17:16
- Nahlásit

brut
ty nesleduješ kriminálky?

nemám televizi... jaksi

brut
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 17:33
- Nahlásit

inu
nemám televizi... jaksi
tak to pak chápu tvou nevzdělanost v tomto oboru

kachna_
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2010 09:29
- Nahlásit

Ramštajnve spolek, třikrát dobrou náladu velké náčelnici Inuitě
PetraK: hele, tak zatím to vypadá, že (pokud jsem to správně identifikovala, že je to Libiš) by se Michal pro to mohl stavit ve středu odpůldne (spíš navečír) a já bych to mohla přivézt ve čtvrtek. Ale to je jen předběžné, Michal to ještě neví, ale až se to dozví...
Nechtějí i škrabadla pro kočky? jedno malé plně funkční a jedno velké, mírně rozvrklané, nutno šikovné ruce nebo na náhradní díly (odstraněno, neb kočce bylo šumák). Ve stavu rozloženém.

Můžu přidat pár hadrů pratelných a nacpat psům hadrama nějaké ponožky na hraní

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2010 10:09
- Nahlásit

RRRRRRRRRRRRRRRAMM
RRRRAAAAAAAAAAAAAAAAMM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Lidijové mně je špatněěěěěěěěěě, šla jsem spát ve dvě,

HELE A TADY SLÍBENÝ PŘEKVÁPKO

http://naszviretnik.net/2010/09/21/ptaci-kostizer- %E2%80%93-vikend-s-prekvapenim/

kachna_

hele, tak zatím to vypadá, že (pokud jsem to správně identifikovala, že je to Libiš) by se Michal pro to mohl stavit ve středu odpůldne (spíš navečír)

Joj paní, to by bylo skvělý, já dneska, jak bude chvíle zavolám do tej Libiše a pak se ozvu.
Škrabadlo na kočky pozjistim- díkec. Hadry se určo taky hoděj

kachna_
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2010 10:41
- Nahlásit

PetraK
héééééézký.
No a bohužel mě to utvrzuje v tom, že ptakule nebo krysa by u nás byla chudera.
Jsem měla spoustu plánů, co včechno si pořídim, a čim mám radši zvířata, tim se mi zužuje výběr
Budou okrasný holoubci a okrasný slepičky, těm zvládnu zajistit podmínky vhodné

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2010 11:01 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

brut
ty házíš po komárovi náremkem? Nejsi divná?

No divná sem, to přiznávám, ale náramek jsem neházela, ten nedobrovolně opustil mou paži. Stejně jako pak ještě při odchodu několik dalších věcí- včerejší odchod byl poměrně dramatický, hlavně u brány potom .

musím říct, že tady vypadá snad nejlíp
.
že se ti líbí zrovinka tam, kde je za kanibala!! Co?? Ale co já se divim!! když se ptáš Imunity na todle

Víš, jak je lidský maso sladký?

tak Ti halt sem budu házet Tilldu kanibala, aby sis zvykla, pak už Ti to nepřijde

tak to sou dva
to by byl pohled

jsi střelená, povídavá a krásně dokážeš vše překroutit

nic nebudu překrucovat jen jí to barvitě popíšu

normální?

jistěže normální

řekla bych, že jak která

no jo ale já nemluvim o tupejch
jfi

kachna_
.

kachnoooooooooooooooo!!! A to jsem Tě chtěla pochválit, že máš dobrý srdce
http://www.youtube.com/watch?v=R5jREvBSMfE

jfi
holub letí!

hned tam vlítnu

inu
ty seš šílená stračena?

bože ty se ešče po všech těch jejích ouchylnostech ptáš?? No jistěže je šílená: jInak by nebyla tu

fakt jo? a jak to víš?

páč je ouhyl a sestra Hanibala Lektra

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2010 11:01
- Nahlásit

Raaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamštááááááááááááááááááá áán
...... konec hlášení .....

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2010 11:03
- Nahlásit

kachna_

že ptakule nebo krysa by u nás byla chudera.

no ono to taky nejde s každou andulou. Tohle je druhej frajer s kterým se to dá. A hlavně,, kde jsme k tomu sebrali odvahu. Teda Brtnik ji sebral, já si jen z trávníku sebrala spadlý srdce , co padlo do kalhot a propadlo nohavicou

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2010 11:11
- Nahlásit

Fajka

pani - budu vlezlá, jo? Helejte:

http://naszviretnik.net/2010/09/21/ptaci-kostizer- %E2%80%93-vikend-s-prekvapenim/

brut
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2010 11:26
- Nahlásit

Zdravím milé dámy

Sem byla na rehabce a mám tak rozmasírovaná záda a krk, že můžu prvou rukou pohybovat jen do výše pasu. Tím pádem mi dělá problém i psát na pc

kachna_
Nechtějí i škrabadla pro kočky? jedno malé plně funkční a jedno velké, mírně rozvrklané, nutno šikovné ruce nebo na náhradní díly (odstraněno, neb kočce bylo šumák).
pokud by ho nechtěli v útulku, tak bych ho, jestli by to šlo, brala já....vedle v azyláku se starají o několik koťátek, který někdo vyhodil u jejich vrat a tak jsou rádi za každou drobnost pro ně.... kočinky tam zůstanou a budou terapeutické

PetraK
Lidijové mně je špatněěěěěěěěěě, šla jsem spát ve dvě,
já v jednu, páč nám nějakej blbec neustále lítal pod voknem ....přestal, až když sem vylezla ven a vyhrožovala kýblem studený vody a puštěním psů

moooooooc hezoučký a miloučký překvápko ..... tenhle víkend byl taky venku?

náramek jsem neházela, ten nedobrovolně opustil mou paži
jj, výmluvy, si zkoušela, jestli se do pidi komára trefíš a páč si se netrefila, tak teď zapíráš

včerejší odchod byl poměrně dramatický, hlavně u brány potom
pod tímhle si čék může představit kde co .....

že se ti líbí zrovinka tam, kde je za kanibala!! Co?? Ale co já se divim!!
to má bejt kanibal? Sem myslela, že je kuchtík

tak Ti halt sem budu házet Tilldu kanibala, aby sis zvykla, pak už Ti to nepřijde
fakt mi jako kanibal nepřijde.... nějak toho má na sobě moc a to i na místech, kde kanibalové nic nemívaj

to by byl pohled
pro bohy a pro nás?

nic nebudu překrucovat jen jí to barvitě popíšu
no právě.....

jistěže normální
a jééééje, jak je to takhle rezolutní, tak v tom vidím minimálně několik háčků .... a ten nejdůležitější je NENORMÁLNÍ

no jo ale já nemluvim o tupejch
tak to pak jo.... v tom případě souhlasím

páč je ouhyl a sestra Hanibala Lektra
ouhyl seš ty, ale sestrou bych být klidně mohla a taky sem, bohužel jen sestry

Eimy
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2010 11:43
- Nahlásit

http://www.youtube.com/watch?v=IHjw-VHLccE

chodímeeeeee

kachna_
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2010 11:48
- Nahlásit

Eimy
chodímeeeeee
Lucka takyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
zatím jen pár krůčků teda

brut
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2010 12:04
- Nahlásit

Eimy
mooooooooooooooc gratulujeméééééééééééééé

kachna_
Lucka takyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
taktéééééééééž moooooooooooooooooc graulujemééééééééé

Je vám jasný, že od teď už budete muset mít oči vzadu i za rohem? Všude polezou a na všechno se budou sápat?

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2010 12:05
- Nahlásit

brut

kachna_

ad škrabadla - tak jestli bude kachna souhlasit, vzala bych to k brůtovce, do útulku se věci dostanou, lidi je tam nosí, do toho azyláku ne. SOuhlasíme všechny tři?

brut
já v jednu, páč nám nějakej blbec neustále lítal pod voknem

ej tak to já to měla s pokecem - návštěva v majetku osmi čoklů, páníček psí učitel, takže témat bylo.... hubu jsme nezavřeli , prima večír.

hošíček dostal hned dárečky-plyšový Brouka Pytlika a taky- páč je ten loveckej péf, tak obří plyšovou kachnu (kachna promine) jak nejdřív zcela propadl kouzlu páně Pytlika, tak když viděl obří kachnu, byl okouzlen. Milionkrát jí zabil a vzápětí jí dekapitoval, budu mít co šít

... tenhle víkend byl taky venku?

jo jo jo byl, v jiný části zahrady tentokrát, ale taky v poho, jen mi bylo líto Jarouška (což je anduláček od synovce a přítelkyně), kterej taky chtěl moc ven , Kosťa řádil na stole, letěl si sednout na borovici, ovšem tam se mu nelíbilo jehličí

páč si se netrefila, tak teď zapíráš

hele to že sem se netrefila zapírat nemusim, všicí v mým okolí vědí, že bych netrefila panelák velkou bílou nafukovací velrybou

pod tímhle si čék může představit kde co
stačí ve zkratce naznačit skorem vyvrácený vrátka?

Sem myslela, že je kuchtík

kuchtík jo, jenže v tom kotli, co má na pódiu vaří svýho kolegu , jednou mu tím plamenometem přismahnul zadel

fakt mi jako kanibal nepřijde

no vidiš, už si zvykáš, vono to pude

nějak toho má na sobě moc a to i na místech, kde kanibalové nic nemívaj
Brůtofko!! BRŮŮŮŮŮŮŮŮTOFKO!! Ty čuně!! Odmyslím to, že teda Ti přijde jako že toho na sobě má moc (von moc často nahej po pódiu teda asi neběhává), ale jak kurňa víš, jak málo a kde a čeho maj na sobě kanibalové??? A nevymlouvej se na cestopisy!!

pro bohy a pro nás
tak nevim, esli by to bohy zajímalo, ale pro nás rozhodně

no právě.....

.. a ten nejdůležitější je NENORMÁLNÍ

a co zrovna TOBĚ na nich přijde nenormální , že sou jako moc voblečený?

ouhyl seš ty,
no to sedí od tý pravý

bohužel jen sestry

bohužel- jako že tě ten brácha-Hanibal minul jo?

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2010 12:07
- Nahlásit

kachna_
zatím jen pár krůčků ted

jé, vidíš, vidíš!! To mělo okolí řečích !! je čikovná. Je po mamince.

Eimy
kachna_

Brůtice má pravdu: Je vám jasný, že od teď už budete muset mít oči vzadu i za rohem? Všude polezou a na všechno se budou sápat?
.
UŽ NIKDÁ, NIKDÁ NEBUDE NIC JAKO DŘÍF!! NASTÁVÁ DOBA TERRRRRORU

brut
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2010 13:01
- Nahlásit

PetraK
SOuhlasíme všechny tři?
já jo, uvidíme co kachýnka ..... sem dneska dávala do azyláku Svinííí hračky, který nechce a pár florbaláků a tenisáků, taky 2 misky. Sousedi jim dali nějaký pelíšky po jejich kočce, takže teď mají v přízemí kočiččí šou Sem ráda, že se o prcky starají a nechají si je.Tady je totiž překočkováno, což je naprosto šílený.

tak to já to měla s pokecem - návštěva v majetku osmi čoklů, páníček psí učitel, takže témat bylo.... hubu jsme nezavřeli , prima večír
hezkýýýý, to by se mi taky líbilo

hošíček dostal hned dárečky-plyšový Brouka Pytlika a taky- páč je ten loveckej péf, tak obří plyšovou kachnu (kachna promine) jak nejdřív zcela propadl kouzlu páně Pytlika, tak když viděl obří kachnu, byl okouzlen. Milionkrát jí zabil a vzápětí jí dekapitoval, budu mít co šít
týýý žofka, tak tohle by byl u nás danajskej dar , ale plesnifci by byli v sedmým nebi ( tak max. 3 min než zabili a vypreparovali oboje). Brut si svoje dost hlídá a trvá mu dlouho než zničí, ale piraňa je děsná, ta likviduje snad i koukáním

byl, v jiný části zahrady tentokrát, ale taky v poho, jen mi bylo líto Jarouška (což je anduláček od synovce a přítelkyně), kterej taky chtěl moc ven
šikovnej Kostík , Jarouška doma nepouštěj?

letěl si sednout na borovici, ovšem tam se mu nelíbilo jehličí
se mu nedivím, mít ho zapíchnutý v zadeli nic moc

hele to že sem se netrefila zapírat nemusim, všicí v mým okolí vědí, že bych netrefila panelák velkou bílou nafukovací velrybou
ty si tak vošklivá, že házíš velryby po paneláku? Chudinky, by z nich měl Ešusek radost ( a vy taky, až by tu nafouklou praskl)

stačí ve zkratce naznačit skorem vyvrácený vrátka?
ach ta představivost

kuchtík jo, jenže v tom kotli, co má na pódiu vaří svýho kolegu
a tak tomu rozumím, nic jinýho se mu tam nevejde, chápu...

jednou mu tím plamenometem přismahnul zadel
mu asi nikdo neřek, že přeškvařený není chutný

no vidiš, už si zvykáš, vono to pude
spíš si říkám, že když ce bejt kanibalem, tak má bejt na pódiju nahatej, jen s lístečkem na intimních partiích ( čistě pro puritány) a hlavně má mít odpovídající účes neúčes a kost vetknutou do vlasů či alspoň ze zubů a kostí náhrdelník , takhle vypadá jak potrhlej kuchtík

Brůtofko!! BRŮŮŮŮŮŮŮŮTOFKO!! Ty čuně!!
na co hned myslíš? Jak čuně, ty nesleduješ cestopisy a naučný pořady?

Odmyslím to, že teda Ti přijde jako že toho na sobě má moc (von moc často nahej po pódiu teda asi neběhává),
a v tom je právě ten problém...jak ce bejt kanibalem, když je oblečenej? Vždyť by se v tom vedru upek sám

ale jak kurňa víš, jak málo a kde a čeho maj na sobě kanibalové??? A nevymlouvej se na cestopisy!!
sem nedávno sledovala dost poučnej film na džeografiku a tam bylo o kanibalech...

tak nevim, esli by to bohy zajímalo, ale pro nás rozhodně
no, ty bohy asi taky

co zrovna TOBĚ na nich přijde nenormální , že sou jako moc voblečený?
mno, možná je lepší, že sou oblečený, páč někteří z nich (teda v dnešní době už všichni, vzhledem ke stáří) určitě nejsou žádní krasafci a ono asi ani není praktický poskakovat po podiju tak, jak je pánbu stvořil, kooor, když neustále někde něco hoří... by to mohlo dopadnout mnohem hůř než jen jednou připálenou zadelí

no to sedí od tý pravý
ty si s tím začala, tak holt si největší

bohužel- jako že tě ten brácha-Hanibal minul jo?
jako, že mě ten brácha úplně minul

UŽ NIKDÁ, NIKDÁ NEBUDE NIC JAKO DŘÍF!! NASTÁVÁ DOBA TERRRRRORU

brut
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2010 13:03
- Nahlásit

PetraK
víš, co sem se rozhodla vyrobit tetě, když má ráda psy a kočky a vzhledem ke stáří a nemocem je mít nemůže? Bude mít od nás ponožkový plesnifce a Svinííí
Sem zvědavá, co na ně řekne

kachna_
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2010 13:23
- Nahlásit

brut
šlo by to, 1.10 jedu posuzovat do Zdic, tak bych ho mohla přímo přivézt.
Všude polezou a na všechno se budou sápat?
to moc změna nebude
PetraK
Je po mamince
nestraš

brut
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2010 14:00
- Nahlásit

kachna_
šlo by to, 1.10 jedu posuzovat do Zdic, tak bych ho mohla přímo přivézt.
supééér , vy posuzujete v pátek? Budeš brát s sebou malou nebo alespoň štěnítko?

to moc změna nebude
počkej, uvidíš, jaká to bude změna a na jednu stranu i klid a odpočinek od neustálého ohýbání se

kachna_
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2010 15:07
- Nahlásit

brut
já posuzuju králíky , ti se obyčejně posuzují v pátek a v sobotu a v neděli předvádějí v klecích. Mno, zní to hůř, než to je. Na těch králících to, až na naprosté výjimky stopy nezanechá. Budu brát dítě a nějakou babičku na hlídání. Ještě nevím kterou .
Hele mám tu i věci na charitu - oblečení a vaničku na dítě, hodila by se jim?

PetraK
Libiš odsouhlasená, opakuji Libiš odsouhlasena

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2010 15:47
- Nahlásit

Prolítávám, ostatním napižu asi zajtra, či dnes večír.

KACHNO, VOPAKUJU KACHNO - AŤ DĚLAJ CO DĚLAJ NEMŮŽOU MĚ SPOJIT, NESEBRALO TI DÍTĚ TELEFON? VOPAKUJU NESEBRALO TI DÍTĚ TELEFON?

díííííííííííííííííky Ti i hodnému panu Michalovi

kachna_
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2010 16:01
- Nahlásit

PetraK
a teď?

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2010 16:08
- Nahlásit

kachna_

furt nic mám ten telefon dobře??

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2010 16:10
- Nahlásit

kachna_
poslala jsem Ti svýho mobila. prozvoň mě a já cinknu

<< 1 ... 819 . 820 . 821 . 822 . 823 . 824 . 825 . 826 . 827 . 828 . 829 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání