| Autor |
Zpráva |
inu
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2010 21:46
- Nahlásit
Fifi
o je prece umeni, to ma siroky rozsah
no právě, tomu my přízemní nerozumíme.. ale jsem v klidu, mezi těma hnusama, kterých je město plný, se to ztratí. Loni tam byly dovezený obrovský šutry a po městě se povalovaly kusy rezavýho šrotu = umění.. huráááá
brut
bodejť by to ukazovalo čas, když je to vokurka
jako nezlob se na mě, ale to bylo výběrový řízení na HODINY. Prej to čas ukazuje, ale nikde jsem se nedočetla kde a jak. A navíc to prej ukazuje jen čtvrt, půl, tři čtvrtě a celou..
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2010 21:49
- Nahlásit
inu
Fifi
no jistě, prošustrovat do voleb, co se dá a pak tvrdit.. jé, hele, my jsme něco udělali pro město.
To je prece umeni, to ma siroky rozsah. Ocividne aj financni. Chybi mi tu zvraceci smajl.
myslím, že tohle nemělo s uměním ani s ničím jiným žádnou souvislost. Od toho, aby se neprošustrovali prachy, tak by měli na radnici sedět vhodný úředníci, ale koukám, že to nefunguje v Práglu, kde je to open card, takže mě nepřekvapuje že v Brně je vokurka
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2010 21:50
- Nahlásit
inu
to bylo výběrový řízení na HODINY. Prej to čas ukazuje, ale nikde jsem se nedočetla kde a jak. A navíc to prej ukazuje jen čtvrt, půl, tři čtvrtě a celou
a koukala jsi na špičku?
|
inu
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2010 21:51
- Nahlásit
brut
open card, takže mě nepřekvapuje že v Brně je vokurka
pak se taky přesune nádraží za mnoho mega, což zkomplikuje všem život na několik let a lidi o přesun nestojí. Na bývalých pozemcích se pak vybudují předražené bytové baráky, kanceláře (již nyní v blízkosti spousta prázdných a neudatelných kvůli ceně)..
krása! Už abych vodcaď vypadla
|
inu
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2010 21:53
- Nahlásit
brut
a koukala jsi na špičku?
Koukala jsem jako blázen. Sice mám horší zrak než Kuboj, ale ani ten nic neviděl. Nikdo nic neviděl.
Tak mě teda řekni, kde to je?!
Kolem dokola je to černý péro z gauče s rýhama, jehož vršek se otáčí a tam běhá kousíček nějakýho skla nebo čeho, ve kterým se nic nezobrazuje...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2010 21:54
- Nahlásit
inu
pak se taky přesune nádraží za mnoho mega, což zkomplikuje všem život na několik let a lidi o přesun nestojí. Na bývalých pozemcích se pak vybudují předražené bytové baráky, kanceláře
to známe, bohužel ...v Práglu pro změnu vybudovali americký dvojčata, že to narušuje celou kompozici města a ruší pohled je každýmu šumák
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2010 21:56
- Nahlásit
inu
Koukala jsem jako blázen. Sice mám horší zrak než Kuboj, ale ani ten nic neviděl. Nikdo nic neviděl.
sem myslela úplně na tu špičičku, kde je vše vidět jen z výšky
Kolem dokola je to černý péro z gauče s rýhama, jehož vršek se otáčí a tam běhá kousíček nějakýho skla nebo čeho, ve kterým se nic nezobrazuje...
tak to bude opravdu vibrátor
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2010 21:58
- Nahlásit
inu
Prej to čas ukazuje, ale nikde jsem se nedočetla kde a jak. A navíc to prej ukazuje jen čtvrt, půl, tři čtvrtě a celou..
voe, ale tomu se neda nesmat. To je takovej hezkej moravskej cas, jak ve sklipku, cvrt na prd - jinak to tam bezi.
kazdej doji, jak umi a nekdo vydoji x mega z mesta - tomu rikam umeni!
|
inu
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2010 21:58 - Změnil/a: inu
- Nahlásit
brut
města a ruší pohled je každýmu šumák
vono je to šumák i jinde.. bylas někdy v Grazu? To je nádherný město obklopený horama, s historickejma budovama, uprostřed nichž se tyčí lesklý vemeno
a v toku řeky pak umělej ostrov (ten ještě celkem de)
|
inu
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2010 22:01
- Nahlásit
brut
sem myslela úplně na tu špičičku, kde je vše vidět jen z výšky
tos ale měla říct, že k tomu, abych zjistila, kolik je hodin, potřebuju dvacetimetrovej žebřík
Jináč páni papaláši se nechali slyšet, že není třá, aby to ukazovalo přesnej čas, když každej má mobila nebo hodinky.. takže se ptám.. k čemu ten krám teda je?
Fifi
voe, ale tomu se neda nesmat. To je takovej hezkej moravskej cas, jak ve sklipku, cvrt na prd - jinak to tam bezi.
taky bych se smála, ale furt vidím těch dvanáct mega a ty chodníky, co jsou v havarijním stavu
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2010 22:01
- Nahlásit
inu
vono je to šumák i jinde.. bylas někdy v Grazu? To je nádherný město obklopený horama, s historickejma budovama, uprostřed nichž se tyčí lesklý vemeno
v toku řeky pak umělej ostrov (ten ještě celkem de)
nebyla Taky děs ..........
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2010 22:04
- Nahlásit
inu
tos ale měla říct, že k tomu, abych zjistila, kolik je hodin, potřebuju dvacetimetrovej žebřík
si se na radu předem neptala
Jináč páni papaláši se nechali slyšet, že není třá, aby to ukazovalo přesnej čas, když každej má mobila nebo hodinky.. takže se ptám.. k čemu ten krám teda je?
to je naprosto rozumný řešení, šak to akždej přece ví
|
inu
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2010 22:04
- Nahlásit
brut
ebyla Taky děs ..........
fakt nádherný město, ale to radioaktivní vemeno blejská za slunečního dne do vočí
asi by si taky měli koupit simulátor dojení
ale jsou i dobrý zprávy: na našem městě se rozhodli obnovit přírodní amfiteátr a už na tom pracujou, tak doufám, že to nezmodernizujou
|
inu
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2010 22:06
- Nahlásit
brut
si se na radu předem neptala
no jo, žebřík k tomu za dvanáct mega zapomněli dodat
to je naprosto rozumný řešení, šak to akždej přece ví
jo táák, takže proto se dělalo řízení na HODINY... ještě, že mě to dokážou někteří tak hezky vysvětlit
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2010 22:10
- Nahlásit
inu
nádherný město, ale to radioaktivní vemeno blejská za slunečního dne do vočí
asi by si taky měli koupit simulátor dojení
vidíš, by jsi jim mohla dělat poradce
jsou i dobrý zprávy: na našem městě se rozhodli obnovit přírodní amfiteátr a už na tom pracujou, tak doufám, že to nezmodernizujou
to zní dobře
no jo, žebřík k tomu za dvanáct mega zapomněli dodat
to si má každej brát z domova
jo táák, takže proto se dělalo řízení na HODINY... ještě, že mě to dokážou někteří tak hezky vysvětlit
to víš, ne vždycky každá věc dopadne přesně podle představ
|
inu
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2010 22:12
- Nahlásit
brut
vidíš, by jsi jim mohla dělat poradce
to radši ne, já bych jim radila tak, že by mě pak svorně všichni nenáviděli, páč bych je hnala, kdyby přišli s nějakou chujovinou typu vibrátor
to víš, ne vždycky každá věc dopadne přesně podle představ
tak snad viděli plány, ne? A nevím, proč na to museli brát šutry až z Afirky
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2010 22:15
- Nahlásit
to radši ne, já bych jim radila tak, že by mě pak svorně všichni nenáviděli, páč bych je hnala, kdyby přišli s nějakou chujovinou typu vibrátor
špatně!!! By jsi jim právě měla nabízet tyhle chujoviny, aby je to přešlo hned v začátku
tak snad viděli plány, ne? A nevím, proč na to museli brát šutry až z Afirky
bez těch šutrů by nebyl vibrátor neboli vokurka .... tomu nerozumíš, páč nejsi ten, kdo to vyráběl
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2010 22:20
- Nahlásit
brut díky za barvu
inu sakra proč moderní=hnusný?
Tak jsem dělala bábovku - pudingovou. Je pěkně růžová protože je malinová. Jsem zvědavá, co z ní vyleze, protože jsem tam zapomněla dát vajíčka
|
inu
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2010 22:23
- Nahlásit
brut
By jsi jim právě měla nabízet tyhle chujoviny, aby je to přešlo hned v začátku
Je vidět, že mají nedostatek sexu
bez těch šutrů by nebyl vibrátor neboli vokurka
no, ale mohli je přece vzít tady za humny, ne?
kachna_
sakra proč moderní=hnusný?
Nevím. Asi proto, že dneska už to není kumšt. Dřív trvalo roky, než čék mohl namalovat mistrovi na obraze nějakej detail a roky mu rozdělával barvy a učil se, dneska kydneš tři tempery na papír a když máš dobrý kámoše a konexe, prodáváš to za melouny...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2010 22:50
- Nahlásit
sakra
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2010 22:54
- Nahlásit
kachna_
pudingovou. Je pěkně růžová protože je malinová. Jsem zvědavá, co z ní vyleze, protože jsem tam zapomněla dát vajíčka
to nevadí, bude dobrá..taky na ně občas zapomenu
inu
Je vidět, že mají nedostatek sexu
další návrh?
no, ale mohli je přece vzít tady za humny, ne?
si se zbláznila, by pak nemohli vykázat tak šílenou sumu
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2010 22:55
- Nahlásit
kachna_
sakra
a to je jako co?
Nějak mi to připomíná dědův pokus o míchání karbolky s olejovou modrou, výsledek byl totožný
|
inu
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2010 23:03
- Nahlásit
kachna_
dostalas recept na moje rakve?
brut
si se zbláznila, by pak nemohli vykázat tak šílenou sumu
jako názory některejch lidí mě dojímají:
Umělecký to je o tom žádná, je to nádherný kus kamene, ovšem praktický jako hodiny to není vůbec, ale ne všechny krásný věci musí být praktické. Na diskuzi je spousta tupých ignorantů, kteří by tam měli nejraději historizující orloj jako v Praze, "hlavně aby máma s tátou věděli kolik je hodin"
A to že to stálo 12mega je pomíjivé, takové věci jsou pro budoucí generace, a otázku peněz může vytáhnout jen sociál co dnes počítá korunky, ale je mu fuk co bude zítra
nebo:
tuto investici chválím,protože slouží pro zvýšení turistické atraktivity Brna.pro Vás většinu šetřivých zoufalců musím uvést na pravdu že Brno má na rozdíl od Vámi proklínané Prahy zoufale málo míst,které by stálo vidět
Proč sakra každej, kdo nechce mrhat prachama na kýčoviny je socka?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2010 23:15
- Nahlásit
inu
jako názory některejch lidí mě dojímají:.................
to byl někdo zhulenej, ne?
Proč sakra každej, kdo nechce mrhat prachama na kýčoviny je socka?
protože to je nejjednodušší varianta? Protože oni tomu ani za mák nerozumí a nechtějí to dát najevo? .....
|
inu
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2010 23:18
- Nahlásit
brut
to byl někdo zhulenej, ne?
ne, pozor, to byl mladý intelektuál, který NENÍ socka
protože to je nejjednodušší varianta? Protože oni tomu ani za mák nerozumí a nechtějí to dát najevo?
mě to ale děsně točí. Oni klidně jsou pro, aby šly prachy z daní na takovouhle hovadinu, ale ječí, že se z daní platí lidi, co jsou na pracáku, protože to jsou podle nich socky, který nechtějí makat, jen sedět a pobírat dávky
Fakt mě to štve.. já bych práci chtěla, ale víme, jak to je
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2010 23:19
- Nahlásit
Dámy, jdu s plesnifcama, pak chrnět, dobrou...
|
inu
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2010 23:20
- Nahlásit
jo, jo, taky jdu.. dobrou.. snad mě to nebude strašit
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2010 23:22
- Nahlásit
inu
pozor, to byl mladý intelektuál, který NENÍ socka
to víš nebo to o sobě tvrdí?
Oni klidně jsou pro, aby šly prachy z daní na takovouhle hovadinu, ale ječí, že se z daní platí lidi, co jsou na pracáku, protože to jsou podle nich socky, který nechtějí makat, jen sedět a pobírat dávky
tohle totiž budou lidi, kteří se nikdy do velkých problémů nedostali, jinak by mluvili jinak
Fakt mě to štve.. já bych práci chtěla, ale víme, jak to je
já vím
holka je od zítřka na pracáku, teda na 14 dní na praxi. Jsem zvědavá, jak se jí to bude zamlouvat .....
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2010 23:24
- Nahlásit
inu
jo, jo, taky jdu.. dobrou.. snad mě to nebude strašit
myslíš jako penis, vokurka, kámen, vorloj
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 08:44
- Nahlásit
brut
a to je jako co?
Nějak mi to připomíná dědův pokus o míchání karbolky s olejovou modrou, výsledek byl totožný
Pche, to je moderní umění!!!
Kdo to koupíte? Udělám vám cenu
Ramštajn všem 3 x vkusné umění v Brně velké náčelnici Inuitě
připomíná mi to tohlento
Já bych až tak nebyla proti modernímu umění, ale podle mě by se to mělo hodit k okolní zástavbě.
Třeba Černýho miminka na žižkovský věži jsou skvělý, já mám ráda i tančící dům, památník obětem komunismu na Újezdě.
|