| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 09:03
- Nahlásit
Ramštajn po ránu všem pracujícím nepracujícím všem nemocným i zdravým, všem unaveným i odpočinutým po víkendu a hlavně všem pekařkám v čele Kachně... jak vidím Inuitě vyrostla převeliká konkurence...upřímně řečeno kam se hrabou její rakve
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 10:57
- Nahlásit
RRRRRRAAAÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁAAAAAAAAAAAAAJN!!!
Víkend gůůd, víkend gůůd, fčera opět důkaz,že já nesmím říct slovo NIKDY. sem šla na šípky se synofcovou přítulkyní a tak pocourat po okolí chalupy, došly jsme do mýho oblíbenýho háječku, kterej vypadá, že by mohl produkovt tuny a tuny křemeňákůch. NIKDY, NIKDY, NIKDY SEM TAM ŽÁDNOU HOUBU NENAŠLA. Vlezeme do háječku, říkám Monice, že jsem tady NIKDY nenašla žádnou houbu, že tady houby prostě NIKDY nerostou. A vona hned v zápěstí řiká "Hele!" a "hele!" a "helééé!". Mno. skončily jsme na všechy čtyřech, nestále vykřikovaly :"Hele tady" a "hele támhle!" a "Tady jsou další!" a odcházely jsme s mikinama narvanejma hřibama. No. Nemám asi nikdy řikat slovo NIKDY
co jste tu dělaly milé děfčice?
inu
jak má vypadat chlap
no právě že vim. a krom toho mám jednoho aji doma
Mesijé Lindeman ze sebe pravda zrůdičku udělat umí - což je právě to ftipný, ale jinak bych neřekla, že je zrovna nevzhlednej ... no zeptejte se třá denyk co si myslí
pro jejich tklivý hlas
no zrovna právě hlas, to je celkem jeho slušná deviza , jen nesmí zpívat moc navážno
No a viděli jste někdo Brtníka? Ten je jakej? Má jenom jednu hlavu?
blbáá, blbááá néééjvííc. Polkla jsem kvůlivá tobě krom kafe i hrnek
vona je ve skrytu duše ouhyla,
no a co bych jinak dělala tady, kdybych nebyla úhyla? my fšici jsme tu úhyla
a nový slavný Brněnský hodiny.
proč máte falus na náměstí? , v brně je to samej úhyla???
brut
já mu nožičky lámat nemůžu, páč potřebuju aby mě vozil a staral se o plesnifce
nojonojo!! A tak mu naložíme víc úkolůch
že ty zase nečetš to, co máš?
čtu, ale rozhodně mi to nepřipadá ftipný
o už mě taky napadlo
no a nebo mi jí přihoď do pračky, až budu prát. Včera jsem k černýmu nepředložěně nějak přihodila červený zbloudilý tričko, který má Brtnik na stavební práce a...... už neni moc červený
tak to tě teda malilinkato polituju
no to jako mě polituj hodně, bylo mi zima, chtělo se mi spát, byla sem mokrá a nahatá. A pod kohoutek už sem se nevlezla
( sem si sedla mimo křesílko, jak sem pospíchala k founu)
jáááááááááááááááááááu. Pospichej pomalu
vypadá na pěknou rýmičku či chřipčičku
a jak dneska?
že máte vkus ( ohledně chlapů myslím, aby nedošlo k mejlce), čemuž tyhle zrůdičky nějak neodpovídají
no taky že právě mám
Ešuska evidentně pro jejich zrůdičkovost
i kuš, dyk von je roztomilej
kachna_
Mám rýmičku. Nenávidim rýmičku
TAKY???
protože jsem se minule michalovi trochu smála a tak teď hodlám bejt statečná.
CHYBA, CHYBA, CHYBA! Právě že musíš litovat. Abys pak sama mohla uléhnout, páč seš taky na smrt nemocná
moooc šikovné štěně,
no jistěže, je to špic, nemůže to být dement
denyk
Paní Ešusová, mohla bys mi please poslat mejlíkovou adresu na tebe?
ozvu se, ozvu se.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 10:59
- Nahlásit
kachna_
sakra
: áááááááááááááááááááááááhaháááááááááááááááá pomoooooooooooooooooooc, to je skorem tak dobrý jako Imunitní rakve!!!!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 11:13
- Nahlásit
Dobré ránko milé dámy
Víkendík je za námi. Byl ohledně počasí pěkňoučkej, jinak za moc nestál.
Ale byli jsme se podívat ve Škvorci v zámečku, který ještě před 2 lety chátral a vypadal, že spadne, páč ho obec na začátku devadesájetch let musela honem rychle prodat nějakýmu blbovi, kterej na něm chtěl jen vydělat. Od něj ho koupil anglán, kterej v angl.časopise pak popisoval, jak se češi nestraj o své památky... ovšem on se nestaral též a zámek málem spadl. Nakonec ho koupili za dost šílenou sumu manželé, kteří k památkám mají vztah a hlavně paní je v přímé linii potomkem původních majitelů ( z 18 století). Dneska už má zajištěnou statiku, dostavěné pobourané zdi ( vše přesně podle původních plánů), střechu, hlásku i s hodinama ( ne s vokurkou, vibrátorem či něčím podobným tomu, co maj nově v Brně). Navíc je tam spousta krásnejch vykopávek a zajímavostí, zatím se čeká na konečný verdikt archeologů, ale podle všeho se tam objevily známky počátků osídlování z dob okolo r. 500 našeho letopočtu, což by byl velký unikát...
Podle toho, co jsem měla možnost vidět ( a že sem vlezla naprosto všude, kam se smělo), tak nynější majitelé postupují s oprava hodně citlivě a opatrně odkrývají kousek po kousku...
kachna_
Kdo to koupíte? Udělám vám cenu
děkuji nemám zájem, ještě mám někde v chatě zbytky dědových míchacích pokusů , ale pokud by jsi o ně měla zájem a nechtěla si vytvářet vlastní, tak můřu nabídnout ( za odvoz)
Fajka
jak vidím Inuitě vyrostla převeliká konkurence...upřímně řečeno kam se hrabou její rakve
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 11:16
- Nahlásit
Však on njení žádný můj idol, na to už jsem stará ...vlastně ani v mládí jsem žádný idol neměla, nejlíp je mít ho doma, ne??
kachna-pěkná bábovička, moc
a co se týče toho...ehm pindi v Brně, NO COMMENT!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 11:21
- Nahlásit
PetraK
nojonojo!! A tak mu naložíme víc úkolůch
to zní gůůůt, s tím souhlasím
čtu, ale rozhodně mi to nepřipadá ftipný
se divím, mě jo
no a nebo mi jí přihoď do pračky, až budu prát. Včera jsem k černýmu nepředložěně nějak přihodila červený zbloudilý tričko, který má Brtnik na stavební práce a...... už neni moc červený
si se poučila od cérky?
no to jako mě polituj hodně, bylo mi zima, chtělo se mi spát, byla sem mokrá a nahatá. A pod kohoutek už sem se nevlezla
sem tě politovala tak akorát, zase se to nesmí přehánět
jáááááááááááááááááááu. Pospichej pomalu
šak taky pospíchám a to tak, že vlastně nepospíchám
a jak dneska?
je na praxi a snad docela v poho, sem jí donutila pít rozpuštěný céčko, páč si za tu rýmičku může sama
no taky že právě mám
to sem si do nedávna myslela taky , ale obávám se, že máte vkus na zrůdičky a jen Brtník je vyjímkou, co potvrzuje pravidlo
i kuš, dyk von je roztomilej
kdo? Brtník? ano ten je nejen roztomilej, ale i hezkej narozdíl od těch, co nám sem furt cpete
áááááááááááááááááááááááhaháááááááááááááááá pomoooooooooooooooooooc, to je skorem tak dobrý jako Imunitní rakve!!!!
myslím, že volit nejpřipečenější věc by bylo velmi těžké
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 11:27
- Nahlásit
brut
sem jí donutila pít rozpuštěný céčko, páč si za tu rýmičku může sama
četla jsem cédéčko
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 11:29
- Nahlásit
kachna_
četla jsem cédéčko
,to jsem jí pro změnu zabavila, páč sem půl víkendu poslouchala jedno a to samý
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 11:30
- Nahlásit
Jestli je Brtník tak roztomilej, tak ho ci viděěěět
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 11:33
- Nahlásit
PetraK
Vlezeme do háječku, říkám Monice, že jsem tady NIKDY nenašla žádnou houbu, že tady houby prostě NIKDY nerostou. A vona hned v zápěstí řiká "Hele!" a "hele!" a "helééé!". Mno. skončily jsme na všechy čtyřech, nestále vykřikovaly :"Hele tady" a "hele támhle!" a "Tady jsou další
jehéé já šla v pátek venčit a skončilo to tak že sem lezla po kolenou skoro po tmě v lese a snažila se všecko nacpat do kapes a slaboučký igelitky na tentononci..sem měla bobky že se mě to protrhne . No když mě viděla sousedka jak se po půlhodině vrací a houby mám i v kapuci a všude tak čučela jak puk abyla smaženičkáááá výýbornáááá
takže u nás taky rostou momentálně
uf nestíhám vás dočítat bo dneska je blázinec v práci, už přišlo dvoje zboží, x objednávek lidi volaj jako pominutý ..no nestíííháááááááám
ale vo tom robertkoj alias hodinách si taky myslím svoje .. kor za ty prachy v dněšní době kdy maj všichni utahovat vopasky ... nemám nic proti umnění ale brzo skončíme tak že nebudeme mít co do huby a dluhy jako prase
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 11:37
- Nahlásit
denyk
se domluv s Ešuskou
Fajka
PetraK
ještě štěstí, že už mám letos hub až nad hlavu, páč bych jinak záviděla
uf nestíhám vás dočítat bo dneska je blázinec v práci, už přišlo dvoje zboží, x objednávek lidi volaj jako pominutý ..no nestíííháááááááám
tak to je ale u tebe normální, že nestíháš...spíš bych se divila, kdyby jsi psala, že se nudíš atd
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 11:45
- Nahlásit
brut
že už mám letos hub až nad hlavu, páč bych jinak záviděla
no já taky vždycky pometám a přávidím
u tebe normální, že nestíháš...spíš bych se divila, kdyby jsi psala, že se nudíš atd
no to je fakt
a ještě bych to nebyla já kdybych neměla nějaký bebí sem se včera fikla do prstíku naprosto tupou kudlou a stejnak projela do prstu jako po másle ..no nechápu... Fája mě honila že jako už asi tejden nejedla a dělala hůůůů já spěchala a fik a už to bylo no takže vše při starém sem to furt jááá
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 11:48
- Nahlásit
brut
se domluv s Ešuskou
však proto to semka píšu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 12:12
- Nahlásit
brut
tak nynější majitelé postupují s oprava hodně citlivě a opatrně odkrývají kousek po kousku...
áá to nejni možný, že taky jsou normální lidijové a ne vydřidůši
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 12:22
- Nahlásit
denyk
nejlíp je mít ho doma, ne??
no bať
mno, todle přání
ti asi teda nesplnim, páč von Brtnik nechce bejt nikde prezentovanej. To nejni, že bych si ho syslila doma , dycky ho musim vodevšad vodstřihnout, když třeba vyrábim fotky k článku - zrovna z letošní zimy, kdy jsme vynalezli hru- Hoď si čoklem do závěje! a já je s Ešusem fotila, tak když jsem to pak dával k článku, málem jsem nemohla fotku použít, páč nešlo Brtnika vypreparovat. Je to k načtvání, páč pak tím jeho vyříznutím, se ta fotka kolikrát posune do řiti akurát a nevyzní. No. Takže Tě zklamu
Fajka
slaboučký igelitky na tentononci..sem měla bobky že se mě to protrhne .
jo to je dycky blbý, když se igelit na tentononc protrhne
nemám nic proti umnění ale brzo skončíme tak že nebudeme mít co do huby a dluhy jako prase
no přesně. KDyby ty prachy dali na potřebný věci , to nám dříf prdne céfka z toho rozčilování, než by to začlo fungovat jak má
fikla do prstíku naprosto tupou kudlou a stejnak projela do prstu jako po másle ..no nechápu
ááááá vidím, že mám následovníky jo to člověk kouká, jak to jde snadno, že?
brut
o zní gůůůt, s tím souhlasím
pro začátek mu dáme něco lehkýho - třá vybudovat skalku u vás na zahrádce
mě jo
no páč si mrcha
si se poučila od cérky?
no spíš sem tak jako nepoučitelná
sem tě politovala tak akorát, z
MÁÁÁÁÁÁÁLO!
a to tak, že vlastně nepospíchám
no teď už ne, když máš přeraženou řiť, to je jasný
sem jí donutila pít rozpuštěný céčko,
to jako za trest? proč si jí rovnou nezmlátila?
ale obávám se, že máte vkus na zrůdičky a jen Brtník je vyjímkou, co potvrzuje pravidlo
pani, do vočí, musíte se koukat zásadně do vočí
kdo? Brtník?
voba
volit nejpřipečenější věc by bylo velmi těžké
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 12:36 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Jsem můj výtvor posílala i kamarádům, protože já se za své zmetky nestydim a o jeho odpověď se musim podělit:
já: až přijdem na to, jak to vyndat z formy, dáme ti vědět
on: zkusil bych to slušně požádat... teda... pokud už si to formu neodneslo jako šnek ulitu :c))
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 12:51
- Nahlásit
kachna_
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 12:55
- Nahlásit
Fajka
no já taky vždycky pometám a přávidím
já naštěstí ne
no to je fakt
sem ráda, že to uznáváš
ještě bych to nebyla já kdybych neměla nějaký bebí sem se včera fikla do prstíku naprosto tupou kudlou a stejnak projela do prstu jako po másle ..no nechápu...
tupým nožem to moooocinky bolí, tě musím politovat
PetraK
pro začátek mu dáme něco lehkýho - třá vybudovat skalku u vás na zahrádce
to néééééé, na naší pidi zahrádce nemůže bejt skalka, páč by se tam nevešlo už nic jinýho .... vymysli něco jinačejšího
no páč si mrcha
nene, sem hinvalid, ale ne mrcha
no spíš sem tak jako nepoučitelná
honem, honem, že?
MÁÁÁÁÁÁÁLO!
TO TI STAČÍ!!!!
no teď už ne, když máš přeraženou řiť, to je jasný
tsss, sem si to ošetřila obkládkem a je mi dóbro
to jako za trest? proč si jí rovnou nezmlátila?
jako za trest, zmlácení by nemělo ten správnej výchovnej náboj
pani, do vočí, musíte se koukat zásadně do vočí
jak se můžu koukat do vočí, když se u toho tváří jako debil? Si myslíš, že tam ty voči někdo vidí?
voba
to teda ne Brtník je roztomilej, s tím souhlasím, ale tamto něco co vypadá a vlastně i je zrůdička, tak to je prosím Brtníkova urážka
kachna_
já: až přijdem na to, jak to vyndat z formy, dáme ti vědět
on: zkusil bych to slušně požádat... teda... pokud už si to formu neodneslo jako šnek ulitu :c))
Koukám, že si si přidělala krapítečko práci ... zkus nalít horkou vodu a přidat sodu, třeba to pomalu pustí
|
inu
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 12:57
- Nahlásit
tak co bude s tim Brtnikem jako? Kolik hlaf to teda má? Kolik nohou?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 13:10
- Nahlásit
inu
co bude s tim Brtnikem jako? Kolik hlaf to teda má? Kolik nohou?
to nikdo pořádně neví, páč se neustále maskuje a Ešuska tím mistifikuje veškeré okolí
|
inu
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 13:12
- Nahlásit
brut
to nikdo pořádně neví, páč se neustále maskuje a Ešuska tím mistifikuje veškeré okolí
je to aspoň stejnej živočišnej druch?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 13:18
- Nahlásit
inu
je to aspoň stejnej živočišnej druch?
ti nevím....sem totiž na vážkách
|
inu
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 13:18
- Nahlásit
Jinak pro dámy, co jsou v obraze: neska měl Kuboj dva telefény, vypadá to nadějně
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 13:27
- Nahlásit
inu
pro dámy, co jsou v obraze
je ukrad tůristům, když ste obdivovali obří brněnský falus?
Taky způsob, jak vyřešit tíživou ekonomickou situaci
|
inu
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 13:35
- Nahlásit
brut
sem totiž na vážkách
a ty hužs ho někdy fiděla?
|
inu
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 13:38
- Nahlásit
kachna_
je ukrad tůristům, když ste obdivovali obří brněnský falus?
no jasně, dneska dem zase
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 14:03 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
kachna_
jak to vyndat z formy, dáme ti vědět
hele pani, můžu se zkusit na vás obrátit s jednim drzým dotazem?
brut
ti nevím..
jaaak nevim, ty jediná si ho viděla naživo. No dobře, já mu to vyřídim todle. Jak chceš, jak chceš
.... vymysli něco jinačejšího
dobře, mohl by kupříkladu DOBĚHNOUT na nákup
sem hinvalid, ale ne mrcha
a dyk joo, já jen žertuju Ivánku
honem, honem,
řiká někdo, kdo si HONEM sedne na zem
TO TI STAČÍ!!!
SKRB-LI-KU
ošetřila obkládkem
sem si to představila
zmlácení by nemělo ten správnej výchovnej náboj
to ne,a le ulevilo by se ti
když se u toho tváří jako debil?
to von umí, to je fakt
někdo vidí
třá já
tak to je prosím Brtníkova urážka
tak to nevim, esli by Ti tohle odsouhlasil
inu
tak co bude s tim Brtnikem jako?
no inu to prostě nejde. To by sis musela domluvit s nim. Já mám zákaz jakýkoliv prezentace a víš co to je kolikrát za prekérku ??
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 14:06
- Nahlásit
denyk
jsem kretén. Kde jsi házela prosím ten svůj emil? nemůžu žo najít.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 14:19
- Nahlásit
denyk
NEJSEM KRETÉN, NEJSEM KRETÉN. TEDA ÚPLNĚ NEJSEM KRETÉN. páč jsem to našla, už jsem Ti napsala, takže to v tom tématu můžeš klidně smáznout, ať ti tam neleží emil na veřejnosti.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 14:20
- Nahlásit
PetraK
hele pani, můžu se zkusit na vás obrátit s jednim drzým dotazem?
já myslim, že jo
|