| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2010 18:46
- Nahlásit
Zdravím milé dámy
Sem tu jen na skok, páč si potřebuju odpočinout od vymýšlení zvacího dopisu na další ročník acd speciálu. Nějak mi nejde
Máme tu wami s holčičkama a Beruška je v nejlepším. Brutík to zvládá nad očekávání dobře, i když pokud by měl šanci, tak by si dal říct
Včera jsme byly na Hrnčířských trzích a strávily jsme tam skorem 3 hodiny. Na koukání toho byla spousta ( a pro někoho i na nakupování) To mi připomíná, že Ešuska se musí ve středu hlásit, aby jsem nezapomněla na mini dáreček, který jsem já vybrala a wami koupila ( dobrá dělba práce, že? :lol
Vzhledem k horku jsme "roztahání" Bruta na kolobrndě nechali až na podvečer, kdy se k nám přidala i Hyena. Brutík se za háravou Berunkou hnal jak o život, pak wami zapřáhla do "dvojky" žíhané hyeny a jela.
Dneska jsou wami s holčičkama a Brutíkovec s Al na celodenním výletě. Já mám odpočinkový den, páč bych tu štreku, co naplánoval mužskej neušla a navíc někdo tu musel zůstat s Brutem. Tak sem se rozhodla vyzkoušet upéct medové placičky s oříškama a pohankovýma vločkama. Krásně voní, jak chutnají nevím, páč jsou ještě horké
Dobrou noc
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2010 10:11
- Nahlásit
RRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!
Pindělí nic moc teda , no ale víkend, ten byl!! Ale neprozradím, nejdřív to musím napsat, pak hodím odkaz na článek . Slušnej adrenalin to byl
Včera jsme byly na Hrnčířských trzích a strávily jsme tam skorem 3 hodiny.
ááááááááááááá áááááách jojojojo, já je nikdá neuvidim.
Brutík se za háravou Berunkou hnal jak o život,
tyy si sviňáááá!! To je podpásofka, podpásofka!!Chudítko nebohý malinkatý Brůůůtíííček
inu
Dámy, chlastáte u toho pozoruhodně, ale eště ste se netrefil
tak dovíme se kurňa WOCOGO??
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2010 11:51
- Nahlásit
Zdravím milé dámy
Áááá, koukám, že tu nikdo není...teda před chvílí se tu mihla Ešuska, ale to je dost málo na to, kolik lidiček sem chodí
Ráno v šest mi odjely holčičky s wami, je tu ticho a smutno
Ale zase přijedou, tak se mám na co těšit .... jinak wami domů dojela téměř závodní rychlostí a to měla ještě mezizastávku u Ebony...trvalo jí to 5 hodin
PetraK
no ale víkend, ten byl!! Ale neprozradím, nejdřív to musím napsat, pak hodím odkaz na článek . Slušnej adrenalin to byl
co si vyváděla? ... koukej psát, sem zvědavá
áááááách jojojojo, já je nikdá neuvidim.
ale uvidíš... jednou. Wami z nich byla nadšená, jen by tam prý mohlo být míň lidí, páč ty davy byly dost nepříjemný.
Postřehla si, že mám pro tebe mini dáreček?
tyy si sviňáááá!! To je podpásofka, podpásofka!!Chudítko nebohý malinkatý Brůůůtíííček
jaká podpásofka? Byl konečně zase jednou rychlej a hlavně se fakt snažil... páníček si liboval
Doufám, že se hyena nebude zlobit, že sem dávám odkaz na její fotky,ale tohle je důkaz, jak se všichni snažili :
http://hyenka.rajce.idnes.cz/Navsteva_V_Beroune/
Naše fota budou časem, ale nejsou z trati,ale od nás ze dvorka....
|
grooggy
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2010 12:27
- Nahlásit
Ženský dotaz...
BOC se RTG na DKK delaj minimálně v kolika měsících?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2010 12:30
- Nahlásit
grooggy
já myslím, že to není přesně určené, alespoň u nás ne, ale zase na druhou stranu máme doporučení veškeré rtg dělat po prvním roce, protože nemusí být na bonitaci uznány.
|
grooggy
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2010 12:31
- Nahlásit
Ten iphon me znici... Sem to chtela hodit na kolie... Ale co, vy to taky budete vedet... :-D
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2010 12:32
- Nahlásit
brut
brůůůůůůůůůůůůůůůt
se tu mihla Ešuska, ale to je dost málo
uvědomuješ si, cos napsala??? já sem jako málo, jo???
.
je tu ticho a smutno
pošlu hošíčka s Kostižerem a hned bude rušno
co si vyváděla?
to uvidíš, ale fakt to musím nejdřív sepsat do článku, páč to je obr velká událost
ale uvidíš... jednou
jo, v to pevně doufám, ale když je pokaždý rozestavěno a nevyjde to časově , ani zjara ani na podzim
Postřehla si, že mám pro tebe mini dáreček?
joooo??? Huraráááá já sem myslela, jako že upečeš
jaká podpásofka?
no dyk to je hrůza, si představ, to je jako kdyby Brůtikovec měl běžet za nahatou Angelínou Džolí
z na její fotky,
paráda , čoklidi si to užili
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2010 12:33
- Nahlásit
grooggy
brej ramštajn den pani golijová, zdržíte se chvilu? :-
|
grooggy
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2010 12:33
- Nahlásit
Akity maj 15 mesicu, totiz... Tak to nevim... To musim zjistit... Ale do prosince casu dost... Ma rok az 18.12..
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2010 12:35
- Nahlásit
grooggy
.. Ale co, vy to taky budete vedet.
myslím, že se to dělá tak na roce? kdy už je šécko vyvinutý?? ALe fakt nevím. Já nevim totiž nic.
Vim, jen že je pindělí, blbý pindělí, mělo bejt hezky a je nemochezky.
|
grooggy
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2010 12:37
- Nahlásit
PetraK
chvili jo, ale iphone je krám..
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2010 12:45
- Nahlásit
Ramštajn ve spolek, třikrát "ŘEKNI UŽ KONEČNĚ CO TO JE" velké náčelnici Inuitě
Na frontě Mája beze změny, začínám se smiřovat s tím, že to bude trvalý boj. No ale Michal se s tím už také smířil a prostě se radujeme ze dnů, kdy je vše OK a tečka
A byl u nás můj úžasný, vtipný, milý, šikovný a neskutečně pitomý (dluhy) bratranec s tetou. Pokácel všechny stromy, co jsem chtěla pokácet a tetička to rovnou spálila Přijede nám pomoct s plotem.
Paní Brutová, nevíte, jestli jde nějak zatížit kočárek, aby s ním mohlo capkat batole a nezvrhával se?
a
která je lepší?
http://www.eva.cz/zbozi/51450/zehlicka-eta-2282-9- 0000-nina-2-jakost/
nebo
http://www.eva.cz/zbozi/37031/zehlicka-zelmer-28z0 17-zl/
nebo nemáte tip v téhle cenové relaci?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2010 12:51
- Nahlásit
grooggy
ovčáci čtveráci a labradůry jsou určitě také rok
brut
jeee jééé jéééé. Na hrnčířský trhy do berouna už se chystáme několik let a ten zbytek vypadá jako psí víkend snů (i když Brut by asi měl jednu drobnou výhradu)
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2010 12:52 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Ramštajn vespolek a třikrát sláva velké náčelnici Inuitě!!!
To byl na prosto boží víkend!!!! Skvělý počo a fakt jsme si ho užili ve skvělé partě lidí a psů. Vypadá to že našemu plemenu začíná lepší budoucnost nechcu to zakřiknout ale konečně po roce a půl posun k lepšímu
A jsme bezvadně vykůrsingovaný, Fajuša je tuhá jak dřevo a já docela taky a bo už je zase pondělí muším makat
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2010 13:08
- Nahlásit
PetraK
uvědomuješ si, cos napsala??? já sem jako málo, jo???
mnoooo, málo bych úplně neřekla, ale plno teda nejsi, to musíš uznat
pošlu hošíčka s Kostižerem a hned bude rušno
beru a ať s sebou hoděj!!
to uvidíš, ale fakt to musím nejdřív sepsat do článku, páč to je obr velká událost
tak to sem napnutá víc jak kšandy... honééééém piš!!
to pevně doufám, ale když je pokaždý rozestavěno a nevyjde to časově , ani zjara ani na podzim
tak plánuj, páč v květnu zase budou.... datum ti řeknu hned jak se u nás objeví
joooo??? Huraráááá já sem myslela, jako že upečeš
to možná taky , ale tohle jsme s wami objevily, mně napadlo, že by to bylo pro tebe jak dělané a wami ti to koupila
no dyk to je hrůza, si představ, to je jako kdyby Brůtikovec měl běžet za nahatou Angelínou Džolí
uuuf, tak to sem v klidu, páč to by teda neběžel
paráda , čoklidi si to užili
všichni tři ... jen piraňa byla doma, páč ona prostě netahá a tak by se jim tam jenom motala
grooggy
Akity maj 15 mesicu, totiz... Tak to nevim... To musim zjistit... Ale do prosince casu dost... Ma rok az 18.12..
a je nějakej problém dělat rtg až z jara?
Já mám tříletou čubinu ( teda budou jí 3 v říjnu) a ještě žádný rtg nemá a to se s ní chystám na bonitaci
kachna_
Na frontě Mája beze změny, začínám se smiřovat s tím, že to bude trvalý boj. No ale Michal se s tím už také smířil a prostě se radujeme ze dnů, kdy je vše OK a tečka
tak ta radost je super, páč jak se uklidníte, tak se uklidní i Mája a uvidíš, že postupně bude klid
Pokácel všechny stromy, co jsem chtěla pokácet a tetička to rovnou spálila Přijede nám pomoct s plotem.
supééér, nechceš mi ho poslat na chatu? Potřebuju pokácet cca 5 stromů a nějak se k tomu nemůžu dostat
která je lepší?
já bych brala tu druhou....
Paní Brutová, nevíte, jestli jde nějak zatížit kočárek, aby s ním mohlo capkat batole a nezvrhával se?
myslíš velkej kočárek? Já do něj holce dala 10kg cukru
Fajka
Vypadá to že našemu plemenu začíná lepší budoucnost nechcu to zakřiknout ale konečně po roce a půl posun k lepšímu
tak jestli tohle vyjde tak třikrát sláva a vše zlý pryč
A jsme bezvadně vykůrsingovaný, Fajuša je tuhá jak dřevo a já docela taky
taky se těšíme na kůrsing... máme dva víkendíky za sebou .... Brut to potřebuje jako prase drbání, nějak nám lenivý a tloustne ( podle wami a teď i podle mě)
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2010 13:11
- Nahlásit
kachna_
, třikrát "ŘEKNI UŽ KONEČNĚ CO TO JE"
no to možná víckrát, páč jinak to z ní nevytlučem
ž se chystáme několik let a
to potěší, že vím,že v tom nejsu sama!!
se smiřovat s tím, že to bude trvalý boj.
tak zas??? ááách joo
Fajka
Vypadá to že našemu plemenu začíná lepší budoucnost
ze by se blyskalo na lepci casy?
grooggy
ale iphone je krám..
to neva, ale aspoň jsi přišla návštěvou
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2010 13:11
- Nahlásit
kachna_
Na hrnčířský trhy do berouna už se chystáme několik let
se nechystejte a na jaře doražte ... se můžete zároveň juknout na medvědy z Večerníčku
zbytek vypadá jako psí víkend snů (i když Brut by asi měl jednu drobnou výhradu)
víkend psích snů to byl a Brutík se choval docela slušně ( v pátek dostal dvojitou sprchu z hadice), nevyváděl a ani moc neklapal hubou. Ale Beru se krásně nastavovala i Al, to byla sranda
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2010 13:13 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
brut
myslíš velkej kočárek? Já do něj holce dala 10kg cukru
Myslim dětskej kočárek pro panenky. Dostala jsem ho od známé, Lucka s ním capká, což je super, ale když couvá, tak se prostě převáží, tak přemýšlím kde zatížit.
Velkej máme v tomhle ohledu geniální
Edit: vymyšleno, du tam všít spodní košíček na věci se závažím
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2010 13:15
- Nahlásit
brut
ale plno teda nejsi,
tak to teda prrr, dycky šicí řikaj, že mě je fšade plno???
a tetkn mám hlavně plno po obědě
beru a ať s sebou hoděj!!
no pak bys s sebou asi házela dost ty
honééééém piš!!
no musím se nakopnout
páč v květnu zase budou...
já vim. každej rok plánuju a každej rok prt.
mně napadlo, že by to bylo pro tebe jak dělané a wami ti to koupila
sem naprosto napnutá jak guma u spoďárů, co to může bejt?? Voni měli na trzích živý Rrrrrrammštajny?,
páč to by teda neběžel
no dobře tak ňáká jiná bába, třá ty!
páč ona prostě netahá
se jí nedivim, dyk neni malamůt.
Já do něj holce dala 10kg cukru
ty vole!! ty seš fakt tyran. Nebohý batole a aby táhlo kočár s tunou cukru!!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2010 13:35
- Nahlásit
kachna_
se nesměj
Myslim dětskej kočárek pro panenky
nemáš nějakýho většího medvěda, kterej by se tam vešel? Většinou sou dost těžký na zatížení...
PetraK
tak to teda prrr, dycky šicí řikaj, že mě je fšade plno???
tak to se teda pěkně pletou, páč tady si plno nebyla
tetkn mám hlavně plno po obědě
to je dobře
no pak bys s sebou asi házela dost ty
myslíš? Piraňa by byla ráda za Ešuska a Brut má ptáčky rád, takže by byla spokojenost na všech frontách
no musím se nakopnout
se nakopni, jinak tě nakopnu já ve čtvrtek za zadržování naznačených informací
já vim. každej rok plánuju a každej rok prt.
ti dám fakt včas vědět, aby jsi si to mohla zařídit
sem naprosto napnutá jak guma u spoďárů, co to může bejt?? Voni měli na trzích živý Rrrrrrammštajny?,
tak takovouhle blbost tam fakt neměli ... i když by mně nepřekvapilo, kdyby s ní někdo přišel, páč některý věcičky byly dost šílený.
Ale víš, co u nás s wami naprosto bezkonkurenčně vyhrálo? Ti prozradím, že to byl zahradní květináč ..... oslík ze Shreka i s těma pidlovokejma kukadlama , měl na zádech kytičky. Fakt byl bombastickej.... jestli někde najdu fotku ( myslím ve fotkách z trhů, co sou každej rok na netu), tak ti sem hodím odkaz. A to se mi, prosím, tenhle styl vůbec nelíbí...
no dobře tak ňáká jiná bába, třá ty!
si myslím, že by i tak neběžel, páč děsně nerad běhá ( nemusí, když natáhne svý dlouhý nohy a trochu zrychlí, tak za ním každej vlaje)
se jí nedivim, dyk neni malamůt.
to néjni, je to lenora líná, mazlivá, žárlivá, obludná, ale moje
ty vole!! ty seš fakt tyran. Nebohý batole a aby táhlo kočár s tunou cukru!!
jak nebohý batole? Víš jak byla děsná, když každej den vstávala mezi pátou a šestou? ...a navíc ona kočár netáhla, ale tlačila nebo spíš se o něj opírala
|
grooggy
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2010 13:42
- Nahlásit
brut
Bobanoj sem taky delala rtg ve 4 letech a excelentni 0/0 to uz neni... Je videt to cvicení a lá IPO :-D kousání, behání a skákání...
+ v lednu budu mit prašule( kterejch já chudej student moc nemám :-D)
tak sem si rikala, ze si udelam DKK, DLK, PRA, Cea, TNS a treba MDR1 ( rikali mi, ze cea neg. Po rodicich nestaci-to musim jeste zjistit)
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2010 13:52
- Nahlásit
brut
páč tady si plno nebyla
Piraňa by byla ráda za Ešuska a Brut má ptáčky rád, takže by byla spokojenost na všech frontách
vrahu.
se nakopni, jinak tě nakopnu
no vono to nejni zas je tak - ale hlavně čááás, čáás!
ti dám fakt včas vědět,
tak jo jojo
ak takovouhle blbost tam fakt neměl
COOOOOOOOOOOOOOOOO???
Ti prozradím, že to byl zahradní květináč..... oslík ze Shreka i s těma pidlovokejma kukadlama
ty vado, co lidijové nevymyslej
, páč děsně nerad běhá
no, a šakk my bychom ho už nějak rozpohybovali
nemusí, když natáhne svý dlouhý nohy a trochu zrychlí, tak za ním každej vlaje
hele o tomhle mi vůbec nemluv!! Já říkám, že jednou napíšu knihu - Můj život v běhu - páč vedle Brtnika se ani jinak nedá chodit . Já celej život jen běhám
je to lenora líná, mazlivá, žárlivá, obludná, ale moje
vona je asi celej páníček , ne?
každej den vstávala mezi pátou a šestou?
ranní ftáče no
ona kočár netáhla, ale tlačila
no to je fuck, kterým směrem s tim kočárem valila, ale měla v něm tunu cukrový řípy.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2010 13:54
- Nahlásit
grooggy
Bobanoj sem taky delala rtg ve 4 letech a excelentni 0/0 to uz neni... Je videt to cvicení a lá IPO :-D kousání, behání a skákání...
já vím, ale zase na druhou stranu jestli uděláš rtg přesně v roce nebo v roce a půl moc velký rozdíl nebude.
lednu budu mit prašule( kterejch já chudej student moc nemám
to je dost pádný důvod, ale zase se daj uložit a počkat s jejich investicí dva- tři měsíce
ze si udelam DKK, DLK, PRA, Cea, TNS a treba MDR1 ( rikali mi, ze cea neg. Po rodicich nestaci-to musim jeste zjistit)
to budeš mít tolik? .... s cea netuším, u nás to funguje trochu jinak, navíc máme povinné pouze kyčle a nic jiného. Ostatní je dobrovolné a nebere se na to při bonitaci ohled
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2010 14:23
- Nahlásit
PetraK
vrahu.
jak vrahu? Brutík ptáčky hlídá, pozoruje a pomáhá jim při poposkakování... on je nepapá
no vono to nejni zas je tak - ale hlavně čááás, čáás!
tak kopej, honem i ten čas ....sem napnutá jak kšandy
tak jo jojo
já vím, že jak jste na apaluše, tak to je na houbeles, ale třá to vyjde.... by sem byla ráda
COOOOOOOOOOOOOOOOO???
moc se nedif nebo ti vypadnou voči z ďůlků, holt blbostí tam maj spoustu, ale živý štajní dusáky ještě nikdo
ty vado, co lidijové nevymyslej
fakt byl z těch všech nápadů nejvtipnější a nejlíp zpracovanej ...a že těch nápadů tam bylo, až se z nich člověk orosil
no, a šakk my bychom ho už nějak rozpohybovali
myslíš jako Brutíka?
Já říkám, že jednou napíšu knihu - Můj život v běhu - páč vedle Brtnika se ani jinak nedá chodit . Já celej život jen běhám
já ne!!!!! Řvu, páč si nehodlám uhnat zápal plic či někde zdechnout na vyčerpání Vždycky zpomalí, ale tak na deset vteřin a pak postupně zrychluje....
vona je asi celej páníček , ne?
to víš, negativní vlastnosti okoukala od páníčka, pozitivní od paničky
ranní ftáče no
to nebylo ptáče, to byl cvok !!!!
je fuck, kterým směrem s tim kočárem valila, ale měla v něm tunu cukrový řípy
šak taky měla sílu a mohla pomáhat se dřevem
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2010 14:49
- Nahlásit
brut
on je nepapá
a jo! sem zapomněla!! V tom případku by byl asi v ohrožení života spíš Brutik ,
tak kopej, honem i ten čas
na ja, furt!
ale třá to vyjde.... by sem byla ráda
jednou musíííííí!
ale živý štajní dusáky ještě nikdo
TO NEJSOU DUSÁCI!!
..a že těch nápadů tam bylo, až se z nich člověk orosil
v tom případku bych tam taky asi mohla se svým květináčem alá výroba od tříletého dítěte
myslíš jako Brutíka?
pana Brůtika
a pak postupně zrychluje..
já dycky řikám, aby si uvědomil, že já sem zase vyfasovala toho nejpomalejšího velblouda z karavany a že rychlejš nepude a jednou jsem uštvala Brtnika já!! Když jsem procválala Boubínem
negativní vlastnosti okoukala od páníčka, pozitivní od paničky
je to jako s dětma
to byl cvok !!!!
byl??
šak taky měla sílu a mohla pomáhat se dřevem
co vim, tak dětská práce byla přece zakázaná, ne?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2010 15:05
- Nahlásit
PetraK
jo! sem zapomněla!! V tom případku by byl asi v ohrožení života spíš Brutik
si nemyslím .... by si s Kosťou rozumněli, páč dneska taky nezavře zobák..pardon tlamu
na ja, furt!
čekáááááááám
jednou musíííííí!
to jo, ale aby sme zase v tý době udržely myšlenku, když už ne moč
TO NEJSOU DUSÁCI!!
sou a nehádej se
tom případku bych tam taky asi mohla se svým květináčem alá výroba od tříletého dítěte
určitě a ještě by si sklidila slávu
pana Brůtika
šak říkám, že by sme pana Brůtika rozpohybovaly stejně jako Brutíka
já dycky řikám, aby si uvědomil, že já sem zase vyfasovala toho nejpomalejšího velblouda z karavany a že rychlejš nepude
taky dobrá hláška, si jí budu muset zapamatovat ...to se bude divit, kde sem to vzala
je to jako s dětma
přesně tak....dobrý od maminky, špatný od tatínka ....se mi dneska děti zeptaj a hned si odpovídaj
byl??
jj, od patnácti vstává mezi osmou a desátou
co vim, tak dětská práce byla přece zakázaná, ne?
ty bereš jako dětskou práci pomoc rodině? Šak to máš i v zákonech, že každý člen se podílí takovým způsobem, který odpovídá věku a spol. postavení
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2010 15:30
- Nahlásit
Dámy, jdu venčit.....
|
grooggy
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2010 15:52
- Nahlásit
brut
totiž u bordel gólií musí mít jeden z rodičů cea dna normal, ale nefim stli stačí dna normal po rodičí... to musim zjitit, ale času dost...
jen mě to dneska napadlo, tak sem to začala hledat...
|
inu
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2010 15:54 - Změnil/a: inu
- Nahlásit
zdravím, probíhám, nestíhám, mám motolici v palici,
ale podotýkám, že pí Čibukoj nekecá, i když já po uplynulým roce jsem rozhodně menší optimista a počkám si, co se z toho vyvrbí
nicméně mám velkou radost, že se mě podařila konspirace roku
ale krom toho se mě podařilo ještě nasrat několik lidí
tenhle týden tu budu spíš sporadicky, tak moc nepište, nebo to nestihnu dočítat
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2010 17:53 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
inu
ale krom toho se mě podařilo ještě nasrat několik lidí
kerý mě néééé navopak !!!
že pí Čibukoj nekecá, i když já po uplynulým roce jsem rozhodně menší optimista a počkám si, co se z toho vyvrbí
problémy ještě budou to je jasný ale začátek je slibnej a mám z něj dobrej pocit a to je dobrý znamení
chjoooo mušíme jet gratulírovat k tchýni ...se mě nece ee
|