Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 801 . 802 . 803 . 804 . 805 . 806 . 807 . 808 . 809 . 810 . 811 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2010 16:13
- Nahlásit

Jdu dodělat oběd

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2010 16:24
- Nahlásit

brut

tak to se uklidňuj dál s tím, že to někdy odskáče někdo v tvým okolí

no počkej tetkon fakt nerozumim , přece kdyby to bylo nějak jako špatný moc, tak prostě bude každej měsíc problém, nebo ne?

máš blbou srážlivost
ale ne furt,jen někdy. a ešče se to od puberty dost jako zlepčilo.

.copak je tak strašný nechat
no pro mě fakt opravdu jo, no

jen dorazil, tak peskoval, takže vyfasoval venčení pro uklidnění duše

ešče že ty děti pyskujou

ona to stejně zase přepískne

hm, to by ho měla dost zadarmo. ne. dostane ho, když bude hodná. Furt hodná,ne že jako tejden.

nůž na krk" , tak měl najednou jedničky

no jistě, nůž na krk zlepšuje studijní výsledky spolehlivě

u uklízení jí taky vypustí

brrr, no to teda ani náhodou, u uklízení sem kupříkladu já dost samonasírací, páč mě to nebaví, a když na mě ešče zaútočí vysavač, má to pak spočítaný

to je vidět

eh co nadělám, su dutohláfka obecná no

nelžu, snažím se být solidn

aha, jo tak, ty se snažíš, ale vono to ne a ne vyjít

jestli ty jsi vorvaň, tak já sem čínskej bůžek

blbá, blbá, zapracovala má představivost

ty si hodňoučká

to si vytisknu a vokážu doma

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2010 16:25
- Nahlásit

brut

Jdu dodělat oběd

jdu domu
půjdu se psem
půjdu nakoupit
půjdu udělat bábofku na víkend
půjdu koukat na Murďocha
půjdu do postele

brut
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2010 18:46
- Nahlásit

PetraK
přece kdyby to bylo nějak jako špatný moc, tak prostě bude každej měsíc problém, nebo ne?
nemusí, ale může.... znám dva případy kdy základ byl stejnej ( špatná srážlivost) a jedna holčina pokaždé skončila v nemocnici na kapačkách, ve druhém případě to bylo v týhle době dobrý, ale pro změnu málem vykrvácela při zlomenině ruky ( otevřené)

ale ne furt,jen někdy. a ešče se to od puberty dost jako zlepčilo.
když někdy, tak se to dá nějakým způsobem vysledovat ( třá je to po nějakém jídle nebo pití ), ale stejně bych tohle konzultovala s odborníkem...

no pro mě fakt opravdu jo, no
vždyť tě jen píchnou a nic jinýho, toho se bát nemusíš

ešče že ty děti pyskujou
by si měla vidět, jak rychle byl vzornej

hm, to by ho měla dost zadarmo. ne. dostane ho, když bude hodná. Furt hodná,ne že jako tejden.
tak to buď klidná, páč ten ti vydrží na věky

no jistě, nůž na krk zlepšuje studijní výsledky spolehlivě
viď? Teď už ho má od začátku a jsem zvědavá na výsledek.... v každém případě, já na tom tratit nebudu ani tak ani tak

no to teda ani náhodou, u uklízení sem kupříkladu já dost samonasírací, páč mě to nebaví,
oni to takhle nemají.... vším flákají, nadávají, řve jim to jejich dus, dus, dus a když maj hotovo, tak přijdou jak mílijusové

eh co nadělám, su dutohláfka obecná no
trůůůůpka seš, trůůůůpka

aha, jo tak, ty se snažíš, ale vono to ne a ne vyjít
právě že to vychází, ani nevím jak moc

blbá, blbá, zapracovala má představivost

to si vytisknu a vokážu doma
sem zvědavá, co ti na to "řekne" Ešus

jdu domu
půjdu se psem
půjdu nakoupit
půjdu udělat bábofku na víkend
půjdu koukat na Murďocha
půjdu do postele

já ještě upeču buchtu ( obyč)- už jí jen dát do trouby, pak vymyslím oběd na zítřek, dojedu na velký víkendový nákup, vyvenčim piraňu a půjdu spinkat

inu
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2010 20:20
- Nahlásit

dala jsem hádat jinam, dám hádat i sem:

Kdo uhodne, co má být alespoň na jedné ceduli, ten má u mě velký lízatko (a ne, Ramštajn tam fakt nebude )

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2010 21:45
- Nahlásit

brut
nemusí, ale může....

sim Tě nestraš mě, jo??

když někdy,

hele teď už je to fakt sporadicky, myslím, že tady u tohodle říznutí jsem šla prostě hluboko a blbě no, když jsem měla zásah minulej tejden do druhýho palce až do kosti, tak to tak hrozný nebylo

viď? Teď už ho má od začátku
bože, bože vzpomínky jsou hrozná věc!! Je mi ho z celýho srdéčka líto .Tebe ovšem taky.

vším flákají, nadávají, řve jim to jejich dus, dus, dus a když maj hotovo, tak přijdou jak mílijusové

až na ten konec to máme stejný

trůůůůpka seš, trůůůůpka
eh a jako by to nebylo jedno, jak to nazveš

sem zvědavá, co ti na to "řekne" Ešus
co Ešus, ale Brtnik hlavně

já ještě upeču buchtu ( obyč)- už jí jen dát do trouby, pak vymyslím oběd na zítřek, dojedu na velký víkendový nákup, vyvenčim piraňu a půjdu spinkat

mááám hotovo, jen s tou změnou, že jsem nedělala bábofku, ale kynutej tvarohovej závin a Brtnik je divnej a já jak mám radar na náladu ostatních, tak su taky divné až nasraté

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2010 22:38
- Nahlásit

inu
Kdo uhodne, co má být alespoň na jedné ceduli, ten má u mě velký lízatko (a ne, Ramštajn tam fakt nebude
no to je jasný tam je:

Nabízíme krásné tříbarevné koťátko!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2010 22:46
- Nahlásit

inu
Kdo uhodne,
Fajka
no to je jasný tam je:

ALE NENE!! TO JE STÁFKA STÁDNÍCH ZAMĚSTNANCŮ!

inu
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2010 07:32
- Nahlásit

Fajka
PetraK

Frojd by z vás měl radost, dámy, ale ne-e

kachna_
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2010 08:49 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

PetraK
taky mě to napadlo, to fpředu jsou stávkovazky edit. sakra stávkokazky a mají tam nápis "podporujeme vládní reformy" a ten elf s foťákem monitoruje dodržování lickejch práf.
inu
na demonstraci za legalizaci měkkejch drog jsou moc málo zhulení.
Už to mám: "Dejte Inu stypendyjum"

Ramššššštajn ve spolek, třikrát oskeruše (jsem listovala v zahradnickém atlasu) velké náčelnici Inuitě
S kotníkem nebyl nikde, protože se to začalo lepšit Chlap, no
nevíte někdo jak oloupu kryt z nokie 3310, abych tam mohla vložit simku? nechala jsem svůj telefon u pana Červenky, když jsem mu očkovala králíky a potřebuju dnes být mobilní

joooo a včera jsem v hypernově potkala kontrolu z čojky. Samozřejmě na kase, kde jsem byla já. Odeslali nás na jinou kasu. Kontroloři z čojky choděj vždycky ve dvou... Trefila jsem i tu druhou kontrolu.

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2010 08:50
- Nahlásit

RRRRRAMM RRRRRAAAMM RRRRÁÁÁÁÁÁMM ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!

je pátek, dneska nežhavíme, dneska jdeme na exkurzi do počítačovýho střediska

inu

Frojd by z vás měl rados

no von by si tady vůbec užil

tak co to kurnik je?? Hoď nápovědu.

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2010 09:08
- Nahlásit

kachna_
taky mě to napadlo, to fpředu jsou stávkovazky

že bych měla nějakýho parťáka??
sem tu jediná ale

kachna_
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2010 09:11 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

PetraK
vona ta dlouhovlasá taky neni až tak rozhodnutá, dyk se na ní podívej. Myslim, že jí ta první nakecala, že jdou do Tesca - nakupovat. A s tim transparentem dostanou slevu.

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2010 09:12
- Nahlásit

kachna_

S kotníkem nebyl nikde, protože se to začalo lepšit

tak ale když je to lepčí,tak to třá zlomený néjni?

jak oloupu kryt z nokie 3310

tak zde nepomohu ani náhodou

. Trefila jsem i tu druhou kontrolu.

ty máš štěstííí, a kdybys vsadila sportku taky vyhraješ 2x??

Fajka
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2010 09:18 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

PetraK
Ramštaaaaj, co je to za bordel ? jaká kontrola vpočítačovým středisku??? a fpátek?????? a nikdo nezatopil a je tu zima????

Kdooooochce Kikinkůůůůůůůůů????????????????????

mušim udělat nový foto bo už vypadá o 100% líp

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2010 09:38
- Nahlásit

PetraK
čuuus trupko,jeden vohař ,12 let..tak gdo dělá lofky plíís

evidenční číslo: 1927/2010
plemeno: velký müsterlandský ohař
popis: pes, 12 let
srst: černobílá, delší
velikost: velký
nalezen: 09.09.2010
P-4,Krč,V Štíhlách
charakteristika: Na sobě měl jednořadý kovový stahovák.Tetovaný-hledáme majitele.
k odebrání: V Zámcích 56, Praha 8
telefon: 283 011 711, 233 554 242

kachna_
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2010 09:49
- Nahlásit

PetraK
kdybys vsadila sportku taky vyhraješ 2x??
ne, dvakrát nevyhraju

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2010 09:57
- Nahlásit

kachna_
vona ta dlouhovlasá taky neni až tak rozhodnutá

no jooo! vypadá dost zaskočeně!! No jenže teda tak , kde jsem pak ale já? Páč já bych nikdá nikoho do Tesca netahala. Nesnášim nakupování, fšicí to vědí, nikdo by mi to nevěřil

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2010 10:00
- Nahlásit

Fajka

jaká kontrola vpočítačovým středisku??? a fpátek??????

sem to spletla, to neni počítačový středisko, to je ústředna!! a f pátek právě proto, že tu neni pan řídící

nikdo nezatopil a je tu zima????

DOBŘE!

už je ti teplo děfče??

AD KIKINA SPOJ SE S DÁŠENKOU, AŤ JÍ HODĚJ NA STRÁNKY. MI NAPADLO AŽ TETKON.

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2010 10:01
- Nahlásit

davidkova renata

gůt, zkusim se spojit zase s klubem, ovšem nevím, jestli tam budou tak vstřícný jako u toho jagouše, tam byli fajný.

Fajka
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2010 10:07
- Nahlásit

PetraK
už je ti teplo děfče??
jo teplo skorem mě to vožehlo ofinu

No už jí mám díky Lucynce s tím divným nickem tady:
http://www.kocicinadeje.cz/stranka/nabidka-kocek-k -osvojeni-od-jinych-subjektu
a už na to kašlu at to zas nevisí na každým vebu ještě to hodím k sobě na stránky a pak se uvidí děj se vůle boží ale prej šance je dost malá..si připadám jak agent s teplou vodou nebo podomní prodejce hrnců či dek..každýho koho se zeptám se tváří jak kdybych se pomátla
stě čék chce udělat dobrej skutek a lidi na něj ještě koukaj jak na votravu největšího už mě to séře fakt

kachna_
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2010 10:13
- Nahlásit

PetraKNo jenže teda tak , kde jsem pak ale já? Páč já bych nikdá nikoho do Tesca netahala. Nesnášim nakupování, fšicí to vědí, nikdo by mi to nevěřil
no kupovat lístky na ramštajny se srdíčkovym transparentem není o nic pravděpodobnější. Navíc je vyšší než ta dlouhovlasá, takže to ty bejt rozhodně nemůžeš, leda bys měla vysokananánský podpatky a pak byste se sešli s Michalem na chíře. Měla by sis teda zvrtnout pravou, abyste se mohli v čekárně podpírat
Inu
na obrázku vtáhla Ešuska kolegyni nebohou do stávky, coby stávkokaza a v důsledku toho musí na chirurgyjy. Je to tak správně?

Fajka
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2010 10:17
- Nahlásit

PetraK
http://www.dasenka.unas.cz/kocicky.html
hmm a podivej se co tam mají koťat

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2010 10:22
- Nahlásit

davidkova renata

hurá čokl už je doma. Zrovna jsem se spojila s klubem, píšu členovi a koukám, obrázek už se tu nevokazuje, tak jsem si říkala, ha,zmizel ze stránek, možná už je doma, zavolala jsem tam a jo, už si ho vyzvedli. Juchéé, kdyby to šlo vždycky takhle skvěle.

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2010 10:27
- Nahlásit

Fajka

hmm a podivej se co tam mají koťa

já vím, vím, ale stejně to udělej, zvýšíš tím šance Kikiny najít domov. tak šup, šup a že paní Kubištovou pozdravuju a ozvu se.

stě čék chce udělat dobrej skutek a lidi na něj ještě koukaj jak na votravu největšího už mě to séře fakt

jo znám

mě to vožehlo ofinu

máš jí ešče furt černou jak ses tůdle barvila??

kachna_

ne, dvakrát nevyhraju

no tak vono i jednou stačí

no kupovat lístky na ramštajny se srdíčkovym transparentem není o nic pravděpodobnější

jehehe to asi ne ačkoliv.... na lístcích v německu měli líbajícího se papeže, či co to tam bylo, tak co

takže to ty bejt rozhodně nemůžeš,

tss, kdybys viděla jak vysoká jsem byla v kozačkách na takový tý obří platformě - než mi je Ešusek zlikvidoval- to bys koukala!!

Měla by sis teda zvrtnout pravou, abyste se mohli v čekárně podpírat

kterou von má vyvrknutou levou,jo? No tak to bychom ty vyvrknutý ešče k sobě sfixovali - to sem se tetkon učila na první pomoci a měli bychom nohy vzájemně jako dlahy. Jen von by měl asi hodně malou dlahu, páč já sem hodně malá

na obrázku vtáhla Ešuska kolegyni nebohou do stávky, coby stávkokaza a v důsledku toho musí na chirurgyjy. J

blbá, naprosto nejblbější

brut
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2010 10:36
- Nahlásit

Dobré ránko dámy

Uklízím, večer má přijet wami s holčičkama a tak se moc těším

PetraK
sim Tě nestraš mě, jo??
tě nestraším, ale varuju ....to je rozdíl....A koukej padat na odběr, ať to máš za sebou!!!!!!

hele teď už je to fakt sporadicky, myslím, že tady u tohodle říznutí jsem šla prostě hluboko a blbě no, když jsem měla zásah minulej tejden do druhýho palce až do kosti, tak to tak hrozný nebylo
dovedeš si představit situaci ( klepám a čaruju, aby zůstala jen hypotetická) kdy by si bourala ( buď v autě nebo auto do tebe) a měla třá rozříznutou nohu.... než by přijela záchranka a povedlo se jim tě naložit, tak by jsi vykrvácela. Chápeš proč ti říkám, ať to řešíš? Vždyť fakt o nic nejde.... řekneš doktorce ( nebo přes ségru na cévním), že po každém hlubším říznutí krvácíš, jak když píchnou čuníka, že to máš od mala, ale postupně se to po kouskách lepší, že by jsi chtěla vyšetřit srážlivost, aby jsi měla klid a hlavně radu, jak máš postupovat ve chvíli, kdy je rána hlubší a nejde krvácení zastavit..... no a pak tě jen malinko zabnou. To je ouplně všechno

bože, bože vzpomínky jsou hrozná věc!! Je mi ho z celýho srdéčka líto .Tebe ovšem taky.

až na ten konec to máme stejný
oni si pak nedovolí chovat stejně jako předtím, páč by dostali pracovní nášup

eh a jako by to nebylo jedno, jak to nazveš
to není, páč u vás se to přelejvá jak voda v konvici

co Ešus, ale Brtnik hlavně
Brtník je zvyklej

mááám hotovo, jen s tou změnou, že jsem nedělala bábofku, ale kynutej tvarohovej závin a Brtnik je divnej a já jak mám radar na náladu ostatních, tak su taky divné až nasraté
sme jeli do krámu až v devět večer, takže nic moc ( spíš nic než moc)..... pak uklidit nákup, vyvenčit piraňu, dořešit drobnosti školního roku a o půlnoci nakrmit dravou zvěř alias plesnifce. Teprve pak sem mohla jít spát
Co se stalo Brtníkovi?

Fajka
PetraK
inu
Frojd by z vás měl radost, dámy, ale ne-e

Nabízíme krásné tříbarevné koťátko!!!
bych řekla, že to bude něco v duchu:
"Gejové a lesbičky hlásí, že chtějí mít doma pejsky a kočičky"

kachna_
včera jsem v hypernově potkala kontrolu z čojky. Samozřejmě na kase, kde jsem byla já. Odeslali nás na jinou kasu. Kontroloři z čojky choděj vždycky ve dvou... Trefila jsem i tu druhou kontrolu.
tomu říkám PECH

Fajka
si připadám jak agent s teplou vodou nebo podomní prodejce hrnců či dek..každýho koho se zeptám se tváří jak kdybych se pomátla
stě čék chce udělat dobrej skutek a lidi na něj ještě koukaj jak na votravu největšího už mě to séře fak

to je tím, že koček je děsná spousta ( a nesvědomitejch páníčků ještě víc )
Já taky vím o dvou koťátkách a ty mám skorem u baráku....bohužel k nám je vzít nemůžu a není kam je dát. Cikáni mají jednu kočku, která má každoročně několik vrhů... sice přežijou jen ti nejsilnější nebo ti, které najde nějaká dobrá duše a vezme si je k sobě domů, ale i tak je to tu kočkama zahlcený

brut
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2010 10:38
- Nahlásit

kachna_
vtáhla Ešuska kolegyni nebohou do stávky, coby stávkokaza a v důsledku toho musí na chirurgyjy. Je to tak správně?
ty si fakt kachnááááááá

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2010 10:44
- Nahlásit

brut

a tak se moc těším

noo, myslim, že Brut ještě víc
tě nestraším, ale varuju
NÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ

dovedeš si představit situaci (
nééééééééééééééééééé

NE! NE! Je pátek, přestaň si hrát na bubáka.

páč by dostali pracovní nášup

aha, tady bude ten rozdíl. No já si sama sobě nenaložim. ale zpravidla, když přežiju luxování, který NE-NÁ-VI-DIM, tak už se pak postupně vydejchávám. Ale nesmí do toho nikdo přijít- jako třá Brtnik domů, nebo máma návštěvou. Můžou přijít, až když mám hotovo a vydejcháno. Jinak zemřou

páč u vás se to přelejvá jak voda v konvici

seš drzá až vyzývaná!!

Brtník je zvyklej

co su ňákej terorista, či co?

akže nic moc ( spíš nic než moc)

Co se stalo Brtníkovi?

nevim. byl protivnej - vevnitř. Jenže přede mnou to neschová no. Pak jsme protivný voba, páč já to prostě neumim ukočírovat. Nejde mi to nejde. Mám násosku na nálady , což je někdy prekérka

"Gejové a lesbičky hlásí, že chtějí mít doma pejsky a kočičky

Strejda Frojd už scípne

brut
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2010 10:50
- Nahlásit

Našim cikánům ve středu odstříhli nedovolený odběr elektriky, tak si doma svítí svíčkama a vaří na propanbutanových vařičích. Právě řeším jejich krádeže stromů, co nenápadně mizí u vlečky a odstiňují nám hluk vlaků Vodu už mají odstřihlou a lezou do prázdných objektů, kde vodu kradou. Záchody nemají a to samé jiné odpady.... stejně s nima nic nikdo nenadělá .... jen kdyby to takhle měl někdo jinej, bílej

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2010 10:53
- Nahlásit

brut

Našim cikánům ve středu odstříhli

No potěš koště!!!!!Pani to je nářez

<< 1 ... 801 . 802 . 803 . 804 . 805 . 806 . 807 . 808 . 809 . 810 . 811 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání