| Autor |
Zpráva |
jablunka
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2010 22:18
- Nahlásit
inu
na mě ale nefungalo ani "nepudeš spát, dokud to neuděláš"
to na mě taky ne,byla sem schopná usnout uprotřed luxování,ale kdyby mi zakázali koně,nebo cvičák,šla bych do vrtule.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2010 22:19
- Nahlásit
jablunka
právě tu půl hodiny huláká,páč ji nechceme pustit do postele
nebohé stvoření.
Tedík je tam tak roztomilej. A chudák Brůce převlečenej za borůfku
brut
sem mladýho sprdla po founu a jak to šlo ráz na ráz
no vono taky bubínky v uchách má člověk jen jedny, to je fakt
nebuď ošklivá nebo prozradím jednu důležitou součást výbavy
tě varuju, ale každej svýho štěstí strojvůdce
ale třá dobrou buchtičku by si mohla vyrobit
jo, masovou nějakou
áááákt
FAKT!
|
inu
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2010 22:20
- Nahlásit
PetraK
že se na to nevykašleš? Proč si timdle hejbáš se žlučí? Kááášli na to.
mě to většinu času žlučí už ani moc nehejbe.. ale občas se holt trefí, no
jablunka
le kdyby mi zakázali koně,nebo cvičák,šla bych do vrtule.
myslím, že nebylo nic, co by mohli zakázat mě, aby mi to srdce urvalo, páč koně jsme neměli a s tím psem na cvičák někdo vždycky musel
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2010 22:21
- Nahlásit
jablunka
pointr Můra zatím upozorňuje jen na Pučiho,u jinejch to zatím není potřeba
Jo tak, no řikám, mám tam jenom tu germánštinu a přivlastňovací zájmena
jablunka
ale kdyby mi zakázali koně,nebo cvičák,šla bych do vrtule.
tak. Každej máme svoji úchylovu patu. Na každýho je páka
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2010 22:22
- Nahlásit
inu
myslím, že nebylo nic, co by mohli zakázat mě, aby mi to srdce urvalo, páč koně jsme neměli a s tím psem na cvičák někdo vždycky musel
A já si zase myslím(a jsou zatím dvě dospělý děti a dvakrát dorost,plus byli jsme čtyři sourozenci),že na každýho se vždycky nějaký páka najde.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2010 22:23 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
inu
ale občas se holt trefí, no
tak se na to prostě vy-kaš-li, víš jak se ti uleví? je tolik jinejch věcí, který s sebou člověk táhne a bolej.
jablunka
že na každýho se vždycky nějaký páka najde
mi to berete z úst
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2010 22:24
- Nahlásit
Sem se tu s váma nějak zakecala
du ještě jednou venčit a pak do hajan.....papááááááá
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2010 22:25
- Nahlásit
inu
za vás stál kočárek dvacet táců?
za nás stál pět a vejplata byla patnáct stovek
i v prvních letech, jo?
samozřejmě
sou těhotný, no
káčóó
tak to je taky svatá pravda
já vím
tak třá ta jistota, že to chceš plus to chceš vobětovat dělá podle mě celkem dost
ale i ta jistota tě nepřipraví na nic s čím se pak musíš potýkat...a navíc u každýho je to trochu jiný, což je tím pádem nepřenosný
mě na tom spíš štve to jejich zatvrzelé trvání na jejich pravdě, čili nedostatek respektu k mým postojům a názorům...
a řekla jsi jim to?
tak úplně ne, páč u něho byly dlouhý vobjednací lhůty, když je ta kapacita, ale že by mě jako řek, že je potřeba udělat toho víc, jestli s tím souhlasím a jaký můžou být rizika, to ani prd
ty si si nenechala vysvětlit do podrobna, co s tebo hodlá dělat? Tohle jsem se naučila už jako malá holka... pokud to nemám vyložený jak pro debila, tak na mně nikdo nesáhne a zatím sem s tím neměla žádnej problém ani u těch kapacit
Dodnes nejsem přesvědčená o tom, že todle mrzačení mělo nějakej smysl
nemělo
Se vám to kecá, žencký, dyš umíte dobře vařit
to není o vaření, ty trupko!! To je o přístupu, o tom, jak si nastavíš pravidla a jestli je porušuješ nebo na nich trváš atd....
jablunka
No jóóó´,tak né bič,ale pučí si děravou hokejku a někoho s ní mikne
mu to poradím, až půjde za týden pískat první žákovskou ligu
Díky,díky,díky........právě tu půl hodiny huláká,páč ji nechceme pustit do postele.
a vydržíte nebo vyměknete? Já bych si tipla, že budete mít brzy v posteli malou bílou kouličku
inu
na mě ale nefungalo ani "nepudeš spát, dokud to neuděláš"
tohle nezabírá ani na mé harantííí, ba naopak zůstanou vzhůru co nejdýl a to mají už od malička
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2010 22:25
- Nahlásit
jablunka
doobrou, jdu taky. a podrbej to všechno - stejně je budeš drbat, tak to vem jednou i za mne
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2010 22:30
- Nahlásit
PetraK
no vono taky bubínky v uchách má člověk jen jedny, to je fakt
sem byla velmi, velmi tichá , ale o to hůř
tě varuju, ale každej svýho štěstí strojvůdce
jo, masovou nějakou
ne!!!!!! Sladkou, páč já maso jím v mini množství
inu
víš, vždycky se něco najde, když se dobře kouká
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2010 22:32
- Nahlásit
Tak milé dámy, taky se loučím a přeji dobrou .... jdu venčit a pak spát
|
inu
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2010 07:54
- Nahlásit
jablunka
že na každýho se vždycky nějaký páka najde.
s tímhle nepolemizuju, jen mě teď rychle nenapadá, co by to mělo bejt
brut
za nás stál pět a vejplata byla patnáct stovek
no, jenže za vás ty kočárky aspoň něco vydržely
Jsem koukala jak blázen, že i v kočárkách existujou modely: dyš si koupíš loňskej, dostaneš slevu
káčóó
já ti dám káču! Vsadím se, že za normálních okolností by se hrůzyplně zatvářily, zděšeně škytly a jaly se objímat svůj nebohý močový měchýř
ale i ta jistota tě nepřipraví na nic s čím se pak musíš potýkat..
to ne, navíc jak jsem psala, je to celoživotní: psůch se zbavíš do nových domovů dva měsíce po narození, harantůch musíš kolikrát vyhazovat vidlema i ve třiceti
a řekla jsi jim to?
jó, ale voni to ví přece líp, že áno
ty si si nenechala vysvětlit do podrobna, co s tebo hodlá dělat?
ne, páč sem debil a potom taky u zubaře se jaksi dost blbě mluví
nemělo
ne, nemělo. Byla jsem totiž do té doby bez obtíží. Teď už je pro jistotu mám ale vrátit se to už nedá
to není o vaření, ty trupko!!
to byl vtip, vy Jitko!
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2010 09:47 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Jo jsem zapomněla, Ramštááááájn a třikrát chápavé okolí velké náčelnici Inuitě.
inu.
to mě řekni, v čem ta radost spočívá, sem si toho nějak nevšímla
Lucce je rok a něco, asi nebudu ještě objektivní . Pro mě třeba v tom objímání. A je mi šumák, že k plyšákovi a lampičce se tulí stejně
Když někomu řeknu, že jsem si pořídila psa, automaticky následuje, že to mám místo děcka
pak následuje, co uděláš se psama, když si těhotná..., jestli už se směje, pase koníčky, přetáčí se, sedí, stojí, chodí, chodí samo, a jaktože ještě ne, s podtextem jak můžeš být tak neschopná matka, žes ho to ještě nebyla schopná naučit???!!! Si nevybereš
stačí se mrknout na debilní základní výbavičku pro mimino. Mám teď kolem sebe samý začínající maminy a z těch částek se mi točej voči
já si jí půjčovala, podědila, kupovala starší. jo ale jeden typ pro kamarádky - akce v hypermarketech, levnější než Internet i sekáč . Třeba Tesco.
Jo mimochodem, kočárek mám použitej za 2500 a funguje, jezdí. Naproti tomu mám novej šátek na nošení a lituju, že jsem za stejný peníze nesáhla po použitym.
PetraK
tak se na to prostě vy-kaš-li, víš jak se ti uleví? je tolik jinejch věcí, který s sebou člověk táhne a bolej.
jeeeenže, jak se na to máš vykašlat, když ty dotyčný na to snad maj vysokou nebo co, rozhodně ti, co rejou do mě v tom jsou fakt dobří
|
brut
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2010 10:11
- Nahlásit
Zdravím milé dámy
Ráno mě vzbudili silničáři, páč u nás umejvali silničku.... ovšem jako vždy ve chvíli kdy mrholí a navíc na ní nechali hromady bahna, který sme tu neměli
inu
no, jenže za vás ty kočárky aspoň něco vydržely
ti nevím.... já první reklamovala hned po měsíci a pak už sem ho nechtěla a holka šla rovnou do sporťáku. Synek byl od začátku ve sporťáku rovnou, páč sem odmítla kopuvat další krám, kterej by se mi opět rozbil
já ti dám káču!
a co sem ti měla napsat, když sem si poprskala monitor?
Vsadím se, že za normálních okolností by se hrůzyplně zatvářily, zděšeně škytly a jaly se objímat svůj nebohý močový měchýř
šak říkám, že sou divný... páč na mě se vztahovala tahle věta hrůzyplně zatvářily, zděšeně škytly a jaly se objímat svůj nebohý močový měchýř a to od začátku těhotenství, bohužel mi to vydrželo do teď
psůch se zbavíš do nových domovů dva měsíce po narození, harantůch musíš kolikrát vyhazovat vidlema i ve třiceti
s harantííma je to o tom, jak jim nastavíš pravidla .... já už od jejich puberty hlásám, že hned jak ukončí školy, tak se stěhují pryč, navíc jsou oba nuceni chodit na brigády a vydělávat si, páč já jim prostě kapesný dávat v jejich letech nebudu ( teda synek má ještě kapesný, páč mu není osmnáct a brigády tím pádem má jen na omezenou dobu a s minimálním příjmem, ale těším se na prosinec, kdy tohle skončí a bude bez peněz od maminky) atd.
Ono to zase až tak hrozný není a hlavně si velmi brzy uvědomíš, že by jsi byla sama proti sobě, kdyby jsi jim tu volnost ( a v podstatě vyhození z baráku) nedala
jó, ale voni to ví přece líp, že áno
já jsem v tomhle tak trochu ujetá a fakt se nehodlám harantííím do těchto věcí plést... ba naopak jim říkám, ať chvíli počkají, něco si užijou, okouknou, jak to ve světě ( a nejen tam) chodí.... Ale možná by stačilo při nějaké další narážce dát jasnou odpověď typu: Pokud budete v tomto duchu pokračovat, tak sem nebudu chodit, je to můj život a já ho budu žít podle svého nejlepšího vědomí a svědomí
ne, páč sem debil a potom taky u zubaře se jaksi dost blbě mluví
to musíš, jinak dopadneš zase takhle blbě..... hned mezi dveřma hlásej, že jdeš na konzultaci, chceš veškeré informace ohledně toho, co ti budou dělat a dopodrobna vysvětlení. V případě, že by jsi měla pocit, že ti chtějí něco dělat, tak se seber, vstaň a znovu jim zopakuj, že jsi chtěla veškeré informace předem. Je jen na tobě, jestli si necháš něco operovat,řezat atd nebo ne, tak jim to dej jasně najevo a budeš mít klid
ne, nemělo. Byla jsem totiž do té doby bez obtíží. Teď už je pro jistotu mám ale vrátit se to už nedá
já vím, že nemělo, páč synek má taky střiženou uzdičku ( pod jazykovou) a jediné k čemu to bylo, tak dokáže víc vypláznout jazyk....
to byl vtip, vy Jitko!
právě si urazila holku, která mi čučí opět přes rameno Navíc péct umíš a dobře, pokud teda neděláš rakvičky , takže předpokládám, že i to vaření je minimálně na stejné úrovni .... jo a ještě jedna maličkost, já děsně nerada vařím
kachna_
jak se na to máš vykašlat, když ty dotyčný na to snad maj vysokou nebo co, rozhodně ti, co rejou do mě v tom jsou fakt dobří
víš, tohle se dá taky naučit.... zkrátka musíš použít něco ve smyslu, že pokud se jim to nelíbí, tak k nim nemusíš chodit, protože sama máš dost starostí, než aby si poslouchala nějaké dlaší výlevy.... za jednou se to nezmění, ale ve chvíli, kdy to použiješ podruhý a pak dodržíš to "nejít", tak budeš mít klid
Ona to spousta lidí nemyslí špatně, ale neuvědomují si, že to toho druhého zraňuje a otravuje....
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2010 10:34
- Nahlásit
brut
víš, tohle se dá taky naučit.... zkrátka musíš použít něco ve smyslu, že pokud se jim to nelíbí, tak k nim nemusíš chodit, protože sama máš dost starostí, než aby si poslouchala nějaké dlaší výlevy.... za jednou se to nezmění, ale ve chvíli, kdy to použiješ podruhý a pak dodržíš to "nejít", tak budeš mít klid
Ona to spousta lidí nemyslí špatně, ale neuvědomují si, že to toho druhého zraňuje a otravuje....
Máš z části pravdu, já to používám ale jako až tu nejzasší možnost, tohle je otravný, ale přežitelný. Pro mě by to totiž znamenalo, že táta pravděpodobně vůbec nepochopí, proč jsem to udělala a pak bude nepříjemnej na mamču.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2010 10:36
- Nahlásit
kachna_
A je mi šumák, že k plyšákovi a lampičce se tulí stejně
a nežárlí ta lampička na tebe?
pak následuje, co uděláš se psama, když si těhotná..., jestli už se směje, pase koníčky, přetáčí se, sedí, stojí, chodí, chodí samo, a jaktože ještě ne, s podtextem jak můžeš být tak neschopná matka, žes ho to ještě nebyla schopná naučit???!!! Si nevybereš
já vím, je mě jasný, že ať udělám, co udělám, kušnu jim nezavřu nikdy
o mimochodem, kočárek mám použitej za 2500 a funguje, jezdí. Naproti tomu mám novej šátek na nošení a lituju, že jsem za stejný peníze nesáhla po použitym.
tak jasně, sekáče to jistí
brut
ti nevím.... já první reklamovala hned po měsíci a pak už sem ho nechtěla a holka šla rovnou do sporťáku.
ti nevím, ale mě ten můj pro panenky vydržel celý mládí
šak říkám, že sou divný...
moje máti tvrdí, že to nebolí.. nevim, no.. asi je čék rád, že cítí pohyby, páč ví, že děcko je živý a není průser, ale jako vocaď pocaď ...
já už od jejich puberty hlásám, že hned jak ukončí školy, tak se stěhují pryč,
to moje matka taky, ale nějak to nefungá Teda, ne že bych se doma nějak často vyskytovala, ale furt tam mám většinu věcí a tak.
Je jen na tobě, jestli si necháš něco operovat,řezat atd nebo ne, tak jim to dej jasně najevo a budeš mít klid
no, zkusit to můžu. Mám přece ten titul (ne fakt, na evidenci se mě na to extra ptali )
já vím, že nemělo, páč synek má taky střiženou uzdičku
prej že ty krámy ti vodtahujou dásně vod zubů a tak urychlujou jejich ustupování.. ale mě by zajímalo, jak na todle jako přišli
No nic, teďka už je to beztak jedno..
Navíc péct umíš a dobře, pokud teda neděláš rakvičky
to víš, jak? Tys něco vode mě vochutnala? Ale jinak jsme si vyhádali novej sporáček Akorát, že je to zase parchant komplet plynovej
že i to vaření je minimálně na stejné úrovni
vaření je na úrovni rakví.. asopň to moje
Jediný, co mě baví dělat, je kachna se zelím
Hele, pani, umíte patchwork, čokotransfer a podobný pitominy?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2010 10:53
- Nahlásit
inu
máš míííííííííííííííííííííííííííííííínuuuuuuuuuuuuuuuu uus
Udělala jsem včéra perník s jabkama a švestkama. Jenže jsem omylem dala dvojnásobnou dávku (naštěstí dávám normálně 2/3 dávky tak je jen hodně sladkej), ale jinak je výbornej.
čokotransfer
bomba v čokoládovně?
a nežárlí ta lampička na tebe?
nemůže. Vyndala jsem jí batérky.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2010 10:58
- Nahlásit
kachna_
nemám, dělá se u nás jen dvakrát do roka: na pouť a na Štěpána
bomba v čokoládovně?
có?
nemůže. Vyndala jsem jí batérky
Ty seš taky Jitka
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2010 11:00
- Nahlásit
inu
có?
no tak nějak bych si představovala čokotransfer
|
inu
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2010 11:01
- Nahlásit
kachna_
|
brut
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2010 11:31
- Nahlásit
kachna_
Pro mě by to totiž znamenalo, že táta pravděpodobně vůbec nepochopí, proč jsem to udělala a pak bude nepříjemnej na mamču.
Bych ráda poradila, ale jsou věci, které jsou nepřenosné a tím pádem se nedá moc poradit a hlavně ne po netu, když lidi neznáš.... v každém případě bych vyzkoušela tátovi tohle vysvětlit jinak, ale jak netuším
inu
ti nevím, ale mě ten můj pro panenky vydržel celý mládí
si káča a nikdo ti to neodpáře!!!!!
moje máti tvrdí, že to nebolí.. nevim, no.. asi je čék rád, že cítí pohyby, páč ví, že děcko je živý a není průser, ale jako vocaď pocaď ...
pohyby jsou příjemný a fakt je to úžasnej pocit , ale tlak na močák a později kopance do něj se mi vůbec nelíbily
to moje matka taky, ale nějak to nefungá Teda, ne že bych se doma nějak často vyskytovala, ale furt tam mám většinu věcí a tak.
věci tu klidně mít můžou, páč barák je velkej a je mi jasný, že když si najdou někde podnájem tak do něj nenarvou všechno, co si nasyslili za dětství a začátek dospělosti...ale budou bydlet sami, vyzkouší si jaké to je platit složenky, chodit na nákup a starat se o domácnost a v tom je to kouzlo....takže přesně to, co děláš momentálně ty
no, zkusit to můžu. Mám přece ten titul
ne zkusit, musíš to udělat a jít tam s tím, že už ti nikdo nic neudělá betź tvého výslovného povolení.... a uvidíš, že hned bude přístup jiný .... titul je hezký, ale důležité je sebevědomí a chování přímo na místě a to tak, aby všichni viděli, že si přeješ s nima jednat jako rovný s rovným ( ale nebýt arogantní a přemrštěně sebejistá)
na evidenci se mě na to extra ptali
a pak ti řekli, že nemáš žádnou šanci v dohledné době najít práci a máš přijít v listopadu, že? To jim je podobný....
prej že ty krámy ti vodtahujou dásně vod zubů a tak urychlujou jejich ustupování.. ale mě by zajímalo, jak na todle jako přišli
cožéééé?
No nic, teďka už je to beztak jedno..
není, když s tím máš neustále problémy ...to dělal ten dědeček co k němu máš jít?
to víš, jak? Tys něco vode mě vochutnala?
ne, ale fajfka jo a stále žije, takže to je jasný důkaz a pak sem viděla fotky a to taky stačí Ale až se uvidíme, tak ochutnám ráda
Ale jinak jsme si vyhádali novej sporáček Akorát, že je to zase parchant komplet plynovej
důležitý je, že bude novej a nebudeš se muset neustále rozčilovat... navíc já raději peču v plynovým než v elektrickým
vaření je na úrovni rakví.. asopň to moje
myslíš jako chuť do vaření nebo vlastní vaření, které se nedá bez nebezpečí otravy pozřít?
to určitě ráda kachna_ slyší
Hele, pani, umíte patchwork, čokotransfer a podobný pitominy?
chcete zase dělat nějaký dortík? Jestli myslíte v kůchni, tak neumím, páč u toho nevydržím být zkroucená
|
brut
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2010 11:35
- Nahlásit
kachna_
šak sem říkala, že budeš mít radost
Udělala jsem včéra perník s jabkama a švestkama. Jenže jsem omylem dala dvojnásobnou dávku (naštěstí dávám normálně 2/3 dávky tak je jen hodně sladkej), ale jinak je výbornej.
já budu dneska dělat kefírku , ale z dvojnásobný dávky, páč nás opět bude mnógo , sladíš perník cukrem nebo medem?
inu
ten dortík vypadá zajímavě ....chceš na čokotransfér popis? Někde bych ho mohla mít.... zrovna tak na patchwork ..
|
inu
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2010 11:52
- Nahlásit
brut
si káča a nikdo ti to neodpáře!!!!!
to né, mám to v rodným listu
ale tlak na močák a později kopance do něj se mi vůbec nelíbily
asis měla málo těchto.. hormůnů
.takže přesně to, co děláš momentálně ty
ale to kouzlo nějak nepozoruju Gde je chyba?
ale důležité je sebevědomí
no, tak to bude problém to totiž vůbec nevlastním
.to dělal ten dědeček co k němu máš jít?
ne, někdo úplně jinej..
ne, ale fajfka jo a stále žije, takže to je jasný důkaz a
akorát toho, že to nebylo jedovatý.. ne, že to bylo jedlý
a hezky vypadaj i sádrový modely
důležitý je, že bude novej a nebudeš se muset neustále rozčilovat...
tím si nejsem jistá, páč zase to bude chtít sirky. S automatickým zapalováním sporáky neměli
navíc já raději peču v plynovým než v elektrickým
a jak ti to de? tady ten ani nemá teplotní stupně!!!!!! Takže všecko zas bude buď spálený nebo nedodělaný
chcete zase dělat nějaký dortík?
jo, jo, brácha bude mít svátek. Na narozeniny on dorty moc nedostává, páč se narodil na Štedrej den
|
brut
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2010 12:10
- Nahlásit
inu
to né, mám to v rodným listu
že si káča?
asis měla málo těchto.. hormůnů
nebo jsem jen byla normální
ale to kouzlo nějak nepozoruju Gde je chyba?
jaký kouzlo ... mluvím o tom, že počítám s tím, že tu budou mít harantííí nějakou dobu své věci i když budou bydlet jinde, což je přesně to, co jsi popsala u sebe
no, tak to bude problém to totiž vůbec nevlastním
ale vlastníš, když si dokázala dostudovat ...tak si holt představuj, že deš na nějakou dost blbou zkoušku a nesmíš dát najevo, že se bojíš
ne, někdo úplně jinej..
můžeš mu říct, ať ti uzdičku zkontroluje a řekne svůj názor na výsledek, když tě to stále bolí a je ti to nepříjemné...
akorát toho, že to nebylo jedovatý.. ne, že to bylo jedlý
to stačí
a hezky vypadaj i sádrový modely
pečeš sádru?
tím si nejsem jistá, páč zase to bude chtít sirky. S automatickým zapalováním sporáky neměli
zkus se podívat, jestli neprodávají zapalovač pro plynové trouby, navíc si nech v krámu vysvětlit, jak nejlíp ten daný druh zapálit...
a jak ti to de? tady ten ani nemá teplotní stupně!!!!!!
dobře , pokud bude sporák nový ( a myslím fakt nový ne použitý), tak to rychle vychytáš....
Takže všecko zas bude buď spálený nebo nedodělaný
ale houby, tenhle bude péct v pohodě, uvidíš
jo, jo, brácha bude mít svátek. Na narozeniny on dorty moc nedostává, páč se narodil na Štedrej den
jaký si pro tentokrát vybrala dortík? Chudák brácha, narodit se přesně na Štědrej den
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2010 12:38
- Nahlásit
brut
sladim cukrem, na slazení medem jaksi teď nemáme. Jinak radši bych sladila medem
Chudák brácha, narodit se přesně na Štědrej den
navrhovala jsem spořivému kamarádovi, pořídit si Adámka a počkat s narozením na 24.prosince. Neprošlo to, tak maj 20.12. Mišu
|
inu
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2010 12:50
- Nahlásit
brut
že si káča?
mnó, něco takovýho
ale vlastníš, když si dokázala dostudovat
to s tím ale vůbec nesouvisí
můžeš mu říct, ať ti uzdičku zkontroluje a řekne svůj názor na výsledek, když tě to stále bolí a je ti to nepříjemné...
však mě řek, že obvykle je to OK do roka a do dne, ale u někoho to trvá dýl..
zkus se podívat, jestli neprodávají zapalovač pro plynové trouby,
ten máme taky, ale sirky jsou lepčejší
pokud bude sporák nový ( a myslím fakt nový ne použitý), tak to rychle vychytáš....
je nový, ale recepty můžu hodit do koše, páč na tom krámu 150 stupňů fakt nenastavím
jaký si pro tentokrát vybrala dortík?
eště nevím Nějakej jedlej, doufám
Chudák brácha, narodit se přesně na Štědrej den
Jak brácha? Chudák máma, né?
kachna_
Neprošlo to, tak maj 20.12. Mišu
a my máme 27.12. Orisláfku
|
brut
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2010 12:51
- Nahlásit
kachna_
sladim cukrem, na slazení medem jaksi teď nemáme. Jinak radši bych sladila medem
sladím většinou medem, ale do některých jídel dávám jen a jen cukr, protože mi tam med nechutná , naštěstí mám včelaře v rodině a tak nedostatkem medu netrpíme
navrhovala jsem spořivému kamarádovi, pořídit si Adámka a počkat s narozením na 24.prosince.
ty si taky káča, chudák dítě
|
brut
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2010 12:57
- Nahlásit
inu
mnó, něco takovýho
jak něco takovýho? Si káča a basta
to s tím ale vůbec nesouvisí
souvisí, jen si to musíš uvědomit
však mě řek, že obvykle je to OK do roka a do dne, ale u někoho to trvá dýl..
ten děda nebo původní doktor?
ten máme taky, ale sirky jsou lepčejší
a používáš delší nebo klasiku?
nový, ale recepty můžu hodit do koše, páč na tom krámu 150 stupňů fakt nenastavím
ale nemusíš nic vyhazovat....dřív se peklo bez stupňů a všichni to zvládli, takže buď v klidu a dojdi si do krámu. Okoukni ho dřív než ti ho šoupnou domů, vyptej se na jeho možnosti a nech si poradit ohledně "stupňů" .... uvidíš, že to tak horké není a nakonec budeš spokojená
eště nevím Nějakej jedlej, doufám
a seš si jistá, že bude jedlej, když tam chceš dělat patchwork?
Jak brácha? Chudák máma, né?
nene, brácha.... vánoce a narozky v jeden den je za trest
|
brut
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2010 12:59
- Nahlásit
Jdu venčit a vařit, zase se tu objevím
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2010 13:14
- Nahlásit
RAMM RAMM RÁÁÁÁMM ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!
ŽHAVÍME 300
BYLA JSEM NA SKVĚLÝM ŠKOLENÍ PRVNÍ POMOCI. mám ráda školení, který k něčemu je Namasírovala sem andulu, rozdejchala jí hrudník a dozvěděla se spoustu užitečnejch informací. Třá - a na to jsem se přímo ptala, když čék dostane astmatickej záchvat a nemá foukadlo, tak... ustřihnout mikroteňáku trochu růžek, zacpat ho, aby se mohl pytlik nafouknout a nechat toho dusícího se přes ten pytlik dejchat. a další a další. Jo, tohle se povedlo.
brut
HELE PLACKY JSOU NAPROSTO LŮŮŮŮKCUSNÍÍ. DÍKUJU EŠČE JEDNOU
sem byla velmi, velmi tichá , ale o to hůř
Jo ano,takhle extrémně opačná verze je taky vysoce funkční
ne!!!!!! Sladkou, páč já maso jím v mini množství
mno, tak si frajerko zvykej, že esli mě naséřeš, budeš žrát maso po vagónech
kachna_
jak se na to máš vykašlat,
já nevim jak to říct, no. jsi tu přeci sama za sebe, tvůj prostor je tvůj prostor, co je komu po tom, co nosíš, co děláš (pokud to pochopitelně není za hranicema toho druhýho už) a nebo to není křivárna. NIC . Nic po tom nikomu není. Víš jak byl třeba skvělej pocit byl pochodovat Šumavou s naprosto rudou hlavou?? A říkat si, že jedinej kdo to řeší jsou ti co blbě čuměj? To jen pro příklad, pochopitelně, páč to je jen vizuální banalita., Žij tak jak TY chceš žít a jak Ti to pochopitelně dovolí životní situace, ale ne jak se Ti do toho bude somrovat okolí. Z toho si můžeš dělat v klidu čurinu
kachna_
inu
stračenýýýý
|