Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 801 . 802 . 803 . 804 . 805 . 806 . 807 . 808 . 809 . 810 . 811 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2010 18:55
- Nahlásit

Janiii
týý a fšimla sis ale času, kdy jsem písala? Sem mezitím stihla vyřídit aji počtu a odpravit kolegům cesty.

já taky díky, bylo to fajn, jen teda budu muset běhat zejtra vo hodinu dýl, páč sem to prokoučovala s tim sladkým. Višně mě dycky přeperou.

Janiii
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2010 19:07
- Nahlásit

teda budu muset běhat zejtra vo hodinu dýl
vidiš, kdyby ses se mnou o chlup dýl loučila, tak bys běžela za tramvají a měla bys to z krku
boty jsem nekoupila

hele, a chodíš běhat v tvých skvostných teplákách???

inu
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2010 19:15
- Nahlásit

PetraK
hele já tvoje pochybnostě ohledně množení se chápu, hlavně vzhledem k tomu zdravotnímu problému to chápu.

kachna_
i radosti

to mě řekni, v čem ta radost spočívá, sem si toho nějak nevšímla

A za sebe jsem strašně ráda, že jsem čekala do těch skoro třiceti a mám zkušenosti, který mám, ale to má každej tak strašně jiný, že je to až neuvěřitelný

Jenže když tě limituje debilní věk, tak často nemůžeš nechat věci přirozeně plynout. A nebo když se odhodláš, a třá to tak úplně nejde, tak posloucháš debilní kecy vostatních, žes to měla udělat dřív

Jako by každá žencká měla chtít bejt matkou a ničím jiným už vod narození a stát se jí co nejdřív.

Ale pokud bych věděla o velmi reálný možnosti, že dítěti předám nějakou dědičnou chorobu, hodně bych přemejšlela.

podle mě todle stejně nevymyslíš. Množí se i lidi s horšíma věcma a nepřemejšlí nad tím. Pokud biokukačky přehluší rozum, možná k něčemu takovýmu dojde i u mě

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2010 19:20
- Nahlásit

inu
v čem ta radost spočívá, sem si toho nějak nevšímla
jo je tam, můžu potvrdit, on třeba ten jejich úsměv . To když se k tobě přišmrdolej, když si s nima hraješ, když se jim něco povede poprvní...... je to tam, to bez debaty.

tak posloucháš debilní kecy vostatních, žes to měla udělat dřív

nadbože, kdy už tě naučím, že NA KECY OSTATNÍCH SE KAŠLE??
Janiii

boty jsem nekoupila

ej ťeď mě napadlo, možná jsi měla jít nahoru, tam je šport
,
hele, a chodíš běhat v tvých skvostných teplákách

CEKNI A SEŠ MRTVÁ!!!

inu
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2010 19:30
- Nahlásit

PetraK
To když se k tobě přišmrdolej, když si s nima hraješ, když se jim něco povede poprvní.....

nevím, z okolí mám spíš pocit, že tydle drobnůstky jsou sice hezký, ale časem vyšumí a pak třeba nastoupí těžký zklamání.

nadbože, kdy už tě naučím, že NA KECY OSTATNÍCH SE KAŠLE??

To mě učit nemusíš, prošla jsem dost tvrdou školou, abych to pochopila sama, ALE o co mi jde je, že mi to není příjemný. Když někomu řeknu, že jsem si pořídila psa, automaticky následuje, že to mám místo děcka
Dochtoři mě vítají se slovy: nejste náhodou těhotná (a to až tak strašnou podvýšku nemám ), případně, se loučí: no, až budete čekat miminko, tak se stavte a...
Na otázku, proč si nevezmu Kuboja, následuje po odpovědi "a proč jo", další: a proč s ním teda seš? Případně se ještě dodá: To s ním chceš jako žít celej život na psí knížku, až budete mít děcka, tak ti uteče a ty na to budeš sama

Je mi jedno, co si myslí, ale séře mě, že se séřou do mě...

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2010 19:40
- Nahlásit

inu
že tydle drobnůstky jsou sice hezký, ale časem vyšumí

no nevím, já rozhodně jsem všechno ale ne mateřskej týpoš, nicméně se hezky vzpomíná na dobu, kdy ségřiný kluci byli malí a já je tu třeba měla - zvlášť toho posledního často. Byla to fakt čurina. Je to jako s čoklem, hezký střídá štréz

abych to pochopila sama,
ale musíš si to doopravdy zažít do krve. Páč prostě i tak tě to nějak popichuje. Jinak bys to nepsala a neřešila. KAŠLI NA KECY . v čemkoliv. MUSÍ TI TO BÝT PROSTĚ JEDNO. DOOPRAVDY

To s ním chceš jako žít celej život na psí knížku, až budete mít děcka, tak ti uteče a ty na to budeš sama
a tak je nech ať si plentaj, ne? Je to tvůj život a pokud jim tím nezasahuješ do život, je jim po tom kulábrsk

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2010 19:44
- Nahlásit

PetraK
jen vylez frajerko, bylas tetkon při jednání dost na tapetě
co jááááá???? jak jáááááááá???? to sou teda prázdiny si budu stěžovat mamince

Kočičí hlášení:
tak Kikina je vočervená odblešená a snad zbavená ušního svrabu strongholdem, vetka ji prohlídla a konstatovala že to bude nádherná kočka a že je jináč úpá v rychtiku.
Řádí jak černá ruka, drzá je jak vopice, žere jak protržená a vrní jak motor nejmíň pětilitr...už se jí vyčistil kožíšek a bílá je opravdu bílá a dokonce už se začíná i malinko lesknout.
Prve dokonce chytla myš...nechápu jak ale chytla... a milou myšku umlátila jak si s ní hrála
tož se ptám už zase : chcete ji????

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2010 19:46
- Nahlásit

Fajka
to sou teda prázdiny

no to teda už právě nejsou, frajerko

si budu stěžovat mamince

ne k ní si půjdu stěžovat já. K tvojí na tebe , páč bys měla poslechnout Brůtofku.

chcete ji????

já klidně, Brtnik a Kostižer ne , vyhodila jsem to na ten Zvířetník, ale reakce žádná. zkusím to popostrčiti. Záftra, až tam budou lidijové.

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2010 19:51
- Nahlásit

PetraK
no to teda už právě nejsou, frajerko
a ku**va

ne k ní si půjdu stěžovat já. K tvojí na tebe , páč bys měla poslechnout Brůtofku
a já jí poslouchááám, byla sem u dochtora, dobrala sem antibiotika, příští týden du na vodběr, láduji ovošči a dělám jen kancelářskou práci na zahradu sem se vybodla a k topení ani nepáchnu vyřizuju lítání po ouřadech a to zas tak namáhavý není
beztak ani nemám čas bo střádavě venčím psa a kotě a mám jich vobou až nadhlavu
no na kanáry vodjet nemůžu noooo ...leda že byste se na mě složili tak to bych jela a hnet což?

inu
nende mě votevřít ten ten soubor co máme vytisknout
můžeš to poslat ještě jednou??? please....

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2010 19:56
- Nahlásit

Fajka
...leda že byste se na mě složili

si chytla virus Gerdikus? ta taky furt somruje prachy

a já jí poslouchááám, ,
no ne ouplně - měla bys zaskáknout ešče na tu imunologii aby Ti dali něco echt a hlavně by tě asi neměla léčit tadleta obvoďačka - páč jako odběr udělat až po... to je diuný

máme vo tebe starostě, nutně potřebujem abys byla v cajku. Víme?

a ku**va

už šest dní ku**va

inu
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2010 19:58
- Nahlásit

PetraK
Byla to fakt čurina.

No tak, když to můžeš zase někomu vrátit, tak je to taky vo něčem jiným

a tak je nech ať si plentaj, ne?
ať si plentaj, ale nemusej plentat pokaždý, kdy mě viděj :/

Fajka
můžeš to poslat ještě jednou??? please....

a kerej? To jedno je psd = fotošop, abyste to mohli dyštak upravit.

inu
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2010 20:00
- Nahlásit

PetraK
Fajka

Ad kočka: no ja, koček je jak.. psůch.
Švagr se zatím nevozval, tak nevím, ale to nemusí nic znamenat, jeho reakční doba je tak průměrně tejden

inu
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2010 20:03
- Nahlásit

jinak sem byla na revmatologii, řekla sem mu vo tý hubě a von mě poslal na stomatologickou kliniku, tam jdu sice až 21., ale dyš se viděla toho pána, tak je mě zle už teď.
Nic proti slovutným starým pánům, ale jako s doktorama s nima zatím nemám dobrý zkušenosti. Doufám, že neskončím s rozřezanou tlamou, bez zubů a s umělým kloubem

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2010 20:09
- Nahlásit

PetraK
neměla léčit tadleta obvoďačka - páč jako odběr udělat až po... to je diuný
a dyk já všude možně i četla že dřív jak za 4 tejdny ten odběr nemá smysl???

ta taky furt somruje prachy
jááá prachy? néééé já tu zdravotní dovču něco jako ZDRDODUCH

máme vo tebe starostě, nutně potřebujem abys byla v cajku. Víme? ste hodné hodné fakt děsně moc já taky potřebuju být v cajku ...to řikám furt že ten letošní rok stojí za velký HO....

inu
a kerej? To jedno je psd = fotošop, abyste to mohli dyštak upravit. vono jich bylo víc? šiš já nevím mě nešel votevřít ten první a dál sem nezkoumala potřebuju něco jako jpg abch to votevřela a nemušela vymejšlet kraviny s převáděním ..dííík

Ad kočka: no ja, koček je jak.. psůch.
no já víííím, ale tadle je FAKT boží, sme měli kočky 20 let a měli jsme jich hodně průměrná délka života tak 4 roky bud auta, psiska nebo jezeďáci
Já jako když se nikdo nenajde tak si ji nechám ale vím že u nás prostě skončí dřív nebo pozdějc blbě
tak se snažím jí udat někam kde se dožije třá 15 let..bo je fakt boží, vetka nad ní slintala taky bo ji měla hned za krkem

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2010 20:11
- Nahlásit

inu
jinak sem byla na revmatologii, řekla sem mu vo tý hubě a von mě poslal na stomatologickou kliniku, tam jdu sice až 21., ale dyš se viděla toho pána, tak je mě zle už teď.
bych ti doporučila tu mojí ale dyž tam šecko cáluješ ale zase jsou fakt dobrý noooo....

Doufám, že neskončím s rozřezanou tlamou, bez zubů a s umělým kloubem zas ale ušetříš na jidle

inu
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2010 20:15
- Nahlásit

Fajka
potřebuju něco jako jpg abch to votevřela a nemušela vymejšlet kraviny s převáděním ..dííík

jpg není problém, jenže já neumím udělat tu správnou velikost k tisku. Mno.. momentíček, jdu to najít a hnedle odesílám..

tak se snažím jí udat někam kde se dožije třá 15 let..bo je fakt boží, vetka nad ní slintala taky bo ji měla hned za krkem

Já o nikom lepčí nevím, ale nevím, jestli to projde přes moju ségru. Ešče vydrž.. co na ni říká Fája?

bych ti doporučila tu mojí ale dyž tam šecko cáluješ

V pohodě, já chci prostě jen vědět, co s tím mám a nerada řeším věci to nejjednodušší cestou - řezničinou, páč tam jak něco posereš, už se to nedá vodestát.

zas ale ušetříš na jidle
neboj, už šetřím: rohlíky lisuju, abych je vůbec do tlamy nacpala.

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2010 20:20
- Nahlásit

inu
není problém, jenže já neumím udělat tu správnou velikost k tisku. Mno.. momentíček, jdu to najít a hnedle odesílám..
ok dík

Já o nikom lepčí nevím, ale nevím, jestli to projde přes moju ségru. Ešče vydrž.. co na ni říká Fája
já držím, vona je zlatá tak se to nějakou dobu vydržet dá Fája nic..je střídavá péče aby se nepotkali jináč by to bylo asi jasný

V pohodě, já chci prostě jen vědět, co s tím mám a nerada řeším věci to nejjednodušší cestou - řezničinou, páč tam jak něco posereš, už se to nedá vodestát.
no to jo to je jasný ale tak kdyby náhodou třeba jen konzultace by asi zas tak drahá nebyla...

neboj, už šetřím: rohlíky lisuju, abych je vůbec do tlamy nacpala
hmmm tak musíš jíst palačinky, placky, lázeňský kulatá voplatky, ...to nemusíš lisovat

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2010 20:22
- Nahlásit

inu
super už to de

jééé to je pjeknýýýýý
tak zaúkoluju čífa.... ať to zařídí
Tak a du se dušovat ...

inu
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2010 20:25
- Nahlásit

Fajka
vona je zlatá tak se to nějakou dobu vydržet dá

ozvu se, jakmile budu něco vědít

no to jo to je jasný ale tak kdyby náhodou třeba jen konzultace by asi zas tak drahá nebyla...
Jestli mě nedá jasnej nález, tak jdu někam na neuro, mordovat se nenechám..

tak musíš jíst palačinky, placky, lázeňský kulatá voplatky, ...to nemusíš lisovat
a dyš sem žrala placatej polyš, tak ste mě nadávala

jééé to je pjeknýýýýý
že jo? Japonci to umí nakreslit a já to umím ukradnout

brut
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2010 20:41
- Nahlásit

Zdravím milé dámy

Sem měla docela fajný den Nejen, že jsem po mooooc dlouhé době viděla Janiíí, ale zároveň Ešusku a nezklamala, chtěla mi zlámat berličku

inu
no, tak teoreticky mám: do přechodu
že by jsi byla jedna z těch střelenejch, která si první dítě chce pořídit těsně před padesátkou a diví se, že to nejde?

Prakticky mi ale řekni proč, když zatím objektivně všechno mluví proti?
mimo Bechtěreva snad nic proti nemluví nebo jo?

Já si nejsem jistá, jestli je to fér. Vyrábět další nemocný a nešťastný bytosti...
já mám ale děti zdravý ( až na tu hlavu, ale to s tím vším moc nesouvisí)

hm, pletu se nebo ti aspoň bydleli a měli práci?
jak kdo, jak kdo

Právě proto jsem to psala.. ale co chceš dělat? Splodit dítě umí každej blbec, ale postarat se už málokdo a to nemyslím jen ohledně peněz
víš, stejně si myslím, že ty peníze nejsou zase až tak moc důležitý, daleko důležitější je to, co jsi tomu dítěti schopná dát a obětovat sama ze sebe. V tomto směru je ale strašná spousta lidí, kteří jsou sobci nebo se alespoň tak chovají a děti jsou jim více méně fuk nebo jsou spíš jako doplněk místo dalšího kožichu

ne, to vyjde asi na stejno
si myslím, že v tom bude nějaký rozdíl, ale jaký ví bůh

né, ani Vratný lahve, ani nic podobnýho.
ježíííš, Na samotě u lesa je ale starej film ...fakt si to nikdy neviděla?

ALe zato jsem kdysi viděla Slunce, Seno.. asi tak jednou
já taky a bohatě mi to stačilo do konce života

PetraK
teda budu muset běhat zejtra vo hodinu dýl, páč sem to prokoučovala s tim sladkým. Višně mě dycky přeperou.
hlavně to zase nepřežeň a uvědom si, že nemáš své krásné, barevné tepláčky

inu
to mě řekni, v čem ta radost spočívá, sem si toho nějak nevšímla
nevšimla, páč nemáš děti

Jako by každá žencká měla chtít bejt matkou a ničím jiným už vod narození a stát se jí co nejdřív.
tohle je hodně individuální... ale je pravda, že hodně ženskejch nechtělo a pak zase chtělo a nešlo to. Ono se hezky ve dvaceti, třiceti říká nikdy, když pak přijde "to něco" a z nikdy je teď a ono to nejde a ani nepůjde.
Sem ráda, že tohle dilema jsem nikdy nemusela řešit, páč já děti chtěla vždycky.

brut
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2010 20:51
- Nahlásit

inu
okolí mám spíš pocit, že tydle drobnůstky jsou sice hezký, ale časem vyšumí a pak třeba nastoupí těžký zklamání.
vyšumí? Nene, spíš to přehluší každodenní shon, ale stejně to tam je. Třá když holka před rokem a půl blbla na kvadrát a já už nevěděla co s tím, tak jsem si při jejím "hysteráku" představovala ty situace, kdy se naučila stát, chodit, mluvit.. její první slovo, objetí atd. Ono to fakt nevyšumí, zůstane to v tobě, jen to tak trošinku pokryje prach dalšího.
Navíc když se na ní dneska podívám, tak vidím, kolik času, práce, starostí, ale i her, úsměvů, povídání, procházek atd máme za sebou a jak se mi z toho červíka povedlo vychovat dospělou holku, která má spoustu zájmů, je milá, láskyplná a hlavně se na ní dá spolehnout, jak moc mně ona i kluk obohatili, ukázali mi jiné pohledy na svět a okolí. Fakt bych neměnila ani za nic a přitom to vůbec jednoduchý nebylo.....

Když někomu řeknu, že jsem si pořídila psa, automaticky následuje, že to mám místo děcka
nejste náhodou těhotná (a to až tak strašnou podvýšku nemám ), případně, se loučí: no, až budete čekat miminko, tak se stavte a... .....
Je mi jedno, co si myslí, ale séře mě, že se séřou do mě...
víš, stále tu panuje tak trochu "středověká" představa, že ženská má mít okolo sebe kupu dětí a má být s nima šťastná. Hlavně starší generace ( naši rodiče, babičky) to neustále upřednostňuje a horko těžko se srovnávají s tím, že je to najednou jinak. Ale ona ta chyba bude i na tvý straně, páč zřejmě vysíláš zmatečné signály .....

jablunka
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2010 20:54
- Nahlásit

Fajka
tož se ptám už zase : chcete ji????

Strašně moc,ale stejně strašně moc by ji chtěl Tedík.
po 100 letech sem sem zaze vlezla a du s lítostivým xindl xichtem spát,páč mě kočka strááááááááášně chybí,už sme bez nich skorem 2 roky a je to na prdlačku.

inu
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2010 20:57
- Nahlásit

brut
že by jsi byla jedna z těch střelenejch, která si první dítě chce pořídit těsně před padesátkou a diví se, že to nejde?

to rači dalšího čokla než potenciálního pohrobka

mimo Bechtěreva snad nic proti nemluví nebo jo?
jo, jo, ale to není na veřejnou debatu

až na tu hlavu, ale to s tím vším moc nesouvisí)
A ta Jitka vedle tebe sedí i dneska?

Jináč sem myslela sebe, né tebe Ty jim aspoň napečeš

že ty peníze nejsou zase až tak moc důležitý, daleko důležitější je to, co jsi tomu dítěti schopná dát a obětovat sama ze sebe. V tomto směru je ale strašná spousta lidí, kteří jsou sobci nebo se alespoň tak chovají a děti jsou jim více méně fuk nebo jsou spíš jako doplněk místo dalšího kožichu

Tak nikdo nemluví o tom kupovat jim ke třetím narozeninám PDA a notebook, ale stačí se mrknout na debilní základní výbavičku pro mimino. Mám teď kolem sebe samý začínající maminy a z těch částek se mi točej voči

Ale jinak máš samozřejmě pravdu a tohle jedna z těch věcí, co u mě taky mluví proti, páč já se obávám, že jsem sobec a hodně svobodymilovnej člověk. Netuším, jaký by to bylo tváří v tvář realitě, ale prostě si neumím představit, že bych se úplně všeho vzdala a všechno podřídila někomu jinýmu, když tolik let bojuju za to, abych nějakej prostor měla..
Ale čert ví, co bude za pár let, třeba mě to tak děsný nepřijde. Zatím mi při rozplývání se obtěžkaných kolegyň na tím, jak jim dítě kope do močáku spíš trnou zuby. Podle nich je to roztomilý

.fakt si to nikdy neviděla?
nevím, myslím, že ne a jestli jo, tak si to nepamatuju

já taky a bohatě mi to stačilo do konce života

ale je pravda, že hodně ženskejch nechtělo a pak zase chtělo a nešlo to.

hm, tak já jsem nejdřív chtěla. Ale pak jsem dvě léta dělala ópér, čímž jsem získala antipatii k dětem, která se podle sledování externích harantůch stále prohlubuje. V rodině aktuálně žádný mimino nemáme. A jestli to nepude? To je u mě hodně pravděpodobný

Sem ráda, že tohle dilema jsem nikdy nemusela řešit, páč já děti chtěla vždycky.

Obdivuju lidi, co vědí, co chtějí. Já to nevím

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2010 21:01
- Nahlásit

jablunka
Strašně moc,ale stejně strašně moc by ji chtěl Tedík.
po 100 letech sem sem zaze vlezla a du s lítostivým xindl xichtem spát,páč mě kočka strááááááááášně chybí,už sme bez nich skorem 2 roky a je to na prdlačku.

Achjoooooo, sem na tom stejně my nemáme kočku už 5 let nemít kočkovrahouna tak sem si jí z fleku hned nechala... ale kdo ví jak to bude....jestli ji neudám tak do útulku jí neponesu. Ach joooo achjooo achjooo takový boží stvoření to je...

když tak se prosím alespoň pozeptej po známejch Dííík

inu
ozvu se, jakmile budu něco vědít
DIK

dyš sem žrala placatej polyš, tak ste mě nadávala
afuuj dyk to nebylo k žrádlu..ani pes to nežral..

že jo? Japonci to umí nakreslit a já to umím ukradnout y co si proti tomu tak brojila???? ooooadonááááááj...

vo*e ty taky??? t

jablunka
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2010 21:06
- Nahlásit

Fajka
když tak se prosím alespoň pozeptej po známejch Dííík

No,pozeptám,ale přiznávám,že už pozeptávám tři koťata,co někdo minulej tejden donesl na veterinu v Chotěboři k utracení.
nejsou jim ještě dva měsíce a doktoři to vodmítli a staraj se tm o ně a hledaj jim pánečky.původně byly čtyři,jedno už udaly,ale ještě tři zbejvaj. A že sem měla obrovský cukání si s nemocným Brůsem jednoho zrzečka odvézt,ale naštěstí zvítězil zdravej rozum nad mojí šíleností.

inu
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2010 21:06
- Nahlásit

brut
Třá když holka před rokem a půl blbla na kvadrát a já už nevěděla co s tím, tak jsem si při jejím "hysteráku" představovala ty situace, kdy se naučila stát, chodit, mluvit.. její první slovo, objetí atd.

A pomohlo to jó? Tak to jsi možná měla poradit mý matce, dyš sem měla pubertu, páč to bylo velký tóčo

a jak se mi z toho červíka povedlo vychovat dospělou holku, která má spoustu zájmů, je milá, láskyplná a hlavně se na ní dá spolehnout,

no, přesně vo tomdle mluvím. Na todle asi nemám
Páč jsem to nedokázala ani u sebe

Ale ona ta chyba bude i na tvý straně, páč zřejmě vysíláš zmatečné signály .....

A jaký prosimtě? Spíš je tu jinej problém: jejich utkvělý představy. Čoklida jsem chtěla dycky a bez zvířat jsem se tady v Brně hrozně trápila. Rybičky to zaplácly asi jenom na rok, prostě to chtělo psa. Tak jsem si pořídila psa, protože jsem chtěla psa, ale tohle není schopný okolí pochopit, protože lidi mají svoji svatou pravdu a ani to jinak být nemůže.
Vzhledem k mýmu věku doktoři automaticky předpokládají, že gravidita je na spadnutí. V hlavě jim ale třeba nesecvakne takovej prostinkej fakt, že bych se třeba napřed jako vdala, kdybych o něčem takovým uvažovala.
I když o mě nic neví, tak prostá logika je: když není vdaná v tomhle věku tak buď a) nemá chlapa b) chlapa má, ale něco tomu brání - krátkej vztah, blbý majetkový poměry, momentální krize ve vztahu, atd., atd. c) vdávat se nikdy nechce

Moje familie má utkvělou představu, že jsem mateřskej typ, páč jsem si kdysi dávno s cizíma dětma docela rozuměla a hrála si s nima.

Do kočárů nenakukuju, nad miminama v časákách neslintám.. co teda za signály vidíš?

inu
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2010 21:08
- Nahlásit

Fajka

že jo? Japonci to umí nakreslit a já to umím ukradnout y co si proti tomu tak brojila???? ooooadonááááááj...

vo*e ty taky??? t

jenže já to aspoň přiznám, víme? Aji na stránkách je autor Ginga densetsu
A ne jak někdo to ukradne bez zdroje.. akorát na Viktorku by se ten zdroj lepil těžko

Sem zjistila, že od jistý doby nedokážu akitu namalovat Nejde to. Zničila jsem na to půl bloku a pak jsem se na to vybodla.

jablunka
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2010 21:09
- Nahlásit

inu
řá když holka před rokem a půl blbla na kvadrát a já už nevěděla co s tím, tak jsem si při jejím "hysteráku" představovala ty situace, kdy se naučila stát, chodit, mluvit.. její první slovo, objetí atd.

A pomohlo to jó? Tak to jsi možná měla poradit mý matce, dyš sem měla pubertu, páč to bylo velký tóčo

Chachááááááá,bohužel mám pomalou představivost a moje děti to naštěstí vědí.

inu
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2010 21:12
- Nahlásit

jablunka
Chachááááááá,bohužel mám pomalou představivost a moje děti to naštěstí vědí

Paní, vy budete asi taky číslo, có?

brut
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2010 21:12
- Nahlásit

Fajka
byla sem u dochtora, dobrala sem antibiotika, příští týden du na vodběr, láduji ovošči a dělám jen kancelářskou práci na zahradu sem se vybodla a k topení ani nepáchnu vyřizuju lítání po ouřadech a to zas tak namáhavý není
to jsi pašáááák, jen by o chtělo ještě imuno, aby jsi zase získala zdraví zpět

no na kanáry vodjet nemůžu noooo ...leda že byste se na mě složili tak to bych jela a hnet což?
ti nevím, ale tohle somrování je nějaké nakažlivé.... nebyla jsi nedávno u Davídkojc na foru?

Á, koukám, že Ešuska byla rychlejší, ale už to tu nechám

inu
Nic proti slovutným starým pánům, ale jako s doktorama s nima zatím nemám dobrý zkušenosti
šak se neboj, řezat ti nikdo ic nebude, pokud nebudeš souhlasit a třá pan slovutný dědoušek konečně přijde na to, co s tou papulou máš

Fajka
dyk já všude možně i četla že dřív jak za 4 tejdny ten odběr nemá smysl???
jenže to se dělá ve chvíli, kdy máš jen flek a jsi naprosto bez příznaků, jak tam je nějaký z příznaků, tak se dělá odběr, pak se nasazují atb a po dobrání se dělá další odběr..... a ty jsi psala, že máš už příznaky, tak jsi holt musela něco chytit dřív a ani sis toho nevšimla....

<< 1 ... 801 . 802 . 803 . 804 . 805 . 806 . 807 . 808 . 809 . 810 . 811 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání