| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 12:44
- Nahlásit
inu
takovej otravnej kus hadru, ke kterýmu musíš mít silonky a nepohodlný botky...
jj, to říkáš teď
šaty = šaty, ne, šaty = oblečení, že EŠUSKO!!!!!!!
Ešuska ví prd, páč nosí zásadně černé šatičky s krásnýma vysokýma bokama a pak nemůže chodit
vzhledem k tomu, gde bydlíš, bys měla drahý poštovný
kvůli jednomu výtisku bych si udělala výlet ... už jsem dlouho v Brně nebyla
akce Fň mě usvědčila v tom, že přesně todle fungovat může
to je na tom to nejskvělejší ...teda, jestli vyjde ta nejdůležitější část, kvůli které se akce fň konala, tak ta bude mít přednost, ale jen o ždibínek
nebo že by nedejbože museli čokly vodebírat z nevyhovujících podmínek
raději nebudeme pokračovat nebo nás obě přejde chuť k jídlu....páč tyhle lidi mi jí opravdu dokážou zkazit
to teda nejseš! A já jsem ráda, že si nemusím připadat tak.. divně
já si myslím, že divně by si měli připadat ti druzí, ale jak je vidět, tak asi ne.....stále ještě mi zbývá nějaká část naivity
|
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 12:52
- Nahlásit
inu
PetraK
ne, to je TVOJE FUNKCE
PetraK
hele ty Evito co se týče mojí orijentace, tak ta je jasná, čistej neředěnej heteráč, víme.
minulej týden jsi tvrdila něco jinýho...tak nevím, asi by jsi se měla přesvědčit
no šaty sou pro mě volány, krejzliky a tak podobně - fuj ble.
Voblečení je normální vohoz, takže černý triko,černá mikina, černý džíny a pořádný černý boty, ne lodičky nějaký ukvedlaný hnusný bárbínofský.
... taky vedle jak ta jedle.... šaty jsou oblečení, které je každému jedinci nejpohodlnější a cítí se v něm dobře, ale zároveň je to slavnostnější oděv ( třá kalhotový kostým nebo kalhoty s košilí či trikem)...
Ofšem - BRŮTOFKA V PRACOVNÍM VOBLEČKU NEMÁ CHYBUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
P.s. - možná nás bude chtít zabít, počítáš s tím, jo?
proč bych vás měla chtít zabít, když jsem na tý fotce krásně štíhlounká, nemám nikde ani gram tuku, žádnou celulitýdu a ještě ke všemu jsem krásná? Bych byla sama proti sobě... ohledně oblečku, ten je jako nutný doplněk k focení
inu
tak dlouhý ruce nemá
ale za pár dní bude v Brně a jeho okolí
|
inu
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 12:53
- Nahlásit
PetraK
šikovnej hošíček, má fkus!
áááno, velmi prakticky hadry, když je venku třicet nad nulou
tak to máme úpa v cajku
myslím, že jsi mě právě překročila f pořadníku
víš co to nese
právě jsem našla svýho sponzora, od teď a až do džípánu
CH STELL MICH IN DIE ERSTE REIHE
no, f první reihe stát budeš, akorátže tak stopadesátá páta vod začátku
brut
jj, to říkáš teď
ty seš asi fakt ouchyla ...eeeek!
krásnýma vysokýma bokama
a jak ty botky musej vonět, dyš je venku vedro...
kvůli jednomu výtisku bych si udělala výlet
dobrá, rezervuju ti první číslo
tak ta bude mít přednost, ale jen o ždibínek
to ne, pani, každá část má jinou prioritu. To uvědomění si je důležitý pro budoucnost obecně, ovšem mělo to celý i stinný stránky, uvědomila jsem si, že se svejma vizema stojím tak nějak mimo... a že se asi nepodaří to, v co jsem doufala, že by mohlo, páč tu na to opravdu asi zatím nejsou ty správný lidi..
aději nebudeme pokračovat nebo nás obě přejde chuť k jídlu..
mě huž nemá co, právě jsem shltla svý dva sandoicchi
stále ještě mi zbývá nějaká část naivity
to je tím, že jsme v menšině. Kdyby todle uvažování byl tady u nás standart.. tak to taky vypadá úplně jinak.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 12:55
- Nahlásit
brut
tak mi bude tak smutno, že nebudu potřebovat nic jiného než dalšího psa
ty jo esli k vám bude jezdit hodně často, budeš mít časem hodně rozsáhlou smečku
jen občas nechápavě civí na žíhanou hyjénu, která okolo nich rotuje
takhle nějak?
ale u vás na chalupě,
gůt!Když přijedeš? Hnedle v pátek chystám jeden
Řekli nahlas, že mají super fanynku?
pani to nevim - tak dobře teda germánsky neumim , ale tak stačí úsměv
tak toho se holka fakt nedočkáš
povidali že mu hráli
, páč já je nerada a to jako fakt .
no šak, ono se to časem poddá
..ale dost se od tebe liší
když já se dost vymykám pozemskejm parametrům
( ač by bylo dobré, kdyby něco přijala za své... pak bych možná měla trochu míň starostí)
čoveče nevim, ono mě vydejchat je někdy namáhavý dost. já se taky někdy nemám ráda. Ono být se mnou furt je dřina
třeba časem pochopí...
ne. nepochopí. právě , musela bych jí mít pučenou na dýl. Takhle netově se to nedá.
to je bezpečnostní opatření,
hele to vykládej někomu jinýmu ty domino!
tomu naprosto rozumím..
vy to fšichni nějak moc prožíváte.
že třá zakopnete..
předminule vo soklik z dlaždiček. Nemůžu si tam na něj zvyknout. Už jsem hlavou letěla na ty rozpálený kamna. Ešče nikdy sem nedokázala tak rychle zareagovat. Jak co se týče balancování, tak toho, že jsem se dokázala nepozvracet, páč se mi z toho udělalo hodně šoufl už cestou k zemi
ne, já byla v lázních
sem netůchala, že lázeňský orchestry to uměj tagle rozvařit
Hluchá asi budu - to vim, řikaj mi to všichni. Spoléhám na to,že to mám tak podkůží, že si to budu přehrávat v hlavě. Doufám.
( což bude brzy, páč půjde k zubaři)
no jo to je pravda. Jenže vona je zarytá, zabejčená, poleze po čtyrech a stejnak si neřekne. A čeká, že mu to donde. Nedonde, nedonde, páč jim se musí všechno říct a to v jednoduchejch větách.Souvětí už sou moc složitý.
nahlas promluvit
zařvat by možná bylo lepší vyjádření
. začni hledat už teď, když máš před sebou yxy let, budeš mít dost času vše prostudovat a sledovat. Pak se v tom budeš dobře orientovat a nebudeš mít guláš nejen na talíři, ale i v hlav
no teď mám hlášku o jednom krytí, kdy se bude krýt americkým psem, jenž e.......... to mi doma prostě neprojde, skrzevá Brtnika, kterej je zaťatej jak Fajka
podle všeho je v útulku
COOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO???
svazuju jen vás a to jen jako bezpečnostní opatření
kecy v klecy ty ouhyle
to se vám jen něco zdá
ne, nezdá, páč mi se zdaj naprosto jiný sny tetkon
|
inu
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 13:02
- Nahlásit
PetraK
Nedonde, nedonde, páč jim se musí všechno říct a to v jednoduchejch větách.Souvětí už sou moc složitý.
Ešuska právě vyplodila životní moudro :clap: :clap:
|
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 13:04
- Nahlásit
inu
nejsu .... četla si, co jsem psala Ešusce ohledně šatiček? Asi ne...tak tady to máš i ty:
taky vedle jak ta jedle.... šaty jsou oblečení, které je každému jedinci nejpohodlnější a cítí se v něm dobře, ale zároveň je to slavnostnější oděv ( třá kalhotový kostým nebo kalhoty s košilí či trikem)...
jak ty botky musej vonět, dyš je venku vedro...
dobrá, rezervuju ti první číslo
prosím, dej vědět včas, páč si musím zajistit vlak, abych pak za ním nemusela běžet
To uvědomění si je důležitý pro budoucnost obecně, ovšem mělo to celý i stinný stránky, uvědomila jsem si, že se svejma vizema stojím tak nějak mimo... a že se asi nepodaří to, v co jsem doufala, že by mohlo, páč tu na to opravdu asi zatím nejsou ty správný lidi..
ti nevím, jaké máš přesné vize, ale řekla bych, že je tu dost správných lidí, jen se stále ještě nechávají válcovat těma hrůzama a bojí se něco říct, někde se ukázat, páč mají blbé zkušenosti z těhle akcí. No a pak jsou tu lidi, kterým je to nějakým způsobem fučík... jedou si po vlastní linii a nehledí vpravo vlevo, což je taky na prd
mě huž nemá co, právě jsem shltla svý dva sandoicchi
já musím jít dělat oběd a péct na zítra plněný rohlíčky, semínkový sušenčičky a další dobrůtky, páč jestli nebude lejt jak z konve, tak pojedeme do Zoo
to je tím, že jsme v menšině. Kdyby todle uvažování byl tady u nás standart.. tak to taky vypadá úplně jinak.
se obávám, že tohle se rozřeší až budeme mít fousy na zem
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 13:04
- Nahlásit
brut
Ešuska ví prd, páč nosí zásadně černé šatičky s krásnýma vysokýma bokama a pak nemůže chodit
no a Brůtofka je zase úchyl a ešče drzej úchyl!!
a přestaň se posmívat mý funkci!!
minulej týden jsi tvrdila něco jinýho...tak nevím, asi by jsi se měla přesvědčit
no ale to vycházelo z toho, že nevim, co sem zač
které je každému jedinci nejpohodlnější a cítí se v něm dobře
no a to sou jedině černýdžíný,triko, mikina a boty pořádný.
a tý fotce krásně štíhlounká, nemám nikde ani gram tuku, žádnou celulitýdu a ještě ke všemu jsem krásná?
opomenula jsi tu nejpodstatnější věc - A ÚÚÚCHYLNÁÁÁ
inu
velmi prakticky hadry, když je venku třicet nad nulou
No co arabové to taky nosej a maj věčí vjědra
myslím, že jsi mě právě překročila f pořadníku
bych si po tomdle:
nebyla tak jistá, zvlášť, kdy ž Brůtofka píše, že:
no, f první reihe stát budeš, akorátže tak stopadesátá páta vod začátku
eh, kdo se umí probít na koncíku dopředu, dostane se kamkolif ale já už nebudu muset nikam, páč zamě to obstará Brut
a jak ty botky musej vonět, dyš je venku vedro...
sou kožený, a taky existujou takový různý sprejítka - tetkon mám jedno spešl ale ve třicítkách to taky nevidim, že by to šlo , když tak jen výjimečně.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 13:06
- Nahlásit
inu
Ešuska právě vyplodila životní moudro
to vim dávno, taky jsem si prošla různým objevováním toho co už dávno objeveno bylo
hele to mi připomnělo jeden emil, co mi přišel. až ho najdu, rozešlu vám ho a povinně si ho přečtete. ono to zní jako čurina, ale je v tom hluboká pravda. Od prvního do posledního písmena. Vážně. Jdu si tetkon pro O a pak to začnu hledat. To by si měla číst každá baba, jako návod k použití.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 13:23
- Nahlásit
PetraK
ty jo esli k vám bude jezdit hodně často, budeš mít časem hodně rozsáhlou smečku
ba ne, nebudu, páč mužskej víc psů nechce ... tohle je jediný, kdy si plním sen o více psech
takhle nějak?
podobně
gůt!Když přijedeš? Hnedle v pátek chystám jeden
s živou mjůzik a s Tillem v originálu? Pokud ne, tak nikam nejedu
pani to nevim - tak dobře teda germánsky neumim , ale tak stačí úsměv
ten rozdávaj každýmu na potkání.... tě měli pozvat na podium, podat pařátek atd.
povidali že mu hráli
zkus přebít Škorpíky, Scootry nějakejma černejma dusálistama
no šak, ono se to časem poddá
tohle ne, pokud něco nerada, tak nafurt.... miluju jiný druh hudby, tam bych byla ochotná polemizovat, ale tady určitě ne
když já se dost vymykám pozemskejm parametrům
tak trošičinku
čoveče nevim, ono mě vydejchat je někdy namáhavý dost. já se taky někdy nemám ráda. Ono být se mnou furt je dřina
to je něco jinýho...ona není vůbec průbojná a hrozně si všechno bere osobně... no a pak z toho je akorát ten galamatyáš, v kterým se motá
ne. nepochopí. právě , musela bych jí mít pučenou na dýl. Takhle netově se to nedá.
ale asi máš pravdu, bohužel
hele to vykládej někomu jinýmu ty domino!
sama říkáš, že jsi nebezpečná, tak musím vymyslet nějaký bezpečnostní opatření, aby vše proběhlo bez ztráty květinky a tohle mi přišlo nejjednodušší
předminule vo soklik z dlaždiček.
panebože, vy jste opravdu chodící pohroma a to se divíte mému nápadu na bezpečnostní opatření?
sem netůchala, že lázeňský orchestry to uměj tagle rozvařit
si nepamatuju, páč mi byly tři
Hluchá asi budu - to vim, řikaj mi to všichni. Spoléhám na to,že to mám tak podkůží, že si to budu přehrávat v hlavě. Doufám.
tohle si přehrávat budeš, ale co ten zbytek? Zkoušela jsi někdy vydržet jeden den se špuntama v uších, aby jsi nic neslyšela? Jestli ne, tak to vyzkoušej, pak přijdeš na to, proč si máš sluchu vážit a opatrovat si ho....
no jo to je pravda. Jenže vona je zarytá, zabejčená, poleze po čtyrech a stejnak si neřekne. A čeká, že mu to donde. Nedonde, nedonde, páč jim se musí všechno říct a to v jednoduchejch větách.Souvětí už sou moc složitý.
to je fakt....ale možná, že se trošku poučí, moc bych jí to přála, páč jinak bude fakt strhaná a k prdu
no teď mám hlášku o jednom krytí, kdy se bude krýt americkým psem, jenž e.......... to mi doma prostě neprojde, skrzevá Brtnika, kterej je zaťatej jak Fajka
tak si tohle spojení hlídej...sleduj ten odchov, kam půjdou štěňata, jak se budou tříbit, co s nima dál...vždyť máš času dost ( v tomhle směru) a uvidíš časem..
COOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO???
oni jí nemůžou odebrat, ale můžou mu nařídit, že fenka musí zůstat v útulku, aby jí někam nezašantročil....
V každým případě bude tahle fena pro další použití zničená, páč tam je skoro rok a to se na těch psech hrozně podepíše ( kor na těhle)
kecy v klecy ty ouhyle
ne, nezdá, páč mi se zdaj naprosto jiný sny tetkon
že by souvislost?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 13:27
- Nahlásit
PetraK
no a Brůtofka je zase úchyl a ešče drzej úchyl!!
a přestaň se posmívat mý funkci!!
jaký funkci? Žádnou nevidím..... leda.. ?
no ale to vycházelo z toho, že nevim, co sem zač
no a to jako nesouvisí, či co?
no a to sou jedině černýdžíný,triko, mikina a boty pořádný.
pokud to bereš jako slavnostní oděv, tak to jsou ty šaty, co jsem měla na mysli
opomenula jsi tu nejpodstatnější věc - A ÚÚÚCHYLNÁÁÁ
ba ne, obleček je jen součást fotky ( nutný zlo), páč je tak líp prodejná
bych si po tomdle:
nebyla tak jistá, zvlášť, kdy ž Brůtofka píše, že:
trupkóóóóó
|
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 13:28
- Nahlásit
Tak dámy, jdu venčit , vařit a péct na zítra...pokud mi vyjde čas, tak sem ještě juknu. A prosím, zítra držte palce, ať neleje, páč jedeme s wami, psékama a holkou do zoo
|
inu
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 13:29
- Nahlásit
brut
si musím zajistit vlak
další prachatá Jedna vaří heráč a druhá má soukromý vlak
ti nevím, jaké máš přesné vize, ale řekla bych, že je tu dost správných lidí, jen se stále ještě nechávají válcovat těma hrůzama
tohle je veřejný forum, takže to ani moc rozebírat nechci, ale řekněme, že bych chtěla, aby se chov začal namísto degenerování ozdravovat, protože třá f případku AI je to potřeba jak sůl. Jenže mám pocit, že pro spoustu lidí končí zdraví u DKK a tím to hasne.
Líbilo by se mi, kdyby se spojení neplánovala jen typově (jakože kterej pes se hodí na kterou čubu) (plus ono se to tu beztak vůbec nedělá), ale aby se plánovala i geneticky (přenašeč vs. zdravý jedinec). Prosadit testování zvířat, stanovit genetický profil. Podporovat osvětu a podporovat výzkum, který povede k testům.
Ale tohle je sci-fi. Lidi tohle v životě nepodpoří, protože co kdyby se náhodou ukázalo, že jejich psék je přenašeč predispozic k SA, kryptorchismu, ajánevímkčemuještě.. no hrůza, a nedej bože, kdyby museli todle někde zveřejnit. Přece neodstaví drahýho čokla jen kvůli tomu, co může přenášet?
Takže, sice jsou tu lidi, kteří se snaží přilívat sem novou krev, aby se nemastilo furt na tom samým, snížit DKK, apod., ale dosud jsem nepotkala nikoho, kdo by měl zájem na komplexním řešení zdravotní otázky. A nebo povahové. Přijde mi, že lidi mají ramena pokud se týká ostatních psů, ale běda, jak by se to mělo vztáhnout i na ty, co mají doma..
Což je třá důvod, proč, krom toho, že na to nemám podmínky, jsem se rozhodla nechovat, protože pro věci, který považuju za důležitý, bych tu nenašla podporu a to, co tu momentálně je, mě absolutně nevyhovuje a neuspokojuje a je to v rozporu s mým morálním cítěním.
semínkový sušenčičky
jé, co to je? Co to je???
tak pojedeme do Zoo
good luck, tady huž zase chčije
že tohle se rozřeší až budeme mít fousy na zem
tak brzy?
PetraK
arabové to taky nosej a maj věčí vjědra
já vím, byla jsem jednou dávno v Istanbulu..
ale já už nebudu muset nikam,
si myslíš, že ti zase Fajkýšová sežene lístky?
a taky existujou takový různý sprejítka
a tak si můžeš uříznout nohy, třá
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 13:47
- Nahlásit
brut
páč mužskej víc psů nechce
voni sou takový potížisti.
podobně
a že sem si to i myslela
s živou mjůzik a s Tillem v originálu?
no tak to bohužel teda ne bé to pléjbék a Till se bude evidentně válet doma smeták jeden
Pokud ne, tak nikam nejedu
a hele jíííí, hele jíííí už se chytá!
zkus přebít Škorpíky, Scootry nějakejma černejma dusálistama
pani tak sválně:
hoďtě něco od Škorpíků ať máte možnost první volby a já na to odpovim Štajnama
ale tady určitě ne
se nebojte pani, my Rrrramštajňáci konkurenci nežerem
tak trošičinku
jen co by se za dětský nehýtek vešlo
.ona není vůbec průbojná a hrozně si všechno bere osobně.
eh no to sem ale já! tu průbojnost si musí vykutat ze sebe, je to dřina, ale jde to.Mně je tedy hodně nápomocná moje vzteklá a výbušná půlka, to je fakt. A všechno si taky beru.A na to mám právě taky hošíčky. A běhání. A hošíčka.
ale asi máš pravdu, bohužel
no jako dycky . ale se ségrou jsem taky hnula. Pozdě, ale hnula.
sama říkáš, že jsi nebezpečná,
prt, to neřikám já, to řikáš ty, já si přídu normální
vy jste opravdu chodící pohroma
tentokrát jen sama pro sebe, když odpočtu ten ifarkt, kterej hrozil mámě, která na to koukala a srdeční zástavu Brtnika, kterej stál vedle mě
si nepamatuju, páč mi byly tři
to je moc brzo na kultůru, když mi byly tři a máma poslouchala prodanou nevěstu, ptala sem se jí, proč tam ta ženská tak vyje. Ovšem tento názor, pravda přetrval dodnes
Zkoušela jsi někdy vydržet jeden den se špuntama v uších, aby jsi nic neslyšela?
to ne , zkoušim jen jaký to bude až budu slepá, chodím poslepu.
to je fakt....ale možná, že se trošku poučí, moc bych jí to přála, páč jinak bude fakt strhaná a k prdu
no uvidíme, nemůžu to najít, hledám asi na blbým místě.
tak si tohle spojení hlídej...sleduj ten odchov, kam půjdou štěňata, jak se budou tříbit, co s nima dál...vždyť máš času dost ( v tomhle směru) a uvidíš časem..
pravda, dík Brůtofko.
oni jí nemůžou odebrat, ale můžou mu nařídit, že fenka musí zůstat v útulku, aby jí někam nezašantročil....
V každým případě bude tahle fena pro další použití zničená, páč tam je skoro rok a to se na těch psech hrozně podepíše
DOPRDELE! pardon.
že by souvislost?
jakou souvislost můžou mít ramštajní sny s tim, že si úhyl?
... leda..
no a to jako nesouvisí, či co?
no nesouvisí, páč když budu mít jasno co sem zač, budu se zásadně oryjentovat na druhou stranu, to vim naprosto přesně .D
páč je tak líp prodejná
a ty aji s níííííí .... BRŮTOFKA JE PRODEJNÁ, BRŮTOFKA JE PRODEJNÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
trupkóóóóó
to nešlo to nesestavit do sebe
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 13:50
- Nahlásit
brut
páč jedeme s wami, psékama a holkou do zoo
jéé pozdravuj!!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 21:50
- Nahlásit
šiš sem vás musela hledat kde stéééé?
Tož hlásím, že už sem bez .... šlo to docela rychle...nedá se říct že bezbolestně nicméně momentálně vypadám jak quasimodo co mu vyrašil hrb v xichtu
jíst nemůžu,pít nemůžu, mluvit nemůžu.... no ale přežila sem to teda zatím...
|
inu
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 22:06
- Nahlásit
Fajka
pani, paniiii, žijete?!?!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 22:12
- Nahlásit
inu
no joo no...někdo bude rád někdo bude načtvanej ale žiju
|
inu
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 22:14
- Nahlásit
Fajka
já teda rozhodně ráda jsem..
Už sem vám chtěla napsat, estli ste moc zmasakrovaná...
co vám mám dovízt z ciziny?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 22:17
- Nahlásit
inu
já teda rozhodně ráda jsem
Už sem vám chtěla napsat, estli ste moc zmasakrovaná...
no já chtěla posílat smsku už sem ji měla rozepsanou ..ale sem si to ledovala tak že mě normálně špenát přimrznul k tváři tak sem se pak z toho mušela drobátko vzpamatovávat no a pak už sem vstala a mrkla co je novýho v práci a ták...
co vám mám dovízt z ciziny?
pani nic...já nic nepotřebuju hlavně se v pořádku vraťte a at se vám tam líbí minimálně tak jako na akci Fň
|
inu
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 22:20
- Nahlásit
Fajka
no já chtěla posílat smsku už sem ji měla rozepsanou ..ale sem si to ledovala tak že mě normálně špenát přimrznul k tváři
v pohodě, sem si říkala, že asi budete krapínek dead...
pani nic...já nic nepotřebuju
to není vo potřebě (taky vám nenabízím hajzlpapír z makaronů, fíme? ), to je vo omiyage
at se vám tam líbí minimálně tak jako na akci Fň
šékuji, šékuji, ale obávám se, že Fň byla akce jedinečná.. už si sháním kelímek a reflexní vestu
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 22:30
- Nahlásit
inu
sem si říkala, že asi budete krapínek dead...
no sem no..bohužel..jak dyž mě přejel tank
), to je vo omiyage
jak já můžu sakra vědět do to je dyž dva zuby modrosti sou fpérde... fkýblu
ale obávám se, že Fň byla akce jedinečná..
no to byla to s váma souhlasím ani se mě nechce věřit že to nebyl jen sen
už si sháním kelímek a reflexní vestu
no vidítee a budete to mít zadarmo tu vejlet ste čikovnááááá
co Orísek? jak ten je na tom?
|
inu
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 22:34
- Nahlásit
Fajka
no sem no..bohužel..jak dyž mě přejel tank
soucítím s váma a přeju brzký zhojení... je na vás číf hodnej?
sakra vědět do to je
to jsou suvenýrky
ani se mě nechce věřit že to nebyl jen sen
to se mi na životě líbí.. občas ty nejhezčí věci přijdou ze zdroje, odkud bys je vůbec nečekala
no vidítee a budete to mít zadarmo tu vejlet
né, to ste špatně pochopila, já si tady plánuju budoucí zaměstnání
co Orísek? jak ten je na tom?
Dobrý, bok se hojí parádně, hlava je horší... ale zase tam toho vybrali víc..
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 22:43
- Nahlásit
inu
soucítím s váma a přeju brzký zhojení... je na vás číf hodnej?
kuju..jooo jéééé, dokonce mě chtěl i vodnýst do auta ale to sem zvládla to nebylo třeba....vyvenčil Fáju...prostě v poho
to se mi na životě líbí.. občas ty nejhezčí věci přijdou ze zdroje, odkud bys je vůbec nečekala
to je pravda pravdoucí....kor když čekáte nějaký problém a ono se z toho vyvrbí to nej nej co čék zatím s tím svým čoklíkem zažil
, já si tady plánuju budoucí zaměstnání
tak dobrá metooda
hlava je horší... ale zase tam toho vybrali víc..
jj chuďa že mu posílám soucitnou pusinu..dneska si představuju že tuším jak mu asi bylo ...
|
inu
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 22:51
- Nahlásit
Fajka
jooo jéééé, dokonce mě chtěl i vodnýst do auta
oh la la romantica já věděla, že číf je dobrá víla dyš teda chce
kor když čekáte nějaký problém a ono se z toho vyvrbí to nej nej co čék zatím s tím svým čoklíkem zažil
asi tak.. někdy je lépe neočekávat příliš a nechat se příjemně překvapit
tak dobrá metooda
teď ale ještě jak to udělat aby mě neměli za ku.ku..kuku
.dneska si představuju že tuším jak mu asi bylo .
tak nevim, pani, vstávala jste, dyš vám šustili pytlikem?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 22:55
- Nahlásit
inu
já věděla, že číf je dobrá víla dyš teda chce
jj to zasejc jooo
.. někdy je lépe neočekávat příliš a nechat se příjemně pře
no helejte u mě už je to jasný že..já sem připravená dycky na to nejhořší takže už sem více méně většinou příjemně překvapená
udělat aby mě neměli za ku.ku..kuku
cete drbnout do zad??? vám zaskočilo ne?
tak nevim, pani, vstávala jste, dyš vám šustili pytlikem?
no jednak nemám pytlík a druhák nikdo nešustil....a z křesla sem vstala moc ráda bo sem vědíla že to mám za sebou
|
inu
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 23:00
- Nahlásit
Fajka
j to zasejc jooo
neska to tu eště nebylo, takže: ať žije číííííf
.já sem připravená dycky na to nejhořší takže už sem více méně většinou příjemně překvapená
koukám, že máme společnej nejen fkus na mušský (čtyrnohý)
cete drbnout do zad??? vám zaskočilo ne?
drbnout ne, ale podrbat jooo, děsně mě svědí levá lopatka
a z křesla sem vstala moc ráda bo sem vědíla že to mám za sebou
z jinýho místa nezdrhám tak rychle jako ze zubařskýho křesla.. dokonce ani z práce ne
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 23:01
- Nahlásit
něco pro Janiii...aneb jak Janii uhořel buřt
|
inu
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 23:02
- Nahlásit
Fajka
aneb jak Janii uhořel buřt
očividně na Pecce nemaj dlouhý klacky
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 23:07
- Nahlásit
fajuška s novou karamádkou
víc je u mě na webu...sem konečně dokopala další aktualitu
máme společnej nejen fkus na mušský (čtyrnohý
jj a do zelí si určo nepolezem bo v této oblasti je velkej výběr
neska to tu eště nebylo, takže: ať žije číííííf
jj
ale podrbat jooo, děsně mě svědí levá lopatka
hmmm bych mušela mít ruku jak Saxana ale...
z jinýho místa nezdrhám tak rychle jako ze zubařskýho křesla.. dokonce ani z práce ne
jooo to já taky pani..akurát že dneska se mě teda hodně třásla kolena... kor dyž mě pak ukazoval zubař že nemám zahnutý žuby nahoru ale kořeny se vůbec divím že je vytáhl
no nic du do polohy ležmo bo mě ta huba bojííííííííí
brou nooooc
|
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 23:39
- Nahlásit
Dámy, jen prolítávám a moc vás zdraví wami. Na vše odpovím zítra... jen inu, naprosto s tebou souhlasíma můžu se pod tvojí vizi podepsat.
Tak a teď jdu spát, páč ráno brzy vstávám..... u nás dneska svítilo sluníčko a bylo krásně.
Jo a semínkový sušenčičky jsou super...receptík dodám
|