Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 684 . 685 . 686 . 687 . 688 . 689 . 690 . 691 . 692 . 693 . 694 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
kachna_
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2010 21:34
- Nahlásit

PetraK
Sisinka. Poslední před udanýma. Navíc je podobná Májuší.
http://www.dasenka.unas.cz/pejsci.html
http://www.dasenka.unas.cz/galerie/psi/sisinka.htm l

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2010 21:43
- Nahlásit

kachna_

aháááááááááááá!! No jo, jsem hledala klasickej špičkovej čumáček, tak proto jsem jí neviděla,dejte mi ale paní čas, joooo? prosim.

kachna_
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2010 21:50
- Nahlásit

PetraK
Jo jo jo, to nespěchá.

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2010 21:53
- Nahlásit

kachna_

no já se budu snažit, ale jednak mám teď omezený možnosti volání ale hlavně - musím o ní něco nejdřív víc vědět a chytit se na něčem. Neumím psát úplně jako od stolu. Ale posnažím se.
Zvlášť, když mě požádá soukmenovkyně v ohni

brut
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2010 22:40
- Nahlásit

Zdravím dámy

Jsem tu jen na skok, páč už tu mám veselo a hlavně plnoooooooooo

To je naprosto super mít 4 pséky, bych je chtěla mít napořád. Přála bych vám to vidět

PetraK
koukám, že koncertík byl skvělý, nálada super, spousta emocí a hlavně hodně moc věcí okolo

ale zdravá jsem!! Teda zdravá jsem odjížděla a poznámky o hlavě si vyprošuju
mno, pokud máš pocit, že jsi zdravá, čilá tak je to super .... jen bych chtěla vědět, jak jsi chrněla večer předtím
Jo a musím říct, že tvé nadšení z koncertíku přímo tryská z písí

Jen
Nemluvim
neslyšim
nevnímám

si maličko odporuje s tvojí první větou

brut
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2010 22:48
- Nahlásit

inu
jéžiš, už i tady straší ten debilní hokej
.......... u nás fandí děti, já jen poslouchám, mužskýmu to vůbec nic neříká

A jak je to dlouho, co byli šikovný naposledy? Za časů Nagana?
naposledy před pěti lety...to byli taky zlatí

Fajka
stěhovací víkend... sme se 2 dny nezastavili a není hotová ani půlka ... a včera ještě po stěhování sem lítala se sekačkou jak blb bo tráva už je vysoká půl metru skoro
tomu říkám odpočinek

brut
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2010 23:05
- Nahlásit

PetraK
tak snad, snad už bude v pořádku?? Teď myslíš výsledky co se týče toho úrazu, nebo tý mononukleózy?
tohle se týká mononukleozy... úraz je odsunut na příští týden

hm a pak kdo je pyromanka - já sem zapálila zatim jen několikrát kuchyň, ale vy ste nechala lehnout popelem celou budovu
já ne, ale viděla jsem jí hořet a to zanechalo následky.... navíc jsem od malinka školená v přílišné opatrnosti neb chatička je dřevěná a při vaší šikovnosti bych jí dávno neměla

no číst a vidět na vlastní voči.... je kapek jiná liga... zeptejte se Brtnika
myslím, že zůstanu u toho čtení ... nějak mi přijde bezpečnější pro mé ušní bubínky

inu
to já vím, ale stejně furt nechápu, prčo bych z toho měla mít desátý Vánoce ale já jsem holt divná,no
to je mimo chápání mnohých lidí, nejste sama ( taky nešílím, ale s radostí se na předávání medailí podívám)

Mě netřeba vyhrožovat, letošní pětileté výročí jsme strávili tím, že von se hrabal f autě a já seděla u PC Přitom eště rok předtím jsme aspoň šli někam na výlet
si nemyslím, že by v tom bylo něco nenormálního. U nás se na nějaká výročí nehraje a fungujeme bez větších problémů. Pokud si mužskej vzpomene, tak jsem ráda, pokud ne, tak se svět nezboří

Fajka
já se ale nedoprošuju, sem orudce samostatná..du a udělám si to sama vim sem divna...
tak to musím říct, že jsi víc divná jak inu s hokejem

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2010 08:26 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRRRRRRRAM
RRRRRRRRRRRAM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!

Hele Brůtofka - čokli jí ešče nezdecimovali

jak vyrostla hyjénka?

To je naprosto super mít 4 pséky

hm, Rrrrrrramštajn na tebe, to se dělá? Todle psát někomu, kdo má jen jednoho??

koukám, že koncertík byl skvělý

ANO, ANO, ANOOOOOOOOOOOOOOO!!! A byla jsem vpředůůů, vpředůůů, viděla sem šéécko

Jo a musím říct, že tvé nadšení z koncertíku přímo tryská z písí

no a to se krotim , kolegové jsou na tom hůř

jen bych chtěla vědět, jak jsi chrněla večer předtím

no to jsem spala fakt jako že moc nespala a zas jsem prokopala postel
si maličko odporuje s tvojí první větou

dyš já jsem člověk protikladůch, no. Všechno v jednom pytlíku

tomu říkám odpočinek

viď?? kdyby nebyla daleko, tak tam vlítnu a vodvezu jí na víkend na chalupu, tam jí přivážu do houpací sítě a bude jen ležet.

tohle se týká mononukleozy..

aha, takže jedno ze dvou je tedy pořešený, no tetkon teda ešče ten úraz. A mladej zlomenej je na tom jak??

a při vaší šikovnosti bych jí dávno neměla

Náhodou já se snažim ale!! Sem snaživá. Takhle sem snaživě třeba , když jsem dělala s krumpáčem prokopla odpad na chalupě . Ale za to fakt nemůžu, byl nemožně nízko pod povrchem.
no ale co se ohníčku týče, tak profi-pyroman ještě nejsem, páč třeby když je sucho-a že tam u nás teda umí bejt sucho, tak mámu furt hlídám s tím jejím čvaňhárem a zakazuju jí, aby se s nim pohybovala volně po zahradě mimo cestičky, páč cestičky jsou vysypaný kamením, tak tam je to v poho, ale tráva by chytla z první, to bez debaty.

myslím, že zůstanu u toho čtení ...

vono to bude asi bezpečnější

tak to musím říct, že jsi víc divná jak inu s hokejem

no hlavně je to trůpka, páč to je zbytečný se strhnout jak péro v hodinách. ctím pravidlo, že pár jsou dva a dva jsou proto, aby se dělili vo všehcno. no.

inu
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2010 08:41
- Nahlásit

brut
si nemyslím, že by v tom bylo něco nenormálního. U nás se na nějaká výročí nehraje

no, tak naše výročí je spíš taková recese, páč jsme se dali dohromady na Velikonoce na výletě. Takže jsme měli každý rok naše pohyblivé "výročí", kdy jsme někam vyrazili, jen letos ne. Nic víc f tom není, fakt Nepotřebuju dárky nebo romantickou večeři

s radostí se na předávání medailí podívám)
já se ráda dívám asi na jedinej sport a to je krasobruslení

brut
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2010 09:35
- Nahlásit

Zdravím milé dámy

Sem vyvenčila čtyřhlavou saň .... tři hlavičky jsem nechala na dvorku, ať se nějak zabavěj, páč by mi z nich doma asi kleplo a tu nejmenší si vzala k sobě.
Do té doby než jsem, při telefonním hovoru, slyšela podivné zvuky, které vydává kočičí mistička při baštění.... Sviní se mi pletla pod nohama a čučela na mně, tak mi chvíli trvalo, než jsem si uvědomila, že to Melzí baští kočičí granulky a to s velkým gustem Při mém "ty čůzo jedna " se lekla a schovala do domečku, no a z něj ještě nevylezla

Fajka
inu
koukám, že je to všude stejný. U nás je taky klub víceméně na prd a ještě se tu przní chov neustálým krytím třemi psy
Tohle je jeden z důvodů mého váhání při uchovňování Al..... a když si pomyslím, že bych mohla uchovnit Bruta, páč svolení z "vyšších" míst už jsem dostala, tak mi hrůzou běhá mráz po zádech. Bohužel u nás se nenajde téměř nikdo, komu by tyhle praktiky extrémě vadily....

inu
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2010 09:38
- Nahlásit

brut
koukám, že je to všude stejný.
až tak? Máte klub rozeštvanej na dvě půlky? Jen pro potěchu jedný intrikánky?

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2010 09:39
- Nahlásit

brut

Při mém "ty čůzo jedna "

hm a vo mě bude řikat, že si mě radši bude číst nadálku, než mě zažít na živo. A sama tady děsí malilinkatý roztomilý štěňátka, který hlady ze zoufalství vymetaj kočičí misku

koukám, že je to všude stejný.

jo
a to krytí neustále stejným psím šampónem je taky všade.

hele jak to dopadlo nebo je něco novýho s tou feňulí - víš kterou a víš kde? co PČR?

brut
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2010 09:59 - Změnil/a: brut
- Nahlásit

PetraK
Hele Brůtofka - čokli jí ešče nezdecimovali
to ne...zatím, ale chvílema k tomu bylo blízko

jak vyrostla hyjénka?
vyrostla potvůrka... je o ždibínek větší než piraňa, ale je to naprostá žižlinka a neskutečný pérko. Zkrátka střelená příšerka

hm, Rrrrrrramštajn na tebe, to se dělá? Todle psát někomu, kdo má jen jednoho??
já myslela, že u tebe je Ramjmštajn jako Bůh nebo ámen a ne pohroma, páč čtyři pséci doma je pohroma

ANO, ANO, ANOOOOOOOOOOOOOOO!!! A byla jsem vpředůůů, vpředůůů, viděla sem šéécko
takže jsi nejen střelená, ale i hluchá z repráků, umačkaná z mas lidí za tebou ale i vyřvaná, páč jsi htěla, aby tě slyšeli až na podiu

no a to se krotim , kolegové jsou na tom hůř
sem ráda, že to písí tlumí, páč přemíru dus, dus, dus bych těžko rozcházela ( ale jen tak pod čárou.... tohle tvoje nadšení je nakažlivý, páč se pokaždý těším na to, co napíšeš a odhaduju dopředu, jak moc tentokrát dus, dus, dus hošíčky předvedeš )

no to jsem spala fakt jako že moc nespala a zas jsem prokopala postel
střelená, jsi opravdu šíleně střelená

dyš já jsem člověk protikladůch, no. Všechno v jednom pytlíku
tak to jsi se narodila v blbým měsíci... si měla být blíženec, ti jsou rozpolcení

viď?? kdyby nebyla daleko, tak tam vlítnu a vodvezu jí na víkend na chalupu, tam jí přivážu do houpací sítě a bude jen ležet.
kdyby nebyla tak daleko, tak dostala do kokosu, páč se takhle nejen strhá, ale ještě si čífa rozmazlí natolik, že až jednou nebude moct, tak on se na ní vyprdne

aha, takže jedno ze dvou je tedy pořešený, no tetkon teda ešče ten úraz. A mladej zlomenej je na tom jak??
ono je pořešený oboje.... jen úraz musí na ko, která byla díky mononukleoze odložená. Zatím jí mimo občasného bolení hlavy nic není...a to ještě nevíme, jestli náhodou to bolení není k tý mononukleoze.
Mladej se nemůže pořádně nadechnout, páč ho to tam píchá. Ale pokud je v klidu ( což je u něj dost relativní pojem, páč to co si představuju pod pojmem "klid" já se neslučuje s jeho představou :lol, tak je to docela v pohodě... jen fakt nesmí dělat nic těžkýho

Náhodou já se snažim ale!! Sem snaživá. Takhle sem snaživě třeba , když jsem dělala s krumpáčem prokopla odpad na chalupě
ježííííííííííííííííííííííííííííííííííííííš, paní, vy jste hotová chodící katastrofa ....... až pojedete k nám na chatu, tak vás na parkovišti svážu, do chaty skutálím, tam posadím a pak vás nechám jen vytáhnout, na parkovišti rozvážu a šupnu hned! do auta

profi-pyroman ještě nejsem, páč třeby když je sucho-a že tam u nás teda umí bejt sucho, tak mámu furt hlídám s tím jejím čvaňhárem a zakazuju jí, aby se s nim pohybovala volně po zahradě mimo cestičky, páč cestičky jsou vysypaný kamením, tak tam je to v poho, ale tráva by chytla z první, to bez debaty.
to mi malinkato uklidňuje, ale pustit vás někde v dřevěné chatičce ke kamnům je děsná představa

vono to bude asi bezpečnější
mno, řekněme to tak, že jsem ráda za svou, jen drobnou, nedoslýchavost

no hlavně je to trůpka, páč to je zbytečný se strhnout jak péro v hodinách. ctím pravidlo, že pár jsou dva a dva jsou proto, aby se dělili vo všehcno. no.
bych řekla, že není jen trůpka, ale trůba, páč máš pravdu... pokud nejsou schopni si navzájem být oporou a pomáhat si, tak je někde ašíbka a brzy nastane nějakej průser, kdy to většinou odskáče ten čék co se víc namáhal ....

inu
naše výročí je spíš taková recese, páč jsme se dali dohromady na Velikonoce na výletě. Takže jsme měli každý rok naše pohyblivé "výročí", kdy jsme někam vyrazili, jen letos ne. Nic víc f tom není, fakt Nepotřebuju dárky nebo romantickou večeři
to teď už nezachráníš ... my víme, že potřebuješ dárky, svíčky, romantickou večeři ( s Orískem pod stolem), krásné šatičky ...

já se ráda dívám asi na jedinej sport a to je krasobruslení
to taky můžu ... vlastně můžu kde co, pokud to není fotbal ( ten fakt nenávidím, páč vím, jak se chlapečci od malička připravují na dráhu " super " fotbalisty a jak to pak dopadá ale koukám vyloženě jen když mám náladu a chuť.... jinak si raději pustím dobrou pohádku

brut
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2010 10:03
- Nahlásit

inu
Máte klub rozeštvanej na dvě půlky? Jen pro potěchu jedný intrikánky?
máme klub rozeštvanej na několik dílů k potěše několika šílených chovatelů a jejich přicmrndávačů ........ výsledek? Děs a běs do kterého se odmítám zapojit a proto jsem na černé listině, páč v klubu nejsem a ani nikdy být nechci. Odmítám se totiž hádat a přizpůsobovat naprostým nesmyslům....... asi i díky tomu mám problém ( svůj vnitřní) s uchovněním Al, i když vím, že její krev se tu ještě neobjevila ( mimo sourozenců) a další vrh zřejmě nebude...

brut
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2010 10:09
- Nahlásit

PetraK
vo mě bude řikat, že si mě radši bude číst nadálku, než mě zažít na živo. A sama tady děsí malilinkatý roztomilý štěňátka, který hlady ze zoufalství vymetaj kočičí misku
omyl... misku vymetla Melzí a ne Berunka
Berunka je větší než piraňa a Melzí je moje maličká krásná princeznička a mazlíček... jen se asi děsně lekla, no

to krytí neustále stejným psím šampónem je taky všade.
víš, co mně nejvíc štve ( ohledně krytí)? Uchovní se poměrně dost psů, ale fakt se kryje jen třema a nikdo si neuvědomuje, že jak tihle tři zamoří chov svýma genama ( z toho dva mají v republice několik přímých příbuzných fen), tak je to cesta do pekel, páč nebudeš mít možnost výběru....

hele jak to dopadlo nebo je něco novýho s tou feňulí - víš kterou a víš kde? co PČR?
vůbec netuším .... od našich poldíků jsem měla ve spise doložku o tom, že chci být informována ohladně postupu a od té doby se nikdo neozval. Stále čekám, jak celá kauza dopadla, páč jsem byla za svini a nanavigovala jsem je ještě o kousek jinam, takže se možná chlapík vyšetřuje na více frontách a dýl to trvá....

inu
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2010 10:20
- Nahlásit

brut
krásné šatičky ...
gdyby tě Kuba slyšel... já šaty téměř nenosím a on by tak rád, aby jo

to teď už nezachráníš
sákra... dyš já jediný, co chci, je pořádnej vejlet

pokud to není fotbal
na fotbale jsem byla dvakrát.. páč místní kuci maj pěkný nohy a průsvitný trenky

Děs a běs do kterého se odmítám zapojit a proto jsem na černé listině
Já se bohužel zapojila a vlezla tam, ale jen proto, páč jsem věřila, že je to pro dobrou věc. Ale nechávat si za svý peníze nadávat a být urážena vod smečky ženckejch, který nejsou s to pochopit, že mě není pět, a že by tu měly být pro všechny stejně, páč je to zájmový sdružení, to je trochu silný kafe i na mě...

Poprvý v životě jsem doopravdy šťastná, že Ořech má jen jednu kouli, a že mě nikdo nic nemůže.. ani poškozovat na výstavách a v očích veřejnosti, ani nařizovat, kde s kým, co jak..

Jenom mě sere, že do tohodle humusu nevidíš a další a další lidi naletí, jen proto, že jsou přesvědčeni, že PP = kvalita a úroveň...

brut
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2010 10:32
- Nahlásit

inu
gdyby tě Kuba slyšel... já šaty téměř nenosím a on by tak rád, aby jo
pozoooor, já si pod pojmem šatičky nepředsavuju sukňu ... by se trošku zklamal

sákra... dyš já jediný, co chci, je pořádnej vejlet
si byla nedávno na akci FŇ...tak holt máš pro letošní půlrok vybráno

Já se bohužel zapojila a vlezla tam, ale jen proto, páč jsem věřila, že je to pro dobrou věc.
já jsem naštěstí měla málo času na vyřízení agendy a pak už jsem věděla wocogou a podle toho jsem se zařídila..... nikomu nic neplatím, v klubu nejsem a pokud budu uchovňovat piraňu, tak ne na sebe..

Poprvý v životě jsem doopravdy šťastná, že Ořech má jen jednu kouli, a že mě nikdo nic nemůže.. ani poškozovat na výstavách a v očích veřejnosti, ani nařizovat, kde s kým, co jak..
Brut je přerostlej a nijak to nemění situaci ohledně pokusů mně přemluvit k jeho uchovnění

Jenom mě sere, že do tohodle humusu nevidíš a další a další lidi naletí, jen proto, že jsou přesvědčeni, že PP = kvalita a úroveň...
tohle mně sere taky, ale pokud nenajdeme dost lidí se zdravým rozumem ve všech plemenech nebo alespoň v těch našich, tak holt mám smůlu, páč nás ti blbci převálcujou...

inu
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2010 10:38
- Nahlásit

brut
pozoooor, já si pod pojmem šatičky nepředsavuju sukňu
a co teda? Svatební třicetikilovou róbu?

tak holt máš pro letošní půlrok vybráno
říkáš do ksichtu čéku, kere, dyš bude mít štěstí, tak celý léto stráví zavřenej f práci?!

Brut je přerostlej a nijak to nemění situaci ohledně pokusů mně přemluvit k jeho uchovnění
to mě nepřekvapuje, když se u AI může uchovnit prakticky fšechno.. vsadím se, že bejt na tý "správný" straně, můžem do chovu i s jednou koulí

ale pokud nenajdeme dost lidí se zdravým rozumem ve všech plemenech nebo alespoň v těch našich
páč každej si řekne: hele, vono mě to stálo dvacet tisíc, tak by nebylo špatný si tolik peněz vydělat zpět.. nebo mnohem víc.. a už se kalkuluje: pět štěňat po dvaceti tisících, to máme sto klacíků doma, když budem dávat aušusový žrádlo, zbytky ze stolu a tak, tak ušetříme...

Ale co naděláš? Mohla by sis nohy ušoupat, jak jsi poctivá, zatímco všichni ostatní jedou vesele dál a ještě se smějou, jak jsi blbá, že nejedeš v tom vlaku s nima...

brut
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2010 11:25
- Nahlásit

inu
a co teda? Svatební třicetikilovou róbu?
pfůůůůůj, co to máš za hrozný představy?
Vzhledem k tomu, že sukně nenosím, páč k berlím vypadají tak trochu šíleně a navíc je děsně nenávidím, tak pod pojmem šatičky si představuju jiné vhodné oblečení

říkáš do ksichtu čéku, kere, dyš bude mít štěstí, tak celý léto stráví zavřenej f práci?!
a když nebude mít štěstí, tak bude celé léto courat po venku

to mě nepřekvapuje, když se u AI může uchovnit prakticky fšechno.. vsadím se, že bejt na tý "správný" straně, můžem do chovu i s jednou koulí
já jsem za divnou, páč každý jiný by ho uchovnit nechal s tím, že by mu dali do poznámek, že nesmí krýt velkou a ani příliš malou fenu.
No, jenže to je přesně podle mně cesta do pekel...a tak jsem řekla ne, i když je Brut nádhernej a bezchybnej v jinejch směrech

páč každej si řekne:
............ to je právě ten průser

Ale co naděláš? Mohla by sis nohy ušoupat, jak jsi poctivá, zatímco všichni ostatní jedou vesele dál a ještě se smějou, jak jsi blbá, že nejedeš v tom vlaku s nima...
a proto taky budu mít vždycky "holou p*del" jak říkala moje babička ........ ale raději jí budu mít holou než prznit něco, co je tady dýl než já a mám to ráda....

inu
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2010 11:29 - Změnil/a: inu
- Nahlásit

brut
tak pod pojmem šatičky si představuju jiné vhodné oblečení
když to nenávidíš stejně jako já, co máš teda za zvrhlý představy?

a když nebude mít štěstí, tak bude celé léto courat po venku
A prodávat Novej prostor, aby bylo na chleba

i když je Brut nádhernej a bezchybnej v jinejch směrech
vono je to těžký, páč třá já bych radši přerostlýho čokla než jednokulkáče, ale jak říkám, každej si tohle musí probrat v hlavě a jen málokdo si to probere perspektivním směrem..

to je právě ten průser
a pak brečí, jak na tom fakt nevydělávaj

a proto taky budu mít vždycky "holou p*del"
to mě někoho připomíná aha, mě

ale raději jí budu mít holou
celá já, celá já

brut
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2010 11:49
- Nahlásit

inu
když to nenávidíš stejně jako já, co máš teda za zvrhlý představy?
zvrhlý představy? jáááá, která jsem slušná, hodná a vzorně vychovaná je vidět, co si pod pojmem šatičky představuješ ty ... moje představa jsou třá kraťasy, gatě ...

A prodávat Novej prostor, aby bylo na chleba
dobře, od tebe bych si jeden výtisk koupila

vono je to těžký, páč třá já bych radši přerostlýho čokla než jednokulkáče, ale jak říkám, každej si tohle musí probrat v hlavě a jen málokdo si to probere perspektivním směrem..
jj, tomu rozumím, páč já bych to měla v tu chvíli postavený stejně....ale už dopředu jsem věděla, že nepůjdu přes určitou hranici ( a to nejdu nikdy, takže všichni mají smolička) a hodlám to dodržet

a pak brečí, jak na tom fakt nevydělávaj
nebo že jim náhodou nějaký odchov zůstane doma a oni ho nedej bože musí živit dýl než těch 7, 8 tejdnů

aha, mě
sem ráda, že v tom nejsem sama

celá já, celá já
asi proto si rozumíme

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2010 11:54
- Nahlásit

brut
zatím, ale chvílema k tomu bylo blízko

budeš potřebovat Lurdy
až se rozejdou do svých domovů Ludry

Zkrátka střelená příšerka

no, možná budou potřebovat Lurdy i ty tvoje dvě Ludry

já myslela, že u tebe je Ramjmštajn jako Bůh nebo ámen a ne pohroma, páč čtyři pséci doma je pohrom

no bať však jsou, pro mě. Ale pro vás ne tak proto- ze závisti - Rrrraamštajn na vás, páč vy je nerada a já vám tu smečku závidim

takže jsi nejen střelená, ale i hluchá z repráků, umačkaná z mas lidí za tebou ale i vyřvaná, páč jsi htěla, aby tě slyšeli až na podiu

MĚ BYLO SLYŠET AŽ NA PODIU, MĚ BYLO SLYŠET I ZA PODIEM

tohle tvoje nadšení je nakažlivý, páč se pokaždý těším na to, co napíšeš a odhaduju dopředu, jak moc tentokrát dus, dus, dus hošíčky předvedeŠ

no však nejni daleko doba, kdy aji Brůtofka zařve RRRRRRAAAAAAAAAMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁJN!! . no ale sem si uvědomila, že skóre mám slušný - Neessi zjišťovala, co je Rrrramštaaaaaaajn, Vlk taky zjišťovala co je Rrrrrrramštááájn, kolegyně, taková něžná květina a černej bordel jí nic neřiká - včera obhlížela můj koncertní kelímek a pravila, že Kruspáč je vzhlednej pán a podle fotek ten koncert je fakt skvělá šou..... ............já to dokážu!! Celej svět bude RRRRRRRRRAMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁJN (rodinu až na ségru už zmáklou mám )

si měla být blíženec, ti jsou rozpolcení

depa, ryba na tom nejni vo moc líp - proč myslší, že jsou vyobrazený proti sobě?? ale člověk si za ty roky zvykne. Blbý je, že vystřeluju všechno z první, nepřemýšlím, jednám, emoce jsou ven hned - kladný i záporný, neumím pokrfejs, takže když mě někdo na......e, dozví se to hned v následující vteřině, když mám radost umačkám všechno kolem ........prostě chytám a hořím hned z první

páč se takhle nejen strhá, ale ještě si čífa rozmazlí
no jo, ale ... zkuste jí to vysvětlit.

občasného bolení hlavy..

jen fakt nesmí dělat nic těžkýho

tak hlavně ať nepřemejšlí teda, páč to je nejtěžší věc na světě

tak vás na parkovišti svážu, do chaty skutálím, tam posadím a pak vás nechám jen vytáhnout, na parkovišti rozvážu a šupnu hned! do auta

co to je za divný praktiky????
a pak, že já sem úchyl

ale pustit vás někde v dřevěné chatičce ke kamnům je děsná představa

a proč myslíte, že na chalupě zapaluje v kamnech zásadně Brtnik a mám zákaz i přikádat

jen drobnou, nedoslýchavost

taky byla na Rrrramštajn!
u mě levý už skoro dobrý, pravá ešče stáfkuje

tak je někde ašíbka a brzy nastane nějakej průser,

průser snad ne, ale ašíbka to je, to jo.

jen se asi děsně lekla, no

no a tos jí ešče nesvázala a nevytahovala bůchvíkam

Uchovní se poměrně dost psů, ale fakt se kryje jen třema a nikdo si neuvědomuje, že jak tihle tři zamoří chov svýma genama

jo, přesně a všechno je příbuzný se vším. Víš čeho se bojím? Až si jednou budu pořizovat nový štěně bude mnohem, mnohem hůř.

takže se možná chlapík vyšetřuje na více frontách a dýl to trvá....

aha, to je možný, to je fakt
. A fenka??

inu

. já šaty téměř nenosím

Adamito!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2010 11:57
- Nahlásit

inu

co máš teda za zvrhlý představy?

prosim Tě, co se divíš?? Dyk svazuje lidi!!! Co by si tak asi mohla představovat za šatičky!!

brut

jáááá, která jsem slušná, hodná a vzorně vychovaná

hele frajerko, to už ti nikdo nesežere, seš královna fšech úhylů

inu
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2010 11:59
- Nahlásit

brut
je vidět, co si pod pojmem šatičky představuješ ty
takovej otravnej kus hadru, ke kterýmu musíš mít silonky a nepohodlný botky...

moje představa jsou třá kraťasy, gatě ...
šaty = šaty, ne, šaty = oblečení, že EŠUSKO!!!!!!!

dobře, od tebe bych si jeden výtisk koupila
vzhledem k tomu, gde bydlíš, bys měla drahý poštovný

nepůjdu přes určitou hranici ( a to nejdu nikdy, takže všichni mají smolička) a hodlám to dodržet
akce Fň mě usvědčila v tom, že přesně todle fungovat může a funguje, takže respect

nebo že jim náhodou nějaký odchov zůstane doma a oni ho nedej bože musí živit dýl než těch 7, 8 tejdnů
nebo že by nedejbože museli čokly vodebírat z nevyhovujících podmínek

sem ráda, že v tom nejsem sama
to teda nejseš! A já jsem ráda, že si nemusím připadat tak.. divně

PetraK
Adamito!!!
Lepčí než Evita aspoň mám o svý orijentačce jasno

inu
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2010 12:00
- Nahlásit

PetraK
Dyk svazuje lidi!!! Co by si tak asi mohla představovat za šatičky!!

eš královna fšech úhylů
ne, to je TVOJE FUNKCE

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2010 12:04 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

inu

šaty = oblečení, že EŠUSKO!!!!!!!

no šaty sou pro mě volány, krejzliky a tak podobně - fuj ble.
Voblečení je normální vohoz, takže černý triko,černá mikina, černý džíny a pořádný černý boty, ne lodičky nějaký ukvedlaný hnusný bárbínofský.

Lepčí než Evita

hele ty Evito co se týče mojí orijentace, tak ta je jasná, čistej neředěnej heteráč, víme.

Ofšem - BRŮTOFKA V PRACOVNÍM VOBLEČKU NEMÁ CHYBUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
P.s. - možná nás bude chtít zabít, počítáš s tím, jo?

EDIT

ne, to je TVOJE FUNKCE

todle sem přehlídla
takže tetkon už bude fronta těch, kdo Tě chce zabít

inu
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2010 12:07
- Nahlásit

PetraK
no šaty sou pro mě volány, krejzliky a tak podobně - fuj ble.
asi tak

černý triko,černá mikina, černý džíny a pořádný černý boty
ty by ses líbila Kubojovi, ten prakticky jinou barvu f šatníku nemá

čistej neředěnej heteráč, víme.
no, že vyrábíš čistej neředěnej heráč, to huž si říkala

možná nás bude chtít zabít, počítáš s tím, jo?
tak dlouhý ruce nemá

inu
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2010 12:08
- Nahlásit

PetraK
tetkon už bude fronta těch, kdo Tě chce zabít
postav se do řady... a že je dlouuuuuuuuuuuháááááá

brut
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2010 12:37
- Nahlásit

PetraK
budeš potřebovat Lurdy
až se rozejdou do svých domovů Ludry

až odjedou holčičky s wami, tak mi bude tak smutno, že nebudu potřebovat nic jiného než dalšího psa

no, možná budou potřebovat Lurdy i ty tvoje dvě Ludry
ti dva ne, páč jsou v naprostém klidu a jen občas nechápavě civí na žíhanou hyjénu, která okolo nich rotuje

tak proto- ze závisti - Rrrraamštajn na vás, páč vy je nerada a já vám tu smečku závidim
jo ták, ty by jsi mi chtěla uspořádat soukromý ramštajní koncertík za to, že mám momentálně 4 pséky? Mno, zkusit to můžeš...ale u vás na chalupě, páč bych ráda ještě někdy bydlela a to to jejich dus, dus, dus s efektama trochu vylučují

MĚ BYLO SLYŠET AŽ NA PODIU, MĚ BYLO SLYŠET I ZA PODIEM
pochválili tě tvoji oblíbenci? Řekli nahlas, že mají super fanynku? jestli jo, tak u mně o kousíneček stoupli v ceně ( ale jen o ždibínek, aby jsi si nemyslela, že je začnu poslouchat )

no však nejni daleko doba, kdy aji Brůtofka zařve RRRRRRAAAAAAAAAMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!
tak toho se holka fakt nedočkáš , páč já je nerada a to jako fakt .... když už bych si měla vybrat z nějaké dus, dus, dus skupiny, tak bych sáhla ouplně někam jinam

depa, ryba na tom nejni vo moc líp - proč myslší, že jsou vyobrazený proti sobě??
jednu rybu mám doma, takže její myšlenkový pochody, emoce atd. mám z první ruky....ale dost se od tebe liší ( ač by bylo dobré, kdyby něco přijala za své... pak bych možná měla trochu míň starostí)

no jo, ale ... zkuste jí to vysvětlit.
třeba časem pochopí... jen aby nebylo pozdě

tak hlavně ať nepřemejšlí teda, páč to je nejtěžší věc na světě
už js někdy viděla chlapa nebo jeho zárodek přemýšlet?

co to je za divný praktiky????
a pak, že já sem úchyl

to je bezpečnostní opatření, aby po vaší návštěvě zůstala chatička celá a neshořela či nespadla

proč myslíte, že na chalupě zapaluje v kamnech zásadně Brtnik a mám zákaz i přikádat
tomu naprosto rozumím... jen nevím, jestli bych na jeho místě nepřidala ještě zákaz přibližování, páč při představě, že třá zakopnete...

taky byla na Rrrramštajn!
u mě levý už skoro dobrý, pravá ešče stáfkuje

ne, já byla v lázních ... vy jednou budete totál hluchá a budete mít po žížalkách a ramštajním dus, dus, dus

průser snad ne, ale ašíbka to je, to jo.
ruku v ruce chodí ašíbka s průserem.... tak možná pak, pokud bude jen drobný ( což bude brzy, páč půjde k zubaři) procitne

no a tos jí ešče nesvázala a nevytahovala bůchvíkam
stačilo dost nahlas promluvit ve chvíli, kdy to nečekala

jo, přesně a všechno je příbuzný se vším. Víš čeho se bojím? Až si jednou budu pořizovat nový štěně bude mnohem, mnohem hůř.
jediná rada.... začni hledat už teď, když máš před sebou yxy let, budeš mít dost času vše prostudovat a sledovat. Pak se v tom budeš dobře orientovat a nebudeš mít guláš nejen na talíři, ale i v hlavě

aha, to je možný, to je fakt
. A fenka??

podle všeho je v útulku a je na ní vydáno předběžné opatření.... jen doufám, že to tak stále trvá

prosim Tě, co se divíš?? Dyk svazuje lidi!!! Co by si tak asi mohla představovat za šatičky!!
... svazuju jen vás a to jen jako bezpečnostní opatření

hele frajerko, to už ti nikdo nesežere, seš královna fšech úhylů
to se vám jen něco zdá

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2010 12:40
- Nahlásit

inu
ty by ses líbila Kubojovi, ten prakticky jinou barvu f šatníku nem

šikovnej hošíček, má fkus! Černá neni dobrá, černá je neljepší. My když pereme, tak to vypadá, že republika vyhlásila státní smutek. Balkon je celej černej

tak dlouhý ruce nemá

no a esli má místo dlouhejch rukou dlouhý vedení (což by mohlo klidně i bejt...), tak to máme úpa v cajku

vyrábíš čistej neředěnej heráč
naděláš taky. Každej se ňák živíme
víš co to nese ?

postav se do řady... a že je dlouuuuuuuuuuuháááááá
zde si opět dovolím ocitovat mého oblíbeného básníka Tilla:

ICH STELL MICH IN DIE ERSTE REIHE

<< 1 ... 684 . 685 . 686 . 687 . 688 . 689 . 690 . 691 . 692 . 693 . 694 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání