Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 684 . 685 . 686 . 687 . 688 . 689 . 690 . 691 . 692 . 693 . 694 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
inu
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2010 15:36
- Nahlásit

vlk
a můžu se umlátit smíchy že v době, kdy je planeta zaplavená sajrajtem co si člověk vymyslel kvůli svýmu pohodlí, se někteří lidi hádají vo psí hovno v trávě a pak klidně na zem vodhodí plastovou flašku.....

ani mi nemluv. Před několika lety jsme byli v Tatrách a myslela jsem, že puknu vzteky. Na každým metru kuřák, kterýmu jsme museli říkat, že je jaksi v národním parku, kde se nesmí kouřit, ve vodopádech flašky vod Coly, pod šutrama pytlíky vod brambůrků.. jak je možný, že když nejsou lidi líní dotáhnout si to do přírody, tak jsou líní si malej vobal vodnýst zpátky?

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2010 15:41 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

inu

jak je možný, že když nejsou lidi líní dotáhnout si to do přírody, tak jsou líní si malej vobal vodnýst zpátky

....... dokud je v tý krabičce jedno poslední cígo, tak je krabička lehká, malá, ani o ní nikdo neví. Ledva cvakne zapalovač a plíce vtáhnou prvního šluka, už se krabička nikam nevejde a letí..........lidi, no. A je jich lenost

Proč by kuřák, když dokouří na balkóně, típnul cígo do popelníku, kterej tam bude mít - snažší je nedopalek elegantně cvrnknout do prostoru...... lidi, no. A jejich lenost.

a bageta v autě na sedačce nezabírá skorem žádný místo, ale když jí řidič dojí, tak ten obal od bagety je najednou tak rozměrnej, že letí z okýnka do prostoru.......... lidi, no. A jejich lenost.

vlk
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2010 15:43
- Nahlásit

inu
jak je možný, že když nejsou lidi líní dotáhnout si to do přírody, tak jsou líní si malej vobal vodnýst zpátky?
... protože ten dar myšlení se některý nenaučili nebo jsou líný ho používat......a nebo ho začli zneužívat.... to je právě to zlo v těch lidech....

inu
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2010 18:03
- Nahlásit

PetraK
vlk
Dáámy, tak jsem se právě vrátila z kontroly u veta. A už máme i histolku.

Ta věc na boku - folikulární cysta. Vzniká nejčastěji po úraze. Žádného si vědoma nejsem, ale shit happens

Ta věc na hlavě: totální záhada. Po vyoperování se to tvářilo jako klasickej dermoid, histopatolga nicméně ukázala, že postrádá epitel typický pro dermoidní cysty. Nejpravděpodobněji to vzniklo, když aterom poprvé praskl a kousek kůže se dostal dovnitř do hlavy, kde se začal chovat jako dermoid.

Závěr: nádoruprostá tkáň v obou případech.
Na stehy jdeme za týden a huž by měl být pooooookooooooooj

vlk
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2010 18:33
- Nahlásit

inu
pani tak snad huš vy i ten pes dojdete klidu...... moc to Orískovi přeju, aby byl zdravej a veselej.... jak má správný psisko být....

brut
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2010 20:50
- Nahlásit

Sem tu, ale jen na moment, páč peču Semínkový sušenky a musím je moc hlídat

sem včera zjistila, že sem na tom obdobně. Ešče chvilku počkám, třeba to vodejde jako vostatní nemoce
nevodejde....už jsem tuhle metodu zkoušela... několik let

to je...... VŮL!!!!
to je .... a proto to s ním nejde

no někdy možná aji jo
a koušeš?

no ty vado!! Ale to je jasný, to je zas chemikálno no
jj, tyhle "vůně" fakt nesnáším

oká, ale kdby něco, řekni, zkusím to tu pošéfovat, když to nebude v době návštěvy.
jsi hodná, díky

no právě proto jsem sháněla tu odlehčenou variantu a mám ji doma ve dvojím vydání joo a možná si koupim ešče ty třetí, ty poslední co tam maj
střelená.... jsi šíleně střelená

no a víš proč?? Protože
koupil to co se mu líbí
a nebude to muset zas dlouho kupovat, páč to má dvojmo a navíc pak už to nebudou mít. Víš? Mu rozumim dobře.

krásně jsi mi to vysvětlila, hned tomu rozumím o hodně líp

no esi to spíš neni tak, že to ve svý nevšímavosti ešče nezaznamenal
že by byl až tak nevšímavej? Se mi nechce věřit ....

sou slaný?
nejsou ani slaný ani sladký... zkrátka semínkový sušenčičky ( je tam malinko cukru nebo medu, ale můžeš je víc osolit a dát cukru míň.

jenom kapek ale
nevím, nevím.... bych řekla.. kapek víc

sem pyroman věčný začátečník- jako se někdo věčně učí angličtinu od začátku, tak já taky. sem se zacyklila asi
zaplaťpánbu, páč jinak by už nebyl byteček, Brtník ani Ešusek

no aspoň v tom nejedu sama
taky jsem celá překvapená

to neklapne, to neklapne, zas to budeš vybírat 2,5 roku
nááááhodou jsem je vybírala jen při třech návštěvách optiky a pak se mezi dvěma rozhodovala 14 dní

brut
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2010 21:06
- Nahlásit

PetraK
jehéé , tetkon jsem si vzpomněla na jednu dávnou věc - to byl úplně hroznej mejdan u nás doma-

vlk
chlastačka mocná, ale našel se tam nějakej nepič, kterej gořalku místo do hrdla lil do akvária našeho tatíka.....ráno masakr, z akvárka táhlo jak z palírny u zeleného stromu a rybky asi za deset tisíc (v době komančů balík jak cyp) vychcípaný na dně.....no Libor měl štěstí, že odjel na tu vojnu na druhej konec republiky, jinak ho fotřík asi zabil.....

PetraK
páč ono jako když se smíchá pivo s borůfkou.... v první moment to vypadalo, že to zabralo, ale jak byl ten pokoj zavřenej, nevětranej........pívo, borůvky vše v množství než větším zamatlaný do koberce................. se divim, že to mámu nesejmulo hned, jak strčila hlavu do dveří do bytu a počkalo to na ní, až když vlezla do pokojíčku

no neboj, to doženeš, zvlášť, když budeš mít tak zdatný učitelky
nééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé éé

inu
víš co, kdybych věděla, že to natuty vyjde, tak je to zase o něčem jiným.
právě, že je na tom všem nejhorší nejistota... páč kdyby jsi věděla natuty, že to příští rok vyjde, tak holt ten rok nějak splácáš.... tohle je ale takový trochu na prd...

Jedno jsem se na akci Fň naučila (nebo si to možná připomněla?):
Získat dobrý jméno je těžký, ztratit se dá naopak velmi snadno.

jj, ovšem spousta lidí na tuhle věc zapomíná a taky to podle toho vypadá....

Navíc pokud má člověk určitý zásady a trvá na nich, sice z něj nebude manažer ČEZu se čtyřma vilkama, ale zase na druhou stranu je zárukou určitý kvality plus může být vzorem a inspirací pro ostatní: že to jde i jinak.
to jde a hodně lidí to ví, ale většina děsně spěchá, chce všechno mít pokud možno včera a pak nekouká vlevo ani vpravo.... no a pak se divěj, že se jim to jednou sečte a podtrhne

brut
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2010 21:30
- Nahlásit

vlk
no vlastně mu to vyčítal až do konce života ( bráchova, umřel když mu bylo 30) a dokonce ani na smrtelné posteli mu to nevodpustil....

Fajka
vás nečtu bo nestíhám probíhááám...
jak to, že neodpočíváš a pobíháš? Dopadneš jak Ešuska....

Koukám, že se tu probíralo "zlo"........ no, je to naprosto jednoduchý. Podle všech dostupných info, má každá živá hmota v sobě něco "dobra" a něco "zla".... to "zlo" by měla být agrese k získání potravy a přežití. Jenže bohužel to lidstvo dovedlo do dokonalosti a v mnohých převažuje ta horší část....

Tak dámy, jdu dělat véču, pak jdu dohledat na zítra vlak a pak jdu venčit plesnivce.
Mějte se tu hezky a zítra buďte hodné............ jo a pokud bych se tu neukázala, tak Ešusko, přeji hezkej koncertík a slušné počasí

kachna_
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2010 21:30
- Nahlásit

vlk
PetraK
U nás se také pálí o stošest. V Ikee totiž prodávaj naprosto úžasný plastový bryndáčky... Krásně tečou, když se nechaj blízko zapnutého plynového sporáku. Móc krásně. Když jsem takhle během dvou týdnů přetvořila druhý, rozhodla jsem se, že už je dítě na bryndák velký.
Ale v sobotu si přivezu tetičku paličku (od slova pálit, ne od slova palice), pro kterou je paličství koníčkem. Mamča dokonce tvrdí, že vyhláška, která zakazuje v Rožmitále rozdělávat ohně, vznikla jen kvůli ní. Tak jestli máte nějaké odborné dotazy, ráda vám na ně odpoví.

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2010 21:40
- Nahlásit

inu
Na stehy jdeme za týden a huž by měl být pooooookooooooooj
no huráááá takže žádný ulejvání a hned jak to bude OK tak trénovat na trek !

sem našla zprávu až ted tož pardoon...sem pobíhala po zahradě jak vzteklá kytky nepřesazený, brambory nezasazený, tráva půlmetru vysoká.... bych se potřebovala roztrojit...minimálně teda...

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2010 21:41
- Nahlásit

kachna_
, že už je dítě na bryndák velký.
Ale v sobotu si přivezu tetičku paličku (od slova pálit, ne od slova palice), pro kterou je paličství koníčkem. Mamča dokonce tvrdí, že vyhláška, která zakazuje v Rožmitále rozdělávat ohně, vznikla jen kvůli ní. Tak jestli máte nějaké odborné dotazy, ráda vám na ně odpoví.

no tys nám tu chyběla do party žhářek

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2010 21:42
- Nahlásit

brut
jak to, že neodpočíváš a pobíháš? Dopadneš jak Ešuska....

hůř dopadnu hůůř bo ze mě bude eště ke všemu pseudo vdova bo čífa asi brzo zprovodím ze světa

brut
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2010 22:13
- Nahlásit

Fajka
hůř dopadnu hůůř bo ze mě bude eště ke všemu pseudo vdova bo čífa asi brzo zprovodím ze světa
ten tě ale pěkně sejří

vlk
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2010 22:23
- Nahlásit

Fajka
...sem ti to huš jednou psala...zabij šaška a skončí cirkus....

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2010 22:57
- Nahlásit

brut
ten tě ale pěkně sejří
slabý slovo huž sem po tolika letech zvyklá ale někdy čeho je moc toho je příliš

vlk
...sem ti to huš jednou psala...zabij šaška a skončí cirkus....
noo jooo ale to nejdéééé s kým by pak doma byla Itálie

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2010 08:24 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRRRRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAM ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁJN

RRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁJN!!

GIB MIR BENCÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝN!!

ICH BRAUCH BENCÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝN!!

Brejtro ve spolek, už hicuju!!!
Sousedi fčera taky hicovali

a du číst co ste napáchali zatimco já jsem se germánsky zdělávala a v průběhu zdělávání vyrobila ešče navrch záplatovaný Rrrrramštajn buchty s tvarohem a rozinkama.

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2010 08:32 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Mno koukám,že jsme s vlkem dodatečně včera večír brůtofku dost pobavily , tak douvám, že zapojí do programu - Oheň do každé rodiny stejně nadšeně jako kachna_ která má dokonalýho školitele v rodině
brut

to je

větší než jsme doufali

a koušeš?

jistě, nač jinýho bych měla žuby? Jen na žvejkání potravy?To by byly málov využitý

jsi šíleně střelená

reklamace prosím za rodičovstvem,a le ani voni si s tim nevědí moc rady, páč jsou normální. Já jsem taková rodinná úchylka , možná mě fakt našli u popelnic

krásně jsi mi to vysvětlila, hned tomu rozumím o hodně líp
no vidíš, si chápavější než Brtnik

nejsou ani slaný ani sladký...
hm, jak tam neni šunka.... a já zas fčera dělala záplatovaný Rrrramštajn buchétky

nááááhodou jsem je vybírala jen při třech návštěvách optiky a pak se mezi dvěma rozhodovala 14 dní

to slovo nááááhodou jsem si dovolila tak jako vypíchnout, páč asi seš nemocná, dyš si je vybrala tak rychle

jo a pokud bych se tu neukázala, tak Ešusko, přeji hezkej koncertík a slušné počasí

sem tu, sem tu!! NADUPANÁ JAK LÁHEV SEMTEXU!!

inu

a huž by měl být pooooookooooooooj

pani to je dobře, to je dooooooooooobře, sem slyšela včera tu ránu

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2010 08:35
- Nahlásit

kachna_
U nás se také pálí o stošest.

Navrhuju spustit program Oheň dokaždé rodiny, podle toho jak tak koukám, se nás najde hodně
rozhodla jsem se, že už je dítě na bryndák velký.

Bryndák jsem ještě nezkoušela!! Smrdí to určitě podobně jako ta konev , že??

Mamča dokonce tvrdí, že vyhláška, která zakazuje v Rožmitále rozdělávat ohně, vznikla jen kvůli ní.

by mohla tetička mít nějakou vrcholnou funkci v tom ohnivým hnutí

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2010 08:39 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fajka

ště ke všemu pseudo vdova bo čífa asi brzo zprovodím ze světa

to aby sis mohla vybrat

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2010 08:44 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

kuwa proč to nevokazuje ten vobrázek pro Fajku??

už jo!! Sem dobrá

a jdu pryč, páč sama se sebou se bavit nebudu

vlk
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2010 09:05
- Nahlásit

PetraK
Raaaaaaaaamštááááááááááááááááájn ve spolek..... huš sem tu... musela jsem nachvíli ven, bo u nás po víc jak třech tejdnech leze slunko, tak se pokochat.....

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2010 09:15 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Rááááááááááááááááááááámštáááááááááááááááááj,
děcka děckáááááá dneska to praskne a bue velký bada bum bum bum...neska praskne že ty lístky...ty lístky pro Ešusku sou jen napodobenina a že je nepustěj dovnitř...
Rááááááááááááááááám štááááááááááááájn..
konec hlášení

huž si du vybírat koberec ...ale pro sebe

vlk
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2010 09:24 - Změnil/a: vlk
- Nahlásit

Fajka
... no myslim pani že ji klepne dříf, neš vas stači zabit.....

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2010 09:27 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

vlk

Raaaaaaaaamštááááááááááááááááájn ve spolek.

čikovná, je čikovnááá

víc jak třech tejdnech leze slunko, tak se pokochat..

JÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ HURARRRRÁÁÁÁÁÁÁÁ TO JE DOBŘE
užívejte si pani, užívejte

Fajka

Rááááááááááááááááááááámštáááááááááááááááááj

taky je čikovná, taky je čikovnááááá

a taky je chytrá, páč jí pak natuty ubezdušim

jsme si je naloudovali in a flešku a berem jí s sebou. Taky mám v tydlifounu hozenej germánskej slovnik.
Ach booože, ach booože nemůžu pořádně ani dejchat, jak sem natěšená!!

Ráno mě budil Brtnik se slovy:"Cos to tady v tej posteli vyváděla?? To kopeš metro? " Sem se stěhovala postelí naštorc, rozkopala jsem celou postel a divila se kam sem se to vzbudila. Je vám to divnej pohled na ložnici, když se na ní díváte z naprosto neznámýho úhlu
Brtnik se mi posmívá, že sem firma Metro Goldvin Majer

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2010 09:32 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

PetraK
Ach booože, ach booože nemůžu pořádně ani dejchat, jak sem natěšená!!
no tak to je guuut jak nebudete dejchat tak ste za chvíli tuhá a nemusím si vybírat ten koberec

jsme si je naloudovali in a flešku a berem jí s sebou. Taky mám v tydlifounu hozenej germánskej slovnik
no dyby něco tak telefen na mě máte tož kliďánko volejte..já jim to dyžtak kukům germánskejm vysvětlím

Cos to tady v tej posteli vyváděla?? To kopeš metro?
ty vado... tak přijéd k nám potřebuju drobátko překopat zahradu

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2010 09:37
- Nahlásit

Fajka

no tak to je guuut jak nebudete dejchat tak ste za chvíli tuhá a nemusím si vybírat ten kobere

to je hnusný! proto aby uspořila za koberec mě nechá udusit!!

no dyby něco tak telefen na mě máte tož kliďánko volejte..j

děkuju, děkuju, děkuju moc - mohla byste si na nich zchladit žáhu za to co předvedli jejich soukmenovci minule vám. Ale snad to nebude potřeba.

ty vado... tak přijéd k nám potřebuju drobátko překopad zahradu

to budu mít jako prt, se současným nasazením jsem schopná se prokutat skrz zemegulu

Bože jak já tohle miluju, to je fakt naprosto dokonalej adrenalin - stejně jako v těch statrovních blocích, jen tady se člověk nemusí bát, že propásne tu přesnou vteřinu. A taky to trvá podstatně dýl. Ááááááááááááááááááááááááááááááááá huráááááááááááá o huuuuuuuuuuuuuuuuuuž se to blíííííííííííížíííííííííííííííííííííííí

RRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN
FOJRRRRRRRRRRRR FRAAAAAAAAAAJ!!!!!!

kachna_
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2010 09:45
- Nahlásit

PetraK
Smrdí to určitě podobně jako ta konev , že??
Konef jsem zase nezkoušela já.
PetraK
pani, nedpadněte v tom germánsku jako švára, kterej jel, jel (pravda byla vánice, ale letos se nedá vyloučit ani to) a najednou za sebou vidí blikat technický služby. Tak si řiká. Sakra, to je rychlost, nééé jako u nás. Houbeles, byla to policejní kontrola

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2010 09:53 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

PetraK
je hnusný! proto aby uspořila za koberec mě nechá udusit
no ale dyk stejnak neušetřím!!! do čeho bych zabalila tebe přece???

Bože jak já tohle miluju, to je fakt naprosto dokonalej adrenalin - stejně jako v těch statrovních blocích, jen tady se člověk nemusí bát, že propásne tu přesnou vteřinu. A taky to trvá podstatně dýl. Ááááááááááááááááááááááááááááááááá huráááááááááááá o huuuuuuuuuuuuuuuuuuž se to blíííííííííííížíííííííííííííííííííííííí
pak že nejni magor

jo sim vás potřebuje rát..jako ne rát jako ráth ale rát jako radu... neni nějakej fígl jak se rychle jednoduše zbavit vrstvy asi tak 1 cm primalexu na malířskejch potřebách??? krom toho aby je teda čék vyhodil akoupil nový? vodou to de ale děsně pomalu...sem myslela něco co by to urychlilo třá nalejt do tý vody jar ocet, alkohol??? ..co já vím.. prostě at to nemusím šudlit dva dny v kuse ...

vlk
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2010 09:56
- Nahlásit

PetraK
tak jsem mladejm šlohla CD s ramštajnama abyh věděla vo co de.... no docela to uleze, dobře se u toho uklízí, bo to přeřve vysavač.....

vlk
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2010 09:59
- Nahlásit

Fajka
jak se rychle jednoduše zbavit vrstvy asi tak 1 cm primalexu na malířskejch potřebách?
esli je ta vrstva fakt tak velká, tak spíš nechat vyschnout a oklepat.....

<< 1 ... 684 . 685 . 686 . 687 . 688 . 689 . 690 . 691 . 692 . 693 . 694 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání