| Autor |
Zpráva |
inu
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2010 09:46 - Změnil/a: inu
- Nahlásit
PetraK
nejni náhodou vůbec debilní!
Hm, já tohle asi fakt neocením. Řvaní jak na lesy, jen proto, že se pár chlapů hodní za pukem... Ještě, že Kuboj to vidí stejně
! A naši jsou šikovný
A jak je to dlouho, co byli šikovný naposledy? Za časů Nagana?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2010 09:48
- Nahlásit
PetraK
BYLO TO SKVĚLÝ A TO TAKY DÍKY VÁÁÁÁÁÁM PANI
no super! sem visela na telefénu dyby byl nějakej problém
a dyž bylo ouplný ticho tak bylo jasný že nebyl
díkujem za čekulátku, se do ní hned pustim aby nepřišel číf a nezbod nám ju
Nemluvim
neslyšim
nevnímám
ešče vám tam chybí nemyslím....
Naštval mě Brtnik, páč jsem objednávala kafe a motaly se mi AJ a NJ, Brtnik řiká, proč nemluvíš německy
koho mě to jen připomíná ???
já tu budu mít dneska zas dojčlandy..tak to bude zas něco podobnýho
my měli stěhovací víkend... sme se 2 dny nezastavili a není hotová ani půlka ... a včera ještě po stěhování sem lítala se sekačkou jak blb bo tráva už je vysoká půl metru skoro
|
inu
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2010 09:50
- Nahlásit
Fajka
a včera ještě po stěhování sem lítala se sekačkou
není todle náááhodou mušská práce?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2010 09:58
- Nahlásit
inu
není todle náááhodou mušská práce?
ste mě pobavila
|
inu
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2010 10:02
- Nahlásit
Fajka
ste mě pobavila
ale vy mě né...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2010 10:07
- Nahlásit
inu
ale vy mě né...
no jo no..halt já si rači některý práce udělám sám než bych se doprošovala jestli by to mohl udělat někdo druhej ....... ale to je taková úchylka moje... k tý se rači nesnižujte bo jináč to máte nadosmrti...
|
inu
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2010 10:15
- Nahlásit
Fajka
no jo no..halt já si rači některý práce udělám sám
to já sice taky (a vono to platí i vobráceně ), ale moje matka vždy říkávala, vohýbej stromek, dokud je mladý.. tak poctivě ohýbám Sice to nejde pokaždý a u všeho, ale tak...
tak zkuste flignu Fň.. řekněte mu, že se vám děsně líbí, jak na něm při sekání hrajou svaly... prej to zabírá
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2010 10:18
- Nahlásit
inu
Hm, já tohle asi fakt neocením
no mě to -třeba narozdíl od fotbalu - ba.
A jak je to dlouho, co byli šikovný naposledy
ale pani, to je normální, že se někdy daří a někdy ne, to je jako se všim.
Fajka
no super! sem visela na telefénu dyby byl nějakej problém.
no nebyl já jsem ještě hned když se čekalo před branama, došla za klukem pořadatelským a ověřila jsem si, že to je v pohodě.
A docela jsem koukala, jak to fakt brali poctivě - i s osobní prohlídkou každýho. Jméno se jim načetlo na čtečku, zkontrolovali s OP a šup mazali jsme dopředůůůůůůůůůůů, byli jsme vepředůůůůůůůůůůůůů. VIDĚLA SEM ŠÉÉÉCKOOOKO, SLYŠELA SEM ŠÉCKOOOOOOOOOOO
MEEEEEEEEEEEEEEHR!!! ICH MECHTE MÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉHR!
koho mě to jen připomíná ???
furt to řikám, že je dělaj přes kopírák!
já tu budu mít dneska zas dojčlandy.
tak jim řekni: GIB MIR BENCÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝM, BENCÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝ!§
...Ich brauche Zeit, kein Heroin
kein Alkohol, kein Nikotin
Brauch keine Hilfe, kein Koffein
doch Dynamit und Terpentin.......
to by mohlo jako argument klapnout, ne???
my měli stěhovací víkend... sme se 2 dny nezastavili a není hotová ani půlka ... a včera ještě po stěhování sem lítala se sekačkou jak blb bo tráva už je vysoká půl metru skoro
to teda nevypadá, že bys moc odpočívala
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2010 10:19
- Nahlásit
inu
flignu Fň.. řekněte mu, že se vám děsně líbí, jak na něm při sekání hrajou svaly... prej to zabírá
to je sice hezké leč najivní...počkejte za pár let ...zjistíte že už zabírá jen málo co a tohle už dávno ne...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2010 10:23
- Nahlásit
Fajka
no jo no..halt já si rači některý práce udělám sám než bych se doprošovala jestli by to mohl udělat někdo druhej ......
Pani, původně jsem chtěla napsat, že abyste mi poslala pana čífa na školení, ale vono bude lepčí, když přijedete na školení sama. Já vám předvedu metody mnohem jednodušší, ne tak namáhavý a hlavně účinnější, než je doprošování.
brut
musim vám dovodpovědít, páč jsem odpovědět nestačila, neb byla porada
zatím to vypadá dobře, ale na nějaké výsledky si musíme počkat až do příštího týdne
tak snad, snad už bude v pořádku?? Teď myslíš výsledky co se týče toho úrazu, nebo tý mononukleózy?
já jo
hm a pak kdo je pyromanka - já sem zapálila zatim jen několikrát kuchyň, ale vy ste nechala lehnout popelem celou budovu
sem to četla.... tady a několikrá
no číst a vidět na vlastní voči.... je kapek jiná liga... zeptejte se Brtnika . A to si nedovedu představit, jak by to vypadalo, kdybych se nekrotila a nechala neustále prchlivost cloumat svým majestátem
|
inu
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2010 10:32
- Nahlásit
PetraK
ale pani, to je normální, že se někdy daří a někdy ne, to je jako se všim.
to já vím, ale stejně furt nechápu, prčo bych z toho měla mít desátý Vánoce ale já jsem holt divná,no
Fajka
zjistíte že už zabírá jen málo co
proto mušíte vohýbat zafčas
a tohle už dávno ne..
počkejte za pár let
Mě netřeba vyhrožovat, letošní pětileté výročí jsme strávili tím, že von se hrabal f autě a já seděla u PC Přitom eště rok předtím jsme aspoň šli někam na výlet
Já to říkám furt, že každejch pět až sedm let je třeba to vyměnit
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2010 10:43 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
inu
prčo bych z toho měla mít desátý Vánoce
no páč se jim prostě zadařilo a taky je to aspoň něco na co býti hrd, když moc jiným možností tady není, krom toho, že tahle země je nejkrásnější.
ale já jsem holt divná,no
ne, každýho jen baví něco jinýho
letošní pětileté výročí jsme strávili tím, že von se hrabal f autě a já seděla u PC
důležitý je, jak funguje jindy, ne jak funguje na výročí.
Třá já na výročí dycky zapomenu , připomíná mi ho máma
a popravdě, kdybych dostala ten pugét co jsem dostala loni a přinesli mi ho do práce a nemohl projít dveřma, ale Brtnik by nefungoval tak jak funguje, byl by mi celej pugét u zadele. Takhle je to sice třešnička na dortu, ale i kdybych nedostala nic, je to fučik. Zato vím, že když byla ségra v průseru, měla jsem jí s kým pomáhat, nebyla jsem na to sama. Výročí a narozeniny sou stejně jen na to, aby se na ně zapomnělo a byla z toho hádka . Jsem radši, když dostanu dárky v průběhu roku.
a to zas souhlasim. I když ohybat se dá vždycky, jen to pak jde ztuha. Je to jako strej péf x štěně
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2010 10:44
- Nahlásit
PetraK
Pani, původně jsem chtěla napsat, že abyste mi poslala pana čífa na školení, ale vono bude lepčí, když přijedete na školení sama. Já vám předvedu metody mnohem jednodušší, ne tak namáhavý a hlavně účinnější, než je doprošování
já se ale nedoprošuju, sem orudce samostatná..du a udělám si to sama vim sem divna...
inu
jo ale já už to dostala do ruky v tom stavu co to je..vod matinky
Já to říkám furt, že každejch pět až sedm let je třeba to vyměnit
jo ... vyměnit ano, ale za něco úpá jinýho
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2010 10:47
- Nahlásit
Fajka
já se ale nedoprošuju,
šak vim, to bych taky nedělala, páč su hrdá - ale sou iný metody
sem orudce samostatná..du a udělám si to sama vim sem div
todle je sice taky dobrá metoda, ale zbytečně se u ní pani odrovnáte.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2010 10:52
- Nahlásit
PetraK
todle je sice taky dobrá metoda, ale zbytečně se u ní pani odrovnáte.
ale mě práce nikdy nevadila a tělo má jít do hrobu stejnak zhuntovaný bo jináč by ho bylo škoda
ale sou iný metody
jj to jsou ale na to musíte mít matrijál na převýchovu
|
inu
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2010 10:56
- Nahlásit
PetraK
o páč se jim prostě zadařilo
sem divná, sem divnááááááá
taky je to aspoň něco na co býti hrd
to je spíš smutný, né?
ne, každýho jen baví něco jinýho
ale dyš tady to baví každýho krom mě
ůležitý je, jak funguje jindy, ne jak funguje na výročí.
to jo, jen jsem chtěla ilustrovat upadající aktiva naší společné existence
jen to pak jde ztuha
a dyš máš korunovanho Berana, tak je to na ránu mezi voči
Fajka
ale já už to dostala do ruky v tom stavu co to je..vod matinky
ty voe, kdybych se smířila s tím, co přišlo vod matinky, tak ho asi preventivně vezmu hráběma hned mezi dveřma
A stejně se mi ho toho nánosu furt nedaří úplně zbavit
o ... vyměnit ano, ale za něco úpá jinýho
Novýho, lepčího.. si chtěla říct? Nebo jenom nějakýho míň línýho?
|
inu
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2010 10:59
- Nahlásit
Fajka
seš pejskař a neznáš traverzu?
ale mě práce nikdy nevadila a tělo má jít do hrobu stejnak zhuntovaný
jenže jsou chvíle, kdy by se ti pomocná ploutev setsakra hodila a pokavaď si je čék naučí, že si dělá fšecko sám, tak může být najednou poněkud ouvej...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2010 11:00
- Nahlásit
inu
Novýho, lepčího.. si chtěla říct? Nebo jenom nějakýho míň línýho
ano novýho lepčího aktivního... chlap by to sice byl ....ale měl by kožuch a lítal by po všech čtyřech páč ve dvounohejch si moc nevybereš
|
inu
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2010 11:07
- Nahlásit
Fajka
ale měl by kožuch a lítal by po všech čtyřech
koukám, že se nám oběma líběj ty stejný typy
páč ve dvounohejch si moc nevybereš
vybereš, ale vobvykle to má chromozomy XX
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2010 11:12
- Nahlásit
inu
koukám, že se nám oběma líběj ty stejný typy
máme stejnej fkus
|
inu
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2010 11:29
- Nahlásit
Fajka
máme stejnej fkus
nepolezem si do zelí?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2010 11:50
- Nahlásit
Fajka
no tak jinak, vracíme se teda k původní variantě - pošlete mi čífa na školení.
Co mám tetkon dělat?? Jde mi sem náměstek, já mám Rrrramštajn vohoz, jediný co můžu udělat natáhnout si mikinu a schovat ten vobrázek - páč se zkříženejma rukama na prsouch se blbě s druhým jedná , ale co s tim zbytkem?
|
inu
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2010 11:56
- Nahlásit
PetraK
ale co s tim zbytkem?
je na tom zbytku něco čistýho, bez děr? Estli jo, tak si nedělej starosti
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2010 12:00 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
inu
je na tom zbytku něco čistýho, bez děr? Estli jo, tak si nedělej starosti
čistá sem celá ne? A propálenýho taky nic nemám , esli myslíš todle Jen jsem černá a ne úplně kancelářsky oblečená Nésu prase, po koncíku jsem šécko musela vypucovat. Ale nevim, jak se na to stylově horních deset bude dívat . Vono to není upa standard oblečení do kanceláře . Voni tu šicí v sukýnkách a kostýmkách trochu při své malé výšce vyčiuhju
|
inu
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2010 12:09
- Nahlásit
PetraK
Voni tu šicí v sukýnkách a kostýmkách
trochu při své malé výšce vyčiuhju
ty seš exhibo vod přírody. Normálka, haž přijde na něho zařvi ráááááámmmmmmštááááájn... a je celej tvůj
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2010 12:22 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
inu
ty seš exhibo vod přírody.
no někdo to za naší rodinu vobstarat musí, ne?
Ačkoliv Brtnik s podmalovanejma vočama ,. pusou dočerna a s účesem alá hřebiky v sobotu taky celkem poutal pozornost
až přijde na něho zařvi ráááááámmmmmmštááááájn...
no to sem udělala když jsem si byla ve vedlejší budově pro počtu. Že sem vlítla na spisovnu a zařvala RRRRRRRRRRRAM ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁJN!! , holky padly pod stůl.
Ale na náměstka si ešče křičet netroufám , možná to přijde
a je celej tvůj
no von neni úpa jako můj typ. vystačim si s Brtnikem
MŮŽE MI NĚKDO ŘÍCT, PROČ SE MÍSTO TĚCH ÚŽASNEJCH VOBRÁZKŮ CO SEM SEM DALA VOKAZUJE NĚJAKÁ BLBÁ CEDULE???
|
inu
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2010 12:36
- Nahlásit
PetraK
no von neni úpa jako můj typ.
jako pracovně, šiš
MŮŽE MI NĚKDO ŘÍCT, PROČ SE MÍSTO TĚCH ÚŽASNEJCH VOBRÁZKŮ CO SEM SEM DALA VOKAZUJE NĚJAKÁ BLBÁ CEDULE??
páč je nejspíš zakázanej hotlinking na příslušných stránkách
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2010 13:20
- Nahlásit
inu
jako pracovně, ši
aha. no to mě nenapadlo
ale vyřešila jsem to bravurně zvostala jsem tak jak sem /ne jak mě pánbůh stvořil, aby někdo něco nechápnul jinak/ a ešče sem to vylepčila vo to, že jsem pila mimiráku s ramštajního kelímku ,když už, tak už . A že ten je!! ten kelímek celý dvě eura mě stál
páč je nejspíš zakázanej hotlinking na příslušných stránkách
no ale předtim mi to odtama nic nezakazovalo sem to sem normálně švihala? Chyby je asi ve zdejším metrixu, ne v jejich stránkách
|
inu
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2010 14:29
- Nahlásit
PetraK
no ale předtim mi to odtama nic nezakazovalo sem to sem normálně švihala? Chyby je asi ve zdejším metrixu, ne v jejich stránkách
Ne, vono to funguje jinak.. Hotlinking je když na nějakejch stránkách najdeš obrázek, zkopíruješ jeho URL a prdneš ji na jinej web tak, aby se to zobrazovalo. Jako tady nebo pomocí img src.
Tím se ovšem neúměrně zatěžuje původní server, protože místo na jednom, se nyní ty obrázky načítají na tisíce stránkách.
No a některý weby jsou proti tomu nějak pojištěný. Například tady ti to jasně píše, že jsi zloděj.. čiliže obrázek stáhnout, dát ho někam na web a teprve potom sem hodit odkaz..
PS: může se ti taky zdát, že obrázek vidíš v pohodě. To je proto, že se načítá z historie. My, co tu historii nemáme, ho nevidíme.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2010 14:42
- Nahlásit
inu
My, co tu historii nemáme, ho nevidíme.
hm, takže za to, že ho nevidíte můžete vy, páč se nevyznáte v historii Rrrramštajn!
no ale proč sem minulej tejden zloděj nebyla a tetkon už jo?
|