Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 450 . 451 . 452 . 453 . 454 . 455 . 456 . 457 . 458 . 459 . 460 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Hyena
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2009 14:05 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit

PetraK
ta druhá si to nějak neuvědomuje
Pak jí ale nepomůžeš tím,že se budeš donekonečna ničit sama.
mishi
jééé, díky už se těším.

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2009 14:11
- Nahlásit

brut

tohle je jedna z baladickejch

grrrr - jedna Z MNOHA baladickejch.

se mi nelíběj přímo oni

no počkeeej! Kruspe a Lindeman teda vůbec nebyli vočklivý /tetkon už teda jako je to vo něčem jiným,ale na co koukat teda bylo )

miluju ticho

no to teď budu muset asi taky

blbě se narodil

no a kde to má asi chudák jako reklamovat, co? U rodičů! Měl by na ně poslat ČOIku

Jestli je ten problém velkej, tak od toho jsou lidi mimo,

no jo, jenže to by nesměly být mimo ty dvě stany, aby tohle pobraly, nikam nikoho z nich nedotáhnu. Ty jo, kolikrát já už nad tímhle přemýšlela, ale víš ty co?? Ony obě strany stojí tak na svým, že by prostě nepobraly to, co by jim nestranná osoba řekla. No k Chocholouškovi mám tak jako tak našlápnuto, takže co , ne já doufám, že mám bariéru, která mě chrání, jen se někdy prolomí, ale ne na dlouho, mám fakt štěstí, že Brtnik je Brtnik. Být sama, tak to je vo průser, takhle myslím, doufám, věřím , že ne , když jsem vydržela doteď, tak to o něčem svědčí.

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2009 14:13
- Nahlásit

Hyena

Pak jí ale nepomůžeš tím,že se budeš donekonečna ničit sama

No a proto zničím já jí! Megeru bláznivou

mishi
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2009 14:19
- Nahlásit

brut
Nenééééé, prej je koupil za 150,-! Asi si ještě rychle napíšu ježuchovi, že tohle jako nutně potřebuju.

Sem asi nevděčník nevděčnej, dyž se můžu hejbat a nehjebu se, páč sem lemra líná a procházka s Gastoňákem mi bohatě ke sportovnímu vyžití stačí. Posledních 14 dní se mi chce spát už v pět. Dneska se mi teda chce spát už od rána, Představa, že bych šla ještě cvičit... Dyž to je vo tom, že tady v Jablonci je prd a v Liberci je to nejmíň hodina, než se někam dopravim a to mě votráví...

PetraK
Jooooooo, ty psiska jsou prostě nejlepčíííí! Gastoňák to dělá taky a to prostě nejde jinak, než se tlemit.

Hyena
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2009 14:19
- Nahlásit

PetraK
A to je správné rozhodnutí

mishi
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2009 14:22
- Nahlásit

PetraK
Chceš pomoct? Ničení je moje parketa. Stačí, abych se někde vobjevila a přístroje jdou do kytek, třá to bude fachčit i u lidí.

brut
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2009 14:22
- Nahlásit

PetraK
že život umí namíchat mnohem horší koktejl, než ten čajíček co nalil mě. Tohle jsou věci, který vydejchat stojí velký úsilí.
ti nevím, já jsem si to nějak srovnala a mimo občasných "depek", kdy jsem fakt závislá na pomoci druhých, jsem spokojená.... znám mnohem horší věci a situace ( třá ta malá holčička... cikánečka popálená.. tohle bude strašně těžký hlavně do budoucna a vůbec si nedovedu představit, jak to ta rodina ustojí... co rodina, ta holčička především)
Vážně, každý člověk snese hodně, když na to přijde, ale jen pár jedinců vydrží bez ztráty květinky.....

Hyena
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2009 14:24
- Nahlásit

mishi
Stačí, abych se někde vobjevila a přístroje jdou do kytek, třá to bude fachčit i u lidí.
šiš, doufám, že mi tenhle vir nepošleš večer s kalendářem

wami
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2009 14:29
- Nahlásit

PetraK
pani pani, taky vás ráda vidím... teda jako čtu

hele, a zezrníčka mezi mlýnskýma kamenama doporučuju uďát šutr pořádnej, a vypadnout z toho... taky to trochu mám, a jediný, co můžu, je pokaždý vzdychnout a přisvědčit, stejně má každej svoji pravdu...

ale já už jsem šutr pro rodinu tak dost velkej, takže pomalu řešej víc mě, než sebe, a to je vo kus lepčí (tedy částečně... )

Hyena
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2009 14:30
- Nahlásit

wami
ale já už jsem šutr pro rodinu tak dost velkej, takže pomalu řešej víc mě, než sebe, a to je vo kus lepčí
Dámy doporučuji pozici "černé ovce" Ta je odepsaná, tudíž nestojí ani za to jí řešiot a má haaafo svobody

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2009 14:37
- Nahlásit

brut

... znám mnohem horší věci a situace ( třá ta malá holčička... cikánečka popálená.. tohle bude strašně těžký hlavně do budoucna a vůbec si nedovedu představit, jak to ta rodina ustojí... co rodina, ta holčička především)

jo tohle jsou věci, který se snažím si uvědomovat, když mám pocit - a neoprávněnej, páč to jsou opravdu prkotiny - že se mi nedaří.

Hyena

A to je správné rozhodnutí

nojo ale nelehký pani, velmi, velmi nelehký. Musim zas vyšťourat toho sobečka a pustit ho na chvíli na plac

mishi

Stačí, abych se někde vobjevila a přístroje jdou do kytek, třá to bude fachčit i u lidí.

nebude. To mám odzkoušeno na sobě. Jsem člověk, kterýmu se v rukou rozprskne studená, nezapálená petrolejka, počítadla v mý přítomnosti často mají potíže s dechem /podotýkám, že to není jen tím, že jsem počítačový střevo a různý jiný věci, ale lidi nerozbíjim. A ono ani nesmíš

wami
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2009 14:38
- Nahlásit

Hyena
Dámy doporučuji pozici "černé ovce"
tak jsem se s úspěchem propracovala, bohužel jsme rodina dosti rozvětvená, takže se vždycky najde někdo, kdo by mě řešit chtěl a NUTNĚ potřeboval

brut
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2009 14:39
- Nahlásit

PetraK
grrrr - jedna Z MNOHA baladickejch
já vím, ale pozlobit tě musím

no počkeeej! Kruspe a Lindeman teda vůbec nebyli vočklivý
bez komentáře

no a kde to má asi chudák jako reklamovat, co? U rodičů! Měl by na ně poslat ČOIku
před pár lety reklamoval.... jsem mu řekla, že má být rád, svátek má až v květnu. Kdyby prošel první návrh holčičího jména a byl holka, tak se jmenoval Barbora ... od tý doby je klid a tvrdí, že je máma praštěná

no jo, jenže to by nesměly být mimo ty dvě stany, aby tohle pobraly, nikam nikoho z nich nedotáhnu. Ty jo, kolikrát já už nad tímhle přemýšlela, ale víš ty co?? Ony obě strany stojí tak na svým, že by prostě nepobraly to, co by jim nestranná osoba řekla.
tak oběma stranám řekni .... NE a uvidíš, jak rychle se začnou dít věci ( mám to z vlastní zkušenosti )

ne já doufám, že mám bariéru, která mě chrání, jen se někdy prolomí, ale ne na dlouho, mám fakt štěstí, že Brtnik je Brtnik. Být sama, tak to je vo průser, takhle myslím, doufám, věřím , že ne , když jsem vydržela doteď, tak to o něčem svědčí.
Brník, Ešusek ... dobrý, ale stejně o v tobě něco zanechá a časem se objeví .... fakt ruce pryč a bič v nich...

mishi
Nenééééé, prej je koupil za 150,-!
tak to nevím... tady je maj u Bati za 999,-

Posledních 14 dní se mi chce spát už v pět. Dneska se mi teda chce spát už od rána, Představa, že bych šla ještě cvičit...
to je tím bláznivým počasím a výkyvama

Dyž to je vo tom, že tady v Jablonci je prd a v Liberci je to nejmíň hodina, než se někam dopravim a to mě votráví...
že by jste tam neměli žádné fitko, nebo jen klasický cvičení třeba v nějakým sokole či v tělocvičně? Se mi nezdá....

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2009 14:40
- Nahlásit

wami

ale já už jsem šutr pro rodinu tak dost velkej, takže pomalu řešej víc mě, než sebe, a to je vo kus lepč

hele ale tohle už jsem si říkala, že jim naordinuju. Musim něco vymyslet.

Hyena

Dámy doporučuji pozici "černé ovce"

tyjo taky ne vůbec marný řešení!

No a tetkon mám teda dilema!!

brut
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2009 14:42
- Nahlásit

wami
kecko

brut
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2009 14:45
- Nahlásit

OT, ale nutně potřebuju vědět, jestli někdo nemáte životopis sociologa jménem Erving Goffman, narodil se r. 1920 v Kanadě, ale je brán jako američan
Dítě ho nemůže najít a potřebuje ho doplnit do nějaký slohovky kvůli zápočtu...

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2009 14:45
- Nahlásit

brut

bez komentáře

no já jsem halt na ty zelený voči ujetá maximalisticky.

před pár lety reklamoval.... jsem mu řekla, že má být rád, svátek má až v květnu

nejsi matka. Seš Herodes

tak se jmenoval Barbora ... od tý doby je klid a tvrdí, že je máma praštěná

ešče horší varianta by byla, kdyby se menoval Barbora a byl by kluk. Takhle vlatně může bejt rád, že dopad relativně dobře

tak oběma stranám řekni .... NE

no jo, pfffffffffff, jenže mámě je přes sedmdesát a je v tomhle cirkusu co ségra předvádí dost nevinně. A pak - sobecky by se mi nechtělo jezdi do Bohnic , páč by tam dozajista při ségřiný péči skončila, kdyby se neměla kde opřít. Tak radši než objíždět celou Prahu několikrát týdně, tak jednou za čas tohle vydržím

brut
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2009 14:46
- Nahlásit

PetraK
hele ale tohle už jsem si říkala, že jim naordinuju. Musim něco vymyslet.
tyjo taky ne vůbec marný řešení!
No a tetkon mám teda dilema!!

co kombinaci obojího? Jinak něco klidně vymyslíme

brut
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2009 14:50
- Nahlásit

PetraK
no já jsem halt na ty zelený voči ujetá maximalisticky.
ale Brtník zelený oči nemá... nebo snad má a já si nevšimla?

nejsi matka. Seš Herodes
jj, i tohle už jsem slyšela

ešče horší varianta by byla, kdyby se menoval Barbora a byl by kluk. Takhle vlatně může bejt rád, že dopad relativně dobře
ste trpka paní... veliká, převeliká

páč by tam dozajista při ségřiný péči skončila, kdyby se neměla kde opřít. Tak radši než objíždět celou Prahu několikrát týdně, tak jednou za čas tohle vydržím
tak sprdni ségru a budeš mít klid... do Bohnic budeš jezdit díky ní a bude stačit jednou za týden...

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2009 14:56
- Nahlásit

brut

Jinak něco klidně vymyslíme

já mám v záloze to stěhování na Mars, ale tetkon když vidim, jak je na tom se stěhováním Hyjéna, tak nevim jestli do toho jít

Mě tentokrát úplně nejvíc štve ten fakt, že jsem mámu hodila po hrozně dlouhý době do pohody, bylo to moc prima a ta důra to ve vteřině jednou esemeskou zadupe do země, jen proto, že si potřebuje ulevit od svých negativních emocí a nejlepší terč je máma - neb se neumí bránit, dopr...le proč nejde třeba běhat, nebo proč si nevyleje řepu???? Ta máma tady nebude věčně, nechápu proč jí nenechá v klidu, když jí tak nesnáší. Hlavně že má pořád plnej kýbl keců toho, jak si váží toho, že se o mámu starám, kdyby si toho vážila doopravdy a necintala jen pentli, tak tohle nebude dělat.

Sem se rozhodla, že na její debilní emil reagovat nebudu, až se ozve, řeknu jí, ať si pěkný řeči o tom jak si něčeho váží nechá na koledu.

Se mi ulevilo!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2009 15:10
- Nahlásit

brut

ale Brtník zelený oči nemá.

nemá, on je taky jediná výjimka. U něj to nejni důležitý. Ale zelený voči mi způsobujou rychlý dejchání

ste trpka paní... veliká, převeliká

to sem, páč tetkon trpim převelice. Páč musím jít do vedlejší budovy a nechce se mi

tak sprdni ségru a budeš mít klid... do Bohnic budeš jezdit díky ní a bude stačit jednou za týden...

když to přeženu a voni ji pak daj na uzavřený oddělení, tak tam asi ani návštěvy nesměj, že ne?

brut
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2009 15:18
- Nahlásit

PetraK
já mám v záloze to stěhování na Mars, ale tetkon když vidim, jak je na tom se stěhováním Hyjéna, tak nevim jestli do toho jít
Hyjéna je spešl zákazník... tak má holt něco navíc ( myslím tu dobu)

jen proto, že si potřebuje ulevit od svých negativních emocí a nejlepší terč je máma - neb se neumí bránit, dopr...le proč nejde třeba běhat, nebo proč si nevyleje řepu????
proč? Asi nejjednodušší varianta na světě... je to máma a ta podle mnoha lidí snese všechno nebo skoro všechno. Jiný by dávno tvojí ségru poslal někam, ona ne....

Ta máma tady nebude věčně, nechápu proč jí nenechá v klidu, když jí tak nesnáší.
ti nevím, vidím v tom dost podob s mojí holkou... na jednu stranu si moc dobře uvědomuje, že tady nebudu věčně na druhou stranu, když má problém, tak ho odnesu já.... Ovšem rozdíl mezi mnou a tvojí mamkou je v tom, že já se naučila mladou poslat k šípku a k doktorovi

Hlavně že má pořád plnej kýbl keců toho, jak si váží toho, že se o mámu starám, kdyby si toho vážila doopravdy a necintala jen pentli, tak tohle nebude dělat.
ale ona si toho asi opravdu váží, jen si neuvědomuje, že na světě není jen ona a její byť velký problémy... a že potíže má v podstatě každý...

Sem se rozhodla, že na její debilní emil reagovat nebudu, až se ozve, řeknu jí, ať si pěkný řeči o tom jak si něčeho váží nechá na koledu.
to je ono!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2009 16:05
- Nahlásit

brut

je to máma a ta podle mnoha lidí snese všechno nebo skoro všechno.

no bať, já vim. , ale víš co, kdyby se neměla třeba komu vypovídat, ale moc dobře ví, že mi může zavolat klidně o půlnoci a vždycky tu budu /tuhle jsem takhle připálila svůj nejoblíbenější hrnec, když jí jeden ze tří vytočil do bezvědomí a potřebovala pustit ventil, bože jak ta spálená rejže smrdííííí ), tak ať jde do háje no.

ti nevím, vidím v tom dost podob s mojí holkou... na jednu stranu si moc dobře uvědomuje, že tady nebudu věčně na druhou stranu, když má problém, tak ho odnesu já

je dobře, že nejsem máma. Páč já bych asi dítě brzo ubezdušila

že na světě není jen ona a její byť velký problémy...

ano ano, šestkrát ano.Víš co, kdyby fakt byla sama a bez opory, ale to není. A svýho času tu oporu měla opravdu maximalistickou z naší strany. Poté co začla střečkovat jsem se dost stáhla- nejsem úpa trotl, abych dělala vola.

to je ono!!

no jo já vím, jenže........ mám z toho průjem , no tak průjem ne, jako , tetkon přeháním, ale bříško tak jako bolí. Páč já sice dokážu bejt zmetek, ale nejde mi to od srdce

ale co nadělám už??? Kulábrsk. Eh, šla bych běhat, ale takhle ve tmě , možná sednu na rotoprd, pustim si Štajny a strhnu se jak péro v hodinách .

Holky díky moc, náhodou huž je mi mnohem líp.

brut
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2009 16:32
- Nahlásit

PetraK
no bať, já vim. , ale víš co, kdyby se neměla třeba komu vypovídat, ale moc dobře ví, že mi může zavolat klidně o půlnoci.......
jenže ty jsi ségra a to je něco jiného..

je dobře, že nejsem máma. Páč já bych asi dítě brzo ubezdušila
si tak občas říkám, co je člověk schopnej překousnout a jak moc věří, že je to jen přechodný staf...

ano ano, šestkrát ano.Víš co, kdyby fakt byla sama a bez opory, ale to není.
fakt v ní vidím svojí holku... naštěstí ta je ještě maladá a s mým přístupem bude brzy hoooodně stará..... občas člověk nepotřebuje facku jen od života, ale i od těch nebližších - na probrání se; a tou fackou nemyslím fyzické násilí, ale tuve správnou dobu přesně mířenou ťafku, byť třeba ve smyslu poslání k doktorovi, kde si může srdéčko vylévat po libosti a ještě postupně dospěje k nějakému řešení

Páč já sice dokážu bejt zmetek, ale nejde mi to od srdce
se to musíš naučit... holt máš ještě mezery ve vzdělání ( to bude ta geometrie, který si se vyhnula )

Kulábrsk. Eh, šla bych běhat, ale takhle ve tmě , možná sednu na rotoprd, pustim si Štajny a strhnu se jak péro v hodinách
já mám trochu odlišný způsob..... pokud nejsem vytočená do nepříčetna ( to uklízím, peču, vařím), tak si pouštím staré pohádky... začínám Míšou Kuličkou, pak plynule přejdu na Pojďte, pane, budeme si hrát..... až po S čerty nejsou žerty.
Každý v rodině ví, že v tuhle dobu je nejlepší se klidit a být moc hodný, páč k průseru je blízko a neradi se mnou vaří pod tlakem nebo uklízejí pod přímým dozorem

mishi
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2009 20:26
- Nahlásit

Hyena
Jsem vám pani posílala ten kalendář a máte plno, tak to trochu vyprázdněte. Ať se vám to vejde.

žencký, co takhle se aspoň na chvilku vyfláknout na problémy a dát si společně panáka?

Janiii
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2009 21:14
- Nahlásit

žencký, co takhle se aspoň na chvilku vyfláknout na problémy a dát si společně panáka?
jsem pro
a mimochodem, jsem tady
dám si čaj s punčem, a půjdu do peléchu

mishi
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2009 21:17
- Nahlásit

no nejsem já pitomec? Jsem stahovala fotky, dělala jsem si v tom pořádek, vymazala je všechny z foťáku, aby byl připravenej na Drážďany a já debil jsem si neuložila ty fotky z večírku!!! Asi fakt potřebuju dovču...

Janiii
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2009 21:22
- Nahlásit

slovo dovolená přede mnou prosím nevyslovovat, jsem nějaká utahaná, v práci fakt hafec práce, do toho se pořád tak nějak snažim léčit, co já bych dala za pár dní v klídku v teple - ale ne jako marod ... prostě odpočinek
snad mi vyjdou aspoň dva dny dovolené 22. a 23.

Hyena
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2009 21:25
- Nahlásit

mishi
Achá, jdu prázdnit.

mishi
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2009 21:26
- Nahlásit

Janiii
Jojo, to je tim počasím! Včera se mi chtělo spát už ve čtyři, posledních 14 dní řvu ráno na budík, že zvoní moc brzo a dneska jsem přišla tak vyfluslá, že jsem málem usnula a probrala jsem se až před hodinkou...

<< 1 ... 450 . 451 . 452 . 453 . 454 . 455 . 456 . 457 . 458 . 459 . 460 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání