| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2009 13:07
- Nahlásit
brut
koukám, že jsi splnila slib a dopila vše, co jsi šéfovi dlužil
podle toho jak dopadli vostatní, jsme dlužili fšicí a fšem , panebože, ešče, že sou ty vánočky jen jednou do roka.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2009 13:31
- Nahlásit
PetraK
heled toho 12 tam jede kámoška, maj tam vánoční besídku jakobi ,takže v uterý konečně budu tam,to můžeš? já že jedu okolo z uklidu
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2009 13:44
- Nahlásit
PetraK
podle toho jak dopadli vostatní, jsme dlužili fšicí a fšem
alespoň nemáš bolehlav sama
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2009 13:54
- Nahlásit
brezen2008
eeech, nešlo by to v pindělí?? Já v úterý natuty nemůžu - máme tu zahr.návštěvu.
brut
alespoň nemáš bolehlav sam
no ale že by mi to nějak pomohlo líp to snášet to teda rozhodně ne strašný, strašný.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2009 14:10
- Nahlásit
PetraK
no tak v pondělí no?
budeš mít,doufám ,fontánku pro kočičky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2009 14:21
- Nahlásit
brezen2008
,fontánku pro kočičky
a nemenoval se ten film fontána pre zuzanu???
Jehehé, sem ftipná právě , no díky moc, na Tebe bude čekat barel s polštářem, vodítkem, kšírama, miskama a ručníkama. Budeš potřebovat volný ruce, není to moc těžký, ale blbě se to nese.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2009 14:24
- Nahlásit
PetraK
ok,vemu si pojízdnou taštičku )
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2009 19:48
- Nahlásit
žencký, jen prolítávám, jdu rozflákat tiskárnu, kerá zase stáfkuje a to jí mám asi 3 tejdny!!! Nejde někdo z vás v neděli do Dášeňky na Mikulášskou?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2009 20:00
- Nahlásit
Prolítávám nestíhám všechny aspoň zdravím
mishi
Já plánovala že tam půjdu, chtěla sem jim donést pelech co potřebujou jenže ještě nedorazil a to na něj už čekám víc jak 14 dní :-/
jdu rozflákat tiskárnu
chceš kladivo?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 10:09
- Nahlásit
Dobré ránko dámy
Nevíte, jak se co nejrychleji zbavit azyláku? Jediná varianta je dát jim tam granát, ale to bych skončila za mřížema
Do dneška jsem nevěděla, jak si bezďáci lákají psy ke zdi, aby jim mohli něco hodit nebo na ně pokřikovat. Teď už to vím.... mají pískací hračku. Vykloní se z okna, okouknou situaci, vytáhnou pískátko a mačkaj a mačkaj. Psi se samozřejmě se řvaním rozběhnou tím směrem a pak buď ječí k nim do oken nebo si "pochutnávají" na zbytcích, co jim bezďáci hoděj
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 10:31
- Nahlásit
RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM ŠTAJN!!!
brut
sy ke zdi, aby jim mohli něco hodit nebo na ně pokřikovat. Teď už to vím.... mají pískací hračku. Vykloní se z okna, okouknou situaci, vytáhnou pískátko a mačkaj a mačkaj. Psi se samozřejmě se řvaním rozběhnou tím směrem a pak buď ječí k nim do oken nebo si "pochutnávají" na zbytcích, co jim bezďáci hoděj
tak to je drsnosrstý teda!! To bych asi byla na mašli!!! A psi by byli furt doma. Do háje teda
Fajka
mishi
holky moc tam pozdravujte, škoda, že jsme tak daleko , Podrbejte Astičku a ostatní pochopitelně taky.
Fajka
hele něco na procvičení němčiny a přiučíte se při tom i anglinu a ten text?? Tak ten nemá fakt chybu- vydrž si to při poslechu přečíst celý - obdivuju, že někdo dokáže dobrou myšlenku převést do dobrýho verše a navrch z toho udělat písničku.
http://www.youtube.com/watch?v=GGc7T_cZ_g0
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 10:43
- Nahlásit
PetraK
tak to je drsnosrstý teda!! To bych asi byla na mašli!!! A psi by byli furt doma. Do háje teda
to taky jsem .... psy mám zavřený, ale ona to slyší i sousedovic čubina a řve jak prokoplá... vyřvávala díky tomu od 6.45 do 8. Chudák až chraptěla...
Mužskej tam bude volat a pokud se vše bude opakovat, tak holt půjde stížnost na město a na církev, páč to jsou dva zřizovatelé.
Ani si nedovedeš představit, jak se těším, až uděláme přístřešek a tím odstíníme jejich okna. Původně se mělo čekat než budeme mít hotovou ložnici a obývák, ale takhle budu na mužskýho tlačit, aby se vše udělalo příští rok a to co nejdřív...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 10:46
- Nahlásit
brut
ty jo fakt jako hrůza, když si to představím!!!!!! Vražda by asi byl první krok, který bych provedla. Vražda jako asi hromadná teda
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 11:09
- Nahlásit
PetraK
Mno, ještě chvíli a podpálím jim to.... a budu se bavit, jak rychle vyskakujou z oken, pitomci. Nějak mi připomínaj psíčka... taky to s tou inteligencí maj na štíru
Jinak se musím pochlubit neb právě Sviňa zabila svojí první myš ..... ovšem ne tím, že by jí zakousla, ale umlátila jí o krabici ( alespoň dle těch ran, které jsem slyšela), co se v ní schovává
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 11:44
- Nahlásit
brut
Sviňa zabila svojí první myš
že by nebyla až tak bílá????
ale umlátila jí o krabici
je, je bílá!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 12:16
- Nahlásit
PetraK
že by nebyla až tak bílá????
je, je bílá!
A to ještě nevíš, že jsem jí myš sebrala, vyhodila do popelnice a ona teď chodí po chodbě, hledá jí a vříská
Piraňa je z ní lehce nervozní, páč nechápe, co se děje.... Sviňa si jí totiž vůbec nevšmá a když se k ní přiblíží, tak strašně prská
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 12:19
- Nahlásit
brut
a ona teď chodí po chodbě, hledá jí a vříská
dycinky se mi krom zrzků a černej líbily i bílý kočky, pak jsem se dozvěděla co to obnáší a ... přehodnotila to
Máš pro ni ale dobrej vánoční dárek - myš a krabici
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 12:32
- Nahlásit
PetraK
líbily i bílý kočky, pak jsem se dozvěděla co to obnáší a ... přehodnotila to
Neviděla jsi teď někdy reklamu na nějaký lupínky? Tam je bílá kočka, co honí světýlko.... tak to přesně odpovídá Svini, když hledá umlácenou myš
Máš pro ni ale dobrej vánoční dárek - myš a krabici
krabici zase nějakou zabaví sama a myš si asi taky brzy najde .... lezou nám sem občas z půdy , takže může dostat tak max. nějakou na klíček, ale tý by se určitě bála, páč strojek by rachtal
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 12:38
- Nahlásit
brut
ale tý by se určitě bála
aby bílá, bílá byla
jsem si teď vzpomněla - já se kdysi zamilovala úplně strašně do jednoho neuvěřitelně krásnýho kocoura v Lužkách. Byl -jak jinak - zrzavej, neuvěřitelně obrovskej, zelený očiska /na ty jsem taky ujetá /, nasáčkoval se ke mně a - hehe, zní to blbě naprosto, ale sem měla pocit, že to zvíře znám odjakživa - a huž se nehnul celou dobu co jsme v tý hospodě byli. Kdyby to šlo, jen trošánek šlo, byl můj. Divný, si takhle pamatovat zvíře, který vidím jednou v životě , celkem často si na něj vzpomenu.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 13:12
- Nahlásit
PetraK
aby bílá, bílá byla
Divný, si takhle pamatovat zvíře, který vidím jednou v životě , celkem často si na něj vzpomenu.
nepřijde mi to divný .... zřejmě došlo k nějakému přenosu energií a on to určitě cítil stejně, jinak by u tebe tak dlouho nevydržel
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 13:25
- Nahlásit
Ahoj žencký, tak jak se máte při pátku? Já včera kopala vzteky do zdi, ta tiskárna si ze mě fakt dělá srandu! Vezu jí na reklamaci, už jsem tam byla dvakrát, ale dycky mě vykopli, tak uvidíme. Hlavně, že jí mám 3 tejdny.
Jináč zejtra snad už naposled na kontrolu s Gastoňákem. Doufám, že naposled, páč chytat mu moč fakt není nic, co by mě bavilo. Mimochodem, včera se hrozně urazil. Jsem přišívala kříž na kostým od Mikuláše a on ke mě dycky přišel v nejnevhodnější chvíli, takže jsem se několikrát píchla a tak sem na něj zařvala, ať si lehne a dá pokoj, že muchlat se budem potom. Hodil záda, nevděčník!
brut
By stálo za to to natočit. Jak kočka umlátila myš.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 13:43
- Nahlásit
brut
a on to určitě cítil stejně, jinak by u tebe tak dlouho nevydržel
to jo, já to neumím popsat, bylo to hrozně zvláštní takový, prostě ke mě to zvíře patřilo a basta. Jenže realita byla jiná. Když jsme jeli pryč, připadala jsem si, jako když ho tam nechávám, jak když jsem ho zradila, nebo tak. Brrr, brrr.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 13:44
- Nahlásit
mishi
By stálo za to to natočit. Jak kočka umlátila myš.
nefungá kamera .... je na tom podobně jako tvoje tiskárna. Půjde do opravy, ale až po svátcích ..
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 13:53
- Nahlásit
brut
nefungá kamera .... je na tom podobně jako tvoje tiskárna
se tam sejdou s naším novým luxem
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 14:02
- Nahlásit
PetraK
hernajs, máme nějaký štěstí na aušus
Si budu muset koupit strojek na nudle.... jednak budu mít konečně domácí a druhák na šperky ..... jen doufám, že bude fungovat a nebude stávkovat
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2009 12:42
- Nahlásit
řikejte mi Pekařka roku
mám upečený kokosky, linecký, a teď se jdu matlat s rohlíčkama - u taťky jsem to vždycky nacpala do strojku a už to jelo, tady musim ručně
mizim, ať to nespálim
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2009 21:49
- Nahlásit
RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM ŠTAJN!!!!!!!!!!!!!!!
Janiii
řikejte mi Pekařka roku
ts, ts, tsssssssssssss já huž mám hotovo - dneska jsme skončili - nazdobeno - je teda pravda, že to co jsem zdobila já, působí tak trochu dost jako psychadelicky nebo řekněmež to jinak - jako by to zdobilo pětileté děcko , tak zhruba, ale........ je HOTOVOOOO - pokud se teda neodhodlám jako bunus uplichtit medový kolečka, ale to se ešče neví, to se neví.
brut
hernajs, máme nějaký štěstí na aušus
Kdo tu bere jméno Ešusí nadarmo???
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2009 21:52
- Nahlásit
PetraK
ako by to zdobilo pětileté děcko ,
Nepomahal esus?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2009 12:57
- Nahlásit
RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM ŠTAJN
Fifi
Nepomahal esus?
to by ale vypadalo rozhodně líííp
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2009 16:45 - Změnil/a: brezen2008
- Nahlásit
PetraK
tak jak to vypadá se sbírkou pro kralupy?
já že tammám ted monika narváno psů......
|