| Autor |
Zpráva |
Janiii
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2009 19:05
- Nahlásit
ts, ts, tsssssssssssss já huž mám hotovo
ts ts tssssss, já jestli to neuklidim, tak budem mít brzy sežráno
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2009 19:21
- Nahlásit
Hoooooooooj všici! Jsem měla náročnej víkend, ale až stáhnu fotky, musim vám sem hodit, jak jsem šla na ten večírek. Jsem si řikala, že budu za debila, ale letos to vzali všici zodpovědně a nakonec z toho byl dooooost zajímavej večírek! Kór dyž tam naběhli kolegové v trenýrkách a cvičili spartakiádu.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2009 19:49
- Nahlásit
Kór dyž tam naběhli kolegové v trenýrkách a cvičili spartakiádu
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2009 07:45
- Nahlásit
dnesnepříjdujsemvpráci,costředa?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2009 08:19
- Nahlásit
RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM ŠTAJN!!!!!!!!!!!!!
(a tetkon taky krapítek MAAAAAAAAANIK STRÍÍÍT PRÍČRSSSS - páč mi šéf přinesl céďo a tak si je tu sjíždím.)
mishi
byl dooooost zajímavej večírek! Kór dyž tam naběhli kolegové v trenýrkách a cvičili spartakiádu
ehehe, tak to vypadá, že večírky jsou všade obzvlášť vypečené.
jo a sundali je pak? '
brezen2008
dnesnepříjdujsemvpráci,costředa?
středa nevím, asi neee, máme tu tu návštěvu, myslím, že to neklapne a co čtvrtek??
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2009 09:23
- Nahlásit
PetraK
Nesundali, to se čeci nedělálo ani v osumdesátejch. Ale byly tam zajímavý kreace (krom hafa pionýrů a školky i se soudružkou učitelkou, což byl ředitel jedný pobočky, tam byli i příslušníci v dobovejch uniformách!). Až sem si řikala, že vidět nás klienti, tak si už vůbec nemyslej, jak jsme seriózní. Ale fakt to stálo za to, zatim byl nejlepší ze všech. A jak to dopadlo u vás?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2009 09:41
- Nahlásit
mishi
A jak to dopadlo u vás?
eh, no to ani radši moc psát nebudu my jsme neměli celopodnikovej mejdan, my jsme si dělali svůj tak jako separátní, jen naše oddělení a...... dopadlo to výborně, by se dalo říct, detaily vypisovat nemůžu
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2009 09:52
- Nahlásit
PetraK
No, žiješ, takže víkend na vzpamatování stačil, což je dobrý.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2009 10:40
- Nahlásit
mishi
takže víkend na vzpamatování stačil
jo, o. víkend celkem v pohodě, udělali jsme pečivo, pouštěli si při tom Rammštajny (z mámy se díky tomu stal jejich fanoušek ), taky nějakou tu koledu, pálili frantíky, pili dobrý pití, dělali vánoční atmosféru.... prostě pohodka. Jenže pak zabodovala moje sestra přemilená sestra a zase sejmula mámu , takže jsem jí do jedný hodiny dávala první pomoc psychoterapeuta. bylo my jasný, že rozhodně neusnu, tak abych přebila všechny myšlenky, nasadila jsem sluchátka a vytloukla si hlavu Štajnama.Blbý je, že jsem vytloukala opravdu důkladně asi. Páč teď mě z toho bolí ucho a trochu smrkám kref
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2009 11:08
- Nahlásit
Dobré ránko dámy
Koukám, že se tu vesele peče To u nás se začne až po desátým, páč jednak by to do vánoc nepřežilo a druhák jsem plácala dort a slavili jsme synkovi narozky, takže by mně cukroví akorát zdržovalo.
Ale vyndala jsem nejmladšímu samotvrdnoucí hmotu, váleček, vykrajovátka a řekla mu, aby udělal nějaké ozdoby nejen na stromeček, ale i na stůl. Takže se nenudil a makal. Za 14 dní si vše nejen nabarví, ale i připraví na zavěšení. Já mu dám kousat se nudou
Janiii
a teď se jdu matlat s rohlíčkama - u taťky jsem to vždycky nacpala do strojku a už to jelo, tady musim ručně
sis měla strojek od taťky přivézt
PetraK
nebo řekněmež to jinak - jako by to zdobilo pětileté děcko , tak zhruba, ale........
a komu to bude vadit? Já mám ty prapodivně nazdobený nejraději, páč je vidět, že je dělal někdo s láskou
Kdo tu bere jméno Ešusí nadarmo???
óóó, moc se mistrovi omlouvám....
mishi
Jsem si řikala, že budu za debila, ale letos to vzali všici zodpovědně a nakonec z toho byl dooooost zajímavej večírek! Kór dyž tam naběhli kolegové v trenýrkách a cvičili spartakiádu
včéra holka přišla s tím, že maj vánoční večírek ve stylu osmdesátých let.... a mooooc se divila mojí reakci, to když jsem se smála a říkala, že se s tímhle nápadem snad roztrhl pytel ..... naštěstí se na chatě najde dost oblečení, které se dá přizpůsobit a tak o víkendu pojede zkontrolovat chatičku
Vidíš, Poupata jí můžu ještě poradit.... jen nevím, kde sebere ten správný dres
Hlavně, že jste si večírek užili s plnou parádou .... na fotky se samozřejmě moc teším
PetraK
Blbý je, že jsem vytloukala opravdu důkladně asi. Páč teď mě z toho bolí ucho a trochu smrkám kref
a jéje, paní..... vám nikdy nikdo neříkal, že sluch je velmi citlivý a že vytloukání může dopadnout tak, že zůstanete hluchá? Koukejte si na to dávat pozor! Tak a teď co s uchem a nosem ..... moc nesmrkat, nepouštět hudbu nahlas a hlavně si ocho chránit před větrem ( šátek, čepice). Pokud to nezabere do dvou dnů, tak na ORL.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2009 11:41
- Nahlásit
brut
slavili jsme synkovi narozky
no a jak se to vyvedlo?????? Kde je reportáž?
páč jednak by to do vánoc nepřežilo
eh, já zapomněla dodat, že to šlo rovnou pod zámek, to cukroví
Ale vyndala jsem nejmladšímu samotvrdnoucí hmotu, váleče
tak tohle je přesně pečení pro mě , fakt. Zdobila jsem část cukroví pro Brtnika bílou polevou - jéžiš s tím se tak blbě dělá!! To vypadá, jak když to cukroví posejřil holub co měl bílej průjem
a komu to bude vadit?
no mě, páč Brtnik se bude vyžívat v komentářích oni jsou s mojí mámou oba technici, všechno co dělají je přesný a hezky vypadající, kdežto když něco vezmu do ruky já..... , třeba hnedle dárky- pod stromkem se bezpečně pozná, kterej dárek je ode mne , tak "pěkně" zabalený dárečky mám jen jááááááááá
óóó, moc se mistrovi omlouvám....
no proto!!! von je tetkon pipinka hrozně moc mazlivej, esi von nebude hárat????? Mám ho pořád ešče víc nalepenýho na sobě. Už jsme ve stádiu, kdy mi ten třicetikilovej hazjlík sedí na klíně
Pokud to nezabere do dvou dnů, tak na ORL.
no takhle sem si to nějak naplánovala, jen ty dny jsem tak jako nechala volný, že třeba se to bude hojit dýl??? , jojo, čepici huž nosím - teda ne do práce, páč to by se tady asi strhli, kdybych přišla očepicovaná, ale ven s Ešusem jo. No to nesmkání ale nevim, páč právě musím smrkat od tý doby furt . Přece tu nemůžu sedět v kanclu s nudlou u nosu??
vám nikdy nikdo neříkal, že sluch je velmi citlivý
ale jo, já vim, jenže...... prostě to bylo opravdu jediný, co jsem v daný okamžik mohla udělat, prostě to z tý hlavy vymlátit, byla jsem grogy dost
nepouštět hudbu nahlas
pani to nejde ale, přece si kluky Štajní nemůžu pouštět potichu!!!!! Ale už jsem teda postoupila - nenasazuju si sluchátka - ta představa mi není totiž ani krapítek příjemná
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2009 11:56
- Nahlásit
PetraK
no mě, páč Brtnik se bude vyžívat v komentářích
na to je jediná odpověď, dát mu zdobítko do ruky
Jináč pani tady aspo´víte, jak je hudba škodlivá. Příště si nalejte radši panáka A jináč vám držím palce, aby se ouška brzy zahojila.
All
sejříte mi s tím zdobeníma pečením...... jáááá uuuuž chciiiii byyyyydlettttt
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2009 11:57
- Nahlásit
PetraK
no a jak se to vyvedlo?????? Kde je reportáž?
vyvedlo, bylo to rychlý a klidný
Mladej se totiž domluvil s tátou, že k němu přijde na oběd a já byla postavená před hotovou věc. Takže jsem oslavu posunula do dopoledních hodin. Robátka vstávali po desátý, já měla připravený dort, vyndaný dárky... popřáli jsme mu, nakrájela jsem dort ke snídani a bylo po oslavě
Holce jsem "oslavu" svátku posunula do odpoledních hodin, aby si nic nevyčítali.... za tmy jsme jí popřáli, dostala nějaké dárečky a bylo hotovo.
Oni na oslavy moc nejsou... raději mají tu část po předání dárků, kdy už je vše za nima
eh, já zapomněla dodat, že to šlo rovnou pod zámek, to cukroví
tak to jó, ale u nás by nepomohl ani zámek
Zdobila jsem část cukroví pro Brtnika bílou polevou - jéžiš s tím se tak blbě dělá!! To vypadá, jak když to cukroví posejřil holub co měl bílej průjem
oni jsou s mojí mámou oba technici, všechno co dělají je přesný a hezky vypadající, kdežto když něco vezmu do ruky já.....
a řekla jsi jim někdy, že právě to přesný a hezky vypadající si můžeš koupit v každém krámě, kdež to tvé je co kousek to originál? ... zkrátka má větší hodnotu
No to nesmkání ale nevim, páč právě musím smrkat od tý doby furt . Přece tu nemůžu sedět v kanclu s nudlou u nosu??
to nééé, jen si nos otírej, ale nesmrkej.... může to být shoda náhod, ale nemusí, tak to nedráždi zbytečným tlakem při smrkání
pani to nejde ale, přece si kluky Štajní nemůžu pouštět potichu!!!!!
ale jde!!!!!!! Teda pokud nechceš být hluchá a pak jen na jejich vřískot vzpomínat, místo aby jsi ho ještě někdy slyšela....
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2009 11:59
- Nahlásit
Hyena
sejříte mi s tím zdobeníma pečením...... jáááá uuuuž chciiiii byyyyydlettttt
buď v klidu, já taky ještě nepeču, ale bydlím ( i když někdy o tom silně pochybuju)
Nebooooj, však se dočkáš.... na vánoce budeš ve svým , to bude nejlepší dárek pod stromečkem
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2009 12:12
- Nahlásit
brut
vyvedlo, bylo to rychlý a klidný
ehehe, to je jak když píšeš vo pohřbu no a jaký byly dárečky?
kdež to tvé je co kousek to originál?
to sem jim neřekla, ale řekla sem jim, že je hnusný, když si někdo dělá legraci z postiženýho
tak to nedráždi zbytečným tlakem při smrkání
a jo , to je pravda, tak halt budu dneska za nudláka no
Teda pokud nechceš být hluchá a pak jen na jejich vřískot vzpomínat, místo aby jsi ho ještě někdy slyšela
achjo,achjo,achjo. No tak jo. Jen.... nevřískaj, jo???
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2009 12:18 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Hyena
na to je jediná odpověď, dát mu zdobítko do ruky
no to právě totiž ne, páč von by měl moc háský to cukroví, von je šikovnej, to by bylo ešče horší,
Jináč pani tady aspo´víte, jak je hudba škodlivá.
jak se to vezme, páč ten účel to splnilo. Z hlavy jsem to vytloukla a mohla jít spát.
Příště si nalejte radši panák
toho jsem si dala taky- panáčka domácí griotky s naloženejma višněma
ouška brzy zahojila.
spíš duše kdyby se zahojila, to by bylo lepčejší, páč ségra zas píše emily - už se mi dělá špatně vod žaludku. nemám ráda pozici zrníčka mezi dvěma mlýnskejma kamenama. Asi se budu stěhovat na Mars.
. jáááá uuuuž chciiiii byyyyydlettttt
nebo radši ne, nechci se stěhovat nikam.páč bych dopadla jako vy pani. No, na todle vůbec nevim jak vám napsat něco potěšujícího??? ani urychlovač v ženevě nám nepomůže, abychom urychlily proces, když jim nefunguje...
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2009 12:24 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit
PetraK
no to právě totiž ne, páč von by měl moc háský to cukroví, von je šikovnej, to by bylo ešče horší,
No dyk, budete mít hezký cukroví a ty klídek a pohodu- kde je psáno, že curkoví musí dělat ženská!!!
páč ségra zas píše emily - už se mi dělá špatně vod žaludku. nemám ráda pozici zrníčka mezi dvěma mlýnskejma kamenama.
na tohle je taky tlačítko- jmenuje se "vyhodit do koše" Jináč vám ale držím palečky taky.
Potřebovala bych podobný tlačítko na urchlení bytu.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2009 12:25
- Nahlásit
PetraK
ehehe, to je jak když píšeš vo pohřbu no a jaký byly dárečky?
to nééé, o pohřbu bývá větší hluk... tam hraje hudba, u nás bylo mimo piraninýho štěkání ticho
K těm dárečkům .... dostal světla na kolo ( doufám, že mu chvíli vydržej), triko Kappa, triko Bohemians 1905, nabíječku na telefon, nějakou kosmetiku
Mladá dostala bonbonieru, Amundsena černej rybíz, kalendář s pejskama, kosmetiku a nátělník
to sem jim neřekla,
chyba a veliká
řekla sem jim, že je hnusný, když si někdo dělá legraci z postiženýho
to u pragmatickejch lidí nezabírá... musíš na ně trochu jinak ( jen tak mimochodem... můj taťka byl projektant, tak si dovedu představit, jak zdobí cukroví tvoje maminka )
to je pravda, tak halt budu dneska za nudláka no
v kostýmku?
Jen.... nevřískaj, jo???
néééééé? Sem nic jinýho od nich neslyšela ... i když možná bych to nazvala jinak ( ale asi by se ti to taky nelíbilo )
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2009 12:43
- Nahlásit
Hyena
No dyk, budete mít hezký cukroví a ty klídek a pohodu- kde je psáno, že curkoví musí dělat ženská!!!
ééé to neee, to von k tomu nepřistupuje jako takhle, oni si ze mě (a ostatně já ze sebe taky) dělají fšicí čurinu, páč jsem prostě Matla
na tohle je taky tlačítko- jmenuje se "vyhodit do koše"
jo, já vim, ale těžko se dejchá, když vás to mele. Víte co je blbý? Když víte, že ten člověk kterej dělá takovejhle bordel, kterej ubližuje někomu koho máte ráda,že on vás má rád, že je v podstatě hodnej, jen na něj život naložil moc a on to řeší tím, že kope kolem sebe. Ovšem do nesmyslný strany ....... no prostě - ukázka krásných rodinných vztahů, vazeb, stínů z minulosti a tak vůbec, strejda Frojd by si šušňal Jen by mi měl ale dát pevnější nervy, pevnější bubínky a taky míň neurotickej žaludek
Potřebovala bych podobný tlačítko na urchlení bytu.
tak napíšem do Ženevy, ať kurnik máknou s tou opravou urychlovače
brut
dostal světla na kolo ( doufám, že mu chvíli vydržej), triko Kappa, triko Bohemians 1905, nabíječku na telefon, nějakou kosmetiku
ty vole! To nebyly narozky, to byly vánoce!
můj taťka byl projektant, tak si dovedu představit, jak zdobí cukroví tvoje maminka
jehehéé, tyhle kresliči jsou úděsný. Jak já nebohá trpěla jako dítě, když se mě snažila vést ke krasopisnýmu psaní. Stejnak se jí to nepovedlo, píšu jako prase. Ne jako prasata dvě
v kostýmku?
to naštěstí ne. Dneska mám džínový den
Sem nic jinýho od nich neslyšela
tak ale hele-poslechni si tohle!! A jestli máš němčinu, nebo anglinu, tak uvidíš tu sílu toho textu:
http://www.youtube.com/watch?v=A8ZlCL9pyDg
a poslouchej
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2009 13:03
- Nahlásit
PetraK
ty vole! To nebyly narozky, to byly vánoce!
mno, to zase ne, páč ty dárky dostal od všech, co byli doma (mladá mu koupila triko Bohemky, já Kappu a kosmetiku, mužskej světla na kolo, Mates nabíječku... jen nejmladší nic nedal, prý na to zapomněl) Takže toho zase až tak nedostal....
jehehéé, tyhle kresliči jsou úděsný. Jak já nebohá trpěla jako dítě, když se mě snažila vést ke krasopisnýmu psaní. Stejnak se jí to nepovedlo, píšu jako prase. Ne jako prasata dvě
to mi povídej... do dneška mám noční můru při představě úkolu z geometrie , psaní táta naštěstí neřešil, prý mu stačilo, že je čitelné a okem úhledné... takže sice píšu na pohled hezky, ale naprosto nečitelně ( teda tiskacíma píšu skoro stejně jako on, to jsem se musela naučit, kvůli popiskům do matiky)
tak ale hele-poslechni si tohle!! A jestli máš němčinu, nebo anglinu, tak uvidíš tu sílu toho textu:
je znám.... kluky uřvaný,střelený ... můj šálek kávy nejsou a nebudou, já mám ráda ouplně něco jiného
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2009 13:14
- Nahlásit
PetraK
Pani, jak vy zvládáte všecky tydle věci? Nejdřív sbírka na zvířetníku, do toho Ešus, Vánoce a ještě dělat vrbu rodině? To přeciž nemůže normální člověk ustát! Což značí, že jste nenormální. Takovejch by to chtělo víc...
brut
že doporučuju si sehnat tu stbáckou uniformu, měla největší úspěch. Byli tři (celá pobočka) a dělali tam pořádek, dyž přijela spartakiáda v normálních červenejch trenkách vod vietnamců a bílejch tílkách. Jen cvičky měl jeden jedinej, ostatní to zanedbali a měli kecky. Mimochodem jeden z našich nejvyšščích byl za rockera a měl luxusní botky! Měl svítivě oranžový kecky! Si je musim taky někde sehnat.
Mě letos cukroví nějak nebere, mamka už dávala něco málo na stůl na ochutnání (takový to připálený) a já ani neochutnala, páč se mě na večírku zasejc ptali, esi nejsem těhotná. Tak mě na to cukroví hnedle přešla chuť, páč posledních 14 dnů není den, kdy by se mě na to někdo nezeptal...
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2009 13:17
- Nahlásit
PetraK
jo, já vim, ale těžko se dejchá, když vás to mele. Víte co je blbý? Když víte, že ten člověk kterej dělá takovejhle bordel, kterej ubližuje někomu koho máte ráda,že on vás má rád, že je v podstatě hodnej, jen na něj život naložil moc a on to řeší tím, že kope kolem sebe.
o to je právě důležitější tomu člověku vracet, že nebudete na "mletí spolupracovat", bo se jedná o dva lidi, co máte ráda.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2009 13:19
- Nahlásit
mishi
POdařilo se ti prosím udělat něco s těmi fotkami?
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2009 13:39
- Nahlásit
Hyena
Dneska večer ti to pošlu, se v práci k tomu nedostanu, páč máme omezený připojení.
Jsem vám neřekla, že v sobotu v půl čtvrtý, dyž huž jsme se převlíkali za Mikuláše, přijeli na barák a začali tam něco dělat. Už jsem na ně chtěla vlítnout, že kradou (páč kdo by jezdil pracovat, když se stmívá), ale oni si jen přivezli nějakej materiál.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2009 13:47
- Nahlásit
brut
je znám.... kluky uřvaný,střelený
no ale - poslechla sis to co jsem sem dala?? Ale pravdu řekni! Zkus to a pak říkej
Takže toho zase až tak nedostal
tak to asi hodně zlobil
.. do dneška mám noční můru při představě úkolu z geometrie
no to už je vyšší level, tam už to máma vzdala
mishi
To přeciž nemůže normální člověk ustát!
no moc ne, proto taky ty Štajníci. A Brtnik, kterej mě v tom nenechá. Ale víte co? Jsou mnohem, mnohem horší věci v životě, tohle je jen čajíček. To co kupříkladu dokázala ustát manželka našeho kamaráda, to by mě sejmulo, to bych nevydržela. A to navíc pracuje jako učitelka ve speciální škole v Teplicích. Je to opravdu obdivuhodnej člověk, to co řešila ona to jsou opravdu životní problémy, to co mám já, to není nic.
Což značí, že jste nenormální.
to vim, jen mi to ešče nikdo nedal na papíře
Hyena
o to je právě důležitější tomu člověku vracet, že nebudete na "mletí spolupracovat", bo se jedná o dva lidi, co máte ráda.
no to se právě snažim, ale.......... mi to nejde vůbec. Asi blbě vysvětluju, nebo okolí blbě chápe-někde bude ašíbka v Métrixu. Ono, kdyby obě strany byly v pohodě a jen prudily, tak je nakopu do zadku a neuslyšej o mě. Ale obě strany jsou v hajzlu a ani jedna nemá nikoho jinýho než mou maličkost. Takže je tak trochu i chápu, leč to mi nepomůže, že .
|
wami
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2009 13:48
- Nahlásit
all
lidijové, prolítám a zdravím šecky!
já teda bydlím, ale nepeču, a) mě to neba b) stejně to moje máti umí líp c) mám zcela jiný starosti... jako třá jak nebydlet mezi krabicema
ale možná, MOŽNÁ když mezi lidem čoklovým najdu chvíli času, tak jim konečně udělám nějakou tu játrovou pochoutku bo co, ale stejně se asi nedokopu, neb ta banda nevděčná to rozhodně spucne rychlejc, naž já vyrobím
ale já už chcuuuu 23. a kliiiid
brut
a ty máš sovu a večer se ozvu, esi budeš mít čas!
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2009 13:51
- Nahlásit
PetraK
Ale obě strany jsou v hajzlu a ani jedna nemá nikoho jinýho než mou maličkost
Mají i sami sebe, aby požádali o pomoc i jinde. Neblbni, tím, že se zlikviduješ jim rozhodně nepomlžeš, o sobě nemluvě.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2009 13:54
- Nahlásit
mishi
uniformu neseženu, ale holka bude mít určitě elasťáky ( teda spíš kamaše), přes to pletenou sukni a navrchu blůzku... silonovou. Vše je z domácích zdrojů mimo blůzky, tu zapůjčí kámoška
Oranžový kecky prodávaj, naštěstí je ani jeden z harantííí nechtěj, páč jsou dost drahý.
Mě letos cukroví nějak nebere, mamka už dávala něco málo na stůl na ochutnání (takový to připálený) a já ani neochutnala, páč se mě na večírku zasejc ptali, esi nejsem těhotná. Tak mě na to cukroví hnedle přešla chuť, páč posledních 14 dnů není den, kdy by se mě na to někdo nezeptal...
teda, jsem ráda, že tyhle problémy nemusím řešit a nikdy jsem nemusela. Sice teď vážím o pár kilo víc než dřív, ale to až po inikcích. Ovšem musím říct, že mně hrozně chybí ten stálej pohyb.... možnost kdykoli vzít kolo a jít se projet, vyběhnout ven atd. ..... holt díky tomu jsem omezila přísun tuků a cukrů, takže "trpí" celá rodina
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2009 14:02
- Nahlásit
wami
sova přiletěla a nápad s ozváním jsem měla taky .. čas bude, neboj
PetraK
no ale - poslechla sis to co jsem sem dala?? Ale pravdu řekni! Zkus to a pak říkej
jj, poslechla, tohle je jedna z baladickejch , ale stejně je nemusím... za a) nějak nemám ráda tenhle styl b) se mi nelíběj přímo oni a c) miluju ticho
tak to asi hodně zlobil
blbě se narodil ... za chvíli zbytek dostane pod stromeček
no to už je vyšší level, tam už to máma vzdala
u nás se to táhlo i přes zdrávku, kde jsme dělali grafy.... brrrrrr
Ono, kdyby obě strany byly v pohodě a jen prudily, tak je nakopu do zadku a neuslyšej o mě. Ale obě strany jsou v hajzlu a ani jedna nemá nikoho jinýho než mou maličkost. Takže je tak trochu i chápu, leč to mi nepomůže, že
sem se nechtěla moc plést, ale nedá mi to ..... že jsou obě strany v hajzlíku neznamená, že tam mušíte skončit i vy. Jestli je ten problém velkej, tak od toho jsou lidi mimo, kteří dokáží pomoct a umí se od problémů oprostit. Takhle si jednou nejen prorvete bubínek,ale skončíte u Chocholouška.... a kdo pak pomůže vám?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2009 14:04
- Nahlásit
Hyena
Mají i sami sebe
no to vim já, to ví jedna strana a ta druhá si to nějak neuvědomuje.
Neblbni, tím, že se zlikviduješ jim rozhodně nepomlžeš, o sobě nemluvě.
já doufám, že se držím na uzdě - šak se takhle držím kolik??? Nějakejch 15 let asi už. Mám v sobě naštěstí velkej kus sobce, tak ho dycky pustim ze řetězu . A hlavně mám toho Brtnika a Ešusa. To je zvláštní, Ešus jak teď dorostl do toho dospělýho věku, tak hrozně vnímá moje nálady a dělá uklidňovače. Dřív to neřešil, dneska dělá vnutítko a nedá pokoj, dokud se nesrovnám. Což se teda díky němu srovnám rychle, páč mě nebaví se válet po zemi, když mě porazí, mít podrampanej ksicht a aby my na hlavě seděl péf . Páč jeho představa, jak mě uklidnit je, že mě porazí, zatancuje mi na hlavě a pak si na ní sedne není ani kapek normální, blbka zrzavej
mishi
Jsem vám neřekla, že v sobotu v půl čtvrtý, dyž huž jsme se převlíkali za Mikuláše, přijeli na barák a začali tam něco dělat.
hele, ty jsou teda fakt taky gutový!!
Měl svítivě oranžový kecky! Si je musim taky někde sehnat.
JÁ CHCI TAKY! Nicméně u vás bylo taky hodně veselo
brut
Ovšem musím říct, že mně hrozně chybí ten stálej pohyb.... možnost kdykoli vzít kolo a jít se projet, vyběhnout ven atd. .....
tohle je to o čem jsem psala mishi, že život umí namíchat mnohem horší koktejl, než ten čajíček co nalil mě. Tohle jsou věci, který vydejchat stojí velký úsilí.
wami
čus zrzko, však se jen už párkrát vyspíš a třiadvacátýho je tady.
|