Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3069 . 3070 . 3071 . 3072 . 3073 . 3074 . 3075 . 3076 . 3077 . 3078 . 3079 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2014 15:14
- Nahlásit

grimmh
taky nezávidím, i když, ono si člověk nevybere, my máme okna na sever, tudíž v kanclu je kosa, jsem si musela vzít džíny, v krátkých kalhotách bych tu zmrzla a už se děsím toho, jak se upeču venku

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2014 15:23
- Nahlásit

koukám v Brně je snad víc akcí než v Praze
http://srazy.info/?utm_source=blueforum

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2014 15:31
- Nahlásit

tohle mě teď pobavilo
http://chuchma.blog.idnes.cz/c/410610/Jak-jsem-se- stal-motorkarem.html

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2014 15:37
- Nahlásit

zajímavý o homeu, placebu a tak
http://badman.blog.idnes.cz/c/410623/SISYFOS-sam-s obe-udelil-bludny-balvan-II.html

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2014 15:59
- Nahlásit

hlasim dorn super a doporucuju kazdymu. z pc to rozeberu

maya
updaty androidu se ti nespostej? stahni si operu mini nastav si tam obrazky v nejnizsi kvalite, zkontroluj zda tam mas google account zda ti nesosa maily... aktualizac os se da nastavit jen pro wifi. jako realny to je, hlavne to hlasovy diktovani je taky jen pres net

birma
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2014 16:12
- Nahlásit

Maya
tohle mě teď pobavilo
to je dobrýýýý

cernej caj
hlasim dorn super a doporucuju kazdymu. z pc to rozeberu
tak to jsem zvědavá jdu vymýšlet, kde na to vzít

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2014 20:01
- Nahlásit

cernej caj
taky jsem zvědavá na popis, i když asi nehrozí, že bych na to šla, tak člověk nikdy neví

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2014 20:11
- Nahlásit

Bry vecer, ja jsem dneska marna, total zdechlina, hlava nefunguje, spat by to chtelo...
Petra_K
Doufam, ze je mamce o hodne lip. Zitra s Burtikem prijemnou cestu, at se moc neuvarite.
Birma
Sikovnej Ada, vidis, ze to jde rychleji nez predtim.

birma
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2014 22:58
- Nahlásit

kde ste kdo? Co děláte? Kde se flákáte?
mi byli na tréninku a mám pocit, že bígla už chce Adam sežrat jen aby nás moc neudivovalo, jak je vzornej jinak samože při agi vymejšlí stále nové a nové metody, jak udělat něco jiného než co chci

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2014 23:11
- Nahlásit

birma
kde ste kdo? Co děláte? Kde se flákáte
já sem tu a makám a vod rána mám bolehlav a přemejšlím si tu co asi Ešusky a její mamuša..?

mám pocit, že bígla už chce Adam sežrat jen aby nás moc neudivovalo, jak je vzorne
abys nevyšla ze cviku

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2014 23:12
- Nahlásit

birma

, jak udělat něco jiného než co chci
máš vyloženě kreativního čoklíka

birma
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2014 23:28
- Nahlásit

Fajka
vod rána mám bolehlav
líty líty pani, ať tě to rychle přejde
co asi Ešusky a její mamuša..?
taky na ně myslim
abys nevyšla ze cviku
nebo aby on nevyšel ze cviku
máš vyloženě kreativního čoklíka
kdybys viděla, jak mu to občas šrotuje a kolik práce mu dá se tý překážce vyhnout

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2014 23:47
- Nahlásit

birma
ať tě to rychle přejde
jo až se uklidní počasí tak to zas bé dobrý..

nebo aby on nevyšel ze cviku
opakování matka moudrosti

jak mu to občas šrotuje a kolik práce mu dá se tý překážce vyhnout
a co by dělal kdybys ho učila probíhat mezi překážkama, by vymejšlel že je bude přeskakovat ne?

birma
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2014 23:55
- Nahlásit

Fajka
by vymejšlel že je bude přeskakovat ne?
u něj je možný všechno

grimmh
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2014 07:01
- Nahlásit

Zdravíčko všem

Dneska je T mínus NULA?
Myslím na Petru a maminku. ATB už by mohla pomalu zabírat a snad bude líp. Dnes asi valí Ešusojc domů ten kamínek )Já se tak těším na zprávy
cernej caj
Tak to je bezva, že dornovu metodu hodnotíš tak pozitivně. Jsem zvědavá na podrobnější zprávy.

Maya
My máme v kanclu okna (prosklené stěny!!!) na východ, takže slunce tak do 11 hod a pak další okno na jih, takže sluníčko plynule přejde po 11 a smaží z té druhé strany. V létě míváme k 33°a klimatizaci už máme slíbenou několik let. No sliby určitě vydrží ještě pár dalších roků......

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2014 07:01
- Nahlásit

Fifi
tak doufam, ze sis aspon pekne pospala a odpocala sis

birma
tak to je adamek peknej vykuk

Fajka
doufam, ze dneska je to lepsi. Hodne pij, ono jeste s tou stoupajici teplotou...

takze jednoduchy popis
- chlapek mel desnou radost z toho, ze mam tricko se startrekem a prej to musi rict brachovi
- vyfotil si me jak stojim zezadu a z boku aby mi mohl ukazat, jak v bederni oblasti su nahnuta vlevo a horni casti zad to vyrovnavam zas vetsim nahnutim doleva. Z boku bylo videt, ze stojim mimo osu, ze kotniky, kycle a ramena v jedny linii by mely bejt a ja su nahnuta celym telem dopredu, ani tema kyclema sem uz nebyla v ose.

takovou jemnou "masazi" podporenou "cvicenim" mi tak nejak porovnal obratle do :rovna: (ze sem treba byla oprena o lehatko rukama, pravou nohou sem na nadecha vydech machala dopredu a dozadu a on pri machnuti vzad sel protitlakem na ten konkretni kloub (byla to trochu neprijemna bolest, ale nic u ceho by clovek nejak trpel) a podobnejma metodama me "vyrovnal" s tim, ze mam levou nohu o 1.5cm delsi takze nejakym natahovanim nohy s rucnikem mi je obe +/- vyrovnal.
Pak mi taky rekl, ze nepouzivam vubec zadkovej sval pri chuzi, ze to vsechno drzi stehenni (zepredu) a ze je v neustalym napeti teda a tudiz pretizenej, zato ten na zadku se nezapojuje do pohybu ale mel by. Dal mi dozivotni zakaz sezeni s nohou pres nohu, ze tim napomaham vyoseni v kyclich a teda i te nestejne delce nohou.

Takze za 2 mesice su objednana znova, s tim, ze se podivame na techniky cviceni S-M systemu, kterej by mel vest k tomu, ze se vlastne diky nemu naucis pouzivat spravne ty svaly, ktery tvori pohybovej aparat a teoreticky vlastne to neni jak joga, ze cvicis treba 1x tydne pro kondicku ale ze se naucis to pomalu prevadet do normalniho zivota s tim, ze nakonec by mel clovek pouzivat sve telo spravne.

jo taky mi nedoporucil 2-3 dny nejakou vetsi namahu (zrusila sem tancovani vcera) nez si mozek zvykne prej ze to ma trosku jinak.

A jako bonus mam tejpu (kineziotaping) na noze k podporeni prace svalu kolem bolavyho kolene. mela by vydrzet do nedele, takze na vandr ji budu mit.

grimmh
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2014 07:03
- Nahlásit

Fajka
Snad to bude dnes s bolehlavem lepší. Holka, měla bys možná trochu pracovní tempo zvolnit. Stresy a vysoký pracovní nasazení je sice pěkný, ale zdravíčku neprospívá. Musíš si to nějak kompenzovat.
He, he - kdyby mě teď četl někdo z mého okolí, tak by zkonstatoval, že udílím rady, kterýma se sama neřídím

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2014 07:07
- Nahlásit

grimmh
ajoooo Dneska je T mínus NULA? tyjo mas recht, no to su zvedavaaaaaa na report uz se chysta na burtika opikac

grimmh
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2014 07:09
- Nahlásit

cernej caj
No to muselo bejt super a člověk se dozví spoustu užitečnýho a navíc je ještě i trochu porovnanej. Jak dlouho to trvalo a jaká byla cena?
U téhle metody je určitě důležitý, aby to dělal odborník. Bojím se, že až se tdornovka více rozběhne, přibudou zase rychlokvašky, které jí budou provozovat a bude to pak o ničem. Vůbec nevím, že by jí v našem dohledném okolí někdo dělal. Jinak bych jí určitě taky ráda zkusila.

grimmh
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2014 07:11
- Nahlásit

cernej caj
uz se chysta na burtika opikac
pěknej obrázek.

Já čekat takový přírůstek, už by se asi začalo tvořit mlíko Se mnou to fakt bude k nevydržení.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2014 07:17
- Nahlásit

grimmh
byla sem tam asi hodinu dvacet, platila sem 850.

No i v brne sem nasla snad 3 lidi, tohohle sem si nasla a jeste me k nemu nasmerovala maserka + ta druha co to dela je mamka segry spoluzaka, k ni bych teda taky sla pac je dost vyhlasena a jinak prakticky uz moc moznosti nemas a to sme taky pul milionovy mesto...

denyk
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2014 07:36
- Nahlásit

Mórgen,
ty wogo, to je hic, i u nás na séveruuuu, seděli jsme do půlnoci
na terásce, já teda měla mikču, kluci jen v tričkách a bylo 17 stupňů , fučí dost vítr, ale neva.
Odpo jsem obalovala hlívu (sklidila jsem druhý trs 0,5kg měl a k tomu br. kašičku a byla to mňamka
cernej caj
promíň, když jsi psala sms byla jsem zrovna v lese na hranici
a tam je dost blbej signál, takže bychom moc nepokecaly
a pak jsem samozřejmě zapomněla, že jde na tu dornovku
Podle popisu super a moc ti přeju aby ses dala do pořádku

PetraK
moc na vás myslím

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2014 07:45
- Nahlásit

denyk
tak to ste meli krasne teplo

tu hlivu u tebe budu muset ochutnat, ale avizuju ze nemam rada houby

nevadi, v pohode muzem to zkusit dneska, prozvonim nebo napisu jak budu mit cas nekdy asi po 17h, mame dneska dlouhej ctvrtek

grimmh
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2014 07:48
- Nahlásit

V sobotu mám narozeninový oběd s dortem od mladých, což se dost špatně odmítá. Ale trhá mi srdce, že zrovna na sobotu jsme byli pozvaní od známého na sraz ohařů spojený s výcvikem.
Mladí nejsou v neděli doma, tak to musí proběhnout v sobotu.
Ach jo,......... Nevyváží to ani to, že vlastně nebudu muset vařit ani péct, že to za mě obstarají jiní.

denyk
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2014 07:49
- Nahlásit

cas nekdy asi po 17h
psát nemusíš prozvoň

tu hlivu u tebe budu muset ochutnat, ale avizuju ze nemam rada houby
voeee

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2014 07:54
- Nahlásit

grimmh
ty máš narozeniny? tak všechno nejlepší Nemůžeš to s mladýma přesunout na večer? já myslím, že oni ti chtějí udělat hlavně radost a určitě ti nechtějí kazit radost. Nebo třeba v týdnu, zítra večer, posunout o týden... ?

u nás se teda narozeniny moc nehrotí, se řekne kdo kdy může a nějak se to skloubí +/- do 14ti dnů...

denyk
ok

ale smazenici nebo smazeny zampiony rada mam ale omacky, polivky... bleeeee

grimmh
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2014 08:07
- Nahlásit

cernej caj
Narodila jsem se až v neděli - díky za přání
Ono je to u mladých trochu složitější-jsou pořád někde v trapu. Navíc na ten oběd jsou zvané i moje a manželova mamka a je jim přes 80 let. Těší se jak malé děti a nebudu jim tu radost kazit. No a mladí odjíždějí v sobotu k večeru pryč a budou až v neděli večer.
Tak snad se ještě podobná akce bude konat a budeme se moci zúčastnit. Já už jsem nakoupila i sušené kachní masíčko, abych měla pamlsky - pokud by páníčci dovolili...Ten náš známý by dovolil určitě

denyk
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2014 08:13
- Nahlásit

grimmh
tak mě napadlo to samý co Čajocha, že by sis k narozkám
třá přála jet na ten sraz

cernej caj
ale smazenici nebo smazeny zampiony rada mam
ale omacky, polivky... bleeeee
tys taky napuosto noumáuníííí

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2014 08:18
- Nahlásit

grimmh
aha, tak to budou mít určitě radost. a jít za psákama ráno nebo po obědě asi nebude zas vůbec čas, že. Tak určitě příště se udělá podobná akce s psíkama

denyk
zrovna ja, polivkovej clovek a takova smula

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2014 08:19
- Nahlásit

dneska DEN D!!
zejtra přijde vokousaná a sežratá ešuska
cernej caj
to vypadá zajímavě ten dorn, asi bych taky byla celá křivá
co je to ten tejp?

jsem včera našla v mobilu kolik mi co žere dat a nejvíc mi sežralo to stažení aplikace, ačkoliv měla 14mb, tak mi to sežralo něco přes 30, asi instalace nebo co a druhý Game Hub, tam sem vlezla jednou a ani jsem nic nestahovala a sežralo to přes 20mb, všechno ostatní jen +- 1mb, tak to snad většinou bude v poho
aktualizace mám snad vypnutý, protože mi tam furt nabíhaj oznámení, že chce něco aktualizovat a já dám ne

<< 1 ... 3069 . 3070 . 3071 . 3072 . 3073 . 3074 . 3075 . 3076 . 3077 . 3078 . 3079 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání