| Autor |
Zpráva |
birma
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2014 12:52
- Nahlásit
cernej caj
moc ne, nechce se mi se potkávat s tchýní a během půl denní návštěvy bychom toho stejně moc neudělali a ještě bych se nedoplatila za cestu.
Zvažuju, že bych vzala Miluši v létě na tábor, ale musim promyslet, jak převézt oba psy a taky, jestli má smysl něco s Miou dělat, když by u toho Honza stejně nebyl
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2014 12:53
- Nahlásit
Vero
na psychiatra už jednoznačně je a už docela po 12.
ano ale tyhle lidi když mají zrovna depku, tak prostě nepůjdou nikdo a nic je nepřesvědčí, protože prostě nemají důvod tam jít,
prostě nemají absolutně důvod žít. Ale to určitě víš.
Snad jsem mu trochu pomohla já, on říkal, že hodně....
Byly dny, kdy jsem si myslela že už nikdy nenapíše, nikdy se neuvidíme, že je konec.
cernej caj
okej krabičku mám, ještě sehnat dvě píšťalky
Maya
máme taky velkou spotřebu plyšáků, takže prd, velebnosti
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2014 12:57
- Nahlásit
Kachna
Gratuluju!!! Chytrá holka
birma
Dyk to pořád říkám, jak je Adam šiškovnej
cernej caj
Děvče, měla bys jít k dochtorovi - vzít si příklad s Denykovo kamaráda. Je na čase problémy řešit. Čerstvě vdaná paní, tak už kvůli domácí pohodě (aby ses nemusela přemáhat, přetvařovat a vyzařovat dobrou náladu i když jí zdaleka nemáš) a vůbec do budoucna, abys byla v pohodě. Musíš tomu pomoct a věřím, že úspěch se dostaví.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2014 13:02
- Nahlásit
birma
to mas pravdu, no... tak treba se to konecne brzo vyresi, nechcu nic zakriknout
denyk
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2014 13:03
- Nahlásit
grimmh
u doktora uz sem jednou byla a bylo to jen mnohem horsi... takze fakt, ze sem se ted donutila jit k jinymu stal fakt hodne sil. Protoze uz neverim, ze by to k necemu bylo.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2014 13:06
- Nahlásit
cernej caj
jak nejakej hypochondr budu co 14dni chodit k dr a jeste navic si to furt nadpracovavat, takze se ani nedostanu
no myslela jsem to tak, že ti asi spíš pomůže, když to bude častějc, ale pravda s tou prací je to taky blbý, tak kdybys asi trvala na měsíci, tak ti na to přistoupí, ale hádej se s doktorem, žejo
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2014 13:12
- Nahlásit
cernej caj
o, chodim. sem tam byla 3x a minule se rozhod, ze navstevy po mesici nestaci
hele to je fakt ale lepší, protože jednou za měsíc to je spíš konzultace, ale nevyřeší se skutečnej problém, jako ideálně se chodí jednou týdně, aby se to rychlejc hnulo.
chápu, že blbý je to časově, ale co se dá dělat. jinak je to samý plus, zkus na to koukat i tak... a dát tomu šanci. držím palce. to jsou běhy na dělší trať vždycky. vydrž.
a fakt se neobviňuj z lenosti. to tak není. ono už práce sama o sobě je výkon, zvlášť když čéku není moc dobře.
Maya
ak kdybys asi trvala na měsíci, tak ti na to přistoupí, ale hádej se s doktorem, žejo
ale jasně že přistoupí,a není to ani doktor.
ale nemyslím, že by to pro čaj bylo lepší s ohledem na ten problém.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2014 13:18
- Nahlásit
Vero
njn, jenze rozum ma svuj rozum nekdy
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2014 13:21
- Nahlásit
cernej caj
jenze rozum ma svuj rozum nekdy
zkus ho překecat, rozuma
asi mě čeká další veterinární kolečko, pro změnu s kocourem, nepapá. a pak se zajdu už rovnou voběsit.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2014 13:24
- Nahlásit
Vero
tak to je dost blby, chudak kocourisko snad to bude OK...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2014 13:26
- Nahlásit
Vero
držim palce, ať je to jen nějaká banalita
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2014 13:26
- Nahlásit
cernej caj
snad to bude OK...
no, den si nevzal vůbec nic, dneska jsem do něj z ruky dostala dost na to, abych to nemusela řešit už dneska, ale uvidět do zejtra. tipuju a pevně doufám jen v něco s tlamkou, páč jinak vypadá ok..... ale todleto už snad u nás není možný, to je pronásledování vosudem nebo co.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2014 13:27
- Nahlásit
birma
díky. doufejme. mě už ty nemoce fakt nebaví
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2014 13:30
- Nahlásit
Vero
teda není koucour jenom přežranej?
pokud mu jinak nic neni, tak snad to nebude nic vážného
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2014 13:33
- Nahlásit
Vero
a pak se zajdu už rovnou voběsit.
tak ty jsi taky někam zajdi
ale né, chtěla jsem to odlehčit, snad to nebude žádné drámo
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2014 13:33
- Nahlásit
cernej caj
eště mě napadlo, jestlis nezkoušela nějaký přírodní preparáty na tu depku, jestli by ti trochu nepomohly? třeba nějakej ten třezalkovej preparát, nebo L-tryptofan, pak se dělá Modin- kombinace obojího.
nemám s tím teda osobní zkušenost, ale třeba by to mohlo aspoň podpořit, a nehrozí z toho žádný změny jako můžou u farmak... nebo homeopatie, tam taky nic nežádoucího nehrozí... a nic bys tím nepokazila. jinak se toho přes net nic moc nedá, holt vydrž a zkus na sebe bejt dvojnásob hodná.
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2014 13:34
- Nahlásit
Vero
Držím moc palce kocourovi i tobě. Musí to být už na palici ty stresy o zdraví čtyřnohých miláčků No a ten průvan v peněžence taky nic moc.....
cernej caj
Změna doktora - to byl dobrej nápad a donuť se respektovat navrhovanou četnost schůzek i za cenu toho napracovávání (i když taky je mi to nepochopitelný, když je tam normálně nárok ze zákona na dobu nezbytnou k ošetření. A Maya tady psala jak je to asi u volné prac.doby, nějak jsem nedávala pozor..). Prostě to potřebuješ jak koza drbání. Nepodceňuj to!!!!
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2014 13:34
- Nahlásit
Maya
teda není koucour jenom přežranej?
no to bohužel rozhodně ne-e
denyk
tak ty jsi taky někam zajdi
jo, já už jedině s flintou k rybníku
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2014 13:36
- Nahlásit
Vero
Bylinky jsou určitě dobrý, ale myslím, že Čajík by měla naklusat k odborníkovi, ptotože ty problémy jsou asi hlubší a hlavně je to asi už déle trvající stav a chce řešit pořádně od podlahy a vymést všechny tmavý kouty.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2014 13:37
- Nahlásit
grimmh
Bylinky jsou určitě dobrý, ale myslím, že Čajík by měla naklusat k odborníkovi,
dyť naklusala, bude chodit co 14 dní
já bych to bylinkama podpořit asi zkusila.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2014 13:38
- Nahlásit
tak teď jsem koukala, že od 13.5. už mi mobil sežral 90 MB, mám tam natrvalo zapnutý jen počasí a gps, můžete to tolik žrát a nebo je tam něco potajmů? jako lozila jsem trochu po netu a asi jednou otevřela na chvilku ty mapy a navigaci, ale to snad nemůže být tolik?
ta aplikace ze spotify měla jen 14MB
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2014 13:41
- Nahlásit
vymřelé pracovní psí plemeno, způsob využití obrázek dole
http://en.wikipedia.org/wiki/Turnspit_Dog
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2014 13:59
- Nahlásit
Vero
to je tím, jak čtu potajmu a narychlo a s ohlížením přes rameno, aby mě někdo nenačapal - pak mi ledasco unikne. Třeba to, že Čajda bude za chvíli jako nová Moc fandím Čajíčku a mám z tebe radost, že ses dokopala
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2014 14:01
- Nahlásit
Maya
Jsem ohromnej těěěchnickej Anštajn, takže proč ti žere fon tolik škodovek MB fakt nemůžu rozlousknout. Snad Čajík by poradil?
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2014 14:05
- Nahlásit
grimmh
proč ti žere fon tolik škodovek MB
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2014 14:07
- Nahlásit
grimmh
takže proč ti žere fon tolik škodovek MB fakt
teda chvíli mi to trvalo než mi to docvaklo proč se Vero směje
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2014 14:08
- Nahlásit
grimmh
žere fon tolik škodovek MB
že ty sedíš na sluníčku?
cernej caj
ty ale zlobíš, zavolám k večeru, nebo třá zítra atd....
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2014 14:13
- Nahlásit
tak něco pro trochu lepší náladu
všude mokro a to kočičky nerady
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2014 14:19
- Nahlásit
Maya
Tý jo, to je babinec
denyk
že ty sedíš na sluníčku
i prd velebnosti - v kanclu a je tu příšerný horko. Takže úžeh nebo úpal je možný. Nikdy si nepamatuju který ze dvou jmenovaných je ze sluníčka a který "jen" z horka ...........
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2014 14:54
- Nahlásit
grimmh
tak to nezávidím, já ta vedra nesnáším, my máme okna v práci na západ, takže super a taky klimošku.
Tak valím dom.
Hezké odpo všem
|