| Autor |
Zpráva |
Eninka
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2012 19:48 - Změnil/a: Eninka
- Nahlásit
vlk
pokud není svědek, neznamená to, že čin se nestal, že nejde dokázat jinak a tak. I psychická újma jde vyčíslit. Předpokládám, že tě odkážou na občanskoprávní řízení o náhradu škody, akorát v obč.pr. řízení musíš ty, jako strana žalující, unést důkazní břemeno. V případě tr.pr. roviny musí oni
vyšetřit a event. usvědčit pachatele skutku. Je ještě jedna možnost, podat trestní ozánemí na státním zastupitelství a ti si už ohlídají to vyšetření tr. činu (pokud se stal). A stal, to je jasný. On ohrozil i tebe...Každopádně v tom trestním řízení můžeš zároveň požadovat náhradu škody, oni se s tím nechtěj třeba babrat, tak odkazují na to občanskoprávní řízení, ale i v trestním musí, když to chceš, jej připojit. Ještě tuším, že to přehoděj na přestupkový řízení a tam se teda taky musí dokazovat. Ale pokud je rozhodnuto o škůdci, tak i s tímto výsledkem pak vymáháš náhradu škody, protože je škůdce znám. Chtěj po policii - můžeš i dodatečně - informace o průběhu jejich vyšetřování, zajdi tam a nenech je usnout.
Zkus si vzpomenout na cokoliv, nějaká drobnost, jak bys jej mohla usvědčit, že to byl on. Nechci to tu zaspamovat, kdyby něco, napiš mi na Eninku kdykoliv, řeknu ti co a jak.
edit: ta závorka (pokud se stal) nebylo myšlený na tebe, ale
na jejich posouzení skutku, abys to blbě nepochopila
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2012 19:56
- Nahlásit
no jo, já se tam ptát byla a von ten hajzl najmenoval asi 50 svědků, že byl v té době co jsem uvedla na opačném konci města i se psem...voni si je postupně předvolali a všichni dosvědčili, že byli s nim... takže já jsem za podvodníka kterej se snaží z místního boháče neprávem vytáhnout peníze....ještě mi říkali, že za to nakonec můžu bejt trestaná já....
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2012 19:56
- Nahlásit
vlk
http://eshop.jsa.cz/launch.php?s=product&IDproduct =984
tady maj v akci ))
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2012 19:59
- Nahlásit
vlk
jde udělat DNA pokud máš psa ještě vcelku, nebo nemáš něco od jeho psa na sobě? Hadry, cokoliv...nevím, kdy se to stalo, tak jen tipuju. Z jaký části ČR jsi? Ti svděci jdou znevěrohodnit, stačí se jich zeptat, co měl na sobě, třebas...ale to by ti cajti museli chtít, mrchy jedny. A on to zapírá asi, že jo.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2012 20:01
- Nahlásit
vlk
ještě jde třeba trvat na výpisu tel. hovorů, kam volal, co chtěl a tak...ale to jsme už ve sci-fi sféře v naší společnosti.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2012 20:10
- Nahlásit
Eninka
pes má hrobeček na zahradě, exhumovat už ho nebudu....a jinak, on tu bydlí 40 let, je to ctihodný občan a místní mecenáš... já tu bydlím čtyři roky a kdoví co jsem zač, akorát jsem pro většinu tadivnástěmapsama....
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2012 20:18
- Nahlásit
vlk
vlku a znáš jej nějak že se třeba zdravíte, či tak něco? Nebo víš aspoň kde bydlí anebo telefon či mail...má tam nějakou firmu třebas? Nechci tě k ničemu navádět, jen si říkám, jak na něj nějak oklikou, když zapírá. Něco se dá vždycky vymyslet. Třeba bych mu zavolala na tvým místě, mluvila o tom a nahrála si ten hovor atd atd. ale tápu, nevím, jak to tam máš celkově
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2012 20:25
- Nahlásit
Eninka
Nechci to tu zaspamovat, k
hehe - t ady v tom bordelu?? jen "spamuj", však tohle je smysluplný psaní a ne plácání.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2012 20:25
- Nahlásit
Eninka
mluvila o tom a nahrála si ten hovor
ale to se pak stejně nesmí použít, ne?
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2012 20:32
- Nahlásit
Eninka
vím sice kde bydlí, ale telefon ani mejl neznám... esli má firmu nevím... ale asi jo když je prachatej.....a i kdybych telefon znala, nemám to na co nahrát.. a stejně, teď už by si asi dával pozor, je to šmejd vychcanej...teď už tuplem nic nepřizná... prostě to nechám uležet a bude odveta...vím kde má slabé místo....
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2012 20:38
- Nahlásit
PetraK
to se pak stejně nesmí použít, ne?
ale může, jde o to, že u policie jako prostředek, jak prokázat, že to udělal, u soudu sice nic moc, ale podpůrně může soud i takový záznam připustit. Mnohdy soudy nemají přímé důkazy, a rozhodují se i na základě subjektivních dojmů - pocitů, a tak. Zní to možná šíleně, ale takto se děje. A je jenom na soudu, co připustí, co ne a když to v odůvodnění rozsudku dobře odůvodní, může tento rozsudek projít i odvolacím řízením. Nejde to takto paušalizovat, jde vždy o soudce, každej je jinej a taky případ od případu a taky oblastí rozhodování. Plno lidí si říká, že když na něco není důkaz, že je to v háji, ale skutečnost, že je člověk v důkazní nouzi ještě neznamená, že se skutek nestal, to už jsem asi psala prve o stránku dřív...Co se týká třeba nahrávek - např. kamerový systémy, tak v případě trestního řízení lze použít i bez toho, že máš kamery přihlášený na spec. úřadě, a v občanskoprávním to použít nejde bez té registrace.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2012 20:41
- Nahlásit
vlk
vlku, jestli chceš, napíšu mu líbesbríf s tím, že to podepíšu jako na základě plné moci, jestli chceš teda. Vyčíslím škodu, sdělím mu vše potřebné a uvidíme co on na to.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2012 20:46
- Nahlásit
Eninka
raději nee, je to magor. Bydlím tady celkem na samotě a ještě se mi nakonec bude chodit mstít .... jak řikám počkám až to utichne a pak bude oko za oko....
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2012 20:57
- Nahlásit
vlk
tak jo, držím palce, ať ti to vyjde, vymysli něco, ať neví, odkud vítr vane, ale ať vidí, že v životě se nedějí jen příjemný věci, jako např, tobě teďka.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2012 20:59
- Nahlásit
něco na malé rozptýlení ...
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2012 21:04
- Nahlásit
Eninka
šak jo...huš to mám vymyšlený, jen to naplánovat tak, aby mě nikdo neviděl....
Janiii
ha Kelišová a spol.....
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2012 21:06
- Nahlásit
co si asi šeptali??
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2012 21:07
- Nahlásit
Janiii
hele a máš tam taky fotku, na který se Ešuska netváří jako vcelku roztomilej spratek?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2012 21:07
- Nahlásit
ty kráááso, dvě postižený ...
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2012 21:10
- Nahlásit
ááá, mam ještě jednu boooží fotku Ešusky, v culíčkách s beruškama ale tu až s jejím svolením, páč nechci bejt mrtvá dřív než ze mě bude moravanda ...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2012 21:14
- Nahlásit
Janiii
fotku Ešusky, v culíčkách s beruškama
Tu chci, posli v emil, a vubec, naval tam cely album.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2012 21:16
- Nahlásit
Janiii
něco na malé rozptýlení
jo! To sem zrovna "tejrala" Jelito uřvaný . Jak začal řvát, měl smolikof, šli jsme fuč a neměl proč řvát
co si asi šeptali??
žiš to je lááska
ty kráááso, dvě postižený ...
no ty vole!!
a jak najdu zbytek???
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2012 21:17
- Nahlásit
Janiii
ááá, mam ještě jednu boooží fotku Ešusky, v culíčkách s beruškama
ty vole, esli tohle pustíš, tak do Brna nedojedeš, naval!! dělej. A vůbec celý album, ať si vás prověřim!
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2012 21:17
- Nahlásit
Janiii
taky chci fotku Ešusky s culíčkama....
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2012 21:18
- Nahlásit
PetraK
naval!! dělej
jako že můžu tadyyyyy? je to svolení?
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2012 21:18 - Změnil/a: Eninka
- Nahlásit
PetraK
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2012 21:26
- Nahlásit
veget!!!!
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2012 21:35
- Nahlásit
a jedna pro Ešusku ...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2012 21:38
- Nahlásit
Janiii
jedna pro Ešusku
díkuju, díkuju, díkuju, to sou jeho voči!
veget
jo! místo aby se poučoval vo záchranařině, tak spal, lemrouch. /když předtim usiloval o rozložení přednášky /
jako že můžu tadyyyyy? je to svolení?
NE!! To rozhodně sv olení teda neni, esli sem dáš toho debila, nedojedeš! To tě řikám, jako že já se menuju já!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2012 21:40
- Nahlásit
a že ste ešče neviděli nikoho, kdo by seděl na chůdách na bopku? že ne?
takovej sem já frajer i čůrat na chůdách umim
|