| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2012 18:44
- Nahlásit
Hyena
Jupííííí a jedem z kopečkááááá....
To to svisti, v tomhle mrazu, oka slzi, u nosu krapniky - ale at se prasi za kocaaaaaaarem.
nalévám si vínečko a toužím po vééélikánské roli koberce doručené Ričínkem až sem do domu
Vinecka nemaje, otviram gambace. A Agata pajda, zakleta leva predni, pevne doufam, ze to bude nejaka prkotina, jinak me smotejte do toho koberce...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2012 18:46
- Nahlásit
Já už su smotané a furt ještě fpráci a to ještě vezem zboží do Jičína
ci růžový koberec.!!
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2012 18:50
- Nahlásit
Fifi
A Agata pajda, zakleta leva predni,
jejda, tak to držím palce, ať to není nic vážnýho...dneska je fakt vypečený den....
Fajka
Já už su smotané a furt ještě fpráci
líty,líty,líty
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2012 18:52
- Nahlásit
Fajka
a to ještě vezem zboží do Jičína
Jako ted v noci este?? chjo, patecek teda mate vydarenej.
ci růžový koberec.!!
Tve posledni prani je nam rozkazem:
Libo-li s Hurvajzem? nebo spise bez vzoru?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2012 18:53
- Nahlásit
Hyena
držím palce, ať to není nic vážnýho..
Drz a nepust, nikde nic vrazenyho, snad jen nekdo skobrtla. Esli to nebude pres vikend lepsi, tak asi rovnou zajedu na rtg.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2012 18:59
- Nahlásit
Fifi
Esli to nebude pres vikend lepsi, tak asi rovnou zajedu na rtg.
To je nejspíš rozumnej nápad... venku je to tvrdý, ale krpatý jak betonová roleta. to mohla škobrtnout nebo blbě šlápnout kdekoliv....držím palce.
osobně preferuji tento design koberce.... při zakopávání stačí mělčí jáma, bo jeho vzor splývá s porstředím....a v téhle zimě je to k nezaplacení
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2012 19:05
- Nahlásit
Hyena
osobně preferuji tento design koberce....
Dobra.. kdyz jinak nedas. Fajfka chtela ale ruzovej.
to mohla škobrtnout nebo blbě šlápnout kdekoliv...
Budu doufat, ja uz v tomhle pripade sem ponekud hystericka.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2012 19:18
- Nahlásit
Tak jsem dneska zas potkala tu otravnou babku s nevychovaným šeltyjákem. Minule mi nakazovala, ať si svýho psa- kterej si jejího nevšímal - dám na vodítko, že tady pobíhá. Dneska se mě ptala, jestli mám kluka nebo holku, tak jsem jí řekla, že mám psa. Sdělila mi věc nevídanou, že "No ale ten můj je provokatér!" povolila brzdu na flexině a šla za náma Chápete to někdo?? Šeltyják pořvával, musím pochválit hošikuse, že ač tam měl sličnou bloncku varianta brod, tak uposlechl návodu že : NEŘEŠ!!! a neřešil. a bába furt šla za náma. Mohla říct, ať s dám psa na vodítko a skončila by v koberci i s šeltyjákem provokatérem.
ALE!! ALE!! Hrozně mě pobavila jedna věc. Jak tam Ešus blbíkoval s tou fenkou, tak pak začal obíhat takovou tu betonovou kostku, co bývaj na sídlišti. Je to tak metr a půl vysoký a asi metr na metr čtverec. Chodíme si tam trénovat povel OKOLO a PROTI. No a dneska von tam lítal jak podervanej, vždycky oblítnul jedno kolečko, kouknul na bloncku s výrazem "Zíráš co! tos ešče neviděla, viď", hopíknul a další hrdý kolečko. takhle to střihnul asi pětkrát
Fifi
Aspon nekdo je happy.
jááá! já sem taky hepík!! Byli jsme pocourati v polích, dělala jsem tam tu roznáškovou službu a hošíkus mi asistoval, byl hodnej a rozumnej, páč teda když řikám, tak ty zvířata dneska teda hledat nebudem, že abychme nerušili vůbec. Tak tak vůbec nehledal, až šlápnul na bažanta , žinfárkt jsme měli fšichni tři. Mám kapek servaný ramena, páč batůžek byl drobátko těžkej, ještě, že to cestou ubejvá. Už mám grif na věšení lojových koulí bez šňůrek - loni jsem to šňůrkovala, páč mě rozčilovalo jak to tou síťkou neprojde, tetkon už to mám vychytaný, tak se ani nestekám A PŘIŠLO MI, ŽE ANI DNESKA NENÍ TAKOVÁ ZIMA, TAM VENKU. Bylo příjemno.
POZOR POZOR HLÁSÁNÍ Z KLECE, Pernatec má slovní průjem:
Poďte vetešit, Kosko, Bořito, Eši. To je celej Kostik, Ríša , ten se lek, dívej se Kostik, Tady se lek, vodičku, musím jít, teď se mračí, je celej, bližší Kostikóóó, průvodce kos, no nech toho.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2012 19:22
- Nahlásit
Fifi
sem ponekud hystericka
Jistě chápete, že v tomto ohledu mám pro vás velké porozumění.....
Hele, to fakt může bejt jen nějaké drobnost- natažení či něco podobnýho...nebo už to někdy dřív měla?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2012 19:23
- Nahlásit
Hyena
nalévám si vínečko a toužím po vééélikánské roli koberce doručené Ričínkem až sem do domu
jáá ti ho tam jednou pošlu a ty se budeš divit!
já tu mám Šardonééé
Fifi
, pevne doufam, ze to bude nejaka prkotina
to jak je ta zima, mi zatuhly záda a to je furt držím v teple. Hošikus dneska taky nějak pohopikával na zadní, sem si říkala, jak měl tehdá ten hexnšůs, že se mu to možná taky ozývá.
Fajka
Já už su smotané
aha, takže už NE FAJFKA ALE.... JOINT
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2012 19:24
- Nahlásit
Fajka
to ještě vezem zboží do Jičína
to jako ešče tetkon??
ešivá jo, tak ať máte dobrou cestu. ty vadoˇ!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2012 19:25
- Nahlásit
PetraK
. Bylo příjemno.
Ano, neb prestalo ficet, aspon tady teda, prvne za tyden.
dělala jsem tam tu roznáškovou službu
hodna holka.
Chápete to někdo??
Ne, dneska nechapu vic veci a davam si bobrika mlceni, v urcitych smerech.
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2012 19:28
- Nahlásit
Zdarte děckáá
Fifi
A Agata pajda,
Šak ona zase přestane,nebuj.Furt tam doma u tebe mr*á kámen cihlu...prostě ouchylka si při hrách něco natáhla.
Hyena
dneska je fakt vypečený den....
Tak u mě relativní klid,až na to,že mi banka vrátila platbu,bo mi na podpisu chyběl klikiháčiček...v pondělí účet zruším a hotovo.
PetraK
Poďte vetešit, Kosko, Bořito, Eši. To je celej Kostik, Ríša , ten se lek, dívej se Kostik, Tady se lek, vodičku, musím jít, teď se mračí, je celej, bližší Kostikóóó, průvodce kos, no nech toho.
Néé POMÓÓÓCCC ,ty bláho si budu muset zadovažít novýho ptáka plkacího...je mi smutno přesmutno po Kačíkovi
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2012 19:28
- Nahlásit
a jejda zase KVOOOK
Fifi
Ano, neb prestalo ficet
hele tak tady to tak děsivý nebylo
hodna holka
mě to ba, ta představa, že tam najdou nadílku a nacpou s pupiky chlébikem, pak si hlodnou mrkvu nebo japko a místo zákusku si daj pekingký zéli
a davam si bobrika mlceni, v urcitych smerech.
jak řikám - Kvoook
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2012 19:31
- Nahlásit
Eire
Néé POMÓÓÓCCC
von je ukrutnej jemen
já si na tebe dneska vzpomněla. hodně. Dostala jsem video se slovenským žakoušem - hrozný!! děsný!! Skvěle mluví. První cuknutí bylo ti to poslat, pak jsem se stopla
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2012 19:36
- Nahlásit
Eire
budu muset zadovažít novýho ptáka plkacího...je mi smutno přesmutno po Kačíkovi
Jo no, chtelo by to nejakyho kurvaka zase, at je veseleji!
Furt tam doma u tebe mr*á kámen cihlu...prostě ouchylka si při hrách něco natáhla.
No doufam, ale dyk me babizny chapete, proste tohle uz neee... Faktem je, ze sem ji nastlala chudince trojnohy kresilko, ze by teda zcela vyjimecne mohla - a prd, chtela za lesbickama.
PetraK
mě to ba, ta představa, že tam najdou nadílku a nacpou s pupiky chlébikem, pak si hlodnou mrkvu nebo japko a místo zákusku si daj pekingký zéli
No jasny, to chapu zcela.
Hezkej film, videlas nekdy "Slepici ulet" ? - krasne animovany..
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2012 19:40
- Nahlásit
PetraK
KVOOOK
velkej kvoook
mám rýmičku Ale menší, než Michal, to mě trochu těší.
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2012 19:43 - Změnil/a: Eire
- Nahlásit
PetraK
ti to poslat, pak jsem se stopla
Pošli,to víš,že jo...
Fifi
Faktem je, ze sem ji nastlala chudince trojnohy kresilko, ze by teda zcela vyjimecne mohla - a prd, chtela za lesbickama.
To víš láska je láska
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2012 19:50
- Nahlásit
kachna_
velkej kvoook
ještě větší než jsme doufali
mám rýmičku
Ale menší, než Michal, to mě trochu těší.
si sobí hnusec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eire
Pošli,to víš,že jo...
určitě?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2012 19:52
- Nahlásit
Fifi
, videlas nekdy "Slepici ulet" ? - krasne animovany..
jdi si pohladit Stračenku
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2012 19:59
- Nahlásit
PetraK
jdi si pohladit Stračenku
Dobre, no..
Ale je to moc hezky film.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2012 20:03
- Nahlásit
Fifi
a prd, chtela za lesbickama.
Bohužel jsem už nenašla u Brutice na rajčeti fotečku,kterak Hyena ojíždí Wamiovic Zmijku... vypadá jak totální ouchyla.... by si viděla, co to je Láska
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2012 20:04
- Nahlásit
Eire
To víš láska je láska
a taky sex je náš
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2012 20:12
- Nahlásit
Hyena
,kterak Hyena ojíždí Wamiovic Zmijku... vypadá jak totální ouchyla.... by si viděla, co to je Láska
Umim si to docela predstavit.. Kremyl a Sadlo, blahe pameti.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2012 20:17
- Nahlásit
Fifi
Kremyl a Sadlo, blahe pameti
JJ, uber pár kilo, přidej něco pruhů a je to přesný
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2012 20:22
- Nahlásit
Fifi
Ale je to moc hezky film
hele já si slepičárny užila už dost
Kremyl a Sadlo, blahe pameti
a já Ešuskovi nebohému heteráči tvrdim, že je úhyl
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2012 20:25
- Nahlásit
PetraK
a já Ešuskovi nebohému heteráči tvrdim, že je úhyl
To je ale tvuj problem. Musis mu poridit prihrateho kamarada domu a teprv pak muzes neco rikat o uhylech.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2012 20:28
- Nahlásit
Fifi
Musis mu poridit prihrateho kamarada domu
nechci mít Warmes Brothers
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2012 20:37
- Nahlásit
Fifi
Musis mu poridit prihrateho kamarada
tak tak, kamaráda, nikoliV kamarádky, které se snaží domů tahat on
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2012 20:43
- Nahlásit
Fifi
Musis mu poridit prihrateho kamarada
"Koupím malého teplého blond psa s pruhama. Kontaktujte Pűp Kolařík nebo přímo Ešusa"
|