| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2012 16:42
- Nahlásit
Ramštáááááááááááááááájn,
a víte kdo mě dneska zachránil ani vo tom neví?????
Myslím že Esuška bo sem si vzpoměla, že kdysi dávnou už sem jeden kníkr pořídila, ale zatim ho vůbec nepoužila a ted sem na poslední chvílu hledala a našlááá
Jooo a dneska jsme byli moooc pochválený , jak je jelito šiškovný...sice furt neumíme dokola tu bedýnku, ale dneska poprvé vůbec neřval! nic neřešíl byl v klidů uvolněný a nehysterčil...úplně jak vyměněnej a inštruktorka ho nemusela přeřvávat aby byla slyšet asi se začínáme ovládat...my..teda von....no možná že já jeho
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2012 16:43
- Nahlásit
Fifi
vyhrozujou az s -25 stupnama, ze kecaj, ze jo???!
fuj tajxl! bych měla koupit zásubou tunidla
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2012 17:42
- Nahlásit
Fajka
nic neřešíl byl v klidů uvolněný a nehysterčil...úplně jak vyměněnej
Abysme ho nekdy v budoucnu pri protapce vubec poznali!!!
sice furt neumíme dokola tu bedýnku,
My taky ne. Ted mame od Kulaly novy homeworky s targetem, cuzy se budou tocititititititi az je jim sisky zatoci.
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2012 17:58
- Nahlásit
http://www.youtube.com/watch?v=fQklj6o4OqQ
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2012 18:19
- Nahlásit
Zdravím, jsem vymrzlá, ale mám naspané bříško pečeným králíčekm a je mi dobře Kroěm Hyeny tu mám jednoho velmi mazlivého čévéčka kamarádky.... neustále chodí a cpe mi halvu na klín
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2012 18:28
- Nahlásit
Hyena
neustále chodí a cpe mi halvu na klín
Tak este, ze ne naopak.
To tu zrovna probiha, Kremyl ma sexualni orgije s Bazunou, cunajzny!
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2012 18:32
- Nahlásit
Fifi
Tak este, ze ne naopak
To nastane později, musí se mu mazat konečníček mastičkou kvůli zánětu mazových žlázek
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2012 18:58
- Nahlásit
Hyena
mazat konečníček mastičkou
To te ceka romanticky vecer. To umis tak nezne podat...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2012 08:35
- Nahlásit
RRR
RRR
RRR
RRRRRR
RRRRRR
RRRRRR
RRRRRR
RRR
RRR
RRR
RRRRRRRRRRRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!!
táááááková zima, že až hošíčci padaj
tak asi s těma šílenejma mínusofkama teda nekecali žáby zelený, dneska mi dost silně jako mrznul podvozek. Ešče , že jsem si nevyrazila v šukničce teda, to by nebyl dobrej nápad teda. Co jste vyráběly děfčice? Já jsem se prosím s hajtrama zrzavejma procházela v sobotu v lesích a pila grog se Starým. Brtnik grog nepije, tak na nás toho zbylo víc. Vrátili jsme se až večír a dali si pak ešče straz v hopsůdce, což nás pak tak nějak s Brtnikem nakoplo, takže jsme si uďáli doma mejdan a vymysleli si tetování . V neděli to pak bylo tedy kapek ráno náročnější, pro Brtnika ešče hůř, neb šel natírat a se sfetnul. Ve dvě jsme zase vyrazili do ven ešče se Starým, a jeho kámošem co má dva čoklidy. Takže nás byla taková malá smečka zrzavejch, páč dva ohařský magoři a jedna magorská RR a celý to uzavírala 14!!!!!!!!!! ČTRNÁCTILETÁ WESTICE. úžasná babuša, zvládla to s náma celý, neuvěřitelný stvoření, hrozně hezká, roztomilá s neuvěřitelnou kondičkou - aji Hošíčkovi do držky dala . Tentokrát bral grog Starej a já jsem k tomu vyrobila mini-pizzi. A dobře bylo. Miluju takovýhle víkendy.
Jdu číhnout, co jste provozovaly vy, milé bambule.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2012 08:41 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fajka
Herdek! ztratila sem někde ve sněhu kníííkr
Kníííkr a píšťalka - obé již zásadně jen na úvaze na krku. Jinak ne.
bych měla koupit zásubou tunidla
vyrobila jsem si v sobotu - celej půllitránek domácího vaječňáčku. Mňáááám.
Myslím že Esuška
na ja, já sem vám ho myslim tenkrát přes Evu objednávala , to je pravda. Ten obyč, co mám já, ne?
Eire
spoluobčanů,a vono se to šíří i mezi tváře němé
ofšem ten je výýýbornej
Fifi
Krasne sme povenkali, pocasi nadherny!
bylo nádherně, ž ejo že jo?? Pravda, ke konci v neděli už mi na pláni kapek tuhly rysy
a háraj už teda fšecky tři?
co Romeo? už to spustil zase
Hyena
ešče jednou díky za žrádlo
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2012 08:52 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit
Rumštááájn
PetraK
Hyena
ešče jednou díky za žrádlo
není zač, vod tý doby , co by lvynalezen domácí vaječňák mi netřeba děkovat Stačí flaštička
Tohle byla asi na Fifku, ne?
Jinak čévouš se chová mravně, odhalil, že Hyena už je po hárání, byť některým zavostalcům eště voní...akorát oznčakoval bryskně její pelíšekna kterém "odhárala".... mi je jasný, že nemám bejt lajdák a strčit ho hned do pračky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2012 09:13
- Nahlásit
Hyena
Tohle byla asi na Fifku, ne?
jo bylo se mi to tam blbě povkládalo .
některým zavostalcům
ááá voni snad takový nějaký existujou?? .
co by lvynalezen domácí vaječňák mi
pani musela byste vydržet, neb rum jako takovej došel při sobotním grogování.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2012 11:14
- Nahlásit
No tak právě hlásali pro Fajfku radostný zprávy myslim. Prej na horách bude tepleji. Tak se konečně holka vohřeje nejen při vodhazování sněhu. Tipuju, že tepleji bude tak mínus patnáct??
a asi zmizim.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2012 11:34
- Nahlásit
rumštajn
ten kretén vlkošedej ovčáckej nám prošel voknem,protože jsme si dovolili nechat ho doma Jemu nic neni, okno je v pr....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2012 13:35
- Nahlásit
kachna_
to je hovád!!! no tak pozitivum, že není pořezanej /ale jen seřezanej / a negativum- seženete tak rychle u vás sklenáře? páč v tom mrazum.... to je fakt vůl!!
Hele neozvala se ti ta paní ohledně toho ostropestřce? Ešivá se s tim můžou ládovat i lidijové?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2012 14:30
- Nahlásit
guten ták, ženy! Hledá se soudružka Hyena, je zde soudružka Hyena prosím? Jest nutně hledána, až vyvolávána, opakuji, soudružka Hyena ))
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2012 15:07
- Nahlásit
Gerda
Hledá se soudružka Hyena, j
musíš nalíčít RUMPAST:
|
brut
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2012 15:28
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Milé dámy, mám místo dlahy sádru. Kostičky nesrostly a tak jsem zatím do půlky února zafixovaná, pak jdu na rtg a uvidí se, jestli budu dál nebo už budu jen s ortézou
Gerda
Hyena je asi v pracovním procesu a bude zřejmě večer, tak vydrž , ale Ešuska má pravdu, nejlíp jí nalákáš na rumííííček
PetraK
jsem se musela smát organizačním zmatkům ohledně předávky masika
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2012 15:34
- Nahlásit
brut
mám místo dlahy sádru.
no bezva tak to je mi tě osobo líto teda do háje, jeden čoklid volně loženej a takhle to dopadá
rganizačním zmatkům ohledně předávky masika
pani pište si to! Vona nechce jazyky a pak je sebéře fšecky. Já byla jediná, kdo si je vobjednal a jediná je nemám Že to neví nebohá Hyena, to chápu,páč to byl fakt fofr, ale že vy nevíte co chcete.... jako já vim, že se chcete dát na jazyky a začla ste s tou anglinou,ale vzít to až takhle?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2012 15:44
- Nahlásit
PetraK
no bezva tak to je mi tě osobo líto teda
co mě, já jsem vcelku ok, už jsem si na tu bolavou ruku zvykla, ale chudák Brůůůtíkovec, je mi ho líto...
jeden čoklid volně loženej a takhle to dopadá
to je průser, navíc ho nenašli
pani pište si to!
já to mám psaný .... ale vy jste totál zmatkař
Že to neví nebohá Hyena, to chápu,páč to byl fakt fofr, ale že vy nevíte co chcete.... jako já vim, že se chcete dát na jazyky a začla ste s tou anglinou,ale vzít to až takhle?
jestli chceš jazyk, tak není problém ....příští středu ho máš mít , ale jazyky holt musíš zkousnout, jak se mi pletou, tak v nich mám bordel, noooooo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2012 15:51
- Nahlásit
brut
ale chudák Brůůůtíkovec, je mi ho líto...
no jo, tak si jednou prubne, jaký to je bejt ženská a bude si tě vo to víc vážit. A taky sebe, jak to dobře zmáknul. Však my to děláme celej život, tak proti domu tahle chvilka je prt.
navíc ho nenašli
tak možná nakonec někomu patřil??
ale vy jste totál zmatkař
Já?? Pani - sme se bavily, že mi můžete přenechat ty dvě kila jater - mám jich čtyři kila, tak kdo je zmatkař?? , jazyky ste mi zabavila.... já sem zmatkař?
jestli chceš jazyk
né, nech to bejt, kdo by se s tím tahal, a navíc by se mi to nikam nevešlo, páč mám třeba i víc držtěk a krkůch, než jsem počítala. takže by to nebylo kam dát.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2012 16:14
- Nahlásit
PetraK
tak si jednou prubne, jaký to je bejt ženská a bude si tě vo to víc vážit. A taky sebe, jak to dobře zmáknul. Však my to děláme celej život, tak proti domu tahle chvilka je prt.
to je fakt a on opravdu maká jak šroubek... nejen, že je z něj Vilém, ale i kuchařinka a moooc dobrá
tak možná nakonec někomu patřil??
buď a nebo někam zdrhnul , včera děti viděly lišku na kolejích u tý hospody, kde jsme byli po procházce ..
Já?? Pani - sme se bavily, že mi můžete přenechat ty dvě kila jater - mám jich čtyři kila, tak kdo je zmatkař?? , jazyky ste mi zabavila.... já sem zmatkař?
tsss, jste a navíc já vám klidně nějaký ten jazýček nechám, když jinak nedáte
nech to bejt, kdo by se s tím tahal, a navíc by se mi to nikam nevešlo, páč mám třeba i víc držtěk a krkůch, než jsem počítala. takže by to nebylo kam dát.
tsss, si chtěla tolik masa, máš ho a do příští středy Ešusek něco zbaští
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2012 16:20
- Nahlásit
brut
to je fakt a on opravdu maká jak šroubek..
je šikovnej, na apaluše bychom mu měli vyslovit pochvalu před rozvinutou zástavou
čera děti viděly lišku na kolejíc
je zima, tak půjdou do civilizace.
tsss, jste
ne, ne pani, todle jde čistě za vámi, to jste zmatlala vy.
jaký ten jazýček nechám, když jinak nedáte
ne fakt, ne, já to tady nemám kde mít a tahat se s tím nebudu.
a do příští středy Ešusek něco zbaští
ne, opravdu, to prosím nevož, fakt to tady nemám kam dát.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2012 19:11
- Nahlásit
PetraK
Chran buh, zatim je klid. A ja nevim, Kremyl chvili vypada, ze hara, ted ji to asi prilivem vzduchu ze Sibire zamrzlo... takze hara zvesela a zcela nepokryte pouze Skritek a to par dni, takze Romeo, ach Romeo ma este cas. A jestli tu bude litat pri tech -25, tak potes.
kachna_
ten kretén vlkošedej ovčáckej nám prošel voknem,protože jsme si dovolili nechat ho doma
To je vul, ten fakt s nicim Ciraty nedela! Mate uz zaskleno??? A doporucuju zaluzie, esli je to takovy pako, aby nevidel ven.
brut
PetraK
hyjena
Koukam, ze u odberu masa je vsude stejna prca. My s matheou naposled resily jatra, vsimla sem si po tydnu asi, ze mi chybej v mrazaku. Jak se sklada vic lidi, zapoclo patrani a jatra byly identifikovany jako pytel se srdcema, dle oznaceni. Nicmene pak se dozjistilo, ze to srdce nebyly, ale jatra to byly, jen blbe olepeny.
Ste braly F. nebo neco jinyho?
brut
Milé dámy, mám místo dlahy sádru. Kostičky nesrostly a tak jsem zatím do půlky února zafixovaná,
Jezis, to je vopruz, kvuli jednomu coklovi cizimu.. Tak hezky srustej, sadra to snad uz pojisti. Vilemovi hodne sil preju, zdravim ho.
Hyena
Hyena už je po hárání,
Zavist.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2012 19:42
- Nahlásit
hm, držky odtlačily dvířka od mrožáka..... takže nějakou dobu asi dost dlouhou běžel mrožák s otevřenejma dvířkama. A nebo to udělalo vostatní maso, který potřebovalo vyvětrat smrad z těch držtěk
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2012 21:58
- Nahlásit
Nazdar bazar..nestíhám.....jsme dřepěli v práci domu sem se dostala až ted tak do sebe šoupnu vytuněný kafe du upadnu do komatu...
Dneska řádilo jelito s Artesem... ty dva jsou naprosto vražedná kombinace! ani jsme je nestíhali s paničkou vnímat! viděli jsme jen jednu tmavou šmouhu která se pohybovala kosmickou rychlostí kolem nás ve sněhu
ale zas jsme si libovali že nemusíme tapat daleko aby se unavili jen kdyby nebyla taková kosa..málem jsme tam umrzly vobě Fája byla taky super..sledovala je ale byla evidentně ráda, že někdo unaví jelito, aby nebyl tak akční a ona se u toho nenadře
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2012 23:24
- Nahlásit
PetraK
kopíruju odpověď od p. Bergrové z centra krmiv:
Ano urcite, neni to zadny odpadovy olej, je stejne kvality jako lidsky, extra virgin olej zastudena lisovany. Firma, ktery nam olej vyrabi vyrabi o pri lidskou spotrebu, tam je vsak mensi baleni a drazsi.
Máme dvě okenice, tak to nebyla taková tragédie a to první okno "jen" okousal . Okno je opravené, ale když už, tak jsme chtěli opravit i dvě další tabulky, co nejsou úplně OK. No a co se nestalo, rozpadla se nám ta pistole, co vytlačuje tmel
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2012 08:37 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RRR
RRR
RRR
RRRRRR
RRRRRR
RRRRRR
RRRRRR
RRR
RRR
RRR
RRRRRRRRRRRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!!
Je taková zima, že až hošíčci vomrzaj
kachna_
kopíruju odpověď od p. Bergrové
díky. No já sem si právě myslela na ten granulovanej ostropestřec, páč esli sem tomu rozumněla dobře, tak tam je aji ten olej nějak.... no aaaaa. tam jsem došla k otázce - jasně kvalita bude taky stejná.... áááále třá to skladujou jinak pro lidskou kvalitu a pro psí kvalitu? co když to maj tak někde jen pohozený, nabíraj to lopatama........ a já pak cípnu na chorobu nějakou??? to mi napadlo prosím dnes v noci
kno je opravené,
tak aspoň že tak!!!! Pitomeček Cirátovej.
co vytlačuje tmel
Brtnik to takhle jednou vytlačoval vařečkou
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2012 08:42
- Nahlásit
Fajka
tak do sebe šoupnu vytuněný kafe du upadnu do komatu...
se máš, já do sebe v tuhle dobu šoupnout vytuněný kafe, tak tancuju ešče ve dvě ráno.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2012 09:03
- Nahlásit
PetraK
Brtnik to takhle jednou vytlačoval vařečkou
jo, Michal skončil podobně, jen... my máme nedostatek vařeček (když dám psům vylízat misku od těsta, zpravidla v ní zapomenu vařečku. No a to je většinou naposled, co jí vidim v jednom kuse).
Skončili jsme, po několika pokusech, které hrozily tím, že se Michal prostě propíchne, u paličky na maso.
co když to maj tak někde jen pohozený, nabíraj to lopatama........ a já pak cípnu na chorobu nějakou???
nedělám si iluze o kvalitě výrobků určených pro lidskou spotřebu od té doby, co jsem studovala potravinářskou průmyslovku , řídím se heslem, že o moc horší, to být nemůže a nejim sekanou. Doufám, že jsou to dostatečná opatření.
Jinak, školu, kde jsem studovala, sloučili. Tak jsem si říkala, zmetci zlý nedobrý, šlo jim určitě o ty dva baráky v centru. No a teď jsem zjistila, že baráky zůstaly, jen spadají pod potravinářskou průmyslovku. Přijde mi to rozumný a hodně mě potěšilo, že to Praha takhle chytře sloučila.
|