| Autor |
Zpráva |
Hyena
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2012 22:16
- Nahlásit
brut
dámy, mám radost, že Hyena napsala, že normální je nechlastat I ty Brute!!!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2012 23:38
- Nahlásit
Fifi
Zase naka lahudka???
přesně tak .... jsem se už uklidnila, ale nic to neřeší do budoucna
Tez na te pomyslim...
děkuji moc
Mrkni, co frci ted v Englandu, za 210 liber!!
co to jééé? To je hnusný, chudáci ježečcííí
Hyena
I ty Brute!!!
je na venčení, mu vyřídím, že se tu měl objevit, až se vrátí
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2012 08:53
- Nahlásit
RRR
RRR
RRR
RRRRRR
RRRRRR
RRRRRR
RRRRRR
RRR
RRR
RRR
RRRRRRRRRRRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zima, zima zima fšude je velikáá, tadadá, tadadá, tádyjádytadáááá!
Fčéra jsme vyrazili nach Prág šli jsme do Steelovýho obchodu, musela jsem se přivázat, abych si zas nezahlila botnik . Krpál kterej tam vedl byl přesně ten děsnej krpál, kde točili vrchní prchni, jak tam roztlačuje Svěrák Abrháma - strašný! A vydupat ho v těch mejch bagáních bylo něco a ani jsem nemohla nadávat, páč trasu jsem vybrala já, obvykle tam chodíme jinudy a mi to přišlo tadyma kratší. Jeeenže mapa nevokazovala, že to je do kopce,do strašnýho kopce, že áno A pak jsme tam zapadli do picošky a...... voni nebrali karty platební, tak Brtnik si musel ten krpál dát znovu, páč šel do baňkomatu. Moc dobrá pizza tam je.
brut
tak to dneska zvládni, držím palce.
říkám to pořád, že se mi nemá smát, že se mu to vrátí
něco jako... jak se do brůtice volá,tak se z brůtice vozývá??
pajďuláka
hračku ti dali za to fotografování jo?
neměla jsi v pantu křeč, když jsi měla otevřenou tlamku?
nene, právě že ne, si říkám ešivá to nejni reakce na injekcinějaká? ale zas u kloubu to nebylo, to místo vpichu, nevím. no. počkám
tak Brut asi tolik vypije,
no ona si právě stěžuje, že pije málo . Hm, co já bych za to dala. ale celý to dotazování mi přijde takový podivuhodný, takže si říkám, že to je třeba zas hec.
víš, že se dobře baví
no to sem ráda, páč já ne!!! páč já se tady drásám, tejrám a tak a pak provedu tohle!! blbka sem.
Fajka
Normální je nekouřit!
sodomagomora
že jo??
Fifi
je mi nejak nevolno, co lidi jsou schopny vymyslet.
joooo lidi uměj
Fajka
..přečtu si dva inzoše a už su nakrknuté
jo, znám, pokaždý, když vlezu na lovku v nouzi do sekce daruji psa
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2012 09:28
- Nahlásit
gut morning evry bády !!!
je tu azuro je tu nádherně! sem proto doma.. sfouknu tu nějaký písemnosti a pak du házet debilní sních
Dneska ráno jsme byli jak mašinka huuu huu už to jede už to jede!! Fajuška asi začala nějak voníkovat a tak jelito šlo celou dobu za ní, a protože je přesné velikosti mohl jít celou dobu s rypákam..tam.... přesně víte kde
PetraK
voni nebrali karty platební, tak Brtnik si musel ten krpál dát znovu, páč šel do
chudáááááák
a to sis žádný boty nekoupila???
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2012 09:33 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fajka
.tam.... přesně víte kde
ne. Ešus rozhodně teda neví
chudáááááák
no jo no. ale tak vono nelze chtít, že všade může člověk s kartou. lépe mít nějakou tu bankovku v záloze no. Sem Ti právě z tý picošky v rámci hromadnýho tunění připíjela, ale rozhodně nepočítala s tím, že bys to objevila dřív než za dvacaťdvadní
boty nekoupila??
ne! sem si to zakázala, dyk já nemám tak velikej botnik!! Už tydle co mám stojej "na hanbě" za dveřima. Páč se jinam nevendou. A že tam teda měli zase kousky.... červený patnáctidírky...... černý dvacetidírky s přeskama až na nárt... černo červený.... no vybralo by se, to zas jo.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2012 09:45
- Nahlásit
PetraK
ne! sem si to zakázala
f tom případku si větší chudáky než Brtník
právě z tý picošky v rámci hromadnýho tunění připíjela, ale rozhodně nepočítala s tím, že bys to objevila dřív než za dvacaťdvadní
jako že na mobil????? tyjo...dyk já ani nevím kde ho mám...určitě zas bude chípnutej bo je podezřele dlouho ticho to su celá já
ne. Ešus rozhodně teda neví
ten to má chudák taky blbý musí vohejbat hlavu kdešto dochtor to má přesně na milimetr
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2012 09:49
- Nahlásit
Fajka
si větší chudáky než Brtník
že jo že joooo! Sem největčí chudáky (a taky nejklusčí, po včerejšku teda )
jako že na mobil?????
ne, prosim tě, posílala sem Ti to na tvůj fén.
o su celá já
vklidu pani, jo? Jak řikám - je to jako bych to posílala sama sobě, takže odpověď tak po dvaceti dnech není překvapující
vohejbat hlavu
a to mu nevadí, stejně jí má dutoprázdnou
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2012 09:55
- Nahlásit
PetraK
že jo že joooo! Sem největčí chudáky (a taky nejklusčí, po včerejšku teda
přijed pomoct házet sních a nebéš nejtluštčí!
ne, prosim tě, posílala sem Ti to na tvůj fén
pani, jo? Jak řikám - je to jako bych to posílala sama sobě, takže odpověď tak po dvaceti dnech není překvapující
víš co je na tom všem nejlepčí??????
že konečně čék našel někoho u koho má krz todle velký pochopení
to mu nevadí, stejně jí má dutoprázdnou
sim tě tudle jak si ho plácla tak neduněl..takže nemá !
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2012 10:13 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Hyena
Hele, proč se koňům bez práce nedává oves? To u králíků to takhle není, tam se oves dává chovným zvířatům v době pauzy. Teda u domácích zakrslíků to není tak horké, tam se to řeší tak, že ten pytel s ovsem postavíš vedle klece a večer jim o něm vyprávíš pohádku (dává se jedna až dvě polévkové lžíce)
Holky, nechcete něco odsud? edit. sakra: http://www.centrumkrmiv.cz
(koukám na ty ostropestřce, oleje, sušenou mrkef...)
Já tam zítra pojedu (snad), tak že bych nakoupila a rozeslala, tomu snad počta neublíží.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2012 10:19
- Nahlásit
Fajka
přijed pomoct házet sních a nebéš nejtluštčí!
joj, jela bych člověče, jela ani nevíš jak.
že konečně čék našel někoho u koho má krz todle velký pochopení
viď??? já se včera smála, když jsem to posílala, páč sem si říkala, že to najdeš asi až vo velikonocích
sim tě tudle jak si ho plácla tak neduněl..takže nemá !
sem ho sválně flákla z tý strany kde má tu jednu jedinou buňku a tudíž z týdle strany neduní
kachna_
Holky, nechcete něco odsud? edit. sakra: http://www.centrumkrmiv.cz
(koukám na ty ostropestřce
taky koukám, nech mě chvíli přemýšlet jo? ten ostropestřec se mi líbí, škoda, že to nejde asi dát pro lidije, co?
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2012 10:47
- Nahlásit
kachna_
oves je hodně energetické krmivo, takže pokud pro tu energii zvíře nemá využití, říkáš si tím ozbytečné zrakvení nevybitého zvířete ve výběhu. U ponclů a koní s matebosilmem náchylným na zchvácení je oves rizikový i pro kopyta. Vpodstatě jde o způsob, jakým s ovsem zachází králičí a koňské vnitřnosti
Centrum krmiv je dobré, mohu doporučit, akorát je občas s nima těžká domluve stran potkání se na prodejně, tak že já od nich drobnější věci beru raději poštou. Ostropoestřec je luxusní, mám ho moměntálně pro koně, pokud by si objednávala, tak bych si přibrala jeden i pro pejskovou. Jestli je pro lidi to nevím, zkus se zeptat přímo Katky ( majitelka)... kupříkladu yuccu tam mají knzerovanou jen pro zvířata a ona mi říkala, že jí nromálěn jedla na klouby taky.Ale to na webovkách nenajdeš
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2012 11:16
- Nahlásit
kachna_
hele, pokud by ten ostropestřec byl aji pro lidi, asi bych vzala dva.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2012 13:06
- Nahlásit
PetraK
pokud by ten ostropestřec byl aji pro lidi, asi bych vzala dva.
já jí stejně asi budu psát, tak se zeptám.
Je ještě na něco kromě jater?
Hyena
oves je hodně energetické krmivo
ječmen nebo pšenice se koňům vůbec nedává?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2012 13:17 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
kachna_
píšou, že je aji na žlučník. To budeš hodná, jestli se zeptáš, pak bych vzala dvě balení. škoda že nemají ten sypací, ten by se mi asi líp jedl?? ale ono to bude asi jedno.
EDIT - škoda, že nemám mít kde tu mrkvu, ta by se mi šikla, dávám jí hošíčkovi hodně často, u nás mizí mrkva po tunách
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2012 13:22
- Nahlásit
ot. vadí vám solení silnic?
od. Jo, když jdu z hospody a nemám rukavice, pálej mě ruce
- vyplatí se poslouchat radiožurnál (po dvou letech s Luckou mě rockzoun, kde nemluví přestal prostě bavit a přece si nezkazim dítě telefizí)
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2012 13:23
- Nahlásit
PetraK
škoda, že nemám mít kde tu mrkvu,
no a ta sušená je strašlivatě drahá. Ale jestli chceš třeba 5 kg, ráda se podělim.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2012 13:42
- Nahlásit
kachna_
ot. vadí vám solení silnic?
od. Jo, když jdu z hospody a nemám rukavice, pálej mě ruce
- vyplatí se poslouchat radiožurná
děsný
Ale jestli chceš třeba 5 kg, ráda se podělim.
ty budeš kupovat celej pytel, jo?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2012 13:59
- Nahlásit
Mám odházený plot ...puchejře na rukách. ...ale je to romantika ...
Bílá pláň stříbrně třpítící se sníh, nad azurově modrým nebem září slunce svůj lednový příděl paprsků. krásný čistý vzduch, který má člověk sto chutí nabrat do plic a s hlubokým nádechem zařvat: Kujvaaaaaaaaaaaaaa už jsou tu zase ty dva dementní čuvačové navolnooooooooo!!!!!!!!!!!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2012 14:23
- Nahlásit
Fajka
.puchejře na rukách....ale je to romantika
ejch, no....
Kujvaaaaaaaaaaaaaa už jsou tu zase ty dva dementní čuvačové navolnooooooooo!!!!!!!!!!!
SPREJ, SPREJ, SPREJ! asi teda.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2012 14:39
- Nahlásit
Asi byste mě tetkon nepoznaly, milé souputnice :-D
žádný botky, žádná mikinka, ale jako debílek za dámu
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2012 14:49
- Nahlásit
PetraK
za dámu
Panákovou?
Fajka
čuvačové navolnooooooooo!!
ach jo . Hele, co zavolat policii, že tě napadli a udělali ti ty puchejře? To je taky zranění, ne?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2012 14:52
- Nahlásit
kachna_
Panákovou?
si fakt jako pitomá už ale ono - jakou jinou čekat u alkehůlika ne? Tunim, milé dámy, tunim až dunim
tě napadli a udělali ti ty puchejře?
zamkni se někde
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2012 17:18
- Nahlásit
kachna_
ječmen nebo pšenice se koňům vůbec nedává?
Jaja, pšencie vůbec ne, ječmen ve výjmečných případech a velmi opatrně.Ale ono je to podobný jako u psů- dost lidí řeší krmení granulema mashem nebo musli. Ale zároveň se taky už dost lidí začíná zasejc vracet ke krmením základními surovinami, kdy halt musíš zapnout mozek a sehnat info,a by sis krmnou dávku správně setavula. Ale pak jí máš setavenou přesně na míru pro konkrétního koně v konkrétní zátěži a přesně víš, že ty složky jsou v žrádel, nejen na obalu. Já su stará struktura,eště vod začátku navyklá na krmení čistejma surovinama a moda mashlů a musli mi naštěstí nechytla ani v době mého nejaktivnějšího koňosportování
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2012 17:20
- Nahlásit
PetraK
http://www.youtube.com/watch?v=k_Bo4_HFBag
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2012 17:26
- Nahlásit
kachna_
Hele, co zavolat policii, že tě napadli a udělali ti ty puchejře? To je taky zranění, ne?
eee to by nešlo bo druhej soused co má taky čuvače mě viděl že su zaplotem a čuvačové lítali po silnici to by neprošlo
ale štvou mě už teda děsně
mám odházenou půlku skleníku..zejtra musim ještě tu spodní část a su strhané jak borůfčí
ted sem si dala vytuněný kafe a pudu venčit... se mě budou asi motat nožky
A tutaj nějaká fotečka pro vás at z toho sněhu taky něco máte
Zapadaná zahrada:
plot
Skleník
pomocník
tutaj vypadá jako rozumný moudrý a klidný...ale nejni
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2012 17:29
- Nahlásit
FajkaJééžišmarjá, to je nááádhera
začíná mít abs´ták
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2012 17:32
- Nahlásit
Hyena
Jééžišmarjá, to je nááádhera
začíná mít abs´ták
grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr má sněžit zase mám taky absťák .-..po jaru!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2012 17:44
- Nahlásit
Fajka
To je kraaaaaaaaaa bila, ja ci takyyyyyyyyyyyyy!!!! Uaaaaaaaaaaaa uaaaaaaaaaa!!!
Teda sis musela pekne maknout... lity lity.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2012 17:49
- Nahlásit
PetraK
Krpál kterej tam vedl byl přesně ten děsnej krpál, kde točili vrchní prchni, jak tam roztlačuje Svěrák Abrháma - strašný! A vydupat ho v těch mejch bagáních bylo něco a ani jsem nemohla nadávat, páč trasu jsem vybrala já, obvykle tam chodíme jinudy a mi to přišlo tadyma kratší. Jeeenže mapa nevokazovala, že to je do kopce,do strašnýho kopce, že áno
A proč se milostivá nestavila za mnou v práci? Aha?? Ste pěkná teda, moc! Sem přesně u krpálu!!! )))))) Jako nahoře, nemusim ho chodit, to je jistá věc )))
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2012 18:10
- Nahlásit
zdravím, nestíhám, vařím, peču, balím, ráno do práce a z práce na horýýýýýýýý
radši se eště furt netěšim ale 8 litránků vína máme a flašku zelený a slivovice taky - nějak to zvládnem
|