Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1719 . 1720 . 1721 . 1722 . 1723 . 1724 . 1725 . 1726 . 1727 . 1728 . 1729 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2012 12:30
- Nahlásit

VerčaZ
Párkrát se to ze mě nadobro snažili vymýtit

Co tendle? -třá by to zvládnul

HELE BRŮŮTKO NĚCO SPEŠL PRO TEBE

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2012 12:32
- Nahlásit

VerčaZ

Třicítku jo?

no! ale teda na Jizerce a v šest ráno, takže tam u nich tak něco přes dvacku???

Musí mít přimrznutý dírky nosní, udusí se udusí se!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2012 12:35
- Nahlásit

kachna_

- 70°C Zamrzlo peklo

tak ešče mám rezervu, dobrý.

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2012 12:55
- Nahlásit

Na Hromniceeeeeeeeeeeeeeee o hodinu vííííceeeeeeeee

a takýýýý :
Muší

vrznout i dyby měl zmrznout!!!
Pozn...autor neřeší jaké vrzání myslel!!)

Nezmrzla sem ještě ne to mě čeká až dnes nebo zítra...a nebo se možná jen zbláznim z tý práce šílený sem, zakopanááá jak a horník pod tím stohem papírů kujváááá

Ale zima je fakt naprosto příšená ! Nesnáším to... chci z práce domu..nejde vodemknout zámek, pak nejdou otevřít vrata od garáže..nejdou votevřít dveře od domu, čapnu chlupáče... vemu za kliku vevnitř (orosená) zavírám dveře zvenčí beru za kliku přimrzne mě ke klice rukavice (v lepším případě v horším ruka) chlupáči si to náramně užívaj prvních 10 minut pak už hopíkaj a střídavě zvedej nožičky aby omezili kontakt se zmrzlou zemí nejrači by se vznášeli nad zemí... nevidím, mám zamrzlý oči bo furt slzej..nedejchám nosem bo už zamrz...otevři pusu popodnu dech rozkašlu se tak zavřu hubu a nedejchám...zbejvá mě tím pádem tak 5 vteřin života ) když deme domu tak dveře a zámek se opakuje (neví že opakovaný ftip není ftipem) jak chlupáči jindy nechtěj domu tak se samo rvou do zavřenejch dveři , prostě neexistuje že by zůstali venku o vteřinu dýl .... chci je odstrojit nejde to zamrzly všecky karabiny... během čekání než povolí karabiny si chci rozvázat boty..nejdou zamrzli tkaničky u bot
Pak se všici (hlavně já) nasáčkujem k topení a další 3 hodiny rozmrzáme
A to je prosím jen lehce pod dvacet stupňů..zítra má bejt hůř
Ach jooo ci jaro a ci ho HNET!!!

Jináč nic nestíhám , všichni chtěj topit a chtěj to hnet ...jak dyby byla nějaká zima či co a přitom v Rusku si při týhle teplotě teprv zapínaj kabáty

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2012 13:20
- Nahlásit

Fajka.

vrznout i dyby měl zmrznout!!!

no tak .... to si myslim, že si nevrzne teda, páč nebude čím jako.

kujváááá

nebuď smutná, napsala sem ti aspoň básničku a na tý fotce ti to taky moc sluší

Nesnáším to... chci z práce domu..nejde vodemknout zámek,

ejch. No možná nahoře - stejně jako zde na zemi - inteligentně dělají servis topení přes zimu, aby to vyšlo levnějš??? Kamarádka takhle mrzne v práci

kachna_
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2012 14:07
- Nahlásit

PetraK
Klid, zejtra se zase zeptáš, nebo se zeptám já, páč (přestože uznávám, že jde o soukromý web a jeho majitel má svá práva) mi to taky vadí a mrzí , protože i pokud je třeba mufínek psíčkem, fenečkou, argoskem, eninkou, martinem dvouletym nebo třeba penízkem rolním, nevidim souvislost mezi jeho blokací a smazáním tématu, které nebylo OT, ani rasistické, co já vim.

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2012 14:17
- Nahlásit

kachna_

Klid, zejtra se zase zeptáš, nebo se zeptám já, páč (přestože uznávám, že jde o soukromý web a jeho majitel má svá práva) mi to taky vadí a mrzí

dík. aspoň si nemusím začít myslet, že svět se zbláznil, jen že se seběhlo hejno.

nevidim souvislost mezi jeho blokací a smazáním tématu, které nebylo OT, ani rasistické, co já vim.

ty Mirko!

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2012 14:18 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

PetraK
kachna_

nestíhám
ale nespletly jste se???? to má bejt přece Jitka!!!
a du... Kvok...

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2012 14:20
- Nahlásit

Fajka
Jitka

Jitka je kráva - to přijde třebas v dalším levlu, Mirka je Dušín , si nečetla Speedy Arrows?

Kvok

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2012 14:21
- Nahlásit

PetraK
to přijde třebas v dalším levlu
už brzy...

si nečetla Speedy Arrows
ne

Kvok

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2012 14:29 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fajka
už brzy...

Jáááá ich waajs, abych citovala klasika Tildu

ne

no vidiš, zásadní chyba ve zdělání - doplň mezery, kvok.

a co ta básnička - vystískneš si jí a zarámuješ?

mmch - neříkej mi, že i Fajka se rve domů? už se děvenka starostlivá neválí jak magor ve sněhu? už ne??

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2012 14:31
- Nahlásit

PetraK
a co ta básnička - vystískneš si jí a zarámuješ
toooo bych jako mohla a jako autora uvedu :

Mudr. Ing. Jitka Mirka PüP Kolarik alias střevo básnické
ale hááskáá je... sem původně myslela že jen blouzníš z mrazu a ono je to hned básnický dílo

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2012 14:32
- Nahlásit

Fajka

Mudr. Ing. Jitka Mirka PüP Kolarik alias střevo básnické

ztracenej případ ešče připiš, ať to mám delší při podpisu

blouzníš z mrazu a

dyk tady je jen mínus jedenáct.

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2012 14:32
- Nahlásit

PetraK
mmch - neříkej mi, že i Fajka se rve domů? už se děvenka starostlivá neválí jak magor ve sněhu? už ne??
jo...rve..hlavně ona bo bé hárat a nemít kožuch je celá nahatá

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2012 14:34
- Nahlásit

PetraK
ztracenej případ
ztracenej? no tak dyž se ztratil ta nejni ne? tak to tam nemůžu psát ! přece!

dyk tady je jen mínus jedenáct.
noooo takovej pařák herdek!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2012 14:35
- Nahlásit

Fajka

je celá nahatá

poběhlice jedna!! kurva prodejná ! ešče se na to vyslíkne!

pak se nemá divit že na ní lezou chlapi a její zima

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2012 14:37
- Nahlásit

Fajka

ztracenej? no tak dyž se ztratil ta nejni ne? tak to tam nemůžu psát ! přece!

to je fakt, třeba ho někdo ukrad a říct nahlas, že něco je ukradený, to asi je v týhle společnosti blbý. tak nic, zas budu mít krátkej podpis

pařák

vem šortky a přijeď uděláme piknik u rybníka

kachna_
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2012 14:38
- Nahlásit

Fajka
je celá nahatá
baby bláznivý opelichaný (mám to doma trojmo)

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2012 14:38
- Nahlásit

kachna_

trojmo

nechlastej! vožereš dítě!

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2012 14:42
- Nahlásit

kachna_
baby bláznivý opelichaný (mám to doma trojmo)

tak si vemte taky šortky a jedem k Petře K se vykoupat do rybníka

poběhlice jedna!! kurva prodejná ! ešče se na to vyslíkne
jo, přesně!

A dDokýš si momentálně myslí že se dostal do ráje bo Fajuška je děsně milá a přítulná, voňavá a on může chodit pořád za ní a hrát sina mašinku a na vagoonek... frňák zapíchnutej ve fifině a Fajuška na něj laškovně hází vokem... zatím to je pro něj ráj... v saně se změníme až nejdřív nebudu chtít já a pak už ani Fája sbalí si dobrovolně čamadan a pude za Skypim

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2012 14:45
- Nahlásit

Fajka

A dDokýš si momentálně myslí že se dostal do ráje

heheheé, počkej až přistane na zemi to bude pumelice

sbalí si dobrovolně čamadan a pude za Skypim

já nevim

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2012 14:46
- Nahlásit

PetraK
já nevim

jo tak myslím že bé tak načtvanej že pude až tam

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2012 14:48
- Nahlásit

Fajka

pude až tam

tak ať jich pár veme

kachna_
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2012 15:56
- Nahlásit

PetraK
Eldoguero mi ale připomněla inscenaci http://www.mestskadivadlaprazska.cz/repertoar/aktu alni/jaroslav-foglar-rychle-sipy-28.html
doporučuju, jestli to ještě budou dávat. Je to skoro parodie a je to perfektní.
Jéžiš doufám, že jim v repertoáru vydrží Saturnin dokud nám nepovyroste i Káťa

kulala
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2012 16:27 - Změnil/a: kulala
- Nahlásit

zdravim ve spolek zeny doufam ze jste neumrzly vsici
novinky z domova i ze zahranici hus jenom chviiiiluuu a je tuuuuuuuu bobikaaaa a pribyl mi utulkacek v sobotu si ho jedu vyzvednout jedno oko nezustane suche - kulala jasa uz tu neni pusto
(ne ze by tu teda nekdy bylo prumerne tak 20 psu, dve kocky a dve svine ))

Eire
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2012 18:00
- Nahlásit

čauky rychlé šípy

Ráno poněvadž byla kosa jak brno,jsem pséky jen pohonila po zahradě...a zašla do tepla posilky

Taky jsem vzazila do pícerny ingrediens na kynutý knedle,hotový byly hnedle...

pak jsem chvilku pracovala,dočetla kterak malé kachňátko chodí vyměšovat na povel klikru a byla jsem vedle jak ta jedle...ovšem dorazila jsem to čtením tematu o moderátorech,že já tam kráva lezla

kachna_
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2012 19:10
- Nahlásit

asi jsem se zamilovala

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2012 19:15
- Nahlásit

Grogstaaajn!!!
kulala
pribyl mi utulkacek v sobotu si ho jedu vyzvednout
Foto pak koukej nakulalit!!!

Fajka
bo Fajuška je děsně milá a přítulná, voňavá a on může chodit pořád za ní a hrát sina mašinku a na vagoonek..
U vas se taky hara?? A je to bezpecne?
frňák zapíchnutej ve fifině a Fajuška na něj laškovně hází vokem...
NO dovol??!
Coz mi evokuje vcerejsi Kulali hlasky, vymyslela backurky s Kremylkem... aneb nakopnout do zadnice haraciho Kremylka, s frndou (nikoliv fifinou!!!!) zvici velikosti melounu = obout si rtw na nozku. Vochomurku asi budu muset udelat ze Skritka, budu mit hezke backurky.
Mudr. Ing. Jitka Mirka PüP Kolarik
Covece, ja vychazky omezuju, mohutne, bych dopadla jak Meresjev. Pritahnu domu skoro za tmy, uz 3. den tu setrvale fici nehorazne, ted je asi -15 a vidrholec zase maximalni. Hlavne ale cuzy ani nemaji zajem nekam trajdat, venicky fenicky na zahrade a rychle domu do tepla!
U esuse bych jen mela strach, aby mu treba neomrzly konecky usi nebo tak neco, ale kdyz pakoslav neustale krouzi a je v pohybu, pocasi toto nechutny ma rad - proc ne.
To je mi vic lito psu, ktery v tomhle mrazu lidi potahnou na cvicak, neco odcvicej, rozehratyho psa zavrou pak do odkladacky/auta (sami si zajdou ke kamnum do klubovny na caj) a pak zcela ztuhlyho, nerozhybanyho psa zase vytahnou do mrazu treba na obrany, nebo poslusnost - to je o natrzeni svalu nebo i neco horsiho. A ze jsem podobnych blbcu zazila furu.

kulala
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2012 19:35
- Nahlásit

Fifi

fotky navalim neboj v sobotu je tu mas

Coz mi evokuje vcerejsi Kulali hlasky, vymyslela backurky s Kremylkem.
.. no dyk ty pyco take papuce chci takyyyyy

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2012 19:39
- Nahlásit

Tak jsem dotáhla do polí batoh jablek, mrkve a brokovnice, zrní a lojový koule. Seděla tam chuderka kosice ani se nehýbala, když jsme přišli ke stromu. odlítla až když se Ešus oklepal

Pak jsme se ještě stavili za Evou, od který máme Hošíčka, měla náhodou službu, tak byla ráda, hošíček tam rotoval po čekárně ordinace jak urvanej vagon po nádraží, předvedl zajíce, veverku, běhal na povel okolo a páč Evu celou oslintal, prvně jsme vpraxi mohli uvést do života povel EPA JÁ MÁM TEN KAPESNIK?? předpisově mi vytáhnul ubrousek z kapsy a dal ho Evě , ať se odprasí . A vyžral jí tam asi tunu odměn pro pacienty ale může, páč když jsme se vážili, tak je celej zhubnutej o dvě kila!

kulala

chviiiiluuu a je tuuuuuuuu bobikaaaa

JUCHÉÉÉ, BUDEM ODPOČÍTAVAT, KOLIKRÁT SE EŠČE VYSPINKÁ KULALA, NEŽ TO BUDE??

a pribyl mi utulkacek v sobotu si ho jedu vyzvednout

tak tetkon budeš mít tři psy? jo?

Fifi
U esuse bych jen mela strach, aby mu treba neomrzly konecky usi nebo tak neco, ale kdyz pakoslav neustale krouzi a je v pohybu, pocasi toto nechutny ma rad - proc ne.

no já si právě tak řešila , ale už neřešim hoďka a půl a furt proudí, jen teda je to pro něj nuda, páč ho držím na cestách a dovnitř pole jdem jen nandat krmení pro zvěřinu, a to je ale furt u mě, nechci aby ani rušil,jakejkoliv zbytčnej pohyb pro zvěř je prostě zbytečnej.

To je mi vic lito psu, ktery v tomhle mrazu lidi potahnou na cvicak, neco odcvicej, rozehratyho psa zavrou pak do odkladacky/auta (sami si zajdou ke kamnum do klubovny na caj) a pak zcela ztuhlyho, nerozhybanyho psa zase vytahnou do mrazu treba na obrany, nebo poslusnost

no tak to vůbec, vůbec, cvičák - kdybychom chodili ještě- bych v tuhle dobu nepáchalal.

vcerejsi Kulali hlasky, vymyslela backurky s Kremylkem

mám tu představivost velkou - jedna hlava tupice, druhá hlava prdelice..........

kachna_
asi jsem se zamilovala

no a to se ti nedivim, je to přesně tvůj styl- jdeš do nich??

Eldoguero mi ale připomněla inscenaci

a neboooj, Saturnina nestáhnou, to je klasika
Eire
čtením tematu o moderátorech,že já tam kráva

no jo, nemáš bejt Jitka! máš bejt Mirka, víš!

<< 1 ... 1719 . 1720 . 1721 . 1722 . 1723 . 1724 . 1725 . 1726 . 1727 . 1728 . 1729 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání