Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1656 . 1657 . 1658 . 1659 . 1660 . 1661 . 1662 . 1663 . 1664 . 1665 . 1666 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2011 12:32
- Nahlásit

Hyena
.... ale u tebe by se nebylo čemu divit

já sem schopná nakoupit kdekoliv ale dnešní nákup bude zajímací, páč půjdem rovnou z lesůch.. to budu vypadat jako prase...

tak pááápá

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2011 12:36
- Nahlásit

PetraK
tak pááápá

HALT!!! co tá velikost???

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2011 12:39
- Nahlásit

Fajka
velikost

pani... velikost je špatná, velikost je veliká já.. nechtěla sem votravovat, páč abych furt nevotravovala.

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2011 12:39
- Nahlásit

Pes právě leží na územíjakoby nikoho tak budu muset zkusit něco obvolat tyjo fakt nechci aby tam byl až do rozpadu

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2011 12:41
- Nahlásit

PetraK
pani... velikost je špatná, velikost je veliká
ej ej to mě mrzííí paní že ste dala na nás noooo (
tak já tam písnu že posíláme v obálce zpět , máte drobný na počtovný??? že by se to hodilo do tý vobálky?

Hyena
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2011 12:44
- Nahlásit

Fajka
tyjo fakt nechci aby tam byl až do rozpadu
Hele a nejde na něho něco hodit-myslím nějakou hlínu nebo písek a pohřbít ho?

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2011 12:48
- Nahlásit

Hyena
Hele a nejde na něho něco hodit-myslím nějakou hlínu nebo písek a pohřbít ho?

no jo tyjo leži na metrovým mantinelu sněhu takže jen přikrejt nejde ..a přiznám se že nemám na to ho přešoupnout někam jinám a zahrabat...v poslední době bych to psychicky nedala prostě

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2011 12:48 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

Fajka
Pes právě leží na územíjakoby nikoho

Promiň, nedočítám... ale zkoušela jsi volat policii? Ať obvolají příslušné instituce oni - ad hygiena, možná infekce atd.... Takhle jsem to udělala já, když jsem našla v parku u rybníka v Břevnově pytel utopenejch koček (((... Policajti na mě zkoušeli, ať zavolám tam a onam, řekla jsem jim, že já nikam volat nebudu a že pokud se rozšíří nějaká infekce apod., je to na jejich triko a jsou to oni, kdo budou mít značné nepříjemnosti. Zabralo to.
Byla jsem strašně nasraná... tak mi to šlo dobře...

Hyena
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2011 12:51
- Nahlásit

Fajka
a přiznám se že nemám na to ho přešoupnout někam jinám a zahrabat...v poslední době bych to psychicky nedala prostě
Tomu rozumím, proto jsem myslela přikrýt ho na tom místě. Ale na sněhu to nejde, to chápu

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2011 12:51
- Nahlásit

ale zkoušela jsi volat policii?
né ještě sem nevolala nikam bo sem se chtěla tu s váma poradit kam nejlíp zavolat

dík zaradu

Člen
# Zasláno: 29 Pro 2011 12:58 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

Fajka

není zač

Zkoušeli na mě, ať SI zavolám kafilérii nebo správu Břevnovského kláštera nebo /už si nepamatuju/... Když jsem vypěnila, řekli mi, že tam teda pošlou chudáky kluky s pytlema, aby ty kočky v rozkladu sebrali...
Apeluj případně na to, že je poměrně teplo, a že se z rozkládajícího těla můžou šířit různé choroby (nikdo neví, na co vlastně pes zemřel)

EDIT: nejde o pruzení policajtů, ale o to, že když začneš obvolávat, budou tě posílat od ďábla k čertu, provoláš 2 stovky jen to fikne a stejně se nedobereš kloudnýho výsledku...

brut
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2011 13:31
- Nahlásit

PetraK
Furt venku, nebo se válíme. Včera jsme si vyrazili do Unhoště, péf už se začíná těšit, až my vypadnem do práce
se mu nediv, ho honíš jak nadmutou kobylu

Hodlám Brtnikoj říct, že se musí nutně stát obratem rentiérem. Chci bejt rentijérova žena!
chudák Brtník

jak to zvládáš?? myslim na tě a držm šécko co mám
díííkuju, zatím ok, pít hnus začnu za chvíli

Jo a s dovolením sem tě použila jako zbraň
jako zbraň? Jsem stále tady, tak jsi mě do praku nevložila

Fifi
Jiz nemam tupou hlavu! Perdeli chlupy, treste se!
si blbáááá

brut
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2011 13:36
- Nahlásit

PetraK
dnešní nákup bude zajímací, páč půjdem rovnou z lesůch.. to budu vypadat jako prase...
myslíš, že to bude někoho zajímat? Pokud nebudeš smrdět jak bezďák, tak to bude každýmu fuk

Fajka
Pes právě leží na územíjakoby nikoho tak budu muset zkusit něco obvolat
zkus silničáře, ale moc bych nebyla překvapená, kdyby se nikdo neobjevil ... , nebo policajty, ať se starají... minimálně by měli mít na silničáře spojení a mohli je popošťouchnout...

brut
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2011 13:38
- Nahlásit

Fajka
ááá, koukám, že částečně podobně odpověděla Hipík ... zkus to a nenech se otrávit a spíš je pruď ty.... minimálně by měli vědět, kam se mají obrátit. U nás taky tvrdili, že na odchycený dravce nemají žádný kontakty a ani nic jiného, ale měli, jen se jim to nechtělo hledat...

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2011 13:39
- Nahlásit

tyvoeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. přeskrajskou veterinární správu přes likvidaci SAP MImoň po městskou polici přes obecní úřad až po policii státní ...sem telefonovala půl hodiny
grrrrrr fakt jak horkej brambor děs běs

brut
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2011 14:08
- Nahlásit

Fajka
tyvoeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. přeskrajskou veterinární správu přes likvidaci SAP MImoň po městskou polici přes obecní úřad až po policii státní ...sem telefonovala půl hodiny
hnusný, fakt hnusný .... doufám, že ho někdo odklidí

Tak dámy, jdu bumbat první litřík...držte mi palce, ať pokaždé doběhnu ... jo a není to chuťově hnusný, spíš mi to přijde přeslazený... Asi si zítra to cukroví nedám

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2011 14:14
- Nahlásit

brut
doufám, že ho někdo odklidí

neboj já si to zejtra ráno zkontroluju

Tak dámy, jdu bumbat první litřík...držte mi palce, ať pokaždé doběhnu ... jo a není to chuťově hnusný, spíš mi to přijde přeslazený.
brrrr fuj! tak přeju at už je záftra toudle dobou !!!

brut
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2011 14:47
- Nahlásit

Fajka
neboj já si to zejtra ráno zkontroluju
zkontroluj, jsem zvědavá ...

brrrr fuj! tak přeju at už je záftra toudle dobou !!!
už mám v sobě litřík ... brrr, už aby bylo zítra

brut
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2011 15:46
- Nahlásit

TAk a další litřík je vypitý .... teď hodinka pauza a pak už jen litr a půl .... hurááááá, myslím, že do sedmi budu totálně vyčištěná a zmrzlá

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2011 16:32
- Nahlásit

Fajka
To je smutny, s tim pesanem.. Hele, este me napada, zkus ho vyfotit, treba ho nekdo hleda... Nebo aspon popis nekam dat, na blizky veteriny ci do utulku.
brut
Preji rychly dobehy!

brut
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2011 16:46
- Nahlásit

Fifi
Preji rychly dobehy!
děkuji, dobíhám rychlostí blesku a zbývá mi vypít poslední hrneček a mám ten hnus za sebou..... teda ne ten běhací, ale pít už budu jen bylinkovej čajíček pro zlepšení chutě

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2011 18:10 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Tak si tu vesel šukám po světničce, Magdaléna Dobromila by ze mě měla radost. Pánové právě odfordili zakoupiti nějaký to zavlažovací zařízení. A Silvestr může zítra vypuknout!! Juché

Zajeli jsme si do Nenačovickejch lesůch- krásně vám tam bylo. Tohle já na svátcích miluju, že můžu vyrazit a cárat.HOšíček se krapítek steknul, páč ho Brtnik zlobil s obří nalomenou větví od stromu, která visela do cesty a vypadala, že by mohla na někoho žuchnout, tak jí chtěl Brtnik dorvat dolů, ale kupodivu to nešlo a Hošikus se mohl doslova steknout, páč na ní vyskakoval ááá bylo to moc vysoko, takže pořádně se zakousnouti bylo zhola nemožné a to ho dost jako ale dost prkalo, takže řval- no jak na lesy

Fajko -

takže ani vet. správa nic??
a kdo se k tomu nakonec přihlásil, že to zařídí?

brut
TAk a další litřík je vypitý ....

to zní tak hezky alkoholicky, škoda, že to nejni třebas pivíčko, to by bylo lepčí. Tak to zvládni Prťka a jak říká Fifi, rychlý doběhy přejem a palce držíme.

jako zbraň?

no jo, no jo, páč prostřední hošíček jest churav, má v hlavě nějakej zánět či co , votekla mu huba a má ATB a kretén si usmyslel, že v pátek a v sobotu půjde do práce, takže sem mu řekla, že moje kamarádka, která pracuje na patologii (no jo lhát se nemá, ale to nevadí, že už tam nepracuješ, ne? ) mi řekla,že by mu pak taky mohli sekat KOST! a že když ty ATB bere teprf od pondělí, tak teprv ve středu mu začly pořádně zabírat a že když nebude s tim ležet, tak to zabírat nebude, takže se nevyléčí.... a useknou mu potom půlku hlavy! Tak. dobrý ne?

? Pokud nebudeš smrdět jak bezďák

nooo, to sem sice nesmrděla, ale vypadala jsem tak, bagáně totál zahnojený od bahna, jak jsme to pak brali přes pole, bundu zaflusanou vod čokla, rukávy zabahněný vod čokla a ruce?? tak o těch teda nemluvim, nechala jsem si na sobě vodítko a píšťalku, aby hned každýmu bylo jasný, že sem velkej kynológ a ne bezďák

ho honíš jak nadmutou kobylu

nehonim, honí se sám, debžoň. Dneska zásadně žádal házet poleno - a že to teda bylo poleno, přes strž v lese, že jako normálně to neni vono, páč tady se může zřítit listím dolů, tam padnout po hlavě do potoka, páč to nedobrzdí, vysápat se na druhou stranu strže, tam hledat to poleno, popadnout poleno, sjet po listí dolů, zapadnout hlavou do potoka, vysápat se s polenem na cestu... a takhle furt dokolečka. Už mě trochu bolí rameno, vona je ta strž totiž podél celý cesty a dohodit na druhou stranu je šichta .... teď tu cárá bytem a vnucuje mi krysu.... apropooooo!!... to mi připomíná !!!!

FAJKO - ROZTRHNU TĚ VEJPŮL, JAK HERODES!! Včera zas si na tě vzpomněl ten idojet zrzavej a asi pojal přesvědčení, že každou návštěvu oslní, tak jako tebe, když něco zdemoluje takže před Evou, od který ho máme, rozcupoval na pikomilikousíčky zcela NOVOU, NOVOU!!! vánoční krysuuuu ste voba - jak t,y tak von, příšerný jelita!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2011 18:13
- Nahlásit

brut
čajíček

no ten tu teď preventivně piju taky, ale černej. po včerejšku se zážitkem s kolenem.... to nějak potřebuju, jinak bych to pak neustála

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2011 18:17
- Nahlásit

PetraK
po včerejšku se zážitkem s kolenem....
Copak, copak? Kdyz tak mam nahradni, dneska sem u reznika jedno koupila.

Hyena
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2011 18:18
- Nahlásit

Jééé ženy, že nevíte, vodkaď Brůtice píše?

brut
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2011 18:18
- Nahlásit

PetraK
tak já nesmím ani čajíček... jen vodičku., jak mi prozradil synek... takže mám smolíčka
Zbytek dočtu později...

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2011 18:20
- Nahlásit

Fifi
.. Hele, este me napada, zkus ho vyfotit, treba ho nekdo hleda... Nebo aspon opis nekam dat, na blizky veteriny ci do utulku
ejch to mě nenapadlo tak záftra vemu foták a pokud tam ještě bude tak ho blejsknu ale od vidění ho fakt neznám... ale doufám že tam už nebude.

Nakonec se nade mnou slitoval stráčník MP z JBC když sem si posteskla že provolávám už půlhodinu svoje prachy a posílaj mě vod čerta k dáblu tak si nechal vysvětlit kde je (kupodivu přesně hned pochopil místo ) a slíbil že to zařídí už dál sám ....bo jeho jako orgána si jen tak někdo nedovolí posílát od čerta k dáblu, žááno akže vlastně nad rámec jeho poviností bo už to není oblast JBC. Ale stejnak tam pjdu zejtra ráno juknout...snad nenapadne moc sněhu abych se tam nemusela bůh ví jak vrtat ...

FAJKO - ROZTRHNU TĚ VEJPŮL, JAK HERODES!! Včera
jo jo kecáš si vzpoměl jak ste se krásně přetahovali vo tvůj svetr a ted to svádíš na mě ty vasiliso !!!

a useknou mu potom půlku hlavy! Tak. dobrý ne?
dyk z tebe bude mít noční můry

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2011 18:22
- Nahlásit

Fifi
Copak, copak?

mnooooo, byli jsme včera v Unhošti a v plánu bylo, že poobědváme v hospůdce tam, jenže měli zavříno, takže že půjdeme doma. Já si naplánovala něco lehčího, ale.... Brtnik tak básnil vo nějakým pečeným masu.... že jsem si stejně jako von objednala kolínko... a jak jsem byla hladová, tak jsem moc nekousala - nebo takhle kousala jsem ještě míň, než normálně, páč moc nekoušu... a ono bylo tak kráásně křupavě upečený.... což ale už v půl třetí ráno, když se mi to připomnělo v žaludku, tak moc krááásně nevypadalo, takže sem se... prostě.... zvrhle vrhla. Naštěstí v lednici byla nachlazená kola, takže jsem si jí poslala uklidnit do žaludku, což sice klaplo, ale ... není to se mnou ešče cajk... musim se pochlapit, jinak to bude průůůser

dneska sem u reznika jedno koupila.

Brtnik dvě.. naložil .... zkamarádil s kuřetem a právě to obojí hodil do trouby. Já vařím brknedle. zéli už je. Asi začnem s tim Silvestrem už dneska

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2011 18:25
- Nahlásit

Fifi
Kdyz tak mam nahradni, dneska sem u reznika jedno koupila
já mám zas náhradní prasečí nožičky dyby někdo potřeboval , akurát už sou drobátko vožužlaný

Dneska se ty dvě jelita (pruhatý i plesnnivý) rozhodli že mě zničej..rozhodli se jít na prochajdu s nohama v držkách a ze svýho nechtěl ustoupit ani jeden
nakonec sem teda vyhrála a sebrala jim je voběma..dokonce i Fája pak odevzdala bez keců, což sem byla dost v šoku teda

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2011 18:25
- Nahlásit

Fajka
jo jo kecáš

NEKECÁM!! tamto bylo kontrolovaný demolování, todle je spontání a dělá to dycky jen když přijde návštěva, tutově si myslí, že všecky voslní tak jako tebe

dyk z tebe bude mít noční můry

no a! To má i beztak! furt lepčí, než kdyby mu tu hlavu fakt museli nějak vosekávat

Hyena

Jééé ženy, že nevíte, vodkaď Brůtice píše?

z butky, vodkad jinak, dyk je tam nastěhovaná už normálně

tak já nesmím ani čajíček... jen vodičku., jak mi prozradil synek...

hm, já sem si to myslela,

Zbytek dočtu později

a... prooooč???
promiň, prtka, mi si tady z tebe děláme čurinu viď? ale tak zase aspon, máš u toho veselo. to nejni vošklivá čurina, víš to viď?

<< 1 ... 1656 . 1657 . 1658 . 1659 . 1660 . 1661 . 1662 . 1663 . 1664 . 1665 . 1666 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání