Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1656 . 1657 . 1658 . 1659 . 1660 . 1661 . 1662 . 1663 . 1664 . 1665 . 1666 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2011 17:37
- Nahlásit

Fajka
jsou taky pěkný jelita
Jsou. To libeznice.
Janiii
děsně se netěšim
Spravne, dobre delas!!! Sem vedela, ze potesi. V utery to budu mit stejne, uz mi leze cukrovi a salat aj usima.

Hyena
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2011 17:48
- Nahlásit

Zdravím, ufff, tak další náročný den za námi a k Físli nám přibyla na hlídání další čubís. Aspoň mám doma veselo. Jinak si užívám Pyšnou princeznu a vodečku s džusíkem

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2011 19:15
- Nahlásit

Hyena
Co hlidas? naky pruhy?

Hyena
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2011 19:17
- Nahlásit

Nene, " držtičku černou " starobní ..Prima sestavička- hárafka pruhatá, samečky vábící a staroba 12letá prudná, na samečky, díky věku, alergická

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2011 19:20
- Nahlásit

Hyena
" držtičku černou "
Sis, tech je, specifikuj.

Hyena
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2011 19:35
- Nahlásit

Fifi
křižovatka labroše a NO- v klidu jede mod labrador, tj. miluju lidi, žebrám apod. Kdžy prudí, vykoukne mod NO a její celkem pořád eště dost

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2011 20:05
- Nahlásit

Nazdar Ramštajni, přeju vám hezký první svátek vánoční, ráno sem psala, aby se jedla čočka, tak malá změna, ta se jí až za týden, teď se má dojídat salát, ale to neva, páč když je v něm cibule, prdí se po něm stejně jako po tý čočce. Měli ste krásný ježení? Kdo ještě dostal děcko krom Kachny_?

brut
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2011 21:09
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Dneska odjela ségra s Balinkou, páč má moc práce a ještě je z ních chcípák, tak se jela léčit domů. Odpolko jsem byli u švagrů, páč švagrová měla 23 kulaté narozeniny ... oslava byla vzhledem k situaci velmi komorní, ale modrá orchidej jí potěšila

No a teď sedím konečně u pohádky

Eire
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2011 21:46
- Nahlásit

Zdravíčko a štěstí všem,vzhledem k tomu,že dětí do 10 let již doma nemaje...pojala jsem vánoce jako čas na meditaci a bez PC...jen fifijofka mě dnes vrhla zpět do reality

A pak také akce synátora a jeho milé,bolestnou ztrátu kocourka chtěla řešit náhradou....mají takovýho milýho souseda asi vraha,ale za ruku ho nechytli...
Tak chce jen kocoura do baráku,ale doma pouze ..takže volba padla na britku....setkání s jedním množitelem na svitavsku dopadl málem fyzickým napadnutím syna,protože se se množitele dotazoval na věk,proč kotě nabízí na náměstí a domů je nechce pustit,očkovák a nabízel k vyplnění kupní smlouvu....kotě mělo 6 týdnů,nečistá očka,prdelku posmolenou a v uších sajrajt,když vznesli pochybnost,prý doveze opět na náměstí nové zvíře z dalšího vrhu,jen bude mladší o 14 dní

Konec byl takový,že mladá má doma kocourka,od kočky kterou mohli vidět .Mimča kočičí v soužití s dětmi,odčervená,očkovaná za za menší cenu než ten množitel.Bohužel také bez PP....

brut
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2011 22:17
- Nahlásit

Eire
a jééje , to vůbec není pěkná story

Eire
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2011 22:21 - Změnil/a: Eire
- Nahlásit

brut

to vůbec není pěkná story

no není,ale zajeli o 60km dál a mají kocourka pěknýho...
[imgs]https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos -ak-ash4/s720x720/400985_1725894723315_1716810846_ 822493_128457272_n.jpg[/imgs]

Eire
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2011 22:23 - Změnil/a: Eire
- Nahlásit

hmm tak z toho blbýho FB to nestáhnu... tak něco jiného pro potěchu duše

terka_devil666
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2011 13:08
- Nahlásit

Drahé známé i neznámé... tak nějak sem vždy jen nakouknu, ale posílám aspoň pf...

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2011 14:49
- Nahlásit

Děcka, je tu někde Ešuska? Eslivá tu je, nechtěl by pan Kostitřas zdědit po našem Pínečkovi krabičku zrníček, sepiový kostičky od moříčka, píseček jemný na trávení a vodičku na čištění vody ku pití?

Hyena
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2011 16:52
- Nahlásit

rumštájn
zdravím při třetím svátku vánočním..... čubinky si tu spolu užívají a já už se docela těším, že budou vánoce za námi. Letos je to fakt "napikaču."

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2011 16:57
- Nahlásit

Hyena
při druhém pani, při druhém ))))

Janiii
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2011 16:59 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit

dneska jsme přijeli za Berunkou a babička mi přiznala, že porušila zákaz - a ZAS SE PRODUCÍROVALA S BERNI NA PROCHÁZCE já ji fakt přetrhnu!!!!!! prej byla berni děsně hodná, šla pomaličku na vodítku a měla děsnou radost, že jde na procházku ... vysvětlovat babi, že je to ok do doby, než spatří někde jinýho psa, nedejbože na volno a jak by je asi od sebe trhala - na to odvětila, že měla s sebou francouzskou hůl, aby se jí dobře šlo a jak ji berni pěkně táhla do kopce (předpokládám na stahováku ) a že by se do psa nepustila, že s ní stála dobu u sousedů u jejich ovčandy, ta že se přes plot mohla zbláznit jak štěkala a berni nic, byla hodná ....
nervy mam fakt jen jedny
naše přehánění a líčení, jak Míra berni odtrhával od jiný čuby a měl s tim co dělat, nepomohlo, protože "takovou my berni neznáme, to si vymejšlíte, to by neudělala" ... já se z nich fakt poseru

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2011 18:24
- Nahlásit

Gerda
tak malá změna, ta se jí až za týden, teď se má dojídat salát,
To teda nene, komu smrdi rybi poblifka, cpe se cockovkou i na stedrej den a i na novej rok. A salatem taky porad.
Gerda
zdědit po našem Pínečkovi
Sem se sla podivat, kdo byl Pinecek a uprimnou, pani. Posranej rok, uz at je mu konec!!

Janiii
já se z nich fakt poseru
Echjo, stariky fakt nepredelas, horsi jak s malejma detma, vzdycky vedi vsechno nejlip a stejne si to udelaji po svym. Ale na druhou stranu, je pravda, ze coklove se chovaji jinak, kdyz je vede nekdo hur chodici a tak, muzou byt jak vymeneny. Tak snad nedojde k zadnymu stretu primymu a babi nebude muset pouzit tu berlu.

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2011 19:32
- Nahlásit

RRRRRR
RRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRRR
RRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!!!

BYLA SEM HODNÁ BYLAÁÁÁÁÁÁ, JÉŽIŠEK PŘIŠEL A AJI ANDĚLÍČEEEEEEK

Dostala sem dárečkůch mnoho, mnoho, můžu si vybrat, budď budu Rrrrramštajn- páč mám moc a moc ramštajních dárečků - aji tu úúúžaaaasnou mikinůůů co sem nutně potřebovala, a nový cédečka a tak. A nebo můžu bejt taky žena vod Pepka Námořníka, páč sem dostala spoustu olivovejch serepetiček (kosmetickejch), takže sem jedna velká Oliva ,

a co ste vyráběly vy milé děti?

já teda krom jééžiška a chození s hošíčkem ven VŮŮŮBEC VŮŮŮBEC NIC, PROSTĚ SE ČISTĚ FLÁKÁM A HNIJU, prvně letos

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2011 19:36
- Nahlásit

Janiii
"takovou my berni neznáme, to si vymejšlíte, to by neudělala" ...

možná tě trošek uklídní, že oni se někdy s těma staršíma ročníkama chovaj tak nějak výjimečně?? Berni neni debil a možná stejně jako Ešus dokáže brát v potaz,že s babi se musí jinak?? Ešus se totiž na vycházkách s mámou chová naprosto excelentně

Fifi

Ale na druhou stranu, je pravda, ze coklove se chovaji jinak, kdyz je vede nekdo hur chodici a tak, muzou byt jak vymeneny

aha Fifi dík, já si říkala, že třeba fantazíruju a tys mi to potvrdila. Ešus se fakt prostě s mámou chová naprosto, naprosto vzorně a doufám, že to tak bude furt teda.

Hyena
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2011 19:38
- Nahlásit

PetraK
PROSTĚ SE ČISTĚ FLÁKÁM A HNIJU, prvně letos
Taky sem se snažila hnít...jen mi to prostě kontext trochu kazil

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2011 19:40
- Nahlásit

Eire
milé,bolestnou ztrátu kocourka chtěla řešit náhradou

mají takovýho milýho souseda asi vraha,ale za ruku ho nechytli...

to je mi líto

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2011 19:42
- Nahlásit

Hyena
jen mi to prostě kontext trochu kazil

a was ist denn Los??

Fáááájkoo
vy jste teda měli extra napínáka na štědráka

brut
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2011 22:33
- Nahlásit

http://www.novinky.cz/koktejl/254502-gorily-obklic ily-turistu-drbaly-ho-ve-vlasech-a-davaly-mu-pusu. html?ref=ostatni-clanky

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2011 06:14 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

Milé ženy,

doufám, že jste Vánoce všechny přežily a prožily v klidu a míru...

Já byla rozhodnuta Vánoce ignorovat, částečně se mi to i dařilo. Jen pejskům Ježíšek nadělil vepřový koleno a bednu jablek (který milujou) a jinak jsem se rozhodla je neřešit.

Na Štědrý den dopoledne jsem seděla v pyžámku, mikině s králíčkama (poslední čisté), a vlasama spletenýma do copánků (můj noční účes ;--)) ), pokuřovala, pila kafe a nijak se nestresovala... pohoda jazz... Dokud nezazvonil telefon a neozval se hlas mého kamaráda, co že bych řekla tomu, kdyby mne se svým synem přijel navštívit. Řekla jsem, že by to bylo fajn, a kdy že přijedou... Bujarým hlasem zvolal: "Ale my jsme tady před vratama!!!" Zmohla jsem se jen na tiché: "No to si děláš prdel..." Nedostatek mého nadšení ho mrzel, a řekl, že teda jedou pryč. Tak jsem zas řekla já: "Jdu k vám, nikam nejezdi, ale ber to tak, že vstup je na vlastní nebezpečí..." Projevil se jako diplomat a nehnul brvou nad mým prapodivným ustrojením, mírným bordýlkem v kuchyni ani tím, že jediná vánoční výzdoba se sestávala z oranžovýho soba oběšenýho na lampě, který přišel v balíčku od Ešusky .

Zdrželi se asi dvě hodiny a nakonec to bylo fajn , i když takovýhle překvapeníííí z duše nesnáším.
Pejsci byli nadšení, jednak nám přivezl štangli salámu a nějaké psí jídlo a druhak byli k dispozici 2 nové živé pískací hračky a 4 další ruce ochotné je drbat... Toť asi tak vše k mým Vánocům...

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2011 06:36
- Nahlásit

Gerda
Píneček...

ééééch, to je mi moc líto...

Ešuska
zaregistrovalas Gerdinu nabídku ? ... já jen, než se to zakecá...

brut
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2011 11:42
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Konečně máme po Vánocích, jsem ráda.
Mladej je na návštěvě u prarodičů přítelkyně, mladá jde do práce, Brutík je od včerejška na výletě ( šlapal 45 km ) a dneska má setkání s dalšími lidičkami a fenečkou. No a Aluška si užívá paničky. Spala se mnou v posteli a omotala se dekou, takže mě ve finále byla zima... blbka.

Dárečky byly nádherné ... dostala jsem modrou orchidej, pánvičku na palačinky, nádherný skleněný zvoneček a kuchařku plnou zeleniny a další věcicčky .... myslím, že i ostatním se dárečky líbily a tak v tomto směru není nic špatného.
Jen mi zase omarodila ségra, takže jsem si jí moc neužila.

brut
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2011 11:45
- Nahlásit

Joooo a plesnifcííí se Svinííí dostali tolik dobrůtek, že je budou baštit minimálně měsíc ...ale Ježíšek přinesl i jednu moooc důležitou pomůcku a to nový klikr a je supééééééééééééér. Al reaguje hned a chce dělat

Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2011 12:50
- Nahlásit

Fujtajbl ve spolek,
u nás je pracovno. Ráno sem byla venku na dlouhý prochajdě, dneska bych je teda zabila voba bo táhli pěkně ale každej jiným směrem

Fája dostala velkou kost a Dokýš latexovýho čuníka...zrovna tady hraje hru čím víc čuně vřeští tím větší legrandae
myslím že brzo pude ven i s prasetem at si tam vřeští jak chce

Janiii
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2011 19:36
- Nahlásit

Fifi
2

<< 1 ... 1656 . 1657 . 1658 . 1659 . 1660 . 1661 . 1662 . 1663 . 1664 . 1665 . 1666 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání