| Autor |
Zpráva |
Eire
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2011 16:37
- Nahlásit
Ještě k těm energiím...je to dlouhé,ale ke konci zazní ,že lidstvo má dávno alternativní zdroje energie.... http://www.youtube.com/user/Gossscha1#p/search/0/_ h5i51y9cLs
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2011 17:17
- Nahlásit
Hele, přihoďte se někdo něco ouhylnýho....už jsme moc v realitě
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2011 17:23
- Nahlásit
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2011 18:22 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Hyena
přihoďte se někdo něco ouhylnýho.
neplačte, samy jste si to zavinily
(kamarádi nafotili kalendář )
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2011 18:33
- Nahlásit
kachna_
eště. .... krásnějch chlapů nejni nikdy dost. Aspoň na obrázku
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2011 19:06
- Nahlásit
kachna_
kamarádi nafotili kalendář
Este!
Hyena
Taky krasavec.
|
VerčaZ
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2011 19:35
- Nahlásit
Zdravím Ešusí forum. Ešuska tu není, tak nemusím používat ten příšernej pozdrav
No, hezký chlapi sem dáváte. To má být jako vize do příštího roku? Super.
kachna_
Za trest si dnes nedám viržinko
HyenaFifi
Fakt chcete eště, jo? Mně to teda docela stačí.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2011 19:50
- Nahlásit
Fifi
Taky krasavec.
Jééé, toho chci domůůůůů!!!!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2011 21:12
- Nahlásit
Hyena
Mas dobry vkus.
A jinak uz vim, proc jsem predpredevcirem a predevcirem ne a ne zabrat a usnout, erupce byly!!! http://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/254678-ma sivni-slunecni-erupce-muze-v-pristich-dnech-narusi t-radiove-signaly.html
brut
mám děsnej hlad a co je nejhorší, strašnou chuť na takový věci, co běžně nemusím... třá na svíčkovou nebo na biftek s oblohou.
Vydrz, Prtka, vydrz! A pamatuj si ty chute a pak se naladuj! Ja takhle slintala po slepaku blbym, nezapomenu, sla v tv reklama na hribkovou polevku od Vitany. Jak oni to umej udelat, hlavy hribku a do toho osmazenej chleba, slint mi kanul.. a prisel primar a ptal se na vetry a stolici a po vizite nam podali kasi nakou hnusnou.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2011 21:26
- Nahlásit
Fifi
Hyena
Mas dobry vkus
a ty si o tom, stran chlapů pochybovala?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2011 22:03
- Nahlásit
Fifi
uz vim, proc jsem predpredevcirem a predevcirem ne a ne zabrat a usnout, erupce byly!!!
ty jsi v émerice nebo co?
Vydrz, Prtka, vydrz!
snažím se, opravdu... teď už nemám chutě, ale regulérní hlad
Jak oni to umej udelat, hlavy hribku a do toho osmazenej chleba, slint mi kanul.. a prisel primar a ptal se na vetry a stolici a po vizite nam podali kasi nakou hnusnou.
jééé, jsi mi připomněla jednu historku z dob mého dětství ( 4 roky mi byly), která se traduje po jistém oddělení ( naštěstí bez mého příjmení, bych se jinak nemohla nikde ukázat).. po velmi náročné operaci jsem se probudila a měla hlad. U postele stál vozík s jídlem pro ostatní děti a já se zkroutila a ukradla jedno vejce na tvrdo. Strčila celé do pusy a vehementně žvejkala. Sestřička vyhlásila poplach, já mezitím dojedla a sešel se u mě sbor doktorů. Nakonec mě jen hlídali, když pochopili, že mi nic není, tak to prohlásili za další zázrak....asi i díky vejci jsem tu do dnes a bytostně je nenávidím ( myslím vejce na tvrdo) Tahle sestřička poučena dávala od té doby pokaždý vozík doprostřed místnsti, aby na něj nikdo nedosáhl....a nedávno mi to připomněla, prý si to pamatuje snad ze všech věcí nejlíp
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2011 22:30
- Nahlásit
kachna_
Naopak, velmi osvěžující a milé , oproti obvyklým fotkám motorek se silikonovejma našpulenejma blondýnama
|
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2011 22:36
- Nahlásit
brut
jéééje... to je situace ... soucítím se tebou , když jsem držela dietu kvůli zánětu ledvin, zdály se mi téměř erotické sny o smažených vepřových řízkách (který si normálně dám jednou za uherskej rok)
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2011 22:56
- Nahlásit
Před chvílí odjela přítelkyně,které umírá maminka.Těžké chvíle(sama mám zkušenost)a černí čauové se změnili na laskavé tajtrlíky....úžasné jak reagovali,dovedli vykouzlit i úsměv na tváři těžce zkoušené Janině....
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2011 23:12
- Nahlásit
Hyena
přihoďte se někdo něco ouhylnýho...
http://mamba04.webnode.cz/co-si-zena-mysli-o-muzi/
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2011 09:42 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Fujtajbl ve spolek,
lidičky nevíte komu nejlíp nahlásit mrtvého psa u silnice aby ho někdo uklidil? Kdo to má na starosti? Hasiči, silničáři ??? nevim
Nechci aby tam byl , už tam je třetí den
EDIT, majitele neznám nikdy sem toho psa neviděla asi ho někdo vyhodil a pak jak lítal za autama ho někdo i srazil
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2011 10:06
- Nahlásit
Fajka
Hasiči, silničáři ???
Bych to hlásila na policii a jestli je to v obci tak i na obecním úřadě, když jsem hlásila mrtvého psa v obci, tak mi policie říkala, že už o tom v obci vědí.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2011 10:26
- Nahlásit
Chjooo..to jsou zasejc neradostné věci po ránu... A to ještě nedorazila vyhládlá Brutice
|
brut
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2011 11:04
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Hlady šilhám a to ještě musím odpolko vypít 4litry nějakého hnusu.. projímadla, tak pak nebudu ani šilhat, to rovnou humřůůůů, páč nebudu vědět, jestli to půjde horem nebo dolem Já cíííí, aby bylo zítra poledne, kdy už budu smět baštit!!!!
Fajka
lidičky nevíte komu nejlíp nahlásit mrtvého psa u silnice aby ho někdo uklidil? Kdo to má na starosti?
záleží na tom, kde pejsa leží...v obci to budeš muset hlásit na obec nebo měšťákům, mimo obec silničářům. Myslím, že hasiči s tím nemají nic společného, ale možná dobrovolní by se postarali. U nás se o sražené zvířata na kolejích mají starat železničáři a z 99% tam leží, dokud se úplně nerozloží
majitele neznám nikdy sem toho psa neviděla asi ho někdo vyhodil a pak jak lítal za autama ho někdo i srazil
je spousta zaběhlých psů a ani je nikdo nemusel vyhazovat z auta.... u nás takhle pobíhá jeden, kterýho měšťáci nemůžou odchytit. Je to prcek a dokáže se velmi dobře nacpat do různých škvír. Pravda je, že už je vyhublej a tak jim to nebude dlouho trvat, ale "bojuje" s nima statečně skoro 14 dní. Nemá obojek, známku, je špinavej, psů se bojí a lidí taky, nenechá se nalákat ani na baštu
|
brut
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2011 11:07
- Nahlásit
Hyena
to jsou zasejc neradostné věci po ránu...
nj, co naděláš, lidi jsou a budou sfině, pokud se něco nezmění v myšlení a to bych řekla, že hned tak nehrozí
A to ještě nedorazila vyhládlá Brutice
sem tu, ale už nemám chutě, jen hlad ... ale jsem za šikovnou, vyvenčila jsem plesnifce, pustila pračku, poklidila kuchňu a obývák a připravila zhruba obídek, zbytek je už na synkovi
|
brut
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2011 11:10
- Nahlásit
jéééje... to je situace ... soucítím se tebou
děkuji ti
jsem držela dietu kvůli zánětu ledvin, zdály se mi téměř erotické sny o smažených vepřových řízkách (který si normálně dám jednou za uherskej rok)
to naprosto chápu ... já nejím jiné maso než bílé a včera jsem měla chutě na všechna možná jídla s hovězím a vepřovým, co mě napadla
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2011 11:59 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
R
R
R
R
R
RRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM
Š
Š
Š
Š
Š
Š
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJNNNN!!
Ty jo!!! to je krása!! Furt venku, nebo se válíme. Včera jsme si vyrazili do Unhoště, péf už se začíná těšit, až my vypadnem do práce , já se teda netěšim, nenene. Hodlám Brtnikoj říct, že se musí nutně stát obratem rentiérem. Chci bejt rentijérova žena!
brut
brů - jak to zvládáš?? myslim na tě a držm šécko co mám. S tou prací to moc nepřeháněj, ať to s tebou neflákne.Jo a s dovolením sem tě použila jako zbraň
Fajka
Číííífovi - upřímnou soustrast, letošek teda fakt nic moc, ach jo.
Fajka
lidičky nevíte komu nejlíp nahlásit mrtvého psa u silnice
asi ty policajty a silničáře? Nebo možná stačej policajti, ty to předaj dál?
VerčaZ
Ešuska tu není, tak nemusím používat ten příšernej pozdrav
CHYBA CHYBA, VELKÁÁÁÁÁÁ CHYBA
zkapalníme VerčuZ
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2011 12:00
- Nahlásit
Hyena
Eire
kachna_
přihoďte se někdo něco ouhylnýho...
nány!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2011 12:04
- Nahlásit
Gerdosláfko,
díkuju za nabídku, díkuju za nabídku, tak se nějak po novým roce sejdeme konečně? Nějak se nám to ešče nepodařilo a čaj čeká
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2011 12:06 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Rumstajn! Jiz nemam tupou hlavu! Perdeli chlupy, treste se!
PetraK
Ale ale, kdo to sem zavital?
aha, tak uz si to cetla...
A koukejte klikat, krmitititi, vzdycky toho nejvyse umistenyho! http://spechato.cz/dogs/rankings/
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2011 12:11
- Nahlásit
Fifi
Jiz nemam tupou hlavu!
ale... tak ... tomu snad sama nevěříš, že ne? viď?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2011 12:15
- Nahlásit
PetraK
Bylo mi jasny, ze neodolas!
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2011 12:15
- Nahlásit
PetraK
Fifi
Jiz nemam tupou hlavu!
ale... tak ... tomu snad sama nevěříš, že ne? viď?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2011 12:26
- Nahlásit
Fifi
neodolas
ano, to nešlo
Hyena
pápá přátelé, jedu do lesůch, pak nakoupit na zítřejšího Silvestra, chvíli šukat po kuchyni a pak se svalit . Ešče se ovzu s vjéčerom.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2011 12:29
- Nahlásit
PetraK
sem četla, že jedeš do lesůch nakoupit.... ale u tebe by se nebylo čemu divit
|