Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1656 . 1657 . 1658 . 1659 . 1660 . 1661 . 1662 . 1663 . 1664 . 1665 . 1666 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2011 19:40
- Nahlásit

Janiii

NETES SE!!!!

A rrumstajn, jsem naka placka placata, asi divnej tlak a pocasi a tak. Nebo ze by to bylo tim obzerstvim?

Janiii
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2011 19:42
- Nahlásit

NETES SE!!!!
Fifi
netěšim!!!!!! vůbec to slovo neznám!!!!!!!!!!!!!

brut
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2011 21:35
- Nahlásit

Fifi
jsem naka placka placata, asi divnej tlak a pocasi a tak. Nebo ze by to bylo tim obzerstvim?
po obžérství by jsi spíš měla být kulatá a ne placatá ...si dej dietku jako já a bude ti fajně

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2011 21:40 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

brut
Jsem placka kulata. Skoro jako Kulala http://www.youtube.com/watch?v=CRWBh33ky44
Dietku si davam, jinodruhovou (spagety ), rizky a salat uz videt nemuzu, cukrovi moc nemusim, to spis je clovek rozvalenej a rozlamanej. Ty dietarko, ty musis! Drzim palce, na patecek!!

brut
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2011 21:50
- Nahlásit

Jinak mám doma Brutíčka s páníčkem a jsou oba tak trochu grogy .... páníček chodí jak kachna ( Kachýnko, promiň, ale nic jiného mě nenapadá:lol, Brut neprojevil anii špetku zájmu o hárafku .... myslím, že oba mají dost, ale jsou mooooc velký pašácííí a závidím jim tu možnost, jít si vyčistit hlavu a ještě prozkoumat svět

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2011 21:56
- Nahlásit

brut
A kdepak tapali? v tomhle necasi?

brut
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2011 21:57
- Nahlásit

Fifi
Jsem placka kulata
kulatá placka?

Dietku si davam, jinodruhovou (spagety ), rizky a salat uz videt nemuzu, cukrovi moc nemusim,
špagety nemusím, salát téměř nejím, cukroví jen některé, řízky nemůžu a teď ani nesmím

TAkže zítra mám den dietní ... ke snídani jeden rohlík s máslem, k obědu trošičku bramborový kaše a pláteček pangase na vodě, k večeři dva plátky veky s máslem. Ve čtvrtek plátek veky ke snídani a k obědu vývar... pak už jen vypít hnus, prosedět půl dne na kadibutce a vydržet do pátku do oběda, kdy už zase budu smět jíst

Fifi
musím, bohužel ... děkuji za držení palčáčků

brut
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2011 22:01
- Nahlásit

Fifi
kdepak tapali? v tomhle necasi?
Vyrazili od baráku, přes Nižbor do Roztok u Křivoklátu, pak do Skryjí a kousek odtamtud přespali v jednom táboře, kde se dneska sešli s partou kámošů a dělali další procházku. Super prožité dva dny ... cca 50 km ujitých , z toho 45 včera

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2011 22:11
- Nahlásit

brut
Super prožité dva dny ... cca 50 km ujitých , z toho 45 včera
Ty brdo, tak to jsou fakt sikulove!
ke snídani jeden rohlík s máslem, k obědu trošičku bramborový kaše a pláteček pangase na vodě, k večeři dva plátky veky s máslem. Ve čtvrtek plátek veky ke snídani a k obědu vývar... pak už jen vypít hnus, prosedět půl dne na kadibutce a vydržet do pátku do oběda, kdy už zase budu smět jíst
Ty se nam ale uplne ztratis, pri takovyhle dijete, budes mensi, uzsi, tenci, az budes nejtenci na celym svete a pak to udela "PRRFTŤ" a ty se nam rozplynes a berla na zem spadne. (jiny citoslovce pro takovy to zmizeni v astralu me nenapadlo, neco jak dobra vila ve Shrekovi, ten zvuk, kdyz zmizla) Mackaky palcam a koukej se pak ozvat!

Hyena
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2011 22:13
- Nahlásit

brut
inak mám doma Brutíčka s páníčkem a jsou oba tak trochu grogy .... páníček chodí jak kachna
Ses radši práskla sama

brut
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2011 22:18
- Nahlásit

Fifi
Ty brdo, tak to jsou fakt sikulove!
jj, jsou to šikulové a jsem ráda, že jsou ve zdraví zpět

Ty se nam ale uplne ztratis, pri takovyhle dijete, budes mensi, uzsi, tenci, az budes nejtenci na celym svete a pak to udela "PRRFTŤ" a ty se nam rozplynes a berla na zem spadne.
mnoooo, do Fajky mám ještě hodně daleko,to bych musela držet tuhle dietu tak měsíc, abych byla jako ona a to nevydržím

jiny citoslovce pro takovy to zmizeni v astralu me nenapadlo, neco jak dobra vila ve Shrekovi, ten zvuk, kdyz zmizla
krásný citoslofce.... prostě budu PRFTŤ

brut
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2011 22:20
- Nahlásit

Hyena
Ses radši práskla sama
sem si říkala, že to bude lepší... kdo ví, co by jsi k tomu ještě dodala (nezapomeň na trávu ), pak by si o nás mohly myslet, že jsme úchylný

Hyena
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2011 22:39
- Nahlásit

brut
(nezapomeň na trávu ), pak by si o nás mohly myslet, že jsme úchylný
Hm..něco jako ubal si ekologickou always a prožij "své dny" vysmátá a v pohodě

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2011 22:50
- Nahlásit

Ešuska se stále nevyjádřila k nabízenému dědictví!!!!! Je bezohledná k našemu Pínku in memoriam. Ať se připraví na strašlivou ptačí kletbu.

brut
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2011 23:02
- Nahlásit

Hyena
něco jako ubal si ekologickou always a prožij "své dny" vysmátá a v pohodě
přesně tak ...ale prosím bez hadru a hajzlpapíru .... zlatá vata

brut
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2011 23:06
- Nahlásit

Gerda
Ešuska lítá po polích, připravuje předčasnýho Silvestra a navíc ještě ke všemu má hlavu v oblacích Takže vydrž

Hyena
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2011 23:21 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit

brut
...ale prosím bez hadru a hajzlpapíru
hele ale na to určitě taky budou spešl papírky
Akorát to nesmíš prát

brut
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2011 23:28
- Nahlásit

Hyena
hele ale na to určitě taky budou spešl papírky
mno jóó, to jsem zapomněla

Akorát to nesmíš prát
a pozor při zahrabávání

kulala
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2011 11:52
- Nahlásit

brut jakej ti jezisek nadelil klikr pochlub se posilam emila

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2011 12:52
- Nahlásit

Zdarec,
ach jo letošní rok je na pikaču ... o vánocích nám umřel Pájuv strýc, včera mě psala Kazišová že jim někdo v noci hodil do zahrady malý štěně asi jozepčíka a já včera našla psa sraženýho autem mrtvýho ach jo...

brut
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2011 13:15
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Nevím jak kdo, ale já začínám mít pocit, že pokud se co nejdřív pořádně nenajím, tak budu úplně mrkef .... mám děsnej hlad a co je nejhorší, strašnou chuť na takový věci, co běžně nemusím... třá na svíčkovou nebo na biftek s oblohou.

kulala
jakej ti jezisek nadelil klikr pochlub se
http://www.hafani.cz/potreby-pro-psy/vycvik-psu/ka rabiny-uvazy-klikr/vycvikovy-clicker-klikr-trixie
zatím tenhle, ještě přemýšlím, že si pořídím ten, co jsi sem dávala ty.. jako náhradu, kdyby náhodou tenhle selhal

Jdu se juknout na emila

brut
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2011 13:18
- Nahlásit

Fajka
o vánocích nám umřel Pájuv strýc, včera mě psala Kazišová že jim někdo v noci hodil do zahrady malý štěně asi jozepčíka a já včera našla psa sraženýho autem mrtvýho
to je mi moc líto ... blbá kombinace. Chudák Pája ... upřímnou soustrast

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2011 13:47
- Nahlásit

brut
to je mi moc líto ... blbá kombinace. Chudák Pája ... upřímnou soustrast
nooo on tím že je na druhým konci republiky tak spolu nějakej zrovna vztah neměli ale je to prostě letos ten rok celej nějakej podivnej, doufám že příští rok nám všem bude líp !

brut
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2011 13:57
- Nahlásit

Fajka
on tím že je na druhým konci republiky tak spolu nějakej zrovna vztah neměli
to nevadí, ale určitě se ho to alespoň trochu dotklo

ale je to prostě letos ten rok celej nějakej podivnej, doufám že příští rok nám všem bude líp !
v to taky doufám ... nějak nevěřím, že by se tahle podivnost měla přehoupnout do dalšího roku

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2011 14:03
- Nahlásit

brut
nějak nevěřím, že by se tahle podivnost měla přehoupnout do dalšího roku

taky doufám

brut
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2011 14:08
- Nahlásit

Fajka
já nedoufám, já věřím, že to půlnočním ohňostojem zmizí a bude zase dobře
Jak jste na tom, stíháte?

Hyena
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2011 15:09
- Nahlásit

brut
že to půlnočním ohňostojem zmizí a bude zase dobře Kéž by.... ale....no přišel mi výměr na nájem příští rok..o 1500,- více

brut
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2011 15:14
- Nahlásit

Hyena
Kéž by.... ale....no přišel mi výměr na nájem příští rok..o 1500,- více
měsíčně o 1500 víc? , toto blbě začíná

Hyena
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2011 15:19
- Nahlásit

brut
toto blbě začíná
mi povídej

Eire
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2011 16:21
- Nahlásit

Nazdar lidičky

ano i já doufám,že příští rok nebude tak bak bak ,jak tenhle jedenáctej.

Hyena

Zdražuje se všecko..normálně to pozoruju x let,člověk šetří vodou ,proudem střídavým,plynama a doufá ,že při vyučtování bude přeplatek.Prdlačky,zdražej a doplatek je jasnej.

Ale doba ,kdy lidijové prokouknou tuhle zlodějnu je blízko,tedy relativně blízko...

<< 1 ... 1656 . 1657 . 1658 . 1659 . 1660 . 1661 . 1662 . 1663 . 1664 . 1665 . 1666 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání