| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 12:13
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Sem se vrátila od lékařské vědy... jela jsem si pro včeličku, páč mě tak moc bolela lebzinka, že už se to nedalo vydržet. No a teď se jen hlásím, aby ste věděly, že ještě žiju, ale za momentík se přemístím plynule do pelíšku a hodím si šlofíčka.
Jo a pro pobavení ... letos mi končí důchod i ztpéčko, o oboje se žádá a oboje v podstatě stejně vyplňuje obvoďačka... jen to jde k jinému posudkovému. U nás dělají posudkový na obou místech důchodci a to v počtu jednoho kusu na jeden odbor. Jestli se letos vůbec dostanu na řadu, tak to bude asi zázrak ... důchoďáci vyřizují momentálně záležitosti z května a června; ztpéčka jsou ještě lepší ... mají duben, květen
Pro mě to znamená nejen, že asi budu nějaký čas bez peněz, ale budu mít smůlu i ohledně jízdného, sezení, možnosti použít cizí auto k doktorovi atd.... Tak prosím, držte palce, ať vše stihnou do Vánoc nebo mě fakt už klepne .....
|
brut
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 12:14
- Nahlásit
Fajka
Já mám zas déén, nic mě nejde nic mě neba ach jo.... a práce jak na Kárštejně
tě polituju, pomůže ti to? Já sem ráda, že sem se dostala v pořádku k doktorce a zpět ...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 12:24
- Nahlásit
PetraK
Zdali pak má Koláče,
v práci připravený Kakáče?
V pátek bude slavný den,
zastavím se, bude muset sejít ven
Jo a včera bylo doma veliký badabum, takže jsem hned nemohla volat. Ozvu se, až mě prozvoníš, že máš čas, abych nerušila další promítací, kuchtící, blekotací či jinak -cí večer
Jo a u nás už vesty nemají ...teda mají tak na čivavu a ne na ty moje blbečky. V noci jsem byla dát Al vyčůrat a opravdu značkuje, ale neudělala žádnou loužičku, což je super Jen Brut začíná zahrabávat dobroty, takže milostivá bude v nejlepším.... doufám, že nic nevyvede, pitomeček přerostlej
|
brut
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 12:27
- Nahlásit
PetraK
čéče to nevim, a nezjistíme to, páč Psékus asi udělal ein Wirrwarr a tak ho típli
sme zrovna o něm včera mluvili, jestli jen nemarodí nebo ho zase někdo vytípnul....
no tomu i věřim
to jsem ráda, alespoň někdo věří
tomu by stejně nikdo nevěřil
ale věřil.... páč tě znají a vědí, co dokážeš vymyslet
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 12:32
- Nahlásit
Fajka
no jéééje to by zas dopadlo
no!tady je to horší než při psychotestech, jak se člověk musí hlídat
bych jich postavila
víš kde budeš příští tejden o víkendu?? U NÁÁÁS , můžeš stavět až se z tebe hulit bude
on je teda piňda děsnej kuchař..už vykuchal šecky Fájiny plyšák
A KDO HO TO ASI TAK NAUČIL, ŽE??? Nám kvůli tomu stejnýmu člověku již zhynuly dvě krysy a ten pelech Brtnik když ho šil, řikal,že nejdřív zabije psa a pak tu dotyčnou, a nebo se může pes a dotyčná domluvit, kdo bude zabitej jako první
jo tak já huž du tak čau
zas tak nespěchej
brut
páč mě tak moc bolela lebzinka, že už se to nedalo vydrže
a hergot tak ať fčelka mája dlouho vydrží
Pro mě to znamená nejen, že asi budu nějaký čas bez peněz, ale budu mít smůlu i ohledně jízdného, sezení, možnosti použít cizí auto k doktorovi atd.... Tak prosím, držte palce, ať vše stihnou do Vánoc nebo mě fakt už klepne .
TO SI DĚLÁŠ PR.EL!! Ne já vím, že bohužel ne , sráči to jsou. ty palce budu držet-
Zdali pak má Koláče,
v práci připravený Kakáče?
Již dávno dřepíč Kakáče
zde f kanclu vedle Koláče.
Brůtka může přijet ,
ale nebudou se spolu moci dlouho vidět
ma veliký badabum, takže jsem hned nemohla volat.
a kurva - No já předtím fakt nemohla, seděly jsme tam s mámou hodně dlouho, pak jsem ještě musela pověsit prádlo..... blábláblá, pak tě zkusila zavolat a pak šla spát.
Jo a u nás už vesty nemají
kdyby nááhodou měli u nás mám Ti vzít?? asi jednu Mkovou-jako na Ešusa (tak pro Al) a druhou Lkovou pro Brůta?
tak to čůrání je teda jen v rámci hárání??? no aspoň že tak
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 12:36
- Nahlásit
[/b][b]brut
Jo a pro pobavení ... letos mi končí důchod i ztpéčko, o oboje se žádá a oboje v podstatě stejně vyplňuje obvoďačka
Chjooo, tak to moooc držim palce. To je takovej vopruz, že mu nejni rovno.
Fajka
a práce jak na Kárštejně
Na Kárlštejně dneska práce nebyla.... ta mi teprve čeká
|
brut
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 13:15
- Nahlásit
PetraK
hergot tak ať fčelka mája dlouho vydrží
snad jo, zatím je to podstatně lepší ... jen jsem v takové divné euforii... jak kdybych něco pila
TO SI DĚLÁŠ PR.EL!! Ne já vím, že bohužel ne , sráči to jsou. ty palce budu držet
bohužel nedělám.... tohle vždycky na tom všem to nejhorší..ta nejistota a strach, jestli to stihnou včas, jestli to neseberou, jestli to bude dobře napsaný, jestli tam nebude chyba, jestli .... a absolvuju to každý tři roky
Již dávno dřepíč Kakáče
zde f kanclu vedle Koláče.
Brůtka může přijet ,
ale nebudou se spolu moci dlouho vidět
snad vyjde alespoň 5 minutek,
musím říct pár novinek
a kurva
přesně tak
No já předtím fakt nemohla, seděly jsme tam s mámou hodně dlouho, pak jsem ještě musela pověsit prádlo.....
neblázni, tomu rozumím a doufám, že ten večer pomohl nejen mámině, ale i tobě
kdyby nááhodou měli u nás mám Ti vzít?? asi jednu Mkovou-jako na Ešusa (tak pro Al) a druhou Lkovou pro Brůta?
já ještě zaúkolovala harantííí, tak uvidím, jak se pochlapí, když tak dám vědít, ju? Díííííííííííííky
tak to čůrání je teda jen v rámci hárání??? no aspoň že tak
vypadá to tak, ale pro jistotu jí držím v teple a raději s ní chodím častěji ven. Brut nechtěl jít ven, furt se otáčel a kontroloval vrátka, asi čekal, že Al projde zamčenejma dveřma či co
Hyena
Chjooo, tak to moooc držim palce. To je takovej vopruz, že mu nejni rovno.
jj, je , ale co naděláš, díííky .... vím o tom tři roky a tak jsem si všechny velký závěrečný kontroly naplánovala na září a říjen... jennže jsem netušila, že úřaduje jen jedna posudková a hromadí se jí to
Na Kárlštejně dneska práce nebyla.... ta mi teprve čeká
ale ta bude hezká, příjemná a hlavně zdravá
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 13:17
- Nahlásit
PetraK ma Naaachricht in email,opakuji Naaachricht
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 13:25
- Nahlásit
brut
snad vyjde alespoň 5 minutek,
zklamu Tě, fakt ne, tenhle týden ani minuta, seběhnu jen dolů, dám ti to , mezi dveřma zařvu čááu a budu pryč.
přesně tak
jo večer byl fajn, pomohl hlavně jí, byla ráda, že je po sto letech vidí jinak než na fotce, uďála sem kafe, nalila archlívní griotku a snažila se to kapek odlehčit, v čemž mi zdatně pomáhal hošíkus, neb zaháněl mámě mokrý voči voslizlou Krysou
když tak dám vědít, ju
o.ká
že Al projde zamčenejma dveřma či co
třá mu fčera večer nakukala že je žena Dejvida Ouprťfílda
Janiii
jáá danke, danke, aber jetzt ich habe keine Zeit für emil, soooo ein bisschen später, já?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 13:31
- Nahlásit
PetraK
zklamu Tě, fakt ne, tenhle týden ani minuta, seběhnu jen dolů, dám ti to , mezi dveřma zařvu čááu a budu pryč.
ok, tak budu stát dál od dvěří aby si stihla mimo čáááu říct ahóój
pomohl hlavně jí, byla ráda, že je po sto letech vidí jinak než na fotce, uďála sem kafe, nalila archlívní griotku a snažila se to kapek odlehčit, v čemž mi zdatně pomáhal hošíkus, neb zaháněl mámě mokrý voči voslizlou Krysou
myslím, že pomohl vám oběma.... protože tohle se samo blbě sdílí a ten pocit, který jste měly si ponesete dál
třá mu fčera večer nakukala že je žena Dejvida Ouprťfílda
u ní by mě to ani nepřekvapilo .... je to totiž ma-góóór
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 14:57
- Nahlásit
brut
ok, tak budu stát dál od dvěří aby si stihla mimo čáááu říct ahóój
ponesete dál
já nevim čéče, já si ponesu tak kulový, na tyhle věci nejsem nějak sentimentální - máma jo, ale já to brala jako že zajímavost a dokument sem divná. Já jsem nikdá neměla takový to tahání si věcí s sebou, sem primitiv jako chlapi, ti se taky nad takovejma věcma nedojímaj.
. je to totiž ma-góóór
poscanej
|
brut
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 15:28
- Nahlásit
PetraK
nevim čéče, já si ponesu tak kulový, na tyhle věci nejsem nějak sentimentální - máma jo, ale já to brala jako že zajímavost a dokument
nemyslím, někde v koutku dušičky ti to tam zůstane
Já jsem nikdá neměla takový to tahání si věcí s sebou, sem primitiv jako chlapi, ti se taky nad takovejma věcma nedojímaj.
nemyslím, kousíček ženský v tobě je, ač to popíráš nebo raději nechceš vidět
poscanej
a nasranej
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 15:32
- Nahlásit
brut
kousíček ženský v tobě je, ač to popíráš nebo raději nechceš vidět
no jasně, jinak by neměla ráda růžovou
brut
letos mi končí důchod i ztpéčko, o oboje se žádá
tak my tam zavoláme, že maj pohnout kostrou!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 15:43
- Nahlásit
brut
dušičky
nemám todle zařízení nemám .
je, ač to popíráš nebo raději nechceš vidět
ne to ne, já to nepopírám, dřív sem se za to jakoby styděla, páč je to takovej cynickej přístup (nesnášim ani romantiku, nesnášim ublížený ukňouraný zpívánky, třeba ani takový ty dojímací filmy a tak jako podobně)
nasranej
to je nebezpečná kombinace
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 15:46
- Nahlásit
kachna_
kousíček ženský v tobě je, ač to popíráš nebo raději nechceš vidět
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 15:49
- Nahlásit
PetraK
ne to ne, já to nepopírám, dřív sem se za to jakoby styděla, páč je to takovej cynickej přístup (nesnášim ani romantiku, nesnášim ublížený ukňouraný zpívánky, třeba ani takový ty dojímací filmy a tak jako podobně)
Já je mám romantický filmy zakázaný komentovat (pak taky dětský, animovaný, no a tuhle i zprávy a návod na přípravu těstovin :smirk , páč chudák Michal je má rád a moje cynický poznámky mu ten zážitek jaksi kazej
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 15:52
- Nahlásit
PetraK
tohle by se líbilo Ešusovi, což?
a tohle by moh´i nosit
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 16:36
- Nahlásit
kachna_
Já je mám romantický filmy zakázaný komentovat (pak taky dětský, animovaný, no a tuhle i zprávy a návod na přípravu těstovin :smirk, páč chudák Michal je má rád a moje cynický poznámky mu ten zážitek jaksi kaze
heh a proč myslíš že se na televizi moc nekoukám?
tohle by se líbilo Ešusovi, což
ne tohle by se líbílo Ešusovi
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 17:01 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
PetraK
ne tohle by se líbílo Ešusovi
tsche . Telefonát se zákaznickou linkou O2 na tebe.
Jéžiš jak já nesnášim ten jejich povýšenej přístup "no a co, že děláme chyby, stejně si to zaplatíte vy"
Mamča má od O2 pevnou linku a internet a já internet a chtěli jsme po nich nějakou výhodu pro společný volání, když k nim přejdeme i s mobilama. třikrát jsem tam volala a pokaždý jsem dostala jinou informaci, ale ne tu, co jsem dostala poprvý a co by se mi líbila. tak ten třetí taky blbě (teta má totiž taky O2, tak by mi mohla volat levněji)
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 17:18
- Nahlásit
kachna_páč chudák Michal je má rád a moje cynický poznámky mu ten zážitek jaksi kaze
Ty jo, půjč mi ho na chvíli domů.... filmy miluju a nesnáším, když to kdokoliv "blbě" komentuje . Mohlaby si z něho udělat " hodinovýho manžela", kterej by docházel za účelem společného koukání a slzení nad romantickými filmy. Ženský ti urvou ruce a do roka máte taky Krlštejn
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 18:42
- Nahlásit
brej podvečír
tak zítra si dám asi odpočinek doma, nějak můj zdrav.stav nemá zlepšující se tendenci
PetraK pani jestli jste mi stihla odpovědět, písnete mi to i na soukromej mailík? kdybych zítra nedorazila do rachoty ...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 19:44
- Nahlásit
Dámy, dneska jsem vyzkoušela kolobku a musím říct, že je to nádhera. Člověk ani neví, co všechno má za svaly a že je vůbec nepoužívá. Sice na ní jedu jak připopo , ale ten pocit je fakt úžasnej.
Jooo, tím hlásím, že inijekce zabrala a prospání půl odpoledne tomu taky dostatečně pomohlo. Lebzinka nebolíííííí
kachna_
přesně tak ... i když to potfůrka popírá, ale na apaluše jí má všade
tak my tam zavoláme, že maj pohnout kostrou!!!
klíííďo, jen nevím, jestli to nebude mít opačnej účinek
PetraK
todle zařízení nemám
tssss, ani nevíš, co všechno máš či nemáš....taky s nám tvrdila, že nemáš ráda růžovou a nejen, že jí máš v práci, na apaluše, ale dokonce s ní spíš v posteli
já to nepopírám, dřív sem se za to jakoby styděla, páč je to takovej cynickej přístup (nesnášim ani romantiku, nesnášim ublížený ukňouraný zpívánky, třeba ani takový ty dojímací filmy a tak jako podobně)
a to jako má bejt co? Znám chlapy, kteří bulej u romantickýho filmu a ženský, který z toho blejou .... holka, v tom to není
to je nebezpečná kombinace
velmi nebezpečná
kachna_
Já je mám romantický filmy zakázaný komentovat (pak taky dětský, animovaný, no a tuhle i zprávy a návod na přípravu těstovin
koukám, že seš na tom podobně ... jen mě to zakazuje mladá, prý kazím svými komentáři všechny dojmy
Ovšem, já koukám na telku bez brejlí a tak mám vše rozmazaný...si dovedeš představit mé občasné dotazy a poznámky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 19:44
- Nahlásit
Janiii
pani nestihla, začla ale nedokončila a asi možná i debil neuložila nicméně :
Ich verstehe und stimme mit dir überein weil es is sehr gute Idee.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 19:52
- Nahlásit
PetraK
neva, aspoň nebude kolegýýně muset louskat záhadný deutsche mail v mý poště
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 19:55
- Nahlásit
Lidi já su fakt vyřízenej mentál, už jsem se dostala do stavu, že .... "ty vado ztratila jsem telefon svůj hrací telefon!!! proboha mám tam všecko...." běžím od tramvaje zpátky do drogošky s prosbou, jestli si tam můžu vykrámovat tašku, před tím než jsem šla tam jsem měla ještě služební řešení, tak třeba jsem ho mrskla jinam než normálně, když v kapsičce na telefon není, není tam, 3x jsem se dívala, i jsem kapsičku promačkala, nic je prázdná!!! vykrámuju si tam u kasy obě tašky, durch!! fakt všechno venku, kapsičku jsem ZNOVU prošmatala zevnitř, promačkala zvenčí . je to malá kapsička, telefon se nemá kam schovat, musela bych ho přece cejtit v ruce... panika...... do tý doby jsem klidná myslela jsem si, že mi prostě zapadl v kabelce, když jí mám vykrámovanou celou do posledního drobku, je jasný,že tam ten telefon nikde prostě kurva NENI!!! nandám věci do kabelky, znovu sáhnu ze zoufalství na kapsičku........... TY VOLE TO SNAD NENI MOŽNÝ JAKEJ SEM DEBIL, TEN TELEFON TAM JE!!! a dokonce napojenej na sluchátka!!!!!!!!!!!!! mno, tak jsme se s paní prodavačkou vzájemně politovaly, jak blbej den to je (ani slevová kartička mi dneska nefungovala ) a jdu teda radši už domů
MŮŽE MI NĚKDO ZAJISTIT ODVOZ POLSTROVANÝM VOZEM DO POSTROVANÉHO POKOJE BEZ OKEN A KLIKY NA DVEŘÍCH??
kachna_
Telefonát se zákaznickou linkou O2 na tebe.
hele mi stačí Bréca, O2 si nech pro jinší .
Myslim, že je to všade stejný, nebo podobný, nicméně outůčka teda kraluje to bez debaty, zákazník je naprosto nezajímá. Ne nebudu se rozepisovat, zas bych se nasrala a dneska už mám hotovo.
Brůůů
až budeš volat, tak ale počítej s tím, že já jsem dneska totál, ale totál K.O. max, můžu fungovat jako dutá vrba
ale ten pocit je fakt úžasnej
not o je skvělý!! prima , prima.
Lebzinka nebolíííííí
a tohle ještě lepší
ale dokonce s ní spíš v posteli
Brtnik neni růžovej!!!
a to jako má bejt co?
nic, enem že se nedojímám, sem taková jako asi citově prázdnější nádoba
a tetkon!! tetkon mám na klíně nejprázdnější nádobu na světě a totiž PSÍ MISKU . hošíček mi jí právě mrsknul do klína
máme zpoždění, protože jsme byli cvičit na psím plácku a přišli před chvílí dom.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 20:50 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit
PetraK
MŮŽE MI NĚKDO ZAJISTIT ODVOZ POLSTROVANÝM VOZEM DO POSTROVANÉHO POKOJE BEZ OKEN A KLIKY NA DVEŘÍCH??
Hele polstrovaný pokoj není problém, ale jezdí se obyč. sanitou-na polstr si nech zajít chuť
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 20:59 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Hyena
Hele polstrovaný pokoj není problém,
ale jezdí se obyč. sanitou-na polstr si nech zajít chuť
ani za příplatek?? Připlatim si... teda... když najdu peněženku
Jdu si meziv výrobou Papapomodori nalejt léčivého Dr. Cvajgltrébra, jest již řádně nachlazen a pustim si hošiky, třá tudletu
http://www.youtube.com/watch?v=44tnJWI9Gm4
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 21:26
- Nahlásit
PetraK
Pani, nalejte si rum a pusťe si tyhle chlapce....
http://www.youtube.com/watch?v=AQyYg-wv7kQ
|
brut
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 21:45
- Nahlásit
Hyena
Hele polstrovaný pokoj není problém, ale jezdí se obyč. sanitou-na polstr si nech zajít chuť
by chtěla komfort úplně všude a ne rozklepanou, starou sanitu
|
brut
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 21:47
- Nahlásit
PetraK
Hyena
vy dvě jste se hledaly .... sem málem ohluchla
|