| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 22:33
- Nahlásit
Fajka
háááskýýýý
že jo? von je tak moc šikovnej... a taky tak moc mrtvej chudera. Páč ešče taky do toho všeho řezal dřevo,ale nebyla tam žádná Fajfka, aby z teho postavila ježuru, byla tam enem mrtvá Koláče a ta to prozaicky naházela do kolečka, odevzla k butce a brutálně to nasázela dovnitř a fertich, přestava, že to rovnám takhle jako ty je pro mne duševní tejrání. Tvoje ježky krásný Brtnikovi nevokážu, páč by je pak třeba vyžadoval taky a na to nemám nadání. já umim jen chaos
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 22:38
- Nahlásit
PetraK
nebo že by měl takovou chuť na ten špek??
Twe neblazni! Jako ty si hul jak chces, ale delat zavislaka z toho cokla?!
a nebo sem tak mocně pohovořila??
Tomu bych se ani nedivila
a ubejvaj starosti?
No to si pis, jen furt dalsi a dlasi lidi neco valej
páč já bych bez Brtnika byla bezradná jak batole
Hele tak u me je to hrozne vo tom, ze mam na spoustu veci lidi.. Feldu sem tez nekupovala sama, pekne za mnou prijel automechanik, pac ja tomu proste houbeles rozumim. Vod toho chlapika dneska jsem se nechala ukecat na 50% slevu, ackoli aspon 2000 maj cenu ty skoro nejety letnaky.. A ted jen chodim kolem feldy a popisuju papir, co vsechno maj dochtori predelat Prisla jsem dneska po zapojeni radia na naprosto zakladni nedostatek.. repraky hrajou vzadu v kufru primo coklum do usi takze sem si nemohla vohulit mnuziku a vepredu sem ji v podstate neslysela
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 22:38
- Nahlásit
PetraK
von je tak moc šikovnej...
tak mu vyřit že je nejšikovnější Brtnik kerýho znám
Tvoje ježky krásný Brtnikovi nevokážu, páč by je pak třeba vyžadoval taky a na to nemám nadání. já umim jen chaos
no to mu nevokazuj bo by je fakt mohl vyžadovat a to by byl průser
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 22:51
- Nahlásit
Mathea
Twe neblazni! Jako ty si hul jak chces, ale delat zavislaka z toho cokla?!
hele ty jo to je ale čistě pozitivní motivace
mu bych se ani nedivila
náhodou, stačilo říct jen hééééj, co děláš vole? a už to točil
No to si pis, jen furt dalsi a dlasi lidi neco valej
to už asi lepčí nebude, když jeden stojí na vlastních nohouch, ale ty velký ty máš pro tetkon snad pořešený,
ze mam na spoustu veci lidi..
si obrmanagerka
repraky hrajou vzadu v kufru primo coklum do usi
to je fakt vychytáfka
Fajka
tak mu vyřit že je nejšikovnější Brtnik kerýho znám
vyřitim, ale aš ráno, už je v péři
a to by byl průser
jako že fakt. tímhle by se mě dalo vopravdu psychicky tejrát, páč já bych to neustála, vůbec třeba nechápu mámu, jak tam u nás v altánu radostně vyskládala ty dvě obří dvouřady dřeva to mi prostě hlava nedá. neumím to, nezvládám. já můžu jen bořit stěny
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 22:58
- Nahlásit
jo a FAAAAJFKOOOOOOOOOOOOOOOOO
FÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJFKOOOOOOOOOOOOOO
Emil si asi prdel umyl!! dneska totiž v kasliku zprávička, ať mastim na počtu, že tam mám něco z dojč, tak asi lííístečky budou. Ešivá ne, odjíždim do dojč, najdu si Emila a umeju mu ne prdel, ale hlavu. Bejsbolkou
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 23:00
- Nahlásit
PetraK
vyřitim, ale aš ráno
no ale zas ne že se na něj vyřítíš
nechápu mámu, jak tam u nás v altánu radostně vyskládala ty dvě obří dvouřady dřeva to mi prostě hlava nedá. neumím to, nezvládám. já můžu jen bořit stěny
to já chápu..vypnu tu jedinou mozkovou buňku co mám a nepřemejšlím dělám a je mě fajn
já můžu jen bořit stěn
mohu tě důvěrně nazývati Boříkem???
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 23:03
- Nahlásit
Fajka
mohu tě důvěrně nazývati Boříkem???
PetraK je Bořík, Brtník Stavitel?
vypnu tu jedinou mozkovou buňku co mám a nepřemejšlím dělám
Já rovnám dříví z čirýho soucitu. Páč když vidim Michala, že to musí nasekat a pak ještě vyskládat, je mi ho prostě líto
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 23:07
- Nahlásit
PetraK
tak to s mou sklorézkou ešče nejni tak šílený,
BRŮTICE tak hele
téééda, musím říct, že je to ještě hezčí, než jsem si představovala Brtník je fakt pašááák
ešče sou tam dodělávky
to jo, ale to nejdůležitější je hotový a skvělý
prosim Tě to radši ani nechtěj vědít
jí to prozradím ve chvíli, kdy se potkáme na obědě
no pro mě rozhodně a to je nejdůležitější někdo mi krade čas
ty seš tak zrychlená,že ti čas běží dvakrát tak rychle
sim tě, dyk se mnou se má jak ve vatičce
ve vatičce, ale tak trochu pichlavý
já dneska vydržela skorem celou pracovní dobu nečůrat, páč jsem to nestíhala
měla jsi zase nohy zapletené jak na apaluše?
todle do zejtra vydržim taky. musim. no
když musíš, tak musíš
leš, máš krátký nohy
to mám, včera sem za Brůůůtíkovcem a nejmladším vlála jak prápor, furt sem jim říkala, že na rozdíl od nich mám krátký nožičky...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 23:07
- Nahlásit
Fajka
no ale zas ne že se na něj vyřítíš
tak to ráno fakt nehrozí Brtnik mě musí na 3x vyndavat z postele a to se mi ešče směje že na ní půl hodiny sedim a kinklám se jak Klaus Kinkl
nepřemejšlím dělám a je mě fajn
no já právě radši jen nepřešmejšlim a u toho neděláááám vůůůbec nic, páč to je moje nejoblíbenější činnost - nicnedělání
Boříkem
hlavně ne bobříkem
kachna_
PetraK je Bořík, Brtník Stavitel?
no jo to je fakt
Já rovnám dříví z čirýho soucitu
no, já to z čirýho soucitu nahážu do boudy, narvu to tam až po střechu, že se to musí páčit pajcrem
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 23:13
- Nahlásit
PetraK
to je ale čistě pozitivní motivace
stačilo říct jen hééééj, co děláš vole? a už to točil
.. se mu divis? Az budes priste hosicka do neceho zas voblikat, tak by asi chtel rastafariansky barvicky A vem ho na vejlet do Holandska, uvidis, jak te tam bude poslouchat jak hodinky!
A ja uz placam, jdu zalekovat Balouse, vyvencit a chrapat.
Brou vsici
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 23:14
- Nahlásit
brut
téééda, musím říct, že je to ještě hezčí, než jsem si představovala
že jo že jo že jo!! jak krásně se tam vaří kafe!! dělá snídaně, peče brabec se zélim a knédln mit pertžel!!! sem taky hnedle vyrobila brtnikoj jeho nejoblíbenější jídlo - brabečka, že jako za zásluhy
to jo, ale to nejdůležitější je hotový
jo jo, jsem moc ráda- kvůli němu, teda , páč si máknul. ale já taky to je fakt, jenže ne tolik
kdy se potkáme na obědě
no to bude mít o zábavu postaráno
ty seš tak zrychlená,že ti čas běží dvakrát tak rychle
myslíš??? možná na tom něco je!!
ve vatičce, ale tak trochu pichlavý
to ne, možná trochu hlučnější, ale vatičce
měla jsi zase nohy zapletené
no to měla a málem mě zničil kolega, svým vyprávěním. Já ho původně chtěla vyhnat, že jako na krávoviny nemám čas, leč se nedal odbýt naštěstí. Pak sem se tlemila jak blbá, co ž semi málem stalo osudným
když musíš,
zejtra děfčico tetkon už skorem mastim spát, enem namočim utěráky, abych je záftra mohla vyvařit a vyprat a jdu hají
ich mám krátký nožičky
neplač, taky dycky vyfásnu nejpomalejšího velblouda a Brtnik mi uteče
jo a dneska sem vyděsila pana řídícího, heč!! Upadnul mi takovej plechovej tác a na něm moc věcí bylo. Kravál, jak když se sype železářství se chudák leknul, tak jsem ho uklidnila, ž eto neni třetí světová, to že jen úřaduju
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 23:15
- Nahlásit
Mathea
Brou vsici
brou!!
A vem ho na vejlet do Holandska, uvidis, jak te tam bude poslouchat jak hodinky!
jo holandsko to by se mu mohlo líbit, na holanďany von je nějakej vysazenej, teda na holanďanky spíš, že jo HYENO
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 23:23
- Nahlásit
kachna_
Já rovnám dříví z čirýho soucitu. Páč když vidim Michala, že to musí nasekat a pak ještě vyskládat, je mi ho prostě líto
a měěě nikdo nelituje tak to musím samaaaa ale je fakt že zas většinou neštípu..ani dříví ani hlavy
PetraK
jo holandsko to by se mu mohlo líbit, na holanďany von je nějakej vysazenej, teda na holanďanky spíš, že jo HYENO
ale stejnak to nechápu ty pséky kuky...já mu dneska našla takovou krásku, bloncku mladičkou, světlounkou štíhlou atletickou a ten blb na ní čuměl jak puk a řval at mu kouká navalit jeho tenisák
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 23:27 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fajka
zas většinou neštípu
taky nejsi komár ani vosa
ten blb na ní čuměl jak puk
mno, tak si počkej pár měsíců a budeš se slzou f oku vzpomínat, až potkáte bloncku a von ti vyrve rameno z kloubu . Dneska jsme cestou do polí potkali jakopicbůmku, pruhatou.... moooc fešná že prej, navíc hárala, tak prej moc echtgold byla byl jak pomatenej když se spolu půl hodiny honili jojo, taky si pamatuju doby, kdy tenisák byl nejlepčí
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 23:30
- Nahlásit
tak jdu dělat hají belí Koláče v zelí.
tož pomodlit umejt a spát, kdo bude ponocovat bude mít ráno šichtu u dveří
brounoc
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 23:33
- Nahlásit
PetraK
že jo že jo že jo!! jak krásně se tam vaří kafe!! dělá snídaně, peče brabec se zélim a knédln mit pertžel
tomu věřím,fakt je nádherná
jo, jsem moc ráda- kvůli němu, teda , páč si máknul
ani se nedivím, teď už bude jen dolaďovat nějaké věcičky a nebude muset mít stres, že to do zimy nestihne
no to bude mít o zábavu postaráno
musím dát pozor, aby se neudusila pitím, jídlem atd , až jí budu vše vyprávět
myslíš??? možná na tom něco je!!
ne možná, ale určitě
to ne, možná trochu hlučnější, ale vatičce
hlučnější, rychlejší, pichlavější atd
no to měla a málem mě zničil kolega, svým vyprávěním
jéééééééééééééééje, si tě představuju a sem tu pomalu pod stolem
zejtra děfčico tetkon už skorem mastim spát
ok, ok, ok
taky dycky vyfásnu nejpomalejšího velblouda a Brtnik mi uteče
jsem nešťastná, páč za nima vlaju jak prápor a je to horší než vlát za tebou
Kravál, jak když se sype železářství se chudák leknul, tak jsem ho uklidnila, ž eto neni třetí světová, to že jen úřaduju
chudááák malej
holandsko to by se mu mohlo líbit, na holanďany von je nějakej vysazenej, teda na holanďanky spíš, že jo HYENO
a taky na japonsko, austráliii ...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 23:34
- Nahlásit
PetraK
taky si pamatuju doby, kdy tenisák byl nejlepčí
doufám že zůstanou na věky věkůch
pomodlit umejt a spát, kdo bude ponocovat bude mít ráno šichtu u dv
broooo noc...já musim ještě něco do..podělati
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 23:36
- Nahlásit
Fajka
já mu dneska našla takovou krásku, bloncku mladičkou, světlounkou štíhlou atletickou a ten blb na ní čuměl jak puk a řval at mu kouká navalit jeho tenisák
to víš, se nebude zahazovat s blonckou, když má tenisák, stejnej magor jako piraňa
PetraK
dělat hají belí Koláče v zelí.
tož pomodlit umejt a spát, kdo bude ponocovat bude mít ráno šichtu u dveří
já budu mít ráno šichtu u doktora s Fajfkovejma .... dobrou
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 23:38
- Nahlásit
Fajka
doufám že zůstanou na věky věkůch
neboj, zůstanou... tihle jak se jednou chytí, tak nepustí
já musim ještě něco do..podělati
zase to nepřeháněj, víš, jak je těžký po cestě hledat hajzlíky a pochybuju, že máš doma takovou zásobu pemprzek?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 23:39
- Nahlásit
brut
, se nebude zahazovat s blonckou, když má tenisák, stejnej magor jako pir
no ale zas dyž se mu už nechtělo do vody tak na vytahování tenisáku z vody byla dobrá
mít ráno šichtu u doktora s Fajfkove
no tyjo ...ani nechci myslte na to jak brzo mušíme vstávat
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 23:41
- Nahlásit
brut
zase to nepřeháněj, víš, jak je těžký po cestě hledat hajzlíky a pochybuju, že máš doma takovou zásobu pempr
no vzhledem k tomu co mám dneska za den:
na co šáhnu to poséřu nebo mě to vypadne z ruky tak bych už rači měla jít spát..bo ráno moudřejší večera
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 23:41
- Nahlásit
Fajka
ale zas dyž se mu už nechtělo do vody tak na vytahování tenisáku z vody byla dobrá
no samozřejmě, není blbej
no tyjo ...ani nechci myslte na to jak brzo mušíme vstávat
však do desíti máte času dost
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 23:43
- Nahlásit
Fajka
na co šáhnu to poséřu nebo mě to vypadne z ruky tak bych už rači měla jít spát..bo ráno moudřejší večera
doporučuju se odebrat do peřííí a vše odložit na zítřejší den ... bude určitě klidnější a minimálně ti nebude nic padat z rukou, páč budeš vysátá
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 23:44
- Nahlásit
brut
no samozřejmě, není blbe
jo to teda fakt neni
však do desíti máte času d
znáš to jedna zácpa (jako aut ) jedno pokakaný (jako rozbitý auto a je z toho průser
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 23:48
- Nahlásit
Fajka
jo to teda fakt neni
šikovnej hošíček, nemá v hlavě seno
znáš to jedna zácpa (jako aut ) jedno pokakaný (jako rozbitý auto a je z toho průser
ber to pozitivně .... nebude zácpa, auto bude v pořádku a ty když půjdeš spát včas, tak nebudeš po cestě potřebovat pemprzy
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 23:52
- Nahlásit
brut
doporučuju se odebrat do peřííí a vše odložit na zítřejší den ... bude určitě klidnější a minimálně ti nebude nic padat z rukou, páč budeš vysátá
no jo co neudělám dneska tak udělám jindy žáno , von to za mě totiš nikdo jinej neudělá
ber to pozitivně .... nebude zácpa, auto bude v pořádku a ty když půjdeš spát včas, tak nebudeš po cestě potřebovat pemprzy
kéééžby..a staniž se...
a brouu noooc
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 23:53
- Nahlásit
Fajka
jo co neudělám dneska tak udělám jindy žáno , von to za mě totiš nikdo jinej neudělá
já vím, ale zítra bude hezčí den
kéééžby..a staniž se...
na stopro
brouu noooc
dobrou noc a hlavně ráno s úsměvem
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 07:41
- Nahlásit
Bré ráno vespolek
Sem měla "krásnej" budíček.
Al doslova zechcala celou koupelnu, takže jsem hned po ránu uklízela. Jsem tak trochu na rozpacích, páč nevím, jestli není přistydlá nebo to mám přičítat hárání. Setkaly jste se s tím někdo u háravek?
Jo a jde o 11-12 den hárání a od včerejška jsou oba odděleni s tím, že Brut je víc venku než v kuchyni a ona je buď u sebe v pelíšku nebo venku. Oproti jinému hárání k žádné změně v jejich umístění nedošlo.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 09:00
- Nahlásit
PetraK
brut
a nemůže to bejt jenom rozhozenost z toho Brutíkova namlouvání- něco na způsob extrémního značkování?
JInak Rumštajn vespolek
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 09:12
- Nahlásit
čáááááááááááááááááááááu všici! Co je tu novýho?
Nepoužíváte někdo náhodou hyalgel pro psy?
|