| Autor |
Zpráva |
vlk
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 09:20
- Nahlásit
Rumstajn na věčné časy fšem .... jak vám dnes dupou čoklíci ?????
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 10:37
- Nahlásit
vlk
jak vám dnes dupou čoklíci ?????
troufnu si soudit, že čoklíci leží vyvalení v pelechu nebo na pohovce, nožičky vzhůru a max šťastně poňafávají, když ve snu honí nějakého toho králíčka
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 10:49
- Nahlásit
Hyena
troufnu si soudit, že čoklíci leží vyvalení v pelechu nebo na pohovce, nožičky vzhůru a max šťastně poňafávají, když ve snu honí nějakého toho králíčka
.... mě takhle budou vegetit odpoledne až vypadnu na šichtu.... zatím lítají v poli co nám tu poorali a honěj ptáky, co přifičeli na čerstvé žížaly....
|
LucieS
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 11:03
- Nahlásit
Jsem tak trochu na rozpacích, páč nevím, jestli není přistydlá nebo to mám přičítat hárání. Setkaly jste se s tím někdo u háravek?
Hm, Cindy teď hárala a brala atb na močák (taky louže přes noc) a ještě mastičku na oči, hárání jí nějak nabouralo imunitu, ale už je to dobrý.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 11:07 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Hyena
leží vyvalení v pelechu nebo na pohovce, nožičky vzhůru a max šťastně poňafávají, když ve snu honí nějakého toho králíčka
aha. Až takhle budou ňafat ti naši, tak je teda rovnou zmlátim
Jinak Cir se fláká po zahradě a tváří se, že hlídá, mrňavky louděj a špic spí
brut
Mája se počůrává při hárání pokaždý, jo ale dělá to od začátku a smrdí to jinak než normální louže.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 11:09
- Nahlásit
kachna_
aha. Až takhle budou ňafat ti naši, tak je teda rovnou zmlátim
dyž voni můry předstírají že honí něco legálního, ale já do nich vidím... je tam zajíc jak vyšitej a v nekonečnejch pooolích,a by to mělo řádné grády
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 13:09
- Nahlásit
RRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRRRRRR
RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMMŠTAAAAAAAAAAAAJN!!!
AM ENDE BLAJB ICH DOCH ALAJNÉÉÉÉÉÉÉ!!
Ty vado řezačka dneska, huuuu, pendolíno je proti mě pomalik
doufám, že dneska stihnem zase vyrazíti na ploucí procházku, aby si Hošíček Ešíček ešče stihnul užíti svůj předčasný narozeninový dar v podobě plujícího pískacího záchranného kruhu.
Jehehééé děcka dneska mě zadusil pán školící přes életrický spisování, jeho ohodnocení mé kolegyně protisedící zde a nyní nepřítomné mě poslalo pod stůl a kolegyni od spisů zadusilo. No a to neměl tu čest jí poznat podrobněji než na jednom školení jééédleydýýý to bude kartágo, až se do toho provozu ponoří tuta počítačová umělkyně (ne žebych já byla tvůrce aplů mekyntošů, ale když mi někdo něco vysvětlí a vokáže, udělám si pár základních pomocných bodů, jsem schopná fungovat, Bréca si napíše podrobný návod velikosti kuchařky pani Dobromily a stejně to vždycky poséře ) myslím že bude lepší než profihekři, rozloží to na prvočinitele hned
hele lidi četla jsem si k obědu téma Eninky. musím říct, že mě to dost zaskočilo
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 13:14
- Nahlásit
Fujtajbl vespolek, jen prolitavam a zdravim, klasicka nestihacka.
musím říct, že mě to dost zaskočilo
Mas rozum? Cist si to k obedu, este, ze ti nezaskocilo sousto.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 13:14
- Nahlásit
brut
Al doslova zechcala celou koupelnu,
ty bláho, tak snad to je ptákovina jen.
mishi
hyalgel
čůs rodičko, co hlavně novýho u tebe. co je hajágel nevim
vlk
.. jak vám dnes dupou čoklíci ????
zmateně hošikus předváděl, že Krysa Vasilisa je pan Brouček, za Broučka se převlíkla slečna Slepička.... a prostě von vůbec nemá tucha, kdo je kdo, takže když měl ráno přimýst slečnu Slepičku, dovalil pana Broučka (třebas je Brouček transvesťák a celou tu dobu předtim byl převlečenej za Slepičku???) Když měl přinýst pana Broučka, přikkohátal se s Krysou Vasilisou, kterou místo aby jí dal do vany, tak jí 6x zabil.... D: a tlemil se u toho jako debil
. zatím lítají v poli co nám tu poorali
chjo fakt bych měla víc spát, sem četla že lítaj v poli co nám tu pos.ali a divila sem se, že ti neva, že lítaj ve srágorách
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 13:23
- Nahlásit
PetraK
zmateně hošikus předváděl, že Krysa Vasilisa je pan Brouček, za Broučka se převlíkla slečna Slepička.... a prostě von vůbec nemá tucha, kdo je kdo
Von prostě chudák takovej momentálně opožděnej ve všechoblastech, vyjma sexu,bude
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 13:25
- Nahlásit
Fifi
Mas rozum?
jak se takhle můžeš ptát?? Nemít rozum je přece fstupenka semka, ne?
no jo, zaškrábla jsem se, ale ono je tam hodně důležitejch informací, jsem ráda, že jsem si je přečetla , člověk to asi ví, ale opakování matka moudrosti, třeba se mi to za čas bude hodit, co já vím, co se vyvrbí, pokud se to vyvrbí, možná budu taky muset řešit hajzlíka, kterej si chce foukat triko, třeba jsem tam díky gabifi i přemýšlela nad tím, jak pak srovnám potřeby starocha a mlaďocha, tak aby byli v cajku oba, musm říct, že nad hyperaktivitou zrzavý malý žoužele a tím, že v tý době už Ešátor bude chtít určo mít i svůj klid, přemýšlím snad nejvíc. Aby starej nebyl unavenej z mlaďocha......a tak , je tam opravdu po dlouhý době hodně co si přečíst (když vynechám to extempore ke konci)
jen jsem nepochápla jako kovanej preventista to, že ne a ne dojít na ty základní věci, který se měly udělat opravdu hned. Já bych hrůzou šílela z toho, že se mi to vymkne kontrole a oni ju zabijou a já nebudu mít šanci udělat nic, zvlášť, když jsem to do té doby několikrát nezvládla. Dobře, řekněměž že by se to stalo jednou a já bych sí říkala, podruhý už to zmáknu, nebudu se s tim srát, bude lítat i to co nemá křídla.... ale když vím, že jsem to nedokázala několikrát předtím, tak si najednou věřit a čekat až to zase přijde?? nevím třeba to bylo jinak, třeba se pleteme všichni, nebyli jsme tam... tak co víme. chci se zeptat Impakta a Eninky, jestli by nebyly ochotné nějak z toho udělat výcuc, jestli to je fakt tak šílená situace, jestli jsou ty základní rady, který se tam opakujou od všech tím, co to pořeší (protože si myslím, že jinak se to asi řešit nedá, podle toho jak je popsáno) a tak... jestli by z toho nemohly - či nebyly ochotný udělat takový nějaký poučení z krizovejch let, vypíchnout jaký lidský chování/chyby pak můžou k takový situaci vést.... třeba když tam byla Impakt naživo, třeba to viděla jinak... si třeba myslím, že Eldorádo měla pravdu v tom, že ta bílá, je ten černej vzadu, že hraje v celým tom bordelu taky svou dost podstatnou úlohu a tak jako podobně. Zaujalo mě to hodně.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 13:33
- Nahlásit
Hyena
Von prostě chudák takovej momentálně opožděnej ve všechoblastech
no dovol!!!!
von neni momentálně vopožděnej, von je trvale vopožděnej a hlavně byl humorně naladěn a proč si z pánčičky neudělat dobrej den, že jo. hned poránu.
vyjma sexu,bude
v sexu je von naprostá jednička, zrovna včera to vysvětloval Dášence. Vzhledem k celkem ne moc ohleduplnému chování jejích páníčků k ostatním pejskařům, jsem včera použila jejich vzorec chování a tak jsem si z ních udělala výcvikovou pomůcku Dáša nebyla proti, aby se jí hošíček dvořil, už je z ní rádodajka, takže ta byla v pohodě, já jsem ho mohla nechat aˇt si chvilku zalaškuje a pak si nacvičit přivolání (dobře, řekněmež že přihouknutí , ale tak beru, že v téhle situaci je pro psa normální hlas pod prahem vnímání ) člověče a vono jo. Možná by se příště měla NEhárající Hyena, převlíknout za HÁRAJÍCÍ Dášenku a byl by debil ovladatelnější fakt mi to nebudeš věřit, ale šli jsme domů hásky spořádaně, stejně jako na začátku prochajdy od taktéž hárající mladý jakopicbůmky a posléze od rovněž hárající blabladorky Růženky (tu jak jsme potkaly spolu), tak ale tyhle háraly na začátku , tak tam to beru, že si zalaškoval, oňuchal ušiska a bez problémů se šlo dál do polí. ale dáška je fakt v nejlepším, navíc ze vchodu naproti... No prostě PRUHY SOU PRUHY
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 13:53
- Nahlásit
PetraK
No prostě PRUHY SOU PRUHY
Von je prostě divnej , ale vkus má dobrej
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 13:56
- Nahlásit
PetraK
vypíchnout jaký lidský chování/chyby pak můžou k takový situaci vést
za mě jednak
- přehlížení nebo podcenění situace. Třeba to, že člověk doufá, že "si to holky vyřídej samy", nebo že "jenom" dospěla a teď šplhá na žebříčku vejš.
- dál nedostatečně jasnej a pevnej režim
- a nakonec příliš tvrdý tresty pro útočníka, který ne zcela povahově stabilní zvíře znejistěj
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 13:57
- Nahlásit
Hyena
Von je prostě divnej
neni divnej! Je z naší rodiny
dobrej
to bez debaty
jo to mě napadlo, že jak jsme minule potkaly tu Růženu a byla nečekaně protivná, což vona teda normoš neni, tak že možná huž hárala, von to páník taky začasto neřekne. Taky jsem se to včera dozvěděla uprostřed skotačení
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 14:05
- Nahlásit
PetraK
PRUHY SOU PRUHY
no problema, pomůžeme přírodě
Hele, už jste někdy byli v žolo? Co třeba dělá u zeber?
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 14:11
- Nahlásit
PetraK
kachna_
Já se přiznám, žejsem téma Eninky četla jen na prvních pár stránek. Pak jsem to vzdala. nevím, jak te´d, ale na začátku mi to silně připomnělo syndrom " ano , ale..." Kdy ochotní lidé okolo stále nabízí rady a "postižený" je odmítá- " ano ,a le..." Dost často je tato situace neprůstřelná, pokud postižený nezmění strategii ve smyslu rozhodnutí " budu něco dělat" . A samozřejmě tady se do toho vlezou ještě různé emoce z jiných vláken a jiných událostí, které to dost zamotají.
kachna_
no problema, pomůžeme přírodě
Ty jo, tohle přive´d hošíčkovi a uvidíš to sexuální čóro
Já a budu naopak s ešuskou venčit v jednobarevným overálku.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 14:15
- Nahlásit
kachna_
- přehlížení nebo podcenění situace. Třeba to, že člověk doufá, že "si to holky vyřídej samy", nebo že "jenom" dospěla a teď šplhá na žebříčku vejš.
- dál nedostatečně jasnej a pevnej režim
- a nakonec příliš tvrdý tresty pro útočníka, který ne zcela povahově stabilní zvíře znejistěj
plus bych přidala že teda ten pes tu výchovu prostě asi nemá- sama Eninka psala, že ona může všechno , no pak se není moc čemu divit, když pes nabude dojmu, že on je ten ON, a tím že na to nemá, je to FPr1. Myslím, že na ně nepohlíží jako na psy /viz ten nedostatečnej režim/.
Z přečtenýho jsem fakt nabyla dojmu, že jí ani jeden z těch psů nebere jako pánika ale přesně to vystihla impakt - nosič žrádla, otvírač dveří atd. ti psi nic nemusí (ani respektovat, ani dodržovat pravidla). A myslím, že někde i psala?? že jí psi někdo cvičil? nevím, pokud ano tak i tady je zakopanej pes, protože se tak pes nenaučí respektu ke mně jako k tommu kdo velí.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 14:19 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
kachna_
přírodě
todle nejni modrá nebo černá hyjéna, von na cukrbiliky neni, to musí dělat veeeliký žuby
už jste někdy byli v žolo?
Byli, zaujaly ho vydry, páč vypadali jako józefpšíci ve vodě a pak tuleni co cvičili na píšťalku a hlavně za to dostávali makrely (makrela promine ) páč v tý době se taky učil cvičit na píšťalku. ale hlavně a nejvíc ho zaujala pánčička vo Ejbiny, jeho kamarádky, páč tu von seksuálně miluje od útlého jejího dětství, je to picbůmka a je stejně blbá jako von, proto se milujou no a Ejbina musela jíz ze žolo domů, páč tolik zvěře to byl pro ni nápor a pánik nechtěl aby tam rušila. Jenže hošíček tehdá neuvěřil, že jí vodvedli a furt jí hledal pánčičce v kabelce... v kapcách... v kalhotech.. zebry ho v tý době nebraly.. Jo a ešče Kasuár přílbovej, ale todle kamarádství sem zatrhla, chtěla sem aby mi zvostal hošíček celej
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 14:21
- Nahlásit
Hyena
" ano , ale..."
jo musím říct, že to točilo i mě, která to čtu se zpožděním, ono je to totiž o určitý pohodlnosti , člověku se to nechce řešit, ale musí z toho posratýho nočníku vstát, jinak do něj bude dělat furt totiž. no.
t v jednobarevným overálku.
ty vado a že ne?
hele ona by se mu myslim - mys.-lim- doufám ochodila za chvílu, Aluša hárala a druhej den už jí nechtěl ani vidět /páč teda vona mu ukousla všechn nohy, to je pravda dodnes mu řikám Pajdo /
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 14:33
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Před chvílí od nás odjeli Fajfkovic s malým torpédem. Sme ho nechali s Al ( samo že pod dozorem), prý si sice k háravý fence čuchne a tím to končí ... joooooo, prdlajs, najednou naskočil a my jen vykulili oči. Naštěstí fakt ještě neví, jak nádobíčko používat a Fajka byla rychlá, takže k ničemu nedošlo, ale ta rychlost a šikovnost,jj, mají doma proutníka ....
Hyena
nemůže to bejt jenom rozhozenost z toho Brutíkova namlouvání- něco na způsob extrémního značkování?
mno, taky mě to napadlo, kor, když začala fakt značkovat i se zvednutou nohou venku, což nikdy nedělala ... jedině, že by dospěla a tohle byl nějaký nový projev..
LucieS
Cindy teď hárala a brala atb na močák (taky louže přes noc) a ještě mastičku na oči, hárání jí nějak nabouralo imunitu, ale už je to dobrý
pevně doufám, že to nebude až tak hrozný, ale v nejhorším holt budeme muset na veterinu a nechat jí prohlídnout...
kachna_
Mája se počůrává při hárání pokaždý, jo ale dělá to od začátku a smrdí to jinak než normální louže.
tohle taky smrdí jinak...ale ona už je 11 dní rozháraná a do včerejška jsem si nějakého extra čůrání či značkování nevšimla.
PetraK
myslím že bude lepší než profihekři, rozloží to na prvočinitele hned
do tý doby budete mít o zábavu postaráno, páč nebude schopná ničeho pořádného
ty bláho, tak snad to je ptákovina jen
v to doufám, sem se s tím nikdy nesetkala...teda jednou, když Denynka na vztek počůrala koberec
No prostě PRUHY SOU PRUHY
áááále prd, na apaluše mu nevadily puntíky, takže to pruhama nebude.... patří k vám do rodiny, je stejně ouhylnej
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 14:39
- Nahlásit
PetraK
hele ona by se mu myslim - mys.-lim- doufám ochodila za chvílu, Aluša hárala a druhej den už jí nechtěl ani vidět /páč teda vona mu ukousla všechn nohy, to je pravda dodnes mu řikám Pajdo
víš, na tohle je Hyena mooooc hodná, aby mu kousala nohy a ještě ho lákala na své sexy tělíčko .... pravda, že druhý den se Al celkem s úspěchem vyhýbal, za to ty jsi byla vyvolenou a courala za tebou jak ... psík nebo psíček?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 14:45
- Nahlásit
brut
mají doma proutníka.
takže houno tenisák dyk sem to řikala na mý slova dycinky dojde
do tý doby budete mít o zábavu postaráno, páč nebude schopná ničeho pořádného
no a já se z toho tady po....
na apaluše mu nevadily puntíky, takže to pruhama nebude...
na ja, ale druhej den už to bylo vo něčom jinom. otázka je... esli by to takhle bylo aji s pruhama (pevně doufám že ano )
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 14:48
- Nahlásit
brut
u a courala za tebou jak ... psík nebo psíček?
to by psíček nebyl rád, že bereš jeho méno nadarmo, navrch ešče, že by coural za mnou .
na ja, skočila mi na špek děvenka , ba ne, vona je milé stvořeníčko, jak mi vlezla na klín a mazlila se se mnou, sem si považovala.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 14:52
- Nahlásit
PetraK
takže houno tenisák
tenisák taky ... jen Al byla rychlejší a vždycky mu ho sebrala
dyk sem to řikala na mý slova dycinky dojde
nene, je to kříženec mezi proutníkem a tenisákem
no a já se z toho tady po....
snad ne , ale kdyby si viděla ve slevě pemprzy, tak si vezmi zásobu
na ja, ale druhej den už to bylo vo něčom jinom. otázka je... esli by to takhle bylo aji s pruhama
bylo, pokud by se pruhatá chovala stejně jako piraňa
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 14:56
- Nahlásit
PetraK
nosič žrádla, otvírač dveří atd. ti psi nic nemusí
Jo, já to vidim u rodičů Milči. Podotýkám, že jsem toho psa první rok vychovávala já a vim, co uměl a jak to bylo divoký, ale tvárný zvíře.
Teď je to nevychovanej spratek, co smí všechno, dostává pamlsky pro nic za nic a když už na ní někdo křičí tak táta, a to ještě v situaci, která jí jednou projde, jednou ne, prostě bordel. (jenom pro ilustraci - Lucka jí nesmí hladit, aby po ní náhodou nevyjela. Ono je to teda na druhou stranu nejjednodušší řešení, páč Lucka s tím nemá problém)
Jednou jsme byli venčit ještě ve složení Cir, Bes, Vendy, Milča a povedlo se nám, že Milča vyjela na Vendy. Já to letěla řešit a řekněme ne zrovna pozitivně jsem Milče vysvětlovala, že mi nebude vraždit pitbuly. No, vysvětlila, zbytek procházky byl klid, a když jsme se vrátili, tak jsme mamče předávali psa a ta mrcha špičatá na ní normálně vyjela jen proto, aby zjistila, jestli jí to pořád ještě projde nebo ne . No prošlo, samozřejmě, páč co si asi bude dělat špic z káravého "Miliiii" . Fakt by tenkrát stačila jedna rychlá výchovná a bylo by.
Jenže - jeden pes prostě neni hrozba, spíš nepříjemnost, tři už jsou krizovka.
brut
kdyby si viděla ve slevě pemprzy, tak si vezmi zásobu
já mám nějaký slevový kupóny.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 14:57
- Nahlásit
PetraK
to by psíček nebyl rád, že bereš jeho méno nadarmo, navrch ešče, že by coural za mnou
to se ještě uvidí, co by rád či nerad
skočila mi na špek děvenka
nejen na špek
vona je milé stvořeníčko, jak mi vlezla na klín a mazlila se se mnou, sem si považovala.
si představ, že se dneska lísala k Číííífovi, sem byla překvapená, ale na klín mu nelezla
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 15:00
- Nahlásit
kachna_
já mám nějaký slevový kupóny
určitě je ráda využije
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 15:01
- Nahlásit
brut
tenisák taky
teď, leč dočkej času, jednoho dne bloncka zavolá a kde byl tenisák?? za prvním drnem vlevo
, je to kříženec mezi proutníkem a tenisákem
no tak uvidíme
, ale kdyby si viděla ve slevě pemprzy, tak si vezmi zásobu
no spíš abych objednala fekální vůůz :
bylo, pokud by se pruhatá chovala stejně jako piraňa
no ale to myslím v případě Hyeny neplatí , byla roztomilá, jak mu vždycky tou svou obří tlamajznou vzala krk do huby v domnění, že to zabere a vono prd měla přitlačit
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 15:03
- Nahlásit
brut
to se ještě uvidí, co by rád či nerad
no. myslim, že mě by skutečně nerad
.
si představ, že se dneska lísala k Číííífovi,
jak hárá tak je mazlivější asi?? což jí možná aji zvostane? nevím, já fenku nikdá neměla
ale na klín mu nelezla
páč nemá ty špeky
|